fbpx Skip to content

Úgy látszik a Microsoftnál annyira gazdagok, hogy még a kerítés is kolbászból van. Ugyanis a marketingesek azt találták ki, hogy a Windows Phone 7 gyártásba kerülése kapcsán rendeznek az iPhone-nak és a Blackberry-nek egy temetési szertartást.
Hát, nem tudom, hogy sírjak,  vagy nevessek. Elég szánalmas. Úgy látszik a sok pénzhez kreativitás nem társul. Videót elnézve olyan, mintha a statisztákat egy melegbárban bérelték volna fel. Aki több képre kíváncsi, ezen a linken keresztül megnézheti a kivonulás részleteit.



Azért Steve Jobs teljesen máshogy temette el a Mac OS 9-et.

Olvasd el a hozzászólásokat is

28 Comments

  1. Hát szerintem még a microfos telefonok a közelében sincsenek az iPhone-nak.
    Sem teljesítményben, sem tudásban.

  2. Ez melyik keynote amiben temetik az OS 9-et? 🙂 Megnézném tovább.

  3. @admin: Apple WWDC 2002

  4. Ez egy vicc hol van joga a microsoftnak iylet csinálni , hetetónte ujra kel raknom kb anyámék gépén a csodálatos 7et hogy valami működés félét produkáljon, szánalmas:)

  5. Szegény Steve jól lefogyott a 8 èv alatt .nem bunkósàgból lehet,hogy beteg volt tàn?

  6. Tudtuk, hogy steve nem komplett, de ennyire!? 🙂
    A windózék meg irigyek csak! 😛

  7. Süti: te nem olvass utánna, kissé haldoklik steve apánk, bár reméljük sokáig velünk lessz, mert javul az állapota!

  8. Azért Steve Jobs alias führer is elég szánalmas!

    IGEN! Haragszom! iPhone4 megveszem 300 ezer, és nem csinálok azt vele amit akarok mert a föhrer beleugat kb.11000 km-el odébbról! Foglalkozna inkább a családjával, szexuális életével vagy az anyával! Én meg szeretnék olyan appokat letölteni a store-ből (igen hajlandó lennék megvenni) telefonomra amik megtalálhatók a cydiára! (Had ne soroljam) Mert azok kellenek! Ha nem nyit a führer akkor elviszi a vonat és még talán az ms-is. Szeretnék flash-t is miért is ne! Nagy fiú vagyok már, hogy eldöntsem kell-e ez nekem vagy sem!

  9. @sgaBBis:
    Talán ettől megnyugszol: h t t p ://ipon.hu/hir/az_apple_es_a_feloldott_fejlesztoi_korlatozasok_esete/13958

  10. Hülyék ezek a Microsoftnál, nem temetni kell az iPhonet, csak csinálni egy jobb telefont 🙂 Amíg ez nem megy nekik addig akármilyen parádét is tartanak csak hülyét csinálnak magukból 🙂
    De a legnagyobb baj, hogy inkább csak próbálják utolérni az iPhonet és mikor úgy érzik, hogy sikerült (amiről általában kiderül, hogy nem :)) akkor máris temetnék 😀

  11. A temetés télleg béna volt, de valljuk be a WinPhone7 tényleg baromi jó OS lesz. Nem hajaz szánalmasan az IOS-re, mint az Android. És basszus ~400MHz-s processzoron is (Zune HD) is nagyon szépen fut, mint anno az iPhone OS. Bárki bármit is mond, szerintem nagy nagy nagy konkurencia lesz, ha sikerül a gyártókat megnyernie, ami valószínűleg nem lesz nehéz, ha már csak a Sony-t nézzük az Xbox vonalán.
    Szal lehet, hogy ez gagyi volt, de tisztelettel nézek rá, mint OSre.

  12. @rolee89

    ok vannak vele bajok, de lehet, hogy anyádékban van a hiba és nem a win-ben
    Sok gépes tapasztalat alapján mondom, hogy jelenleg legjobb Ms Os. Nagyon jól használható rendszer (mac-hez persze nem merném hasonlítani)

  13. @rolee89

    Könnyű a hiányos almának op-t fejlesztenie! Vesz egy vasat és kész! Próbálja meg úgy, hogy nem vesz vasat, és fejleszt op-t! Ahoz képest, hogy célhárdverre készül az macos lehetne stabilabb (Egy flash lefagyasztja). Ahogy felerölteted egy másik intel alapú nem apple gépre eltűnik az előny, söt! A winop-nál is a legtöbb problémát a HAL okozza itt aztán a hardver gyártók fejlesztenek mindenféle szar drivert ami hazabassza a wint. Nem kellene más faszával verni a csalánt kedves apple rajongók! Hozzáfűzöm, hogy a fent leírtak az iphone-ra is ugyanúgy igazak!

  14. @rolee89: use linux. Just worx.

  15. @sgaBBis: és azt is tudod, hogy miért döglik a flash-től? mert amúgy nem fagy szanaszéjjel a flash-től. de az oka az, hogy az Adobe nem képes normálisan megírni a flash-t OSX-re. de ez nem az Apple hibája, ahogy a Win-es hw gyártók drivereinek hibáit sem fogod a Microsoftra.

    amúgy egy rakás inteles, nem Mac gépen is teljesen jól és stabilan fut az OSX, már ha megfelelő hardvereket választasz. sőt, néha még sokkal gyorsabb is lehet, mint egy sima Mac esetén.

    kb ami a Win esetén a HAL okozta gond, az OSX esetén az a flash. ha a hw gyártók nem írnának tróger drivereket, a Win se döglene tőle. ha az Adobe újraírná teljesen a flash-t cocoa-ban, akkor valószínűleg nem lenne ez a flash-para sem OSX-en és iOS alatt se.

  16. @Jadeye: Érdekes? Nem vagyok abban biztos, hogy szeretem a mellébeszélést! Szerintem egy flash problémát nem lehet egy lapon emlegetni a több ezer, tízezer hardvergyártó és drivereik problémáival! A win esetén nem egy céggel van a probléma hanem több százzal, de az apple még egyel sem képes megküzdeni, és egyből ellenségesen támad. Most hogy kicsit több mac-et adnak el mint ezidáig biztos, vagyok benne, hogy a vírusok és egyéb kellemetlenségek is nagyobb számban fognak megjelenni az apple rendszerén! Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fogják kezelni ezt a problémát!.

    Apropó jártam már a Budapest Bank és a CIB szerverszobájában, Unix, Linux és Win Servereket láttam nagyszámban, de apple sehol sem volt? Pedig ott lehet csak igazán megmutatni, hogy ki vagyok! Az haverom cégénél (fotós cég) minden nyavaja apple meg canon vagy nikon de a file és mail server egy win 2003 server? Miért?

  17. @sgaBBis: lehet nem volt pénze macre 😀

  18. @sgaBBis: amúgy egy bank nyílván unix/linux rendszereket használ, mert nekik semmi szükségük a felhasználói felület gyakorlatilag felesleges ficsőrjeire. szerintem

  19. @sgaBBis: Gondolom ott ülsz dörmögve a választ várva. Ha így ráérsz, bújd át addig a “Magyar helyesírás szabályai” c. könyvet.

  20. @sgaBBis: na miért? gondolom talán mert az Apple szerverek nem banki rendszerekhez vagy levelezéshez vannak kitalálva, vagy mert a banki rendszereket esetleg nem OSX-re írták, hanem linuxra (mert az ingyenes), vagy windowsra…? ugyan így, hány windows vagy unix/linux szervert találsz profi videós vagy fotós környezetben, ahol mondjuk Final Cut Pro-t használnak? nem sokat, mert azok meg nem arra valók, mert nincs olyan windows-os szerver, amin futna a Final Cut-hoz tartozó szerveres kiegészítés vagy valami. ennyi. de nem tudom, ezen mit kell csodálkozni. meg én nem vagyok szerverszakértő, így ha nem kielégítő a válasz, kérdezd meg az Apple-t a mikről és miértekről.

    ettől függetlenül szerintem tökmindegy, hogy egy vagy sok céggel nem lehet dűlőre jutni, a lényeg ugyan az, hogy nincs rendes flash OSX-re, vagy nincs rendes driver windowsra.

  21. @süti: súlyos májdaganata volt.

  22. @macskajancsi: Rosszul gondolod! Kiválló érzés teljesen idióta fanatikus faszokat szopatni! Egyébként iPhone4 és Mac tulaj vagyok, igaz munkám nagyrészét winfoson végzem (Fejlesző vagyok). Ennyi!

    UI: Nagyon vártam kiforrott válaszod. Minden “kreatív” lélek így reagál! Gratula!

  23. @sgaBBis: ha így “szereted” akkor mért azt használsz?

  24. @H2CO3: hasnyálmirigy-rákja volt. az kicsit más, mint a májdaganat.

    In mid-2004, Jobs announced to his employees that he had been diagnosed with a cancerous tumor in his pancreas.[86] The prognosis for pancreatic cancer is usually very grim; Jobs, however, stated that he had a rare, far less aggressive type known as islet cell neuroendocrine tumor.[86]
    http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Jobs#Health_concerns

  25. Hali!
    Bocsi az offér,de nagyon fontos!!!Van egy régi amerikai itunes acc-om,viszont szeretnék csinálni helyette egy magyart.De regisztráció közbe hiába írom be a kártyám adatait,ezt írja ki: ,,Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.,,
    Pedig a kártya egy mastercard-nak megfelelő internet kártya.PayPal is elfogadta mastercardnak.
    Mit tudok csinálni?Segítsen valaki légyszi!!!Fontos lenne!

  26. Mac vs. Win (vs. Linux). Sok fórumon volt és lesz is még ez téma. Engem egy dolog érdekel (egy ideje): ha kapok egy fényképet, hangfájlt, dokumentumot, akkor azt meg tudjam tekinteni az adott hardveren. Leszarom, hogy a hw vagy a sw hibájából nem nyílik meg. Nem érdekel, hogy a processzor gyártója spórolt az L2 cach méretével vagy a billentyűzet kiosztása nem megfelelő, vagy a marketingesek voltak gyökerek. Működjön! És ha működik, akkor hajlandó vagyok kifizetni az árát a rendszernek.


Add a Comment