fbpx Skip to content

Nagyon régen hallottunk már a SwirlyMMS-ről. Aki nem ismerné ezt a programot elmondanám, hogy anno világmegváltó volt az MMS küldés aktiválásával az iPhone 2G telefonokon. Igaz az MMS-t olyan sokan nem használtuk, de az emberek annyira vágytak a fícsőr után, így egy kolléga létrehozta ezt és ezzel beírta magát az iphone történelmében.

Most ismét előkerült a Swirly név. Az új SwirlyMMS mostantól iPAD ready így SMS vagy akár MMS -t is küldhetünk szeretett 3G-s ipadünkről. Természetesen ehhez szükségen egy olyan mobileinternet csomagra amiben sms-t küldhetünk (a legtöbb ilyen) és egy feltört iPad-re. A SwirlyMMS ára 12 dollár és a Cydia store-ból vásárolható meg!

Véleményem szerint ezek után halom számra jönnek majd az SMS küldő programok, és az Apple belefogja rakni az sms appot is a 4.0-s iPad szoftverbe 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

 1. Sziasztok szifonosok.
  A segitségetekre lenne szükségem,elöre is bocsánat az offért.
  Szimplán arról lenne szó,hogy 2g-ről átkéne pakolni az adatokat,egy 3g-re.Ez melyik programmal oldható meg?Vagy magával az iTunes-zal is megoldható?
  A válaszokat elöre is köszönöm!

 2. @Tuki:

  csáó!
  Itunes-ben csinálj egy backup-ot a a 2G-s telóról és a 3G-t pedig restore from backup
  Ha nem menne dobj egy mail-t ide:

  macdoki (pont) nono (kukac) gmail (pont) com

 3. sziasztok, nemtudná valaki feltölteni a magyar SpringBoard.strings- et

  Rendkívül hálás lennék, bocs az offért

 4. most akkor az iOS 4.0 és az iOS 3.2 valamikor össze fognak érni és iPhone, iPod és iPad is iOS 4.x lesz?

 5. @tobeeh: Igen, az iPad-re Steve őszre ígérte a 4-est. iPod-ra szerintem kisebb kunszt megcsinálni.

 6. Üdv!
  OFF:
  Valaki tudna nekem abban segiteni ha töröm jailbreakme.com-al a telot(3GS, új iboot, ios 4.0), akkor minden úgy fog müködni, mint a gyári szoftverrel? Vagy kell majd különböző fix-eket telepíteni? Pl régebben volt gond a youtube-al, vagy térerő és wi-fi probléma, vagy most van ez a PDF patch, vagy ezekhez hasonló apró idegesítő hibák amik gyári szoftveren nem jelentkeznek.
  És az ssh-hoz mi az alapértelmezett jelszó, és milyen alkalmazással és hogyan lehet azt megváltoztatni?
  Elöre is kösz a segítségért!

 7. @richie0926: A PDFPatch-et a 4.0.2-ben javította az Apple, azt pedig nem is tudod jelenleg JB-elni. Egyébként vana Cydiában is patch hozzá.
  A default jelszó az ‘alpine’, és MobileTerminallal tudod megváltoztatni, a Cydia főlapján van/volt egy tutorial, hogyan kell.

 8. OFF:

  Hogyan lehet a Cydiaban egy programnal kiszedni az update jelolest?
  Nem szeretnem frissiteni, de nem szeretnem a badge-dzset sem nezni a Cydia ikonon.

  ON

 9. @Ákos: köszönöm a segítséget. Arról tudsz nekem valamit mondani, a térerő eldobásról meg a YouTube gondról amit a jb okoz? Vagy azok már nincsenek? Vagy van hozzá valami javítás? Kösz

 10. @richie0926: Szívesen.
  A másik kettőről mostanában nem tudok, de mintha javították volna őket.

 11. @micro: egy két .plist-et kell átírni. Itt keresd meg a Tuning határok nélkül – 2 rész cikket, ott le van írva. Backup-olj, mielőt bármit is átírsz. 😉

 12. @micro: meg cydiában az updatelendő appnál ki lehet kapcsolni az update package settings ben. a plist a mailhez/appstorehoz köll.

 13. @Ákos: neked volt valami problémád törés után? Ha volt hogy orvosoltad azokat? És még valami. A jb-elt rendszer backup-ját vissza lehet rakni gyári frissen felrakott ios-re?

 14. @richie0926: Már elég régen törtem (3G-n 3.1.2-m van), azzal nem volt gondom, custom ipsw-t raktam rá PwnageToolal Mac-en. A jailbreakme-s változat egyelőre nem érint, majd egyszer ha lesz újabb telefonom. Ha bizonytalan vagy, inkább keress meg valakit, aki csinált már ilyet.
  Régi adatok visszatolása: ugyanolyan verzió esetén az iTunes által mentett dolgok (contacts, calendar, vásárolt programok, zenék stb.) gond nélkül visszamennek. A JB-elt dolgok természetesen nem…

 15. @Ákos: kösz, igyis sokat segítettél.

 16. @Ace1985: Nekem a Cydiás megoldás kéne, de az update package menüpontban csak azt lehet beállítani, hogy akkor is szóljon, ha van friss verzió, ha nincs is feltéve a csomag.


Add a Comment