fbpx Skip to content

Őőő… Nagyjából ennyit lehet hozzáfűzni a videókhoz. Az első videóban egy iPhone 3G-vel, a másodikban pedig egy első generációs iPod Touch-csal jailbreakelnek egy PS3-at. Végül is ez teljesen normális… A harmadik videón pedig az állítások szerint egy HTC telefonon láthatjuk fullosan portolva az iOS4.0 rendszert. Ez viszont érdekes. Mivel, ha nem egy utánzatról van szó, hanem ténylegesen az egy iOS-t látjuk, az nem semmi teljesítmény.

Olvasd el a hozzászólásokat is

67 Comments

  1. Azért az a HTC rendesen erőlködik…

  2. helo!
    a 3. al az a gond bar lehet h van erre vmi program ami fel van nekik rakva vagy van rá valami beallitas de ha en rendezgetni akarom az ikonokat akkor a settingsnél nem jelenik meg az “X” mer azt ugye nem lehet eltavolitani a boardrol

  3. Ez egy nagyon jó hamisitvány! Mármint a HTC-s iOS :))
    Amikor lapoz az oldalak között a hátér is megy vele, viszont alapból az egyhelyben van! 😀
    FAIL

  4. Azert HTC-n durva a delete jelzes minden alap menunel… 😀 van azon meg mit javitani azert.

  5. Tegnap éjszaka megcsináltam a 3g-mmel és megy, de eléggé bugos és a backup manager se megy, meg az androidos macera…Nembaj MuscleNerd csinál egy rendes iPhone programot erre, mert ez androidos hiába az iphoneon megy

  6. Akadnak lassulások a HTC-nél… (lehet h még nem frissített 4.1-re? :D)
    Mondjuk az rendben h sikerült megbütykölni az iOS-t, de az még nem jelenti azt hogy teljes értékű rendszert kap… Felmerül bennem a stabilitás hosszabb távon, és az alkalmazások futtatásának lehetősége.
    Én azt mondom ez még nagyon gyenge próbálkozás a trónfosztásra 🙂

  7. @rawr: ez már valami 😀 De ha ezt megtudja oldani akkor a TV-t miért nem tudja 16:9-be állítani ? 😀

  8. Ez nem portolt iOS, hanem egy iOS kinézetű skin androidra. Redmondpie-on is írták. Olyasmi mint a htc sense ui. Mindenesetre eleg komolyan lekoppintották. En azt varom h a kinaiak adjanak ki olyan telefont, amire ramegy az iOS. Legnagyobb oltas lenne:D

  9. @scndr: Énis ezt mondom!!

  10. Álmodnak az Androidos-ok, de azért az érdekes, hogy leszólják az szifont, közben meg iOS-re hajazó skin csinálnak a telójukra… LOL…
    Viszont ha a ps3 már ilyen könnyen törhető, akkor már érdemes lenne beruházni egybe…

  11. Ezt Geohot csinálta?

  12. … egyértelműen skin. Azt azért nem értem, hogy ez miért is lenne bonyolultabb, mint az Androidot portolni iPhone-ra? Szerintem ez megint csak olyan Apple-ös nagyképûség 😉

  13. Megy itt az arcoskodás, hogy a “szerencsétlen” androidos iOS-t portol a telefonjára. Az fel sem tűnik senkinek hogy a 3G-vel PS3-at buzeráló csávó mit is indít.

  14. … ma biztos valami elb@szott április 1 van, mert az 1-es és 2-es videókon csak annyit látok, hogy egy iPhone-on, amit rádugtak a PS3-ra elindítják az iPhodroidot, ami bebootol. Ettõl az meg annyira megilletõdik, hogy függetleníti magát??? :)))

  15. es milyen program kell az iphonera ,hogy en is megtudjam csinanlni?

  16. Sziasztok!

    Tudom hogy nem a témába vág és elnézést kérek, de nagyon fontos!
    Ellopták az iPhone-om szombat éjszaka egy pécsi szórakozóhelyről. A benne lévő kártya már le lett tiltva. Sok fontos adat és telefonszám van a telefonon. Az imei száma: 011948009127157 Ez egy 32GB-os fekete 3GS. Kérek Mindenkit ha véletlen találkozna vele hívja a 30/860-0291-es telefonszámot!

    Köszönöm!

  17. @Zuzzer: Ha t-mobilnál vetted és letiltatod a telefont, meg feljelentést teszel a rendőrségen, akkor lenyomozzák, hogy milyen sim került bele és elkapják a tolvajt. Tapasztalat. Igaz a letiltott telefont nem lehet újra aktiválni.

  18. na most akkor a ps3 fel lett törve és elindul a letöltött játék vagy mire jo a video? mert kicsit zavaros… és érdekes, mert ha igy van akkor az “Ööö…’ kellemetlenül kevés információ…

  19. @scndr: Nemsokára megyek feljelentést tenni. A T-vel kell beszélni hogy letiltsák a telefont?

  20. @N0rby21:

    Szia
    És megy a 3.42 ios vagy csak a 3.41 en?

  21. sziasztok!

    kis segitseget kernek! most hogy is mukodik ez? van ps3am es iphonom is! mit kell feltenni a telora hogy mukodjon ez az egesz?? koszi a segitseget!

    Arnold

  22. @Szmorepapa: Egyenlőre a PS3 jailbreak 3.41 re jött ki. Ez frissülni fog! aki szeretne infokat annak tudok segíteni, de ez csak részben tartozik ehhez a cikkhez, úgyhogy nem részletezem. a 3.42-es Firmware azért jött hirtelen, mert ezzel foltozott a SONY, mint ahogy az apple szokta! 🙂

  23. @MiQLAS: Azért lényegesen nehezebb portolni egy ios-t egy droid készülékre, mert az ios kernele ki van herélve lévén, hogy az applenek 4 igen csak hasonló konfigurációra kell csak optimalizálni, nem úgy mint a droidnak(googlenek). Röviden, driver hiány miatt nehéz portolni az ios-t droidra. Ez ugyan olyan mint a hackintosh meg az asztali pc. Mert valószínűleg egy hasonló(inkább ugyan olyan) hardverkiépítettségű telefonra pöcsökkel, fel lehetne tenni az ios-t.

  24. @norrbi: Igen a PS3 fele lett törve !!! 🙂 működőképes! ncore és a többiek ezért tele van PS3 játékkal ha körbenéztek!

  25. @breadman: Van valami magyar blog ahol ezt képekkel részletesen le van írva? Engem érdekelne a dolog, de csak kíváncsiságból, mivel xbox-om van 🙂

  26. @MiQLAS: miért is lenne bonyolultabb, mint az Androidot portolni iPhone-ra?
    ez nem apple-ös nagyképűség. gondolj csak bele. az android úgy van tervezve, hogy szinte bármilyen telóra felmenjen (persze bizonyos keretek között).
    míg az ios természetesen úgy van megírva, hogy csak iphone-okra menjen fel. pontosan nem értek hozzá, de gondolom minimális eltérés hardware-ben iphone-tól és már nyafog az ios.

  27. @admin: természetesen van megpróbálom mindjárt linkelni!! Egy USB pendrive szerű dolog amit meg kell venni ezt tudok szerezni. Ezután letöltöd a játékot átmásolod a gép HDD-re vagy egy külső USB HDD-re és játszol! ennyi. nincs garanciavesztés semmi! nem kell gépet szétszedni mint a boxon!

  28. @admin: h t t p ://xmedia360.hu/news.php
    itt van leirat hozzá. meg ha ismered a boxot az xboxklub pont hu is taglalja a témát!

  29. jajj látom már jött válasz előttem, bocsi, nem figyeltem….
    @breadman: ha feltöröd a ps3-at, akkor nem ugrik a ps live? pl ha vannak eredeti játékaid is, akkor jó lenne, ha a ps live megmaradna…
    @admin: xboxra tudtommal jóval régebb óta van törés, és pl nálunk azért vettek többen xboxot, mert arra kb 3 éve van, ps3ra meg azt hiszem 2010 elejéig nem volt.

  30. Ez a PS3 dolog elég merev 🙂 Azért mert valaki elindít egy “Android”-ot fel lesz törve a PS3???

  31. @Mateo87: TERMÉSZETESEN a Live marad, de ahhoz ajánlott az eredeti játék és ne legyen benn a PS3 Jailbreak ami hardware-es dolog. itt is arra számítanak a hozzáértők, hogy Bannolás(kitiltás) lesz a jutalma aki nem eredeti játékkal játszik online… a PS3 törás 2010 augusztus 27-én jelent meg! mindenki találgat, hogy mi lesz a későbbiekben. 😀

  32. @breadman: szóval még eléggé friss a dolog. akkor ha kellőképp elválasztod, hogy mikor játszol jb hardwerrel tört játékkal offline, és mikor eredeti játékkal jb hw nélkül online/offline, akkor elvileg biztonságos a dolog? ez érdekelne.
    az év eleji ps3 törés alatt a geohotosra gondoltam, mert ugye ő akkor publikálta, h ps3 owned.

  33. OMG… látom, leszűrte mindenki a lényeget… nem az a lényeg, hogy mi boot-ol be azon az iPhone-on vagy iTouch-on, hanem az, ami a boot után lefut… értelemszerűen nem egy android rendszer betöltése töri fel a PS3-at, hanem egy spéci csomag, ami a rendszer betöltése után lefut, és kommunikál a konzollal… emellett tudtommal ez egy olyan jailbreak, ami nem változtatja meg a konzol fájljait, ha tehát kihúzod belőle az eszközt, és újraindítod, ugyan olyan a konzolod, mint előtte, garancia és live hozzáférés sem ugrott.

    persze ez sem működik mindennel, a legutóbbi 3.42(?)-es frissítéssel kapcsolatban meg úgy emlékszem, MuscleNerd azt írta, hogy még nem megy.

    de lányok-fiúk: nem elméleteket kell gyártani, hogy hogyan működik, hanem utánanézni! az információ megtalálható az interneten, tessék levadászni, és nem saját, hibás elméletekkel pótolni a hiányzó ismeretanyagot!

  34. @Mateo87: ahogy olvasom a forumokat ez így van ahogy leírtad. csak eredeti játékot javasolnak Live-on. És ahogy @Jadeye: is írta, kihúzod újraindítod és megy minden mint korábban mintha mise történt volna. én is csak 2 napja tesztelem a cuccot. eddig pazar.

  35. @Mateo87: az első letiltások már meg is voltak h t t p ://www.ps3news.com/PS3-Hacks/sony-suspends-ps3-consoles-psn-ban-wave-error-8002a227/

  36. breadman egy közvetlen elérhetőséget kérnék tőled, amennyiben rendelkezésemre állnál nagyon megköszönném… msn, skype ilyesmi…

    és ezek szerint akkor az iphone kell hozzá hogy minden alkalommal futtassam a dolgot…?

  37. itt a háttérkép is mozog, amikor “lapozgat” az elején… sztem fake

  38. @norrbi: ugy értettem, hogy egy iphone is elég hozzá hogy futtassam a dolgot, vagy ez az usb rom mindenképpen fog kelleni…..?

  39. @norrbi: melóhelyen vagyok nincs semmi msn-em.. le van tiltva… A PS3 Jailbreak-hez én csak az USB megoldást ismerem.
    a videót még nem láttam, otthon megnézem du.-tán emiatt nem tom ezt az iPhone -os törést. írj nekem egy msn címet meg hogy este mikor keresselek mit szólsz?

  40. 3.42-vel nem megy a psjailbreak

  41. @rossifumi: még nem… pár hét és megvan arra is a törés.

  42. @rossifumi:
    Szerintem egyik legjobb magyar konzolportál híre:
    3.42 update gondok
    Komoly problémák vannak a Sony legújabb 3.42-es rendszerfrissítésével. Egy hacker régebbi nyilatkozata szerint a Sony nem fogja tudni befoltozni a jelenlegi hardver mellett azt a hibát amit a Jailbreak használ. Ha be is tudják foltozni, akkor is csak átmenetileg. Ennek megfelelöen a ps3jailbreak team már most bejelentette, hogy jövö héten érkezik az usb kulcsra az update ami már 3.42-vel is müködik. (ennek ellenére Én csak akkor fogok frissíteni ha már biztos a dolog)

    A Sony jól tudja, hogy az updatelgetéssel max csak idöt nyerhet, mégis próbálkozik mindennel. A próbálkozások viszont sajnos rosszul sültek el, és a 3.42 rendkívül bugos lett. Rengeteg felhasználó panaszkodott olyan problémákkal mint az update közbeni lefagyás, kifagyó játékok, fekete képernyök, szaggattott hang és néhány játék még csak elindulni sem hajlandó.

  43. @breadman:
    Szia!

    Engem érdekelne részletesebben is ez a PS3 jailbreak. Tudunk egy kicsit levelezni? boros . gergo kukac mailbox . hu

    Köszönettel,
    Gergő

  44. Tényleg nem irná le mostmár valaki hogy melyik program kell hozzá? Nekem már fent van a 3.42 de megvárom még jön a frissítés és kiprobálom… De nem tusom mivel lehet 🙂

  45. @breadman: kocsiska1988 kukac hotmail pont com vegyél fel msnen és este kb 8tol már tudunk is tárgyalni

  46. @Norrbi: @Wolowitz: rendben!! Írok mailt illetve este msn!

  47. @breadman: kösz előre is… már gyűjtöm a torrenteket 😀

  48. @breadman:
    Köszönöm, várom a leveled! 🙂

  49. @Norrbi: @Wolowitz: csak annyi kérdés: gépre frissítettek 3.42-re?

  50. Hello tudnál nekem is segiteni az android-ot telepiteni win7-el és “JailBreak”-elni a PS3-at? az msn cimem [email protected]
    Elöre is köszönöm a segitséget..

  51. @breadman: hát én egy ideje be se kapcsoltam, szóval tuti hogy nem a friss verzió van rajta 😀

  52. Jó kis téma az androidra. Ott bukik meg dolog többek között, hogy a háttér mozog amikor lapoz (persze ugyanaz a háttér van többször). Vagy az animációknál is látszik. Aki kicsit ért hozzá az látja, hogy ez nem IOS

  53. @Zuzzer: a rendorseg betudja merni hogy ki hasznalja milyen szam ,en is igy szivtam meg egy lopott iphone vasarlasakor (nem tudtam hogy lopott) ,elvettek tolem es egy papirt kaptam cserebe se penz se iphone!!!!

  54. sziasztok végig olvastam a fórumot meg néztem a videót és még mindig nem értem ha iphone 3 g rákötöm a ps3 akkor le fogja játszani a másolt lemezt vagy kell az az USB kulcs ??? előre is köszönöm

  55. @peti:
    Alapvetően egy USB kulccsal lehet Jailbreakelni a PS3-at, így az lejátszik a saját vinyójáról tört játékokat. Sok-sok egyéb feltétel és részlet van, google a barátod, én is onnan tudtam ma meg jó pár dolgot. Ez a kis progi, ami fent van egy ilyen pen-drive-nak kinéző cuccon, felmehet iPhone-ra is és így a látott videó alapján lehetne jb-elni. De egyelőre én még arról semmit nem találtam, hogy miként lehetne azt a USB kütyüt kikerülni és saját magam megcsinálni telóval.

  56. @Norrbi: remek!! Lehet nem jól csináltam valami msn-en tegnap, nem használom talán emiatt! Írj mailt a breadman10 kukac gmailcom címre, azt értekezünk!!

  57. talán megtaláltam a videóhoz tartozó leírás… akit érdekel próbálja ki működik e. Én nem merem kipróbálni mert nincs ps3 a birtokomban, de egy próbát megérne ha vállalkozik rá valaki! ezt CSAK 3Gre
    ajánlják vagy 2G re!

    A real quick for people on a PC who don’t want to use Linux.

    Sorry I wasn’t allowed to post links to the items below at this time!

    Download: iPhoDroid_1SHOT_R13i_3G_PC.zip
    Download: PSFreedom for Apple iPhone 2G and 3G
    Download: Filezilla

    Config Filezilla
    1. Install Filezilla on pc
    2. Find out your iPhone’s ip address, goto wireless settings (your wireless connection) and hit the blue arrow to see your ip address.
    3. Launch Filezilla and enter hostname (your ip address) then name: root
    password: alpine hit connect, you should now be able to access your phones file system.

    Install iPhoDroid on iPhone

    1. Extract iPhoDroid_1SHOT_R13i_3G_PC.zip to your desktop.
    2. Connect iPhone to PC, close itunes if it opens.
    3. Click on iPhoDroid.exe and a window should open, if iPhoDroid says alpha expired, you change your computer clock to 02 September 2010, I had to. Once Lanched click “Shoot” this will then install Android to your iPhone. Once this has done your phone will boot to a menu, pust the power botton on the top right of the phone, this will scroll through the boot options, push the power botton untill you get to the bottom left hand corner where you will see “Install” now push the home button and it should install fully to your phone. Once installed your phone should boot into Android, now you need to exit Android by using the little circle on the left hand side on the main home screen. Your phone will power off, when you power the phone on you will be greeted with the boot menu, choose the apple logo which will put you back to your phone, you will find your now stuck in recovery so go back to iPhoDroid.exe and this time instead of hitting “Shoot” you need to hit “Exit out of Recovery”. Your iPhone OS will now boot as normal from now on.

    Copy over files from PSFreedom for Apple iPhone 2G and 3G

    1. Unzip the PSFreedom for Apple iPhone 2G and 3G folder to your desktop.
    2. Make sure your iPhone is booted in it’s normal Apple OS.
    3. Launch Filezilla and connect to iPhone. Navigate to private/var
    4. Copy files the 2 files from within PSFreedom for Apple iPhone 2G and 3G to private/var, it should then ask you if you want to overwrite, that is OK. Then right click on the files (file permissions) and change them both to 777.
    5. The Jailbreak will now be installed.

    [U]Using psgroove Jailbreak[U]

    1. Power off iPhone and launch Android from the new boot menu, your iPhone will have loads of text lines appearing, wait for the “INIT” text to appear (the phone is now ready)
    2. Connect the iPhone to your PS
    3. Flick to power switch (on the back) of the PS3 to off then on.
    4 Push the power button (on front of console) and straight after push the eject button.
    5. You will notice the text on the iPhone starts scrolling again.
    6. Your PS3 should now be booted jailbroken (you should now have 2 folders within the game selection screen)

  58. @breadman:
    Ez egy nagy segítség, nekem van PS3-am és iPhone-om is, igaz 3GS, de szerzek kölcsönbe egy 3G-t és ki fogom próbálni valamelyik nap a héten. Utána pedig írok egy részletes beszámolót a tapasztalatokról. Addig pedig nagy nagy respect Breadman-nak a leírásért!! :))
    Thx!

  59. Kedves breadman!
    Ezt az útmutatót esetleg magyarul fel tudnád tenni?
    Vagy esetleg link?
    Köszönöm.

  60. @tizike:
    már linkeltem, de hát moderálásra került megpróbálom mégegyszer az erdeti linket

    a leírás itt van h t t p ://psx-scene.com/forums/showpost.php?p=514967&postcount=130 az iPhone3G hez.

  61. A dologhoz hozzátartozik, hogy az iPhone indítás kell a játékokhoz, tehát nem csak 1 alkalommal kell ezt megcsinálni, hanem minden bekapcsoláskor amikor játszani akarsz a backup játékkal, és addig ugye nem használhatod!!
    az USB megoldás kényelmesebb… Szerintem legalábbis.. azt egyszer megveszed azt kész!

  62. Kedves breadman!
    Köszönöm a segítséget,így már megbirkózik vele a fordítóprogim.
    Mégegyszer kösz!

  63. Akinek van tapasztalata írjon plz
    Megéri e mert van iphone 2 gm és ps3 am is!

  64. @tizike: ha kipróbáltad írd meg hogy sikerült!!

  65. Sziasztok tudom, hogy nem tartozik szorosan a témához, de én is ki akarom próbálni és kellene hozzá egy kis segítség.

    Az lenne a kérdésem, hogy iTouch 2G-re valahogyan fel lehetne varázsolni az openiboot-ot? És ha igen akkor hogyan?
    Találtam ugyan egy leírást vagy valami hasonlót:
    http://modyourpod.blogspot.com/2010/06/heres-guide-to-installing-jaywalkers.html#axzz0zXqduUEY

    De nem tudok angolul csak egy kicsit. Eléggé amatőr vagyok, ha segítenétek nagyon megköszönném.


Add a Comment