iOS 4.0 Jailbreak, függetlenítés, iPhone 4 feltörve!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapi fejetlenség után, most egy kicsit nyugodtan üljünk le és nézzük meg mi a helyzet, mi változott.

iPhone 3G

iPhone 3G-t jelenleg a Redns0w 0.9.5b5-3 -al lehet jailbreakelni. Nem ajánlom a jött-ment Pwnagetools használatát, úgyis kiadják később. A redsn0w-hoz FEL KELL frissíteni a telefont 4.0. Ezután szépen jailbreak, majd pedig függetlenítés az ultrasn0w 0.93-al!

Az ultrasn0w source-a alapból benne van a cydiába csak meg kell keresni a csomagot és telepíteni. Újraindítás után már független is a telefon.

Tehát, az ÖSSZES 3G tulaj frissíthet 4.0-ra és jailbreakelni majd függetleníteni is tud!

iPhone 3GS

Még mindig kétfelé kell választani. Új és régi iBoot.

Régi iBoot: Várnotok kell, amíg a redsn0w támogatja az új rendszert és ti is tudtok frissíteni 4.0-ra majd pedig függetleníteni. Szóval tessék várni!

Viszont, ha valakinek jelenleg 3.1.3 -as telefonja van és jailbreakelve van, csak tegye fel az ultrasn0w 0.93-at azonnal független lesz. Nem kell frissíteni 4.0-ra. Spirit ezután pedig ultrasn0w.

Új iBoot: Nektek még többet kell várni., viszont itt jön a képbe GeoHot kolléga.

GeoHot egy neves hacker konferencián van jelenleg és nem mást állít, mint hogy talált egy olyan iboot exploitot, amivel az eddigi összes iphone-t fel lehet törni és az új iPhone 4-et is! Sőt! Igazából azt is mondta, hogy az elkövetkező összes iphone-t fel lehet majd törni vele az életben 🙂 Neve: “pwned4life”

Videó erre:

Mobileinstallation Crack:

http://cydia.hackulo.us source-ban találod meg AppSync 4.0 néven.

Szifon.com Szerviz:

Továbbra is ha valakinek nem menne, vagy nem ért hozzá, vagy nem szeretné az adatait elveszteni állunk rendelkezésére: https://szifon.com/szoftveres-javitas-iphone-szerviz/

 1. BIZTOS hogy iTunes-t rálőhetem minden előzékenység nélkül? 😀 Csakmert nem szoktak jók kisülni itunes-os frissítésekből 😀
  Simán kattintsak rá hogy Update? Nemkell SHIFT + restore? Inkább mégegyszer erősítsetek meg.

 2. Sziasztok!
  Gyárilag független a 3gs. De a jailbreak fontos
  iboot a régi. Várnom kell nekem is?
  Bocsi de nem látom át!
  Köszi elöre is

 3. Sziasztok nekem az lenne a kérdésem, hogy akkor is meg tudom csinálni a jb + unlock-ot ha nem tudom aktiválni a telefont?? ugyanis külföldi sim-es

 4. Ennyi ertetlen emberrel en mar biztos letiltottam volna a comment jogot a postokrol…
  Senki sem gondolja komolyan hogy egyenkent fognak neki segiteni, majd biztos jon egy olyan post par napon belul ahol le lesz irva minden. Ha meg nem, akkor is van elet a Szifon.com-on kivul is.

 5. Teljes zavarban vagyok. Mi a helyzet azon 3gS tulajokkal, akik nem akarnak függetleníteni? Tehát T-nél vették a phonet. Pl enyém régi boot. Van jailbreak ebben az esetben??

 6. Sorry, de honnan tudom kiolvasni telombol, hogy uj vagy régi ibootos? 3GS, bár feltettem rá 4.0 át, igy lehet már csak uj iBootos 🙁

  Köszi a választ

 7. Hát nekem enm akarja a jót ez a redsn0w. 🙁 Se PC, se MAC alatt. A redsn0w elindul, de mikor betallózom neki a iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw file-t, akkor azt írja ki, hogy: Unable to recognize specified IPSW.

  Most akkor mi a sz9sz van? Nem merem befrissíteni a 3G-met Itunes-al. Az IPSW-t az ITunes (MAC) -al töltöttem le.

 8. Srácok!

  Leírom érthetően, hogy akinek 3G-je van, annak mit kell tennie, hogy működjön a 4.0!

  1. Letöltöd és telepíted az iTunes 9.2-őt.

  2. Letöltesz és elmentesz magadnak egy 4.0-ás szoftvert, de nem a GM-et.

  3. Letöltöd a feljebb megtalálható redsn0w 0.9.5b5-3-at.

  4. Elindítod az iTunest, nyomsz egy shift+restore-t és betallózod az általad letöltött 4.0-ás szoftvert, vagy befrissíted 4.0-ra az iTunes-on keresztül.

  5. Elindítod a letöltött redsnow-ot, betallózod az általad letöltött 4.0-ás szoftvert.
  A redsnow elkezd dolgozni és kéri, h tedd DUF módba a telefonod. (Ez a Power és középső gombos játék) Nem baj, ha nem sikerül elsőre, nyomsz egy vissza gombot és próblod újra. Előbb-utóbb menni fog.

  6. Nincs más dolgod, míg vársz, h a redsnow lefusson és újrainduljon az iPhone-od.

  7. Elindítod a készüléken a Cydiát.

  8. Bemész a csomagok közé és megkeresed a repo666.ultrasn0w.com-ot!

  9. Feltelepíted az ultrasn0w 0.93-at és újraindítod az iPhonet.

  10. Beteszed a használni kívánt sim kártyádat és használod a telefont!

  Remélem sokaknak tudtam segíteni 🙂

 9. hello,
  nekem az a problemam,hogy felraktam az iso 4.0-at megy rendesen de amikor az
  internetet akarom hasznalni nem tudom(a telefon egy iphone 3gs uj ibootos)probaltam kulonfele kartyakkal de egyikkel sem megy az internet.A segitseget elore is megkoszonom.

 10. A rendsn0w hacktivál is. Idézem: “pdate #1: redsn0w beta has been updated to hacktivate iOS 4.0 for iPhone3G (in addition to jailbreaking the iPhone3G and iPod Touch 2G). The download links for redsn0w 0.9.5b5-3 are:

  * Mac OSX (x86)
  * Windows

  For now, the redsn0w beta release supports only the iPhone3G and iPod Touch 2G at today’s 4.0. It’s still a beta, so you’ll need to let Cydia reorganize, reload, and update after using redsn0w.”

  Forrás: http://blog.iphone-dev.org/

 11. Mi lenne ha először visszaolvasnátok-nem kellene sokat-és utána kérdeznétek,mert így ugyanazok a kérdések lesznek feltéve amiket már párszor leírtak tisztán és világosan

 12. OFF: a 4.0 már nem is érdekel, csak a sok lúzer miatt olvasom a kommenteket! 🙂

  Vannak ugyebár a lúzerek, akik felteszik 100-adszor az értelmetlen kérdéseiket és vannak azok a lúzerek, akik ugyan meg tudnák válaszolni, de inkább ugyanannyi időt eltöltenek azzal, hogy a másik csapat lúzert fikázzák.

  De mint a halmazelméletben itt is van a két csoportnak metszete, ott vannak mindazon lúzerek akik nem tudnak helyesen írni. Ez a lúzerhalmaz a legnagyobb.

  ON: akkor most már csak ezért is felteszem a 4.0-t 🙂

 13. Régi v. Új Iboot
  h t tp://www.machackpc.com/iphone/3g/how-to-check-your-iphone-iboot-version/
  vagy
  Sorozatszám 3. 4. 5. karakter ha 939 vagy kisebb régi iboot, ha 940 vagy nagyobb új iboot!

 14. @Taki:

  Ugyan ez az eljárás 3.gen. 8GB-os touch-nál is?
  Ha frissítek iTunes-on keresztül 4.0-ra úgy is jó? Vagy muszáj letölteni külön egy 4.0-ás szoftvert?

 15. Sziasztok!

  Bocsi de egy olyan kérdésem lenne, hogy ezzel fel lehet törni egy iPod Touch 2G is nem? szóval nem csak 3G vel működik?

  Előre is köszi a válaszokat.:)

 16. Sziasztok. Rakjatok ki egy linket hogy honnan tudok letölteni egy 4.0 eredeti firmware-t,mert kéri a Redsnow. Köszi előre is…

 17. @Osy:
  Még annyi, ha kb.december után vetted, akkor lehet, hogy már 001-es vagy későbbi a sorozatszám 3. 4. 5. karaktere, akkor is vlsz.új Iboot-os a GS!

 18. kedves Admin,
  azt szeretném kérni, hogy csinálnátok egy cikket, hogy iOs 4.0 alatt milyen általában használt progik futnak? Pl navigációk közül? Lehet erről tudni valamit, mert addig minek váltson a halandó ha csak az OS fut magában 🙂

  Köszi előre is!

  Glaxer

 19. tegnap frissítettem 3g et 4.0ra, ma jailbreakelném a redsnow ipsw-t kér, az lenne a kérdesem hogy nem lehet azt hogy a tegnap letöltött sw tallózom be? Ha igen akkor hova menti az itunes ezt a az sw-t?
  Ja és így törlődnek a kontaktok meg beállítások…stb?

 20. fiuk ,ezt a napot várom 3 honapja , azthitem soha nem jön ell .de mégis végre!!!
  kösz mindenkinek aki közben járt ,hogy sok ezer ember örüljön a szifonjának!!!

 21. @paprika:

  Ezt sajnos nem tudom! Ha nem független, külföldön vásárolt és aktiválni kellene, de nincs hozzá megfelelő sim, akkor biztosan működik!

  Ja, ne tegyétek fel a mobilistallation crack 3.x-et. Nekem megfagyott a gép…

 22. A Touch 2G -men tökéletesen működik minden, multitask is, egyedül a menü háttér miatt akad kicsit a slide jobbra balra, de nem vészes szntem 🙂

 23. Mit jelent, hogy megáll? Nálam vagy 3 óra volta a backup, lehet, csak türelmesebbnek kell lenni. Ha hibaüzit dob, akkor nem szóltam 🙂

 24. Srácok!

  mindent megcsináltam, redsn0w elindul, majd waiting for reboot és a telefon nem bootol vissza… vkinek vmi 5lete van esetleg?

 25. @Hidi:

  Az itunes által letöltött NEM GM-es 4.0-t tallóztam be a redsn0ba és akkor se fogadja el. Az lehet a baj, hogy a szifont még nem frissítettem be?

 26. Sziasztok!

  Frissíteni akartam reggel a 3GS-emet 4.0-ra. De 1611-es hibával elszáll.
  Most próbálom másik gépen. (Ezt dobta a google)
  VAlaki találkozott már ezzel a hibakóddal.

 27. Nektek működik az iBooks? A micimackó letöltése nekem megáll, (legalábbis úgy tűnik) amikor a csík a töltés végére ér…

 28. Sgergo:

  iH8sn0w

  iPhone 3G[S] Done. Now iPhone 3G + iPod Touch 2G. =) btw, were in IRC. http ://ih8sn0w.com /irc http:// twitpic.com/1yx3f7

  Sajnos, nem tudom, hogy kell pontos twitter linket idézni, csak olvasni szoktam

 29. @Hidi: Tehát akkor előbb be kell, hogy frissítsem. Amúgy tuti, hogy a b5-3mal próbálkozok. Ma reggel töltöttem le a dev-team oldalról. MAC alatt próbálkozok.

 30. Én csak arra lennék kíváncsi,hogy a 3.1.3-on elvégzett back up ok 4.0-ra történő feltöltésénél keletkezhetnek e zavarok,vagy mindent hiánytalanul visszatölt e az itunes( 3g 3gs nél egyaránt..)?

 31. Leírná valaki, hogy mit kell csinálni abban az esetben ha külföldi a telefon ? hogy kell beaktiválni?Valaki kérdezte már, de nem láttam határozott választ rá.Előre is köszönöm!

 32. Ki frissítette már be az iTunes-t? Mondjátok már meg, hogy kell a frissítés, vagy még hagyjuk rá, mert szó esett arról, hogy várjunk a frissítéssel!

 33. Raktam fel egy másik könyvet epub kiterjesztéssel, fel is ismeri, olyan mitha le is szinkronizálná, de az ibook nem látja az iphone-on

 34. Én most végeztem. Taki leírása alapján minden gond nélkül sikerült a dolog elsőre (Jb + függetlenítés) . Nem aggódni kell, hanem olvasni!

 35. sziasztok.

  nálam eléggé instabil a cydia:Smár vagy 10 perce futtat valamit és nem igazán akar tovább lépni.lehet nem teljesen kompatibilis a 4.0-val.

 36. Sziasztok!
  Tegnap hajnali 4 ig teszteltem a 3G men az uj rendszert! A tapasztalataim h nyugodtan aktivaljatok a multi taszkingot meg a hatteret! Egyenlore nem lassu. A mobile substrate meg nem megy azval az addonokse pl sb sett, yourtube! 🙁 mobile terminal meg ifile se megy szval nem igazan tudok jogosultsagot allitgatni:-( szabad memoriam nem sok van! De nem is baj mert ugye oh basszus nem jut eszembe hirtelwn mi annak a mem kezelesi eljarasnak a neve lenyeg h ha kell nei free mem a rendszer pillanat alatt kilovi! Az sms alapbol multitaszkingol ha elinditod mos perpill a mail meg a phone fut. Im4 neha kilep! Mewseek se megy meg. Folders tok jo! Illetve a magyar is turheto van egy gyanum h a magyart szinte a jbbol szedtek:D majd ha kijottek a frissitesek akkor lehet rendesen turkalni a file rendszert. Remelelm lesz egy dawmon vadasztat meg finomhangolas!:-) mondjuk par alap daemon kapasbol lehet torolni sztem ilyen cras report meg ilyeneket! Meg egy problem teljesen eltuntettwk az others.artworkot igy meg nem sikerult levenni a lockscreenrol az ora hatteret:( es a date formats os is mashova raktak!:(

 37. Jah igen gps daemonba mar atirtam ondemandra meg 1 secre es nagyon j olettt mapsban nagyon nagyon hamar full pontos lesz! Igoyis jolymegy vele sot ha szabad ilyen mondanom 3gn meg gordulekenyebben jah meg a masi. Elvnben nott a root particio merete!

 38. Admin, légy szíves, írj egy lépésről-lépésre útmutatót, és tedd ki mint blog update #1-et. Akkor nem kérdezzük majd mindig ugyanazt, mert rögtön látja mindenki a cikk legelején. Köszönjük szépen, ha rá tudsz szánni időt!

 39. Ok. Most csinálhatna vki egy taki-féle leírást 3Gsre is, régi bootra. Új bootosoknak tudjuk hogy várni kell.
  Szorian neked meg 2kommented volt eddig, szted nem olvastam vissza?? Esküszöm ekkora zavar még nem volt.

 40. @Zozo:
  NESZE:

  Taki Says:
  június 22nd, 2010 at 08:43

  Srácok!

  Leírom érthetően, hogy akinek 3G-je van, annak mit kell tennie, hogy működjön a 4.0!

  1. Letöltöd és telepíted az iTunes 9.2-őt.

  2. Letöltesz és elmentesz magadnak egy 4.0-ás szoftvert, de nem a GM-et.

  3. Letöltöd a feljebb megtalálható redsn0w 0.9.5b5-3-at.

  4. Elindítod az iTunest, nyomsz egy shift+restore-t és betallózod az általad letöltött 4.0-ás szoftvert, vagy befrissíted 4.0-ra az iTunes-on keresztül.

  5. Elindítod a letöltött redsnow-ot, betallózod az általad letöltött 4.0-ás szoftvert.
  A redsnow elkezd dolgozni és kéri, h tedd DUF módba a telefonod. (Ez a Power és középső gombos játék) Nem baj, ha nem sikerül elsőre, nyomsz egy vissza gombot és próblod újra. Előbb-utóbb menni fog.

  6. Nincs más dolgod, míg vársz, h a redsnow lefusson és újrainduljon az iPhone-od.

  7. Elindítod a készüléken a Cydiát.

  8. Bemész a csomagok közé és megkeresed a repo666.ultrasn0w.com-ot!

  9. Feltelepíted az ultrasn0w 0.93-at és újraindítod az iPhonet.

  10. Beteszed a használni kívánt sim kártyádat és használod a telefont!

  Remélem sokaknak tudtam segíteni 🙂

 41. nekem nem akarja betenni a cydia.hackulo.us source ot.
  csak anyit ir ki, hogy “updateing sources”, es meg se moccan?mit csinaljak?varjak?

 42. @akaratos: Lehet manuálisan is..itt a szifonon keress vissza rá
  windowson a totalcommanderben t-pottal tudsz belemászni az iphone-ba mac en is van rá mód de azt nem vágom jelenleg.

  Lényeg hogy lehetséges manuálisan is
  Kérdés kifagy a back up?
  Vagy csak túl hosszu s nincs kedved kivárni(örülnék neki pedig)?

 43. sziasztok, végignyálaztam a topicot, de nem lattam senkinek sem ilyet.

  1. Cydia ikonja fehér.

  2. Belelépek fekete képenyő töltöcsíkkal, Updating sources, downloading packages, sav teljesen vegigfutva.

  Ez a jelenség úgy következett, hogy beleptem cydia, majd az frissitget maganak, megkerdi ki vagyok, kivalasztom…akarok szifon repot hozzaadni, darabig csinalta is, aztan behalt.

 44. @istyy: Kb. 30-40 perce kezdtem, de 0,5mm-nél tart.kb. 0.5% Nem fagyott ki, megy azt hiszem. Kétszer újraindítottam, mert azt hittem megált, de “megy”. Vagy nem? Hibaüzenet nincs. 🙁

 45. Na akkor kérdezek én is:-)…az ,hogy lehetséges,hogy elvileg uj boot-os a telom,de feltettem az ultrasn0w-ot és függetlenítette,belemegy a vodás kártyám.Közben az van irva,hogy az uj boot-osoknak várni kell a függetlenitésre és a jailbreakre.

 46. Símán megy. Az elején paráztam a frissítéssel, de NEM kell. Minden símán ment. Most a 3g-ment rajta a 4.0 és független, hacktivált. (Pannonnal használom)

 47. @istyy:
  Szia!
  És ha így csinálom mint te hogy hozzam majd vissza a beállításaimat? Back upoltam a telót rendszeresen, de ha redsnowal jailbreakelem vissza lehet hozni a telfon könyvet jegyzeteket stb?

 48. Cydia backup kérdés:
  – érdemes-e backupolni a mostani (3.1.2-es) appokat, és visszarakni 4.0-ra? Vagy várjam meg, míg lesz belőlük 4.0-s változat?
  – ha igen, akkor melyik backup tool a legjobb?

  Kösz!

 49. IPOD TOUCH 2G LEÍRÁS:

  Ami kell:

  Legújabb 4.0 IPSW amit az itunes már letöltött amikor frissítettél 4.0-ra tengap (ha nem tetted, tedd meg most. Nekem ez itt van:

  C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates

  Letöltöd a feljebb megtalálható redsn0w 0.9.5b5-3-at.

  Elindítod a letöltött redsnow-ot, betallózod a 4.0-ás IPSW-t.
  A redsnow elkezd dolgozni és kéri, h tedd DUF módba a telefonod.

  Nincs más dolgod, míg vársz, h a redsnow lefusson és újrainduljon az iPod

  KÉSZ! MEGY A MULTITASKING ÉS A WALLPAPER ÉS MINDEN MÁS. ennyi

 50. @B3NK3: Ugyanez van nálam is…. ipod touch 2g. Jailbreak felment, cydianak fehér ikonja van, és bármelyik source-ról akarok frissíteni, a Downloading Packages-nél megáll mind…

 51. HÁT BASSZUS IRJA MÁR MEG VALAKI HONNAN A FAS…BÓL LEHET EREDETi 4.0 (8A 293) RESTORE.ipsw FIRMVARE-t letölteni.mert kéri ez a qrva REDSNOW. EZZEL KINLODOK MÁR 1 ÓRÁJA ÉS NEM DOB KI RÁ SEMMIT A GUGLI SEM.

 52. Idióta ákoska! ha üvöltözöl akkor jobb lesz??? egyébként a gépeden is rajta van, ha már frissítettél: C:\Program Files\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates

 53. most jailbreakeltem 2g touchomat, működik minden, sima ios4el jó volt, de jailbreakelve(multitasking, háttér belőve) szaggatnak az animációk, egyébként stabil

 54. akos110 olvassál már vissza …több helyen is le van írva..alapból letölti az Itunes is…és emglehet keresni a gépben…de raktam fel linket is..

 55. @akos101: már bocs de ne legyél már ekkora suttyó, előtted leírták a dolgot 3 hszel!!! ne nyivákoljatok már! aki ekkora láma az inkább bele se kezdjen! mindig ez van egy-egy firssítésnél…
  admin helyében már bannoltam volna 1-2t embert…

 56. @Freeride: Nekem nincs AppData mappa a C meghajtón !!! Nekem iphone 3G-m van és 9.2 iTunes-al frisitettem. Amúgy meg köszi
  Szerinted hol lehet?

 57. Sajnos elhamarkodtam az örömömet. A cydia megtalálja az ultrasn0t, de valamiért nem telepíti. Hiába nyomok az install-ra, utánna valami confirm van, de nem telepíti. Mi a szöszt rontottam el?

 58. Ha valakinek behal a CYDIA akkor nyomjon egy restartot a készüléken. utána lesz egy Error, de azt leokézva még elkezd tölteni, és kijön a lehetőség a nagy frissítésre (upgrade all). azokat nekem most letöltötte meg minden, de most nekem is szarozik még a downloading packages

 59. Nekem is win 7-esem van 32 bit.es
  de mindjár kiba… ezt a laptopot az ablakon
  nem értem hogy lehetek ennyire hülye,eddig mindig simán ment..

 60. Ha hiszitek,ha nem..magyar nyelvre állítottam és most eltűntek az ikonjaim…se hívás…se ipod…de cydia…csak tőzsde,meg beállítások,időjárás..hiába rakom vissza angolra,az ikonjaim nem jöttek vissza..ujra restore-hurrá 🙂

 61. 4.0-án megy az iGO?Valaki kipróbálta már? Illetve navigálás közben ha jön hívás a háttérbe lerakja és folytatható a navigálás vagy itt is újraindul?

 62. @istyy: Az a kérdésem, hogy be kell-e frissíteni, mert korábban azt írták, hogy még várjunk vele! Azt tudom, hogy hol kell frissíteni, csak, hogy kell-e!? :D:D

 63. A párom 3.1.3-on van és 3G-je, neki tegnap frissült a Cydia, meg 1-2 belső dolog, és most látom, hogy a mi 3G + 4.0-n lévő Cydia-nk régebbi, tehát gondolom kéne frissüljön, de az valahogy kimarad … Megoldás gondolom a fehér ikonra is…
  Ötlet?

 64. Ezt komolyan rossz nézni!

  Mit szenvedtek ennyit a Jailbreakel? Ha ilyen macerás inkább vedd meg azt az 1-3-5-10 programot amit használsz és ne szenvedjetek vele.

  Olvassatok utána a dolgoknak és ha nagyon nem találtok megoldást akkor kérdezzetek. Nehogy már itt is 600 hozzászólás legyen amiből 450 ugyan az másképp fogalmazva.

 65. Birom, hogy mindenki segítséget kér, de adni senki sem akar. Elég már, tegnap én is mindenkinek segítettem, ma igazán megtehetne nekem valaki annyit, hogy két dolgot megmond:

  – Honnan tudom beszerezni a 3-as szoftverben található köves háttérképet?
  – Vissza tudom-e tenni egy 3G-re a 3.1.3-at. Nem kell jailbreak és nem is jailbreakelt.

 66. Tudom, hogy most mindenki a jailbreakkel van elfoglalva, de megjelent tegnap a Windows Live Messenger! 😀 Nagyon frankó kis program.

 67. @B3NK3: a Cydia nekem is feher ikonnal jelent meg, a package menupontot pedig kb 5 perce tolti pedig wifi halozatra is feljelentkeztem, hogy ne a mobilos nettel keringozzek…

 68. Párszor restartoltam, egyszer csak random megcsinálta a download packages-t is.. Nem tudom mitől lett jó 3. v 4. újraindítás után.

 69. – Honnan tudom beszerezni a 3-as szoftverben található köves háttérképet?
  – Vissza tudom-e tenni egy 3G-re a 3.1.3-at. Nem kell jailbreak és nem is jailbreakelt.

 70. Akkor mi a teendő ha a cydiaban beakarok tenni egy source-t és a végén olyan mintha lefagyna és nem megy sehova, várok vele sokat és meg se mozdul, ha újraindítom a cydiát akkor onnan folytatja ahol kiléptem:S

 71. Az enyém szerencsére még nem halt be (3G), a menüháttér nálam is akad, míg BossPaper volt fenn nem akadt a háttér miatt, meg néha idegesítő, h minden progit berak multitask-ba és ki kell lőni őket egyenként… Viszont ezek a legkisebb bajaim… Ugyanis Gmail fiókról az exchange nem szinkronizálja vissza a kontaktjaimat, meg a naptáramat… 🙁 Keresővel tudok csak közöttük, mert keresésnél csatlakozik netre, és megtalálja, de alapból azt írja, h nincsenek kontaktjaim :S

 72. Felraktam, jbreak, unlock tökjó!
  A push mail viszont nem megy :S
  Minden be van állítva de nem jelennek meg az új mailek, és a contactok sem töltődnek le csak baromi lassan. Épp az M-nél tart 🙂
  Valaki megoldás pushra?

 73. Az volt a legjobb, hogy tegnap éjjel is ezzel szórakoztam, és nem volt képes backup-ot készíteni a 9.2-s itunes… Elegem lett, aztán full restore-t csináltam inkább és mentem aludni…

 74. Amúgy azt nem értem, hogy sima gagyi nokia-s telefonoknál is van háttérkép, és nem szaggat be. Érintőképernyős telefonokon is lehet háttérképet berakni. De ha 3g-re raksz hátteret vagy 2g-re az már nem bírja, közben a sima harmadannyiba kerülő telefon meg igen..áááá

 75. Honnan tudom beszerezni a 3-as szoftverben található köves háttérképet?
  Vissza tudom-e tenni egy 3G-re a 3.1.3-at. Nem kell jailbreak és nem is jailbreakelt.

 76. aki kíváncsi rá az új redsn0w az ipt3 8gb-ot nem szereti nem történik semmi csak kiírja hogy nem fog menni a reds0w úgyhogy mi várunk

 77. @máté: mivan???? fájdalmaid vannak hogy ieneket beszélsz? de most komolyan? ettől jobbnak érezted most magad kb 2 percig mert rájöttél hogy a te iphoneodat lehet törni de a gs-eket még nem, szégyeld el magad hogy iet lemersz ide írni… És ha nekünk GS-eseknek megjelenik a törés akkor meg mi mondjuk majd hogy de jó hogy 3 GSünk van hisz gyorsabb mint a 3G és már törni is lehet, vagy mit gondoltál???

 78. @Crazy: “Jah igen gps daemonba mar atirtam ondemandra meg 1 secre es nagyon j olettt”

  Sziasztok, erről találok valahol valami infot, hogy hogyan lehet pontosítani a GPS-en, vagy valaki le tudna irni par szoban?
  Köszi

 79. @Still: system library lunchdaemon és ott a gps daemonjaban atirod amit kell ha nem tudom mirol beszelek akkor ovlasel a daemon vadaszatos cikket de ne csinald meg a tobbet mert az 3.0 ra van meg a finomhangolasban is vannak jo cuccok ha az is kinai neked akkor ne kezdj hozza!

 80. @SmC: Nah barátom, ha már ilyen okos vagy csapd fel a google-t és meglátjuk mit találsz ezzel kapcsolatban 😀

  @ocso26: Ezt én is megtaláltam és feltettem te olyan mintha nem ez lett volna :S Sőt, 99%, hogy ez nem az.

  @ocso26: Köszönöm, azért szerettem volna, mert a visszajelzéseitek alapján zabálja a 3G akkuját.

  A 3GS-emen jó minden.

 81. @Carlo: Köszönöm, de ez sem az 🙁

  Én is egy csomó kövesre azt hittem, hogy “az-az”, de nem.
  Megnéztem google-ben iphone képeket és van amelyiknél a lockscreenen épp a köves van és ezek nem azok :S

 82. Bárki aki beragadt a “downloadin packages”-nél… indítsa újra a Cydia-t, akár többször is (a multitaskingosok zárják be a multitask váltónál is!)… és frissül a Cydia és egy rakat alap dolog ami a működéséhez kell.
  Ha látjátok a changes fülön a számot, akkor nyomjátok le felül a downloading packages mellett a Cancel-t.. És menni fog! 😀

 83. Így néz ki az eredeti: h t t p ://www.simonblog.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/10/how_to_capture_lock_screen-191×300.jpg

 84. Most vettem észre, h a Camera Roll-ból eltüntek a képeim jailbreak után… Mondjuk nem nagy veszteség, Spirit előtt is lementettem őket…

 85. Hali! bocs de nincs idegzetem ennyi hozzászólást végig olvasni, ezért nem tudom hogy IPSW 4.0 letölthetősége szóba került-e????
  Aki ért hozzá megmondaná, hogy ez használható-e esetleg??

 86. @máté:

  Fúúúúú de qrva jó Neked, hogy 3g-d van. Nekem egy szar 3GS gyári függetlenem van, és most nem tudom rátenni a Cydia-t és letölteni egy csomó progit, ami nem is kompatibilis az iOS4-el! 🙂
  Nem lehetne, hogy elcseréljük a telóinkat, és akkor még rá is dobnék Neked 30.000 Ft-ot. 😀

 87. @ocso26: Akkor hagyjam rajta nyugodtan a 4.0-át a 3G-n? Nincs jailbreakelve, tehát minden gyári. A menü háttér az alap fekete.

  Bár bevallom gondolkodtam rajta, hogy a háttér miatt kéne a JB.

 88. találtam valamit…(nem tudom jó-e,most kezdtem még csak letölteni)
  h t t p://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
  nah itt: iPhone / iPod touch / iPad kategórián belül elkezdtem pörgetni lefelé és megakadt a szemem a 2g részlegnél : iphone3,1_4.0:8A293_Restore.ipsw
  ez csupán 579MB 🙂 elkezdtem letölteni,de ez azt jelentheti,hogy talán 4.0-van 2g-re is?
  bocs ha hülyeség

 89. Udv Kedves Kommentelok! 😀

  Kicsit offolnek:

  Nem jatszik valaki a GODFINGER nevu jatekkal iPhone-on? 😀 Nem tudom teljesiteni a GOAL-okat, mert hozza kell adnom egy baratot a vilagomhoz, de nem ismerek senki, akit hozza tudnek adni. Lenne valaki olyan kedves, es adna egy nevet, aki “lenne a baratom”? 😀

  Elore is koszonom szepen. :))))

 90. Hello! Nektek működik az iBooks rendesen? Nekem jb után ha letölök könyvet a töltési csík megál a végénél és nem lép tovább, valamint eltűnneknaz idági könyveknmeg pdfek.

 91. A szinkronizálás baromi lassú… Lehet vele csinálni valamit??? Megy, de félelmetesen lassan…
  Várok türelemmel, de valami hasznos tipp jól esne…:)
  Amúgy simán ment minden!!!
  Aki láma, OLVASSON!!!!

 92. @kistamas:
  Én leszek a barátod, bár nem nagyon tudom miről beszélsz. 🙂
  A barátságot most 1.000 Ft/napért adom. Ha lekötsz 10 napot, akkor 500Ft/napért leszek a barátod.
  A barátságomba benne van napi egy kávé kifizetése is, így akkor csak 400 Ft/nap a barátságom.
  Nos? 😀

 93. na jb minden fent van.. srácok, nekem marha lassú kb minden app a 4.0-n.. még a jb nélküli felállásba is.. vki hasonló? godfinger-t ibook-ot próbálgattam eddig, de a facebook is érezhetően lassabb lett… viszont maga a rendszer gyors mint a villám, az akksi meg folytonos baszogatás mellett is 2,5 napot röhögve kibír 😀

 94. @jani:
  Szia! Nálam is ez volt a gond! Nekem úgy jött helyre, hogy restore-t nyomtam, ugyanis az első alkalommal az update-t választottam és akkor nekem se működött a 3G net.

 95. Valamit nem értek.Ha nem független az iphone 3g 3.1.3 uj boot os tellám akkor hogy dobok fel rá 4.0?Ugye Itunes nem enged…
  Tehát akkor még nincs megoldás az uj bootos 3g re?Mert a hírben az van hogy MINDEN 3g tulajnak megoldás ez.

 96. srácok! már kérdeztem, de eddig nem válazolt senki. A redsn0w nekem a reboot-nál lefagy, egyszerűen nem indul újra a telefon. Van valakinek valami ötlete? 🙁

 97. bocs a hülye off-ért

  ez a redsn0w ez custom fw-t csinál, vagy a már fent lévő rendszert üti ki (lásd spirit) ?

  köszi, bocsi

 98. Cydia fehér ikon probléma megoldva :

  A source-ok közé fel kell venni : h t t p :// apt.saurik.com/cydia-3.7

  Ennyi!
  A downloading packages-re még nem találtam, egyenlőre sokat kell várni, és a Cydia Installer-t frissíteni a 1.0.3201-71 verzióra!

 99. Srácok,aki 3G-s annak nem ajánlom h a redsnow által kínált multitasking és wallpaper funkciót kipipálja,mert sztem eléggé lassítja a rendszert,az akksit meg zabálja mint állat. Emiatt rakom újra most a 4.0-át. Sajnos nemhiába mondták h ezek a funkciók nem 3G-re lettek tervezve. Lehet itt is lesz vmi buhera-vera idővel h gyorsabb legyen a multitasking,és ne húzza le a rendszert annyira, de arra még várnunk kell : ) Én azt mondom,aki megteheti minimum 3GS-re,de inkább akkor már iPhone 4-re váltson :))

 100. ÓÓÓhh eléglegyen már a sok béna faszból !!!!!!

  Olvassátok már el a @Taki leírását aztán gyííí !!!

  @Admin: törölni kellene a hozzászolásokat, mert itt már tényleg csak a hülyék nem tudják megcsinálni!!!

  Már elnézést !!!
  De, ez már tényleg borzasztó!!!

 101. Sziasztok,

  3G – iOS4 – redsn0w
  fent maradt a 3.1.2-ből még pár iBlank ikon. Eddig minden rendben is volt velük, de most minden egyes “üres” ikon alatt egy halvány fekete árnyék jelenik meg.

  Arzen által leírtak nekem is megvannak. Reset…

  Üdv
  Jani

 102. A 225-ösre válaszoljatok légyszi. “Nálam miért írja ki a redsn0w mikor betallózom az fv-t, hogy “Unable to recognize specifield IPSW.” ? “

 103. ÓÓÓ ez végre szuper hír! Már csak abban reménykedem, hogy az iPhone 4 lesz Pannonra is, hogy olcsón meg tudjan vásárolni.

 104. Hello.Valakinek sikerult update-olni a Cydia-t? Most instalaltam fel az updatokat (5db.) es most varok a “Downloading Packages”-nel.

 105. @ocsi10 OK.Egyszer mar volt.Most hagyom meg ugy 10 percet es ujrainditom,mert hallottam,hogy eleg sokat kell varni mig update-ol.

  Neked mukodott restart utan? Nekem 8GB 3G-m van.

 106. nem tudja valaki mi lehet a probléma, hogy már legalább fél órája ugyanott áll a csík a telefon kijelzőjén az alma alatt, és itunes-on is “restoring iPhone software” -t ír és ott is csak áll a vonal a végénél és nem mozdul (iphone 3G 16GB, 3.1.2 spirit JB, Mac)

 107. // off (sry)
  Próbáltam frissíteni az iOS4 -re az iTouch 3G 8GB (nem jailbreakelt) készülékemet, de a backup készítésénél megáll a mutatvány. Kerek 1 órája próbálkozom vele, azóta már egyszer reinstalláltam az iTunest, újraindítottam a gépet és a táccsomat is. A backup folyamatsáv az első csíknál megáll, kb 45 perce nem mozdul onnan. És az újraindítás sem segít rajta. Jelentkezett már valakinél ez a probléma? nagyon idegesítő :@

 108. OFF:

  Tatabányán foglakozik vki szervizeléssel?
  Nincs nagy gondom, csak leesett és nem nyílik a SIM kártya tartó, nem tudok kártyát cserélni.:(

 109. Egy szakértő érthető válaszára lenne szükségem, 3g-nél az utlsó lépésig minde faxa, telepíteném fel az ultrasnowt, erre ezt írja: mobilesubstrate>=0.9.2976-1

  mit kellene tenni?

 110. EZ A MULTITASKING HATALMAS KAMU!!! Eleve mindent magától berak a háttérbe ami teljesen felesleges és nem kérte senki.. másrészt nem is futtatja őket, mert ha átlépek mondjuk calendarbool facebookba akkor az egész appot újra betölti.. ugyanaz mint régen. EZ MI? Hatalmas átb@szás az 🙂 és nem hinném hogy ez csak a JB unlockolt multitasingon van, mert az csak unlockolja nem nyúl bele. a backgrounder igazi multitasking volt.. na újra rakom

 111. Feltettem 3G-re a Multitaskingot de nem nagyon értem hogy, hogy működik. Ha valamit megnyitok akkor azt minek rakja automatikusan a háttérbe? Pl: Megnyitottam a Kamerát és ha kilépek akkor a háttérbe rakja,és külön ki kell kapcsolni, Backgrounder-nél csak ha hosszan nyomtuk akkor rakta háttérbe. Itt is másképp kell nyomni?

 112. Srácok nem azért vagytok hogy segitsetek mindenkinek,hisz ezért van ez az oldal…pl:csomó hozzászolást elolvastam,és még most se találtam meg amitt keresek…legutóbb symbian-andreoid készűlékem volt,de annyira szar foruma van,hogy a bunkóságtól el vannak szállva..1-év alatt meguntam,és tegnap végre megint vettem egy szifont,mert már vágytam vissza a SZIFON.COM-RA!!!
  eddig csak jó tapasztalatom van,hisz bármi gond van,itt hamar jönn válasz!!!és régen is igy volt!!!és nem mindenki hűlye,csak senki nem akarja elbaszni a szifonját!!!nekem is kb egy éve nem volt kezemben,most újra kell tanuljak mindent!!!de remélem ti itt lesztek…köszi mindenkinek…további szép napot…

 113. Sziasztok Srácok.
  Légyszi segítsetek mert már megörülök…:/:/
  az a gondom h mikor elkezdet a jailbrake-elést akkor a DFU módba rakás után kiirja h “Waiting for reboot” alatta meg egy sáv amibe mutatnia kéne h hol tart a folyamat de semmit nem mutat, az egész megakad !!
  ezerszer megpróbáltam már, de mindig ezt dobja ki….
  Macen is próbáltam és Windowson is de egyik helyen se működött.
  (a DFU módba rakást ugy csináltam ahogy irta a program és az iPodom egy olyan állapotba kerül mindig h fekete kijelző és csak akkor indul ujra h hosszan nyomom a home és a lock gombot… )

 114. @attila132: Sajnos neked kell bezárogatni, ha nem akarsz vészes belassulást…
  Nem véletlenül nincs hivatalosan 3G-re.

  Majd iPhone 4-nél már nem okoz ekkora fejtörést! 🙂

 115. Most van egy masik problemam.Hozza akartam adni a hackulo.us repojat a Cydia-ba es megint Downloading Packages,de az elobb feltudtam instalalni az AppSync-et.Nem ertem.Tul sok csomag van a repo-n vagy megint kell restartoljak.

  P.S. A Cydia-nak megjelent az ikonja.

 116. iTunesba beraktam a pdf-eket, meg van vmi free könyv is ott, látszólag szinkronizálja a készülékkel, de gyakorlatban, mikor elindítom az iBooks-ot, nincs semmi könyv se benne..

 117. Sziasztok Srácok.
  Légyszi segítsetek mert már megörülök…:/:/
  az a gondom h mikor elkezdet a jailbrake-elést akkor a DFU módba rakás után kiirja h “Waiting for reboot” alatta meg egy sáv amibe mutatnia kéne h hol tart a folyamat de semmit nem mutat, az egész megakad !!
  ezerszer megpróbáltam már, de mindig ezt dobja ki….
  Macen is próbáltam és Windowson is de egyik helyen se működött.
  (a DFU módba rakást ugy csináltam ahogy irta a program és az iPodom egy olyan állapotba kerül mindig h fekete kijelző és csak akkor indul ujra h hosszan nyomom a home és a lock gombot… )

 118. 3g telefonom van uj bootos, emergency kijelzés az itunesba.Így hogy tudok frissíteni?
  vagy a 3.1.3 mat lehet függetleníteni? Kösz üdv.

 119. Ugy latszik,hogy miutan kilepek a Cydia-bol,es visszalepek,akkor a source hozza van adva.Ugy latszik ezt meg kell szoknom.

  P.S.A progikat is siman telepiti.

 120. Sziasztok!
  Ez valami elképesztő… 3GS-em van és azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e a 4.0-t felrakni?! Végigolvastam a 290 hozzászólást… Hát könyörgök! Kb 20 hozzászólás van, ami használható ténylegesen. Taky leírta szépen részletesen, hogy mi a teendő! Aki ebből nem érti, annak nincs szüksége egy színes képtartóra! 🙂
  Szeretném kérni a 20 segítőkész embert, akik tényleg hozzátettek ehhez a fórumhoz, hogy írja le, hogy miben is jobb ez a rendszer! Jelenleg 3.1.3-on van: backgrounder, sbsettings, winterboard… És minden működik… 🙂
  Ami tényleg érdekelne: akkumulátor merülése és a GPS vevő erőssége (ami egy kalap ratyi jelenleg…)!
  A többi csak ficsőr… Vagy én érzem rosszul, hogy Apple-ék kiadtak valami “amazinget”, ami tulajdonképpen a szokásos parasztvakításon kívül semmit nem nyújt?
  Emellett alig várták a megjelenő JB-t és unlockot, amit a 4.0.1-el pillanatok alatt befoltoznak…?! :S

 121. Hellosztok!
  akinek megáll a downloadig packagesnel(amikor belépsz a cydiába és ott LEGFELÜL írja, nem pedig amikor sourcet adsz hozzá!) azok cancelezzék, majd lépjenek be ujra a cydiába és nyomjanak majd rá az essential upgradera. Nekem igy müködött és az ikon is fain lett.
  üdv

 122. szerintem ez annyira gáz h vannak ilyen emberek mint ez a csicska Lui akik mindenkit csak oltanak ahelyett h segítenének inkább…
  aztán közben fogalmuk sincs h kikne írogatnak ilyeneket..
  :S

 123. @glaxer: minek irjak amikor mar le van irva daemon vadaszat meg finomhangolas ott a kereso jobb felul:) de ovatosan nem tudni h az os4ben mit valtoztattak en meg varnek vele 🙂

 124. megint a sok hülye kérdés, hatszor feltéve.. CTRL+F-et senki nem ismeri? 😀 amúgy meg ilyen kérdést h 3.1.2 után lehet e egyből 4.0-ra… ekkora faszsággal terhelni az oldalt, hihetetlen 😀 KIPRÓBÁLOD, és ha megy megy, ha nem, akkor meg először feldobod a 3.1.3-at.. de egyébként meg mért ne menne… na mindegy, bocsi de ezen a kérdésen naon kiakadtam 😀

 125. Sziasztok, lehet valahogy downgrade-elni 3G-n? Nekem nagyon nem jött be ez az iOS4, netezésnél minden eddiginél jobban dominálnak a négyzetrácsok a képernyőn. Köszi.

 126. Sziasztok! Akinek 3G-je van annak nem ajánlom a multitaskingot,mivel eléggé beszaggattatja a OS-t.

  PS.: Amúgy nagyon gyors ez az uj OS ! 3G-m van, eszméletlen jó!!

 127. OFF :

  van egy olyan hibam, hogy megjelenik 10db lathatatlan bookmark ikon a telon,
  amit restore utan is visszarak szinkronizalassal. Ez meg a regi 3Gmen is rajta volt, majd amikor GSre valtottam es szinkronizaltam, akkor is visszarakta.
  Valaki tudja hogyan tudnam leszedni vegervenyesen?

 128. masik off :

  Tegnap felhivtam a T-Mobilt, a mobil net problemaval kapcsolatban, es azt mondtak rendszerfissites/karbantartas volt naluk ezert tobb mobil keszulek
  is elvesztette a kapcsolatot a serverukkel, ami az Iphone eseteben egy restoreral orvosolhato

 129. @ownage: Tökéletesen megelégednék a legutóbbi OS-sel is. Már a főképernyőn is sokkal gördülékenyebb volt a görgetés, nekem ez nem érte meg. 🙁 Esetleg valami konkrét tanács? 🙂

 130. Lécci vakai töltse fel valahová az új MobileMail.app-ot (a /Applications-ból). Ki akarom próbálni, hogy a régebbi fw-n megy-e…

  Előre is köszi

 131. 3.0.1 nem megy fel a redsn0w keresztül a 4.0 lehet hogy elöbb a iTunessal kéne frissiteni és utánna ismét a redsnowot rázavarni és akkor megy valakinek nincs tapasztalata.
  Végigcsinálja vár és mikor ujraindul akkor visszajön a régi rendszer ezt mostmár másodikra nyomja.

 132. INFORMÁCIÓK ÖSSZEFOGLALVA:

  – 3G-n a háttérbeállítás miatt szaggat (a multitasking is ront a helyzeten) – akinek nem kell, a Redsn0w-ban ki kell kapcsolni
  – 3GS-re még nincs jailbreak (egyik iboot verzióra sincs), de függetlenítés már van: Ultrasn0w 0.93
  – akinek nem megy a 3G net, az azért van, mert Update-et nyomott, nem pedig Shift+Restore-t
  – ha felraktad a 4.0-t, már nem tudod visszarakni a 3.1.3-at
  – a Cydia lassan frissül, többször ki-be kell lépni, ha felkínálja, Essential upgrade és kész
  – akinek a 4.0 alatt nem megy valamilyen program, az azért van, mert még nem készült el a 4.0 kompatibilis verzió belőle – türelem!

 133. Nekem sem megy a net 3GS-en, még nem tudom, miért. Eszerint másnál is előfordul. Az iOS 4 iTunes 9.2-vel, Update-tel került rá, Spiritelt 3.1.3-ra, se előtte, se utána nem volt Restore. Ha hazaérek, megkapja a magáét.

 134. Atlantis: irtam az iment hogy miert nincs net

  Valaki valaszolna esetleg az en kerdesemre is ? :

  van egy olyan hibam, hogy megjelenik 10db lathatatlan bookmark ikon a telon,
  amit restore utan is visszarak szinkronizalassal. Ez meg a regi 3Gmen is rajta volt, majd amikor GSre valtottam es szinkronizaltam, akkor is visszarakta.
  Valaki tudja hogyan tudnam leszedni vegervenyesen?

 135. én ugy tapasztaltam, hogy 3G-n a multitasking teljes mertekben használható ! Amivel nekem gondom volt az a háttérkép a menüben.. most restoreoltam azt kikapcsoltam multitasking maradt.. és hibátlan a rendszer ! (a 3G adottságaihoz képest)

 136. De most van egy kis gondom, függetlenítésnél a cydiában mikor rámegyek hogy ultrasnow,és hogy install akkor ezt irja ki: Note:the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed

  Valami ötlet? :/ mit tegyek?

 137. @Marton: Igen, láttam, ezért is írtam, hogy ha hazaérek, megkapja, ami jár neki. Remélem, tényleg ez a gondja. Mindenesetre a rózsaszínek elmehetnek a sistergős francba, hogy ezt nem kommunikálták rendesen. Annyi marhaságot tudnak küldeni, egy SMS-t írhattak volna, vagy közlemény a honlapon, stb.

 138. 4.0 ha berakok egy progit konyvtarba (meebo) es kapok egy uzenetet akkor konyvtar szelen megjelenik kis karika (push) mert eddig nem tettem konyvtarba azokat amiket nap mint nap hasznalok 😀

 139. hy. frissitenék én, csak a képeimet nemtudom felrakni a gépre. régebben megjelent egy ablak a windowsban, hogy importálás. benéztem a vezérlőpultba de ki volt kapcsolva, visszaikszeltem mindent de baszik megjelenni a kis ablak. valami más megoldás van rá, hogy felrakjam a camera rollból a képeket, a t-pot total commanderben is már mindent átnéztem ott sem találtam:S
  think different?

 140. Új iBoot-os 3GS-nél szeretnék frissíteni, tudom, hogy még nincs JB, viszont a 3.1.3-am spiritel jailbreakelt, kell frissítés előtt restore vagy mehet csak az update simán?

 141. Nagyszerű.. mióta nem ment fel a 4.0, azóta már a 3.0 , és semmi már sem megy fel…. tud valaki megoldást? (iPhone 3G 16GB, spirit, Mac)

 142. Akinek lassú/nem megy/nincs net ilyesmi gondja van meg akinek nincs 3G-n: sokszor le lett írva, hogy ne állítsunk vissza backupot frissítéskor, ha jb van a telón. Nekem július végén lesz 2 éves a független 3G, de csak tavaly kapott JB-t, mikor lejárt a gari (bár nem tudom mit kezdtem volna az olasz garival, de mindegy :). Eddig mindig visszaállítottam backupból, gondoltam a 4.0-nál nem kéne, mert a cydias cuccok stb bent maradhatnak meg a beállítások is. Jól tettem:)
  Tehát: Shift-restore, 4.0 betallóz, restore végén SETUP AS NEW IPHONE és akkor törli a régi dolgokat (ez nagyon nem újdonság, mégse így csinálják). Utána újra sync és minden ok, csak smsek tűnnek el. ELŐTTE: fényképeket lementeni kamera rollból, címjegyzék, calendar, app, meg ami kell sync és mindent visszarak utána. Net nem ment (pannonos vagyok), de eszembe jutott, hogy tán apn nincs beírva és tényleg. APN: net aztán kész. Ez mind nem újdonság, csak leírtam, mert itt alig olvas vissza valaki 🙂 🙂

 143. Halljátok nemtudom miért de mikor először csináltam redsn0wnál kifagyott és waiting for reboot volt 10percig,de másodszorra már jólett hála istennek.
  Csak mondom leírom nehogy vki beszarjon ;D

 144. @jani: csáó jani!!! nekem is ez a probléma lépet felel a szintén ujibootos 3GSemmel, voltma a trémobilnál is hátha ott csesztek el valamit, denemtudtak semmit vele kapcs, hazajöttem ujra raktam a 4.0 és most minden okés!!!

 145. @ownage:

  Már miért ne tudna? Nálam úgy lett visszamásolva manuálisan a névjegyzék és egy rövid konvertálás után (amit egy végigfutó csík mutat) gond nélkül használható.
  Ugyanígy az SMS és hívásnapló adatbázisainál is.

 146. Akkora segitseg ez az oldal jogy szivesen latnank sztem tobben is calamity adakozo lehetoseget hogy ha jelkepesen is de valahogy honoralva legyen a faradozasod. Sztem
  Köszönettel: Csomesz

 147. Admin!
  3GS-em van, uj ibootos tudtommal.
  3.1.3 ra be lett frissitve sajnos, csak ennek az SHSH filejai vannk lemetve, lagalabbis a cydia ezt irta ki.
  Spirittel torve volt, fel eve csak ipodkent hasznalom fuggetlenites hijjan. Most feldombtam ra az utrasnowt, faszan fuggtlenitette. kb 5 orat mukododott, telefonaltam is rajta, tobbszor ujrainditottam , fasza volt.
  Most lefagyott nem lehet elinditani csak az alma logo jon.
  DFU modban elinditva sem a gyari 313 ast sem a customot nem lehet ratenni, restore error :3194

  Tanacsotokat elore is megkoszonom.

 148. Sziasztok!
  A Spotlight (a beépített kereső) iOS4, 3GS-en magyar nyelvet használva hibázik, amikor összetett betű – cs, sz, ty, stb. – van a keresett névben, pölö Zsuzsa, ha elég gyorsan gépeled be a zs betűt, vagy copy/paste, akkor megtalálja, de ha normális sebességgel, akkor már nem jön fel találatként!
  Érdekes… esetleg vki hivatalos developer jelezhetné az Apple felé ezt, köszi!

 149. sziasztok!
  unable to recognize specified IPSW.
  Pedig ezzel az ipsw-vel restoreoltam és ezt tallózom be redsnow-ba is!
  mi a probléma? segítetek légyszives
  iPod touch 3g | iOS4.0

  Köszi
  Helló

 150. 3GS régi iBoot – 3.1.2 eSpirit JB fw-t tudtam upgradelni 4.0 custom-ra, sikeresen.
  Cydia előtelepítve. Nekem egyenlőre tetszik.

 151. Valaki írhatna választ arra a kérdésemre, hogy miért nem látom az elméletban már szinkronizált pdf-eket és bookokat az iBooks-ban! Köszönöm.

 152. sziasztok!
  unable to recognize specified IPSW.
  Pedig ezzel az ipsw-vel restoreoltam és ezt tallózom be redsnow-ba is!
  mi a probléma? segítetek légyszives
  iPod touch 3g | iOS4.0

  Köszi.
  Helló

 153. @Tomek: Szia! Nekem is volt már ilyen problémám, csak enyém azzal keményebb volt hogy nem vette észre az iTunes, addig örülj még észreveszi a géped a telót! 🙂 szóval, noymj neki egy hard resetet, vagyis sleep gomb és a home button egyszerre, amíg nem látod iTunes logót , utána próbáld felrakni a 4.0 át.. nekem ezzel sikerült is, ha nem megy még mindig, akkor újra! így játszottam vele…és most iPhone 3G, 16Gb , 4.0 jailbreakelt, fügetlenitett, multitaskingos.. és nem szaggat!! =)

 154. sziasztok!
  unable to recognize specified IPSW.
  Pedig ezzel az ipsw-vel restoreoltam és ezt tallózom be redsnow-ba is!
  mi a probléma? segítetek légyszives
  iPod touch 3g | iOS4.0

  Köszi…
  Helló

 155. @mrlespaul:

  Rendszerszinten nincs különbség, az ipsw aláírásában van.
  (Ha a GM fent van az iTunes nem is próbál frissíteni, mert egyező a verzió, de pl. a redsn0w nem tudja kibontani a végleges ipsw fájlt, csak a GM-et.)

 156. sziasztok!
  unable to recognize specified IPSW.
  Pedig ezzel az ipsw-vel restoreoltam és ezt tallózom be redsnow-ba is!
  mi a probléma? segítetek légyszives
  iPod touch 3g | iOS4.0

  Köszi
  Helló –

 157. Sziasztok!

  Nekem már ott problémám van, hogy miután rányomtam itunesnál, hogy update és elkezdi csinálni a backupot 10perc után kiírja hogy sikertelen, és hogy backup nélkül folytathatom, de elvesznek a cuccaim… azt meg baromira nem akarom… ( -120-as hibaüzenet).. valakinek volt rajtam kívülilyen hibaüzije?

 158. @Mordon: Kösz szépen. Mordon,tudom, hogy neked is 3GS-ed van. Te hogy állsz a 4.0-val? JB-d van már? Ha igen, hogy oldottad meg? Múltkor is te oldottad meg a custom firmware-rel a problémámat.

 159. Kicsit OFF:
  Ti mekkora fényerőn használjátok az iPhone-t? Nálam 3G-n mindig le van véve 40% ra kb, mert különben még ennyit sem bírna az akku,viszont max. fényerő körül sokkal jobb használni! Van ezzel kapcsolatos változás 4.0 után? Ill. akinek 3GS e van, annak mi ezzel a tapasztalata?

 160. Sziasztok!
  Nagyon köszönöm Takinak a hozzászólást! /35./ Ez alapján azonnal meg tudtam csinálni a jailbreak-et! A függetlenítést kihagytam, mert t-mobile-ban vettem a telefont és olyan is a kártyám.
  A cydia-val kicsit szenvedtem, de telefon újraindítás után felrakta magát. Azt nem értem, hogy ott mit kellett telepítenem és mi tartott olyan sokáig? A repo-kban tárolt programokat frissítette?
  Ékezetes billentyűzetet akartam még felrakni, de úgy láttam, hogy a 4.0 rendszerre még elég kevés program van írva…

  Ha van valakinek kedve akkor leírhatná a cydia-s beállításokat…
  Üdv mindenkinek!

 161. Elméletileg jobban bírja az aksi.De ha háttérben megnyitva hagyod a programokat nagyon szívja.Amúgy szerintem jobban bírja.

  (3Gs)

 162. Sziasztok nekem is az lenne a gondom mint PAPRIKA nak! az iphone előre aktivált nem magyarországi és miután feltelapiti a 4.0 ás és Jailbreak elem nem enged tovább mert irja hogy helyezzem be az eredei SIM et.
  Valaki tud segitséget?

 163. @mrlespaul:

  Én még a GM-es cfw-t használom, a véglegeshez is van már hasonló varázslat, de nem láttam értelmét, hogy bántsam a meglévőt.

  Akinek nem megy a backup, mert hibával leáll, az nézze meg, hogy előző nap frissítette-e a mobilesubstrate modult, mert kijött tegnap egy hibás változat, ami kiakasztja a backupot, ma reggel már volt javítás, de nálam csak úgy javult meg, ha leszedtem (és vele együtt az összes azt használó programot) és újratelepítettem (ez mindegyik rendszert kiakasztotta iPhone-on és iPaden is).

 164. A backup-ot az itunes hova menti? Az egy mappa, vagy csak egy file? Mivel másik gépen csináltam meg, az otthoni kb 300km-re vna tőlem. De hova menti a backup-ot az itunes… Előre is köszi

 165. haj!

  miutan jol kirohogtem magam a sok laman ugydontottem segitek… tehat akkor.

  ez a leiras az iphone 3g-re vonakozik, NEM a 3Gs-re nincs se regi se uj iboot, 3G van, a 3Gs-es almatulajoknak javaslom a regi mondast “turelem, stabil jb-t terem”… tehat:

  1. itunest frissited 9.2re

  2. csatlakoztatod a szifont, majd felnyomod a 4.0-t

  3. http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone4/061-7436.20100621.58Yt4/iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw – letoltod ebbol lesz a GM fw

  4. http://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.5b5-3.zip?attredirects=0 – letoltod ezt, ez a redsnow

  5. miutan letoltotted oket, gondosan kicsomagolod, majd elinditod (lehetoleg adminkent – jobb gomb, run as administrator -) a redsnowt

  6. ha ez megvan,akkor betallozod neki az ipsw filet amit a 3as pontban letoltottel

  7.mesz tovabb, majd dfu modba rakod a telefont

  “(DFU mód: Hagyjuk az adatkábelt a telefonon, kapcsoljuk ki a telefont, majd kövessük az alábbi utasításokat:
  – Nyomjuk le a “Power” gombot(5 másodperc)
  – A “Power” gombot lenoymva tartva, nyomjuk le a “Home” gombot is! (10 másodperc(míg fekete nem lessz a kijelző))
  – Eressztjük fel a “Power” gombot, tartsuk lenyomva a “Home” gombot(15-20 másodperc(míg az iTunes nem észleli az eszközt!))” ) – ha nem megy elsore, akkor csinald masodszor,harmadszor,ne hisztizz,elobb utobb sikerulni fog.

  8.miutan elkeszult, cydia, manage,sources, letoltod az ultrasnow-t, restartolod a gepet , es VOILA

  van egy jailbreakelt iOs 4.0-s FUGGETLEN iPhone 3g (!!!!!!)-d

  Remelem segitettem,linkekkel leirassal

  csa

 166. @gaffer: igen? szürke a cydia ikon es baszik barmit is csinalni hiaba lovom ki 15szor es inditom ujra semmi… es rohadtul idegesit es ujra raktam mar 4 szer es meg mindig semmi es kivancsi lennek ö h csinalta

 167. jól foglalom össze?
  3gs 16gb régi IBoottal, 3.1.3 és mindegy milyen baseband: lehet függetleníteni, de nem lehet frissíteni a 4-el.

  3gs 16gb új IBoottal, 3.1.3 és mindegy milyen baseband: nem lehet függetleníteni, és nem lehet frissíteni

 168. Geccc…mi paraszt ez a Geohot ember 😀 😀 😀 😀
  Hát, ha neki bejön ez a pwn4life téma. . .kezet csókolok 😀 😀 😀
  Bár…1x úgyis felveszi az Apple 🙂

 169. siker 3.1.3 függetlenitve 1 perc alatt a sydiarol minden simán ment erre vártam 2 honapot.mindenki megcsinálhatja othon nem kell hoozá számitogép sem csak a szifonban irtakat kell követni:)

 170. Üdv!

  Kéne egy csöpp segitség amit nem értek és eléggé zavar míg nem oldódik meg:

  Egyik ismerősöm még annó befrissitette 3.1.3-ra a 3G-jét mert azt hitte a Spirit egyben unlock mert figylemetlen volt is és azóta 3.1.3-n ragadt egy activation screen-el mivel ATT-s a teló és nincs kártyája.

  Mondtam neki nem nagy dolog mostmár, recorveryből vagy DFU-ból tegye fel offical 4.0, aztán redsn0w-al JB + hacktivation, majd unlock ultrasn0w-al.

  Csak az a probléma, hogy a telefont nem lehet semmmilyen módon kilőni (hosszan home+power) miközben activationt kér az iPhone, nem regál rá, így nem nem lehet betenni DFU vagy rec.
  3.1.3-hoz való redsn0w meg nem tud hackiválni.

  Tud valaki valamilyen megoldást??

  Köszi.

 171. De régen írtam már ide is 🙂

  Szóval Guglizgattam kicsit mivel én is efféle hibával küzdök.
  3.0-ról toltam fel a 4.0-t (Shift restore ahogy kell), előtte kimentettem mindent; majd redsnow jött ahogy azt szoktam is csinálnia többi telónál. Namost IPS confrirmed UDF-be leteszük “pihenni” Kiírja a redsnow hogy már a teló fog dolgozni és hogy gépen kész. Aham.. 1 órája blank fekete képernyő és semmi 😀 1× felvillant fehéren a kijelző de ennyi. Stuck in DFU.

  Guglival kiderítettem hogy régebben is volt ilyen. Akkor megoldotta z ha lehúztad usb-ről a telót majd vissza. ment tovább. Ezt érdemes megpróbálni azoknak akik hasonló gonddal bajlódnak mint én. (nálam most nem működött).

  Ha nem megy így akkor futtatni kell rendszergazdaként ill win XP kompatibilitásban a sn0wt. Hátha. Ha az sem akkor várakozás a végleges sn0wra.

  Ha az sem, akkor várni kell míg megjelennek a CFW-k és egy előre aktiváltat feltenni. (legalábbis remélem hogy ez járható lesz) 🙂

  Esetleg bárki találkozott ilyen problémával (hogy a telefonon nem futott le a jb metódus és így maradt egy aktiválatlan szűz 4.0-ja) visítson hogy hogy oldotta meg 🙂 ha találok valamit még akkor írom ide.

 172. Hali, annyi kérdésem lenne csak hogy a 4.0 án ugyan úgy müxik a saját téma winterboard stb?
  Vagy változott valamit a mapparendszer? Aki tapasztalt valamit légyszi írja meg, köszi.

 173. Hát most szinte az összes kommentet elolvastam ami nem volt kevés és úgy látom hogy látszi ezen a redsnow-n hogy még béta, mert rengeteg probléámája van sokaknak jb alatt vagy után. inkább megvárom a végleges redsnow-t hátha abban ki lesznek javítva ezek a bugok. akik felrakják azoknak problémamentes jb-t és normális cydia működés kívánok. minden jót mindenkinek

 174. 4.0 Jailbreak után a tört appok nem indulnak el, de a régi verziós demok igen, mit csinálok rosszul. Bocs most csinálok ilyet először.

 175. Sziasztok!

  Felraktam a custom firmware-t 3GS-re, működik szépen, de amikor a cydiát elindítom, folyamatosan a “Downloading Packages” megy és nem lép tovább. Mi lehet a gond? Próbálom letörölni a source-okat, de ha egyet letörlök, megint ezt csinálja, ha kilépek és vissza ugyanez a helyzet, csak a restart segít. Tudja valaki a megoldást?

 176. @Pietro: azt mond meg nekem legyszives h h oldotad meg azt h ne legyen szurke a cydia ikon mert nekem nem megy es nem engedi semmitsem telepiteni onnan es nem ertem :O

 177. iBooks problémáról annyit, hogy Appstore-ban is sokan panaszkodnak rá, mert nem tölti le teljesen a könyvet (holott 100%-t ir), folyton syncelni akar, stb. Szóval majd gondolom javítják…

 178. restoroltam a szifont és most még itunesból is eltűntek a letöltött appjaim. Mit csináljak? Ha újra letöltöm azokat a fizetős appokat ugyanazzal a fiókkal akkor majd csak kidobja, hogy már 1x megvetted előtte, nem?

 179. @Zana:
  Nem kell letöltened, hagyd hogy az iTunes töltse le magának.szóval csak frissítsd,ekkora letölti magának az ipsw-t ,aztán felrakja a 4.0 át, ha JB is akarsz akkor pedig a redsnowba berakod azt az ipsw-t amit az iTunes letöltött.

 180. telepitettem persze, meg rájöttem,hogy kell az appokat letölteni és telepiteni. Eddig megy is, de telepités után, inditom majd 2mp fekete kép és kilép.

 181. @Mordon: Felraktam a customot, szépen megy. Viszont a cydiával gondok vannak: nem frissít magától, újra kell indítgatni, frissítésnél mindig a “Downloading Packages” megy, amit nem fejez be, valahol rostokol. Erre tudsz valami megoldást? Thx

 182. @maarK:
  a cydiaban a változásoknál(changes) jeleznie kell(nekem 5 volt), és ezeket telepitened, kell, hogy tudjon müködni. Ha nincs változás akkor addig kell ujrainditgatni a cydiat amig meg nem jelennek.(multitaskingnál ne feledd mindig kilőni)

 183. @Pietro:

  Köszi a választ! Csak írták,hogy jobb megoldás,ha én töltöm le és shift+ restore -al betallozom a fájlt. Ha letöltöm az itunsrol akkor a gépen hova menti a fájlt?

 184. @Zana:

  persze úgy jobb,de így egyszerübb és ugyanolyan jo 🙂 le kell töltened a Everything nevű kereső programot, amit ha letöltöttél, akkor elindítod, és rákeresel a ”.ipsw” re, ekkor megtalálja azt amit au iTunes letöltött, és jobb katt”kivág” és berakod valahová,egyszerübb helyre. És mehet a Redsnow!!

 185. Potee! nekem ugyanezt csinálta. Nekem a benti gépemen xp van, megpróbáltam azon is és ott gond nélkül végigment. valamiért a win7 sz@raxik, pedig korábban többen is írták, hogy win7-tel csinálták végig az egész eljárást. szóval az igazi okát nemtom, de nekem így xp-vel működött…

 186. @gonzo:
  igen !!
  Elinditod a redsn0w-t a legujjabbbbbaal beadod neki az ipsw-t ,amit letöltöttél,és miután a redsn0w végzet,elindítod a cydiát,és a source-ban megkeresed a repo666 …. kezdetü source-t,és felrakod azt az egyetlen egy kis kiegészitőt amit ott találsz,és woálá független 😀
  Utána tanácsos a http://cydia.hackulo.us imet a sorce-hoz adni,mert utána mehet a tört app 😀
  Ui:ha a cydia lassu,nem kell pánikolni,mindenkinek lassu,nekem is az volt de én kivártam 🙂

  Nah sok sikert,ha valakinek kell help , írjon ..

 187. Segítsetek 4.0-ban plíz!
  Az a bajom, hogy az Ibooks nem fejezi be a letöltést. Végigmegy a kék csík, de aztán nem fejezi be. Ja, és közben folyamatosan a jelszavamat kéregeti.
  Ipod touch 2G, redsn0w-val jailbreakelve.

 188. Osx alatt hova rakja a letöltött 4.0 ipws?Mert egy másik oldalról letöltött ipws használtam a redsn0w-ba és valamiért eltünt az a mappás kis icon 😀

 189. @Lui:
  a tört appok indítás után kilépnek, de a multitaskingnál ottvannak mintha futnának, de rájuk bökve, is ugyan az mint inditásnál, fekete kép, kilépés. 🙁

 190. Takinak köszi a leírást! 🙂
  off
  most végeztem, a jailbreak és az unlock sikeres volt, de mióta elkezdtem visszatelepíteni a szokásos dolgokat (winterboard, installous, stb) azóta folyamatosan crashel a telefon. springboard restart után amint kizárom, crash. a mobilsubstrate miatt lehet? vagy mi miatt, légyszi segítsetek! köszi 🙂

 191. Amúgy lehet hogy nem az ios4 miatt szarakszik a cydia. Én nem frissítettem, de most bementem cydia-ba és vagy 10 perce írja felül hogy downloading packages. nemtom lehet csak nálam szar a cydia csak furcsamód tök ua. a probléma nálam is mint azoknál akik frissítettek 4-0-ra.

 192. 3gs új iboot.

  Én már csak a zseni GeoHotban bízom, hogy hamar kiadja a hacket rá.

  Jelenleg jb miatt nem frissítettem ios4-re, egyenlőre várok 🙂

  GeoHot az iPhone istene:D

 193. ultrasn0w felrakva > eredmény telenorra kiirja rakjak be egy “nem tiltott kartyat”…

  reboot stb minden megvolt 😀

  Mi lehet a gond?

 194. @Ferrer: Márpedig úgy tűnik:
  “DO NOT JAILBREAK IF U WANT TO USE IBOOKS!!!
  After jailbreaking ibooks do not display any books and u cant sync anything to it”

  “I too find that iBooks is broken by the jailbreak. I have done a number of restores and it works just fine until the jailbreak is applied, at which time the downloaded books delete and you cannot download more (they never finish installing)”

  meg ilyenek… sok helyen!

 195. Mi a megoldás ha nincs gyári kártyánk a telefonhoz és folyamatosan azt kéri?
  Innen hogyan tovább csak az iTunes conect van se restore olni sem tudom…

 196. Üzenem mindenkinek, hogy a redsnow egyáltalán nem instabil, akinek nem megy az (L)user, ne a programba keressétek a hibát, olvassatok vissza -én az egész oldalt a kommentekkel együtt átolvastam, a hibákkal és tapasztalatokkal együtt, tényleg minden le van írva!

  3G
  -iTunes 9.2-re befrissít
  -4.0 letölt, Shift+Restore, betallóz
  -Ha végzett jöhet az aktiválás, SIM utána maradhat benne
  -redsnow – Itt érdemes csak a Cydiat és a Multitaskot beklikkelni
  -iTunes megnyit – Set up as new phone (kipróbáltam és nekem nem szerette a Backup-ot)
  -Cydia elindít, ha nem mennek a betöltések akkor ki-be kell kapcsolni és menni fog, http://cydia.hackulo.us source-ot felvenni, ha lefrissített, vagy ha nem 🙂 akkor is ott lesz a köv. indításnál és feltelepíthető lesz az AppSync 4.0 a Hackulo mappából
  -Cydia felkínált frissítéseit telepíteni, ezutána megszokott ikon lesz látható
  -Ingyenes app feltelepít, majd jöhet a többi progi.

  Köszönöm a posztot és az útmutatást!
  Átolvastam, lementettem, átértékeltem, és végül a leírtak szerint feltettem.
  Mivel a háttér miatt belassult de nagyon, nyomtam egy restore-t és újra belekezdtem a feladatba, de most a Jailbrake a háttér nélkül ment, csak a Cydiát és Multitaskot hagytam. Hasít de valami iszonyatosan, tényleg nagyon komoly lett!

 197. A probléma az, hogy a szifon.com 2 nap alatt másodszor nincs a helyzet csúcsán.

  A mai cikk címe: iOS 4.0 Jailbreak, függetlenítés, iPhone 4 feltörve!

  Namost ebből mi igaz? iOS4 Jailbreak van, függetlenítés is, csak azt felejtik el odaírni, hogy egyrészt CSAK 3G-re, másrészt hogy még nagyon kezdetleges.
  Függetlenítés: ugyanez.
  Iphone 4 meg hogy lenne feltörve, ha még meg sem jelent, és senkinek nincs? Vagy a szifon.com-ról próbálta már valaki?

  Nem azokkal az emberekkel van a baj, akik annyit sem beszélnek angolul, hogy kénytelenek ide jönni, azt gondolván, hogy itt magyarul csak elmagyarázza nekik valaki. A gond azokkal van, akik azt hiszik, hogy értenek hozzá, és félinformációkkal tömik tele az átlaguser fejét.

  ja, hogy ha elbassza, akkor egy része legalább a szifon-nál köt ki, akik jó pénzért majd megoldják az elbaszást?

  Akkor azt kellene írni, rögtön a cikk címében, hogy jó bonyolultan mondjuk, hátha elbaszod, mert Mi ebből élünk.

  És még egy ínyencség: a cikk elvileg az iOS4 JB-ről és unlockról szól, akkor minek idekavarni, hogy 3.1.3 alatt hogy lehet JB-elni és unlockolni 3Gs-t?

  Azt hiszem, a szifon.com munkatársainak kellene egy nagy levegőt venni, és elölről kezdeni az egészet. Alapos és pontos infokat adni, és akkor nincs a sok hülyének tűnő kérdés. Egyszerűen és érthetően elmagyarázni a hogyant, az átlaguser nem akarja feltétlenül érteni a miértet, csak a hogyant, mert használni akarja a telefonját.

  És egy javaslat mindazoknak, akik még nem cseszték el a telefonjukat: ha egy kicsit beszéltek angolul, olvasgassátok a dev team oldalát, ha van valami konkrét, úgyis kirakják.

 198. Sziasztok!

  Az alábbi problémában kérném a segítségeteket: Nem akarok jailbreakelni, függetleníteni egyszerűen szerettem volna feltenni a 4.0-ás OS-t 32Gb-os 3GS-emre. Itunes-t frissítettem 9.2-esre, majd rádugtam a telefont. Jelezte is, hogy van elérhető frissítés, elkezudtem letölteni. A program elkezdte volna frissíteni, egyszer csak megjelent a telefonon a kábel meg az Itunes kijelző és ekkor megállt minden. A számítógép telepíteni akar egy Apple Mobile Device (Recovery Mode) drivert, ami nem sikerül neki. Megpróbáltam már újrainstallálni az Itunest, megpróbáltam manuálisan megadni a driver – elméleti – helyét a C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers mappát. de semmi sem segített. Nem sikerült feltelepíteni a drivert, és a telefont sem tudom újraindítani. Legyetek szívesek segíteni, mert az apple support fóruma kapal szar, mindent kimerítettem ami ott van…

  Kezd a tököm teli lenni az Appleal, meg az Iphonejával…

 199. @loveboy:
  tökéletesen egyetértek. 2 napja a szifon cikkeit, és hozzászólásait olvasom, de egyszerűen meg vagyok zavarodva. Nem lehet a lényeget kihámozni, mindenki félinfókat ad, sehol egy tisztázó cikk. A cím meg egyenesen megtévesztő.

 200. @loveboy:

  Szerintem igen jól tájékoztat minket a szifon.com, aki nem ért az ilyen telefonokhoz akkor minek vesz?Mert ha nem ért hozzá akkor használni sem tudja.Aki elrontja az csakis magának köszönheti,járjon utána.Én speciel itt figyelem a kommenteket, akinek tudok segítek.És egy páran így vagyunk vele.

 201. Gyári független 3G, taki féle módszer (amúgy ez van a dev-team honlapján is, csak így aki nem tud angolul itt megkeresi taki hozzászólását) ultrasn0w nélkül és kész. Cydia, battery%, multitask on, wallpaper off (thx pietro)

 202. Na 4.0 felkúszott, utána egy sima JB, most pedig pár óra várakozás a backup miatt 😀 háttér és multitask mentes 3G 🙂 repeszteni fog mint állat :D:D:D

 203. @gerdg:

  Én is ezt gondoltam, csak kipróbálásból raktam fel, de nagyon nagyon NAGYON megtetszett, szép,használható,pedig aztán nekem nincs szükségem ilyenekre…de ez tetszik.szerintem ha kipróbálnád te is,tetszene…amugy pedig ha megcsináltad a JB. utána kiprobálhatod..mert csak JB kell ujra, nem kell megint felrakni a 4.0 és utána JB.. hanem rögtön…én igy szorakoztam vele. elöször felraktam a multitask+wallpaper aztán letöröltem a multitask ot.. de ugy is szaggatott.. aztán csak a multitaskot raktam fel és igy pörög mint állat 😀

 204. @Pietro:
  beleolvasgattam, hogy te miket írtál eddig, a fele egy “igen”-ben kimerülő segítség volt, a másik fele pedig a gondjaiddal foglalkozó kérdés 🙂

  3 darab 3Gs után nem mondhatod, hogy nem értek hozzá….userszinten 🙂 mindegyik működik, és egyikkel sem kellett 15 percnél többet foglalkozni, hogy rendesen menjen. A titok nyitja, hogy meg kell várni, amíg mindenféle mahináció nélkül, pár kattintással elérhető a végeredmény, lásd spirit JB.

  Amíg ez nincs, addig pedig egy ilyen oldal működtetőitől az az elvárható minimum, hogy türelemre biztassák az embereket. Nem pedig az, hogy elhitessék, megy ez mint a karikacsapás. Aztán látjuk, illetve olvassuk a végeredményt 🙂

 205. nekem mostmár sehogy sem akar működni a telóm, se 4.0-val se 3.x.x. el
  másik gépen is kipróbálom mindjárt de ez egy vicc.. hogy az összesnél megáll a csík a háromnegyedénél és stagnál…

 206. Sziasztok!
  Nekem egy új iboot-os 3gs van, t-mobile-nál vettem és nincs szükségem függetlenítésre.
  A Jailbreak-et is tudom nélkülözni pár hétig, mert nagyon ritkán használom a tört programokat a telefonon.
  Frissíthetek így most a 4.0-ra, a későbbiekben ha jailbreakelni szeretném, nem lesz ebből gond szerintetek?

 207. egyebkent ha vkinek kell vmi segitseg, nyugodtan irjon ram, vagy ha nagy a para,bp-en belul tudok segiteni…loveboynak egyebkent igaza van

 208. Egyébként, bár tudom, hogy kb senkit sem érdekel 🙂 nekem majdnem 1 éves 3Gs-em van, a mai napig 3.0-s szoftverrel.
  Egyetlen oka, hogy én is várom a 4.0-s megoldást, hogy egyre több program nem megy rá fel, mert újabb szoftvert vár el.

  De ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy amíg 3-4-szer is fel kell rakni a 4est, csak hogy felmenjen végre, és utána 3-4 alkalommal futtatni a redet, csak hogy eredménye legyen, és utána még keresgélni ezt-azt, az userbarát megoldás?
  Az kőkemény kísérletezés.

 209. Még egy megjegyzés, senki ne bíztasson senkit arra, hogy tuti lesz JB 3Gs-re, mert ezt nem tudhatjuk, csak ha már kint van, addig meg legyünk türelemmel 🙂

 210. Az oldallal, a cikkel és a “zavaros” hozzászólásokkal semmi baj nincsen! Inkább köszönetet írhatnánk, hogy tájékoztatnak minket magyarul is, naprakész információkkal látnak el, és leírást kapunk a megoldásokról mit és hogyan érünk el. Az pedig, hogy vannak emberek akik olvasás helyett kérdeznek, és összezavarnak másokat, nehogy már a segítőkész szerkesztők, adminok vagy felhasználótársak hibája legyen!!! Nem olvastam az angol fórumot, nem piszkálom naponta a telefont, hogy baromságokat telepítgessek, egyszerűen csak ma is mint minden másik napon megnéztem a szifon.com-ot, láttam mit posztoltak, átolvastam, értelmeztem, letöltöttem, feltettem, mindent a leírtak szerint..és működik! A cikk legelején kiderül kik használhatják ebben a pillanatban a 4.0-t, persze lehet ezt is félreértelmezni ha valaki akarja, de ebben az esetben azt tanácsolom akkor ezek az emberek maradjanak a külföldi fórumokon és olvasgassanak- de legfőképp kommentezzenek ott!

 211. Sziasztok,

  3G – iOS4

  SBSettings szépen megy,
  Winterboard nem – safe mode folyamatosan – uninstall és lám minden jó megint

  Folderek: eléggé gáz, ha rendezni akarom az ikonokat, akkor többnyire folderekbe rendezem őket nem a sorrendet cserélem fel, esetleg új lapra húzom. Erre marad az iTunes.

  Cydia: kegyetlen lassú, Frissítések újra betöltése 3-5 perc, keresésnél a karakterek bevitele kritikán aluli – 3.1.2 sem volt gyors, de ez… (winterboard-ot begépelem mire a wi megejelenik)

  Memória: alap + camera plus + stopwatch + passcode + fn.hu + hírmátrix és 41 mega. Ez régebben egy rss feed olvasóval megspékelve 2x mega volt csak

  Üdv
  Jani

 212. @flashbackh:

  iPhone 3GS

  Még mindig kétfelé kell választani. Új és régi iBoot.

  Régi iBoot: Várnotok kell, amíg a redsn0w támogatja az új rendszert és ti is tudtok frissíteni 4.0-ra majd pedig függetleníteni. Szóval tessék várni!

  Viszont, ha valakinek jelenleg 3.1.3 -as telefonja van és jailbreakelve van, csak tegye fel az ultrasn0w 0.93-at azonnal független lesz. Nem kell frissíteni 4.0-ra. Spirit ezután pedig ultrasn0w.

  Új iBoot: Nektek még többet kell várni., viszont itt jön a képbe GeoHot kolléga.

  GeoHot egy neves hacker konferencián van jelenleg és nem mást állít, mint hogy talált egy olyan iboot exploitot, amivel az eddigi összes iphone-t fel lehet törni és az új iPhone 4-et is! Sőt! Igazából azt is mondta, hogy az elkövetkező összes iphone-t fel lehet majd törni vele az életben Neve: “pwned4life”

  ezt csak azért illsztettem be neked, hogy lásd. értelmezem is: 3Gs-re jelenleg nincs semmi. De lehet, hogy lesz ez vagy az.

  Ha ezt írnák, pont így 2 sorban, az ok, de így, bő lére eresztve, kettéválasztva, mert az úgy hatásosabb, és “egyszerűbb”, nálam nem a bonyolultség és feleslegeség kategóriáját meríti ki, főleg, hogy ha valaki kisit bátrabb, neki is fog állni a régi iboot-os 3Gs-nek, mert hátha frissült már az a red…
  De honnan tudjuk, hogy fogja? Mert az a cél? és ha nem érik el?

  Ha valaki magára veszi a felelősséget, hogy tájékoztat, az egyértelműen, következetesen és érthetően tegye. Nem a szifon.com céljával van a bajom, hanem azzal, hogy az elmúlt 2 napban túl nagy fába vágták a fejszét és beletört a bicskájuk. 🙂

 213. @Tuki:

  A (L)user azoknak szólt, akik azt kommentelték, hogy nem használható redsnow, hibás stb. és majd várnak egy “stabilabb”verzióra, és pont ezzel félrevezetve másokat, hogy ne használják a havat.
  Ezúton jelzem ismét, a redsnow működik hibátlanul (3G)

 214. Nálam simán ment minden elsőre hála Istennek, 4.0,jailbreak,függetlenítés 🙂
  Viszont ezzel a multitasking-gel nem vok megelégedve. Az hogy amit én megnyitok,azt nekem mind lerakja háttérbe futó alkalmazásként (és akkor még jó esetben az alkalmazás korrektül fut is) ,ezzel terhelve aksit,memóriát … ez nekem nem jön be. Remélem ezt majd idővel javítják, mert így könnyen leterhelhetjük a telónkat : / … iPhone 4-en tuti nem para, de azért egy 3G-t, (talán 3GS-t is) megvisel. Nem hiába 3G-n gyárilag nincs is benne … na mind1, azért még várjunk, alig jött ki az új OS, a jailbreak, a hacktivation … 😀 nyilván vannak problémák, ahogy korábbi OS-eknél is volt 😛 De reméljük idővel minden okés lesz =)

 215. @loveboy:

  (3GS)

  “Régi iBoot: Várnotok kell..
  Új iBoot: Nektek még többet kell várni..”

  Lehet valóban elég lett volna ennyit leírni, de a lényeg akkor is benne van. 😉
  Természetesen nem vitát vagy kommentet jöttem gyarapítani..

 216. A mobilenetem nem megy, olvastam, h másnak sem, lehet. h azzal baxtam el, h a z itunesből update-tel tettem fel a 4.0-t, ahogy taki írta, nem pedig shift+ restore-ral, ahogy valentino? (megjegyzem APN be van állítva és cellular data engedélyezve)

  Vélemények?

 217. @flashbackh:

  Én sem a vita miatt jöttem, csak azért, hogy hátha észbe kapnak a szifonnál végre, hogy ne a vágyaikat írják, hanem a tényeket. Ha a vágyak is szerepelnek a cikkekben, és olyan olvassa, akinek a vágyai hasonlóak (átlaguser), könnyen tényként kezeli…és ebből jönnek a problémák, lásd a fenti 560 komment legalább fele.

  Ha a szifonnál kérik, szívesen segítek majd a 3Gs-ről szóló cikk megírásában, amint aktuális lesz. A mailem biztos látják 🙂

 218. @Pietro: hmmmm 🙂 majd talán egyszer kipróbálom 😀 de most hogy kicsit nyomkodtam a folderek az nagyon komoly lett, és nagyon gyors 3G-n a 4.0 🙂

  ha mégis kell a multitask, akkor csak simán újra futtatom a redsn0w-t és benyomom? de utána nem kell újra backupolni? végülis semmi köze hozzá, csak azért valaki megerősíthet benne 😀

  de még mindig azt mondom hogy multitask nekem még nem kell 🙂

 219. @torrente777 és mennyire igazad van bakker….. most hogy mondtad a wifisync-et, most ugrott be hogy olvastam amikor kijött ez a progi, hogy restore-nál bekavar… mondtam is magamnak kit érdekel, nem tervezek restore olni 😀

  na megcsinálom köszi !!!

 220. @Macifighter: Velem is megtörtént, ha engeded a mentés visszálllítását a frisssítés után, akkor szál el a net. Miután végigment a frissítés new phone -t válassz ki.
  Én úgy oldottam meg, hogy restore -oltam itunes ból, majd a backup visszaállítást nem engedtem.

 221. valoban hatter nelkul gyorsabb az egesz rendszer, bar szerintem elobb-utobb lesz ra valami megoldas, mert kizartnak tartom, hogy ennyire igenyelne az erosebb hardvert egy hatterkep, mikor winterboardos temaknal beallitott hatterekkel nem volt gond az elozo verziokban.

 222. Új iboot -os 3GS -em van, így JB nincs 🙁
  Telefon számokat és naptárat outlook szinkronizációval állítottam vissza, sms -ek elvesztek, de a mobilnet fontosabb volt.

 223. Van olyan 3G tulaj, akinél végül nem függetleníti az ultrasn0w? mert végigolvasva az oldalt volt egy-két gyanús komment. :S JB és hacktiválás idején maradjon a kártya a telóban? vagy vegyem ki és csak akkor tegyem vissza, amikor már cydia-ból indítom az ultrasn0w-t?

 224. @aang: nyomd a powert és a home-t ameddig nem jön alma majd engedd el. hagyd egy kicsit, többnyire eltart egy darabig mire DFU-ból feláll, ha mondjuk 5-10 perc múlva is alma, akkor ugyanez a művelet. el fog indulni.

 225. Aki frissített 4.0-ra és nem megy a mobilnet annak itt egy megoldás:
  Felhívtam T-mobil testvért és ők is tudnak a problémáról. azt javasolták, hogy a rendszer felrakása után új telefonként csináljuk a profilt ne a régit használjuk és akkor menni fog simán.

  Még nem próbáltam ki de egy próbát megér— és még megkérdezte hogy az iphone 3gs új iboot telefonom JB-zve van-e 😛 lol

 226. Az volt már, hogy 2G-s iPhonomra akkor hogyan kell felrakni a 4.0-át??? 🙂
  És ugye minden működni fog rajta, ami a többi telefonon is!!!??? 🙂
  Léccci-léccci-léccci, segítsetek nekem! 🙂 🙂 🙂

 227. @Arzen: Várj azzal a multitaskingal, ahhozm, hogy az olyan flottul működjön mint ahogy annak kell, ahhoz minden appot frissítenie kellene az írójának…

 228. Na az van, hogy frissites ota nincs netem a telon. Mitol lehet? Van tippetek? mindent ki be kapcsoltam mar rajta, amit lehetett, de akkor sem. wifin megy, 3g-vel nem, pedig jelzi h latja a halot.
  Tipp?

 229. hali!

  valakinek van olyan gondja az iBooks-szal, hogy nem rakja be a gépről frissített könyvet valamint ha a telefonon töltöm le akkor végigmegy a letöltési csík, de a végén megáll és semmit nem lehet vele kezdeni!?
  üdv

 230. @Szpisti: ahhoz h az oylan floppol menjen ahhoz sok memoria kéne! … fuck ez nem az a multi tak aminek lennie kéne ez kb olyan mint a backgrounder! de javitsatok ki ha tévedek!

  erdetelig steve azt mondta h amint appot valtasz vagy bezarod akkor az aktualis allasa az appnak ki irodik a memoriaba es az abb bezarul ehelyett most az történik h amint egyre több appot teszek a háttérbe (alap ios4 es appokat pl mail sms phone calendar stb) ugy csokken a memoria is és ha megnyitok egy normal appot akkor ofc szepen sorban elkezdi bezarogatni a hatterben futo appokat… ez sztem nem az amit steve eladott a keynoteban vagy hol

 231. Gyerekek!
  Korábban ugye úgy volt, hogy 3Gn nem fog működni a multi task. Na, nekem gyönyörűen műkszik az alap telepítés után. Se JB, se semmi más 🙂
  Köszi mindenkinek 🙂
  Cápa 🙂

 232. @Crazy: Mondjuk nem tudom, hogy kell működnie, de az műkszik,h az egyik ikont ráhúzom a másikra és akkor kis “könyvtárakat” csinál. Aztán egy kis ikon alatt van amit belehúztam. Kéne még mást is csinálni? Vagy erre írtátok,h korlátozva műxik? Mit kéne még csinálnia? 🙂

 233. @SharkMan: hát, közel álltam hozzá! még jó h leköt az h nem működik az iBooks JB-vel 😀

  nah csak h felvilágosítsalak: amit te mondasz mint multitask az a folders (ami szintén 4.0 újítás), szal h, mint ahogy a neve is sejteti, az appokat könyvtárakba rendezheted!
  a multitask az az, hogy belépsz pl 3-4 alkalmazásba és a home gomb 2szeri megnyomására alul megjelenik egy felület amiben látod azt a 3-4 appot és közöttük tudsz ugrálni!
  Capisci? 🙂

 234. @RKG: Óóóó, hát így már világos 🙂 hálás köszönet 🙂 a lényeg, hogy értettétek mit akartam értetlenül mondani 🙂 sorry, ha esetleg félrevezető volt más laikus számára 🙂
  Még 1 kérdés. avatart hol tudok feltölteni a profilomban?

  (a hal nem lakoma, csak koma) 🙂

 235. No. Munkából hazaérve frissitettem én is. 35. hsz alapján csináltam, de beirom ide a sztorit, hátha valakinek segit valamiben… 😀

  1. 4.0 firmware iTunessal letölt (csak letölt)
  2. SIM kártya kivesz
  3. SHIFT+Restrore a letöltött fájllal
  4. redsn0w (előtte DFU móda raktam iTunest figyelve, mert az jelzi is, hogy abban van)
  Waiting for reboot lefagy (2-3 próba és utána sikerült neki) (Windows 7-en SP2 compatibility módban)
  5. Cydia (fehér ikonnal) indit
  Reorganizing szöveget irt
  Majd bezárja cydiat
  6. Cydia start ismét, frissitgeti magát
  Upgrade essentials
  Close Cysia (Restart) gomb
  8. Start megint Cydia
  Cydia jelezte hogy még van 2 frissithető
  Upgrade
  (Lehet nem essentialsra kellett volna :D, akkor ezt megspórolom)
  Cache hiba error stb… nem érdekelt túlságisan
  Return to cydia gomb
  9. Cydiaban search ultrasn0w -> install
  Reboot Device gomb
  10. Pannonos SIM kártya berak -> asszonykám felhiv
  MŰKÖDIK

 236. @janist: megpróbáltam mégegyszer, most restorral, és új telefonként, de így sincs mobilnetem…

  Van akinek megy 3g + telenor kombinációban a mobilnet?

 237. 3G-n frissítők: többen panaszkodnak, hogy nem megy a google-sync Exchange-en (levelek, kontaktok, naptár)… kinek mi a tapasztalata?

  ill. gondolom most mindenki bőszen nyomkodja most a telefonját, de akksi-idő változást tapasztaltatok-e?

  köszi

 238. en is feltettem a 4.0 verziot. siman raengedtem az itunest,es gond nelkül megcsinalta.aztan betalloztam neki a szoftvert,es a jb mar ment is.cydia makacskodott kicsit,de aztan eszhez tert es mar mindent vissza tettem. szepen hasit a telo,semmi lassulas nem erezhetö. 3g-telon mindenzt

 239. @Pietro: kipróbáltam a multitaskal, szerintem úgy lassabb…

  illetve kipróbáltam a navigon és egy másik program között, de nagyon vicces, mert amikor vissza váltok a navigonra, akkor újra elindítja… ergó, még nem csinálták meg a navigontsem sem a másik programot sem multitask képesre, tehát ebben az esetben tök felesleges, az apple programjait meg kilépek azt belépek a másikba, oda nem kell multitask 🙂

  szóval most kikerül belőle a multitask, és újra hasít a kis csoda 🙂

 240. felraktam pár dolgot a szifon sourceból és mindig safe módban marad a gép, akármilyen restart után, van ötletetek mi lehet a baj? kössz

 241. Sziasztok tud valaki segiteni abban, hogy nyomtam egy Hard resetet az Iphonomon és most csak egy kék kijelzö van.
  hogy lehetne helyrehozni?

 242. hát Srácok én shift + restore-ral nyomtam fel a 4-est és a netem ugyanúgy nem megy, csak wifin. ráadásul a beállításoknál a network settings lehetőség eltűnt! ahogy elnéztem a többi külföldi fórumot, ez nem csak nálam jelentkezik… ha vki tud rá vmi megoldást, akkor lécci ossza meg! előre is köszi! 🙂

 243. Lui: hogy mennyiert vettem az mar nem erdekes mivel a 4 megjelenese utan olcsobb lesz! Amugy csak oktoberben megyek megyek megint , de addig nem varok megveszem olaszban a 4-est.

 244. iphone 3g-be redsnownál a next gombra nem enged rákattintani bármit csinálok semmi.Itunesból frissítettem rá az ios 4.0-át és nem megy.

 245. Bekapcsolom a telcsit az almácska logo megjelenik középen, majd egy pár mp mulva eltünik és csak egy kék kijelzö van ami kb 2percig láthato aztán megint megjelenik a logo középen és igy folytatodik, hogy kikapcsol, bekapcsol se menü sem semmi nincs a kijelzön

 246. Üdv! Nagyon kéne a segítségetek, befrissítettem a normál eredeti 4.0-ra, iphone 3GS új iboot, de nem tudom aktiválni, holott t-mobilos kártyám van, és olyan a készülék is, tehát simán mennie kellett volna…

 247. Jóé emlékszem hogy a multitasking kb egy no és yes érték állitás az egyik config fájlban. Nem kell mindig újra nekifutni 🙂

 248. sziasztok!
  iOS4 megtréfált szolgáltatói hálózaton nincs internetem sem e-mailem. Valaki tudna segíteni. Munkámhoz elengedhetetlen. Előre is köszönöm!

 249. @Pietro: hát nekem multitaskal amikor megnyitottam a foldert akkor kicsit akadt az animáció, multitask nélkül nem akad, illetve multitask nélkül egyből nyitja a programokat illetve zárja, multitaskal meg kicsit gondolkodott rajta 🙂

  szerintem 3G-re tényleg felesleges mind a multitask mind a háttér… 🙂 nem hiába hagyta ki az apple 🙂

  próbáld ki multitask nélkül és majd meglátod hogy követni sem fogod tudni 😀 olyan gyors lesz 😀

 250. @gerdg:

  Rendben, végülis ráérek marhára. éjfél messze van 😀 mert álatalában akkor szoktam aludni. 😀 Nah neki esek, csak az a baj hogy már zenét,képet mindent megcsináltam :S 😀 na de ha gyorsabb, az mindennél fontosabb nekem!

 251. @admin:sziasztok!
  iOS4 megtréfált szolgáltatói hálózaton nincs internetem sem e-mailem. Valaki tudna segíteni. Munkámhoz elengedhetetlen. Előre is köszönöm!

 252. megjegyeznék még annyit, hogy mikor lemegy a restore ugyebár azt a képet kapom, hogy tegyek be simkártyát és aktiváljam, tehát redsnow előtt nem jutok el oda hogy set as new phone, utána meg szerintem már baszhatom… harmadszor futok neki, most havazás előtt kikapcsolom a 3g-t…. kiváncsi leszek…

 253. Sziasztok !

  Jól láttam az Apple oldalán hogy a 3G-n nem működik a multitasking?
  Mi a helyzet azokkal a programokkal, amiket most használok. Lehetnek kompatibilitási gondok?

 254. @adminSziasztok!
  iOS4 megtréfált szolgáltatói hálózaton nincs internetem sem e-mailem. Tudnátok segíteni. Munkámhoz nélkülözhetetlen. Előre is köszönöm!

 255. Feltettem, minden szuper, a mapparendezés nagyon hasznos, a multitaskinggal nekem egyáltalán semmi problémám nincs 3G-n. Sőt.. Gyorsabb a telefon, mint volt! Megéri feltenni!
  /Azonban winterboard miatt nálam crashelt úgyhogy letöröltem, ez nem tudom csak nekem fordult e elő?/

 256. Én most raktam újra a 4.0-t 3G-n, multitasking és wallpaper nélkül, mert szerintem lassítja a rendszert és eszi az aksit rendesen.

 257. Hello!
  Van egy régi ibootos 3GS-em, ha felrakom a 4.0-t akkor SMS/telszámok/stb elveszenek? Vagy mit csináljak, hogy megmaradjanak? Sima backup elég?

 258. @Pietro: én látom hogy gyorsabb 🙂
  de ez az ibook szerintem nem a legjobb JB-s eszközön 😀 már vagy 10 perce tölt egy könyvet 😀 valakinek működik? 😀

 259. @Blitz: én úgy szoktam hogy a képeket az iPhotoba be importálom, a telefon számokat pedig az Address Bookba, az sms-eknél pedig rábizom az itunes backup-ra 🙂 de amúgy egy sima backupnak elegendőnek kell lennie

 260. @Kohi: hát csak idézni tudok a fenti cikkből:

  “iPhone 3GS

  Még mindig kétfelé kell választani. Új és régi iBoot.

  Régi iBoot: Várnotok kell, amíg a redsn0w támogatja az új rendszert és ti is tudtok frissíteni 4.0-ra majd pedig függetleníteni. Szóval tessék várni!

  Viszont, ha valakinek jelenleg 3.1.3 -as telefonja van és jailbreakelve van, csak tegye fel az ultrasn0w 0.93-at azonnal független lesz. Nem kell frissíteni 4.0-ra. Spirit ezután pedig ultrasn0w.

  Új iBoot: Nektek még többet kell várni.”

 261. @gerdg:

  Azt a **** ezerszer gyorsabb, aztaaaa! nagyon oda ba**. ő igen, bátran töröld az iBook ot… senkinek sem megy, nekem sem.. tölt tölt.. de a kék csik végig ér de semmi…olvass vissza, de páran írták… én töröltem
  Szóval köszi! szerintem marad, süvít mint a szélvész!! yeyy

 262. Sziasztok.

  Akkor még egyszer nekifutok.
  iPhone 3G 16 GB telóm van. 3.1.3 FW volt a kiindulás. Ja, iMac Core Duo gépen dolgozom, nem PC platformon.

  iTunest frissítettem 9.2-re. Simán frissítettem a szifont 4.0-ra (Nem restore). Nem új telefonként adtam profilt, hanem a legutóbbi backupból. Simán megvolt minden, és a telón minden működött, mobilnet, internet tethering, SMS, email. Volt multitasking is. Ezután jött a Redsnow, és egy gyári 4.0 FW. Telepítettem a Cydiát, a User BG-T, a multitaskingot. Ment minden simán, és ezek után is OK a teló. Cydia fehér ikonnal jött, sebaj, frissítettem, néhány újraindítás (csak a Cydia), és már a megszokott ikonnal van a Homescreenen. iTunes ezek után is látja, szinkronizálja, stb. A teló gyorsabb lett egyértelműen annak ellenére, hogy a Home screenen is van háttérkép, ez a szép szürke vízcseppes. Természetesen megy a telefon is.

  Ami a gondom, hogy nincs még 4 alá Mobil installációs crack. Ne telepítsétek a 3.X-ét, mert reboot után nem indul újra a teló, és lehet elölröl kezdeni a játékot. Én kipróbáltam.

  Várd meg míg kijön a 4-hez való Mobil Installációs crack. Én hozzáadtam a stable.szifon.com repót, de egyenlőre nem kísérletezek onnan appok telepítésével, várok türelemmel.

  szép estét, és sok sikert mindenkinek.

  üdv:

  Baggins

 263. @gerdg: nem akarok sem jbézni sem törni. amikor jbézve volt csak a magyarítás miatt. egyébként régi ibootos a telo mert 3.0 val vettem elsőnek veszprémben

 264. Tudom, hogy lerágott csont, de hátha valaki még tud higgadtan válaszolni. Beszéltetek róla még a topic elején, hogy régi iboot vagy új. A serial number 3,4,5 számjegye 939 alatt van akkor régi. Nah most az én serial számom az : 880164…. Ez ugye alatta van, akkor ez régi? Azért értetlenkedem, mert túl nagy az eltérés.
  Köszönöm előre is a hasznos, higgadt választ. 🙂

 265. TEhát másnak amikor elinditja redsnowot kiirja ipsw tallózás után hogy IPSW successfully…. nekem pedig hogy Unable to recognize specified IPSW és nem villanik ki a next gomb igy nem enged tovább. Mi lehet a gond?

 266. Huhuuuu! Ez nagyon sz@r!!! A 3G-en lassú mint a dög! A cydias appok nagyrésze nem működik! cyntact, recent/calllog delete, a cydia lassú mint a dög! iFile not work! TPOT not work!!!!
  Talán egy fél év mulva!

 267. @Kohi: Elvileg szolgáltató hiba legalábbis tud róla a T mobile,várj egy picit biztos kijön majd valami javítás mert nem csak te jártál így

 268. @baggins:

  Már az egyenesben vagy, itt ne hagyd abba 🙂
  A fent írt cikk végén az említett Source-ot add hozzá Cydiában, és a frissítés után a hackulo mappából kiválasztható lesz a Mobilinstallation 4.0-ra!
  Természetesen teszteltem ! Ha feltetted csak telepíts iTunes-ban egy ingyenes progit vagy játékot, majd mehetnek rá újra a “fizetős” alkalmazások 😉

 269. sziasztok azért írok hogy rátettem a 3gm-re a 4.0 át minden jó a redsnowal akarom jalbreakelni meg függetleníteni és amikor a redsnow ba belépek kéri a browse-t de én a itunes ból frissítettem ?? honnan töltsem le vagy mit csináljak hogy oda bekerüljön ??? fontos lenne a válasz előre is köszi

 270. Sziasztok,

  Bocsi amatőr és hülye kérdés lesz valósínűleg, de szeretném tisztázni mielőtt neki esem a telómnak.

  3g – 3.1 7C144

  Ha jól értem simán itunesból felrakom ios4-et majd redsn0w és végül ultrasn0w?

  Köszönöm
  Peti