fbpx Skip to content

Kb délután kettő körül érkezhettünk meg a párizsi Apple Store-ba. Handras (xms.hu) félórával az érkezünk előtt kapta csak kézhez a telefon. Nekünk hozzá képest arany sorbaállásunk volt. ( iPhone 4 HD felvétel )

Bővebben: handras.hu

Olvasd el a hozzászólásokat is

44 Comments

  1. nagyon sajnálom 🙁

  2. Ha ingyen adnának kettőt, akkor sem álltam volna sorba érte. Nem azért mert nem kell, nagyon is kellene…. hanem mert 24 órát elvből nem állnék sorban. Talán még egy autóért sem 🙂

  3. Szegény fijúúú xDDDD
    Őt most sajnálni kéne?

  4. angolul olyan szarul beszelt a videojan, hogy az mar szanalom. szerencse, hogy lett az iphone 4-ben magyar nyelv, mert igy o is tudja kezelni. eleg para, hogy az itthoni apple-t ilyenek viszik…

  5. meg a parizsi bolt fikazasrol annyit, hogy az xms legalabb ekkora gane. legalabb erzed milyen szarul kiszolgatlnak lenni te majom. bementem haromszor a tetves boltjaba: 1. csak macbookkal kapcsolatban kerdeztem, majdnem leszartak, a dagadt kollega latta, hogy nem veszek semmit, igy inkabb telefonalt egy 20 percet. 2. vettem egy macbook tokot, fel ora mulva a 3 nyomibol odamaszott hozzam a csaj es vegre megkerdezte, hogy mit szeretnek. 3. vettem egy iphone autostoltot. megkerdeztem a gyereket, hogy vajon melyik a jobb (ket utangyartott darabbol) az meg (mint utolag kiderult) ideadta a szarabbat, mert kb annyira ertett hozza… tehat ha a parzsi bolt szar, akkor az xms meg fos.

  6. Ezért vásárolok én iJoe-nál

  7. xms nem apple store, csak “premium” reseller vagy ami a rákom

  8. @justme: te meg egy farok vagy szerintem az egyik legkorrektebb bolt és nem csak apple téren hanem mint kereskedelmi bolt ahol a vevő meg van becsülve és ki van nyalva a feneke.

  9. de lehet csinálni egy boltot és nem fikázni kis majom

  10. Csak nekem tűnik fel az a mondat, hogy ez “iPhone 4 HD felvétel”?
    Na igen, itt már jól látszik a minősége! Naggyon rendben van!

  11. “Belekúrtam volna iPhonomat az aplé logóba.” akinek olyannyira vastag a bukxája az álltában tényleg ennyire nyomorék?

    2hónapos betonozó kúra helyre hozná a gondolkodását. xD

  12. Én nemszólok semit a videó tartalmához, mert számomra lényegtelen olyan amilyen, egyébként enyi sorban állás után nem csodálom h kivan a tökük mindennel…
    Ami a lényeg számomra maga a felvétel mert iPhone HDval készült. Engem anyira nem győzött meg, jójó szép éles a kép stb… de a színek úgy ugrálnak hogy az csak na, szerintem eléggé zavaró

  13. kiváncsi lennék, hogy te hogy beszélnél 24 óra sorbanállás és köcsög biztonsági emberek miatt elsőből utolsóként sorra kerülni biztos mosolyognál nem kell sajnálni csak bele kell gondolni te mit tettél volna ha ez veled fordul elő.?

  14. @szorian: Én nem álltam volna sorba 24 órát…max ha ételt osztanak a családnak és mindenki az éhhalál szélén áll…;)

    Amúgy Isten hozott Franciaországban…XDDD

  15. @Rotov Á Tor: Nem mond olyat, hogy “aplé”… Rendesen mondja, rossz a füled. Vagy a hangszóród…

  16. @Szpisti: azért én a “riporter”-t elküldeném egy nyelvórára
    “ja majnem, majnem”
    “a sorba”
    “Londonba”
    szánalmas…

    15.-et mintha már olvastam volna valahol 🙂
    Amúgy zsuzsee-nak tök igaza volt tegnap !

  17. erre nem mondanék semmit…
    talán annyi, hogy más ember határidős munkáért éjszakázik és van fenn 24 órát, hogy keressen (ideális esetben) 200 ezer forintot, nemhogy kiadjon ennyit egy telefonért és még ezért vár…

  18. @szorian: lehetséges, hogy veled korrrektek voltak. Velem szintén nem. Kétszer voltam náluk, de soha többet.
    Akkor még gondolkoztam is rajta, hogy írok handrásnak, de letettem róla, úgy sem lett volna rá válasz és nem változott volna semmi.
    🙁

  19. @slima: ahogy én is. Akartam venni 3db macbook prot XMSben (szlovák cégünknek) a dagi fickó azt mondta nem tud kiszolgálni mert nem kezeli a rendszerük a netto számlát. iJoe-nél nagyjábol 10 perc volt, fizettem és vittem a gépeket. Ennyi. Párizs meg alapból fos. Forever BCN!

  20. @Riddick26: Riddick… szerintem 24 óra sorban állás után te is magas ívből szarnád le hogy mit hogy mondasz… egyébként meg tökmind1, én megértettem, szerintem te is, a célnak tökéletesen megfelelt innetől nemtudom mi a probléma.

  21. ja, meg a brazilok még bekaphatják az x ükkel!:)

  22. @Hinson: Értem. Tehát ha már megérted amit a másik mond, akkor nem is számít milyen buta stílusban teszi azt. Remek.

    “de lehet csinálni egy boltot és nem fikázni kis majom”
    Szánalom… csak akkor kritizálhatsz bármit, ha te is ugyanabban a szakmában mozogsz? Gratulálok neked is.

    Ennyi demagóg embert egy rakáson…

    A felvétel meg szép-szép, de tényleg ugrálnak a színek. Mondjuk mobiltól teljesen jó, sőt… de szvsz a FullHD felesleges egy ilyen készülékbe. Ugyanúgy, ahogy a sokmegapixeles, használhatatlan, gombostűnyi objektíves kamerák. 🙂

  23. Hát a tököm áált volna annyit egy iphonér:P

  24. Az meg nokomment, hogy valaki egy béna Apple Store-os sorbanállás miatt azt mondja, többet nem teszi be a lábát Franciországba. Hogy valakinek ennyire egy márka körül forogjon az élete és ez legyen a mérce… GYÁSZ.

  25. ájfoooon kell nekem én lethogy ot aludtam volna inkáb:P A mikrót vittem volna a plazma tv-t meg stb
    ja meg agyhalottak vagytok:P

    Éljen az almakukac!!!!!!!!!

  26. Súlyosan korlátolt itt nagyon sok ember.

    Először is, egy ilyen sorban állás innen nézve is nyilvánvalóan közösségi élmény. Nem csak vásárlói, de szakmai szinten is mindenképp. Ilyenformán felesleges hasonlítgatni bármilyen várakozáshoz.

    Másodszor, üzleti érdek is fűződik hozzá. Mivel Handrás ott van az elsők között, ezért hatalmas figyelmet kap a blogja, ami előbb utóbb vásárlókat is hozni fog. Bár (ha jól tudom) továbbra sem árulhat iPad-et, rengeteg ember csak azért ment be a boltjába, h megnyomkodhassa a kütyüt (mert ott meg lehet), ezzel szintén potenciális vásárlókat csábítva. Az iphone4 valószínűleg az XMSben lesz először kipróbálható Magyarországon bárki számára. De mindez nyilván senkinek sem jutott eszébe.

    Egy ilyen 24 óra (“hát, OK, látom, akkor álljanak be a végére, és pik-pak jó lesz minden”) után én is rohadtul háborognék. Aki meg az ilyen “többé nem jövök ide” túlzó (érzékletes) kijelentéseket komolyan veszi… áh, nem is tudom. Persze, azért marad még 1 hetet megnézni a nevezetességeket, mert a “szar” apple store-on túl nem érdekli semmi mást.

    (És igen, nem tudom hány éves a videó készítője, de nem kellene interjúkat csinálnia – vagy legalább nem kellene annak hívnia őket. Össze-vissza kérdez, nem figyel az alanyra, rosszkor fordítja el a kamerát, alpárian beszél, és satöbbi.)

  27. Jól beszél a samu… A Handrás meg egy jó arc. 🙂

  28. engem az érdekelne, hogy vajon mit vesz az, aki betér az üzletbe “nyomogatni”. jajj ha már itt járok kérek egy macbook pro-t! kicsit több lett, maradhat? 😀 nekem sem szimpi handrás, de túlzottan nem is érdekel, mert nem ismerem. ti a haverjai vagytok, hogy véditek?

  29. Olvasom a blogját, de sosem találkoztam vele. Nem szükséges ismernem ahhoz, hogy felbőszítsenek a megalapozatlan, ostoba, undorítő, de főleg felesleges támadások.

  30. Én is rendszeresen olvasom a blogját. És bár Handrás nem teljesen szimpatikus, ennek ellenére tetszik az amit csinál. Ez az egész kimegyünk megvesszük még azelőtt, hogy másnak meglenne ez egy élmény. Valószínűleg mint sokan mások én sem mennék el, de szerintem mindenkinek van olyan érdeklődési köre ami miatt részt venne egy hasonlóban.
    A videóról csak annyit, hogy szép éles de a színek furák. És a “riportot” készítő srác nem tudom mit akart.

  31. @Hinson: neked meg tudom ajánlani a szövegértelmezési leckéket !!!
    Én a “riporter”-ről írtam, ő nem állt sorban 24 órát (bár ezt meg vmi matekzseni számolta ki) ime:
    “Kb délután kettő körül érkezhettünk meg a párizsi Apple Store-ba. Handras félórával az érkezünk előtt kapta csak kézhez a telefon. Nekünk hozzá képest arany sorbaállásunk volt.”
    Amúgy @samu: -nál a pont !

  32. sztem ez arcoskodás. aki pedig emiatt olvassa a blogját…biztos bennem van a hiba 🙂

  33. @onderon: egyetértek. az még okés volt, hogy a blogon tegnap elsült a “legrosszabb vásárlási élmény EVÖR” mert olyan menőn hangzik, de hogy a mai videóban se tudjon mást mondani… nekem így egy arcoskodó faszjancsi dobálommagam és káromkodok meee menő ember benyomását keltette. lehet érte utálni, de akkor is így látom. és NEM, nem biztos hogy tudnék jobb boltot és/vagy interjút csinálni/adni, de nem kell szakácsnak lennem ahhoz, hogy tudjam, szar a kaja. szóval blog alapján szimpatikusabbnak gondoltam, de nekem így nagyon pondró. egy komoly ember, akinek cége van, az nem ad így interjút még 24 óra sorbanállás után sem. vagy ha tudja hogy ilyen 24ó után, akkor NEM ad interjút, amíg higgadtan és objektíven kipihenten össze nem tudja foglalni normálisan a dolgokat. az ilyeneknek nem azért megy a boltja jól, mert hűdetehetségesek, hanem mert az elején bele mertek fogni (ergo jó időben jó helyen bátrak voltak). vagy a másik, hogy ennyi hülye ember van az országban, hogy bár bunkók, mégis eltartják a boltot. de mellételepül még 2-3 ájdzsó, vagy olyan szintű, ahol tényleg a vevőket szolgálják ki, és mennek a levesbe. szóval handrás nem az újgazdag cégtulajdonost kéne itt játszani “meee vezérigazgató aki én vok” hanem lecsökkenteni az arcot, és a vevőkkel normálisan foglalkozni és komoly interjúkat adni, nem ilyen “fasssszom máááeeee belebaszom a zzájfónt a zzzepüllógóba, meeee legrosszabb vásárlási élményem EEVVVÖÖÖR”. gáz. na písz

  34. @dévid: minden szóval egyetértek!

  35. A video minosege egesz jo egy telefonhoz kepest. A “riportot” keszito srac tanuljon meg beszelni ha ilyenre adja a fejet, meg blog szinten is. A riportalany meg egy szanalmas sznob.

  36. Valaki tud szolgalni hiteles informacioval azzal kapcsolatban, hogy mennyibe kerult kinnt egy telefon? Mert midnenhol ez a 200$-os ar van de irrealisan olcsonak tunik ezert gondolom hogy van hozza egy jopofa 2eves husegnyilatkozat vmi szolgaltatohoz, vagy ha nem akkor mibe kerul egy hivatalos Apple Store-ben egy fuggetlen keszulek?

  37. Ki volt az a paraszt, aki kamerázott? 😀

  38. Szifon.com admin… Szánalom a köbön. 😀

  39. Hantás elég szánalmas fickó lehet, már amennyire megállapítható ez egy kétperces felvételből! De a riporter az valami hihetetlen tehetség, tuti valamely ma divatos médiasuli kitüntetett diplomása. A 4-re rácuppannék de a 24 h no meg a távolság kicsit erős!

  40. Handrás olyan amilyen. Elvakult Apple fan, ezt mindenki tudja. Néha nem kell komolyan venni, de pl.

  41. 24 óra alatt gyakorolhatta volna a 3GS-en hogy majd hogyan kell fogni a 4-et hogy legyen térerő! 🙂 A Srác és a riporter is nagggyon gáz! Andrásnak jót tenne szerintem egy cipőzés!

  42. Sztem a Sárközy most bebrunyált, hogy nem jön a loser Franciahonba többet. Nem beszélnek angolul a frencsik? Hú vazze’, mekkora “előre nem látható” meglepetés. Talán még párizsit sem tudtál venni franciasalátával… Ha meg nem akarsz tömeget, akkor rendelj online. Mindenki jobban jár. Vagy menj Londonba, ott meg előre szólok, jobbkormányos autók vannak, viszont nem beszélnek magyarul. Vuvuzela up your ass! Get a life!


Add a Comment