fbpx Skip to content

Nagyon régen hallottunk már a SwirlyMMS-ről. Aki nem ismerné ezt a programot elmondanám, hogy anno világmegváltó volt az MMS küldés aktiválásával az iPhone 2G telefonokon. Igaz az MMS-t olyan sokan nem használtuk, de az emberek annyira vágytak a fícsőr után, így egy kolléga létrehozta ezt és ezzel beírta magát az iphone történelmében.

Most ismét előkerült a Swirly név. Az új SwirlyMMS mostantól iPAD ready így SMS vagy akár MMS -t is küldhetünk szeretett 3G-s ipadünkről. Természetesen ehhez szükségen egy olyan mobileinternet csomagra amiben sms-t küldhetünk (a legtöbb ilyen) és egy feltört iPad-re. A SwirlyMMS ára 12 dollár és a Cydia store-ból vásárolható meg!

Véleményem szerint ezek után halom számra jönnek majd az SMS küldő programok, és az Apple belefogja rakni az sms appot is a 4.0-s iPad szoftverbe 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Sziasztok szifonosok.
    A segitségetekre lenne szükségem,elöre is bocsánat az offért.
    Szimplán arról lenne szó,hogy 2g-ről átkéne pakolni az adatokat,egy 3g-re.Ez melyik programmal oldható meg?Vagy magával az iTunes-zal is megoldható?
    A válaszokat elöre is köszönöm!

  2. @Tuki:

    csáó!
    Itunes-ben csinálj egy backup-ot a a 2G-s telóról és a 3G-t pedig restore from backup
    Ha nem menne dobj egy mail-t ide:

    macdoki (pont) nono (kukac) gmail (pont) com

  3. sziasztok, nemtudná valaki feltölteni a magyar SpringBoard.strings- et

    Rendkívül hálás lennék, bocs az offért

  4. most akkor az iOS 4.0 és az iOS 3.2 valamikor össze fognak érni és iPhone, iPod és iPad is iOS 4.x lesz?

  5. @tobeeh: Igen, az iPad-re Steve őszre ígérte a 4-est. iPod-ra szerintem kisebb kunszt megcsinálni.

  6. Üdv!
    OFF:
    Valaki tudna nekem abban segiteni ha töröm jailbreakme.com-al a telot(3GS, új iboot, ios 4.0), akkor minden úgy fog müködni, mint a gyári szoftverrel? Vagy kell majd különböző fix-eket telepíteni? Pl régebben volt gond a youtube-al, vagy térerő és wi-fi probléma, vagy most van ez a PDF patch, vagy ezekhez hasonló apró idegesítő hibák amik gyári szoftveren nem jelentkeznek.
    És az ssh-hoz mi az alapértelmezett jelszó, és milyen alkalmazással és hogyan lehet azt megváltoztatni?
    Elöre is kösz a segítségért!

  7. @richie0926: A PDFPatch-et a 4.0.2-ben javította az Apple, azt pedig nem is tudod jelenleg JB-elni. Egyébként vana Cydiában is patch hozzá.
    A default jelszó az ‘alpine’, és MobileTerminallal tudod megváltoztatni, a Cydia főlapján van/volt egy tutorial, hogyan kell.

  8. OFF:

    Hogyan lehet a Cydiaban egy programnal kiszedni az update jelolest?
    Nem szeretnem frissiteni, de nem szeretnem a badge-dzset sem nezni a Cydia ikonon.

    ON

  9. @Ákos: köszönöm a segítséget. Arról tudsz nekem valamit mondani, a térerő eldobásról meg a YouTube gondról amit a jb okoz? Vagy azok már nincsenek? Vagy van hozzá valami javítás? Kösz

  10. @richie0926: Szívesen.
    A másik kettőről mostanában nem tudok, de mintha javították volna őket.

  11. @micro: egy két .plist-et kell átírni. Itt keresd meg a Tuning határok nélkül – 2 rész cikket, ott le van írva. Backup-olj, mielőt bármit is átírsz. 😉

  12. @micro: meg cydiában az updatelendő appnál ki lehet kapcsolni az update package settings ben. a plist a mailhez/appstorehoz köll.

  13. @Ákos: neked volt valami problémád törés után? Ha volt hogy orvosoltad azokat? És még valami. A jb-elt rendszer backup-ját vissza lehet rakni gyári frissen felrakott ios-re?

  14. @richie0926: Már elég régen törtem (3G-n 3.1.2-m van), azzal nem volt gondom, custom ipsw-t raktam rá PwnageToolal Mac-en. A jailbreakme-s változat egyelőre nem érint, majd egyszer ha lesz újabb telefonom. Ha bizonytalan vagy, inkább keress meg valakit, aki csinált már ilyet.
    Régi adatok visszatolása: ugyanolyan verzió esetén az iTunes által mentett dolgok (contacts, calendar, vásárolt programok, zenék stb.) gond nélkül visszamennek. A JB-elt dolgok természetesen nem…

  15. @Ákos: kösz, igyis sokat segítettél.

  16. @Ace1985: Nekem a Cydiás megoldás kéne, de az update package menüpontban csak azt lehet beállítani, hogy akkor is szóljon, ha van friss verzió, ha nincs is feltéve a csomag.


Add a Comment