fbpx Skip to content

Tegnap este frissült a szifon.com is. Első körben a WordPress motort frissítettük 3.0.1 -re, második körben pedig a WpTouch plugint frissítettük 2.x -re. A WordPress motorban is sok újdonság van, mi leginkább admin felületen vettünk észre dolgokat titeket ez nem érint, viszont aWpTouch plugin már annál inkább.

Eddig is a WpTouch plugin szolgált ki titeket, mikor az iPhone-ról jöttetek a szifon.com-ra, de a plugin nem mindig működött megfelelően. Úgy gondoltam 30 dollár nem pénz azért a kényelemért amit a 2.0-s verzió ad. Első körben sokkal jobb testre szabhatóságot kaptunk, gyorsabb működést kevesebb sávszélességet igényel a blog.

Megjegyzi a bejelentkezést és lehet már válaszolni szifonról is rendesen, illetve kaptunk FaceBook és egyéb megosztási funkciókat is. iPhone tulajoknak különösen ajánlom az Save to Instapaper funkciót, szerintem alap program a szifonon is. Jelenleg még a beállítások és egyéb grafikai dolgok folynak a pluginben, de összességében nagyon kellemes felületet kap az ember.

( Jelenleg az új WordPress motor miatt olyan hozzászólások is moderáció alá kerülnek amiknek nem kéne, legyetek türelemmel dolgozunk a hibán. )

Olvasd el a hozzászólásokat is

35 Comments

  1. És van már rá Dzsèlbrék?:DDD

  2. Jeeeee:)Taps:)Tegnap koprobaltam 4esen a pinball hdt:)Eleg utos:)

  3. Pont ma néztem ezt az új dizájn-t.Nagyon jó,grat hozzá. 🙂

  4. Sziasztok!
    3G-m van 4.0 JB-kel. Van rá lehetőség, hogy visszarakjak egy 2x vagy 3x fwt? Annyira lassu a telefon, hogy az valami nevetséges, sajnos meg friss softwareval is(Background és Multitask nélkül is.).
    SSH filem nincs.

  5. @Kapusij:

    Szia! Mázlid van: 3G-n csak a 4.x-es fw-hez kell shsh.
    A régebbieket (3.x és akár 2.x) shsh NÉLKÜL is bármikor vissza tudod rakni.

    2 dolog amit fontos tudnod:
    DFU módba kell tenned ehhez az iPhone-t, u
    tána iTunesban Windows esetén shift+restore, Macen alt+restore és betallózod a kívánt fw .ipsw fájlját.

    A másik:
    Mivel 4.x volt fent a telón gondolom a baseband frissült, és mint tudod azt nem lehet downgradelni, ez nem is baj mert a teló úgy is hibátlanul fog működni, de az iTunes a restore végén hibaüzenetet fog kiírni azthiszem 1015-ös kóddal, és recovery módban felejti az iPhone-t (usb kábel, iTunes logo…)

    Szerencsére vannak programok, amik ki tudják szedni, én Macen az rslite-ot használom, biztos van winre is valami hasonló.
    Ja, és ez a recovery módból való kiszedés csak EGYSZER kell, tehát ne úgy képzeld el mint egy tethered jailbreaket, ezt csakis a restore végén egyszer!

    rslite esetén 3 parancsot kell beírni:
    setenv auto-boot true
    saveenv
    reboot

    Soronként írd be. Minden sor után enter. Reboot-ra újraindul az iPhone és ha mindent jól csináltál, már nincs recovery módba.

    Egyébként ezt mind tapasztalatból írtam le. Pár hete én is visszatettem a 3.1.3-at. Álomszerűen gyors. Szerintem a 4.x nagyon lassú 3G-n még homescreen háttér és multitask nélkül is…

  6. első off:D már hiányoltam 😀
    itunes shfit +restore és betallozot a számodra megfelelő szoftver iswt:)

  7. ez nagyon nem jött össze:D
    szóval shift+restore ,és ipsw 😀

  8. Valaki tudja, hogy mikorra várható, hogy a safari downloader rendesen működjön? Köszi!

  9. Lehet már régi hír,de kijött iPhone 4-re is az unlock

  10. @Kapusij: nekem is ez van.
    nem lassul mert kivettem belőle a spotlight keresőt. nagyon sokat javult ettől. ha úgy érzem hogy még is belassul, újraindítom és egyből jobb!

  11. @Sziszifiu
    a lakat célja, hogy ha rányomsz akkor nem engedi elfordulni a telefont se zenénél se mondjuk internetnél… Lényegében ez why elfordulásgátló 🙂

  12. @sziszifiu:
    Orientation Lock a pontos neve, ha rányomsz, akkor a telefon mindig Portrait (álló) módban marad, és nem fog elfordulni.

  13. Egyébként tényleg jó lett az új mobil szifon design 🙂

  14. Köszönjük a 2.x-et!! Nagyon szuper!

  15. Nagyon tetszetős!

  16. Ja és lenne nekem is egy kérdésem: a képen a “Telenor HU” felirat végig ki van írva, nekem meg scrollozza /Telen…/ (3G, 3.1.3)
    Szerintem ez nem logo fix, mert ezen nincs ott a telenornak a (grafikai) logója. Tudjátok az a kék. Akkor most hogy van ez?

    Szeretném, ha nekem is végig kiírná a Telenor szót, mert véleményem szerint még elférne oda nekem is 2 betű… (a HU nem olyan fontos)… így hogy “Telen…” olyan hülyén néz ki… Logo nem kell csak írja már ki végig.

    Plz help

  17. @Bandi995:
    köszi szépen a választ:)

  18. Jóvolna egy Szifon app is már,amiről egyből betudnánk hozni:)

  19. Köszönjük szépen a fejlesztést. Jól néz ki, praktikus és még gyorsabb is. 🙂

  20. ON
    nagyon jó lett az új WP!! 🙂 Köszönjük!!
    OFF
    valaki aki járatos ebben: sebességben van különbség a 3.1.2 és a 3.1.3 között?

  21. haver ma ment ki amcsiba, mondtam neki, vegyen nekem szifon4-et occóér… 😀

  22. Nagyon dizájnos, tetszik. Plusz tényleg gyorsabb!

    OFF:
    Az angol Apple store-ban van iPhone 4 500 fontért, ez szerintetek gyári független?
    nagyon köszi!

  23. 10teletem!
    A Cydia sources-be hibásan írtam be egy linket. Hol lehet törölni, hogy ne keresse minden indításnál a nem létező oldalt?
    Előre is köszi,
    H.

  24. @Hombre:
    Helo engem is nagyon érdekelne. De találtam már rá egyett,de az nem jó!
    Ifile/ stb és a vége a cydia list és azon belül szerk. majd törlés.

  25. @Kornel: Igen, itt mar nincs az O2 szolgaltatonak exkulziv szerzodese, mindenhol elerheto. (Onnan tudom hogy itt elek :D)

  26. @iP3Guser: köszönöm a helpet. windowsom van szóval nézek valami programot amivel ki lehet venni recoveryöl. ha esetleg valaki tudná fejböl megköszönném a helpet.

  27. hali, ha downgradelek 4.0.1-rol 3.1.3-ra mivel jailbreakeljek es unlockoljak? valaki tud benne segiteni?

  28. off: SOS! 3Gs-emre fel akartam rakni a 4.01-et, de az iTunes a restore után 13-as hibakóddal megszakította! azóta recovery módban van a telóm és meg sem mozdul! jó sfw-t szedtem le! ssh- file elmentve! restore-s a 4.01-es sfw! régen 3.1-volt rajta!
    valaki tudna segíteni?? 🙁
    köszi!

  29. jah és régi iBoot-os

  30. @csabafiu: Recboot-al ki tudod venni recovery módból utána pedig dfu módban restore. Ha 1015 vagy e körüli hibát ír a downgrade végén akkor az jó mert akkor csak azért van a hiba mert a baseband-hez nem tud nyúlni de ez természetes. Ekkor csak recboot-al kiveszed recovery-ből és kész máris a régi rendszeren vagy.

  31. csak nekem nem sikerül Save to Instapaper

  32. Azért ez vicces, az embere segíteni akar a másikon, erre amikor megírtan a hozzászólást, elküldtem, és még nem volt moderálás alatt utána most már az alatt van. Azt hiszem nem próbálkozok itt többet segíteni másoknak, mert ezt az oldal üzemeltetői nem nagyon hagyják. 1 link van a szövegben ráadásul normálisan nem csak behányva, hanem szép kattintható link.

  33. @Kommy: ez a baj a rendszer automatikusan szüri a kattintható linket ha raksz bele 1-2 spacet akkor nem moderál

  34. @szorian: Már megbocsáss, de ha rakok space-t a kattintható linkba akkor mi a értelme lenne, mert akkor hiába kattint rá nem jön be rá az oldal, amúgy meg soha az életbe nem láttam, hogy valaki is kattintható linket rakott volna ahozzászólásokba rajtam kívül. mindenki csak behánnya linkeket és teleszúrkálja space-el. amúgy a hivatkozás a hszra is ugyan olyan kattintható link tehát azt is ki kéne szűrni ennyi erővel a moderációnak. Meg a legfurcsább, hogy 5 percig biztos hogy nem volt moderáció alatt a linkes hosszászólásom.


Add a Comment