fbpx Skip to content

Sorban jönnek a fesztivál appok! Pár nappal ezelőtt beszámoltunk a VOLT fesztivál AppStore-os programjáról, most pedig a Joobili megalkotta a Balaton Sound 2010 iPhone applikációt. Véleményem szerint pont itt volt az ideje, hogy a szervezők is felfigyeljenek az iPhone tulajokra és így az iPhone tulajdonságait kihasználva még több információt megosszanak velünk vagy a világgal.

Balaton Sound 2010 iPhone app:

A tizedik programfüzetet veszíted el? Nincs nálad táska? Vagy éppen csak védeni akarod a fákat? Akkor a BalatonSound alkalmazást neked találták ki.

Itt megtalálsz minden információt, amire a fesztivállal kapcsolatban szükséged lehet. Időpontok, helyszínek, fellépők. Mindez persze többféle módon kereshetően.. Ez alap. Ennél jóval többet nyújt ez az app, hiszen egy koppintás és megtudod, hol találod a hozzád legközelebb lévő bárt, kolbászsütőt vagy éppen mosdót. Azonnal értesülhetsz a legújabb hírekről is. Sőt, ezeket rögtön meg is oszthatod Facebookon vagy Twitteren..

A számodra fontos fellépőket egy mozdulattal felveheted a kedvenceid közé, így nem kell újra és újra végigpörgetned az egész műsorfüzetet. És persze számos hasznos információt is összegyűjtöttünk neked a parkolással, belépéssel kapcsolatos tudnivalóktól a vendéglátóhelyek kínálatán át a kutyáddal kapcsolatos teendőkig. Így neked már nincs más dolgod, mint ellazulni és bulizni. És ne felejtsd el lefotózni a napfelkeltét a Balatonnál, mert az valami csodálatos…

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment