fbpx Skip to content

Éjjel kigondoltam pár szavazást, érdekelne mi a véleményetek az iPhone 4 itthoni megjelenéséről, illetve hogy mennyibe fog kerülni. Ez a post, ha lehet erről folyjon ne offoljunk bele.

Más: Szerdán este 7 órakor kezdődik az Apple eventje, ahol bemutatják az új ipodtouch-ot. Live blogot nem tervezünk, és élő közvetítést sem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ha van időnk akkor @Jadeye-el nem ülünk le és közvetítjük le az eseményt blog formában. Meglátjuk.

[poll id=”16″]

[poll id=”15″]

[poll id=”14″]

[poll id=”13″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

64 Comments

  1. Elsején, szerdán lesz nem holnap.

  2. Nem holnap lesz hanem szerdán! 😀

  3. nem szept. 1. az event napja?

  4. ez az első kérdés mi hülyeség már?! Dominóban, előfizetéssel, kifüggetlenítve?! hogy?!

  5. ööö, nem holnapután lesz az apple event?

  6. A cseh t-nel mar lassan 1 hete lehet kapni es ott picivel 100 alatt van az ara 2 evet alairva.
    Ez az ar (170-190e) max. Domino csomagban lesz ennyi.
    Remelem 🙂

  7. @csigger: @hazmester: Javítva.

    Amúgy én dominós árat nézek mindig az a logikus, nem tudhatjuk mennyi lesz előfizetéssel.

  8. @csigger: Igen valószínű, hogy az előfizetéses, két éves hűséges nem részletfizetéses árra kiváncsi… De mondjuk még itt is felmerül a kérdés, hogy milyen díjcsomaggal, hiszen a 3GS-t is megvehetjük akár 990 forintért is, ha a legdrágább előfizus díjcsomagot választjuk…

  9. @admin: Akkor itt a válasz.

  10. @CodeRed: sot mar a ….. szolvakoknal is van es ott 29 € a legdragabb csomagban :S

  11. @Szpisti: ennyi! 😀
    amúgy ha Dominoban beszélgetünk akkor én a 16osra mondanék egy 180at a 32-esre meg egy 200at!

  12. én a német t-mobile honlapján lévő árakat hasonlítottam össze az itthonival, az alapján 2 év hűséggel olyan 60k körül lesz a közepes csomagban.

  13. Szerintem ikon200-ban olyan 100 korul lesz megint

  14. 1.: A (16GB, Dominó)
    2.: A
    3.: A
    4.: C

    🙂

  15. Akik a második kérdésre igennel szavaztak ök csak bíznak benne vagy van ezzel kapcsolatban vmi pletyka? Én remélem hogy igazuk lesz! 🙂

  16. @Isanka: en egy vodafone-os ismerosomtol hallottam, de meg nagyon egyezkednek az apple-el es.Allitolag az applenek garantalni kell egy eladasi mennyiseget, amit a vodafone mondott az eddig nem volt annyira meggyozo.
    En enyit hallottam

  17. @CodeRed: mindenképpen ló..sz lesz az a mennyiség amit kapunk! nagy országokban 3 hetes várakozási idő van, miért pont mi kapnánk belőle nagy adagot?! szóval így gondolom amit eddig a magyar piacra szántak azt vitte a T-mobile, most ugyanezt minima 2 szolgáltatót között kell elosztani… ami nagyon nem jó hír! :S

  18. @csigger:Sajnos 🙁 Meg azt mondta ha sikerul is megallapodni akkor is csak november mire lesz belole valami :S

  19. Nagyon kíváncsi vagyok, h Steve update-jében mennyi eladott iPhone 4szerepel majd. Nagyon remélem, h lehet kapni majd minden szolgáltatónál, de leginkább az lenne a jó, h a premium resellereknél lehetne venni gyári függetlenül.

  20. @CodeRed: akkor mégse! szerintem a T előbb fogja forgalmazni! ez esetben pedig nem kell osztozni a készleten…

  21. Srácok, egy kis segítség kellene!Felraktam a Global Aq sms-t, amivel ingyen lehet sms-t küldeni, de nem megy mert mindig azt írja ki, hogy szedjek le valami Mobilsubstrat-ot.El tudná valaki mondani, hogy mi ez és hogy tudom leszedni a telórol?Fontos lenne nekem az ingyen sms, mert hallássérült vagyok, és csak sms-ben kommunikálok a telón.
    Thx!

  22. Én is remélem hogy 170 körül lesz. Épp ideje odamutatni a “magánkereskedőknek” akik laza 300-ért árulják…… Tudom hogy nekik is kell a haszon nade ekkora? Kész rablás!

    Egyébként én még nem váltok egy jó ideig. Nincs rá keret. Maradok a 3G-mnél, örülök hogy az is van.

  23. A 170-190 árat kötelezettség vállalás nélkül érted? Szerintem ennél kedvezőbb lesz az ára! Ennél jóval olcsóbban vettem tavaly a 3GS-t 1 év hűséggel aranykártyával!

  24. Sziasztok! Bocsánat az OFF-ért de valami nagyon nagy probléma van a szifonommal.. Tegnap este 20%-ra merült az akksi én nem volt nálam töltő viszont volt nálam pótakksi (régebben is használtam már elég sokat és semmi probléma nem merült fel), tehát ráraktam a pótakkut és letettem had töltse.. Úgy kb negyed óra mulva használni akartam a telefont de semmi életjel.. Próbáltam mindent.. Sima bekapcs, Sleep + home gomb egyszerre, home folyamatosan és közbe gépre dugom, de egyszerűen nem hajlandó semmire.. Ez azért is nagy baj mrt előfizus vagyok, beküldhetném szervízbe, csak van rajta JB és mivel a gép sem ismeri fel nem tudk restore-olni :S Kérlekszépen titeket, hogy aki tud segítsen! A válaszokat előre is köszönöm!

  25. En tegnap elott vettem egy iphone 4 et fugletlenul 230 ezerert,szerintem a tmobile domino csomagba nem fogja sokkal olcsobban adni

  26. @Rolcso: szerintem csak valami hülye okból csontra lemerült. dugd rá töltésre, hagyd úgy vagy fél órát, addigra fel kell töltsön annyira, hogy be tudd kapcsolni.

  27. @jocky: Hy
    ha jól tudom akkor a cydiából tudod,telepíteni azt a mobilsubstrate-ot
    cydia meg akkor van a telódon ha jailbreak-elve van 🙂

  28. @Rolcso:
    Ha teljesen lemeríted, és még után is megpróbálod használni/bekapcsolni egy párszor, akkor anyira meg tud halni, hogy több percet is kell várnod, mire töltés közben életjelet ad magáról! No para, csak várj vele legalább fél órát! Ha ennyi idő alatt sem tér magához, sőt, még több idő alatt sem, akkor valószínűleg a szervízben sem tudnak vele mit kezdeni, és nem tudják bekacsolni, és így nem is derül ki a turpisság… 😉

  29. @Jadeye: Köszönöm a gyors választ! Megpróbálom..

  30. admin nem akartok egy olyan posztot is csinálni hogy hol, mennyiért lehet kapni iphone 4-et függetlenül ? pl hogy bécsbe mennyiért lehet hozzájutni vagy melyik a legjobb választás, mert lehet sokunkat érdekelne a dolog.

    Najim: te hol vetted annyiért ? 16 gb vagy 32 gb ?

  31. A 8Gb-os 3G Ikon400-zal 28 ezer Forint volt a megjelenésekor 24 havi hűséggel. A 3GS 38 ezer Ft volt ugyanígy. Ha a 4G 50 ezer felett lesz akkor a hajukra kenhetik. 40-ért megveszem.

  32. De a matek kicsit másképpen úgy néz ki, hogy a 3GS Dimonóval 154 ezer Ft. Ikon400-zal 38 ezer plusz két év alatt 247.200Ft (285.200Ft). Azaz havonta 5500Ft-ért kapsz közel 7 óra beszélgetést, 2Gb internetet és 200 t-mobile sms-t. Szvsz ez utóbbi jobban megéri.

  33. Hat en nem tom,de nagy szemetek ezek a magyar szolgaltatok…En kint elek Ausztriaban,itt mar lahet kapni az iphon4-et!A 16gb-s elofizetessel egyutt 260 euro,es havonta 39euro az elofizetes!!!Ebbol 200percit ingyen beszelek haza+itt halon belul+3gb adatforgalom+1000 free sms!Holnap veszem is meg!!!

  34. Én kb 3 hete voltam a Telenor- nál ( régi Pannon) és ott azt mondta az eladó, hogy igen, nagyon valószínű, hogy lesz náluk is iPhone, de csak a 4-es, régebbieket nem fognak eladni, szal 3GS-t sem.
    Remélem mindhárom szolgáltatónál lesz minél előbb, és nem lesz olyan drága, mint ahogy eddig a T-Mobile árulta.
    Minél több szolgáltató árulja, annál olcsóbban lesznek “kénytelenek” eladni 😉
    Remélem a hétköznapi emberek ( nem 100.000-ket keresők) is meg fogják tudni venni!

  35. @Borroneo:

    Bárcsak 40 lenne, én 60ért adtam el a 3G-t, 59.990 a végső amit kiadok érte ikon400-ban. Ennél többért sztem nem venné meg senki ebben a konstrukcióban. Plusz a két év amire megint eladod a lelked…

  36. @Jadeye: Egyéb ötleted (vagy bárki másnak) nem volna a halott szifonra? Közel egy órát volt töltőn és továbbra sincs semmi reakció.. 🙁 (24. post)

  37. Borroneo!

    A 3Gs megjelenésekor 60 volt, csak úgy szólok… 🙂

  38. Szerintetek ha bejelentik az új iPod Touch -ot akkor itt Magyarországon mikor lesz kapható és vajon milyen áron? Az iPodok legolcsóbb verziója 199 dollár szokott lenne úgy tudom.

  39. @Zolika: Beszkenneljem a számlát? Az első nap vettem meg a 3G-t, 28 ezer Ft volt, levontak valamennyi hűségpontot és 22 ezret fizettem érte.

    Nem is kell szkennelnem, itt vannak az árak: h t t p : //www.origo.hu/techbazis/mobil/20080818-megvannak-a-hivatalos-magyarorszagi-iphone-3g-arak.html

  40. Szerintetek szerdán kiderül, mikor lesz fehér iPhone 4? 😀

  41. @Borroneo: Bocs, benéztem. A 3GS-t írtad. 🙁

  42. @Tian: Ez engem is érdekelne.

  43. @horribleone:
    Én holnap adom el a 3G-met, szintén 60-ért kelt el TeszVeszen. 🙂
    iPhone 4 + ikon400 (avgy egy új, közepes csomag – mert elvileg már frissülnie kellene…) esetén Én is a 60.000-ben bízok 2 évesnél, de azt mindenki kalkulálja bele az árba, hogy ikon400-nál a T-Mobil általában elkér előre 20.000 Ft mobilelőleget, amit ugyan jóváírnak a számládon, mégis 80.000-rel kell odaállítanod (ha 60-ért veszed a telefont előfizetéssel)…

  44. @Chris:

    Abban az esetben, ha nincs arany- v. platinakártyád. Legalábbis én így tudom. Tőlünk nem kérték, pedig 2 szifon van/volt a családban. (most leginkább magamat nyugtatom 🙂 ) Annyira rá vagyunk sokan feszülve az iPhone 4-re, hogy van egy olyan érzésem, nagyon le fog sz.patni minket a T. Vagy olyan nagyon magasak lesznek az árak. Vagy kitalálnak valamit, mint ez a 20ezres kaució. Viszont akkor pár óra sorbanállás után sztem rájuk boritom az asztalt a ceremónia közepén 🙂
    Btw. váltott már vki microSim-re? Azon gondolkoztam, hogy el kéne intézni a cserét még most. Viszont úgy tudom 4e a csere, kérdés h a szifon mellé cserélik e ingyen az altmodische kártyát. A barkácsolást igazság szerint hanyagolnám.

  45. nekem, aranykártyával mindenestől 1 éve 70k előleget kértek 6 év után. egy másik helyen 90et akartak… Meg is mondtam mindnek a magamét…

  46. aztán persze elhoztam, de bicskanyitogató volt a történet…

  47. ZPapp23
    de gondolom a 990 forintos mobil vásárlás volt???

  48. Én meg úgy döntöttem, hogy nem fogok november/decemberig várni azért, hogy a gatyámat is odafizessem egy telefonért! (pedig én is odáig meg vissza voltam a 4-és szifontól)
    Majd talán jövő nyáron visszatérek Apple-ékhez.

  49. Szerintem 100 ezer lesz ikon 200-al, 70 ezer ikon 400-al, és 40 ezer ikon 600-al. És várni kell majd rá, az első szállítmányból csak a csókosok kapnak!

  50. Tian: en az egyik baratomtol vettem. Tejesen ujonnan , en botottam ki a csomagolasbol. Egyebken olszorszagi appstorbol vette. Ha komolyan erdekel akkor megadom a szamat

  51. Annyiba fog kerülni, mint az S, az S meg annyi lesz, mint a sima 3G. Többi országokba is így volt, nem?

  52. @horribleone:
    microSIMet a T-Mobile-nak ELVILEG díjmentesen kellene adnia az új készülékhez, mivel nem Te tehetsz arról, hogy abba csak az való.
    Más kérdés az, amikor úgy döntesz, hogy Te le szeretnéd cserélni. Szerintem érdemes megvárni vele a készülékvásárlást, ott úgyis minden kiderül, addig pedig úgysem használod semmire a microSIMet. 🙂

  53. @ZPapp23:
    Ismerősöktől is kértek már készülékvásárlásnál kauciót, pedig Ők is Aranykártyások voltak.
    Mindig épp a központban ücsörgők döntik el, hogy mi legyen veled…
    T-Mobile boltban amúgy azt mondta nekem a csaj, hogy mivel nem vagyok Aranykártyás (áprilisban sikerült kikapcsoltatnom magamat 1 hétre…), így készülékváltási kedvezmény nekem nem jár. Ugyanakkor, Ő szerinte jobban járnék, ha ezt az előfizetésemet felmondanám, és a vásárlásnál egy zsír újat köttetnék, mert hogy állítólag nekem így többe fog kerülni a telefon, mintha új ügyfélként venném meg! Ebben igazából nem látok rációt, mert ok, hogy kedvezményt Aranykártya hiányában nem kapok, de hogy többért vehessem meg a telefont, mint egy új előfizető?… Aug. 23-án járt le a hűségidőm, de szerintem mostmár várok a dologgal a megjelenésig.

  54. szerintem ne nagyon számítson senki 200e alatti bevezetési árra. a német t-mobilenál kártyásan 1000 euro…. sztem itt sem fogják akkor 200e alatt dobálni öket

  55. Itt Írországban 3 szolgáltató árulja. O2,Vodafone,Tree. Mindegyiknél megkérik az árát rendesen 265 eu havi 40 eus előfizetéssel. Szóval szerintem ne számítson senki arra, hogy az otthoni szolgáltatók egymás alá fognak menni. Hetente nem kapnak többet a boltok mint max 10 darab azt 10 perc alatt el is kapkodják és 1 hetet kell várni az újabb érkezésre, nem beszélve arról új ügyfeleknek nem is adnak először csak a meglévőeknek. Ha ezek kifogynak szolgálják ki az új ügyfeleket. Mi ebben a logika nem tudom. Én személy szerint meg voltam őrülve érte legyen de inkább várok a következő generációjára úgyis lépnie kell a konkurens telefonjaira hamarosan. Próbáltam eleget, hogy eldöntsem nem váltok, sőt kicsit csalódtam benne, formailag nagyon ott van de nagy csalódás volt pl az akkumulátor idő (talán ezért váltottam volna), semmivel nem bírja jobban, mint az én 3 GS-em. A kijelző csodás tagadhatatlan de a véleményem nem több , mint bő fél év és kirukkol új modellel, mert különben lemarad.

  56. Én is vágytam rá.
    Akkor vettem amikor 230e volt a legolcsóbban,bontatlanul,francia apple storeból.
    A kijelzője eszméletlen,tényleg.
    Formája,minősége szuper. Üveg hátlap fantasztikus a fos 3g és gs után.
    Akku tényleg merűl,nagyon.
    Eladtam,10 e bukással,mert annyival nem ad több élményt mint egy gs. Én pl nem éreztem gyorsabbak.
    És ami nagy csalódás volt,hogy telefonálás közben tényleg csökkent rendesen a térerő és bontotta a hívásokat is. Ez kb 5 perces hívásoknál jött elő. 230 ért még gariztatni se lehetne itthon,ez gáz.
    Inkább kivárok egy használt gs-el amig lesz itthon a vodánál.
    Tudom,sokára lesz,de az élmény megvolt,már tudok várni rá.
    De tutira nem szívesen adnék itthon ki érte 160-170 nél többet feltöétőkártyával sem. Inkább előfizuval 80.

  57. Rolcso!
    Nem akarlak elkeseríteni, de jártam már énis így. Sőt, mikor hálózati töltőre tettem utánna, egy órán belül olyan fóró lett, hogy jött a bőrülő szaga amin volt:-))
    Levettem töltőröl azután már végleg halott lett.
    T-be kicserélték újra, pedig az enyém is tört volt… Vidd be nyugodtan.
    Konklúzió: Soha nem dugók rá többett ilyen szart. Ment a kukàba 2 percen belül…

  58. Segítség kéne!
    Az iTunes nem hajlandó rárakni a szifonomra a saját készítésű csengőhangjaimat. Egy ideig rajta volt,aztán letörölte (nem volt kipipálva),és amikor vissza próbálnám tenni,nem hajlandó megcsinálni. De se hibaüzi se semmi.
    Mi lehet a probléma?

  59. Ja,és nem tört 3GS-ről van szó.

  60. Hello nem tud valaki email cimet apple supportra? Lestem az oldalukon de valahogy nemnagyon talaltam. Koszi

  61. Kedves Szifon-osok!
    Gondoltam szólok,mert nagy szenzációja van a készüléknek:
    Média Markt-ban megkaptuk az első iPhone 4 szállítmányt!
    Gyárilag független és 16GB-os változat 340 ezer forintba fog kerülni,
    Székesfehérváron a mai naptól forgalmazzuk!

  62. @djmaya:
    ikon 400al vettem


Add a Comment