fbpx Skip to content

Pár órája elérhető a Skype újabb verziója, ami iOS 4-re van már. A 4.0-s rendszer miatt a Skype már képes a “háttérben” is futni, így bármikor, ha kapunk egy hívást, felvehetjük azt. 3G-n és wifin keresztül is tökéletesen működik a rendszer. Aki Skype-függő, és iOS 4-el rendelkezik, azonnal frissítsen! 🙂

Frissítés: A Skype már nem szándékozik külön díjat felszámolni a 3G-n történő hívásokért, ahogy ez korábban tervben volt! 🙂

In light of that, we no longer have plans to charge a supplement to make calls over 3G. We’re delighted to make it easier for you to talk for even longer and do even more together using Skype.

Forrás: Skype blog

Illetve többen jeleztétek, hogy jailbreak-elt készülékeken a Skype multitasking funkciója nem működik. Korábban is volt hasonló húzásuk, akkor az alkalmazás első indításakor üzenetben figyelmeztették a felhasználót, hogy a Skype support-ot csak módosítatlan iOS esetén veheti igénybe. Jelenleg pedig lehet, hogy a multitasking opció megvonásával “büntetik” a jailbreak-elő tulajdonosokat…

Szifon.com raktáron: Bontatlan fóliás iPad 16/32/64GB/3G – iPhone 3GS 16GB – Francia – Szoftveresen függetlenítve 3.1.3-as szoftverrel, Garanciával, Budapesten személyesen átvehető. Bővebb információ, aktuális ár, vásárlás: [email protected]

Olvasd el a hozzászólásokat is

65 Comments

  1. Babuci:D

  2. Annyit hozzáfűznék a dologhoz hogy aki a 3g-s részét is élvezni akarja az tegye minél hamarabb ugyanis amikor telpítettem a skypot fogadott egy aranyos kis üzi hogy augusztustól bizony ha 3g-n akarod használni akkor elő kell fizetni a skype oldalán sajna:S

  3. Működik valakinek háttérben, mert nálam nem akar.
    Backgrounderrel gond nélkül, nélküle viszont vagy kilép, vagy csak a memóriában marad és újra meghívás után ismét loginol.

  4. Nekem nem mutatja az összes online kontaktomat. 🙂
    Számítógépen pedig ott vannak.

  5. @user: 3G unrestrictorrol hallottál már?

  6. kész csoda hogy elkészült:)

  7. Off, de ezt nézzétek meg:
    apple.com/antenna/testing-lab.html

  8. @Kovi87: volt már.. boccs.. pár napja nem nézegetem túl részletesen az oldalt

  9. Sziasztok.
    Utálok offolni,és nem is szokásom.
    Mindössze szeretnék két dolgot kérdezni.
    Van egy iPhone 2g,és restore-t kéne csinálni,ezek után JB és Unlock.Megmondanátok,hogy melyik soft(3.1.2,3.1.3?),és melyik JB(Blackra1n,Spirit,…? ),no meg melyik Unlock(…?) lenne a legjobb rá?
    A másik kérdésem ugyanez egy iPhone 3g-vel kapcsolatosan.

    Eléggé fontos lenne a dolog.Elöre is köszönöm a választ,válaszokat.

    Üdv,Tuki.

  10. Üdv.
    Ez támogatja a push-t?

  11. … Segítsetek pls…

    Iphone 3g, JB + multitask engedélyezve. Ennek ellenére ha home gombbal leteszem kilép ebből a skype-bol.

    Hogyan működika multitask, vagy hogyan nem?

  12. Nekem tökéletesen mūködik,és nagyon jó 🙂

  13. @Still:

    Hogy érted? elinditod a skype ot es a hatterben fut, kilepsz, elindutod mondjuk a mail-t aztan 2x home gomb, es visszalepsz a skype ba. vagy ahova akarsz 😀

  14. Attól független hogy újra tőlt még lehetsz bejelentkezve ,lásd msn live fring,stb

  15. @pietroka:

    Ugy ertem hogy elindítom a skype-ot, bejelentkezik, ha hívnak csörög, tehat minden ok. Home gomb, leteszi hatterbe, es ha hívnak nem kapok értesítést.

  16. @Still:

    Mivel 3g-d van hiába van aktivállva a multi elfogy a memoria és kilép az alkamazásbol kevés a memo

  17. mi ebben az újdonság?!

  18. Még egy kérdés: Annó a démonvadászatnál, megcsinaltam amik ott le voltak irva, ez meg 3.1.3-nal volt, elmentettem a .plist-eket, viszont az istennek nem találom hol lehetnek, és a 4.0-val nem rakta vissza őket, ezeket be tudom szerezni vhonnan?

    (csak hogy ne tunjon OFF-nak, azert kerdezem, mert nekem pl a beállítások/általános résznél nincs Notification menüpont, míg a kollegamnak van :S)

    Előre is koszi.

  19. @szakar1: Hát ja, az apple nem hiába nem engedélyezte a multitaskingot sima 3G-n…

  20. @Szpisti:
    Hát igen előbb utobb kénytelen leszek én is válltani ha ki akarom használlni a ios4 előnyeit(hátrányait):)

  21. @Still: Te, figyu, mikor felraksz egy új ipsw-t, leradírozza a régi OS-t és csont új OS-t kapsz, minden daemon-al együtt… Valszeg azért nem találod azokat, mert az iOS4 jelentősen másmilyen rendszer, nincsenek is, vagy csak máshol vannak ezek a plist-ek… Szerintem jobban jársz, ha nem piszkálod… Várj, amíg egy hozzáértő közzé nem tesz egy leírást a 4.x démonvadászatról is…

  22. Nem, abszolut nem piszkaltam meg az iOS4 démonjait, csak akkor miert lehet az hogy nekem nincs a beállításoknál “értesítések” menüpont, míg a mellettem ulo kollegamnak van. Ugyanaz az Iphone 3g, ugyanaz az iOS4, és ugyanaz a JB.

    ?

  23. @Tuki: iPhone 2Gm van, és én a redsn0w ot használtam a JB+unlock-hoz.
    0. Backup
    1. iTunes shift+restore eredeti firmware 3.1.2. v 3.1.3
    2. redsn0w 0.9.4. betallózod neki a letöltött gyári FWt, meg a bootloadereket, DFU mode, és hagyod _türelemmel_ h végigfusson.

    Ezután lesz egy unlockolt hacktivált JB-elt 3.1.2.-d vagy 3.1.3-ad.
    Én a 3.1.2-t raktam, mert azt írták itt, hogy a 3.1.3 ban semmi nagyobb újítás nincs a 3.1.2 höz képest.
    Itt van egy step-by-step guide a mondmyi-ról:
    modmyi.com/guides/how-jailbreak-unlock-3-1-3-iphone-2g-windows-os-x/#more-3019

  24. @Still:
    Mert szerintem nem ugyanazok a progik vannak rajta ez csak egy tipp

  25. @Tuki: no akkor:
    2G – 3.1.3, redsn0w 0.9.3, unlock nem kell, mert a baseband a 2.0 óta változatlan, így megmaradt az unlock
    3G – döntsd el, kell-e a 4.0.1, ha kell, akkor az, redsn0w 0.9.5b5-5 és a sima 4.0-t kell betallózni neki, unlockhiz ultrasn0w természetesen.

    2G-hez NEM használunk spiritet. a függetlenítés itt meg a baseband-et módosította, emiatt nem vész el még restore-kor sem.

    ha nem boldogulsz, mindkét telefont meg tudjuk csinálni neked, ebben az esetben szólj, és a részleteket megírjuk a regisztrációkor megadott mailcímedre.

  26. @Still: két dolog:
    1. ahogy Szpisti írta, a 4.0-val egy csomó minden változott, a 3.x-hez való leírásra meg senki nem mondta, hogy használd 4.0-n, hiszen NEM arra való
    2. Notification menüpont mindig is csak akkor volt, ha feltettél bármi appot, ami támogatja a push-t. ameddig nincs ilyen app fent, Notifications menü sem lesz, mert ugye minek, ha nincs mit kapcsolgatni?

    ha széthekkelted a 4.x-es telefonod, én nyomnék rá egy restore-t, aztán nem piszkálnék bele, amíg nincs új leírás.

  27. Sziasztok

    Most használom először a skype-ot a telefonon, idáig nimbuzz volt telepítve. Szeretném itt is beemelni a gmail kontaktokat, de nem találom, hogy kéne. Van egyáltalán rá lehetőség?

    Köszönöm

  28. Ace1985,Jadeye,nagyon szépen köszönöm a segítséget,csak még egy kérdésem lenne.Lehet hülye kérdés…a Redsnow az függetlenitis akkor ezek szeirnt?
    És a másik apró kis kérés,hogy linket kaphatok a Redsn0w-okhoz?…
    Elöre is nagyon köszönöm!

    Üdv,Tuki

  29. @Jadeye:

    Nem nem, félreértettél, írtam is, hogy utoljára akkor nyúltam hozzá, mikor 3.1.3 volt, azóta nem piszkáltam semmit benne.

    A kérdésem arra irányult, hogy a skype miatt meg kellene jelennie a notifications menünek, nemde?

  30. Es meg mindig nem lehet BT headset-tel Skype-olni. 🙁

  31. @Tuki: 2G hez függetlenítene is, de az már alapból független, ha egyszer már unlockoltad, mert az új FWben nem frissült a Baseband. a Linkek a 2G hez az előző válaszomban vannak a step-by-step guide-ban.
    3Gben annyira nem vok otthon, ahhoz inkább hülyeséget meg nem írok. 😛

  32. @Still: Igazad ban. Én is azt gondoltam meg kellene jelennie a Skype-nak is az Értesítések menüben, de nincsen a progik között… Lehet, hogy nem a Push-t használja… Sőt, ezek szerint biztos….

  33. @Ace1985:
    Végülis azért kérdeztem leginkább,mert egy olyan iPhone 2g-ről van szó,ami már 3.0 óta nem volt frissitve,és most is függetlenitve van valahogy,de nem tudok rájönni,hogy mivel.Ezért akarom újjárakni,mert amúgy amerikai telefon…Szóval ezért kérdeztem ,hogy függetlenit alapbol,vagy nekem kell utána még függetlenitenem…

  34. @Still: a Skype nem használ pusht. de pl a Facebook igen. de belépsz nála a Notifications menübe, és láthatod, hogy mi az, amu pushsol neki. de az nem a Skype, multitasking miatt nem is kell pushsolnia. korábban se pushsolt.

  35. @Tuki: mint ahogy leírtam, a 2G basebandje nem frissült a 2.0 megjelenése óta, így nincs szükség ismételt függetlenítésre, mert a basebandet semmi sem írta felül azóta. tehát nem kell csinálnod vele semmit. de megcsinálhatjuk neked mi is, ha nem vagy benne biztos, ez esetben jelezd.

  36. Sziasztok. Nem tudja valaki véletlenül,hogy a skype iphonos alkalmazásában lehet-e valahol csengetési hangerőt állitani? Én nem találom sehol 🙁

  37. @Jadeye:

    Igazad volt, FAcebook felrakasa utan megjelent nalam is a kerdeses menu. Ezzel a probléma megoldva, kiveve a multitaskot….

  38. JB-s 3GS-en nem megy a Skype a háttérben, azonnal kilépteti.

  39. @Ace: hmm anti jb cucc gáz:D

  40. Hello megvan az iPhone-omon az iBooks de mindig megáll a végeén és nem megy tovább!! Mit tudok csinálni? elöre is kösz 🙂

  41. @aang: két dolog:
    1. ott az iBook-os cikk, miért nem lehetett ezt oda kommentelni? mármint ennek mi köze a skypehoz?
    2. mi áll meg a végén? ez így kb nulla információ, így kb nem lehet segíteni, kicsit több részletet, ha megoldást is vársz, mert jelenleg passz.

  42. Milyen édes, ahogy kiírja ugyanúgy az “iOS4 tested” verzió, hogy 3.1.3-as rendszerre van szüksége 😀

  43. Sziasztok!

    Van egy olyan tippem, hogy JB-kelt telón nem megy a Skype multitask, normálon meg igen. Az is vicces, hogy azt írja ki hogy 3.x-es módosított rendszereken nem feltétlen megy rendesen a Skype garantáltan.. Már az is fura, hogy a Skype érzékeli hogy a telón JB-kelt..

    Vki kipróbálhatná, hogy mi a helyzet ezzel, mert én speciel tök jó dolognak tartom Skypeot iphoneon..

    3G Unrestrictor működik iOS4-en??
    Vagy van már vmi új verzió belőle? Az új skype ugyebár optimalizálva lett 3G mobilnetre.. Vajon ha megkerüljük unrestrictorral akkor is ugyanúgy fog menni, mint legálisan a Skypenál előfizetve?
    Volt itt vmelyik postban egy olasz oldal ahol crackelt cydias fizetős progikat lehetett leszedni, de nem tudom már a címét.. Vki segítene?

  44. helllo

    off: van valami hír a @comex féle jb-ről?

  45. @Jadeye: olvastam -_-

  46. na az miért van, hogy 3g-re csak 1 navit tudok felrakni, az igo 1.0-t.
    bármi mással próbálkozom nem rakja fel, vagy kifagy az itunes.
    próbáltam a navigon 1.5.1, 1.6.0, tomtom 1.4.0, 1.4.1, igo 1.2.2
    3.1.3am van. amióta felraktam az a fos 4.0t, azótan hiába restoroltam , és mentem vissza 3.1.3ra, vagy 3.1.2re , csak a kínlódás van.

  47. off:

    nem tudom restorezni a telefont.
    mindig ezt kapom vissza:The iphone ” ” cannot be restored at this time because the iphone software update server could not be contacted or is temporarily unavailable

    nem lehet h az a baj h régi az itunes?

  48. ja azt nem tudom, hogy valaki észrevette e, de a szifon repoból felteszem a mobil instal cracket, és utánna semmit nem tudok szinkronizálni itunessal, viszont, ha a hackuloról rakom fel a appsyncet, akkor megy minden rendesen.

  49. @honda.racing: Mióta iOS4 van, azóta “Appsync for 4.0”-nak hívják a mobilinstallation crack-et… Ezért ne is próbálkozz a régivel…

  50. @honda.racing: Jónéhányszor le volt már írva, még én is olvastam, pedig nincs a szifonom jailbreak-elva… Sajna…

  51. Bocs az off miatt. Nem lehetne leírni, hogy érdemes-e akkor most a 3G tulajoknak frissíteni 4.0-ra, vagy 4.0.1-re, mert lehet hallani ezt is, meg azt is. Vki azt mondja, hogy lassú multitasking nélkül is, vki esküszik, hogy multitaskinggal is jó, illetve már olvastam azt is, hogy a 4.0.1 kiküszöbölte a 3G-n a lassúságot.

  52. Ja, és van olyan ismerősöm, aki visszatette a 3.1.3-t

  53. Hali, bocs az offért, de nem tudja valaki miért van az hogy feldugom a telót töltőre, feltölt 33% ig aztán merül 28 ig aztán vissza 33 ig?

  54. off
    Sziasztok!
    Még 1 évig szól a hűségnyilatkozatom, de függetlenül majd ha megjelenik az iphone 4 és megakarom venni a ténél, akkor eladhatom a mostani készüléket ugye? Szóval az ikon díjcsomag nem speciálisan az iphonehoz kötődik, hanem a számomhoz?!
    Ergo ha most eladom, tudok venni iphone 4-et ugyanarra az előfizetéssel, amire a mostani van kötve?
    Hülyén hangzik, de azért köszi:D
    üvi

  55. @uveges92: Csak akkor frissithetsz keszuleket ha lejar a huseg!

  56. @Szpisti:
    te elolastad, amit írtam?
    visszamentem 3.1.3ra………………..

  57. @Szpisti:

    vagy a 3.1.3ra rakjam fel a appsync 4 et????
    szerintem ez baromság….
    nem tom, hogy mire értetted.

  58. 4.0.1-ről 3.1.3ra vissza tudok menni valahogy??????

  59. Heló nekem olyan gondom van, hogy amióta feltettem a legújabb redsn0w-t azóta nincs youtube elérésem, nem tud kapcsolódni rá még a böngészőkből sem pedig az előző redsnow-al még jó volt. Nem tudok restorolni a 4.0-ra sem, mert az iTunes hibát dob ki. Ha valaki tud valamilyen ötletet szívesen fogadom.

  60. Lesz ebből valami hekkelt verzió ami majd JB telókon is működik? Lehet ezt egyáltalán törni?

  61. @digitalboy:
    Az igyenestöl nincs olcsobb egyelöre

  62. @fefe1: Nem azért kell törni hogy ingyen legyen hanem hogy működjön!

  63. Másnál is előfordul, hogy lehalkul a telefon hangereje, ha háttérben fut a Skype?

    Állítólag átvált a fenti hangszóróra, amit beszélgetés közben használunk, és nem a lenti hangosabb hangszótón mennek ki a hangok, mint pl a csengés, billentyűhangok és egyéb rendszerhangok.
    Elvileg ez a jelenség csak akkor jelentkezik, ha mielőtt háttérbe tettük a Skype-ot volt Skype hívásunk.

    Ha lenne valaki olyan kedves és letesztelné, örülnék.
    4.0 vagy 4.0.1 iOS kell és a friss 2.1.0-s Skype.
    Köszi, m

  64. Végre megy a tört telókon is a multitask! THX Saurik! 😉


Add a Comment