fbpx Skip to content

Tegnap este jelent meg az AppStoreban a Sanoma zrt. újabb alkalmazása a Profession. Tulajdonképpen a legjobb álláskereső portál iPhone applikációja jelenleg.

Magyarország piacvezető állásportálja már iPhone-on is elérhető.

Keress állást az iPhone-nal kulcsszó, pozíció vagy akár helység alapján!

Az összetett kereső használatával részletes, személyre szabott kereséseket tudsz elmenteni, így elég egy alkalommal beállítanod a kívánt paramétereket, és naponta két kattintással ellenőrizheted a friss ajánlatokat. A kiválasztott állásadatlapokat megoszthatod a népszerű közösségi oldalakon, vagy elmentheted és rögtön tovább is küldheted magadnak e-mailben, hogy később jelentkezhess az adott ajánlatra. Az alkalmazásban természetesen munkaterületenként csoportosítva is megtalálhatóak a szabad állások.

Az alkalmazásban a munkaügyi központok adatit és egy komplett önéletrajz-ellenőrző tesztet is megtalálsz, hogy még felkészültebb legyél. Ingyenesen elérhető!

iTunes link

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Kérdés, hogy miért akar valaki az utcán egy padon, vagy villamoson ülve munkát keresni 🙂

  2. @Gabriel: Miért ne?

  3. Amúgy én nagyon szeretem a Sanoma alkalmazásait 🙂 Csak így tovább.

  4. @Gabriel: mert nincs neki 🙂

  5. iPhone-ja azért általában annak van, aki tehetősebb, amiből következik, hogy vagy jó állása van, vagy eltartják. Mindkét esetben felesleges tehát munkát keresnie. 😀

    Jó kis app, by the way.

  6. @Gege42: iphone-ja már minden hülyegyereknek van, a tag heuer, vertu és a Bang & Olufsen a menő teló…

  7. légyszi vlaaki segítsen!!
    feltettem 3Gre a 4.0.2-t, oké ovlt minden, jailbreak redsn0w-al, aztán indítottam cydiát, jött a reorganizing, ezután respring, és azóta a dock üres, cydia nincs, csak pár alkalmazás maradt. telepíteni tudok rá, de nem jönnek vissza pl. a phone meg a messages, mail… lehet hogy IMEI lockot vagy valami iylesmit kaptam?

  8. Itt jobb oldalt az ipadet es a 3gst reklamozo kepetek nem jo,
    Szoljatok a grafikusotoknak h legkozelebb kuldje be a munkajat a
    photoshopdisasters.blogspot.com -ra.

    Ipad felirat tukorkepe nem tukorkep.

  9. Hali, bocsi de egy kérdés… : Vettem egy iphone 3GS-t használtan, teljesen karcmentes állapotban, decemberig garanciális, megvan minden papír hozzá. Beválthatom-e én a garanciát, vagy a papíron lévő tulajdonosnak kell bevinnie? És hogy kicserélik-e vajon, annyi a baja hogy elől bal felső sarok, illetve mellette a hangszórónál ha kicsit megnyomom kattog elég hangosan, illetve minimálisan besüllyed a kijelző. Valaki köszi..

  10. @Zoltan:
    Klasszikus baki, az iphone doboz tukorkepe se tukorkep, csak egy 180as forgatas.
    Forgatas utan meg tukrozni is kellene az ikonok miatt 🙂

  11. Visszavonom, az iphone doboz ikonjai jok a tukorben.

  12. Zoltán, ennyire nincs mit csinálnod? 😀

    Hálistennek ennyire unalmas hibákat nem raknak ki a photoshopdisasters-re…

  13. és akkor mi van ha aktiválást kér és beteszem a tmobileos kártyámat? merthogy a telefont nem tmobiletól vettem…

  14. @Gege42: Hát akkor én est most meg is cáfolom a magam személyében mint munkanélküli iPhone tulaj. Lehet bármilyen zsíros állásod ha menni kell akkor menni kell.

  15. Jó lenne, ha iPadra is megcsinálnák.

  16. És nem csak Ipad-ra lenne jó ez az App! Pl. Az A8 quatro-ban, a középső konzolon is Jó lenne, ha lehetne böngészni az állások között! Sztem!:)

  17. Tipikus példája annak, mire nem érdemes natív alkamazást csinálni.

  18. Kérlek segítsetek:

    Nem megy a push, iPhone 3G 8GB tiszta telepítés, appstoreból telepítve programok, és nem működik a push. Eredeti simmel aktiválva (t-mobile). Akár mit csinálok ki be kapcsolgatom a push-t akkor sem küld üzeneteket.
    Valakinek valami hasonló probléma?

  19. Érdekes kiveszem a simet megy egy darabig aztán megint nem jó 🙁

  20. @invezz: Úgy látom, minden topicban ellövöd ezt a kérdést, pedig már válaszoltam rá, de leírom még egyszer lassan, hogy te is megértsd.

    “iPhone-t még nem gariztattam, de még semmi garanciáztatásnál nem kértek személyit, vagy hasonlót, csak a garancia papírt. Egy próbát szerintem megér. Arra viszont készülj, ha cserélik, valószínűleg új szoftverrel kapod de ne legyen ebben igazam.”

  21. @kiru_l: teljesen jb mentes a kütyü? mobile neted van?(csak találgatok)

  22. @hepike: köszi a választ, de mikor ide beírtam még biztos hogy nem válaszoltál rá! Hát decemberig garis, várni szeretnék még vele, mert nem zavaró.

  23. @invezz: 2 topic-kal odébb már válaszoltam tegnap este. Arra figyelj, ki ne fuss az időből. Amúgy a régi 3G-mnek is ilyen volt a touchscreen-je, hogy beljebb lehetett nyomni, de nekem csak az volt baja, hogy szarul volt megragasztva, mert miután cseréltem “TS”-t(mert tönkre ment) már nem csinálta azt, hanem fixen állt. Viszont nem kattogott, mint neked, csak benyomható volt.

  24. Én ezt nem értem, sokan roppant okosan kijelentik, hogy ha van okostelefonod, akkor ne keress munkát. Két apró élethelyzet:

    1. Volt jó munkád, de a cég megszűnt, vagy leépítések voltak. Az lesz az első, hogy eladod a telefonod? Okos, hiszen ezzel a telefonnal tudnád igazán tartani állandóan a kapcsolatot.
    2. Jól keresel, vettél okostelefont, de más típusú munkára vágysz, váltani, vagy előrelépni szeretnél. Ilyenkor inkább a céges neten keresgélsz, hogy legalább mindenki lássa, aki akarja a főnökeid közül, nem a telefonodban használod az álláskeresőt, amihez más nem fér hozzá.

    Egyébként, ha nem is a legolcsóbb telefon, de nem is luxuscikk. Aki leszokik a cigiről, abból pénzből már bőven kijön az iPhone havi költsége, pedig a dohányzásról ritkán hallom, hogy csak a felső tízezer él vele.

    Ennyire ész nélkül fórumoztok…?

  25. Sziasztok 🙂

    Tegnap valamiért nem került be a kérdésem.
    Adott egy 3GS és passkód van rajta, hogy lehet kiszedni belőle, akár restorral vagy más módszerrel?


Add a Comment