fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat is

61 Comments

  1. nagyon naaaagy

  2. Sziasztok… Nagy xarban vok, szal segitsetek kerlek. 4.0rol downgradeltem a T-mobilos fuggo 3G-met 3.1.3ra ujra (mert baromi lassu volt a 4.0) es minden mukodik es oke… De elarulna valaki, hogy ezt a downgradelt 3.1.3-at az uj basebandel hogyan tudnam jailbreakelni es fuggetleniteni? koszonom… barmilyen segitseg jol jon. Ez a munkaeszkozom szoval fontos lenne.

  3. ez gecijo eddig nem ertettem mi ez a 6 irany de igy :O
    cszni milyen lehet?

  4. fantasztikus!!

  5. @Delludus: spirit?

  6. @Crazy: A spirit jailbreakrol csak annyit tudok, hogy baromi rizikos. Valami egyeb tipp? (spiritet nemtudom hogyan kell vegrehajtani egyszeruen, ez a gond. :))

  7. Ez nagyon jóó 😀

  8. @Delludus: A Spirit-nél nincs egyszerűbb jailbreak… Egy kattintás… Rizikó? Sose hallottam…

  9. @Delludus: spiritjb. vom

  10. Sziasztok ! Bocsi de ez elég off lesz ! Olyan kérdésem lenne hogy mit csináljak akkor a telómmal ha …? Ma felraktam rá a 4.0át és jailbreak megvolt minden tudtam használni csak hát iTunes nem akart rá semilyen app-et felrakni én hülye gondoltam mindegy és rátelepítettem cydiából a mobileinstaller 3.x verziót cydia source-ből … Rányomtam hogy újrainduljon és onnantól kezdve nem akar bekapcsolni egy ideig tölt utána ugrik a kép kis karika tölt ugrik megvagy és ez váltakozik mit lehetne csinálni ? Van valami csökkentet módos restore ? vagy valami megoldás ?? Help pls !:))))

  11. com

  12. Ezek közül a mozgásirányok közül, melyiket nem tudja a 3G/3GS?

  13. Nem tudjátok, hogy a Game Center miért nem került bele a végleges 4.0-ba? Vagy majd holnap talán a 4.0.1-el jön az is?

  14. @Szpisti: Ha a kezedet úgy hagyo ahogy van. És a függőleges tengelyed mentén fordulsz el. Mint a hátra arcnál. Szal érzékeli ha másik irányba nézel.

  15. @Delludus: Milyen rizikó? Spirit + unlock ultrasn0w-al, nem is lehet egyszerűbb,

  16. The new iPod Touch coming this September is going to sport a front facing camera and the retina display. I 100% guarantee it.(from Twitter)

  17. Nagyon jo a video,pontosabban a giro!Tenyleg van terero problema az iPhone 4-gyel? Nincs veletlenul magyar iPad forum?

  18. @Szpisti: Szedd le a WWDC-t iTunes-ból és ott Steve bemutatja mit is takar ez az újdonság egy alkalmazással demonstrálva. Egy 3GS és egy iPhone 4-el.

  19. @BeX: újratelepítés cfw-vel, mobileinst helyett appsync 4.0-át kellett volna feltenned.

  20. @P1zSi.: Kevered. Az a beépített iránytű…
    Utánanéztem, a 2G-ben, 3G-ben, 3GS-ben is 3 tengelyű (6 irányú) gyorsulásmérő (accelerometer) van.
    Ez az iPhone 4-ben is megvan, de plusz még van egy 3 tengelyű (6irányú) giroszkóp (gyroscope) is…
    Ez valahogy nem nagyon derült ki sehol, hogy az iPhone 4-ben mindkét cucc benne van…
    A gyorsulásmérővel vajon nem lehetett volna ezt a játékot megcsinálni?
    Ha valaki ért hozzá, leírhatná a különbséget…

  21. Mindíg olvasok , ritkán kérdezek , de ez most OFF : van a családban kettő darab iPhone , de csak egy pc . Meg lehet esetleg oldani , hogy két iTunes legyen a gépen , külön-külön a két telefonhoz , hogy egyszerűbb legyen szinkronizálni . Külön “partició” nem gond . Előre is köszi az értelmes válaszokat ide , vagy esetleg ide : 69laca kukac gmail pont com . ON .

  22. @hohand: vimeo.com/12871639

  23. 3g-vel és 3gs-sel nem tudnátok uezt felrakni? csak a különbség érzékeltetésére.

  24. Mindíg olvasok , ritkán kérdezek , de ez most OFF : van a családban kettő darab iPhone , de csak egy pc . Meg lehet esetleg oldani , hogy két iTunes legyen a gépen , külön-külön a két telefonhoz , hogy egyszerűbb legyen szinkronizálni . Külön “partició” nem gond . Előre is köszi az értelmes válaszokat ide , vagy esetleg ide : 69 laca @ gmail . com . ON .

  25. @ tian : koszi! Valahogyan sejtettem,hogy ez lesz!

  26. a cfw alatt egy programot v pedig custom firmwarere gondolsz ? mert iTunes nem érzi a telót

  27. @Tian: Megnéztem, igen, már értem mi a különbség, de, hogy ez miből adódik azt nem annyira…
    Na mindegy. úgysem nagyon játszom a szifonommal…
    Amúgy tényleg, mi van a beharangozott Game Center-el?

  28. @BeX: custom fw-t.
    Érzékelnie kell restore módban, ha nem akkor vmilyen hibaüzenetet küld az iTunes, azt kell korrigálni. Nálam is volt hasonló, de egy bizonyos könyvtár törlésével megoldódott a probléma.

  29. @Laca69: Valszeg meglehet, de ha belegondolok akkor csak 2 felhasznaloi accountal winben. 1 account alatt nemhiszem hogy mukodne, meg ha mas particiora is rakod, mivel mindenkeppen hasznalja a C:\-t, igy 1 account alatt utnek egymast. Sosem probaltam, de mas softokkal ez a tapasztalat.

  30. Miert van az,hogy iPad-on neha elallitodik az ora?Pl.most 21:52-t mutat,pedig 59 van!Ha beallitom,utana megint elallitodik.Valami tipp?

  31. @hohand: mert gépről automatikusan leveszi az időt/dátumot. ott a probléma gyökere, magától nem állítódik át

  32. egy kis OFF: valaki nemtud ojan progit szifonra amivel beszélsz és ezt leirja sms-ben vagy pl facebookra, twitterre, jegyzetbe??nagyon fontos lenne
    előre is köszönöm a segítséget!!!

  33. @Szpisti: A 4G-ben megvan ugyanaz, mint a korábbiakban, plusz 3 irányú giroszkóp.
    A gyorsulásmérés a mozgáson és a gravitáción alapszik.
    A giroszkóp az elfordulást érzékeli a gyorsulást nem.
    Azaz amit nem tudsz megcsinálni a 4G-nél régebbi eszközökkel, az az, hogy ha nem mozdulsz és elforgatod a gravitációs mező (azaz a függőleges tengely) mentén a telefont, akkor az érzékelők semmit se érzékelnek, mivel nem változott a gravitáció és nem gyorsult a telefon egyik irányban se.
    A másik gond, hogy a gyorsulásmérő önmagában bizonyos mozgásokat forgatásnak érzékel. Pl ha megdöntöd a telefonod vagy a telefonod mozgatod döntés nélkül jobbra-balra azt is döntésnek érzékeli.

  34. off: 3g-re 4.0-val tud valaki video rögzítő progit? se a cycorder se a video recorder3g nem indul el..

  35. Énis sokat gondolkotam a különbségen, de azt hiszem rájöttem. Szerintem annyi, hogy amég az előző modelleknél a telefon döntögetésével koordinálhattad a játékot, most a levegőben amerre mozgatod arra elfog menni a célkereszt. Ha tévedek javítsatok ki.

  36. azt tudod, hogy a giroszkóp nem 6 irányú?
    6 dimenziós mozgásérzékelés az viszont van benne.

  37. Én találkoztam a témával még suliban:
    A gyorsulásmérő gyorsulást mér, tehát a döntést a gravitációs gyorsulás alapján határozza meg. A gyorsulásmérőnek viszonylag kicsi a pontossága, ezért átlagolni kell több adatot hogy ne ugráljon az érték, és ezért késik a játékokban a döntésre való reakció A giroszkóp ezzel ellenben azonnali információt ad a telefon függőlegeshez viszonyított helyzetéről, nem késik.
    Tudomásom szerint kb ennyi.

  38. Emiatt van az iPhone 4-ben és a wii kontrollerében is gyorsulásmérő és giroszkóp is.
    Viszont mikor jön már ki az iPad 2 kamerával, több RAM-mal, retina displayjel, és giroszkóppal?

  39. @Szpisti: egyszerű az egész, figyelj, mondjuk képzeld azt hogy van egy játék, emberszimulátor 😀 a telefon képernyője az amit lát az ember, tekintsük a telefont egy fejnek 😀 VAGY inkább kapcsold be a kamerát a telefonodon. szóval eddig ugye azt lehetett hogy bármerre fordítottuk, “nézelődni” lehetett, lenéz, felnéz, jobbra balra, amerre fordítod, DE ez egy fix pont, mintha egy állványon állna és bármerre nézelődhetsz, viszont ha mondjuk ez a fej meg akarta volna nézni közelről pl egy virágot, akkor hiába toltad el magadtól a telefont, nem ment előre hanem fixen állt. most meg már arra is képes hogy pl lenéz + közelít. Szóval amit a telefonod a Camera programmal tud azt mostmár akár szimulátorként is meg lehet csinálni mert érzékeli h el is mozdult valamerre nem csak forgolódott. Remélem érted, de ez a kamerás példa az jó, eddig csak állványról ment a nézelődés most meg már nem kell fix pont hanem közelíteni is tud. (ez az én elképzelésem az egészről, lehet hülyeség, de ezt filóztam ki :D)

  40. Nagyon állat… És nagyon kivancsi vagyok, h a nagy T milyen áron fogja a kezembe adni 🙂

  41. Remélem akörül lesz, mint most a 3GS és akkor én is beújítok szerintem. 🙂

  42. B@@@@@sszátok meeeg :DDDDDDDDDDDD
    Ez valami iszonyatosan dúrvulásos lesz :DD Gondoljatok bele hogy az utcán így fogunk mászkálni játszás közben xDDDDDDDD LOL :DDDDDD
    ÁLLATIRA VÁROM A 4-ET.<333333333.

  43. @Peet01: ha olyan kilo korul értelmes elofizetéssel el tudom hozni, akkor 100%

  44. Hát én márciusban vettem a T-nél a GS-emet 12 havi kamatmentes részletre… Úgyhogy jövő márciusig tuti nem lesz 4-esem, mivel azt is csak részletre tudnám megvenni… Ez van… Mindegy, addigra legalább olcsóbb is lesz… Meg rendesen kiforr minden téren…

  45. Vagy megvárom a jövő évi iPhone-t… Az iPhone 4[S]-t iOS 5-el… 🙂

  46. Ha 2napig nem dugom ra gepre,akkor addig nem lesz pontos az ido?Az jooo….

  47. @hohand: Szerintem arra célzott, hogy a számítógépeden jár rosszul az óra, és az ipad-ed mikor sync-elsz azt a rosszul beállított órát szinkronizálja…

  48. @Delludus: Tedd vissza a 3.1.2-est, utána a blackra1n-t és kész is.

  49. @Szpisti: ha függőlegesen tartod az iPhone 4-et, és a függőleges tengelye körül forgatod jobbra-balra, akkor azt is érzékeli. Ezt a 3GS még nem tudta megcsinálni…

  50. @Szpisti: Tegnap este 22:10-kor kapcsoltam ki a kijelzőt, ma reggel pedig szintén 22:10-et mutatott, majd később frissült be az idő, de akkor is 4-5perc eltérés volt. A notebookon jó az óra, azzal nincs gond. De gugliztam és másnál is jelentkezik ez az eltolódás. Na majd ma kap egy restore-t, kiderül mi a helyzet.

  51. sziasztok tudnátok segiteni hogy honnan tudom letölteni a ibluenovát

  52. Scab: na pont hogy hülyeséget írtál! 3 dimenziós térben nehezen érzékel 6 dimenziós mozgást/gyorsulást/helyzetet, viszont 6 irány (3 dimenzióban oda-vissza) azt igen. 😀
    Viszont: gyro nélkül is lehet érzéielni a függőleges tengely menti elforgatást , mivel azt az x és z irányú cemtripetàlis gyorsulásnak érzékeli.

  53. tudtok segiteni hogy mit kell letölteni hogy elindujanak a programok amit cydiábol töltök le.

  54. Anduska: bővebben? Mi nem indul el?

  55. föl tetem a 4.0 át és és nem idul el az igo se.mit kell leszednem?

  56. @anduska:
    sinfuliphonerepo

  57. Gyerekek! Az lesz a szívás, ha mondjuk buszon ülve játszol, és a busz elkanyarodik jobbra, akkor csak a jobb oldali falat (teret) fogod látni, vagy elfordulsz az ülésen balra, hogy továbbra is előre láss… :))) ?!

  58. Nincs nekem ilyen iPhone maniam. A touchscreenert annyira nem is szeretem, de ez azert szerintem odab*sz. 🙂

  59. @H2CO3:
    pont hogy nem írtam hülyeséget, olvass utána, talán akkor megérted.
    Gyorsulásmérő vs. Giroszkóp


Add a Comment