fbpx Skip to content

Még mindig csak várjuk az új iboot és iPhone 4 jailbreaket, sajnos egyik sem jött el ezidáig. Amit eddig tudunk, hogy @comex tervezi a jb kiadását, a pontos időpont Vasárnap lenne, de ha előbb végez, akkor kiadja a napokban, viszont, ha nem végeznek vele, akkor elcsúszhat a kiadás dátuma is. A függetlenítés kész van. A jb megjelenése után @musclenerd frissíti majd az ultrasn0w source-ot és menni fog a függetlenítés is.

Az egészben az újdonság az amit @sherif_hashim mondott, hogy a 4.1-ben lévő baseband kiiktatja az ultrasn0w függetlenítést, tehát arra SENKI se frissítsen, aki a közeljövőben függetleníteni szeretne.

Olvasd el a hozzászólásokat is

80 Comments

  1. 😀 legalabb vmi biztato…varunk spirit varunk:D

  2. hat most nem azert, de ez a “vasarnap lehet kiadja de ha elobb kesz akkor elobb, ha kesobb, akkor kedobb adja ki” ez most micsoda? ennyi erovel barmelyik napot mondhatta volna, mert ha annal elobb van kesz akkor kiadja, ha meg nem, akkor ugyis csak kesobb adja ki 😀

  3. ja es bocs az offert…: tudja valaki hogy akkor mit kell csinálni, ha cydiában a “make my life easier” helyett a “no, i hate jailbreaking”-re kattintottam? így nem mentette el az shsht meg az ecidet. tényleg véletlen volt, de nem tudom sehogy visszacsinálni
    köszi

  4. Remélem az új törés rendberakja a 3.2.1-es Ipad-et is. Nekem már gyárilag ez a Firmware volt rajta…
    Ugye jó lesz rá? Tudtok erről valamit?

  5. használj umbrellát:D

  6. Ez a Spirit jó lesz az MC -s touchokra is ugye ?

  7. Ez a nesze semmi fogd meg jól… Erről szól egy Iphono-s élete.

  8. OFF: Mivel tudok 3GS-t függetleníteni? Kicsit levagyok maradva! Köszi!

  9. OFF
    Sziasztok! Nem tud valaki egy link-et az autoSHSH grabber-hez, amit találtam az mediafire-n van és ezt írja “This file is currently set to private.” Köszi!

  10. Fura kérdés?
    Ha pl Németországba veszek egy iPhone4-et, akkor a magyar T-mobile-os kártya jó, az ottani T-mobile-os kártya helyett?

  11. @Avni:
    cydia-manager-edit-add:
    repo666.ultrasn0w.org
    ultrasnow felrakod restart és köszi:)@ocso26: használ umbrellat egyszerűbb és minőségibb

  12. Már előre tartok tőle, mikor eljön a pillanat, és minden jb lehetőség be lesz foltozva. Már most is kellett majd egy év, mire VÁRHATÓAN kijön valami hasznos.

  13. @Helioport:
    ő a 4.0 az nem juni 22-én jelent meg?:D
    az barátok között is 5 hónap:D kb

  14. @Tocso: Köszi!

  15. Sziasztok!
    SOS segítségre lenne szükségem.
    Eladtam a telómat (3G, 4.0 szoftverrel) és az új tulajnak gondja van vele.
    Először nem akarta szinkronizálni a zenét, meg a képeket.
    Javasoltam egy restoret, de egy hibakódot dob ki a restore kezdetén (error 3194)
    Próbálta DFU módban is, de akkor is előjön a hiba.
    Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy lehetne megoldani?
    4.0.1-el próbálhatja frissíteni, ha nem jön be, akkor a lementett fájlok (SSHS) nélkül vissza lehet tenni a 3.1.3-at esetleg?
    Köszönöm előre is a segítséget!

  16. @3g: azért kap 3194-et, mert nincs shsh a 4.0-hoz. nyugodtan tegye fel a 4.0.1-et, a jailbreak megy azzal is. de olvasd el a 3g shsh-ról a cikket, abban le van írva, hogy mi megy, meg mi nem.

  17. érdekesség: ingyenes offline térképek. előbb utóbb lesz teljes eu is.

    http://www.directu.com/

  18. Gyere csak Spirit, gyere, a 3GS em már vár rád! =D

  19. @Tocso: Köszi!

    4.0.1hez nem jó a red- meg az ultrasnow igaz? :S

  20. @Jadeye: Köszönöm, megmondom neki.Lehet, hogy még majd lesz kérdésem, ha nem megy neki.

  21. Sygic Aura 1.16.1 – nah ez már legalább hír…

  22. Ezért veszek iphone4-ből is függetlent 🙂 occsóé.

  23. Sziasztok! Van egy 3GS-em 3.1.2-vel régi iBootal és le van mentve a cydiában az SHSH 4.0 és 4.0.1-hez. Szerintetek érdemes várni a 4.1-re, lesz abból is customfirmware, vagy rakjak rá restore-val egy 4.0.1-es customot (amit sajnos nem találok sehol). Telenor-os vagyok, úgyhogy mindenképp függetlennek kell maradnom. Előre is köszi a segítséget!

  24. Hello!

    tudna valaki segíteni abban hogy az miért lehet hogy ha új programot szeretnék felrakni ituneson keresztül, vagy zenét ,bármit akkor kb 3másodpercig syncel de nem történik semmi? Idáig jó volt 3.1.3 spiritel jbzett 3gs-em van. Nem frissitettem az itunest 9.2van. Előszőr az asztali gépem csinálta ezt aztán synceltem a laptopttal (pc mind a kettö) és ment egy darabig és aztán egyik napról a másikra nem… Mi lehet? Köszi és bocs hogy ide írom,

  25. hello! nem kötöszködésből, csak észrevettem, hogy a twitter screenshot-ban 4.0.1-et ír, de a cikk 4.1-et ír. ez miért van? ha az írásom helytelen, akkor bocsánat, és nyugodtan moderáljatok ki, mint az előbbi kommentemnél.

  26. @Jadeye: Sikerült feltölteni a 4.0.1-et, köszi a segítséget. Még annyi lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e a redsn0w_win_0.9.5b5-5-el jailbrakelni, mert a ha kiválasztja az IPSW-t amit feltöltött a telóra, azt írja ki a redsnow, hogy unable to recognize specified IPSW.

  27. @Godlike: mennyiért?

  28. Sziasztok!

    Bocs az OFF-ért. A problémám a következő: pár órája megvettem az új iPhone 4-emet Írországban, a Vodafone Ireland-nél kártyafüggően. Aktiválásnál valami hibát írt ki (nem tudom pontosan mit, de talán valami ismeretlen hiba miatt sikertelen). Leokéztam, erre a telefon beengedett a Home menübe. Előtte ugye csak segélyhívást engedélyezett. De a telefon nincs még aktiválva, mert minden egyes indításnál kiírja egy push ablakba, hogy “Phone is waiting for activation”, és a térerő helyett is “No Service” van. Viszont az iTunes azóta nem hajlandó beadni az aktiválás ablakát, hogy újra megpróbáljam, hanem csak bedobja a telefont a bal oldali menübe, és úgy csinál, mintha minden ok lenne. Szinkronizálni is tudom, meg minden. Mit tudok ezzel tenni??? Az lehet a baj, hogy magyar accountal próbáltam aktiválni az ír telefont???

    Előre is köszi az ötleteket!

  29. @gerike73: és el is olvastad azt a szöveget, és értelmezted is? tudod, mit jelent az, hogy “unlockers NEVER go past 4.0.1”? ha nem, akkor először tanulj egy kis angolt, és rögtön meg fogod érteni.

    @3g: mert a 4.0-s fw-t kell betallózni neki, és NEM a 4.0.1-et. 4.0-val menni fog gond nélkül.

    @CooBy: egyrészt valószínűleg terhelt a rendszer, mert ezrek aktiválják épp a telefonjukat, másrészt az iTunes Accountodnak ehhez nem kellene legyen semmi köze. ha pár óra múlva vagy holnap sem megy, akkor javaslom a Voda supportját zaklatni, de szerintem az Apple szerverei nem bírják a rohamot, ennyi.

  30. Hello!Egy kérdés ami jönni jailbreak az már régibootos 3gs iphone is tudja jailbreakkelni mert ez még nem volt soha se jailbreakelve???

    KÖszi előre is választ:D

  31. @sultan: változatlanul annak a függvénye, hogy milyen rendszer van rajta épp. mert ha már 4.x, és nincs SHSH 3.1.2-höz, vagy 3.1.3-hoz (ami a jailbreak hiányában nem lesz), akkor jelenleg nem lehet. ha 3.1.2 vagy 3.1.3 van rajta, akkor arra ott a spirit.

  32. @Jadeye: Köszönöm este megpróbálja!

  33. @Jadeye: 4.0 van rajta akkor meddig kell még várnak akkor?És nincs shshm!

  34. Bocsi! várnom!

  35. @sultan: addig, ameddig az új spirit meg nem jelenik.

  36. J@Jadeye: Köszi az ötletet! Akkor ezt értsem úgy, hogy egyszer talán, amikor rádugom a telefont az iTunes-ra, akkor hirtelen aktiválódik magától, mert az Apple visszajelzett???

  37. @Jadeye: Amúgy ha ez nem jön be, akkor a (remélhetőleg) közeljövőben megjelenő jailbreak nem segíthet rajta? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de ez a legelső iPhone-om.

  38. @CooBy: a hivatalos útnak mindenképp működnie kell. ha nem, akkor a vodafone-t kell zaklatni, hogy miért nem aktív még a kártyád. ehhez nem kell jailbreak.

  39. @Jadeye: A kártyám amúgy szerintem már aktív, mert a régi számomat átvitettem erre az új előfizetésre, és a régi sim kártyámat már deaktiválták. Úgyhogy most jelenleg most nem tudok telefonálni. Nagyon jó! 🙂 Persze lehet hogy megakadtak a régi deaktiválása, és az új aktiválása között.

  40. @Bucoka: Ha az árfolyam úgy akarja ~170ért

  41. sziasztok tudom nem ide tartozik de azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudna nekem kezdő macbook-osnak egy nagyon jó fórumot mondani ahol legalább ilyen segítőkész társaság van mint itt.mert lenne egy pár kérdésem.
    előre is köszi

  42. Bocsika nem tudja valaki a 3.2.1 És iPad – ot lehet valamivel jailbreakelni? Thx

  43. @moseys: Beszeljukmac.com

  44. @szorian: köszi

  45. Srácok, csak nekem nem megy mobil-módban az oldal, vagy senkinek se?

  46. @CooBy: A te esetetben maga a szimkártya nincs aktiválva, a telefon maga igen. Ugyan ez a helyzet nálam is, csak nekem att-vel. Függetlenítettem és megy is telenorral, ne aggódj.
    @Angelfire:
    Redsnow-val JB-d a 3.1.2-t, csinálj az eredeti 4.0-ból egy customot snowbreeze-zel, a telefont hagyd bekapcsolva, SHIFT+Restore-ral beadod neki a custom fw-t és kész. Függetlenítesz yellowsn0w-val.

  47. @Szpisti: Senkinek sem. Valószínüleg kikapcsolták a sok panasz miatt, mert a gépen is folyamatosan az volt aktív és nem valami kényelmes.

  48. @gerike73: “unlockers never go PAST 4.0.1” ez Magyarul annyit tesz, hogy aki függetleníteni akar, az álljon meg a 4.0.1-nél és ne frissítsen ennél újabbra (például 4.1-re). Itt a csavar 🙂

  49. Koszi Hepike! Megprobalom a leirtak szerint.

  50. @Angelfire: ha kell segítség szólj, szívesen segítek. MSN: vagyok[ide kerül a karikás alma]bogyoka[ide egy pötyi ]hu
    (bocs a hülye leírásért, de sok a robot a neten 🙂 )

  51. @hepike: Koszi, sajnos kozbe videkre mentem majd vasarnap tudom kiprobalni de elmentem az msn cimed. Latom Telenor-on hasznalod te is, a mobilnet megy ugye 4.0-n is mert olvastam,hogy van akinek vacakol es a push doctorrol is ez a kerdesem. Koszi

  52. Kicsit unalmas sztem h ennyit kell varakozni.
    el vannak foglalva h Kanadaban megvegyek az Iphone4-et

  53. @szorian: jelenleg semmivel. majd az új spirit elvileg megcsinálja azt is. addig meg várunk.

  54. @Angelfire: sajna nem tudok válaszolni erre, mert abból roaming lenne, az meg ki van kapcsolva direkt. De egyéb gonddal nem szembesültem még jb és függetlenítéssel kapcsolatban.

  55. @tacs007: azért milyen sz|a|r már, hogy nem kapjuk meg az ingyen törésünket rögvest, ahogy megjelenik az új kütyü. Komolyan, szemét mocskos dev-team! Monnyon’ le! Hogy teszem így fel azt a sok tört appot apptrackről, mii?!

  56. Jóvanna! Mobilesafarival csak atfutottam a cikket, figyel a korsag az angol szovegre.:)

  57. Hello. Nekem egy régi ibootos 3GS-em van, a modem firmware 04.26.08. Egy-két helyen olvastam h ezt talán már lehet jailbreakelni a 4.0-n, de nekem unlockolni is kéne, és amikor először jailbreakeltem a telefonomat 3.0.1-en akkor kellett még egy mobile installation crack is, amit 4.0-ra nem találok. Az lenne a kérdésem, hogy az én telefonomra sincs még biztos jailbreak és unlock? Mert ha lenne nagyon megköszönném ha valaki küldene róla egy leírást. Köszi előre is!

  58. @moreiiira: AppSync 4.0 a neve a mobile installation crack-nek.
    4.0-n még nincs jb 3GS-re, várni kell. Függetlenítés fog menni ultrasn0w-val.

  59. Ez a Seriff a pasim vagy ez a Muszkliscsávó esetleg Kommersz kivághatná már a netre ezt a Jailbraket mert már hónap’ Vasárnap oszt’ én már akarom a 4.01-es 3GS(new iboot)-emre a Cydiát!!! :-))))))

  60. offtopic kérdés, hátha valaki tudna segíteni,
    valaki látott már olyan hogy minden előzmény nélkül szifon 3g, nem reagál a kikapcsolásra, a kikapcsgombbl nincs gond hardresetre reagál, ha töltőn van semmi gond vele ha leveszem rebootol ujra meg ujra magától, ujraraktam 2 szer eredeti szoftvert de a helyzet változatlan, ha felteszem töltőre hibátlanul megy minden. annyi még hozzá ha leveszem töltőröl és elinditok zenét akkor szintén semmi baja, ahogy megállítom ujraindul folyamatosan amíg le nem merül. szerintetek?

  61. Sziasztok! Lenne egy problémám, bocs hogy itt írok de csak itt kaphatok segítséget. Hogyan upgradeljem az ipt 3g-met 3.1.1-ről 3.1.3-ra? Az kéne a jailbreakeléshez spirittel, de itunesban csak a 3.2.1-et lehet ami még nem jailbreakelhető. Tudna valaki segíteni?

  62. @geccnyusz: azt nehezen hiszem, hogy neked 3.2.1-re lehetne frissíteni a touch-odat, mert a 3.2.x az csak iPad-re van… a 3G touch-ra csak a 4.0.1-et tudod feltenni jelenleg, ha sose volt jailbreak-elve, vagy nincs meg az SHSH. erre viszont valóban nincs még jailbreak.

  63. @moreiiira: ha 3.1.2 van rajta jb-vel, akkor egyszerűen csinálsz sn0wbreez-zel egy custom 4.0-t és Shift+restore-ral beadod neki a customot, cydiában hozzáadod ezt a repo-t: repo666.ultrasn0w.org és felteszed azt az egy szem programot amit ott találsz (ultrasn0w). Továbbá hozzáadod ezt a repo-t: cydia.hackulo.us és feltelepíted az AppSync 4.0 csomagot. Restartolod a szifont és kapsz egy JB-t telót, függetlenítve, amin mennek a tört appok.

    Természetesen 3.1.3-mal is meglehet oldani, csak abban nem vagyok biztos hogyan így azt nem írom le 🙂

  64. Bocsi csak most nézegettem alapoabban utána a témának, igazad van, hogy 4.0.1re lehet frissíteni, de tudtommal az sem jailbreakelhető. A snow-os témák meg csak iphone-ra valók nem? Nekem simán elég a spirit. De a kérdésem lényege az az, hogy 3.1.3-ra hogyan frissíthetek?

  65. Nekem is 3.1.2-m van, eddig vártam, hogy kijöjjön a jb 4.0-ra és feltegyek egy normális törést. (MC-s touchom van) Most viszont olvasgattam és sokan írták, hogy nem érdemes, mert nem ér anniyt, lassítja, jobban merül vkinek stb. Szóval csatlakozom geccnyuszhoz a kérdéssel: hogyan kell 3.1.3-ra frissíteni? Köszi a választ 🙂

  66. @geccnyusz: ahogy írtam, SHSH hiányában sehogy nem tudsz 4.0.1-nél korábbi fw-t feltenni. ez vonatkozik rád is, @vycman. 3.1.2 és 3.1.3 közt amúgy sincs nagy különbség, de jelenleg csak akkor lehet ezekre restore-olni, ha van hozzájuk SHSH. ha nincs, akkor nem lehet, csak a legfrissebbre, ami jelenleg 4.0.1, más opció nincs.

  67. @Jadeye:
    Nekem 3.1.2-m van jelenleg blackra1n-el jailbreakelve. cydiában rányomtam már a make my life easier-re… ez az SHSH? nem vagyok ilyen téren nagyon tapasztalt… még nem frissítettem soha, amióta megvan ugyanaz van rajta. de spirit jb megy 3.1.2-n is? mert azt írták, hogy előtte frissítsek 3.1.3-ra… és ugyebár most itunesban csak 4.0-át ajánl fel.

  68. @vycman: a cydia mit ír? this device has SHSH for … és itt mit ír? ír 3.1.3-at? ha nem, akkor nem tudsz, csak 4.0.1-re restore-olni, mint már leírtam.

  69. this device has a pending TSS request.

  70. @vycman: akkor ez van, nincs semmi SHSH-d, csak 4.0.1-re fogod tudni, másra nem.

  71. @Jadeye:

    De jó… Akkor vagy lesz egy 3.1.2-m blackra1n-el örökké, ami, ha lemerül akkor csak géppel tudom újra bekapcsolni, vagy egy 4.0.1-em ami viszont lehet tökre lelassítja majd meg egyéb gondok… Nem baj, köszi azért a segítséget. 🙂

  72. @Jadeye:

    spiritjb.com-on viszont azt írja, hogy 3.1.2-re is működik. akkor azt megcsinálhatnám, hogy rádobok egy restore-t, akkor nem jailbreakelt 3.1.2 lesz rajta tisztán, és arra ráengedem a spiritet? (untethered jb-t szeretnék, azért erőlködöm.)

  73. @vycman: de nem érted? SHSH nélkül nem tudsz restore-olni 3.1.2-re sem! csak 4.0.1-re tudsz, mert jelenleg az a legfrissebb. se 3.1.3-ra, se 4.0-ra nem tudsz. az iTunes nem fogja engedni.

  74. @Jadeye:

    Ja ok, értem, ez nem volt tiszta. Köszi.

  75. @hepike: azt, hogy csináljak egy custom 4.0t sn0wbreez-zel, el tudnád mondani kicsit bővebben, hogy ez mit takar? 🙂 a többi része világos, csak ezt nem tudom biztosan értelmezni. köszi a segítséget!

  76. Az előbb szerintem rossz helyen kérdeztem, de akkor hátha ezt többen olvassátok:

    Abban tudnátok segíteni, hogy mit csináljak, ha:
    – 3.1.3-as szoftveres 3GS-em van,
    – szeretném majd függetleníteni,
    – sosem csináltam még ilyet,
    és fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá?
    Egyelőre szeretném felrakni a 4.0.1-es szoftvert ill. frissíteni az iTunes-t (jelenleg ebből 9.1.0.79. van). Ha később szeretnék függetleníteni, akkor ha megcsinálom a frissítést, lesz még erre lehetőségem? Kell mentenem valamit? El fognak veszni a telefonon tárolt képek/videók/kontaktok/emailek?

    Előre is köszi a választ!

  77. @Kabalah: ha frissíted 4.x-re, arra jelenleg még nincs jailbreak, de elvileg nemsoká lesz. a 3.1.3-at jelenleg is lehet jailbreak-elni a spirittel. keress az oldal keresőjével a “spirit” szóra, végtelenül egyszerű egyébként. ha nem vagy biztos benne az oldalon található leírások alapján sem, akkor írj a bal felső sarokban a blog címére, és mi is meg tudjuk csinálni neked.

  78. @Jadeye: köszi a választ! Akkor ha jól értelmeztem, az új bootromos 3GS-t is lehet (előbb kimaradt, hogy az enyém új bootromos)?
    Ha nem fogom tudni értelmezni, keresni foglak Titeket! Köszi!

  79. jah lehet
    de annyi az egész hogy rányomsz hogy spirit és kész:D
    majd repo666.ultrasn0w.org
    felrakod az ultrasn0w ot restart és happy:)


Add a Comment