fbpx Skip to content

Hétfő reggelre ezzel a nyalánksággal örvendeztetlek meg titeket. Nem semmi amit a Napiiphoneapp egyik szerkesztője Balázs Dániel készített:

Full handmade a dolog. Parafa az oldala és azt vontam be fekete (mű)bőrrel. Utána egyesével kiütöttem a lyukakat, és 2nap teljes meló után megvarrtam kézzel az oldalát. Hagytam állni az iPad-del benne, hogy táguljon. És ime ez lett belőle.
Gondoltam ha érdekel pár embert, akkor csinálok nekik. Azok a support-kukac-deniel-pont-hu-ra írhatnak. A neve Dano Case lett.

Olvasd el a hozzászólásokat is

35 Comments

  1. maga a munka gyönyörű, le a kalappal! nekem a M.O zászló nem jön be, de ez már csak izlés dolga.

  2. Az igyekezetet tisztelem, de a végeredmény számomra egyáltalán nem gyönyörködteti a szemet – szvsz max. a turistáknak lehetne elsózni egy ilyet szuvenír gyanánt ~

  3. A design és az ötlet is tetszik, de a Magyar zászló nagyon nem jön be.

  4. hát sajnos nem szeretünk magyarnak lenni és azt hiszem meg is van az okunk rá 🙁

  5. OFF
    Sziasztok! Nem tud valaki okosságot a Call Counter 3 2.3 ios4 kompatibilis verzióhoz?
    Köszi
    ON

  6. Ár?

  7. Szia,
    gratulálok a munkádhoz, nekem tetszik:)

  8. Nekem is a zászlóval van bajom ,egyszerűen borzalmas ,aki ilyen drága és szép kütyüt vesz és ilyenbe teszi annak járna minima egy felfüggesztett börtön :-))

  9. Semmi baj nincs a magyar zászlóval, csak ez nem Apple design 🙂
    Mert egy csikós kulacsára viszont király 🙂
    Inkább vágj ki világosabb bőrből egy almát és varrd rá, mindjárt más

  10. Kicsit gáz, de király.

  11. 1 szélesebb Magyar zászlóból kell kivágni, és rávarrni 1 almát :] Látszódjon már, h Magyar ember kezei között született..

  12. Schmidt Pálnak küldenék egy példányt (:

  13. nah a hungarian Apple logo az már melegebb lenne !
    🙂

  14. attól mert valaki magyar még nem kell mindenhová piros-fehér-zöld dolgokat aggasztania, mint egy jobbikos taxis/kamionsoförnek! egyszerűen nem illik rá a zászló és nem azért, mert magyar, hanem mert zászló.

  15. Sziasztok!
    Ha egy Apple logót raknék rá(amit kb az emberek 50% mond) akkor egy csúnya Apple replica tokot látnánk. Miért raknék rá Apple logót, mikor nem az Apple készítette. Az a saját logójuk. Például egy vaja toknál se látjátok hogy ott virít az Apple logo. Lesz egy másik tok is a héten, majd azt is láthatjátok. Elöször én se magyar zászlót akartam rárakni, de ez jött. Második jó lesz.

    Üdv Balázs Dániel

  16. @Deniel: találj ki egy logo-t és nyomd rá azt.

  17. Hát a zászló is gáz de a tervezésbe is némi hiba csúszott már ami a méreteket illeti. Miért kell kilógnia a készüléknek,nem az a cél hogy védelmet nyújtson?

  18. Nyomd rá a Dano feliratot trikolorban!

  19. Gondolom nem lóg ki csak így fényképezte.
    Szerintem nem az a gáz, hogy zászló van rajta meg az anyaghasználat ( bőrből csináltam volna valószinüleg vékony bőrrel varva) , ha neked ez tetszik és ilyen minőségben. Értékelem a kézi munkát, komolyan mondom.
    Az a gáz, hogy az első darab után ami nem szép viszont “JÉZUS MÁRIA” van önbizalmad és támogatód ebből posztot csinálni.
    Na ez a gáz.

  20. Varrd meg piros cérnával stb..

  21. @saintex:
    Mindenki így indul. Lesz szebb és jobb is, bőr is. Nem értem miért lenne gáz?
    Azt hiszed az első példány bármiből tökéletesre készül?

  22. Aki szégyelli a nemzeti színeket, annak “…el lehet innen menni”, ahogyan a Nagy Ember mondta!
    Ebben nem majmoljátok Amerikát: ott még a WC-tartályon is a csillagos-sávos zászló van. (nem vagyok Jobbikos)

    Szép a tartó, kár, hogy én kiejteném belőle a táblát…

  23. Én azt mondom, hogy nyilván nem a legszebb munka a világon, viszont Én értékelem az ilyet és azért ez közelröl sem csúnya! Pláne, hogy első próbálkozás. Nekem az a szubjektív véleményem, hogy azért mert valakinek nem jön be, attól még nem kell lefikázni. Ehhez annyira értenek a magyar emberek, hogy mindenhez és mindekihez meglegyen a maguk véleménye, ami a legtöbbször negatív! Annyira tud mindeki ugatni.
    Bocs, ha valaki megbántottam -_-

  24. Ahogy írtam én is szeretem a kézzel készített dolgokat. Az, hogy tetszik valakinek v. nem az szubjektív. Ami nekem nem tetszi az a post. Amiben benne van, hogy Magyar, homemade (ezt miért nem lehetett magyarul írni ha már nagy magyarok vagyunk?) akkor azt már el lehet adni a parasztoknak. Mitől magyar? Magyar műbőr, ősmagyar parafával? Azért mert egy magyar ember varta nem egy kínai? Miért nincs magyar neve? Két teljes napig készül gondolom ezért nincs kiírva az ára. Ha ráírnánk, hogy bio v. organikus drágábban lehetne adni. Lehetne a neve valamelyik vezér után pl. tas tasi + ötezer ( ősmagyar ipadtok).
    Bocs ha valakit megbántottam.

  25. Szomorú, hogy nincs egy önálló gondolatotok, mindenki csak azt tudja lemásolni amit az előtte lévő mondott. Gratulálok!

    Nekem tetszik. Igényes munka, letisztult és jól néz ki rajta a szalag.

  26. @bombi1: UP!:)

  27. Gratula, nagyon jó lett!

  28. Sok emberen látszik mekkora magyar.. De tényleg. Annyi nincs benne, hogy gratuláljon egy kétkézzel készült munkához, amivel valószínüleg sok munkája is volt… Másik ok, hogy miért is olyan nagy magyar, hogy a nemzeti szineket is leagadja… Attól nemleszel jobbikos, vagy hungarista hogy ott a magyar zászló. Gondolom Ti március 15. a kokárdát is nyüszörögve tűzitek ki.
    Természetesen tisztelet a kivételnek!

  29. Szerintem is szép lett. Ha lenne iPad-em, lehet meg is venném. Csak így tovább! 🙂

  30. DaniL, krissz54, jocky, bombi1, Kapusij: Köszönöm a kommenteket:)

  31. @Deniel: Mi köszönjük az erőfeszitéseket. Remélem lesz rendelésed bőven:)

  32. @saintex: Ösmagyar iPad-tok XDXD 😀 ez kessz 😀 lol

  33. @krissz54: mióta orbán kötelezővé tette, nem is tűzöm ki. magyar vagyok én ripacs magyarkodás nélkül is, nem kell azt reklámozni.

  34. @onderon: tőled nem is várja el senki hogy ki tűzd

  35. nekem kifejezetten tetszik


Add a Comment