fbpx Skip to content

Bocsássatok meg nekünk, az utóbbi pár napban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük. Első körben a szerver totálisan lehalt, ezután pedig 2 hetes adatvesztést szenvedünk el. @Developer kolléga helyre tudta állítani a szerver részét, de az adatvesztést nem. A postokat visszaállítottuk, de a kommenteket nem sikerült. Jelenleg még mindig dolgozunk a szerver részén, most már legalább működik, @Jadeye fog írni egy összefoglaló postot a napi dolgokról hamarosan, ott lehet majd kommentelgetni és beszélgetni az egész Apple mizériáról és a 4.0.1 -ről. Türelem. @Admin

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Sziasztok!
    Hála istennek, hogy megint itt vagytok.

  2. Sziasztok!
    Most egy 3GS új iBoot-os telefonom van 3.1.3-al Spirit-tel törve. Még a törés után közvetlenül lementettem az shsh file-okat. A kérdésem az az, hogy megint le kell mentsem a file-okat ahhoz, hogy az esetleges törés előtt 4.0-ra tudjak restore-olni? Ha igen akkor ehhez milyen programot használjak? Előre is köszönöm.

  3. Elfelejtettem mondani, hogy függetleníteni nem szeretnék, tehát nekem jó lenne a 4.0.1 is ha a jailbreak azt is törné…

  4. Welcome back!

  5. Most indult a szero és már off:D!!!
    Am semmi szerverösszeomlás bármikor bejöhet:D

  6. Sziasztok!

    Újabb szifon, újabb hiba. 3GS régi iBoot sosem volt JB-vel gyári 4.0-val. Hogyan tudnám JB-ni? Customra 1600-at dob, de még a gyári 4.0-t sem tudom visszatenni(3194-es hibával eldobja)

    Elvileg shsh 4.0-hoz le van mentve umbrelával és saurikra irányít a host file. Valakinek valami ötlete?

    Előre is köszi.

  7. A apple szerver halott 3ember tudok akinek 31 error van:). Melleslwg 9.2 itunes van? Csak arra megy fel a 4.0,4.01
    Custom meg csak jb telora vagy 3.1.2 os tudsz felrakni:)

  8. Oké, akkor a szerver lehet halott, mert ilyet még nem tapasztaltam, hogy van aláírásom(ECID/SHSH) és a telón lévő gyári szoftvert sem tudom vissza tenni és a hitelesítésnél bukott el folyamatosan.
    Köszi a tippet.

    A custom-ot tudom, csak az a kérdés, hogy a sosem JB-t készülékre hogyan lehetne felpattintani, ha azon a 4.0 van már fent. 3.1.2 sajna nem megy, mert nem volt aláírásom róla. Most vettem a telót, első dolgom az umbrella volt, de azzal ugye csak a 4.0-ra tudom lekérni.

    Köszi és bocsi az offért 🙂

    Egyébként már írni akartam nektek, hogy az utóbbi hetekben eléggé random módon működtetek és hogy mi ennek az oka, de várom az összefoglalót:) Örülök, hogy itt vagytok, mert ha szifonról van szó, még a mai napig innen indulok ki.


Add a Comment