fbpx Skip to content

A nemrégiben bemutatott DunaMobil app fejlesztője a Ponte.hu Kft. most egy ismét nagyszerű alkalmazással rukkolt elő a magyar piacon, melynek neve Okosan Utazom – SmartCity Budapest, egy igényesen megtervezett és kivitelezett Budapest menetrend és útvonaltervező alkalmazás, mindez ingyenmagyar AppStore-ban!

Nézzük, hogy az AppStore leírás szerint mit is tud az app:

Ha Budapesten laksz, vagy gyakran jársz itt, akkor ezt az alkalmazást Neked készítettük. Biztos előfordult már veled, hogy tömegközlekedéssel akartál valahová eljutni a városban, de nem tudtad mire szálljál és egyáltalán mennyi idő alatt jutsz el a célodig.

A SmartCity segítségével könnyen megtervezheted útvonaladat a városon keresztül. Akár cím alapján a keresővel, akár a térképre hosszan nyomva kijelölheted úticélodat és mi megmutatjuk Neked, hogy a BKV és opcionálisan a MÁV vonalait használva, hogy juthatsz el oda.

Az alkalmazás fő funkciói:

Tervezd meg útvonaladat a városban, akár a saját pozíciódtól, akár egy kiválasztott pontból a kiválasztott időpontban.
Nézd meg az egyes járatok menetrendjét és útvonalát, beleértve a buszokat, villamosokat, trolikat, metrókat, éjszakai járatokat, a HÉV-et és a MÁV budapesti vonalait.
Ha valami érdekest látsz, oszd meg azt a többiekkel. Küld el a helyekhez szóló kommentjeidet és fényképeidet, oszd meg barátaiddal a Facebook-on keresztül és nézd meg a többiek hozzászólásait.

Egyszóval utazz velünk okosan és küldd el nekünk tapasztalataidat!

Az alkalmazásról a mai nap folyamán egy részletesebb tesztet is olvashattok majd honlapunkon! ;)

Forrás: Napi iPhone App

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment