fbpx Skip to content

A hwsw információi szerint már megérkezett a T-mobile-hoz az első szállítmány. Előző évekhez hasonlóan nem számítunk valami nagy készletre. Lehetségesnek tartom a most szeptember 17.-i, pénteki start-ot, de az is lehet, hogy ez csak jövő héten kezdődik. Valószínűnek tartjuk még ismét a MOM Park T-pont helyszínt is. Azt viszont most már biztosan tudjuk, hogy a T-mobile lesz az első, aki az iPhone 4-et árulja majd hazánkban, ezt követően jön a Vodafone és Telenor. Sajnos még nem lehet előrendelni a készüléket. (a kép a handras.hu-ról van, és csak illusztráció)

Olvasd el a hozzászólásokat is

136 Comments

  1. Miért nem adják meg az árááááááát? :(:(:(:(

  2. Ezek szerint mind3 szolgáltató fogja árulni? Ez jó hír, mert így rövid időn belül esni fog az ára.. Legalábbis én ebben bízok. 🙂

  3. Én is!

  4. skacok, a hónap neveit mióta írjuk nagybetűvel?

  5. “Előző évekhez hasonlóan nem számítunk valami nagy készletre.”

    Na igen, jellemző a T-Mobile-ra. Tavaly volt millió vásárló, előre is láthatták volna, mégis csak párszáz, egy-két ezer darab készletet rendeltek.
    Nooormális?

  6. Ebben van valami, hogy hátha árverseny lesz. Bár lehet h csak az előfizetés árával lesz a varia. Egyébként Augusztus vége óta 😀

  7. most a Tmobile elkezti de sztem majd a masik ketto csak tobb honapos csuszással …

  8. valaki a végiből már elvett párat… csapnék a kezére…

  9. ezt mondtam múlt héten is…

  10. tök jó h mindenhonnan vannak hírek csak épp a T-től nincs…már hülyét kapok 🙁

  11. @Kovi87: emiatt nem fog hamar esni az ára. szlovákiában 2 szolgáltató árulja az iphone-okat, már 3GS-t és 3G-t is így árulták, de szépen tartották az árukat… esetleg más előfizetéssel kínálták.
    sőt, a 3GS még most is alig olcsóbb, mint a 4.

  12. @fefe: én is megtanulhatnék írni: a hónap nevét, vagy a hónapot. 🙂

  13. @fefe: mind1, javítottuk 🙂

  14. @Mateo87: reménykedni lehet :] Előbb-utóbb biztos beakciózik valamelyik.

  15. @johnzero: Hát én a 3G megjelenésénél nem tapasztaltam hiányt 🙂 Első nap bementem a legközelebbi t-ponbta, semmi tömeg, kértem egy telefont, volt nekik. Mondjuk a németországi dolgokat elnézve, lehet hogy ez másképp lesz.

  16. Megyünk mint a cunami 😀

  17. Szerintem itthon lesz verseny,mert a telenornak es a vodanak biztos nagyon boki a csoret, hogy kimarad ebbol a bulibol. Annyira ruhellem a T-t es az uzletpolitikajat. Miert jo negyed millioert eleladni 5000db-ot,ahelyett hogy eladna 100e-ert 200.000db-ot. Remelem a voda ingyen fogja dobalni…XD Jo,tudom…felebredek.

  18. @Kovi87: Hát hol élsz? Ez Magyarország. Itt minden drága. :S

  19. annyi birka van itt:
    elöször is nem a t-mobile hatàrozza meh hogy na nekem kell 100 ezer db, mert hiàny van belőle, le mernèm fogadni hogy a t az elèrhető max-ot rendelt meg
    màsodszor: èszre kène venni hogy Mo-n verseny nem jàr àrcsökkentèssel.

  20. Jaja, nem valószínű, hogy ha kérne x ezer db-ot, meg is kapná bármelyik szolgáltató…

  21. Media marktban lehet kapni! 😀
    2 év garancia gyári független! 😀
    360K :D:D:D:D:D:D:D

  22. @Dollar: Epül Ájfón Fordzsí multimédiás SIM-lakatmentes mobiltelefon. ->5mpx autofókuszos kamera -> HD hátoldali kamera -> FULLHDPLUSZ EXTRA videofelvétel -> Videohívás -> FM rádió -> 2 év Epülker Világgarancia -> Epül Éjfor 100GHz mikrpoprocesszorsystemmemoryRAMFlashAppStorejailbreakpendrájvájpod -> (betűméret:720)359(betűméret:12, hanyag felső index)990

  23. @Dollar: Nem is értem miért siránkozik mindenki, irány a media markt…mert buta parasztok vagyunk! 😀

  24. Jelzem az Extreme Digital-nál is árulják picit jobb áron

  25. Sziasztok. Ma felléptem a telómmal a cydiába és a frissitések között egy érdekes dologra bukkantam. Fennt van az appsync a 4.1-es OS-hez. Ez hog lehetséges? Elképzelhető hogy van már JB? :O

  26. bocsi az off-ért de ibluenovához hasonló program amivel tudok küldeni zenét képet stb más telefonra vagy fogadni van ilyen program ios4-re?

  27. @geri44: ez engem is nagyon érdekel!! fontos lenne már frissítetni csak nekem kell JB+függetlenítés
    köszi a választ.

  28. Hát sztem ne nagyon számítsunk nagy akciókra. Az iPhone mindíg is tartotta az árát. Én azért reménykedem, hogy egy 2 éves előfizetéssel 100-ért el tudok majd vinni egy 16GB szifont, persze ha majd marad………

  29. Nem otthon kell megvenni a telefont. Egszerű. 40-50e-ért egy jegyet kell venni Londonba, 150-160e-ért kell ott megvenni és ez is alacsonyabb ár, mint amennyiért kínálják otthon. Kicsit messzebb ugyan, de én kettőt vettem $1500-ért.

  30. neten is meg lehet majd rendelni előfizuval, vagy csak személyesen a boltokba????

  31. Ha mindhárom szolgáltató árulni fogja, lesz harc árakba 😀

  32. Pár napja hallottam tőlük, a Telenor csak jövőre fogja árulni!

  33. Sziasztok.

    Egy 3GS régi iboot-os iPhone-t próbáltam 4.1-ről downgradelni 4.0.1-re és 1015 hibaüzenet kaptam. Mit kellene tennem, hogy downgradelhesem? A 4.0.1-hez az shsh megvan a cydia-ban, ha jól emlékszem(itt a gépen biztos megvan). Átírtam a hosts fájlt is.

  34. Franciaország = 178 113 HUF + 20-30 HUF (repjegy oda-vissza) és persze független (apple store), nem dominósan. Közbe meg lehet nézni az Eiffel tornyot meg a Louvre-t meg a Champs-Elysées-t 😉

  35. Elősszöris lennie kell shsh-nak ahhoz az fw-hez lementve cydiában amelyikre vissza akarsz menni, a többit winen írom le mert én azon csináltam.

    1. hozzá adod jegyzettömbbel a windows/system32/drivers/etc/hosts fájlhoz a következő sort és elmented: 74.208.105.171 gs.apple.com

    2. ezután rákötöd a telefont a gépre és kikapcsolod, és dfuba rakod

    3. shift+restore kiválasztod a felrakni kívánt fw-t

    4. ha felraktad kiírja az 1015 vagy 1013 hibát, csak okézd le mert az fw felment.

    5. recovery móddal fog bekapcsolni a telefon, ebből úgytudsz kilépni ha letöltöd a recboot nevű programot és rámész, hogy exit recovery.

    Ennyi volt

  36. @Tian:

    Arra nemgondolsz, h kurvara keszlethiany van es kimesz aztan hoppon maradsz mert nincs. 2 hete mikor sorba kellett alni ,kozolte velunk elado csak akkor aljunk be sorba, ha 32Gbos megfelel! aztan masnapra mar nem is volt, ismet 2-3 het szallitas. Hoppa, tehat jol meg kell ezt gondolni nem ugy van,h csak kirepulok, mert hamar cumi lesz belole!!

  37. @Shaneee5: Jé, ezt az oldalt nem csak óvodások olvassák? 😉

  38. @N0rby21: köszönöm

  39. @tHeShAdOw: És benne van a kirándulás! Emeld már ki légyszives! 😀

  40. egyértelmű, hogy iOS 4.1-el (de min. 4.0.2-vel) “kapjuk” vagy van esély 4.0.1-re?

  41. ki az a HWSW? Tudja valaki?

  42. @Kohi: mi az a NOOB? Tudja valaki?

  43. @daralan: első körben szinte biztos, hogy nem, legalábbis 3GS-nél nem lehetett.

  44. @cotag: ez most komoly? ne szivass, pedig szerintem meglehetett, csak hamar elfogyott a készlet! 🙂

  45. @PetDrag: arra sztem nincs, de a hadver hibát kihasználó JB (ami ugye nem függ a fw verziótól) pont az iPhone 4-re lesz (meg afelett).

  46. Tudjátok az a gáz, hogy hiába érkezett meg raktárra, sajnos olyanokat hallani, hogy a jövő péntek a valószínűbb start. Már ne haragudjon meg senki, de ez azért egy jó nagy vicc. Amíg Pestről autópályán kiszórják a nagyobb városok kiemelt üzleteibe az beletelik vagy 3-4 órába max. Vagy az árazást még most alakítják?! Na ne már, eddig mit csináltak?! Ne vicceljünk előrendelésekkel meg ilyenekkel, bolti FIFO rendszer most pénteken és ennyi, ilyen egyszerű, nem bonyolult, nem körülményes. Lassan ott tartok, hogy veszek egy gyári függetlent a 220volt-on. Pedig kifizetnék havonta 10-en x ezret havidíjban, de még csak infó sincs.
    Remélem szept. 17-én go és akkor ezt visszavonhatom.
    hajrá szifon!

  47. @Bith: afelett nem, mert gondolom az új 4-eket kijavítják, a köv generációsba meg tuti h új bootrom lesz

  48. @dnp: Fény! Azért kérdeztem, mert már ő a sokadik információ aki biztos infóra hivatkozva izgatja az iPhone 4-re vágyók kedéjét! Azt hogy mi a NOOB azt sem tudom, de megírhatnád!

  49. @csigger: hát én nagyon úgy emlékszem, hogy a 3GS-nél előrendelést lehetett leadni első körben személyes átvétellel. De ne legyen igazam!

  50. @Bith: igen, olvastam SHAtter féle exploit-ról, reméljük mihamarabb lesz majd belőle untethered JB is… ja, és nekem az unlock is érdekes… 😉

  51. Off: Az lenne a problémám hogy blackra1nel nem indul újra a szifonom minden normálisan indul és egyszer csak leáll és újra ott az apple jel.. Please help!

  52. @Kohi: HWSW egyik legregebbi altalam ismert magyar info site… hwsw.hu 🙂

  53. HELP:
    restore volt 3gs-en
    4.0.1 ről 4.0.1-re de restore után az itthoni hálózatnál amikor a jelszót beírom lefagy a settings app… azóta volt mégegy restore ugyanez. beírok bármilyen jelszót akár helyes akár nem kirakja a status bar-on a wifi jelét de safari cant open the page..a legelső restore után itunes-ban volt egy carrier update.. valaki valamit?

  54. Off: Olyan problémám lenne, hogy rebootolni akarom a szifont Blackra1n-nel megy minden rendesen de amikor végez újra az alma jelenik meg. Már 5-dzör eljátszottam de semmi. Please help!

  55. @Gabi: menj Settings / General / Reset -be, ott eloszor egy ‘Reset Network Settings’, ha nem megy igy se, akkor ‘Reset All Settings’, ha meg igy se, akkor ‘Erase All Content and Settings’.. de vigyazz mert az utobbi sok ido, es MINDENT letorol a Phone-rol..

  56. @bukko: network megvolt utána all content de restore ezt magában foglalja..restore nál set up as new phone volt szóval nem tudom mi lehet a baj…

  57. Segítsetek honlapra kell a telefon és restore-t nagyon nem akarok! :S

  58. @cotag: rohadtul elszomorítottál….:S nincs kedvem ezért pestre menni, győrbe meg tuti nem lesz……

  59. off…..segitseget kernek, kivancsisagbol bealitottam a 4.1es szoftverben hogy felolvassa menut. azota nem tudok rajonni hogy tudom a menut lefel gorgetni es ezaltal kikapcsolni se tudom.tipp?otlet?

  60. @daralan: hát tavaly 11 T-ben lehettett venni első körben és ebben a győri nem volt benne. Gondolom idén sem lesz, fene érti miért. Ha mégis sikerülne postán előrendelni jelezzétek, engem is érdekelne…

  61. HELP:
    restore volt 3gs-en
    4.0.1 ről 4.0.1-re de restore után az itthoni hálózatnál amikor a jelszót beírom lefagy a settings app… azóta volt mégegy restore ugyanez. beírok bármilyen jelszót akár helyes akár nem kirakja a status bar-on a wifi jelét de safari cant open the page..a legelső restore után itunes-ban volt egy carrier update.. valaki valamit?

  62. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sziasztok!
    tudna valaki segiteni legyszives olyanba, hogy vettem egy 3gs 16gbot (tmobile-garis) 4.0.1-el. aztan egyszer egy ujrainditas utan nem kapcsolt be csak bejott az almalogo es kozepen karikazott a kurzor es ott megall. nyomtam dfu ba, restore custom 4.0.1el, es nemmegy ezt a hibat irja verifying software utan: iphone could not be restored. an unknown error occurred 3194 – ez azert lehet mert mar nem irja ala az apple a 4.0.1es softwaret? – csak a 4.1et? :/ van ra valami mod/lehetoseg hogy ujra 4.0.1lehessen a keszulekemen?
    elore is koszi!

  63. @Csuszi: 2 ujjal tudsz ilyen esetben scrollozni és dupla tappal tudsz egy menübe belépni pl. ha jól tudom. Először én is megszivtam vele mikor először próbáltam ki 3.0 alatt.

    Amúgy mikor bekapcsolod akkor ki is irja, hogy mi a tehendő ilyenkor, csak el kell olvasni.

  64. A bumper-osztás hogy lesz? A telefonhoz adják egyből, vagy át kell sétálnom a szomszédos apple-store-ba? vagy egyáltalán hogy kell szept 30ig olyat szerezni? 😀

  65. SOS!

    Sziasztok! Valakinek nincs esetleg egy At&t-s kártyája kölcsön, esetleg eladásra?
    Nagy segítség lenne!! Budapesti vagyok!

  66. @hegyi: Elolvastam, de a dupla scrollal sem tudok gorgetni. Csak a dupla katra reagal…mindegy feladtam,restolom mar.
    De aze koszi a segitseget…

  67. HWSW =
    Hülye
    Wagyok,
    Sötét
    Wagyok,
    guglit nyomok,
    belehalok 🙂

  68. @dnp: 😀
    @Kohi: HWSW Informatikai kerekasztal, nagyon nívós HW/SW related honlap. 😀

  69. Egy kérdésem lenne:

    Ha 2009 decemberében vettem T-nél iPhone-t 2 éves előfizuval akkor mikor válthatok pl. majd iPhone 4-re? A 2 év lejárta után?

    Előre is köszi a válaszokat és bocsi az offért.

  70. @tbmc: valószínű új boot-os .. = nem tudsz custom fw-t tenni fel

  71. Vajon ezek már a javított változatok, lehet már tudni mit javítanak?

  72. HELP:
    restore volt 3gs-en
    4.0.1 ről 4.0.1-re.. restore után az itthoni hálózatnál a jelszó beírásnál lefagy a settings…volt mégegy restore ugyanez. beírok jelszót akár helyes akár nem kirakja status bar-on a wifi jelét de safari cant open the page..a legelső restore után itunes-ban volt egy carrier update.. valaki valamit?

  73. Én megveszem mindhárom szolgáltatónál

  74. @Norrbi: én mind a 4 nél

  75. @ptotti14: Kötbért kell fizetned ha most akarsz váltani. Sajnos. Szarul van nagyon megoldva. Kicsit normálisabb lenne hogy hozzáraknának még x-évet a mostani előfizudhoz,de akkor túl rendesek lennének…

  76. @ptotti14:

    A T-Mobile 2 éves hűség esetén 18 hónap után enged új hűséget vállalni. Én 2009 októberében vettem, és 2011 áprilisában foghatok új hűségbe. (megkérdeztem őket)

  77. Hát ez szívás… köszi szépen a válaszokat.

  78. A Vodánál van céges előfizetésem, úgyhogy kíváncsian várom mikor lesz náluk végre, remélem még idén be tudom frissíteni majd a “kicsikét” néhány kártyára. Csak érdekességből beírtam a vodás keresőbe az Iphone szót és az egyik találat szerint lehet náluk microSIM-et kapni, azon okból, hogy ” . . . a kártyafüggetlen iPad-ek és iPhone 4-ek tulajdonosai mostantól a Vodafone kiváló mobilnetes teljesítményéről ismert hálózatát is használhatják” Hajrá!

  79. talán azért nem több van raktáron, mert nem lehet? talán, mert először az angol, francia és német piacot töltik fel Apple-ék telókkal és csak utána kap annyit a magyar, amennyit akar? gondolkozzatok, ne hőzöngjetek!

  80. ÜDV MINDENKINEK!

    HOLNAP VISZIK A SZERVÍZBE (NAGY ÉLMÉNY INNEN VIDÉKRŐL SZERVIZELNI, 160KM RE A SZERVÍZTŐL) A NAGYON SZERETETT TELEFONOMAT. LEHET, HOGY JAVÍTHATATLAN, MERT A GPS-RÉSZE NEM MŰKÖDIK, EGYÉBBKÉNT HIBÁTLAN.
    AZÉRT AZT HITTEM KICSIT TOVÁBB TART.
    VOLT MÁR VALAKINEK ILYEN GONDJA A “GÉPPEL” ?

  81. Mihaly: nézd a jó oldalát,ha szervízbe vitték az annyit tesz: kapsz egy vatta ùj szifont 15napon belül,nekem is ez volt

  82. A TE TELÓD IS EZT A HIBÁT PRODUKÁLTA?
    ÉS HÁNY LITERES A SZIFON?

  83. Most.

  84. Csak az én telefonomnál jelentkezett ez a hiba?

  85. @Gabi:

    És ilyenkor lehet vele valamit kezdeni hogy 4.0.1et feltudjak ra varazsolni valahogy? lecci segitsetek, nagyon fontos lenne, hogy vegre tudjam hasznalni a telom.

    elore is koszi!!

  86. @tbmc: ha nincs 4.0.1-es SHSH-d a 4.0.1-hez, akkor nem.

  87. @mihaly1963: tavaly augusztusban az enyémen is tönkrement a gps chip, de csak az, bevittem, két hét múlva kaptam egy zsír újat, szóval szinte megérte:)

  88. Mit aggódtok? MM-ban már kapni 😀 Alig 359ezer!

  89. @mihaly1963: nekem egy levált némító kapcsoló miatt cserélték ki az egész készüléket, így van egy 3 hónapos ismételten 1 év garis 3g-m.

  90. Spotliht-os kerdesem lenne:
    Be van allitva a settingsben, hogy keressen a spotlight a naptarban is, de nem talal semmit a naptarban.
    Google naptaram van raszinkronizalva a szifonra exchenge-dzsel.

    Masnalm em talal semmit a spotlight az exchange-es naptarban?

  91. Bocs a hibakert. Szifonrol vagyok. 😉

  92. már mondtam ausztriában Bécsben 600 euro uj független iphone 4 g én is ott vettem .tökéletes és hibátlan

  93. @dojn: Melyik szolgáltatónál? Én itthon 2 éves ikon 400-al saccoltam 400 eurora, max ennyit szánok rá legalábbis. De 600 as függetlenért elugrok Bécsbe! 🙂

  94. @MegyoCon: Szintén zenész csak én Novemberben vettem, így Május:-(

  95. dojn ez engem is érdekelne!!!
    Hol vetted pontosan 600 euro-ért?

  96. OFF
    NÉzzétek már ezt a cikket…
    h t t p : / / pdaplus.hu/content/view/5464/1/

    el vannak szálva hogy hogy növekszik az android, de ha azt vesszük hogy pl ez a telefon is androidos.

    h t t p s : / /secure.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_kereso/keszulek_kereso_hu.aspx?deviceId=612

    sztem az emberek 90 százaléka nem is tudja hogy a telefonja androidos, csak azt hogy “dikk máá 30k-ér érintőős gennnyó” 😀

  97. Off, de nagyon kéne segitség!
    Olyan megoldást keresek, mint a Cloudbrowse (nem megy egy ideje), idióták meg flash-esítették a céges oldalt és megbolondulok mindjárt… Segítsetek légyszi!

  98. Off:
    Sziasztok!

    Gyors körkérdésem lenne, hátha kapok rá választ.
    Kislányomnak adtam egy Iphone3G-t, de a hangszoroja nem üzemel, azaz csak kihangositva lehet vele beszélni. Érdekes, hogy ha gondol egyet akát több hétre megjavul. Jelenleg nem jo, cseréltek hangszorot, átvezetőt, de az sem oldotta meg a gondot. Anno a t-nél kihoztam egy ilyen telot, de ugye azt akkor még kicserélték.

    Köszönöm elöre a válaszokat.
    Zsolt

  99. @TiGi: no igen, vicces, amikor igy beharangozzak 🙂

    Androidos telefon mennyi van? biztos tobb, mint 30 fajta. iOS telefonbol pedig ugye csak 1.

  100. @ambushka: IOS telefon van most 4 (2g,3g,3gs,4g) na de igen, akkor sem olyan sok mint android.

  101. Senki sem mondta az Apple-nek,hogy csak 4 telefont gyártson! 🙂
    Nem,nem vagyok “Android droid”,sőt, iPhone-om van és lesz még egy darabig valószínű, de mi köze a kettőnek egymáshoz, hogy növekszik, ill. hány fajtán van. Ill. köze van, de attól még a cikk igaz,és senki nem korlátozza egyik céget sem,mind maguk döntötték el,milyen telefonra engedik rá az OS-üket! Ha az Android el fog érni valaha is – szélsőséges példa – 90%-ot az okostelefonokon, senkit nem fog érdekelni hogy az OS ezerszer több telefonon van rajta, akkor is arra fognak több időt energiát költeni , fejleszteni, amelyik több embert elér!!

  102. hiába fejleszt rá mindenki ha ilyen szutykot telefonokon is android lesz és nem is lesznek a programok rá kompatibilisek a kijelző miatt, vagy hardveresen nem fogja bírni a telefon 🙂

  103. szutyok telefonokon* bocsi elírtam

  104. Értem mit mondasz,az ilyen telefonok csak a piaci részesedést növelik. De azt ezerrel! Ráadásul szutyok vagy nem szutyok, nemtom mert nem próbáltam,de magasabb mhz-en ketyeg benne a proci mint az én jelenlegi 3G telefonomban! 🙂

  105. @mihaly1963: Igen. Pécsett egy héten belül cserélték.

  106. Most már tényleg nagyon érdekelne, hogy akik Szlovákiában vagy Ausztriában vették azok mégis melyik üzletben (címet is kérnénk) és mennyiért? Ugyanis: francia barátom nem tudta megvenni nekem, mert nincs. Kimentem Szlovákiában ahol szintén nincs, hasonlóképpen Béccsel.

    Végül írektől sikerült vennem egyet, másikat meg most hozatom angliából, de nem volt egyszerű menet. Nem úgy van, hogy csak odamész és már adják is. 2-3 hetet kell várni. Így aki azt mondja, hogy megveszi a repjegyet, kirepül, majd berepül egy boltba és megveszi, na az még nem volt kint és hazudik. Olaszoknál a TIM-nél tényleg lehet így venni, de ott egyből 190ezer és nem 170 vagy éppen 150…

  107. mi a fa..omnak repkedni 2 kilóért már nálunk is meg lehet szerezni a gyári függetlent a 16 Gb osat

  108. 101 -es hozzászoláshoz bármiféle válasz ? 😀

  109. Ausztriában nem tudom hogy hogyan is sikerülhetett valakinek gyári független telefont venni 600 euróért mivel a szolgáltatók csak előfizetéssel árulják és persze nem függetlenül!!

  110. @daralan: DE HOVA VITTED BE?ENYÉM MÁR NEM GARANCIÁS!

  111. @tortatartó: MELYIK SZERVÍZBEN?

  112. Ebben az évben kizárolag csak A T-MOBILE fogja árulni, mivel erre
    az évre még kizárolagossága van..
    A többiek majd talán jövőre.. 🙂

  113. Ha a voicot nyomja (3gs) akkor 3x a home gomb. Ott kapcsold ki és kész.

  114. Egy vicc h amerikában 200dollár am már tutui h lesz a vodának?

  115. @Zsola: Nekem ugyan ez a gondom én se találok rá megoldást!!! 🙁 állították h panel?’

  116. izoli:
    Igen, azt mondták valami panel problémája van…..
    És visszaadták, hogy drága a panel hozzá.

  117. Re, Tud valaki valamit az allitolagos 17.-ei eventrol?? Mely bevasarlo kozpontban is lenne?;)

  118. Nagyon úgy néz ki,hogy semmi nem lesz 17.-én:))

  119. Hát jah én is ettől tartok:'((((

  120. A kedves t-mobil dolgozók persze még nem is hallottak ilyen készülékről és nem tudnak semmit !

  121. @Zsola: jah nekem is azt mondták kb 60.000.- lenne ezek hü..k ennyit ne érdemes már rákölteni! sztm marad az alkatrésznek való, ha valamitt tudnál jav terén jelezz én is megteszem köszi!

  122. Jövő héten lesz launch, szerintem hét vége felé.

  123. @Tigabor: hat sanos nagyon úgy tűnik:(

  124. Hali! Bocsi nem ide tartozik de itt folyik mostanság chat, érdeklödni szeretnék, hátlapcsere történt egy iphone 3g 8gb-án és azotta nem müködik home gomb rajt, mit lehetne tenni vagy hol van a home gomb vezetéke, mert lehet az nem lett visszadúgva normálisan.?

  125. miaz? 😀

  126. nem lehetne valamit, vagy irány bolt? 😀

  127. itthon kézileg cseréltem 😀 sejtésem szerintem az két lcd kábel alatt van egy ami nem pattintos hanem bekell csusztatni kábelt az lesz szerintem a gomb kábele?

  128. @Adam:
    Végre valami hasznos, várva várt infó valakitől.
    T.H.X.

  129. 17. Péntek van 😀

  130. Vajon az Arena Plaza-ban hánykor nyit a T-Pont 24-én pénteken? Ott is kapható lesz a iPhone 4? Mennék sorbanállni….. :-))


Add a Comment