Gépház üzen

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bocsássatok meg nekünk, az utóbbi pár napban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük. Első körben a szerver totálisan lehalt, ezután pedig 2 hetes adatvesztést szenvedünk el. @Developer kolléga helyre tudta állítani a szerver részét, de az adatvesztést nem. A postokat visszaállítottuk, de a kommenteket nem sikerült. Jelenleg még mindig dolgozunk a szerver részén, most már legalább működik, @Jadeye fog írni egy összefoglaló postot a napi dolgokról hamarosan, ott lehet majd kommentelgetni és beszélgetni az egész Apple mizériáról és a 4.0.1 -ről. Türelem. @Admin

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok!
  Most egy 3GS új iBoot-os telefonom van 3.1.3-al Spirit-tel törve. Még a törés után közvetlenül lementettem az shsh file-okat. A kérdésem az az, hogy megint le kell mentsem a file-okat ahhoz, hogy az esetleges törés előtt 4.0-ra tudjak restore-olni? Ha igen akkor ehhez milyen programot használjak? Előre is köszönöm.

 2. Sziasztok!

  Újabb szifon, újabb hiba. 3GS régi iBoot sosem volt JB-vel gyári 4.0-val. Hogyan tudnám JB-ni? Customra 1600-at dob, de még a gyári 4.0-t sem tudom visszatenni(3194-es hibával eldobja)

  Elvileg shsh 4.0-hoz le van mentve umbrelával és saurikra irányít a host file. Valakinek valami ötlete?

  Előre is köszi.

 3. A apple szerver halott 3ember tudok akinek 31 error van:). Melleslwg 9.2 itunes van? Csak arra megy fel a 4.0,4.01
  Custom meg csak jb telora vagy 3.1.2 os tudsz felrakni:)

 4. Oké, akkor a szerver lehet halott, mert ilyet még nem tapasztaltam, hogy van aláírásom(ECID/SHSH) és a telón lévő gyári szoftvert sem tudom vissza tenni és a hitelesítésnél bukott el folyamatosan.
  Köszi a tippet.

  A custom-ot tudom, csak az a kérdés, hogy a sosem JB-t készülékre hogyan lehetne felpattintani, ha azon a 4.0 van már fent. 3.1.2 sajna nem megy, mert nem volt aláírásom róla. Most vettem a telót, első dolgom az umbrella volt, de azzal ugye csak a 4.0-ra tudom lekérni.

  Köszi és bocsi az offért :)

  Egyébként már írni akartam nektek, hogy az utóbbi hetekben eléggé random módon működtetek és hogy mi ennek az oka, de várom az összefoglalót:) Örülök, hogy itt vagytok, mert ha szifonról van szó, még a mai napig innen indulok ki.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!