fbpx Skip to content

A múlt heti hírek szerint ma érkezik a iOS4.1. Szerintem ezt legjobban a 3G tulajok várják a sebesség miatt, amit azt hiszem, meg is erősíthetek. A napokban több ismerősöm is felrakta, és igen, gyorsabb a 3G-s iPhone az iOS4.1 rendszeren. Aki bővebben szeretne olvasni a 4.1-ről, itt talál róla információkat: Itt a 4.1 GM – iPhone 4 teszt (FIGYELEM: A 4.1 NEM jailbreak-elhető és NEM függetleníthető!)

Azt már tudjuk, hogy iPhone 3G tulajoknak hivatalosan nem lesz GameCenter-ük. Természetesen ezt jailbreak-kel meg fogják oldani, mint ahogy a HDR fotózást is. Igen, a HDR-re már készítik a megoldást, és így a régebbi iPhone tulajok is kihasználhatják majd az iPhone eme képességét.

Jön az új TinyUmbrella!

Mint már azt sokan tudjátok, ha SHSH vagy restore probléma van, akkor a TinyUmbrella-t kell segítségül hívni. Ez a program képes az Apple-től, illetve a Cydia-tól is a számítógépünkre lekérni az SHSH fájljainkat. Emellett rengeteg egyéb dolgot is véghez vihetünk vele. Most egy újabb elengedhetetlen kiegészítővel szerelték fel: az iPhone 4 tulajok képesek lesznek vele baseband-update nélkül frissíteni a készüléküket.

Ez azt jelenti, hogy ha a restore-hoz ezt a programot használjuk, ez megakadályozza a baseband frissülését. Azt, hogy ezt hogyan fog működni, illetve mikortól lehet majd elérni, jelenleg nem tudni. Viszont ezt az új funkciót csak iPhone 4 tulajok tudják majd igénybe venni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

181 Comments

  1. Mostmár végleg nem tudom…3GS vagy 4…. 😀
    Ha jailbreak-kel meglehet majd oldani ezeket a dolgokat…

  2. Sziasztok tudja valaki mi a kulonbseg a gm es a vegleges frimware kozott ha egyalltalan van?!

  3. ezt két nappal elötte is megkérdeztem de látom senki nem tud megoldást mondani!!!!!!

    3G -s iphonom van. Jailbreakelt, 3.1.3 -mal. Az USB Drive app. a cydiából mig 3.1.2 volt simán ment, most egyszerűen folyton hibát jelezz, mikor virtuális partíciót akarok csinálni!!! Szükségem lenne az app-ra mert hasznosnak találom, gyakran használnám pendrivnak a telefonom!
    /A barátomnak 3GS-s a telefonja és Ő sem tudja a frissítés után/4.01. használni/ Tudna a clubból segíteni egy hozzáértő!!!
    Előre is köszönném!

  4. Sziasztok! Kb mikorra jon ki 4.1 hez JB? koszi

  5. @fefecske: h t t p s://spreadsheets.google.com/lv?key=tz1lkTAAwtDi_7HJxef0Vgg&f=true&gid=1
    itt a táblázat. ebben az van hogy USB drive progi nem megy 4.0 alatt. 3.1.3-at nemtom

  6. @fefecske: nagyon egyszerű a megoldás: a jelek szerint NEM működik 3.1.3 alatt. ennyi. ezzel sajnos itt közülünk senki nem fog tudni mit csinálni, pláne a pontos hibaüzenet nélkül. a legegyszerűbb, ha felveszed a fejlesztővel a kapcsolatot, vagy megvárod, míg kijön belőle a frissített változat.

  7. fefecske: iFiles.

  8. Admin, kérlek nyilatkozz a fejlesztéssel kapcsolatban! 😀

  9. Jaj, csak engem zavar a mindig elrontott -val, -vel toldat a cikkekben?? mert nekem kva idegesito…

  10. @kareeka: kérlek, írd meg, mire gondolsz itt pontosan, és javítjuk

  11. @fefecske: h t t p s://spreadsheets.google.com/lv?key=tz1lkTAAwtDi_7HJxef0Vgg&f=true&gid=1
    itt a táblázat. ebben az van hogy USB drive progi nem megy 4.0 alatt. 3.1.3-at nemtom

    Válasz
    Jadeye Says:

    szeptember 8th, 2010 at 10:00
    @fefecske: nagyon egyszerű a megoldás: a jelek szerint NEM működik 3.1.3 alatt. ennyi. ezzel sajnos itt közülünk senki nem fog tudni mit csinálni, pláne a pontos hibaüzenet nélkül. a legegyszerűbb, ha felveszed a fejlesztővel a kapcsolatot, vagy megvárod, míg kijön belőle a frissített változat
    Köszi a tájékoztatást! Valóban csak a 3,1,2. vel megy

  12. Hi!

    Kb. mikor lesz elérhető?

  13. @kareeka: meg a többi helyesírási és fogalmazási borzalom, jó lenne egy picit odafigyelni ezekre, mert így nagyon elvész a forma mögött a tartalom 🙁

  14. Sziasztok!

    Most a 3G-n sem jailbrekelhető? Mert lenne egy 3G amit befrissítenék.

    Mert a 3GS-en logikus,hogy nem! Mert akkor addig nem frissítek rá! (sajátom, még várok vele)

    Várok egy konkrét választ.
    üdv

  15. @Szebi: A 4.1GM-t a redsn0w ugyan jailbreakeli de nagyon bugos, a cydia nem frissit, a wifi megy de a safari nem tud kapcsolodni a netre.

  16. @Szebi: Fent pirossal van írva!!! Ha 4.1re frissítene akkor nem. ha 4.0.2-re frissít akkor jailbreakelhető.

  17. Na hiszen már már nagyon várrom a dolgot……hajrá gyerekek!

    fefecske üzenetére:
    Wifi FTP progi akár iTunesból a free,
    vagy installous ból a full és wifivel FTP-n keresztül tudsz pakolni bármit a telódra…
    és bárhol leszedni azt ugyan így! Én ezt használom. Ha nincsen Wifi akkor T-pot amit a Total Commanderbe tudsz belerakni mint plugin és akkor a hálózatoknál látod a kis szifonod tartalmát. Mappázol és pakolsz 🙂

    Üdv! Balázs

  18. @Peti: amit írsz, az hibás jailbreak. a 4.0-ás fw betallózásával te magad okozod a hibákat, mert a 4.1-ben rengeteg dolog megváltozott a 4.0 óta. ezek viszont nem változtak a 4.0.1 és 4.0.2-ben, ezért lehetett azzal jailbreakelni.

    tehát nem bugos, hanem egyszerűen nem a 4.1-re van. ez a módszer eddig is működött egyébként, hogy korábbi verzióval meg tudta csinálni a frissebb verzióst is, de épp a fent említett dolgok miatt kb semmi értelme megcsinálni, mert itt olyan fájlokat emel át a 4.0-ból ezzel a 4.1-be, amik az említett hibákat fogják okozni.

    meg kell várni, míg elkészül rá a rendes jailbreak. ennyi.

  19. Hali! Nekem 3Gm van! Eloszor fuggetlenitettem ultrasnowal es utana pedug amikor kijott a 4.02 benne hagytam az angol kartyamat csinaltam egy restoret es felfrissitettem es most is jb nelkul hasznalom! A simen nincs pinkod zar! Remelem most is sikerulni fog a 4.1-el!

  20. Hali!
    Bocs az offért, lenne egy kérdésem. Iphone 3G-et szeretném majd frissíteni az új OS-re, viszont új gépen új itunes-al. A telefonszámokat a google contact al szinkronizáltam eddig. Hogy, ha én most ezen az új itunes-on leszinkronizálom a telómat, az összes progi zene elveszik. A telefonszámok is? Vagy azt visszaszinkronizálja majd a google-ból vagy onnan kitörli?

  21. @Lazika: miről frissítetted 4.0.2.-re?ez nem mindegy..

  22. @Lazika: ez csak abban az esetben lehetséges, ha a készülék amúgy gyárilag független, vagy az eredeti szolgáltató kártyájával használod. másképp nem.

  23. @Jadeye: Pontosan!

  24. @Lazika: a Restore mindent lepucol a telóról, a függetlenítést főleg…

  25. kérdés: a 4.1 a 3.1.3-nál is gyorsabb 3G-n (vagy legalábbis nem lassabb)?
    Szóval érdemes 3.1.3-ról 4.1-re frissíteni 3G-n?
    Egyszer már downgradeltem 4.0-ról 3.1.3-ra, de már nincs kedvem próbálkozni újra.

  26. Egy dologra kíváncsi lennék, még pedig arra, hogy semmi hír nincs Jailbreak -ről? Mármint oké hogy nem jelezték, hogy nemsokára lesz jailbreak + függetlenítés. De arról van valami hír hogy találtak e valami exploitot a jailbreakhez vagy a függetlenítéshez? Csak hogy reménykedjünk e. Nekem egy iPhone 3G telefonom van, és nagy szükség volna a 4.1 -hez.

    Vagy esetleg lehet tudni hogy lesz valami ma? Illetve ez a Tiny Umbrella dolog, kérdéses hogy miért csak iPhone 4 -hez adják ki? Nem lenne rossz dolog a 3G(S) -ekhez is.

  27. Ipodra is feltehető?
    Üdv

  28. @Jadeye: Ertem en, de akkor ez nem azt jelenti, hogy az Apple nem foltozta be?

  29. It’s a trap! Jailbreakers and especially unlockers please stay away from FW 4.1 until the all-clear http://is.gd/f0E8J
    6 minutes ago . web( Iphone-dev)

  30. OFF

    Írtam e-mail-t a szerviznek, pls válaszoljatok!

    Köszi!

    ON

  31. Valami történjen már! :S Hányra várható pl a 4.1?

  32. @kiru:
    Este 7 a 4.0 is akkor jött azt hiszem

  33. 4.01-ről frissítettem 4.02-re de a 4.01 jbzve volt 3 függetlenítés. Utána nyomtam egy restoret betallóztam neki a 4.02-t ugy hogy az o2-es kártya volt benne sim pin nélkül és azt írta ki,h your iphone has benn unlocked. Felismeri a trés otthoni kártyámat is na meg az o2-eset is szal független. Kiváncsi vok siekrüle-e majd így 4.1-el is. Remélem igen. Kb hány órától lesz elérhető nem tudjátok?

  34. @Lazika:
    Olvass vissza egyet

  35. @Lazika: a 4.0.1 és a 4.0.2 között egyetlen különbség volt csak a jailbreakme pont com által kihasznált hibát foltozta be ezért sikerülhetett. biztos nem független a telod gyárilag?? a 4.1-nél nem fog menni. ott befoltozzák a jailbreak-et és a függetlenítést is.

  36. A frissítések rendszerint cupertinoi idô szerint reggel 10-tôl érhetôek el, ez itthon este 7 órának felel meg.

  37. @Jadeye: Ja és nem független gyárilag a telóm!

  38. Köszönöm a válaszokat!

  39. hanyra varhato az iOS4.1?:D

  40. Hát nem nagyon eröltetik meg magukat egésznap lesem ezt a sájsze 4.1-et és sehol semmi. :-/

  41. helo, hogy lehet cikket írni? beszéltem istyleosokkal és megszeretném osztani veletek!

  42. Türelem… Cupertinoban mostvan reggel fél 7, biztos munkaidő előtt lesz belőle akármi is.

  43. Szóval akkor a 4.1 SW-t csak azok rakják fel akiknek gyári független a telójuk?

    Speciel az enyém T-s és kártyás 3G akkor nekem is fel lehet majd tenni, amikor megérkezik? Bocs hogy ha érthetetlen vagyok…..hogy az előbbiekből esetleg nem szűrtem volna ki semmit sem 🙂

    Üdv: B.

  44. a kártyafüggetlen telefonok tulajai annyival vannak előnyben, hogy a baseband frissítéssel (unlock) nem kell foglalkozniuk, attól még ugyanúgy nem fognak tudni jailbreakelni amíg nem adják ki mondjuk a redsn0w-t

  45. @Lazika: de az, legálisan független. te magad írtad le. konkrétan itt: “nyomtam egy restoret betallóztam neki a 4.02-t ugy hogy az o2-es kártya volt benne sim pin nélkül és azt írta ki,h your iphone has been unlocked”

  46. @breadman: Majd meglátjuk… azért reménykedek 😀 Nem független gyárilag. Trébe vettem és nem vol kedvem majdnem 21 et függetlenítésért kicsengetni nekik.

  47. @RSRyder: De azt kérdezni mindenki, hogy van e valami hír arról, hogy lesz e ma valami JB vagy legalább valami módszer, arra hogy a basebandet ne frissítse (3G, 3GS)? Szóval reménykedjünk a mai napban vagy nem érdemes?

  48. bocsi az off-ért de ha frissitem az itunest akkor nem bántja a jailbreakemet?

  49. Ha jól emlékszem volt egy olyan hir hogy van 2 exploitjuk ezért a 4.1-re és várhatóan a 4.2-re is megvan a jailbreakhez a lyuk

  50. @Jadeye: Na igen de az után írta ki miután kifüggetlenítettem ultrasnowal… és felraktam a frissítést neki… Na mind1 nem tom h de sikerült. 😀

  51. Üdv Mindenkinek!

    Ha jól értelmezem a cikket, akkor,ha kijöna ez a TinyUmbrella, akkor az Amerikai AT&T-s iphone 4-re, ha jelenleg is 4.0.1 van, és véltlenül beszakad a rendszer legalább azt vissza lehet rá tolni, és függetleníteni?

  52. Sziasztok! Egykis segítségre lenne szüksegem: 3gs em van, cydiaban lementve az shsh. Szeretnem kiprobalni majd a 4.1et, elvileg mindenem megvan ahhoz h majd vissza tudjak allni a jb-elheto 4.0.1.re. Kerdesem az lenne h hogy us kell visszaallni? Siman engedni fogja foltenni a 4.0.1et? Vagy vmit kell csibalnom majd az shshel?
    Masik kersesem egy baratom miatt fontos. Frissitett 4.0.2.re viszont kitalalta h jb eljem a telefonjat most eloszor. Van ra esely h folrakjam neki a 4.0.1.et?(3gs) termeszetesen nincs meg neki shsh.. Vagy meg kell varnia a 4.1 törését?
    Valaszaitokat előre is nagyon koszonom!

  53. @HaDes: ERRE ÉN IS KÍVÁNCSI LENNÉK!!! Ugyan így vagyok.
    “kérdés: a 4.1 a 3.1.3-nál is gyorsabb 3G-n (vagy legalábbis nem lassabb)?
    Szóval érdemes 3.1.3-ról 4.1-re frissíteni 3G-n?
    Egyszer már downgradeltem 4.0-ról 3.1.3-ra, de már nincs kedvem próbálkozni újra.”

  54. @Lazika: hello!

    na figyelj: ha feltoltad rá 4.0.1 alatt az ultrasn0wot, akkor annak simán működnie kell. stim. ha befrissítettél 4.0.2-re (mármint én ezt szűrtem le az eddigiekből), akkor minden törlődik. nyoma sem lesz annak, hogy azon a telefonon valaha is volt ultrasn0w. tehát a telefonnak valahogy ki kellett függetlenednie. am minek az o2 kártya, ha a trébe vetted? ja, és az ultrasn0w (meg semmi jb app) nem megy vissza neked backupból. és a “Congratulations! Your iPhone has been unlocked”-et akkor dobja ki az ájtyunsz, ha a telefon hivatalosan, szolgáltatónál (apple által) lett függetlenítve. javítson ki valaki, ha akármiben is tévedek!

  55. nem fogja simán engedni visszatenni tinyumbrella kell hozzá, viszont azzal menni fog
    a barátodnak pedig várni kell..

  56. @HaDes: ERRE ÉN IS KÍVÁNCSI LENNÉK!!! Ugyan így vagyok.
    Gyorsabb 3G-n a 4.1 mint a 3.1.3.? ha valaki felrakta légyszi tapasztalatokat írjatok!

  57. Én most találtam egy hibát a 4.0.1-ben 🙂
    Ha a naptár programot mappába teszem, akkor a mini ikonon nem frissül következő nap a nap sorszáma (tehát ha már 8.-a van ma, akkor még 7.-ét mutat), de ha megnyitom a mappát, akkor helyesen mutatja, de a mini ikont nem frissíti 🙁
    Vajon a 4.1-ben is ilyen lesz? 🙂

  58. nincs szüksége valakinek apple fülesre? bontatlan ..

  59. mennyiért adod?

  60. Inkább egy fehér gyári hatlappal dobjon meg vki pls!

  61. @grixon: IN-EAR headset?

  62. @Grixon mennyiért adod?

  63. Aloha

    A 4.0-es rendszert futtatom 3G-n. Nem igazán vok elégedett a sebességével. Amíg lesz 4.1 + JB, tudna nekem vki egy how to-t adni a 3.1.3-as downgradehez?

    Köszi előre is

  64. Eddig azt hittem hogy (viszonylag) gyors a 3G-n a 4.0 meg a multitasking, de ma láttam egy GS-en is… Hát ahhoz képest lókuki a G-n (pedig nekem még igy is jó :D)

  65. @gerike73: hali. Azért az o2-es kárty mert angliában vagyok és az iphonomat akartam használni azért függetlenítettem ki. Hivatalosan sehova nem vittem be,h függetlenítsék ki a telefont és mégis ezt írja ki amit te is írtál. ezért tartottam én is érdekesnek és ezért írtam azt,h kifigom próbálni,h megint ezt fogja-e. Ha nam akkor buktam mert tényleg hivatalosan is ki kell függetlenítettnem az iphonet.

  66. a 4.0.2-t fel lehet törni?ha igen,honnan,hogyan?

  67. de a 4.1en 3G-n nem lesz alapból multitask, nem?! amúgy én a GM-et felraktam és semmivel sem volt jobb mint a 4.0.2… ha valaki tudja hogy mennyivel gyorsabb mint a 3.1.3 akkor légyszi jelezze mert nem szeretném mégegyszer feltenni feleslegesen aztán megint downgradelni!

  68. ja és akkor képernyőelforgatás tiltás sincs.. szóval akkor mivel tud többet mint a 3.1.3.? számlálja az sms karaketert?:D kicsit másképp néz ki.. és még?

  69. @grixon: jahm a fülesre gondoltam… 🙂

  70. @koller23: elvileg nem, de melyikhez? Pár napja volt róla téma keress vissza.

  71. Mi az a GM? Nem ugrik be most nekem:-(

  72. Tölthető a 4.1.

  73. Tölthető a 4.1!

  74. mehet a download!!

  75. tapasztalatot ííírjatok 3G-re!!!! akadozik az animáció mennyi idő a beállítások betöltése??

  76. Honnan töltitek??
    Nekem az itunes nem jelzi, és az apple.com se.

  77. Nekem már megy a download!!!

  78. @Szebi: golden master (fejlesztőknek szánt végleges béta)

  79. akkor nem lehetlessz függetleníteni a 4.1-t?

  80. nekem is

  81. nem
    de nekem már lent van és megy a telóra:P

  82. nekem a tuch-ra azt irja 4.0 is current version ez valami vicc vagy normál harmadik generacios

  83. Helló! 3G-n 4.1 alatt működik az internet tethering?

  84. @rubek90: és mit kell csinálnom az umbrellával? oda nincs lementve semmim, sőt még a program sincs meg egyenlőre (mindjárt leszedem). Köszii

  85. simota Says:
    szeptember 8th, 2010 at 17:23

    Aloha

    A 4.0-es rendszert futtatom 3G-n. Nem igazán vok elégedett a sebességével. Amíg lesz 4.1 + JB, tudna nekem vki egy how to-t adni a 3.1.3-as downgradehez?

    simota: Dfu modba rakod a a szifont shift restorols itunesba beadod nekia 3.1.3 elkezdi feltelepiteni majd megáll és sansz hogy kiirja 1004es hiba, semmi gáz ezt baseband miatt irja ki és recoveryben marad a telefonod, leszeded a irecboot-ot elinditot a tella rajta gépen továbbra is majd irecboot-tal exit recovery a szifon ujra indul és ott a 3.1.3-ad

  86. amikor eszembe jutott, akkor nagyot nevettem magamban 🙂 , de azt nem lehet megoldani, hogy az iphone egy openiboot-szerű valamivel egy másik ios-t is bootoljon? 😀

  87. Iphone 4 nem kéne? 😛

  88. Lehet már 4.1-re updatelni 😛

  89. Vagy el elég amatőr kérdésem, mert nem vagyok túl járatos a JB-ben. 4.0.1 iOS-nél a jailbreakme-vel JBztem, az telepítette a Cydia-t és onnan telepítettem a függetlenítőt és az installert, másra nem volt szükségem.
    Ha most erre az iTuneson keresztül frissítek, mintha nem lenne JB, mi nem fog működni? Csak a Cydiás alkalmazások vagy amit azzal telepítettem vagy a gyáriakkal is lehet gond?

  90. Jó gyors a 4.1 a 3G-re. Imádom 😀

  91. Na kész. Cirka 2 perc letöltés, aztán 10 perc telepítés, tehát a “szokásos” macera. Indítás után egyből érezhető a régebbi készülékeken a gyorsulás. Tehát tényleg ajánlatos letölteni Iphone 3g-re és Ipod touch 2g-re is. Nekem amúgy feltette a gamecentert is(magyar), de nem úgy volt, hogy csak iphone 4-re lesz?
    Mindegy, így 5 perc ismerkedés alatt, ezt vártam. Sok újítás nincs, (ipod touch 2g) de mint írtam, a gyorsulás érezhető.

  92. @Fojtech:
    Jb és egy két cydiás telepítés után kíváncsi leszek mennyire lesz gyors:)

  93. nekem még 4.0.2 is the current version :S

  94. felraktam az ipod touchomra a 4.1et, es sokkal gyorsabb, es van gamecenter is…

  95. @berti:
    honnan szedted le a 4.1-et?

  96. kicsit off de lehet fontos !

    Telenorosoknak meg a mobilnet ?? Vagy változott volna az APN ??

  97. 4.1 finally! 🙂

  98. nyomjatok rá az itunes-ba az update gombra és rögtön a 4.1-et akarja feltenni!

  99. nekem nem!
    ipod touch 3g-m van de még csak 4.0.2-t érzékeli sajnos

  100. most tettem fel Iphone 3gs -re és itt is érezhető a gyorsulás! érdemes frissíteni

  101. Én iTunes alól frissítettem 4.1-re de nem rakta fel a gamecentert. Ez miért lehet? Másnál felrakta 3G-re. 3g 16gb fehér.

  102. @fabi: mivel a 3G re nincs rá lehetőség csak jbnél lesz!
    🙂

  103. @fabi: az iPhone 2g és a 3g nem támogatja a gamecenter, de elvileg a jb után majd te is tudod majd használni

  104. Nekem ipod 3g8gb van, és ott a gamecenter

  105. most töltöm a 4.1 et iPhone 4-re 589.8 mb majdnem akkor mint egy windows xp:D

  106. NEKEM AZ iTUNES MIÉRT NEM JELZI AZ UPDATE-T?
    iPod Touch 3G 32GB

  107. @Najim: es az ipod touch 2g-t hogy hogy tamogatja?

  108. mar letoltheto itunesbol!

    elobb radugtam az iphone4et es kiirta hogy update available (4.1)

    cheers,

  109. @Nemes: nekem is ez volt elöször ha az itrja hogy 4.0.2 akkor ne arra menj hogy “update” hanem arra hogy “restore” akkor bejön a 4.1

  110. @Najim: Köszi a gyors vállaszt. Akkor majd jb után.

    Amúgy észrevettem hogy gyorsabban is szinkronizál mert a T-mobile-os navigont (1,6GB) 2 perc alatt felrakta.

  111. de nem akaro restore-olni 🙂

  112. engem restoreolni se enged az iTunes most 😀
    valami hibát ír ki :S

  113. @Jadeye: @Jadeye: @Jadeye: Jadeye, tudnál segíteni?
    Lenne egy kis problémám amiben te tudsz biztos segiteni. Az a gáz h 2g-s iphoneont restore-olok, és az Emergency CAll os oldal jön be mindig, amikor olyan mintha DFU lenne csak lehet emergency call. probáltam simán restore-al és shift+restore-al is.. 3.1.2.t Tehát dfu módba rakom, restore ott a csik lefut, ujrainditja a telot és emergency ahol kéne aktiválni… de berkaom a SIM-et és nem aktiválja aztirja az itunes h does not be supported… pedig mindig erről szoktam aktiválni:( Sokszor csináltam már…
    Előre is köszi
    Üdv

  114. @nemes által linkelt IOS-ek teljesen jók már fel is tettem a gyerek tuchara mert nekem 4.0 volt rajta és azt mondta ez a legfrissebb LOL

  115. OFF !!! De nagy a baj 🙁

    kINT VAGYOK Németországban,és leejtettem a telefonomat (3GS 16G White)
    És utána csak Alma , download,kikapcs,és ujra bekapcs , alma , download,kikapcs…
    Nem boot-ol be:(
    Utána megpróbáltam restorolni,de nem sikerült ha nem itunes meg kábel ezt mutatja,és utána kikapcs és bekapcs:(
    Szerintem nem is nagyon tölti:(

    Valakinek valami ötlete??
    Se telefonszámok se képek se semmi:(
    Ui: az itunes látja a telefont , és és azt irja restorolni kell:(

    De , és itt jön a hoppá,nem tudom milyen kártyával volt activálva,de azt megodanám,de nem tudok rá IPSW-t feltenni 🙁

    Kérlek segitsetek a szifonomon !!!!

    Köszönöm

  116. viszont nagyon érdekelne hogy fog működni a game center? nem tudja valaki?

  117. 4.1 fenn, minden oké, az eddigi softok mind mennek…

  118. Lényeges látható gyorsulást tapasztalok.
    Végre visszakaptam a szifonom. (3G)
    Na így kellene folytatni.

  119. jb-rol tud valaki valamit?

  120. igen!
    azt hogy senki se tud róla semmit!
    anyni hogy a közeljövőben kiadja geohot, vagy dev-team 🙂

  121. Ez eddig nekem is megvolt…. 🙂

  122. @rosszfiu: akkor miből gondolod hogy bárki többet tud. Ha meglesz ugyis tudni fogod vagy itt vagy kövesd az embereket twitteren.

  123. @Jadeye: Van egy problémám.Az a gáz h 2g-s iphoneont restore-olok, és az Emergency CAll os oldal jön be mindig, amikor olyan mintha DFU lenne csak lehet emergency call. probáltam simán restore-al és shift+restore-al is.. 3.1.2.t Tehát dfu módba rakom, restore ott a csik lefut, ujrainditja a telot és emergency ahol kéne aktiválni… de berkaom a SIM-et és nem aktiválja aztirja az itunes h does not be supported… pedig mindig erről szoktam aktiválni:( Sokszor csináltam már…
    Előre is köszi
    Üdv

  124. multitask van 3g-re? és gyorsabb mint a 3.1.3?

  125. Vagy vki aki tud pls help!

  126. És a függetlenítésről tud valaki valamit?

  127. Handras engedélyével: kephost.hu/image-5C63_4C87CFEC.jpg

  128. Már kint van az iOS 4.1!!!

    iWorld-ön írták!

  129. @Nemes: GeoHot nem igen, mivel ő kiszaáált az “iparból” :S
    @m.beka: igen. igen
    @xpLod: azt nem írhatjal, mert nyelvtanilag helytelen 😉

  130. Mármint az nem érdekel hogy nincs most JB csak az érdekelne, hogy lesz e a közeljövőben unlock? Mert ha kell a JB vagy valami simán visszafrissítek 3.1.3 -ra, csak függetlenítés legyen. Szóval van hír a függetlenítésről?

  131. gondolom függetlenítés is jön jb-vel majd egyszer:S

  132. @Nemes: Ego Hot nem ad ki semmit, visszavonult. Csak a dev team-ben bízhatunk 😀
    Azt egyébként miért nem oldották meg idáig, hogy Cydiából lehessen iPhone szoftvert frissíteni?

  133. @Kosztalma:

    Azért, mert nem lehet!

  134. @Bucoka: végre valaki válaszol! köszönöm!!

  135. @Bucoka: he SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported Rálehet érteni:D

  136. @Bucoka: De ha 1 segitséget is kapnék hálás lennék:)

  137. hali
    megvan az első bajom vele
    megnyitottam sync után a gamecentert és lefagyott. majd megint kipróbáltam és megint lefagyott :É

  138. @Rolandar: úgy tűnik menni fog

  139. nem tudjátok a game center-be hogy lehet játékokat pakolni?

  140. @NitroTom:

    iworld.web4.hu/cikk/orulhetnek-a-3gtulajok-itt-az-ios-41

  141. az ipodtouchfans-on is fent van a hír!

  142. @iPodTouchUser:
    Szifon-on is fentvan a hír egy ideje..:D

  143. @akos_brother:

    linket please! én nem látom.

  144. szerintem lassú. akadozik még mindig. és hogy van a multitask 3G-n? alapból nincs rajta szerintem, legalábbis nekem nem megy

  145. @xpLod: sajna én nem tudok, ha tudnék írtam volna 😉
    @m.beka: redsn0w-val ha jailbreakelsz, akkor be kell pipálni a multitasking enabledet! úgy fog menni.

  146. @iPodTouchUser:

    már látom 😀

  147. a 124re vlaszt lécci …:S

  148. botrány szar a 4.1 földhöz vágnám az egészet..fujj

  149. @Anes: miért nem tudsz nincs ipsw? független gyárilag a telefon? eddig hogy ment a restore

  150. nem fuggetlen,eddig 3GS en nem csinaltam ilyet,kellene egy ollyan ipsw amit nem kell activslni,ha van olyan egyáltalán..:(
    Nagy szarban vagyok segitsetek..
    pls.

  151. az iTunes-ban is ott van az update.Akinek nem kinálja fel automatikusan kattintson a Help/Check automatic update.

  152. M.beka, miert is szar a 4.1? Nalam villamgyors, minden akadas eltunt a 3grol, ujra szeretheto a telefon…

  153. én 3.1.3 után raktam fel és nekem akad pl amikor a beállításokból belépek a használatba… sokat kell várni mire bejön a beállítások, az üzenetek..stb és semmivel sem tud többet mint a 3.1.3. nem tudom nálam miért lassú. az én telefonommal van a baj? ki van szedve a spotlight search is..

  154. @Jadeye: bocsi, csak most kerültem megint érdemben netközelben, de íme:
    “Természetesen ezt jb-el megfogják oldani,” – itt a “jb-el” szót kifogásoltam (mellesleg amúgy a meg fogják is külön van, de az lehet, hogy csak typo, ezért nem nyelvtannáciskodom, viszont a -val, -vel szinte mindig rossz). Jelen esetben leginkább “jb-kel” lenne a helyes, mert ugye jailbreakkel, mert a “-vel”-ből a v teljesen hasonul :).

    De mondok egy gyakoribbat ami kb. minden harmadik cikkben előfordul: “iPhone-al”. A helyes: “iPhone-nal”.

    Visszatérve a “jailbreak” szóra, mivel az utolsó hangot úgy ejtjük, ahogy írjuk (a k-t a végén k-nak ejtjük), ezért a “jailbreak-kel” sem helyes, de már egy fokkal jobb, mint a “jailbreak-el” (mert ilyen is volt :P). Az “iPhone-nal” szónál pedig muszáj a kötőjel, mert ugye az utolsó betűt, az e-t nem ejtjük ki.

    Köszönöm, kareeka nyelvtannáciskodását hallották. (Amúgy ha 1-2 alkalommal fordult volna elő elvétve, akkor nem szóltam volna érte, de ez már a nagyon, de nagyon sokadik alkalom volt :)).

  155. @kareeka: *netközelbe

    /ha már én kritizálok, legalább helyesen tegyem 😛

  156. game centerbe játékokat hogy lehet tenni?
    v erre még várni kell míg frissülnek az appok??

  157. Feldobom meg 1 x a kérdést.
    Mi az a GM?

  158. @Szebi: Gold Master

  159. @kareeka: köszi, javítom őket mindjárt. egyébként a többi cikket is igyekszem mindig átnézni, amiket mások írnak, de nem mindig jut rá idő. ha találsz bérmikor ilyesmiket, kérlek, jelezd, és javítjuk. 🙂

  160. @M.beka köszönöm!!

  161. Lenne két aprócska kérdésem!

    3GS iphonen n
    Hogy állapítható meg hogy független? Most 4.0 fw van rajta de nincs umbrella szerint se 4.1 nel régebbi shsh. Így nem merek rafrissiteni 4.1 re mert ha függő akkor nem tudom nyitni!
    Repo666 nincs installalva.

  162. Lenne egy kis gondom a 4.1-el:
    3gs 16 gb, JB nélkül (soha nem is volt), trémobilos. A gépemet el kellett vinni szerelőhöz, mert vírusos lett, blabla…
    Miután hazahoztam, vadiúj iTunes letölt, teló rádug. Kiírja ugye, hogy van frissítés 4.1-re. És itt kezdődnek a bajok. “preparing iphone…” megy 10 percig, utána kiírja, hogy nem tudja frissíteni és recoverybe teszi a telefont, felajánl egy restore-t. Elindítom és a helyzet ugyanez, a restore sem megy. Ha lehúzom a telót, akkor kéri az iTunest.
    Visszadugom restore módban, betallózom neki a régi fw-t és elindítom a restore-t. Ezt is eldobja az eddigi hibaüzenetekkel, de rajtahagyva a telót kb,. 20 mp után felismeri, visszaáll minden az eredeti helyre és kiírja, hogy lenne frissítés 4.1-re…
    Most gyakorlatilag ott tartok, hogy szinkronizálni tudok (bár van, hogy közben az iTunes így is összefossa magát), de nem tudok frissíteni se restore-olni. Az iTunest már újrahúztam vagy 4x. Mielőtt elvittem volna a gépet nem deauthozizáltam, így ezen a gépen 2. telefonként ismerte fel, nem tudom, hogy ennek van-e köze hozzá.

  163. @csimpi: a telefonodat nem tudod deauthorizálni, az csak a store-ra vonatkozik, tehát a megvett cuccokra. az iTunes-odnak van egy egyedi azonosítója, ami minden telepítés esetén más és más, emiatt van az, hogy nem engedi másik géppel szinkronizálni, csak úgy, hogy mindent töröl róla.

    a hibaüzenetekről nem írtál semmit, azzal kapcsolatban meg akkor nehéz lesz segíteni, de szerintem meg tudjuk csinálni a telefonod frissítését 4.1-re. ha DFU módban vagy recovery-ben sem boldogulsz, úgy jelezd, és a hozzászólásodkor megadott emailcímen felvesszük veled a kapcsolatot.

  164. @Szebi: na de ha nincs ulrasn0w telepítve, és elfogad bármi SIM kártyát, és bármi SIM-mel tudtad aktiválni, akkor független.

  165. @Jadeye:
    “The iPhone csimpi could not be updated.An unknow error occured (2003). Telefonon csak az alma, iTunes nem látja. Restore módban az iTunes lát egy recovery módban lévő szifont. Betallózom az eredeti 4.0.2. fw-t. Restore indít. Ugyanezt írja ki, csak 3194 a hibakód.
    15mp múlva felismeri a telót és kiírja, hogy van frisítés 4.1-re…

  166. @csimpi: a 3194-es hiba még mindig azért van, mert nincs SHSH-d az adott firmware verzióhoz, tehát azt nem fogod tudni feltenni, mert a 4.0.2-t az Apple már nem írja alá, így nem engedélyezi, hogy ezt feltedd, csak a 4.1-et.

    a 2003-mas hiba esetén érdemes lenne megpróbálni:
    – másik kábellel
    – másik USB portban
    – másik gépen

    de ha nem megy, akkor ahogy írtam, mi meg tudjuk neked csinálni.

  167. @Jadeye:
    Írj nekem kérlek egy mailt, hogy ki, merre, hogy ,mennyi!
    Köszönöm!

  168. Most az iTunes azt kérdezi, hogy új telefonként akarom set upolni vagy restore from backup. Melyik legyen?

  169. @csimpi: ha ezt kérdezi, és NEM volt jailbreak-elve, akkor mehet a restore from backup. ha volt jailbreak-elve, akkor set up as new iphone.

  170. Siker!!!
    Ezt eddig nem kérdezte. Ráklikkeltem arra, amit tanácsoltál. Visszatöltött mindent, utána felajánlotta a frissítést. Simán felment az új szoft és minden rendben. Hálás köszönetem Jadeye!
    Csak azt nem tudom, hogy mi változott, hogy rákérdezett, mit csináljon a telóval.

  171. @csimpi: hát, windows esetén ez jó kérdés. a lényeg, hogy sikerült. 🙂


Add a Comment