fbpx Skip to content

@PlanetBeing és @MuscleNerd sikeres együttműködésének eredménye, hogy elkészültek a függetlenítéssel az iPhone 4-re is. Mivel azonban az új készülékkel új baseband is érkezett, így szükséges volt az ultrasn0w teljes újraírása emiatt az új baseband miatt.

My soft-unlocked iPhone 4 (in Canada). I’ll have video in a couple of hours once I can top-up the SIM. http://twitpic.com/24ycdv

Korábban már elkészült az új Spirit, ami tudja jailbreak-elni az iOS4-es készülékeket, illetve a jelenleg elérhető legfrissebb ultrasn0w a 3G-t és 3GS-t is már tudja függetleníteni. Most viszont már az iPhone 4 is csatlakozott a függetleníthető készülékek sorába. Jelenleg már csak meg kell várni, hogy a szükséges beta-tesztek után kiadásra kerüljön mind az új Spirit, mind az iPhone 4 baseband-jével is elboldoguló, frissített ultrasn0w.

Ezek viszont feltehetőleg nem fognak megjelenni a 4.0.1 kiadása előtt, amiatt, hogy az Apple ne tudja bezárni azt a szoftveres hibát, ami lehetővé teszi a Spirit működését. Illetve az antenna-problémák miatti baseband-frissítés is okozhat még érdekes perceket. Persze nem biztos, hogy az Apple ezeket a hibákat ki fogja javítani, mert MuscleNerd szerint legalább háromféle lehetőséget találtak az iPhone 4 baseband-jében, ami felhasználható a függetlenítéshez:

We think we have 3 different ways to unlock once inside BB (the 3rd way was first to fully work for @planetbeing!)

Geohot kiszáll?

Geohot azt közölte twitteren, hogy kiszáll a “buliból”. Megunta. Nincs már benne annyi kihívás, mint korábban. Meg persze valószínűleg megunta a folyamatos követelőzést és a “mikorleszmár-mikorleszmár” jellegű kérdezősködőket. Még nem tudni, hogy vajon mennyiben végleges ez a döntése, de a twitterét és a blogját is már priváttá tette (akik eddig követték twitteren, azok továbbra is látják majd a tweetjeit). Hivatalos búcsú egyelőre nincs, így csak a tweetjeire alapozhatunk, tehát érdemes azért fenntartásokkal kezelni ezt a kijelentést.

“Kérem kövessétek jó barátomat, @mikecohenn-t további, jailbreak-kel kapcsolatos hírekkel kapcsolatban.”

“Én mindezt csak buliból csináltam, de néhányan túl komolyan vették. Ez csak egy telefon, és már nem buli számomra.”

“Nem vagyok “iPhone hacker”. Ez egy olyan dolog volt, amit akkor csináltam, amikor unatkoztam. Komolyan, többen vagytok, akiket sokkal jobban érdekel a dolog, mint engem.”

“Jó buli volt, és sokat tanultam belőle. Talán pár napon belül egy hivatalos búcsúval is jelentkezem.”

Ismét érkezett pár db 3GS:smét érkezett pár db 3GS:iPhone 3GS 16GB – Francia – Szoftveresen függetlenítve 3.1.3-as szoftverrel, Garanciával, Budapesten személyesen átvehető, raktáron.Bővebb információ, aktuális ár, vásárlás: [email protected]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Azért kíváncsi leszek h meddig húzzák még a dolgot, mert majdnem 1 hónapja ígérgetik, és sokmindenkinek szüksége lenne már rá!


Add a Comment