fbpx Skip to content

A Multifl0w egy újabb Cydiás alkalmazás, ami a multitaskingos programok közötti váltást segíti. A programról annyit érdemes tudni, hogy a cydiából telepíthető és több mint 9 programot is képes kezelni, ezeket akár drag and drop módszerrel rendezni stb… Az alkalmazás ára 4.99 dollár.

Olvasd el a hozzászólásokat is

57 Comments

  1. Sziasztok! Kis segítség kellene!Telepítettem innen az implus 4.3 magyarítást, ami nem magyarított ugyan, de legalább nem lehet eltávolítani és szétcseszte a cydiát!Hogy lehet megszabadulni tőle?
    http://kepfeltoltes.hu/100823/f_nyk_p_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Nem indul el a cydia, mert az írja, hogy van egy függő eltávolítás, ezt meg ugye nem lehet eltávolítani…

  2. Úgy látszik az apple-n kívül mindenki tud írni multitask-t…:D

  3. @Polllen: egyetértek, és szerintem megér 5 dolcsit.

  4. @oliolioli: szarul van a csomag megírva, ssh-val vagy t-pot-al esetleg ki lehet ütni belőle a dolgot, de nem olyan egyszerű. Óvatosan az ismeretlen repokból történő telepítéssel.

  5. kérdem én, alapból miért nem lehet ezt bekapcsolni?:)

  6. @admin:

    Meg egy kerdes ADMIN, mikor csinaljatok meg a Tmobile op. logot 4,01-re? Mert a voda meg a pannon mar reg kesz, csak a T-s nincs meg.

    KOszi

  7. @admin: És van esetleg valami ötleted, hogy hogyan tudnám kiütni? Köszi

  8. Nem tudtok egy repot ahonnan ingyen le lehet tölteni? És kompatibilis 4.0.2-vel? köszi

  9. Sziasztok, bocs az OFF-ért. Az után kutatok, hogy van-e mód JAVA futtatására iPhone/iPad-en? Azt a Cydia repot amiben lenne rá megoldás (apptapp.saurik.com) sajnos nem tudom hozzáadni… Lényeg, hogy CIB bank accountomhoz JAVA kell és JB iPad-en szeretném használni. Van esetleg ötletetek? Előre is köszönöm a segítséget! Kösz szépen!

  10. heló! valaki le tudná írni, hogy telefon bekapcsolás után (úgy hogy nem fut semmi multitaskingba) úgy mennyi szabad memóriát mutat az sbsettings 3GS-en és iphone4-en? érdekelne a különbség

  11. 3G-n respring egyből és safe modeba rakja a telefont. Legalábis nekem. Sinful repóból van…

  12. @Bucoka: kihagytam hogy 4.0.2-n

  13. Hát ez cefetjól néz ki. Én is elgondolkodtam hogy valami nem stimmelhet Apple-land-en hogy ilyet nem lehet alapból engedélyezni….

  14. @oliolioli: ezt az IM+ 4.3 magyarítást NEM tőlünk, HANEM az iphoneclub repójából tetted fel.

    (róluk amúgy azt kell tudni, hogy többek közt az általunk készített 1.x-3.x-es iPhoneOS rendszerhez való magyar nyelvet (tehát amítől az egész telefon magyarra állítható), azt ők lemásolták a mi repónkból, kiszedték belőle a “szifon.com beta” feliratot, valamint a fordításban közreműködőknek szóló köszönetnyilvánítást, és a repójukban sajátjuként tálalják, mintha ők csinálták volna, holott egyetlen sor munkájuk nincs benne, csak annyi, hogy kiszedték belőle, hogy mi csináltuk… mivel a fordítást a GPL védi, így ők ezzel csúnyán túlmentek mindenen, de hát mindegy…)

    visszatérve az IM+ magyarításra: ezt a csomagot viszont náluk csinálta valaki, mi nem tudunk róla semmit (nem is loptuk el és nem is fogjuk ellopni tőlük, az NEM a mi szokásunk…), így a hibát nekik kéne jelezned, mert csak ők tudják kijavítani az elrontott csomagot.

  15. Hy! Csk az érdekelne, hogy nem lehetne e különszedni a szifon repóba azokat az appokat, amik már támogatják az iOS4et?

  16. [máskor írj nekünk egy emailt, és javaslom a moderációs elvek cikk elolvasását, a linkrövidítők használata tilos. -szerk.]

    Sziasztok!

    Szükségem lenne egy iPad Frameworkre (HTML+CSS+JS-ben a GUI) webapp készítésre. Mivel a neten sehol nem találtam és az iWebKit-es framework gagyi, jQTouch-osat nem írták meg :(, ezért alapul vettem az Apple.com iPadre optimalizált oldalait és lám mit találtam: a teljes iPad UI web framework-öt. Mivel az Apple sem igen adta ki ezért arra gondoltam, el kellene készíteni. De elakadtam.. Akit esetleg érdekel és/vagy ért hozzá, az megnézheti, és legyen szíves segíteni.

    Az oldalakat vagy iPhone Simulatorban vagy Safariban a Develop>User Agent menüpont alatt M. Safari 3.2-re állítva vagy iPad-en lehet megtekinteni.

    1.) http://help.apple.com/ipad/mobile/interface/index.html
    – ez a legáttekinthetőbb, leglogikusabban felépített, könnyen szerkeszthető változat.

    2.) http://developer.apple.com/mac/library/iPad/index.html
    – ez valószínűleg frissebb és még nem látom át.. és csak magán iOS 3.2-n lehet megnézni.. Simán Safariban nem.. valószínüleg XML-es apple_ref-ekkel van átlinkelve, így nehéz visszabontani a forrást.. ez egyenlőre hanyagolható, bár ez lenne az igazi!

    Mivel annyira nem értek hozzá 🙂 sajnos elakadtam.. ott, hogy mennie kellene az 1. változatnak, megjelenik, de olyan mintha fagyott lenne.. mintha valami script nem működne/lenne meg..

    A jelenség megtekinthető itt: http://dev.tobeehd.com/ipad/mobile/interface/
    És mind2 verzió letölthető itt: http://dropbox.tobeehd.com/iPadWebFramework.zip

    Köszönöm a segítséget. Ha megoldjuk a problémát, onnantól csinálok egy general frameworköt és bárki szabadon és könnyedén használhatja majd.

    iPhawnR kukac gmail pont com

  17. OFF; valaki legyen szives küldje el a magyar springboard.strings-et a supercowrider( kukac) gmail re pls…

  18. @Jadeye: Akkor mostmár értem az okát annak, hogy miért nem kedvelitek egymást… hogy úgy mondjam, ez nem volt egy szép húzás tőlük…

  19. @H2CO3: nem ez az egyetlen csomag amúgy, szinte minden új csomagunk így végzi. de másolják le nyugodtan, azzal amúgy nem lenne gond, hiszen a GPL ezt lehetővé teszi (persze csak az eredeti fejlesztő megemlítése mellett).

    mi anno, mikor átvettük pityuka3d-től a magyar nyelvet, feltüntettük továbbra is, hogy kik voltak, akik közreműködtek benne, illetve melléírtuk magunkat is, hiszen hozzátettünk valamit az ő munkájukhoz – elismerve ezzel azt, ami időt ők töltöttek vele, hogy legyen magyar nyelv az iPhone-ra. (ez mondjuk a 4.0 óta már kvázi mindegy, hiszen abba az Apple már tett gyárilag magyar nyelvet, de 3.1.3-ig bezárólag csak a pityuka3d-éktől 2.0 magasságában átvett magyar csomag továbbfejlesztésével volt magyar nyelv a telefonra, amivel jó pár órát eltöltöttünk jó páran, akiknek ezt a munkáját ők így semmibe veszik ismeretlenül.)

    de azzal, hogy kiszedték belőle a köszönetnyilvánítást is, azzal azokat veszik semmibe, akik napokat töltöttek a fordítási munkával. ugyanígy, órákat kínlódunk egy carrier fixszel, mire működőképes lesz, nem lesz benne hiba, megy az MMS, megy a tethering, stb, felrakjuk a source-ba, Nektek, majd rövid távon kiköt odaát, szintén kiszedve, hogy pl én csináltam. én erre sosem szóltam semmit, pedig elég sokat fordítottam a magyar UI-ban, a carrier fixeket meg szinte mindet én csináltam 4.0-val bezáróan, erre minden ottvan, mintha ők csinálták volna. hát, ha nekik ez jó…

    én amúgy nem értem a dolog hátterét, mert engem sosem keresett meg egyikük sem, hogy gondjuk lenne velem. de az esetleges személyes problémáikat elég csúnya dolog olyanok munkáján kiélni, akiknek semmi közük ahhoz, ami miatt nekik problémájuk van ezzel az oldallal.

    és azok után, hogy az én munkám is így kiköt náluk, nulla említés mellett, sajátjukként eladva, valahogy nem indítottak jól nálam…

    igazából az iPhone-os közösségért kellene dolgozniuk nekik is, nem pedig ez ellen az oldal ellen. ha tudnak fejleszteni egy csomagon, hát fejlesszenek, de ne vegyék semmibe azok munkáját, akik eredetileg megcsinálták az adott csomagot. de csak lemásolni egy csomagot, és mindössze csak kiszedni belőle, hogy ki az eredeti szerző, majd sajátjukként tálalni, na az nem fejlesztés… :/

  20. bocsi az off-ért de iphone 3gs-em van 4.0.1 jailbreak-elve be akarom kapcsolni és nem kapcsol be!! mit csináljak segitsetek léci

  21. @Jadeye: Igen, igazad van, meg is tettem, csak gondoltam hátha tudtok segíteni!

  22. Sziasztok!
    3gs gyárilag fuggetlen készülékem van nem jailbreakelt! telefonálás közbe amikor ugy tartja kedve ujraindul álltalába hosszabb beszélgetések közbe csinálja ezt nem mindig csak amikor “kedve” van hozzá:) és csak telefonálás közbe máskor nem produkálja ezt a hibát mi lehet a gond szerintetetek?! Restore volt már 47 millioszor set up new iphone!

  23. Vmi okos elárulhatná nekem, hogy miért van az 4.0 alatt, 3gs JBelt verzióján, hogy folyamatosan teleszórja a memóriát olyan programokkal, amiket nem is indítottam el, nem is akarom futtatni, stb. Ráadásul – gondolom emiatt – két nap alatt leszívja az akksit. Vmi megoldási tipp? Amit tudtam letakarítottam róla – értsd háttérképek, egyebek – de még így is szarakszik.

  24. @Jadeye:
    tok mas:
    szerinted a 4.0ba apple fordito reszlege (vagy megbizott) nem nyult le a ti forditasotokbol? ezen azota gondolkodom (persze nem 24/7ben:) ) miota megjelenta magyar nyelv 4.0-ra.

  25. @szakar1:
    Azt még elfelejtettem hogy a 3g-m is produkállta ugyan ezt a hibát de az jailbreakelve volt és fuggetlenitve snowval aztán az meggyogyult ujraraktam uj redsow és azota nem csinállja!Valkinek valami ötlet?hallottatok már erröl a hibárol? Köszi válaszokat előre is!!!

  26. @zoltan: az, hogy az Apple mit nyúl le, az tök más dolog, hiszen az OS az övék, ők kvázi azt csinálnak, amit akarnak, mert a 4.x-ig a magyar nyelv valójában csak egy hack. de amúgy szerintem nem nyúltak le, mert olyan baromságok vannak benne itt-ott, amire nálunk volt rendes fordítás (pl az Apple fordításában ott a “filmtekercs” vagy mi…). ha le is nyúltak valamit, hát ez van, legalább van hivatalos magyar nyelv, hiába olyan, amilyen.

  27. @admin:
    Óvatosan az ismeretlen repokból való telepítéssel?
    Ember, tőletek telepítette…

  28. @revengangel: Nem tőlük, hanem az iponeclubról, én írtam rosszul!

  29. @revengangel: Mi az hogy “ember”? Legyél már kulturált! Nekünk nincs ilyen csomagunk fenn, talán legközelebb te is nézz körül mielőtt vádaskodsz!

  30. Ez a Multifl0w nekem mindig kifagyasztja a Springboard-ot – ahelyett, hogy elindulna. Szóval kénytelen voltam leszedni. Pedig tényleg nagyon klassznak néz ki.

  31. Bocs @admin, köszönöm, hogy megjelent a hozzászólásom.. a szabályokat meg elolvasom :).. Tudnátok segíteni ebben az iPad webes UI-ban egy kicsit?
    Én tudom értékelni a munkát, nem úgy mint az iphoneclubbosok..
    Amúgy melyik szerintetek a jobb? A multifl0w vagy a ProSwitcher?

  32. @admin:

    “Telepítettem innen az implus 4.3 magyarítást, ami nem magyarított ugyan, de legalább nem lehet eltávolítani és szétcseszte a cydiát! Hogy lehet megszabadulni tőle?”
    Ezt sem én írtam…

    Szerintem az, hogy embernek szólítottalak nem pejoratív. Nem káromkodtam, nem anyáztam. Ez nem kultúra/kultúráltság kérdése, nem kell mindenre ugrani.

    Másrészt a szifon repot nem használom, nem nézem, mivel egyrészt minimálisan frissítitek, sosem naprakész, és bármikor felkerült valami új az fix, hogy bugos volt még a stable-ban is, vagy összeakadt ezzel-azzal. Hozzáteszem ez minden más magyar repo esetében konstans.

    Tehát a magam részéről köszönöm, elolvasom a híreiteket ( szintén szorulnának frekventáltabb frissítésre, de nyilván más dolgotok is van) és kb ennyi. Részemre nem ad semmi újat az oldal. Természetesen lehet anyázni, nekem akkor is ez marad a Magam_saját_privát_véleménye.

  33. @Jadeye: Ilyesmiről a blogodon is írtál egy szép cikket.

  34. tényleg csak a legujabb verzioju fw tudom felrakni

  35. ??

  36. @Revengeangel: olvasd el, amit Neked válaszolt, köszi:

    Oliolioli
    2010. augusztus 23. hétfő – 13:30
    @revengangel: Nem tőlük, hanem az iponeclubról, én írtam rosszul!

  37. @Jadeye:
    Revengeangel az o hsz-e 27. es
    Oliolioli korrigalasa a 28.

    tehat o a 27ikben nem tudhatta hogy nem innen hanem onnan…

  38. @zoltan: de a 32.ben már tudhatta, és mégis. szóval erről ennyit…

  39. @revengangel: azt írod: “bugos volt még a stable-ban is, vagy összeakadt ezzel-azzal”
    ezzel csak az a gond, hogy ez az ÖSSZES létező Cydia csomag esetén így van, hiszen a legtöbb csomag hat egymásra. egy széthekkelt rendszer esetén meg nem kell csodálkozni, hiszen olyasmi okoz problémát, aminek hivatalosan ugye ott sem kéne lennie… egyszóval nem a mi csomagunk feltétlen a hibás, de aki meg jailbreak-eli a készülékét, az tisztában kellene legyen azzal, hogy olyan dolgokat telepít fel, amit az Apple nem engedélyezett, és hogy ezek problémát is okozhatnak.

  40. valaki segitsen szeretném ujrahuzni a iphone3gs emet 3.0.1 van rajta és rá tudom rakni a 4.0 vagy a 4.0.1 et?

  41. @rami: ha van SHSH-d a 4.0.1-hez, akkor rá tudod tenni. ha nincs, akkor nem. csak azt tudod felrakni, amihez van SHSH, vagy ami a legfrissebb, jelen esetben a 4.0.2, de ezt már nagyon sokszor leírtuk.

    mielőtt nekiállnál, umbrella-val próbáld meg leszedni az SHSH-t, elvileg még le lehet szedni 4.0.1-hez, de nem 100%, egy próbát megér.

  42. köszi

  43. Jadeye kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Köszönöm.

  44. Sziasztok telepitetem ezt az appot a sinfulrepobol de sajna nem megy mindik kifagy. Valakinek esetleg van mukodo verzioja?

  45. @Jadeye:

    Igazad lehet… Van több mint 2 gigányi telepített alkalmazásom a Cydia-ból, elég sok repo-ból és egyik sem akadt még össze a másikkal. Biztos szerencsés vagyok 🙂

  46. @zoltan: szerintem nem, mert az apple fordítás jó pár helyen olyan kacifántosan felfoghatatlanul értelmezhetetlen, hogy bár inkább lenyúlták volna a szifon.com munkáját 😀

  47. az infinifolder melyik repoban van fenn ingyen és a PDF Loading Warner honnan tölhető le?

  48. @Jadeye: Igen, köszönöm, hogy ezt kifejtetted, régebben nem értettem az ellentét okát, és nem kaptam választ egyik oldalon sem, de így már teljesen érthető. 🙂

  49. Hello Mindenkinek!

    Ledöbbenve láttam, hogy mától a Starunba lehet kapni 0%-os THM-re iPad-et. A 32 Gb-os 239990 Ft-ért.
    h t t p://www.fukar.hu/flyer/0823-0905-Mind/flyer03.pdf

  50. Az Apple megtanulhatna végre programozni. A Cydia-appok lenyomják a gyáriakat… Szégyen az Apple-ra nézve!!!

  51. Azt nem ártott volna megemlíteni, hogy a Multifl0w csak egy “vizuális” multitask a tényleges munkát a Backgrounder végzi, amit a multi előtt fel kell telepíteni. Ez a Program csak könnyebb kezelhetőséget ad, átláthatóbbá teszi, és persze jobban néz ki mint amit az apple kitalált.

    Én a repo.hackyouriphone.org ból tettem fel, és tökéletesen működik.
    Szép estét!

    @Najim: Sinfulba a 3.1.x rendszerhez való van fennt, azért fagy ki.

  52. @Oliolioli:
    Ha a Rock fent van a készülékeden, akkor onnan bele tudsz menni és törölheted!
    Utána elvileg már megnyílik a Cydia…

  53. Üdv!

    Ha már Cydia: jó rég óta nem használtam a Cydiámat, aztán most előkapartam, na persze talált is magának jó sok frissítenivalót, ezekkel elszenvedett egy ideig, majd kilépett.
    Azóta sehogy sem tudok visszalépni. Akárhányszor próbálom, folyton belép, reloading data, majd kilép.
    Nem tudjátok, hogy ennek mi lehet az oka?
    Egyébként egy másik kérdés: 3G tulaj vagyok, és láttam ugye ezt a videót, amelyen a 4.01 fut egy 3G-n, és elég lassú.
    Ez általános probléma, szóval szerintetek nem érdemes feltennem a 4.0-t?

  54. @tebe:
    Nem kell java. m.cib.hu ez a mobil verzió.
    Annyi, hogy a CIB-nél aktíválni kell a mobil hozzáférést.

  55. @SajtOS: Koszi, igazad van, nem elhanyagolhato aprosag a backgrounder. En mar eddig is ezt hasznaltam, a gyari multitask egy kalap sz@r, ez a multiflow ahogy irtad csak kezelhetobbe teszi az egeszet. A repoert meg kulon koszonet, igy meg az 5$-t se kell kicsengetni erte.

  56. Mremil: köszi szépen! Durva, hogy ez nem is jutott eszembe! 🙂


Add a Comment