fbpx Skip to content

Telepítés

Mint az a korábbi iOS beta-k során már kiderülhetett, a telepítéshez developer listán kell legyen a készülékünk. Nincs ez másképp a iOS 4.2 beta 1 esetén sem. Semmi értelme tehát enélkül próbálkozni holmi torrentről beszerzett IPSW-vel, mert nem fogjuk tudni aktiválni.

Ha ez megvan, az iTunes a szokásosan rövid idő alatt felrakja a készülékünkre, majd aktiválja a beta-t. Ezt jailbreak nélküli rendszer esetén is érdemes szűz telepítéssel felrakni, és backupból való visszaállítás helyett inkább szinkronizálással tenni rá az adatainkat.

Új funkciók

Az iPad esetén új funkciónak számít minden, ami csak a 4.0 óta érkezett. A főbb dolgokról már írtunk korábban egy összefoglalót, amiben pár mondatban ismertetjük az adott funkciót. Itt most csak felsorolnánk a lényegesebbeket:

  • van magyar nyelv és billentyűzet (végre van őŐűŰ!), helyesírás-ellenőrzés és automatikus kiegészítés is
  • multitasking
  • mappák: az iPhone-nal ellentétben itt egy mappába nem 12, hanem 20 appot tehetünk (noha ez most itt a képen épp nem látszik)
  • nyomtatás: a wifi hálózaton megosztott nyomtatóra tudunk itt nyomtatni
  • AirPlay
  • Game Center
  • email threads és egyesített inbox
  • Safari keresés az oldalon
  • YouTube: like és dislike gombok
  • a forgatástiltó gomb új funkciója a némítás lett, ez elég furcsa, míg meg nem szokja az ember
  • megkaptuk a megszokott cseppes háttérképet is, de alacsony felbontása miatt csúnyán néz ki
  • fényerő szabályozó csúszka a multitask listában
  • szöveges passcode lehetősége
  • airplane mód csak wifis iPad esetén is
  • Notes esetén két új betűtípus választható és beállítható, hogy mely fiókkal szinkronizálja őket alapértelmezetten
  • nagyobb szöveg opció a kisegítő lehetőségekben

Tapasztalatok

Akármennyire is beta még, és van pár bosszantó dolog benne, mégis szinte probléma nélkül használható. Egyelőre nem tapasztaltam semmi olyan durva hibát, mint amiket még például a 3.0 beta esetén láttam iPhone-on. Vannak persze hiányosságok, hiányzó funkciók:

  • bár beharangozták, mégsem elérhető egyelőre a Ping az iTunesban
  • a nagy felbontású iPhone 4 ready appok továbbra is 1x/2x nézetben jelennek meg, alap iPhone felbontásban
  • a Calculator, Voice Memos, Weather, Stocks alkalmazások továbbra sem elérhetőek, de nincs arról információ, hogy lesznek-e valaha egyáltalán

A multitasking teljesen jól működik, épp, ahogyan annak kell. Az egész 4.2-ben szerintem ez az egyik leginkább üdvözölt funkció. A másik, hogy végre megkaptuk a magyar billentyűzetre az eddig hiányzó őŐűŰ karaktereket. A gyári alkalmazásokat nekem eddig még nem sikerült fagyásra vagy nem várt működésre ösztökélni.

Hibák

Beta szoftver lévén természetesen várhatóak hibák. Ezek nem feltétlen nagy hibák, amelyek rendszerösszeomlást okozhatnak, legtöbbször csak aprók, de annál bosszantóbbak. Lássunk akkor pár hibát:

  • a némítógomb átpattintása ellenére az iPod játszik tovább, holott nem kellene neki
  • a billentyűzet “click” hangereje nagyon halk és nem lesz hangosabb, hiába állítgatjuk
  • ha iTunes-szal szinkronizáltuk fel a mail-fiókjainkat, akkor azt a már megszokott módon, össze-vissza sorrendben teszi fel. Viszont mikor ezeket törölnénk, elsőre nem törli őket, hanem csak úgy, ha törlünk egyet, átmegyünk egy másik menüpontra, majd vissza, és törölhetjük a következőt.
  • ha kikapcsoljuk a korábban bekapcsolt naptár-szinkronizálását, akkor bár az iTunes rákérdez, hogy letörölje-e a készülékről, hiába választjuk, hogy törölje, mégis rajta marad
  • ha wifi hálózatunkon WPA2 típusú titkosítást használunk, arra egyes esetekben allergiás lehet, sima WPA-val nincs gond
  • egy kis grafikai probléma: a bal felső sarokban egyes appok futtatása után egy negyed körív marad, ami másik screen-re lapozáskor eltűnik
  • hasonló grafikai probléma az iBooks esetén is jelentkezik, lapozáskor kifeketedik a könyv gerincénél egy kis rész (felül lapozás közben, alul egy oldalon állva):
  • egyes 3rdparty appok nem működnek megfelelően, hiába kellene lefelé kompatibilisnek lennie az OS-nek, tehát korábbi verzióhoz írt appoknak probléma nélkül kellene futni

Pár 3rdparty app, amivel hibák vannak:

  • Twitter – nem jegyzi meg a felhasználónevet/jelszót, és nem csatol képet, hiába választjuk ki. Viszont ha végig a háttérben fut, akkor a felhasználónevet és jelszót nem kell újra beírni, csak akkor, ha kilőttük a multitask listából. Alternatívának a Twitterrific tökéletes, azzal nincs ilyen probléma.
  • Windows Live Messenger – erre ugyan épp most jött ki az 1.1.1-es frissítés, de ugyan úgy nem indul el, mint a korábbi verzió. Helyette mondjuk ott az IM+

Összegzés

Azt lehet mondani, hogy jóformán napi használatra alkalmas állapotú a 4.2 beta 1 már most. Aki fejlesztő, annak mindenképp érdemes felrakni. Akinek “létkérdés” a jailbreak, az értelemszerűen ne tegye fel, mert jelenleg nincs rá semmi eszköz.

Ha van kérdésetek bármi új funkcióval, vagy a szoftvernek csak egy adott részével kapcsolatban, azt tegyétek fel hozzászólásban, és megnézem!

***

Kérdeztétek, hogy mi az a háttérkép, amit használok az iPad-en, és a cikkbe illesztett képeken is látható. Ez Antony Spencer [Caters News Agency] fotója, és a Guardian Eyewitness app segítségével futottam vele össze, a július 23-i napi kép volt. Nagyon jó képek szoktak lenni, napjában 1-1. iPad-esek számára mindenképp érdemes feltelepíteni, és ráadásul ingyenes! Bővebben a NapiiPhoneApp oldalán írtam az alkalmazásról, vessetek rá egy pillantást!

A fotó letölthető a Guardian oldaláról, ahol sok más jó kép is van. Érdemes tehát mindenképp végigböngészni őket, hátha van másik, ami még jobban tetszik! Ha pedig rákattintasz itt alább, akkor megnyílik nagy méretben, és tőlünk is le tudod menteni 1024×768-as felbontásban. Köszönjük tehát Antony Spencernek a képet. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

80 Comments

  1. egyre jobban szeretnék egy iPad-et…

  2. Én hiába némítom az iPhone-m, nem qssol be az iPod, tehát nem értem mire gondoltok…

  3. @Tuki: Ugyanezt gondoltam én is… szép lassan megérik az Ipad arra, hogy méltó legyen használni 😀

  4. Teljes a magyar billentyűzet vagy a szokásos iPhone-on nyomom a gombot és úgy jönnek elő?

  5. egy kis grafikai probléma: a jobb felső sarokban
    egy kis probléma: az a bal sarok

  6. Egy apró kérdés, amire sehol nem találtam megoldást: Mi okozhat olyan hibát iOS4.0 esetén, hogy az SBS Settings panel fut (lehet ki-be kapcsolni a wifit például), de egyetlen program sem tud elindulni? Úgyértem, hogy megnyitáskor bejön a program képe, de aztán behal, és csak a home-gombbal tudom bezárni. A restart, respring egyébként működik, de egyetlen app sem tud elindulni. Valaki hallott már ilyesmiről?

  7. Hát én feltettem 3G -re és nem aktivál… A régi rendszert (4.1) meg nem tudom visszatenni mert hibát ír. 😀

  8. @cccsabi: Úgylátszik nem sikerült megfelelően értelmezni a dolgokat.. az UDID-ednek regisztrálva kell hogy legyen, különben várhatod hogy aktivált legyen. ez nem egy végfelhasználói szoftver, hanem fejlesztői.

  9. @Borroneo: igen, hosszan kell nyomni. olyan, hogy kint legyenek az ékezetes karakterek is, na olyan nincs. hogy lesz-e valaha, és mikor, na az jó kérdés. jailbreak után ha lesz frissített iKeyEx, akkor tudunk csinálni ilyet, ahogy iPhone 3.x esetén is ott van a speciális billentyűzet fixünk.

    @KillYou: fú, szép találat! 😀 köszi, hajnali háromkor írtam, akkor ez már nem tűnt fel! 😀

  10. @KillYou: @KillYou:
    Biztos bal alsó!?
    Akár hog is nézem, bal felső! 😉

  11. @KillYou:
    Bocs, félreolvastam kapkodva…;)

  12. Vissza lehet adni a screen lock csuszkanak az eredeti funkciojat a beallitasoknal? Vagy vegervenyesen atkoltozott a multitaskos panelra?

  13. egy Off kérdésem lenne:

    Iphone 3g-m van 4.02-vel .
    Tudtommal eredeti iphone headsetet vettem de a + és – hangerőgombra nem reagál, csak a 3. gomb ami megy.
    Mindenkinek így működik ?

  14. @Dzsoki: Ez jailbreak kérdése sztem 🙂

  15. @Dzsoki: Én személy szerint jobban örülök hogy némít, mert vannak olyan helyzetek, ahol gyorsan el kell csendesíteni, erre pedig legjobb egy fizikai kapcsoló.
    Persze, ez nézőpont kérdése, jailbreakkel tuti megoldható lesz hogy “visszaváltozzon”.
    Nekem még nincs iPad-om, egyre jobban szeretnék, persze emberi áron…
    De mostmár inkább megvárom a 2. generációt mert január végén jön.

  16. @cccsabi: DFU-ból tedd, úgy menni fog. SHSH most NEM kell, mert a 4.1 a jelenlegi legfrisebb és az Apple még aláírja 🙂

  17. @kozmo:
    nem ha nincs shsh-m.

  18. @Jadeye: AirPlay-t kipróbáltad már? Benne van a 4.2 betában?
    iPhone-on ez lesz a legfontosabb indok, hogy felrakja az ember…

  19. Off:
    @Jadeye: A host fájlba nem írtam át semmit.
    Az umbrella-ban
    ,ha Cydia van beállítva akko ezt írja: CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPod2G 3.1.2 (7D11) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.

    ,ha Apple :APPLE is NOT signing iPod2G 3.1.2 (7D11) SHSH requests anymore. All you can do now is select CYDIA and hope that CYDIA has your SHSH saved. If not, there is nothing you can do.

  20. iPhone 4 -en viszont szépen eltűnik a cellular data beállítási lehetőség, ami vagy bosszantó, vagy esetleg a többi hazai szolgáltató is benne lesz a plist-ben hamarosan. Talán.

  21. Egy kérdés, Developer listára csak akkor lehet feltenni az iPadet, ha kifizeti az ember a 99 $ vagy az ingyenes developer regisztráció után is lehetséges?

  22. Szia, engem az erdekelne, hogy az ibook-ba irt note-jaimat, illetve highlightjaimat, hogyan tudom a masik nagy gepemre menteni? Ill hogy az IOS4- telepites utan elvesznek-e a kommentjeim ? Epub formatumu konyvek note-olasarol van szo. Nagyon koszi

  23. @talamasca: ha lenne AirPlay-képes eszközöm, akkor ki tudnám próbálni, valójában mennyire használható. de az opció amúgy ott van, például a képeket is ki lehetne küldeni. nekem az iPod-ban viszont nem jelent meg az AirPlay gomb, lehetséges, hogy csak azért, mert nincs a wifimen semmi olyan eszköz, ami támogatná.

    @kisszaki: csak a fizetősnél lehet.

    @Mester: az iBooks az első indításakor rá kellett kérdezzen, hogy megengeded-e neki, hogy az ilyesmiket az iTunes Account-odba szinkronizálja. ha megengedted, minden indításkor szinkronizálja ezeket, illetve új könyvjelző vagy jegyzet hozzáadása is automatikusan menti a fiókodba ezeket. elmenti azokat is, hogy melyik oldalon tartottál egy nem könyvjelzőzött könyvben, miután kilépsz abból a könyvespolcra. később, egy restore után, vagy egy másik eszközön ugyanezeket elérheted, mind a könyvjelzőket, jegyzeteket, illetve azt is, hogy hol léptél ki egy adott könyvből. 🙂

  24. @iP3Guser: Sajnos nem… Mindenre a 1015 -ös hibát írja… :S :S :S De érekes ám, mert elkezdi telepíteni és mikor kész van ugye újraindul a teló és akkor írja ki…. Rafinált… De most először tényleg nem tudom hogyan kéne mit csinálni. :S

  25. A második (két) képen látható hátteret linkelje már valaki mert teszetős 😀

  26. @cccsabi: menj az iphonebetaactivation pont com-ra es vegyel 7 dollarert (1500 ft) regisztrációt. Egyszerű, én is így csináltam. iTunesbol kinézed az UDID számod és megveszed “Google Checkout”-tal. Rá 1-2 órára jön a Confimation mail hogy be lett regelve az eszközöd az Apple adatbázisába developerként és onnantól frissítheted. Természetesen magyar bankkártyával is lehet fizetni és a bank átváltja a pénznemet középárfolyamon.

  27. hupsz felment 10 dollárra az ára… tegnap még 7-ért vettem… furcsa

  28. @Jadeye: Hali! Nem kötözködni akarok, de a a némítógomb átpattintása eddig soha sem arra volt kitalálva, hogy az iPod némítsa el, hanem a notification-öket, hívásokat, meg az ilyeneket. Javítsatok ki, ha tévedek!

  29. Valaki a kepen lathato iPad hatterkepet tudna nekem linkelni? 🙂

  30. @kozmo: mi van akkor ha jailbreakelem shsh nélkül ?

  31. @Lacika: ebben az esetben szerintem idoki sem fog tudni mit tenni vele, mert nincs shsh-d. de vidd be hozzájuk, ha nem tudnak mit csinálni vele, akkor max felrakják a 4.1-et, és kész.

    @Levi: igen, alapból valóban így van, hogy csak a riasztási hangokat némítaná (iPhone esetén a csengést is). de mivel eddig nem volt némítás az iPad-en, szerintem a némításnak úgy lenne igazán értelme, ha ilyenkor az iPod is leállna, hiszen a némítás az némítás, mindent némítania kellene.

    @Skillmix, @Bucoka: frissítettem a cikket, az alján megtaláljátok a szükséges infókat a háttérképemről. 🙂

    @kozmo: jailbreakhez nem kell SHSH.

  32. @Jadeye: Üdv!
    Akkor 3.2.2-t tudok downgradelni 3.2.1-re és után jailbreakelni ?:)

  33. kar hogy nemcsinaltak igazi magyar billentyuzetet sokkal gyorsabb lenne mint a mostani… (most is ezert irok ekezetek nelkul…) jelenleg semmi megoldas nincs erre? nem is lesz? amugy meg a kapcsolot remelm jailbreak utan vissza csinalja majd valaki, szerintem sokkal hasznosabb a jelenlegi funkcioja mint a nemitas

  34. @kozmo: természetesen a downgrade-hez bizony kell az SHSH, az anélkül nem megy. magához a jailbreakhez viszont soha nem kellett.

  35. @iP3Guser: Nemitani eddig is tudtal a hang le gomb egy másodperces nyomva tartasaval, de a screen orientation lock a hetkoznapokban eleg sokszor jo szolgalatot tesz nekem igy, hogy nem kell a kepernyon matatni, csak klikk es kesz.

    A rendszer sebessegeben vettetek eszre valami valtozast? Akksival jól banik? Ha egyszerre tobb nagyobb programot multitaskoltok mondjuk komolyabb 3d jatekokat, akkor a hatterbol kilovoldozi a kisebb appokat? A backgroundert azert nem szeretek, mert alattomosan random modon kinyirja az im progimat mikozben jatszok, vagy filmezek, prezizek, ha olyan kedve van. Ez a nativ cucc megbizhatobb?

  36. Hali!

    A wifis nyomtatast próbáltad már?
    Nekem egy nyomtatót sem talál, pedig a HP iPrint igen…

  37. van 1 fölöslegessé vált apple fülesem – én sennheiser fan vagyok ugyhogy ki sem bontottam, ha valakinek kell ,olcsóért viheti 🙂 puska.awp kukac gmail pont com az emailem

  38. @Jadeye: és mi lenne akkor ha downgradelek ?kapok vmi hibaüzenetet vagy el se engedi indítani?

  39. Robbie: nekem 3gs hez kapott headsetten az osszes gomb működik.

  40. már a 3g is lehet törni:D
    cfwel:)

  41. @RSdiver: lehet windows-os nyomtatókkal jelenleg nem működik, de az biztos, hogy beta 10.6.5-ös OSX alatt megy.

    @kozmo: nem fogja engedni már elkezdeni sem: “your device is not eligible for the requested build”

  42. érdekes

  43. itthon az iMAC-re kotott hp-t sem latja… 🙁 igaz ez meg 10.6.4-es
    es az irodaban az apple talk-os nyomtatokat sem…

    talan a kovetkezo kanyarban…

  44. cruy: Igen felment 10 dodora, de nincs delay mostmár egyből kapod beaktivalodik az iPad.

  45. ” a forgatástiltó gomb új funkciója a némítás lett ”
    várjunk most nem értem mi van 😀 szóval van a némító gomb ami arra szolgált hogy minden hívás, figyelmeztetés néma legyen, illetve rezegjen ha bekapcsolod. Ha pedig megnyomtuk 2x a home-t akkor ott volt hogy letiltsuk az elforgatást. Ha jól értem akkor most a némító gömb átpattintása után nem csak némít hanem lockolja a forgatást is ?? Kérdés ha én netezni akarok álló üzemmódba, viszont szeretném hogy csörögjön akkor azt nem lehet ? (kicsit belezavarodtam most akkor mi a szitu :D)

  46. bocs az offér ,de felraktam,és nagyon jó!!:D
    homesreen wallpapert 4.1el simán viszi a 3g:)
    nagyon bejött 😀
    HDR még most irom át pill:)

  47. Nyomkodom, játszók össze-vissza a 4.2-vel iPaden, de nem tudok sok hibát felfedezni, tökéletesen működik.

    Egyetlen hiba van az a YouTube app. Jelen állapotban borzalmasan működik, elinditok egy videót mondjuk álló módban es elforditom akkor elkezd szaggatni a videó és az effekt is. Ugyanígy ha visszaforditom. Ezen van mit javitani.

  48. @Tian: iPad-ről beszélünk. ott nincsen semmilyen hívás. ott a hardveres gomb a hangerőszabályzók felett az elforgatást lockolta 3.2.2-ig. 4.2 beta alatt az némítógomb lett, ahogy az iPhone-on ismerjük. iPad-en nem volt külön némítógomb korábban.

    jelenleg viszont az elforgatás tiltása a multitasjók listába került, ahogyan az iPhone esetén van, és a hangerőszabályzók feletti gomb átment némításkapcsolóba, de ez sem némít mindent jelenleg, hanem csak a riasztásokat (push üzenetek hangja, email, naptár riasztások, stb).

  49. Mikorra várható jailbreak 4.1 re?

  50. @Jadeye: Köszi ! 🙂 így már értem.

  51. @Jadeye: szerintem ez is a lényege, az én iPadem mindig az éjjeli kisasztalon van és sokszor nem vettem le a hangerőt mert elfelejtettem vagy nem volt kedvem utólag (ugye fel kellett oldani és hosszan megnyomni a volume down-t, hogy akármelyik fokozatról leugorjon 0-ra (mute)-ra. Most meg csak este lerakom és átkapcsolom és kész.
    Sok értelme nincs, hogy elnémitja a zenét.

  52. Ha nem emlekszem hogy az ibook elso inditasanal bekapcsoltam-e hogy szinkronizaljon note-okat es highlightokat akkor ezt kesobb hol tudom beallitani? Attol felek hogy szinkronizalas utan elvesznek a bejegyzeseim a konyvbol. A szinkron mindig merge-t jelent? Vagy felulirja a gepen talahato konyvet az ipadon levo bejegyzesekkel teli konyv? Koszi

  53. bocsi az off-ért egy iphone 2g-re ha most fel akarom tenni 3.1.3 firmwaret megy minden gond nélkül és fel tudom törni és fügetleniteni?

  54. @beni1996: Igen, neked semmi gondod nem lesz.

  55. okés köszönöm

  56. még egy kérdés 3.1.3 nem szaggat nagyon 2g-n?

  57. @beni1996: nem, az viszonylag stabil.

  58. okés köszönöm akkor rá nyomom:D

  59. am tom hogy off,de leirom:)
    szóval 3g 4.1 jb nagyon jó:)
    homesreen wallpaper lazán elviszi(multittask nélkü).
    safarin nem gondolkod,full eut 18sec behozza, csak ajánlani tudom:)
    röviden telepitésről:
    visszarakod 3.1.2re,blackrain vagy spirit jbzed
    majd mehet rá a 4.1cfw,(bárhonnan leszedhető) basebandet nem frissit.

  60. @cruy: Ja, hát ez az ára annak ha valaki nem figyel… :S Am. Köszi a segítséget!

  61. @Jadeye: köszi 😉

  62. Sziasztok!
    Bocs az OFF-ért, tudna valaki segíteni? Iphone 3gs- t (3.1.3 jailbraik) nem tudom az itunes 10-el szinkronizálni, 0xE800050 hibaüzit ad. Mit kell csinálnom, hogy újra telepíthessem a programokat?
    Köszi

  63. Ausztriában nincs még iPhone 4 ? Most nézem az apple store-t.. Azt hittem szeptembertől van mar náluk.

  64. amugy kit érdekel a ki…tt 4.2 hogyha még a 4.1 re se jött ki a jailbreak meg a függetlenítés :S kijöhetne már

  65. tudtam….
    amint kijön egy jb,rögtön sírnak egy másikért…
    am meg lehet venni azokat az appokat…

  66. @Tocso: Tudnál mondani egy webhelyet ahol Te leszedted a 4.1 fw-t?
    És visszarakni a 3.1.2-őt simán DFU-ból restore és kész?

    Előre is köszi a választ!

  67. @szj: mint már számtalan alkalommal írtam, én nem tennék fel ilyen tákolt firmware-eket, mert bár csináltak hozzá egy bundle-t, hogy menjen a custom gyártása az említett verzió esetén is, adódhatnak olyan dolgok, ami miatt nem lesz jó az így készült rendszer. például egyes fájlok nem a 4.1-nek megfelelően vannak patchelve, stb. nem szükségszerű, de nem lehet tudni.

    egyszóval: a dolog működhet, legalábbis a firmware-t legyártotta, de én nem tettem fel még egy készülékre sem. én mindenképp megvárnám a hivatalos jailbreaket, tehát azt, amit a dev-team ad ki.

    ugyanakkor még a dev-team esetén is adódtak a jailbreak természetéből következő, nem várt hibák, hiszen a 4.0 esetén is majdnem 10 különböző build jött ki a redsn0w 0.9.5-ből (b1-b5, b5-1, b5-2, b5-3, b5-4, b5-5), mire azt lehet mondani, hogy rendben lett. ezek a hibák viszont egy, nem az általuk készített bundle esetén halmozottan előfordulhatnak. nem szükségszerű, de én nem kockáztatnék feleslegesen.

    ha viszont nagyon gáz a jelenlegi 4.0(.x), és emiatt nagyon muszáj frissíteni, akkor ez egy kényszermegoldásnak elmegy. max később, mikor megjelenik a hivatalos, akkor restore, és jailbreak az új verzióval.

  68. @Jadeye: Nagyon szépen köszönöm a választ, azt hiszem inkább megvárom a dev-team féle megoldást. Addig meg kibírom az iOS 4.0-val (eddig is sikerült valahogy).

  69. linkeltem oldalt de moderációra vár:)
    de mind1:D
    6 ember rakta már fel és mind azt mondják hogy iszonyt jó:)
    de a homesreen meg ááá de állat:)

  70. Iphone 3GS emet 4.1 ről vissza raktam 4.0.1re. megvolt a jailbreak is. de még se tudok tört progikat rárakni.
    itunes ezt a hiba üzenetet dobja amikor egy tört progit akarok szinkronizálni: The application was not installed on the iphone because an unknown error occurred (0xE8008001).
    Valamit még fel kell rakni cydiaból? vagy mi lehet a gond?

  71. @Bubi90: appsync patch fentvan? anélkül nem megy.

  72. manager-sourse -edit-add
    cydia.hackulo.us add,add away
    appsync felrakod a szoftverednek megfelelőt,
    vagy akár az installoust:)
    de vigyáz mert az installous már tartalmazza az appsync igy nem kell külön leszedni:)

  73. @Jadeye: @Tocso: köszi tényleg ez maradt ki:) így már minden okés

  74. Hy

    Volt már valakinek olyan problémája hogy amikor a szifont itunesba le szerette volna menteni a következő hibaüzenetet írja ki:
    http://kephost.hu/image-4768_4C962CFB.jpg
    Tapasztalt már valaki ilyet?


Add a Comment