fbpx Skip to content

Lefényképeztük az iPhone 4-et. A képeken láthatjátok az új kijelző adta részletgazdag képet, valamint azt is, hogy a felbontás “finomsága” mennyivel nagyobb, mint a 3G(s)-ben használt kijelző. A további szócséplés helyett beszéljenek a képek. (A képekre kattintva azok új ablakban, nagy méretben nyílnak meg!)

Bal oldalt az iPhone 4, jobb oldalt egy iPhone 3GS:

iPhone 4 kijelző közelről:

iPhone 3GS kijelző közelről:

Olvasd el a hozzászólásokat is

79 Comments

  1. Direkt van bal kézben ugye? 😉

  2. csinibaba:)

  3. engem az erdekelne, hogy a hatlap “minosege” milyen? ua., mint az elolap? karcolodik, maszatolodik, milyen az utobbi modellekhez kepest? ezekrol alig esik szo, a foto meg nem adja vissza… kosz!

  4. Nagyon szép… Ügye nem ment el a térerő? 😀

  5. miért? Bal kézben nem megy el a térerő? 🙂

  6. Sziasztok,még senki nem mondott választ a kérdésemre.Adott 3g-függő-4.0.Telenoros vagyok,szval kell ultrasnow.Nem megy a netem és nem tudok így dolgozni.Kérlek segítsetek.Üdv

  7. Ma nézelödtem, és szinte minden sarki boltban árulnak Iphone 4et 😀 (Anglia) Persze rartáron nincs, csak megrendelésre hoznak.. Pay and you go ban a legjobb… 1 év ingyen korlátlan netet adnak mellé.. (Orange) a Tescos 1Gb. És ennyi.. 490 font. Mintha 1 kenyeret vennék 🙂 De arra jutottam, h mostmég nem érdemes lecserélni a 3gs-emet, mert szinte alig van rá cucc… Kiprobáltam, tényleg nagyon fantasztikusan szép a kijelző.. De MOST csak ezmiatt nem érdemes cserélni, szerintem! Megvárom rá a Jb-t mert a 3gs-emről is igy megy a net. van még vissza 2 hónapom.. Utána lejár az ingyen net. Csak emiatt spekulálok, mert ha nem lesz rá törés, nehéz lesz wifiként beálítani.. Most a MyWi-t használom. Eddig ez a legjobb megoldás. Mivel 2en használjuk! Énszerintem mostmég 3gs-ről nemérdemes váltani, de aki most vesz, annak mindenképp Iphone 4et érdemes venni…

  8. Szerintem ahhoz képest amiket irtatok szerintem akkora különbség nincs a képeken , élőben biztos nagy hatást kelt de számomra ez nem olyan nagy cucc…
    annyi h kicsitt élesebbnek láccik de …..

  9. Azért a háttérképbeállításos képen a 3GS fotója életlen…
    Tehetnétek be egy jobb képet…

  10. @Put2: fúú, azé’ tényleg drága hely lehet az az Anglia ha 490£ egy kenyér. 😀

    a kijelzőről pedig csak annyit hogy a korábbi szifonoknak is (szerintem) gyönyörű képük volt, az érintőpanel érzékenysége mellett ez volt a másik, ami anno annyira megfogott benne. 🙂 a mintaképen tényleg nagynak látszik a különbség. nemtudom. a 4hez még nem volt szerencsém élőben. majd egyszer. talán.

  11. @XXMAN: tegnap nézegettem a 2telót egymás mellett, és olyan volt, mintha a 3g képe a 4 mellett egy feleakkora kép lenne felnagyítva, és úgy kurvár@ pixeles. ég, és föld. ez csak annak nem tűnik fel, ha egymás mellett is vannak, aki másfél méterről bámulja a telót. 😀 pl. a t-mobile feliraton látszik legjobban a különbség, és arról nem is beszélve, hogy a 3g-nek valamiért úgy az egész lcd sárgás, szűrkés, barnás.

  12. @Bambusz: engem is ezek fogtak meg elsősorban, de egymás mellett télleg olyan, mintha 100 év különbség lenne. de amugy a 3g lcd-je miért sárgás?

  13. @gerike73: mert más a kotrasztarány. az iPhone 4 esetén sokkal nagyobb, mint a 3G/S-nél.

  14. @Jadeye: köszi 😀

  15. 499 font ? de ugye az mar fuggetlen!!!

  16. Hát én nemtudo. Ma fogtam a kezemben egy iPhone4-et. Sok alkalmazás ki-be nyitogatás után azért rendesen belassúlt. Én inkább használom a 3G-met. Nem is játszok, csak telefonálok, meg időnként GPS-t nézek, meg SMS-t olvasok. Ezekre tökéletesen elég a 3G is. A retina kijelzőt is azért látod olxsn élesen, mert a 3.5 colos átmérőben magasabb a DPI szám.

  17. OFF: Feltettem a 4.0 custome -ot a régi ibootos 3gs-emre.. Megy minden, de nincs hálózatom.. Pin kódot kér. Megjelenik egy csík de telefon nincs.. Próbáltam már a hálózat visszaállítását de semmi.. Ötlet?

  18. @adamita: ultrasn0w megoldotta a dolgot.. pedig, T-mobilos a teló, s t-mobilos sim van benne, nah mind1. megoldotta. xD

  19. Nekem is a kijelző tetszik a legjobban benne, de mivel még van 22hó hűségem a tré-hez, így nem tudok váltani.

    Ja, és még 10hó részlet a szifonból 🙂

  20. mikor adják má’ ingyen a telót ?!

  21. En eladtam a 3gs-em mult heten es csutortokon vettem egy Iphone4-et!
    Benyomasok a telorol: kijelzo szerintem nem maszatolodik annyira mint 3gs-en, hatlapja is kevesbe szerintem.
    Kijelzo:nagysagrendekkel jobb a 4es kijelzoje, a szinek, elesseg, reszletesseg iszonyat jo, akkor latszik a kulonbseg igazan amikor a 3gs melle teszed! Masik amit eszrevettem, hogy full napsutesben is jol lathato kozepes fenyero (auromaitus beallitas) mellett!
    Akksi: tenyleg igaz a jobb akksi a 4esben, elegge heavy user vagyok, csomo net,hivas, email, appok utan is kb. 30%al tobb akksi ido marad mint 3gs-ben!
    Nalam nem szaggat az animaciok valtasa kozben, nem lassul le. Nekem nincsenek sarga foltoj a kijelzon es a terero nem rosszabb mint a 3gs-en volt! Teny, hogy gyengebb a jel mint mondjuk az N95 8gb-os Nokiamon!
    Azt mondom, ha vkinek most jar le a szerzodese, nyugodtan vegyen, nem fog csalodni, vagy ha van boven penze, cserelje le a 3g(s)-et.
    Ha angliaban vagy es O2-es iphone 4et vettel akkor hamarosan ujra ingyen ki lehet fuggetleniteni az O2-nel, ugyanugy mint a 3g(s) nel volt es szoftverfrissitesekkor is az marad, olyan lesz mintha gyari fuggetlent vettel volna!
    Nem kell mast tenned majd, kitoltod az online formanyomtatbanyt az O2 weboldalan, par nap mulva kapsz egy smst, amiben kerik hogy tegyel be egy masik szolgaltato simet, dugd ra Itunes-ra es voila, maris fuggetlen telod van!!

  22. Sziasztok!

    Egy kis off:
    Ha nem szinkronizálja a gép az ipodon a képeket, akkor hogyan tudok rá másolni?
    Ha jól tudom, akkor van egy olyan progi, ami a total commander egy kiegészítőja, így látom a fájlrendszert ha rákötöm az ipodot a számítógépre.
    Tudja vki a nevét?

    Köszi a segítséget!

    Üdv: Miki

  23. @Mikike: T-Pot-ra gondolsz… De amúgy az iTunes szinkronizálja a fényképeket is, azt a legutolsó “Photos” fülön lehet beállítani…

  24. @Mikike: t pot

  25. GPS-t teszteltétek már? Örülnék ha írnátok valami infót róla. 🙂

  26. @Jadeye: alig várjuk!!!!!!!!!

  27. @Jadeye: No ez igazán fontos teszt lesz! Nagyon várom!

  28. Hát én nem tudom srácok, én nem estem tőle hanyatt … O2 nál tapiztam, próbáltam de azon kívül hogy valamennyivel gyorsabb , nem tünt fel semmi más…a kijelző szempontjából nézve, persze szép de 2 perc után már természetes hogy olyan…! Én fix nem cserélem le a 3Gs em! Nem éri meg! Ja a fogása egy nagy kaki… a szélei élesek… térerő nem ment el amikor marokra fogtam! 😀 Szóval ez most nem jött át! 🙂

  29. @Jadeye: felrakod, nem megy, letörlöd – valszeg elég rövid teszt lesz 🙂 :): )

  30. Ahhh, gyönyörű! (L)

  31. Nem azért rosszabb a GS képe mer jobban le van merűlve az akksi?

  32. @Put2: Azert minden sarki boltba nem aruljak. Sot nem is lehet sehol kapni, 2 ora alatt elfogyott.
    Most elojegyezni lehet ha leteszel foglalot, de az erkezeserol pontos infot nem tudnak. Feheret ehyenlore nem is lehet kapni. A korlatlan internet az 250MB! Olvasd el a reszleteket is. Az ara pedig Orange-nal £480 Korlatlan netet meg elofizetessel is csak Oktobertol lesz. Nem bantani akarlak csak a pontossag erdekebe.
    http://shop.orange.co.uk/iphone/choose-your-4g-plan#benefits

  33. @aqwer: Nyomnál vele egy Gunrange-t, biztos mást mondanál… Vagy kipróbáltad volna a HD videofelvételt…

  34. Off!

    Nem tudja valami,hogy az Imovie app megjelenik e Ipadre?

  35. Csudaszép az iPhone 4. Alig várom, hogy újra legyen melóhelyem és megvegyem a sajátomat. Remélem mire T-nél lesz lesz melóhelyem.

  36. OFF:

    Admin: egy fórum beindítása nincs tervbe véve a közeljövőben, hogy ne kelljen mindig itt offolni, ha van valami kérdés?

  37. @telenotr: Próbáltad már a hálózati beállítások törlését?

  38. ### S.O.S. ###

    Mióta feltettem az iPhone 3G[S]-emre a 4-es szoftvert, alig van térerőm. A telefon NEM Jailbreakelt, és sosem volt az.

    Ez szoftveres gond, – tehát többeknél is fellép a probléma, – vagy egyedi hardveres?

    Amikor feltettem az új OS-t, csak sima update-el ment fel. Most épp restore-olom a készüléket, de ha így sem jó akkor szerintem szervíz 🙁

    Amúgy pl. Budapest kellős közepén nincs térerőm, ahol a sima iPhone 3G-men maximum van. Mindkettő T-Mobile-os.

  39. @draft: olyan negatívan állsz hozzá. 😀

    @fuji001: Steve azt mondta, hogy csak iPhone 4-re lesz. persze ettől még lehet lesz rá valamikor, de jelenleg nincs erről olyan infó, ami szerint ez várható lenne.

  40. @Jacis: Nah ez a nap lol beszólása volt, köszönöm h megnevettetél 🙂

    (ne értsd félre nem bunkózni akarok)

  41. @Infy: én is oszinten remélem, h sikerul neked

  42. @Jadeye:

    Koszi!

    Egy kicsit elszomorodtam.

  43. Ó minő szerencse Jadeye remélem itt vagy légyszi segíts…
    Én bele untam a 4.0 3G-t nem igazán támogató, kinnzását szeretném vissza tenni 3.1.2-re vagy legalább 3.1.3-ra ..hogy csináljam…?
    köszi

  44. Egy “angol nyelvű” telefonon (amire hivatalosan nem csinálnak magyar nyelvet), miért hétfő a hétfő? 🙂

  45. Sziasztok!
    Akkor csatlakozom én is. 4 órát áltam sorba az új csodáért és nem bántam meg nem is fogom! Természetes hogy akineg 3gs -e van annak még csak egy éve van meg a készülék igy valszeg van még valamennyi hüség ezért bolond lenne upgradelni! De hogy ez a legtutibb kütyü az tény ahogy az is hogy nagyon drága! De a minöséget meg kell fizetni. A képlet egyszerü ha megteheted akkor vedd meg de csak akkor ha tényleg ki is használod és nem csak villogniakarsz aztán meg jön a “hát ez nem is érte meg frusztáció” !
    De az nagyon király hogy a skype müxik 3g hálozaton alapból! Tudja valaki mennyi lessz a havj dij a skype 3g adatforgalmára?

  46. @pAnk: területi beállítások miatt (azokat tudod magyarra tenni…)

  47. Tisztelete.

    Nekem is nagyon tetszik főképpen a fényképezője és a kijelző része.:)
    Érdemes meg venni tényleg és csak kár hogy 3gS tulaj vagyok.:( Elöfizetéssel.

  48. tundnátok seggíten?föl tettem a 4.0 t és eltünt az mms.mit lehet csinálni?

  49. @Szobabicikli: nehogy fizess a skypért!!! lesz jb lesz 3g unrestictor vagy mi ne mtudom a pontos nevet! de welhiteti h wifin vagy nem 3gn es igy nem kell kéne fizetni…

  50. @anduska:
    Ezeket állítsd be:
    apn: mms
    Felhasználó: –
    Jelszó: –
    Proxy: 84.225.255.1
    Port: 8080
    Honlap: http://mmsc. telenor.hu/
    Azonosítás: normal

    persze ha te is telenor-os vagy!!!!!

  51. @Andor: hát köszi de t-mobilos vagyok

  52. @fujti: Ezert jobb az O2, mert ott alapbol 500Mb mobile internet van, feltoltosen, elofizuval meg 500-750Mb a havi elofizutol fuggoen 😉

  53. @anduska: Esetleg az üzenet beállításoknál nincs kikapcsolva? Csak tipp.

  54. @anduska:
    akkor próbáld meg ezt:
    MMS beállítások
    Name: T-Mobile MMS
    MMS server: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
    APN= internet
    Username:
    Password:
    MMS proxy: 212.051.126.010
    MMS port: 8080

  55. KELL

  56. @Steev: Gondoltam úgyis rámegy valaki a dumámra de nem jött össze 🙂

  57. Kis segítséget ha kérhetek
    3g 16 gb valaki bele kontárkodot most nem tudom mi van vele gép felkismeri megnyomom hogy retore…..
    Eleve bekapcskor customos ananász logó majd lekezdi csinálni de az elején meg akad ujra indul majd be jönn 1 kép: stve jobs van rajta ketté tartot kézzel plusz valami orosz szöveg…
    Ötlet?
    Thx

  58. @virgoo: Lehet hogy klón telefon nem?

  59. @virgoo: Ha ezt a karikaturat latod http://robscherer.com/steve.JPG akkor nincs mas tehendod, mint DFU modba dobni a telcsit, es iTunes-al adni neki egy restoret.

  60. Ja ja ez a karikatúra van rajta de semmi be teszi dfuba majd elkezdi csinálni de le is akad kb fél perc után.

  61. @Mikike: T-pot a kiegészítő neve.

  62. Először ocsmánynak tartottam az új iPhone-t, De már kezd megtecceni
    Már alig várom hogy lecseréljem a régi ütött-kopott 3G-met rája.
    Remélem már augusztus elején kapható lessz kis hazánkban, legfőképp Nyíregyházán.

  63. @telenotr

    sya
    nekem sem ment a netem…de nagy nehezn megoldottam…
    ha rárakod itunesra atelót, ne engedd hogy backuppoljon…
    aztán restore
    így visszarakja a 4.0-át
    itt már van neted…….kéri a pin kódot
    beütöd
    majd megkérdezi, hogy visszaállítsa -e a beállításokat, tehát backupoljon e vagy sem…
    nos, ilyenkor több lehetőség van, válassz ki egy olyan backup dátumot, mikor volt neted
    felrakja azokat
    a baj, hogy ha pl 06.10-ei backupot választasz, az utána beírt telszámok, smsek elvesznek…de van neted:-)
    nem tudom mia probléma, nekem 3GS em van, ugyanaz volt

    2. lehetőség, hogy a hálózati beállítások visszaállítása a beállításokból…
    pár embernek elég volt ez is.

    ha kérdésed van:
    [email protected]

  64. @virgoo: Probald uninstallni az iTunest, utanna restart. Torold az itunesos foldert. Ujra felinstall az itunes, es most ujra probald DFUba a restoret. Ha ez sem mukodik akkor marad a google, vagy talan lesz akinek volt ezzel tapasztalata es pontrol pontra letudja vezetni neked a folyamatot.
    De egy probat mindenkepp meger.

  65. Sziasztok!
    Nem tudjátok van e már függetlenítés 4.0-án újboot-os 3G(S)-nél? Még egy kérdés. Pannonos vagyok használtan vettem a telót tré-s volt. De az előző tulaj kitörölte az APN adatokat.Azokat hogyan tudnám visszaállítani? Mit kéne beírnom? 3.1.3-as szoftver van rajta ha az segít. Kösziii

  66. Sziasztok!

    Frissítettem 4.0ra. Valaki tudna segíteni, hogy az APN-t hol kell beállítani? Mert én csak VPN-t találok és nincs netem!!
    Köszi

  67. @Andor: késő, addigra már leléptem. 🙂 amúgy DFU, restore 3.1.3-ra, mehet a gyári nygugodtan, aztán JB redsn0w-val pl. de backupból nem fogod tudni visszatenni az adataidat, mert a 4.0-ás backup nem megy 3.x alatt, mert változtak az adatbázisok.

    @virgoo: ha nagyon nem megy, írj nekünk, és meg tudjuk csinálni.

    @markose: settings / general / network / cellular data network alatt nézelődj.

    @Terence: olvass. http://szifon.com/2010/06/26/ios-4-gondok-mms-mobilnet-tethering/

  68. Igen azt megtaláltam köszönöm. De onnan ki van törölve az APN a Felhesználónév és a Jelszó is… :S Ezért nem tudom, hogy mi lenne a teendő!

  69. OFF:

    szisztok nekem olyan segítség kellen hogy van egy iphone 2G telefonom abban telenoros kártya a kártyához kértem mobilinternetet MOBIL ONLINE S csomagot de sehogy se müködik nem tudom hogyan kell beállítani valaki ha tud segítsen

    cantrew kukac citromail pont hu

  70. @wert: settings / general / network / cellular data network alatt be tudod állítani kézzel. de a legegyszerűbb, ha belrakod a szifon source-ból a carrier fixet, az beállítja.

  71. @fujti: Én tegnap voltam bent, és azt mondta a srác, h ha még 10 fontot befizetek, akkor lesz korlátlan netem… Amit rá kell tölteni rögtön a telefonra.. És azt is írtam, h ott sem volt raktáron, de 60 font letét után, kb5 napon belül megkapod a telefont..

  72. JADEYE nagyon szépen köszönöm megprobálom

    tehát ha jól értem akkor le kell töltenem a cyndiából és akkor mükszik????

  73. @Jadeye: ha jól éretm akkor le kell töltenem a cyndiából és mükszik is??

  74. @wert: igen, cydia-ból, szifon source (stable.szifon.com)

  75. hello megprobáltam hozzáadni a stable.szifon.com meg is találtam a kezlés között ott belementem és szerintem amjdnem ugyan azok vannak amik a kategoriak szifon.com on belül. Ja és elkezdtem frissiteni de hibákat irt ki lehet a gyenge wifi jel?? megprobáltam letölteni a carrier fix de ilyen nincs csak olyan hogy carrier logo fix azt leszedtem és beléptem a beállítások hálozat edge majd adatok törlése utánna hom reebott de demmi dem változott. olyan hogy carrier fix nem találtam ötlet??

  76. és a jategoriák közé ilyet nem rakott be hogy stable.szifon.com

  77. @Jadeye: hello megprobáltam hozzáadni a stable.szifon.com meg is találtam a kezlés között ott belementem és szerintem amjdnem ugyan azok vannak amik a kategoriak szifon.com on belül. Ja és elkezdtem frissiteni de hibákat irt ki lehet a gyenge wifi jel?? megprobáltam letölteni a carrier fix de ilyen nincs csak olyan hogy carrier logo fix azt leszedtem és beléptem a beállítások hálozat edge majd adatok törlése utánna hom reebott de demmi dem változott. olyan hogy carrier fix nem találtam ötlet??

    wert Says:
    június 30th, 2010 at 17:35
    és a jategoriák közé ilyet nem rakott be hogy stable.szifon.com


Add a Comment