fbpx Skip to content

Ismét eltelt egy hét, még mindig uborka szezon van épp hogy össze lehet vadászni 1-1 értelmes hírt. Jelenleg a 4.1-ről kaptunk újabb információkat. A 4.1-ben frissítették a GameCentert amit az Apple fejleszt. Ez tulajdonképpen egy játék központ, ami olyan mint a pluszplusz, csak az Apple fejleszti. Belépsz láthatok ki van online, mivel játszik, ha nincs éppen online akkor push-t küldhetsz neki, chatelhettek és egyéb nyalánkságok. A GameCenter a 4.1-el válik elérhetővé, de úgy tudjuk sajnos 3G tulajoknak nem.

A 4.1-ben továbbá frissítik az iPhone 4 Proximity Sensor-t is. Nekem is vannak problémáim vele, remélem ez megoldja. Továbbá frissítik a Bluetooth bugokat, gondolom több eszközzel is lehet majd párosítani (csak hang).

SbSettings

Megjelent egy új kapcsoló az SBsettings-hez. Ezzel az összes háttérben futó programot ki lehet lőni. Hasznos lehet, ha valaki használja az sbsettings-et. A csomag neve amit a cydiából lehet telepíteni “remove background sbsettings”.

FaceBook app


Egy picit kitérnék a FaceBook app-ra, már régóta kijött a frissítés, de nem írtunk róla cikket. Több dolog miatt is kezdek most neki. Első körben gondolom láttátok a FaceBook app közepén vagy egy új gomb. Ez egy helyzet megosztásra használható fícsör. Sajnálatos módon itthon még nem lehet használni. A Webisztán írta meg jól, hogy ugyan nem találták fel a spanyol viaszt, de akkora közösséggel bír a Facebook, hogy letolhatja a Govalla-t illetve a FourSquaret. Én jelenleg a Foursquaret használom és teljesen megvagyok vele elégedve több mint jó. Valószínűleg ezek egybe fognak épülni a FaceBook rendszerével (nincs más választásuk) és így fognak majd egy nagyot alkotni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

36 Comments

  1. “vagy egy úgy gomb” mármint van egy új gomb ugye? Kicsit elírtátok azért köszi a cikket! 🙂

  2. sziasztok,bocsi az offért,de szükségem lenne egy olyan programra,amivel feltudom venni a bejövő hívásokat,hogy utána újra meghalgassam.Nagyon fontos lenne!Üdv

  3. Oké akkor írok a cikkről is: Nem rossz fícsör szerintem, de a twitterben már van hasonló.
    Másik dolog: Nem megy a push, iPhone 3G 8GB tiszta telepítés, appstoreból telepítve programok, és nem működik a push. Eredeti simmel aktiválva (t-mobile). Akár mit csinálok ki be kapcsolgato ma push-t akkor sem küld üzeneteket.
    Valakinek valami hasonló probléma?

  4. Ti be tudtok jelentkezni a 3.2-es, vagy a 3.2.1-es appal a facebook-ra? Mert nekem egyáltalán nem megy…

  5. melyik repóban van ez az sbsettings toggle? nekem nem jelent még meg

  6. http://www.samsung.com/at/

    gyerekek meguntam az állandó szoftver görcsöt meg lefagyásokat meg a nah meg azt hogy az aksit sem tudtam cserélni állandóan töltenem kellett szóval érdemes megnézni ezt a galaxy `s -t most vettem nagyon könnyü szép és gyors bövithetö szerintem megéri….sziasztok csööööööööö im Happy

  7. @rmx rider: ah, rosszul kerestem rá..

  8. @Andrewd: hajrá, csáó!

  9. A háttérben-futó-alkalmazások-lekapcsolása gomb elég hasznos, használni fogom az biztos. Már ha valaki tud segíteni egy kcisit….
    Múlt héten iOS 4.0-ról downgradeltem 3.1.2-re (egy hiba miatt, mivel letöltöttem a FCSB-t de safemodeba ment tőle a telefon és letörölni se tudtam). Aztán rájöttem, hogy a hülye springboard rotator meg a FCSB nem ér annyit mint iOS 4.0, ezért szeretném visszarakni, de restorenál mindig 3194es hibát dob. Downgradelt iPhonet hogy kell újra 4.0-ra tenni? Légyszi segítsetek!!
    köszi előre is 🙂

  10. Sziasztok! Ha csinalni akarok egy restore-t, de nem akarok frissiteni 4.0.2-re, akkor shift+restore , aztan betallozom neki a nemregiben lementett 4.0.1es vagy 3.1.3 as fajlokat es kesz?? Ilyen egyszeru vagy van meg valami? Koszi a valaszt ha valaki tud segiteni.

  11. Jo lenne már ez a 4.1. Jot tenne a 3gnek…apropó 3G ha jól emlékszem pont 2 évvrl ezelött jelent meg:-) aug. 22.
    Kár h a t-mobile ennyire zárkózott. Legalább egy dátumot adhatnának. Azt senki se gondolhatja komolyan h nem tudják. Türelem rózsát terem.

  12. Ja 3gs uj iboot-os a telom.

  13. elfelejtettétek írni, hogy a facebook app nem kompatibilis a bitesms-sel, így aki szereti és használja eme üzenetkezelő progit, az ne rakja fel az új facebook app-ot!

  14. @canissa: lásd eggyel fentebb

  15. @SzifonPatron: nem ez az egyetlen hiba…

  16. nos úgy néz ki jelenleg ezekről tudni amivel akad(hat) az új facebook app: biteSMS, MobileLog, iPhoneDelivery, MyWi

  17. Arról van valami infó, hogy az Sbsettingsen belől a silent toggle mikor fog működni?
    és a Phone kapcsoló sem tökéletes, ugye működni működik, de bugos a kijelzése a stausbaron a flght modenak

  18. @onderon: na ezt kipróbálom, köszi.

  19. Facebook nekem se dolgozik, “Error. Unable to load this page.” Képeimet behozza, de semmi mást :/

  20. @Kovi87: te legalább odáig eljutottál, én be sem tudtam lépni 🙂 megy is az anyázás rendesen itunes-on 🙂

  21. apptrackr-en fent van a 3.1.4, ha nem működik az új vissza lehet tenni a régit.

  22. @onderon: “itunes-on” úgy értem appstore-ban 😛

  23. @onderon: Jah, mert be voltam jelentkezve. De elkövettem azt a hibát, h kijelentkeztem “hátha megjavul”, és nem enged vissza 😀

  24. Nah, akinek nem megy a facebook: sbsettings – more – mobile substrate addons – es ott vegye ki a par kommentel feljebb feljebb emlitett programokat!

  25. “vagy egy új gomb” nemsokára jó lesz az srácok csak már a vagy-ot kéne van-ra cserélni:-))))) De már alakul mint púpos gyerek a prés alatt. Bocsi egyébként nem kötekedésnek szánom csak nagyon böki a szemem:-)

  26. @cbdomi: A T-Mobile zárkózott??? Én Írországban a Vodafone.ie oldalon regisztráltam, hogy kapjak értesítést az iP4 megjelenéséről, és egy szerdai napon képesek voltak küldeni egy e-mailt, hogy pénteken jelenik meg! 🙂

    Amúgy mi baja van a proxy sensornak másoknál??? Igaz, hogy ez az első iPhone-om, nem tudom, hogy milyen volt régen, vagy milyennek kellene lennie, de én nem tapasztalok semmi egetverő problémát vele.

  27. @CooBy: Nem proxy, hanem proximity, a közelség érzékelő(ez kapcsolja ki a teló képernyőjét beszélgetés közben, néhol hiába vetted el a fejedtől a telót, nem kapcsolta vissza a kijelzőt vagy viszonylag sokat kellett rá várni[tudtommal])

  28. @RKG:

    Igen, de akkor az illeto programok hulyulnek meg ! A MyWi 4.0 elviseli, de a BiteSmst es az iPhonedelivery t nem !

    Tudja valaki olyan repo cimet ahonnan elozo verziot fel
    tudnek tenni es nem Install0us ?

    Pablo

  29. @bali0703:
    Ha nincs shsh file od akkor csak 402 re tudsz restorolni

  30. @cfman: De van shsh file, ezert kerdezem, hogy akkor mi a menete a restore-nak . Pls help 🙂

  31. @bali0703: egyébként igen ilyen egyszerű, ha a host fileod már meg van szerkesztve.

  32. @pphone: nekem az iphonedelivery is működik minden gond nélkül! bite-ot nem tudom mert nem használom már!

  33. HALI!
    véletlenül elírtátok az sbsettings-es app nevét…nem remote, hanem remove 🙂
    amúgy meg köszi a cikket, meg az oldalt, sokat segít nekem 😀

  34. @The Hypeboy: Arra gondoltam én is, de így hogy írtad, már leesett nekem is, hogy eléggé félreérthető. A proxynak tényleg van más jelentése is az informatikában. 🙂

  35. Hali. Nemtom ki, de érd a 4.0 visszatelepítédről. Kolléga, egyszerűen told vissza rá. Shift restore és betallózod a 4.0 v 4.1- et. Semmi extra. 3.x ua. Akár iTunes 9.2- vel. Csak blackra1n a recoveryből common fileből indítva. Kérdés van, írj. Nekem mindig sikerült.


Add a Comment