fbpx Skip to content

Update #2

Megjelent az új függetlenítés! 🙂 – http://blog.iphone-dev.org/

Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak. Letöltéséhez a linket a commentekben találod!

ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04

Update #1

Mint már tudjátok, megjelent a 4.0. Sajnos a blog picit terhelt, de reméljük innentől menni fog rendesen…

iPhone 2G:

Sajnos nem jelenik meg rá a 4.0, valószínűleg lesznek majd okos emberek, akik rá hackelik.

iPhone 3G:

Erre már megjelenik a 4.0, de csak korlátozott verzióban. Ezeket persze a dev-team, illetve a többi ügyes jailbreak kolléga már megoldotta. Jelenleg a Redsn0w 0.9.5 BÉTA verziót ismerjük, véleményem szerint, 1-2 napon belül jön a végleges redsn0w és már mehet is a jailbreak ( FIGYELEM EZ NEM FÜGGETLENÍT! )

iPhone 3GS

Az iPhone 3GS-t 2 részre kell bontanom. Új, és régi iBoot.

Régi iBoot:

A régi iboot-os 3gs-el rendelkezők vannak itt előnyben. Mivel ők használhatják majd a redsn0wt illetve pwnagetools-ot is. Tehát csak várni kell míg ezek a szoftverek megjelennek és máris jailbreakelhetnek.

Új iBoot:


Nos, egyelőre nincs megoldás a 4.0 törésére az új ibootos 3gs telefonoknál. A spirit sajnos nem működik és persze a custom firmware sem. A Last-dich effort esetleg működhet,de erről még pontosabban nem tudok mondani. Jelenleg TI nem tudtok frissíteni jailbreak mellett vagy függetleníteni!

Ez volt a jailbreak, most nézzük a meg függetlenítést, illetve a custom firmware-t.

Függetlenítés, Pwnagetools:

iPhone 3G és régi iboot, ezeknél a telefonoknál működik a custom firmware, ha már pwnolva van a telefon, vagy is custom NOR-al rendelkezik. A custom firmware-el lehet a régi baseband-et megtartani és ezáltal függetleníthetővé tenni a telefont az új rendszernél. Még nem szeretnék beszélni semmilyen új függetlenítésről, ameddig nem jelenik meg, ezért ez a módszer a biztos jelenleg.

Új iBoot-os telefonoknál nyilván ez nem működik így ti nem tudtok ezzel a módszerrel 4.0-ra frissíteni és szoftveresen függetleníteni.

A jövő:

GeoHot és posixninja kolléga is talált már hibát az új iboot-os telefonokra, így valószínűleg heteken belül kapunk majd itt is jailbreaket. A dev-team már többször elmondta, hogy létezik függetlenítés a 4.0 rendszerre, így miután jailbreakeltünk az új módszerrel függetleníthetünk is. Tehát, ha minden jól megy lesz jailbreak és függetlenítés is az új iboot-os telefonhoz is. http://szifon.com/2010/06/20/jovoheten-ios4-jb-unlock-uj-beta-redsn0w…/

iPhone 4


Jelenleg az iPhone 4 hardware-ről semmit sem tudunk. Nem tudjuk biztosan, hogy lehet jailbreakelni és nem tudjuk biztosan, hogy lehet függetleníteni.

SHSH,ECID

Rendkívül fontos lementeni, FŐLEG AZ ÚJ iBOOT-OS iPhone tulajoknak! Cikk és információ erről: http://szifon.com/2010/05/03/ipad-3gs-tulajok-figyelem-ecid-shsh/

Összesítve:

iPhone 3G és régi iboot-os 3GS tulajok simán tudnak majd jailbreakelni és függetleníteni, de az új iboot-os illetve új iPhone 4-es tulajok már nem és nekik bizony várniuk kell a 4.0-ra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

705 Comments

  1. ok.akk már csak pár nap és mindent rá tudok tenni a 3g-mre bajok nélkül ugye??
    nem béta egyik se a 4.0 se a jailbreak se a függetlenítést nmajd meglátjuk

  2. Amúgy az SHSH ECID minek kell? Mármint, ha én lementette, mi előnyöm származik belőle?

    Lehet tudni, hogy magyar idő szerint, kb mikor lesz IOS4?

    a szifon source lesz valahogy fejelsztve, hogy tudjuk mi az ami IOS4 kompatibilis, és mi nem? MOndjuk ez csak azután érdekes, ha már lesz JB uj ibootos gs-re 🙂
    Legalábbis nekem 🙂

    Gondolom restore lesz ajánlott, mint annó a 3.0-nál…

  3. Kerdesem az lenne, hogy hogyan tudom megnezni azt, hogy milyen iboot-tal rendelkezik a telefonom? Koszi

  4. Engem egy dolog érdekel év eleje óta, hogy mikor tudom végre telefonálásra használni az uj ibootos iphone-om ami féléve a fiókban van. 😀 hejj

  5. De ha mindenki jót akar magának, akkor várjon még pár napot és ne frissítse iTunes-ban a telóját. Gondolkodjatok mielőtt bármit is tennétek.

  6. Engem nem érdekel annyira a 4.0 mint a függetlenítés, amit már fél éve igérgetnek.

  7. Mivel alig néhány programot használok a Cydia-ból, így én ahogy lehet megfrissítem. Ha akarjátok beszámolok az eredményről.

  8. Magyar idő szerint mikorra várható a frissítés?
    Folyton nézem iTunes-ban, szegény telefon nem érti miért van ilyen sűrűn kábelen 😀

  9. este feltolom asszony gepere az ios4-t (nem jb-s uj iboot-os 3gs), aztan varok egy keveset, hatha kijon az uj iboot-ra a jb. bar igazabol talan 2-3 progit ha hasznalok torottet.

  10. Szerintem este 7 előtt nem lesz OS4

  11. Egyébként én is lefrissítem most rögtön, már pár hónapja nem használok JB-et. Rájöttem, hogy egy program van ami fizetős (Shazam) és kell, úgy hogy megvettem és nem bajlódok tovább az egész törési procedúrával.

  12. @Fecó: Neee…. 🙁

  13. @Norbika:

    Sok helyen olvastam hogy akkorra várható.

  14. @Fecó: Hát jól van, köszönöm. Nincs mit tenni, várakozás van.

  15. @Norbika:

    Bizony 🙁

  16. 2. gen iPod Touch jailbreakelhető majd?

  17. helóka! olyan kérdésem volna hogy windowson hol tom megnézni hogy melyik iboot van a telómon? (3GS és ebben a hónapban vettem) vagy akkor már tuti hogy új bootos? légyszi help! előre is köszi:P

  18. hogy lehetnek ilyen férgek mért nem lehet most megjelentetni??

    verebek esküszöm

  19. Tegnap este a telenoros logót próbáltam felmókolni a szifonra, de az újraindítás során nem bootol a masina. Néhány másodpercre megjelenik az alma a képernyőn, aztán elsötétül.
    Van valakinek ezzel kapcsolatban használható ötlete?
    Köszi.

  20. Nahát új iBoot….ez még mindig az az új amit már tavaly év vége óta gyártanak? 😀

    A héten kaptam új telót a régi helyett (repedés miatt), szóval kapálhatom én is egy időre a jb-t. Igaz én is úgy vagyok vele, mint itt pár ember, hogy elgondolkoztam azon, kell-e nekem. Az App Store-os appok miatt már nem, viszont pl a bitesms-nél van még 170 kreditem, amit csak el kéne használni, a többi megvett Cydia-s alkalmazás se ingyen volt. Na majd kiderül mi lesz.

  21. @Szanya: nem lehet hogy inkabb ez az installius al van összefüggésben?

  22. jajj de várom már a jaolbrea-ket 🙂 már legszivesebben most frissitenék 4.0-ra de sajnos nekem kell az akitiválás 🙁 Dehát már csak két nap nnagyon várjuk 🙂

  23. sziasztok!

    nekem uj iboot-os 3GS-em van és spirittel jailbreakeltem. Gyárilag frissíthetek 4.0-ra? tudom hogy akkor nem lesz független, de most jobban izgat a 4.0 mint a tört játékok..

  24. @Ekköra köcsögök: Azért mert 21 a megjelenés dátuma, ami hétfő…..náluk még vasárnap este van…

  25. @aang: elnézést jailbreak

  26. akkor nyilván nekem is új ibootom van:D

  27. sziasztok
    az lenne a kérdésem,hogy 3g-re feltettem a 4.0-át,megvolt a redsnow is minden tuti.de így még nem fogadja el a programokat amit rá akarok tölteni.a cydiaból letöltöttem az appsync os 4.0-át,így megy is minden szépen de egy idő után a lezárt képernyőn a kép helyén egy szomorú iphone jelenik meg sok nullával.miért lehet ez?segítséget előre is köszi

  28. abban kérném a segítségeteket hogy az hogyan tudom kideríteni hogy saurik szervere lementette e a 3.1.2 es shsh filejaimat is.
    most azt irja ki a cydia hogy : this device has shshs on file for ipone os: 3.1.3
    sajnos be lett frissitve…

    az elozo tulaj azt allitja rajta volt korabban is (3.1.2 es idejeben) a cydia akkor pedig elvileg az lemetette az akkor shsh file-t amivel elvileg lehet restorolni a firmwaret.
    a telefon 3gs , uj ibootos, modem: 05.12.01
    a tanacsot előre is köszönöm!

  29. A Cydias Mobile lognak van valami App Store os megfelelője? A lényeg az a funkció, ahol be tudom állítani hogy a nem fogadott hívásokról, illetve a nem csekkolt SMS ekről, bizonyos időközönként hangjelzéssel figyelmeztessen.

  30. Ha kijön az IOS4.0 és hozzá a JB meg a függetlenítés, az világos, de az még nem, hogy utána az aktiválással mi lesz? Eddig én a blackra1n-t használtam, ami aktiválta is a szifont. Most ez hogyan lesz? a szifonom egy 3g az iboot meg 05.11.07.

  31. @camelhuuv: most a függetlenítés az érdekes, vagy a jailbreak? mert a kettő azért összefügg, de nem ugyan az. eredeti szolgáltatóval használod a telefont, vagy eleve gyárilag független? mert ebben az esetben frissíthetsz nyugodtan, jailbreak lesz rá. de ha függetlenített a telefonod, akkor egyelőre NE frissíts.

  32. Sziasztok! Az lenne (nekem is) a kérdésem, hogy én 2009. decemberébe vettem a 3GS-s szifonom és az most új iboot-os, vagy régi. Nem restoroltam még egyszer sem. Mert én is szeretném felrakni a jailbreak-et 4.0 mellé; függetlenítés nem érdekel.

  33. Hol lehet megnézni hogy régi vagy uj iboot-os a készülékem?

  34. @JEROME: De lehet, csak én erre nem tudnék rájönni magamtól.
    Ha azzal van összefüggésben, akkor most mit tehetek?

  35. sanya dfu mód és resore:)

  36. Kb lehet tudni mikorra dobjak ki?

  37. Hat nekem sem fontos igazan a jailbrake bar nekem regi iboot-os 3Gs-em van. Ami miatt igazan fontos nekem hogy a navigonnak csak toressel lehet magyar hangot adni. Egyebkent engem sem erdekelne a jailbrake! Es ahogy olvasgattam meg az updatebe se lesz magyar nyelv majd csak az uj navigon programba talan. Szoval addig marad a jailbrake es a 3.1.3. Akarmennyire is izgat az iOS4!

  38. @technics: szia én feltettem már a 4.0-át alapból magyarnyelvű a rendszer és a navigon 1.5.1-is egyböl magyarul ment fel igaz csak Magyaroszág térképes a teljes eu-t nem próbáltam még.

  39. @Muki: 1.: Megnézed a serial numbert dobozon, ha a 3. 4. 5. számjegy 939 vagy az alatt van, régi iboot, ha 940, vagy afelett, új iboot. 2.: Beteszed az iphonet DFU módba, és elvileg itunes-on vagy sajátgépen már tulajdonságokban ottlesz.

  40. Hello!
    van egy 3.1.2 Blacrainnel JB-elt 3Gm. ha frissitek majd 4.0ra + JB az elfogja cseszni a függetlenitésemet? mi ennek a megoldása lehet már tudni? üdv

  41. Kissé OFF:

    Nincs olyan iPhonera fejlesztő kolléga aki meg akarja valósítani azt az ébresztőórát amit csak egy ehhez=1246-645+123(persze ez mindig változna.. 🙂 ) hasonló példa megoldása után lehetne lenyomni? 😀

  42. @h.balu: nekem ez a szám 938, amugy ez mit jelent hogy régi vagy ij iboot-os a készülék van vmi különbség azon kivül hogy az uj iboot-ot csak később lehet függetleníteni? Vagy ezt csak biztonsági okokbol “frissítették” hogy nehezebb legyen feltörni?

  43. @ghost: Nem a véglegeset, hanem a GM-et, vagy?

  44. @Kapusij: aha. annyi a megoldás, hogy egyelőre NEM frissítesz. pont. 🙂

  45. @HaZse: Lessz hacktiválás! a Twitteről idézem:

    “#MuscleNerd: redsn0w 4.0 JB now available for Windows http://
    is.gd/cSXNN … ipt2g and iPhone3G (but no hactivation til public 4.0).”

    Ezt akkor írták mikor megjelentették a redsn0w utolsó beta változatát windózra, zárójelben az áll, hogy “de nem hacktivál amíg nyilvánosságra nem hozzák a 4.0 -át!”

  46. @Kapusij: amugy nem használom a függetlenitést, csak a telo esetleges eladása miatt nem akarom elrontani.

  47. @Jadeye: köszönöm, de mivel ráér nekem a függetlenités akár 1 hónapot is akkor se frissitsek?lehet hogy végleg elcseszi ? pl egy baseband updattel?

  48. @Kapusij: na utánnaolvastam a dolgoknak, ugy hogy nincs több kérdés, köszi 🙂

  49. Harangozzatok, ha megérkezett a 4.0 😀

  50. @Norbika: ez a 4.0 8A293 restore.nem tudom ez melyik.viszont nem tudom miért most megint újraraktam mindent és ahogy letöltöttem megin a cydiaból a szifontól a kontaklista kiegészítést,megint kitette a bill.zárhoz a szomorúarcú iphone-t és a sok nullát.megtudnátok mondani ezt miért csinálja?köszi

  51. igen szegény köcsögök nem tudják, hogy Magyarországon egypár szifonos személyes sértésnek veszi, ha nem a magyar időhöz állítják a megjelenést.

  52. Arról már senki nem beszél hogy a 3.1.3 új boot-os 3gs-t ebben az évszázadban lehet e majd függetleníteni?Szerintem sokan még mindig ott tartanak,hogy mikor felfrissítettek 3.1.2ről 3.1.3ra elveszett a JB és az unlock…ezzel mivan?

  53. @The Hypeboy: Ez jó ötlet. Ahogyan a GoogleMail is csinál ilyet, hogy buli után részegen hazaérve ne írj olyan levelet, amit később megbánnál. 😀

  54. Ha DFU módba rakom a telcsit, és restore- olom, akkor marad a JB és az unlock? Nem szeretném elcseszni.

  55. iTunes 9.2 biztonsagos mar? (spirit jb 3G3.1.2)

  56. @ghost: te magad adtad meg a választ: a kiegészítő miatt lehal a springboard.

    @Szanya: természetesen nem marad meg a jailbreak, hiszen a restore mindent töröl, így a jailbreak által módisított fájlokat is. az unlock meg attól függ, hogy milyen fw-t teszel vissza. ha 3.1.2-t, akkor megmarad, mert az a baseband függetleníthető.

  57. Nekem csak 1 dolog maradt homályos.
    3G-m van, és T-s vagyok (nem érdekel a függetlenítés), akkor ha felteszem a gyári 4.0-t, attól még később tudom majd feltörni, hogy legyen Cydia ? (Tehát a kérdés, hogy a Baseband frissülésének semmi köze a feltöréshez?)

  58. Sziasztok! Az lenne (nekem is) a kérdésem, hogy én 2009. decemberébe vettem a 3GS-s szifonom és az most új iboot-os, vagy régi. Nem restoroltam még egyszer sem. Mert én is szeretném felrakni a jailbreak-et 4.0 mellé; függetlenítés nem érdekel. Segítsetek légyszi!!

  59. @giant: 3G-re felesleges a spirit, arra ott a redsn0w. az meg megy 9.2-vel is, míg a spirit által kihasznált lyukat abban már betömték.

  60. @Jadeye: és akkor honnan fogom tudni mit rakhatok fel?mert ha utánna töröltem a progit akkor is úgy maradt.hogy tudom visszaálítani?előre is köszi

  61. Sajnos 3G-n iszonyat sokat lassít a multitask 🙁

  62. sziasztok!
    Hasonló a problémám, mint az egyik előttem írónak. Ma felraktam az Installoust és most az alma logónál megragad a 3G-m (t-mobileos). Próbáltam DFUb-ba rakni a Home-al, de csak egyszer sikerült, és utána rögtön meg is szakadt. iTunes látja, de nem tudom se kijelölni, se restore-olni.

    Segítsetek kérlek, igyekeztem minden kommentet elolvasni, de semmi!

  63. @david: Ezek sezrint valószínűleg a tiéd még régi iboot-os. A különbség annyi, hogy az új iboot-ban egy hibát kiküszöböltek, ami a régiben lehetővé tette, hogy nagyon könnyen jailbreakelni lehessen, aztán mostanra már az újnál is gond nélkül megy, csak épp a 4.0-val megint szívás van az újaknak, mert várni kell a jailbreakre még, hogy ahelyett a hiba helyett másra építsék a jailbreaket. Tehát ha a 3.1.3-ra nézzük, nem sok különbség van a kettő között, de az új iboot-os jailbreakre még várni kell. Neked persze nem, mert mint mondtam, szinte biztos hogy neked régi iboot-os telefonod van.

  64. Jadeye, igazad volt, kezdődik… 🙂

  65. @Jadeye: összekevertem, blackra1n jailbreakelt, iPad spirites 😀 akkor frissítsek/ne frissítsek, hazavágja a deszkámat?

  66. Hol lehet megnézni, hogy milyen ibootos a szifonom?

  67. Sziasztok!

    Bocsi az offért, de lenne egy kérdésem, ha az Usából behozok egy iphonet, azt itthon turbosimmel tudom használni bármelyik hálózaton, illetve nem tiltják- e le?
    Köszi

  68. Alig várom az: “jaaaaaaaaj véletlenül befrissítettem és most 10 évig nem tudom függetleniteni a 3gs szifonom!!” commenteket

    hahaha 3gs

  69. én nekem nem kell függetlenítés:D csak jailbrake::)

  70. @RepaBali: ha a sorszama 2essel kezdodik a telefonodnak akkor asszem tuti… valami 119xxxxig regi ibootos… de valaki majd jol kijavit 🙂

  71. nekem az imei szamom 01202-val kezdődik és ez már sajna új iBootos… ez tuti..

  72. Köszi

  73. @h.balu: Köszi, nekem a függetlenítés a fontos jelenleg tehát megvárom mi lesz 4.0 (jailbreak+unlock) terén de ha csak a 3.1.3-at lehetne függetleníteni (05.12.01) már azzal is megelégednék. Tehát izgalmas hét elé nézünk!

  74. Nekem 8-al kezdődik

  75. Kérlek akinek van ötlete segítsen. Felraktam az Installoust és most az alma logónál megragad a 3G-m (t-mobileos). Próbáltam DFUb-ba rakni a Home-al, de csak egyszer sikerült, és utána rögtön meg is szakadt. iTunes látja, de nem tudom se kijelölni, se restore-olni. Sehogy sem jutok túl az alma logon.

    Kérlek segítsetek nekem

  76. Erről a régi iBoot/új iBoot ellenőrzésről már rég kellett volna kitenni egy kis cikket. Persze így is tuti minden harmadik kérdés ez lenne, de legalább lenne hová küldeni őket…

  77. @Szol: Közben még annyi történt, hogy bedugom, minden adatot lát a telefonon és nem látja hibásnak, annak ellenére, hogy nem jut túl az alma logon.

    Megpróbálom restore-olni akkor elkezdi, de aztán kiírja, hogy nem sikerült.

  78. @Atlantis: ha már ennyire küldözgetni akarod az embereket, akkor ezek szerint te vágod a témát hogy honnan lehet megállapítani hogy melyik milyen iboot-os!
    Írd meg a cikket! Hajrá!

  79. Egy kis Off 🙁
    Valakinek működik az új 3.1.3 Facebook rendesen?Nekem most is kilépked az alkalmazásból videók lejátszásánál,és megnyitja a youtube-t.Ennyire jól sikerült a frissítés?

  80. @h.balu:
    Heló! Csak annyi lenne a kérdésem h eddig a pillanatig azt hittem h régi bootos vok, de a serialomban aza 3 szám az : 947….akkor biztosan újbootos vok?? mert 2009 decemberben kaptam a telót és mikor frissitettem 3.1.3ra + spirit akkor a cydiában kiírja h van 3.1.2 , 3.1.3 SHSH-m, pedig külön nem mentettem le..
    Szóval tudok-e majd hamar jailbreakelni vagy nem-e?:D
    Köszi a választ előre is 🙂

  81. hello ebbe a cikbe beleírnátok az ipod touch -ot is főleg a 2g mc verzió érdekelne.

  82. @david: Én itt csak vendég vagyok, nem irkálok semmit. Google amúgyis megmondja mindenkinek a tutit.

  83. nekem új ibootos 3gs-m van(spirit jailbreak van rajta), akkor ez azt jelenti, h nem tudok rátenni este iOS4-t? :S bocsi a hülye kérdésért :$

  84. Sziasztok! Csak nemrég csatlakoztam az iphone tulajok egyre gyarapodó közösségéhez és az a kérdés merült fel bennem, hogy a jb-elt 3.1.3amra rögtön rá fog menni a 4.0 vagy először restoreoljak egyet? Előre is köszönöm a lealacsonyodást:D

  85. Sziasztok! Szerintetek ha van egy nem jailbreakelt 3gs em frissíthetem nyugodtan ahoyg lehet? ( aközeljöüvőben sem akarok se törni se függetleníteni)
    Jah és mégvalami lassan már egy restore-on gondolkodok. Ha a megjelenés után restoreolok akkor igaz már a 4.0 megy fel rá?

  86. Üdv Mindenkinek!

    Lehet kicsit idő előtti a kérdésem, redsn0w-val fogom felrakni 4.0-t 3Gre. Kérdésem, hogy a redsn0w updateli a készüléket, vagy restore-ol is előtte? Csak az adatmentés végett lenne fontos. Most blackra1nt használok, de annak telepítése nem vetett fel bennem ilyen kérdést.

  87. @ocso26: tehát mindenképpen elvesztem a mostani beállításokat, kontaktokat, alkalmazásokat?:S Ez nem vmi jó hír.

    Esetleg ha előre dolgoznék, most restore-t nyomok, beállítgatom és azt updatelem 4.0ára?

  88. Sziasztok! Tudna segíteni valaki appstore vásárlásban? Végre eljutottam oda, hogy tudnék appot vásárolni, de mikor beállítom a fizetés módját rögtön le akar hívni a számláról 550Ft-nak megfelelő eurót a regisztráláskor. Mi akar ez lenni? Sajnos nem tudom hogyan működik, segítene valaki? Köszi.

  89. @RepaBali: 0198? asszem az mar pont uj ibootos… asszem 0197-el kezdődőek a régiek… megpróbálom kikeresni pontosan…

  90. @_SpAcE MoNkEy: Nem veszíted el, visszatesz az magának mindent. iTunes szól, hogy van új szoftver, neked annyi a dolgod, hogy elindítod a telepítést, ő mindent megcsinál majd. Restore-ol és backup-ból visszatsz mindent. Ki van ez találva. Mondjuk én nem JB-kelek, azt nem tudom, hogy ez abba mennyit szól bele.

    @iSipi: Csak egy teszt, hogy tényleg él-e a számla és terhelhető-e. Ezt el kell fogadni.

  91. @iSipi:

    Ez egy ellenőrző mehanizmus. Ha nem hagyod, one vásárlás !!

  92. A post elején ott van a megoldás a régi és uj ibot megnézésére szereintem 1értelmü.

  93. Sziasztok!
    Kicsit OFF:
    Nekem csak egy eldöntendő kérdésem lenne, de nem egyértelmű számomra.
    Szifon 3G-m van, 3.1.2 custom firmware-rel ( vagyis JB), de nem függetlenített.
    Frissíthetem el az iTunes-t 9.2-re?
    köszi!

  94. @iSipi: Nekem olybá tűnik, mintha havidíj volna, ugyanis minden hónapban levonja, ha abban a hónapban még nem vettem app-ot… De valaki hozzáértő leírhatná….
    Ezek szerint megint várhatok a jailbreak-re, mert új iboot-os vagyok… Még jó, hogy nem vagyok ráizgulva a 4.0-ra… A függetlenítés meg sose érdekelt, mivel 11 éve 30-as vagyok…

  95. @dvsc12: Biztosra nem mondanám, inkább valószínű, biztosra akkor tudod, ha DFU-ba berakod a telót, akkor a tulajdonságoknál vagy itunesban az iBoot-359.3 van, akkor régi, ha 359.3.2 akkor új. Az shsh fájljaidat pedig mindenképp mentsd el, akár új, akár régi iBootos vagy. Egyébként a 947-el nagy valószínűleg új ibootos a teló, az epdig azt jeelnti, hogy sajnos várni kell majd a JB-re.

  96. Oo miért mindig az uj iboot-osok szopnak.. 😀
    remélem a végleges 4.0-ba nem valtoztatnak semmit :/ csak nehogy steve papa ranyomjon egy biztonsagi rést 🙂
    A fiuknak meg hajra az ujiboot megoldására 😉

    (ha kijön a 4.0-a akkor elvileg tudok majd restore-olni 3.1.3-ra, majd spirittel jb ? Le van mentve az ecid, shsh. Csak akarok majd egy nagytakarítást csinálni 😀 )

  97. Iboot ellenorzes: ha a serial szam 3-4-5-ik szamjegye 940 felett van uj boot-os ha alatta regi.Legalabbis en igy tudom.

  98. Én 939 felett tudtam új ibootosnak..

  99. @Tian10: tudsz
    @Norbi04: ez csak kb. érték. Nekem 41-es és régi bootos.

  100. könyörgöm ne szenvedjünk már annyit…

    itt van hogy tudod megnézni, ha ez alapján se megy akkor, nincs ötletem, hogy hogy magyarázzuk el, hogy hogy kell megnézni, kőkeményen 2 percembe került megkeresni a google-be és csak annyit írtam be, hogy:
    old iboot 3GS

    első találat…

    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=17739.0

  101. Szóval az új ITunest már lehet telepíteni vagy nem?

  102. hali ha esetleg olvassa az egyik szifonos servizes ezt az üzit akkor pls nézzem meg az email servíz fiókját mert írtam rá thx előre is

  103. Sziasztok! Nem rég jailbreakeltem egy 3GS-t Spirittel és a tulaj reklamálja, h eltünt a Naptárja, szerintetek mi lehet a probléma?

  104. Én is arra gondoltam, hogy valami ellenőrzés, de ez a kb. 2 € elvész vagy levásárolható?
    @Szpisti Minden hónapban levonja? Ez tényleg furcsa erről nem hallottam és furcsa. Olyan számlát csináltattam, hogy csak akkor és annyit teszek rá, amennyit éppen fizetni kell, nem fog tudni többet levonni. Előfizetésről nem szól a fáma.
    Vagy mégis így működik?

  105. hello

    ha kint akarok venni iphone 4-et angliában, akkor ott hogy lehet hűség nélkül venni? tehát egyösszegben kifizetni mondjuk asszem ott o2 van, és ott befizetem a pénzt, és az a szifon hűségmentes lesz?

    kösz

  106. @Jadeye: Meg tudod mondani hogy azt az i-bootot hol tudom meg nézni? Az a modem frimware?

  107. Hello! Én beraktam DFU módba, de ott nem ír ki semmit, csak azt, h N/A mindegyiknél ennyi van összesen,semmi szám,valaki?

  108. nico, feljebb ott írom a választ

    103. komment!!!!!

  109. Lenne egy kérdésem! A fenti képen egy a régi 3gs meg új 3gs iBootjáról van szó. Akkor aminek a verziója 359.3 és nem 359.3.2, az régi iBoot?

  110. Twitteren MusclNerd kéri, hogy a 3.1.3-as tulajok mentsenek az umbrellával, meert jön az eksön 🙂 oléé olléé

  111. @Mordon: oké, megnézem. mikortól várható? köszi

  112. @gerike73: igen lehet. Azt hiszem 500 vagy 600 Fontnal kezdodik. Olvass vissza, valahol volt rola szo.

  113. @Mordon: ja, és az is fontos lenne, hogy ezek az árak, amik az oldalon vannak, azok bruttó árak? kösz

  114. LoL
    Kezd egyre félelmetesebbé válni a nem olvasok csak postolok szindróma 😀

    Én azt se tartom kizártnak, hogy ahogy 2G-nek se, úgy már 3G-nek se fog tovább frissülni a BB-je… Akkor nekik sima liba, JB meg lesz rá pikk-pakk 😉

    Szerencsére nekem régi iboot-om van, remélem hamar kijön (még ma este) egy remek CFW ami ua mint a gyári csak BB nélküli 😉

  115. Néztem én is az apple oldalán, de 160-ért függetlenül az elég jó, most a 3GS annyi dominósan. És elvileg free shipping, de nem kell még ráfizetni valami plusz költséget ? Meg persze a micro sim kérdéses 😀

  116. Hello! – NAGY SEGÍTSÉG LENNE, HA VALAKI MONDANA OKOSAT –

    Amikor a 3GS-emen 05.11.07 volt 3.1.2-vel, az ECID-SHSH fileokat lementettem. Megvana nekem is, de fenn van a Ti szervereteken is.

    Meghalt a gép, és a custom 3.1.2-hiába ment fel, amikor flight-modot kapcsolatam állandóan lefagyott.

    Feltettem a 3.1.3-mat. Azt hittem, hogy customot, de tévedtem. A Spirit még éppen működött nálam, ergo Jailbreakelni sikerűlt. De Pannonos vagyok, a telefon pedig T-s.

    A Firmware is frissült “hála Istennek”.

    Eszembe jutott, hogy ha már le vannak mentve az EICD-SHSH fileok, megpróbálok downgradelni. Az istennek nem sikerűl. Leszedrem egy programot, bemenetettem az SHSH filet, átneveztem, elindítom. Van, amit nem talál, amire nem tudok rájönni mi, innen iTunes, ott Shift + Restora. Sok sok percig küzd, de leáll hibával.

    Közben amikor a telefont újraindítom már iTunas igénnyel kezd. Ergo ha fel is teszem a 3.1.3-mat, Sprit kilőve.

    Van esélyem downgradelni valamivel, vagy nincs? LEsz valami a 4-0-hoz, addig jelegeljem a telefont? Kérlek segítsetek!! Köszönöm!!

  117. megjelent

  118. Valaki a 96-os postra?

  119. most töltöm ember:D

  120. @gomezbuc7: frissíthetsz

  121. @Ekköra köcsögök: a telefonodat töltöd? mert a 4.0 hivatalosan még nincs kint… bahh… ha phobosban nincs fent, és nincs fent, akkor még NEM jelent meg…

  122. @Ekköra köcsögök:
    Szia Köcsög! Nem tudom honnan töltöd, de nincs még kint.

  123. Itouch 3g az milyen bootosnak számit????

  124. @Jadeye:
    😀 Ez mekkora volt…

  125. @gerike73:

    Igen, az EU-ban szerepeltetett árak bruttó árak.

  126. @Jadeye: a függetlenítés nem érdekel csak a jb. szal a telcsi most se független csak spirittel feltörtem. ilyenkor én frissithetek 4.0-ra gyárilag és utána jb, vagy inkább várjak? köszi

  127. @Mordon: köszike, rendelem is…

  128. Aszondja “Szia Köcsög!” :DDDD

  129. iPod Touch-ra is kijön jailbreak??

  130. @Karobaro:
    Az a neve nem? 🙂

  131. komolyan mondom felidegesít hogy mennyi vészláma van…
    az emberek 80%-a aki idejön irogatni, inkább megkérdezi a dolgokat totál értelmetlenűl, minthogy utánajárjon a legalapabb dolgoknak…

  132. @h.balu:
    Köszi szépen a kimerítő választ!! 🙂 Akkor sztem frissítem, azt kibírok pár hetet jb nélkül 😀

  133. Nekem Nokia N82-m van. Ezt frissíthetem ? Ja! Gyári független. FEKETE. Ez számít??
    LoL

    csak vicc 😀

  134. @Bandika:

    Igen

  135. @gerike73: De ha az angol store-ból rendelsz iphone 4-et azt, azthiszem csak angol címre szállítják ki, tehát magyarországra semmiképp. (nem tudom hogy ezt tudtad-e csak gondoltam megosztom)

  136. az iOS4.0 fizetős lesz vagy ingyen le lehet majd szedni?

  137. @GorTen: 😀 (na jó, valami válasz is azért 😉 : hát, a feketére sajnos csak két nappal később jön ki. ha gyári független, és nem bánod, hogy a fehér szoftver telepítése miatt kifehéredik, akkor frissítheted. de ha nem független, akkor ne frissítsd, mert finn halak fognak kiugrálni belőle. várd meg, amíg fekete is lesz, és akkor kitörhetsz a börtönből… :D)

  138. @GorTen: Előbb fontos, hogy mentsd ki az SHSH fájlokat!

  139. @rossifumi: Havi 50 euró ! Üdv.

  140. @rossifumi: 10.000ft + áfa a teljes ára az ios4.0nek

  141. rossifumi:
    ingyenes

    david:
    csak angolhonba viszik ki… + 1 ember 2 telefont vehet csak, elorendelest vesznek mar csak fel…

  142. @Bazsika: megszívtad, vársz az új függetlenítésre.
    legközelebb olvass mielőtt eszetlenül nyomkodsz.

  143. @Kexxy: és előszőr csak a meglévő ügyfelek rendelését veszik fel.

  144. Nekem a szériál szám 3.4.5 száma 001 😀 akkor most ez mi ? :S

  145. Hát köszönöm.

    De akkor mi értelme van elmenteni az ECID SHSH-t, ha amikor kell, baszhatom?

  146. sziasztok.idáig semmilyen videócam progit nem tudtam normálisan feltenni a 4.0-ra.semelyik nem fut rajta rendesen,még a cycorder sem az el sem indul.

  147. @Bazsika: volvasd el a cikkeket es ne ide offolgassál ott vav fent a kereso

  148. aki ész nélkül befrissít az megérdemli sorsát

  149. ownage:
    az az O2, nem az Apple Store 🙂

  150. @Crazy: Szerintem már volvasgassa 🙂 Amúgy van abban valami amit mond 🙂 nekem is el voltak mentve az SHSH fájlok a cydiában 3.1.2 -re, mikor le akartam kérni csak a 3.1.3 -at adta le!

  151. @mythbuster: azért, mert mikor le akartad kérni, az Apple már nem írta alá a 3.1.2-őt. az Apple-t nem érdekli, neked mi van a telefonon, mindig csak a legfrissebb hivatalos firmware-t írja alá. ezért kell _időben_ lementeni, hogy később, amikor azt a verziót már nem írja alá, neked mégis meglegyen hozzá az SHSH…!

  152. Sziasztok!
    Bocs az OFF-ért, tudna valaki segíteni? Iphone 2G- t (3.1.3 jailbraik, admin csinálta) nem tudok ma reggeltől itunessel szinkronizálni, 0xE800050 hibaüzit ad, eddig mindig tudtam, most meg az ingyenes progit sem tudom szinkronizálni. De a telefonnal le tudom tölteni azokat…
    köszi

  153. Hellosztok,

    Ha jailbreakelt 3.1.3 uj ibootos 3gsem van, akkor gondnelkul frissithetek 4.0ra, csak elvesztem a jailbreaket, ugye?

  154. @GorTen: Hát te még élsz? 😀

  155. Most jött ki az OS4

  156. A magyar T árul már micro-sim-eket?

  157. Üdv!

    Ipod touch 2g-3g vel is foglalkozhatnátok! Nem lehetne beirni a cikkekbe?

    Köszönöm. 🙂

  158. @szmmate: Igen árul.

  159. @T.g.: itouch.hu

  160. @ownage Köszi.

  161. Egy kérdés! 3G -n akkor nem érdekes az SHSH? Illetve “http://wikee.iphwn.org/howto:removellb” ezzel a “last-ditch effort” módszerrel kitudom venni a 4.0 ból a basebandet? Semmi hátránya nem lesz?

  162. Sziasztok!
    Gyárilag független a 3gs. De a jailbreak fontos
    iboot a régi. Várnom kell nekem is?
    Bocsi de nem látom át!
    Köszi elöre is

  163. vicces….

    nem tudok restorolni, mindjárt felötöltöm a képeket, most updatelhetik a szervereket… azt írta, hogy nem érhető el…

  164. @skl: kurva vicces…

  165. Vki válasz? 😀 erre ? @spk.code:

  166. Megy már a frissítés? Felkeltek már Cupertinoban?

  167. @Jadeye: Jogos! Csak késő volt, mert a telefont amerikából hozattam, mivel így kijöttem 70 ezerbe vele… Az előző tulaj elmentette, mert a Cydia kiírta, hogy el van mentve, én is le akartam menteni a gépre, de már nem tudtam, nem engedte, pedig még 3.1.2 volt rajta! A szívás az, hogy a cydiában kírta, hogy el van mentve, és abba reménykedtem, hogy saurik szerverén rajta van, viszont mikor le akartam kérni a host modosításával nem tudtam, és sajnos az esőernyő sem hozta le az égből….

    Nagy fejjel lefutattam a spiritet 3.1.2 -őn, azóta van egy dísztárgyam az asztalon :(, Remélem a dev-team full pack -el jön ezúttal nem spirittel… nekem létfontosságú lenne a hacktiválás…

  168. @mythbuster:

    sorstárs…
    hacktival-ás és a jailbreak, ha telefonáln nem is tudok róla, legalább játszani hagy játszak a 3GS-en …. :S 😀

  169. @rossifumi:
    Az is vicces, hogy néhányan mekkora marhaságokat tudnak kérdezni…

  170. @H2CO3: Persze hogy élek, csak leszívja az energiám az iPhone 4 beszerzés 😀
    Huh, jól meggondoltam ezt? Ugyen nem public a mail címem 😀 betelne a gmail LOL

  171. @rossifumi: Így van, ha kurva vicces, akkor miért kérdezel faszságot?:)

  172. @Jadeye: Most már csak azt nem értem, hogy csak szürkeárnyalatos vagy színes lesz a kijelző?

    ON
    akinek van mersze frissítsen amint lehet 🙂 én meg tanulok a hibájukból 😀

  173. “Egy kérdés! 3G -n akkor nem érdekes az SHSH? Illetve “http://wikee.iphwn.org/howto:removellb” ezzel a “last-ditch effort” módszerrel kitudom venni a 4.0 ból a basebandet? Semmi hátránya nem lesz? “

  174. Remélem gyorsan postolnak akár itt is valami jó cfw-t 3GS-re…

  175. @koczka: Úgy van! Az a legxarabb, hogy valóban, nem hogy telefonálni nem tudunk vele, hanem mint PDA sem tudjuk használni… De nézd a jó oldalát a dolognak, lehet hívni a 911 -et és most mekkora öröm lessz ha újra életre tudjuk kelteni a pórul járt rendszert…

  176. Countdown to iOS4 razorianfly. com/2010/06/21/the-countdown-to-ios4/
    spacet kivenni

  177. @szmmate: Nem, még húzzák a lóbőrt.

  178. @rossifumi: Naaa….. nem hittem volna ,hogy komolyan kérdezed!
    Sry

    üdv.

  179. @mythbuster:

    🙂
    csak jönne már

    sokszor van szükség a 911-re meg a 112-re, majd nekik elmondom, hogy a barátnőmmel szeretnék beszélni, de csak önöket tudom hívni, mert valaki kitalálta a telefonaktiválást 😀

  180. @Noe: belőled? vagy honnan? csak mert a phobos-on még nincs fent, akkor pedig az iTunes sem fogja látni… naggggggyon viccccccccessss… pfff….

  181. Mi lesz már? Hánykor adják ki végre?

  182. @Norbika: Este 7kor pontban, gyengébbek kedvéért, helyi idő szerint 4 óra múlva !

  183. 7kor

  184. iTunes 9.2

  185. Sziasztok!
    Gyárilag független a 3gs. De a jailbreak fontos
    iboot a régi. Várnom kell nekem is?
    Bocsi de nem látom át!
    Köszi elöre is

  186. Mégegyszer megkérdezem a “last-ditch effort” módszerrel kiszedhetem a basebandet?

  187. a 4.0 ból természetesen 🙂

  188. ottvagyunkmár? ottvagyunkmár? mikorjönmár? mikorjönmár? MAJD. attól, hogy itt sipákoltok feleslegesen, még NEM jelenik meg hamarabb…

    @godan: ha fontos a JB, akkor ne frissíts, mert ma még nincs rá JB.

    @kiru: próba-szerencse. mivel nincs hivatalos 4.0, így még nem próbálta ezt szerintem senki. és lehet nem is lesz szükséges. türelem, ki fog derülni.

  189. lenne egy olyan kérdésem mi az hgy a 3gs new boot várni kell addig mig nem jelenik meg a 4.0 akor most van fügetlenités vagy nincs itt mindenki mást ir és mond:S!!

  190. köszi jadeye

  191. Üdv all!3gs-em van októberben vettem!Trémobilos!Most spirit jailbreakelt a telo!Nem akarok se függetleníteni se jailbrekelni csak simán feltolni a 4.0át!de elötte teljesen le akarom takaríteni!Mit kell nyomnom?sima restore azt mehet a 4.0 majd?thx

  192. @3gs killer: jelenleg nincs függetlenítés. de mivel MuscleNerd azt írta, hogy lesz, így lesz függetlenítés ÉS jailbreak is. a kérdés csak a mikor. de ezt leírtuk a cikkben.

  193. Aki kérdezi még egyszer: Este 7 kor fog megjelenni!

    Viszont szerény véleményem a következő:

    Az ios 4.0 GM verziót lehetett jailbreakelni a 4.0 beta 1 es redsnow -al! Szóval szerintem menni fog ez a régebbi firmwares dolog itt is.
    Magyarul: ios 4.0 felmegy, majd a 4.0 GM -es redsnow -al jailbreakeled. Elsősorban ez lesz a megoldás, majd jön hozzá egy külön redsnow.

    Nekem ez a véleményem.

    Ennek a last… megoldásnak meg mennie kell. Valaki csinálta már?

  194. @kiru: olvasd már el, már válaszoltam rá…! egyébként nem biztos, hogy este 7 lesz belőle. lehet korábban is, lehet később is. az este 7 is csak egy tipp…

    @romanzidan: nem kell előtte restore, mehet a restore közvetlenül a 4.0-val is.

  195. @3gs killer: Fogjátok már fel hogy MOST még semmi sincs.
    Amíg nem jön ki nem is lesz, nézz vissza holnap…

  196. @Jadeye:

    Elolvastam és ez egy reagálás volt 🙂

    Az este 7 szerintem reális: “http://www.razorianfly.com/2010/06/21/the-countdown-to-ios4/”

    Amit írtam szerintem nem hülyeség, valaki lehetne vállalkozó kedvű! 🙂

  197. Nézzétek inkább a meccset!!! 7:0 a portugáloknak! Hatalmas! 😀 Mire a mai 2. meccsnek vége lesz, kint is lesz a szoft.

  198. @koczka: Csak ezért szeressük mi az Apple -t 😀

  199. 003 akkor ugye uj ibootos?

  200. És a ipoddal mi a helyzet? Nekem ipod touch 3g 8gb-m van
    amugy véletlen frisítettem itunes 9.2re és semmi gond, az ipodomra tudok felrakni tört alkalmazást és spirittel jb-eztem

  201. sziasztok nekem egy 3gm van jailbreakelt függetlenített rá szeretném tenni a 4.0 át ugye a 3gre megvan már a jalbreak függetlenítés még pár nap azt szeretném megkérezni hogy simán ráteszem a 4.0-át jailbreakelem mit eddig a 3.1.2 -t és normálisan működik vagy a menetét meg tudja mondani nekem hogy mit hogy csináljak ?? nem vok egy pro megköszönném ha segítene valaki

  202. @mythbuster:

    jaja 😀
    könyörgöm működjön már a telefonom 😀 nembírom…

  203. Új iBoot: azt hiszem októberben hozták ki ezeket a készülékeket. Tehát aki 2009 október után vásárolta újonnan a 3GS-ét, az 99%, hogy új iBoot-os. Ha valakinek gariban cserélték a telóját ugyanettől az időponttól, az is 99%, hogy már új iBoot-osat kapott a szerviztől. Ha valaki 3.1.2 szofton blackra1n-nel jailbreakelt, és kikapcs-bekapcs után nem indult el az os, csak az usb/itunes kép látszott, az is új iBoot-os. Ennyiről tudok, remélem segítettem.

  204. @koczka: Sajnos 3 hét alatt lemerült az öreg harcos, szal most rátoltam a töltőre, hogy ha majd jön a vörös kereszt, akkor vele jön egy új kór, mely után buzgó imádság százezrek ajkán…

  205. Emberek… Sose vegyetek Amerikából iPhone -t, ha csak nem adnak vele simkártyát is! 😀 Higyjétek el, oltári nagy szívásban részesültünk páran 😀

  206. @Martin: viszont hogyha kijön egy új spirit akkor azt nem fogod tudni használni…
    @máté: még nem tudni hogy lesz
    @mrlespaul: nem igaz, 1 hónapja kaptam gariból régi bootos telefont

  207. nekem még mindig 3.1.3 at ír az itunes még másnak is ?

  208. Peoples like Vuvuzela 2010 app in iTunes store! 😀 Ott vannak hozzászólások papa 😛

  209. @Csapi007: Remélem nem jön újabb spirit! Nagyon utálom! 😀 Redsn0w forever!

  210. Eskü, ha újabb spirit jön, én előbb átnevezem, aztán futtatom 😀

  211. Nemtud valaki magyarországra is küldő ingyenes SMS küldő app-ot?? Eddig Global AQ-t használtam, de felismerte jailbreaket és nemmüxik :/

  212. thx az infot!

  213. @Csapi007: akkor volt még a raktárban 🙂 De jópáran írták, hogy “régit” adteak le és “újat” kaptak.

  214. Nekem meg egy piros talicskám van 10 colos kerekekkel és holnap jön az abroncsfrissítés.

    Istenem….

    10 percenként felteszitek ugyan azokat a kérdéseket.

    Pár főbb válasz:

    ###################################

    K: Lehet Jailbreak-elni az új szoftvert?
    V: Ma még nem, de ha vársz pár napot akkor igen.

    K: Mikor jön a szoftver?
    V: Itt a legtöbben este 7-re TIPPELIK, de ez nem biztos, senki sem tudja.

    K: Függetleníthető-e az új szoftver?
    V: Ma még semmiképp sem, egyszer biztos az lesz. (MuscleNerd azt írta, hogy már megvan rá az unlock, de értelemszerűen a hivatalos megjelenésig nem fogják kiadni, szóval remélhetőleg pár nap, és lesz.)

    K: Hacktiválható-e az új szoftver?
    V: Nem, nem hacktiválható, mert ma még nem is Jailbreakelhető. (Amikor megjelennek hozzá az új tool-ok, azok természetesen fogják tudni hacktiválni is.)

    K: Fizetős az új szoftver?
    V: iPhone tulajoknak semmiképp, iPod Touch-nak nézz utána az apple.com-on. (Steve azt mondta a Keynote-ban, hogy ingyenes minden támogatott eszközre).

    K: Jailbreakelt 3.1.3-ra egyszerűen feltelepíthető az új szoftver?
    V: Igen, de célszerű restorolni ha már úgy sem lesz egyből Jailbreaked.

    K: Megmarad-e a Jailbreak lehetősége az új iboot-os 3G[S] tulajoknak?
    V: Előbb-utóbb mindent megoldanak, ha fontos a Jailbreak, várj!

    K: Érdemes-e feltennie az új szoftvert?
    V: Nah ezt találd ki….

    ###################################

    [köszi, kiegészítettem, és kiemeltem vastagon. -szerk.]

  215. @Csapi007: akkor volt még a raktárban 🙂

  216. @Norbika: Nem biztos, hogy ma nem lessz JB! Elvileg már megvan a JB és a függetlenítés is, csak várják, hogy az Apple tegye közzé a végleges szoftver! Ha az új szoftverben nem történtek biztonsági módosítások, akkor nagy valószínűséggel pár órával a kiadás után közzé teszik az új törést, ha az apple befoltozta a lyukakat, akkor 3.1.3 -ra tuti lessz valami…

  217. Én meg 7kor el is megyek otthonról. Egy laza vacsi a kedvenc Éttermemben, jó társaságban. Közben leadjuk az előrendelést az iPhone 4-re. Jóllakottan hazamegyek, megnézem mire jutottatok, ha lesz energiám még akkor XP-t telepítek egy külön partícióra, arra iTune 9.0-át téve. Utána W7 alatt frissítek 9.2-re és 4.0-a CFW-t tolok az öreg bootos GS-re 😀

  218. Kicsit arra hasonlít, mikor kiállnak a buszmegállóban az út közepére, nézni, hogy jön-e már a busz… LOL, előbb nem ér ide mama, akkor sem ha elütik, annyira kiáll…
    Emberek, mi annyira k. sűrgős, hogy nem bír ki néhány napot, sőt, már néhány órát sem?

  219. OFF!

    Külföldre utazom, és nem akarom használni a SIM kártyámat. Ki lehet kapcsolni csak a SIM-et (vagy a rajta keresztül menő adatforgalmat), úgy, hogy pl. a szállodában wifizni, internetezni tudjak?

    (SIM eltávolítás nem ér, nem akarok azzal vacakolni)

    KÖSZ
    OFF

  220. @mythbuster: Ne hitegessük a jó népet. Ha lesz, úgy is kap egy külön post-ot. Addig feleslegesen próbálkoznak, keresnek, reménykednek.

    Nézzük úgy, hogy ma nem lesz, így talán kevesebben frissítik le úgy, hogy kellene nekik a JB és kevesebb gond lesz. Amennyiben mégis kijön, úgy is futótűzként terjed a híre.

  221. @akaratos: Repülő mód aztán WiFi bekapcs 😉

  222. Már várom a feliratot az iTunes-ban, hogy a szerver túlterhelt, ezért próbáld meg később a frissítést 🙂

  223. Egy posixninja-ról szóló hírben olvastam, hogy készített egy iPhonera telepítőt, tehát itunes nélkül tudunk restore-olni, talán így megoldható lenne 2Gre a 3G firmware, hisz egy GPS és egy 3G képes chipen kívül nincs különbség! 😀

  224. @Lalala: Tényleg, el is felejtette, ez szokott lenni.

    Most, hogy mondod, nem is szólok senkinek ha látom, hogy kinnt van xD – vicc.

  225. végülis még csak béta redsnow van de ha megjelenik a 4.0 akkor sztem rögtön ki jön a jó jalbreak meg a függetlenytés 🙂 reménykedjünk am most elég sok 3gs es beszopja úgymond örülök hogy nem váltotam ez a 3g szinte ugyan azt tudja és a 4.0 val még jobb

  226. OFF

    Nemtud valaki magyarországra is küldő ingyenes SMS küldő app-ot?? Eddig Global AQ-t használtam, de felismerte jailbreaket és nemmüxik :/

    ON

    Legyen már 7 óra!! :DD

  227. @Norbika: köszi az összefoglalást, kiegészítettem és kiemeltem vastagon, hátha úgy könnyebben feltűnik mindenkinek.

  228. @Jadeye: Nincs mit 😉

  229. Most reggel hét van San Franciscoban, mire beballag az Apple-ös koma, bekapcsolja a gépét, megiszik egy kávét, elolvassa a leveleit, beizzítja a servert az eltart kb 9ig ott…

    Az nálunk olyan este 6… 🙂

  230. arra leszek kíváncsi hogy ipod touch 3rd 8gb-n mi lesz mer ez ugye nem is 3.generációs meg nem is 2.generációs és pl multitasking működni fog e majd
    amugy apple.com-on azt írják ingyenes a frissítés ipod touchra is

  231. @ASfun: Arról nem is beszélve ha a frissítésért felelős vezetőt Steve megállítja a folyosón, hogy “hey, one more thing…” 😀

  232. @Norbika:

    Hát arról nemis beszélve 😀 😀

  233. @Norbika: Ott a pont! 🙂

  234. @Martin:

    3.gen 8GB-ra ugyan az lesz mint a 2. gen.-ra mert a “belseje” ugyanaz.

  235. Majd ha meglesz a 4.0, azért lehetne-e arról szó, hogy az ssh-val hogyan lehet visszatenni mondjuk 3.1.3-at, mert azt még nem igazán tudjuk. Így legalább lehetőség van kipróbálni a 4.0-t, viszont lehetőség van visszatenni a töréses 3.1.3-at!

  236. De hát kint most fél11 van már…

  237. breko breko

  238. @Suti: Na jó, de nem mindegy melyik részen!

  239. mi a fene ? kivettetek a tilto listarol?

    akkor h a temahoz is szoljak:

    kiprobaltam az itunesban h van e uj os, ill h mit csinal restore-ra (mert ugye tobbszro ra kerdez h akarome…)

    @ ez lett a vegeredmeny

    vagy nem tud custom 4.0 GM -el mit kezdeni, vagy kivettek a ipsw-ket es keszulnek az esti rohamra.

  240. nem gondoltam volna, h ennyire ráindulok erre a 4.0ra de kb tegnap este óta lázban égek,
    vajon megoldás lehet ha restore-al csinálom, hogy megoldja a 3GS-eme a következő problémákat: nem megy a wifi, gps kritikán aluli, és kb 1 napot bír az aksi full átlagos hasznalat mellett? Ha rákockulok akkor hamar leszívom.

  241. lenne egy kérdés ha feltörök egy iphonet ami garanciális el veszik rola a garancia és ha valami baj lesz vele hogy lehet le szedni a törést ugy hogy utána vissza tudjam vinni tmobile-ba és meg csinálják?

  242. @Dav: Megveszem 10kért 🙂

  243. @beni1996: Restore

  244. enny?

  245. köszi:D:D

  246. @beni1996: Ennyi.

    Ha Jailbreakelsz és szervízbe kell vinni akkor restore a gyári szoftverre és már viheted is. Soha senki semmit nem fog észrevenni.

  247. Gyerekek Cupertinoban még csak 7 óra 52 perc van ott is mint amcsiban bárhol 9 órakor kezdenek dolgozni! Súgom 9 óra eltérés van!

  248. @Kohi:
    9ora a nyugati parthoz, 6 a keletihez.

  249. Még jó, hogy a szifonnak van egy olyan szolgáltatása, hogy világóra! Hajrá! Cup.:7:57 🙂

  250. @GorTen: LOL 😀

    @GorTen: am milyen oprendszert használsz?

  251. Már 8:00 van kint, mekkora lusta férgek ezek az ámerikaik….

  252. Tényleg csak ismételni tudom magam:
    Emberek, mi annyira k. sűrgős, hogy nem bírtok ki néhány napot, sőt, már néhány órát sem?
    Nem működik a szifonotok, vagy mi?

  253. @Dav: milyen 8:00? inkabb 11:00:)

  254. @Szpisti: 3 hete csak az emergency call kijelzőt látom… szerinted?

  255. Egy pillanatra beugrott a letötő sáv!!!!!!!!!!!!!!! Aztán semmi :(:(

  256. @Szpisti:

    gyanús, hogy igen azért várják, nálam is csak segéjhívás, tök jól elcsevegek a 911-el 😀

  257. @pacman789:
    Iphone World Clock részleg 🙂

  258. Hánykor várható?

  259. nekem ezt írja az iTunes-om!

    Your iPhone software is up to date.iTunes will automatically check for update again on 2010.06.22.

  260. Mert még nem jött ki az új, ilyenkor automatikusan is felajánl egy frissítési dátumot, ez csak ennek a napja!

  261. @Alex:
    Ugy hallottam,hogy ami nyitja a 4.0át ugyan az a progi,nyitja az összes többi os-t

  262. ezzel még várjunk, előbb legyen bugmentes a 4.0 🙂

  263. apple.com teljes befosulás!

  264. Hello!
    Ipod touch 3g-n megy a ios4???

  265. természetesen megy 🙂

  266. Sziasztok!

    Meg tudnátok nekem mondani, hogy az iOS5.0 mikor jön ki?
    Már unom az iOS4.0-át…. 🙂

  267. Az apple.com-on is még csak coming soon felirat van az iOS 4-nél.
    Más: Ha egy olyan gépen frissítem, amin nincsenek rajta az albumok, videók, stb, akkor mindent törölni fog az iphone-ról?

  268. OFF

    Létezik olyan ébresztős app, aminél számokat kell összeadni, hogy kikapcsoljon az ébresztő???

  269. @Force: Jövő június végén 🙂

  270. 13 perc múlva Cupertinoban 9:00! És elkezdenek dolgozni! :))

  271. @Kohi: Magyarán fél 10-re gépnél lesznek és 10:30-ra kijöhet a frissítés.

  272. 2 gombot kell nyomniuk, a bekapcs, és a share gombot! lássuk mennyire gyorsak a számítógépeik 😀

  273. Almáéknál 9kor harci készültség, nincs ilyen fél 10-es móka… aki késik kivégzik kajaszünetben 🙂

  274. @Norbika: Ha olyan a munkamorál mint nálunk akkor 9:00-kor kávé, cigi azt Kaki és utána jöhet a visszaszámlálás!

  275. jöjjjön már:D:D:D nem tudom mit aggódok ennyire, de föl akarom rakni:D

  276. @Zoltan: ez most komolyan kérdés? még hivatalos developerként is alt+restore (win alatt shift+) kell ahhoz, hogy a 4.0 GM-et feltedd. az sosem jelenik meg iTunes-ban, tehát egyáltalán nem csoda, hogy neked ezt írta ki, hiszen a phobos software verziókat jelző adatbázisában nem létező firmware-re akarna hivatkozni.

    tehát nem vettek ki semmi IPSW-ket, mert soha nem is voltak “bent”, ugyanis a 4.0 GM buildjei kizárólag külső letöltés után, a már említett betallózós módszerrel telepíthetőek. iTunes-ból soha nem érhetőek el. hány shift-nélküli restore-t nyomtál a 4.0-ra iTunes-ból? ha nem másoltad be abba a mappába, ahol amúgy tárolja a fw-fájlokat, akkor értelemszerűen le akarja majd tölteni, de ugye a fent említett okok miatt nem tud mit.

    de ez nem új dolog, ez az SDK megjelenése, tehát a hivatalos developer elérhetőségek megjelenése óta így van. de ha fejlesztő lennél, akkor tudnád.

    remélem, így már világos.

  277. @Jadeye:
    csak szimplan kivancsi voltam mit lep az itunes a customos 4.0gm 3gsmre ha ranyomok a restore-ra.ennyi.

  278. Bocsi a gagyi kérdésekért, csak szeretnét kérniegy kis segítséget valakitől.
    Van egy 3GS em t-mobile os hivatalos, és rátettem a 4.0 ás GM verziót. Szeretném most majd a rendes 4.0 át rátenni, ahhoz mit kell tennem. Simán csak elindítani az itunes on a frissítést, vagy kell valami egyébb is. Most azt írja ki, hogy a telefonomon lévő verzió a legfrisebb és nem talál rá újabbat. Vagy még nem lehet elérni a hivatalos verziót? Nekem azt írja, hogy 24 én fog frissíteni. Az lehet? Sajnos tanácstalan vagyok hogy mihez kezdjek. Jó a mostani GM is, csak van egy két alkalmazás amit nem nyit meg, hanem a menüből rögtön kilép.
    Köszönöm segítséget.

  279. az ipsw-ket hova menti?

  280. @istracsk: Nem biztos, hogy a hivatalos iOS4 alatt nem lesz a hiba…
    Egyébként szerintem simán rányomsz a restorera és ha nincs az ipsw a könyvtárban, akkor letölti és telepíti.

  281. @istracsk: valószínüleg semmit nem kell csinálnod mert a hivatalos 4.0 az a gm lesz.

    maceseknek: ht.ly/21eli

  282. Mobil me controll panel most frisssssssssüüüüült le :):)

    Szerintem jön a többi is

  283. Lenne egy nagy kérésem hozzátok: ha kijön a szoft, valaki legyen szíves és tolja fel valahová, hogy le lehessen tölteni. Mobilnetet használok az ájfonon keresztül és az update-nél át kell raknom a kártyát egy másik telóba, amin viszont nagyon lassan megy a net, pont annyira elég, hogy jóváhagyja a szerverrel a frissítést. Szóval előtte letölteném, aztán shift+restore. Köszi előre is.

  284. @martiiiiin:
    Ide menti az iTunes az ipsw -ket!

    C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Apple\Apple Software Update\

  285. Halihó! 🙂 wow máris mindjárt 300 komment:D eddig még sosem kellett custom firmwaret hazsnálnom egészen idáig szval melyik progival lehet megcsálni windowz alatt?

    Kö9szi

  286. @fuji001

    azt mondják, hogy 9-10 között lesz, az ottani idő szerint, szóval 18-19 között itthon, szóval mááár csak percek vannak hátra. 🙂

  287. hehe célegyenesben vagyunk?:P

  288. hello mindenkinek!nekem uj ibootos a 3gs-m most spirit van rajta de felakarom majd ma tenni a 4.0-at azt tudom hogy a jb eltunik majd rola meg minden nem nagyon erdekkel mert nem nagyon haszanlom csak a magyarositasert van rajta!a 4.0 n ugy hallotam hogy alapbol van magyar!ez igaz?mert engem csak ez erdekelne lekinkabb es hogy ha en most felrakom a 4.0 majd tudom e jb-ni!koszi

  289. sziasztok azt melyik oldalon tudom megnézni/kérdezni hogy asus-ra hogy tudom feltenni a mac-et???üdv

  290. @kuka01: alapbol van rajta magyar nyelv. JB eltunik. Kesobb majd biztos tudod ujra egyelore nincs ra JB.

  291. @ownage:
    jo ez a link

  292. A Nokia 3210-re felraktam az ios4-et, és még a kijelzőm is színes lett! 🙂

  293. @cotag: ok koszi!

  294. Kuka, minek neked magyar nyelv? Úgyse beszéled. 😀

  295. én már nem tudok semmit… 3Gre ha felteszem akkor a redsnow 0.9.5b-2el se lehet jb-elni?

  296. Kicsit belassult a Szifon.com 😀

  297. Frissült az sbsenttings, már 4.0 kompatiblis

  298. Ne haragudjatok de szeretném megkérdezni, hogy miért kell feltörni! Én egy ideig feltörtem az Iphone-t és egyszer csak rájöttem, hogy teljesen felesleges! Az a két három program, amit rendszeresen használok összesen nem került többe mint 1500 ft!
    Töretlenül sokkal gyorsabb, sokkal tovább bírja az aksija és nem adja meg magát!
    De lehet hogy ez csak az én véleményem!

  299. @manchester85: koszi szepen kedves vagy!

  300. gyanus ,hogy ebből ma már nem lesz semmi sem szerintem!max éjjel valamikor vagy hajnalban…

  301. @martiiiiin:

    Szerintem azzal menni fog a jailbreak! Mint az összes előző firmware -nél!

  302. @Alcsern: Azért, hogy beletudjak SSHzni, és a backupokat bele tudjam rakni manuálisan. Tudjak csengőhangokat rárakni, amit én szeretnék. Aztán még ott van az installous is…:D

  303. Most vajon hányan nyomogatják a világon a “Check for Update” gombot? 😀

  304. Azért remélem nem teljesen ugyanaz lesz mint a 4.0GM, mert nekem pár helyen belassult a telefon a 3.1.3-hoz képest…3G-m van amúgy. De ha mégis, akkor így jártam, majd hozzászokik az ember…

  305. visszaszámláló oldala behalt. 😀

  306. Hali! Én pont most futtatom a restore-t, 3.1.3-as fwm van, Spirittel. Addíg nemakartam felrakni a 4.0-t amíg nincs JB, de már tűkön ülök:P és most eldöl mennyire lesz szükség rá.. Hát remélem lassan ittlesz az idő, úgyh. aki felrakja, annak hajrá..:) üdv!!

  307. @peugeotmate: 50-100millió között 😀

  308. @Alcsern: Dettó.

  309. mar fent van szedem!

  310. Kattintsatok alul a chat -gombra, mert ott legalább gyorsabban tudunuk kommunikálni, illetve nem terheljük a szifon.com -ot mindenféle felesleges hozzászólásokkal!

  311. és töltődik, mindenki: elérhető a 4.0
    hajrá!!!!

  312. @kuka01: Mi van fennt? Mi szedsz?

  313. 4.0!

  314. KIRÁLYSÁÁÁÁG!!!!!!

  315. Jön mint a szél !!!!
    Nyomassátok lefele !!!!

  316. Nekem még mindig az írja ki, hogy a lefrissebb a 3.1.3-as.

  317. Király! kint van!!!! töltöm!

  318. háhá és 4.0, királyság!!!

  319. basszameg most tölthetem itunes 9.2-t 😀

  320. Király! kint van!!!! töltöm! Most hal be az oldal!

  321. 19:05kor szolt be a szkript hogy kint van
    amugy ugyan az mint a GM volt a file nev alapjan

    @meretben minimalis elteres van

    bal oldali az uj jobb oldali a gm

  322. iOS 4.0 elérhetőségek magyar BIX szerverről:

    ipsw.hsps.hu

    Valaki töltse fel a 3G ipsw-t is és akkor lehet szedni:

    FTP Felhasználónév: [email protected]
    Password: szifon
    FTP Szerver: http://ftp.hsps.hu
    FTP Szerver Port: 21

  323. Szerintem kellene szólni a hackereknek!

  324. Lehet, hogy azért nem akarja frissíteni, mert még a 3.1.2-es van rajta?

  325. Már megy!

  326. Nekem is azt írja hogy 3.1.3-ra de a 4-et szedi le!!! Szóval katt rá!!!:D

  327. háhá, magyar “szinkron folyamatban” “feloldás” 🙂

  328. 118 916 byte-al tobb az uj 4.0mint a gm volt, kivancsi vagyok h mit irtak meg hozza 🙂
    lehet megnehezitettek benne valamit:)

  329. Nekem is magyar volt de lemúlt…újraindult egyszer…és akkor máshogy is nézett ki…de a 4.0

  330. Most jött Cydia Update is 🙂

  331. Felraktam.Eredetileg Blackrainnel tört Iphone 3Gs régi boot-osra.Hibátlanul működik 😀

  332. Bocs de egy hüle kérdés…Ez a mocskos Win7 hova menti az ipsw-t?
    Nem találom az istennek sem.

  333. Yep, kint van.

  334. hmm… én nem találom hova mentette… vki ötlet?

  335. Fenntvaaan:D:D

  336. 3G-n van háttér? mert ha nem akkor várok a JB-ig

  337. @Meldor:
    És hogy fogsz most jailbreakelni? (mert én is ugyanebben a cipőben járok 🙂 )

  338. @Alcsern: biztos sosem kellett meg masik orszagban gps…. de csak magyarorszagra is a legolcsobb verzio mar tobb mint 1500 ft…

    1-2 dolcsi belefer midnen programert.. de 90-100 mar nem….

  339. Nekem nagyon lassan tölti. Azt írja, hogy 2 óra, pedig 15 Mbites netem van. Nem értem.

  340. Valaki dob egy direkt linket a 4.0-ra? 3G-re. Köszike

  341. Szuper, valoszinüleg az SBSettings update miatt mindig elhasal a SpringBoard nálam.

  342. vegre megy a sbsettings is hala mobilesub. updatenek 4.0hoz

  343. mappák meg a multitask hogy hasznáhatóak?

  344. 4.0gmről hogy lehet frissíteni?

  345. Letöltötte a 4.0-át de mikor lekezdte telepíteni 4.0-ás hibát dobott ki, ezt azt jelenti, hogy döglődik az apple szerver?

  346. Mappa pipa…megoldódott 🙂 de a multitask….

  347. @monga: Simán restore.

  348. @Tomi7
    Most sehogy,de annyira nem érdekel.Egy hetet csak kibírok 😀

  349. @Meldor:
    Köszi!
    Még csak annyit, hogy csak simán restore-oltad, és feltelepítetted a 4.0-át?

  350. mikor lesz már jb? 😀

  351. * 2G iPod touch
    * 3G iPod touch
    * iPhone 3G
    * iPhone 3GS
    * iPhone 4

    4.0 letöltés:http://i-enthusiast.com/

  352. inkabb nezzetek spanyol focit. aztan mire vege a 90percnek talan lesz jb meg unlock is:)
    amugy custommal gs-n GM nel megy a JB es az Unlock is, szerintem az uj 4.0val is sima ugy.

  353. update-nél állandóan 3014-es hibát dob ki! mi lehet a baj?

  354. valamivel 7 után kezdtem tölteni és 12 perc alatt lejött, mostanáig syncelt a 3G 🙂 majd nyomkodom egyelőre örülök, hogy fent van. Előtte blackrain jb volt, úgyhogy restore meg setup as new iphone volt.

  355. Nálam pár másodperc alatt lejött 12MB/s al…

  356. Én is megvárom a jailbreak-et, aztán utána tolom fel, mint a golyó.

  357. Skacok ebben gyárilag van magyar nyelv? én maradtam le ennyire valamiről?

    nekem is gyorsan lejött 1,2 MB al

  358. ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04

  359. Üdv!
    Kérdés! Akkor ha most van egy 3gs em, 3.1.2 vel, régi ibootos, ne merjem restorolni vagy updatelni iTunessal? Akkor elvesztem a JB lehetöséget?
    Köszönöm a válaszokat.

  360. e-mail nél mozgartás a mozgatás helyett!!!

  361. “ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04”

  362. Olvassatok Dev Team blogot, egy kicsit homályos, de igen bíztató hír került fel!

  363. @vbazsi2:

    nekem mozgatás van

  364. érdekes nekem nem

  365. az oké hogy mivel függetlenítek, de most akkor a béta redsn0w-al törjem fel?:D

  366. @daralan: nkem béta rs azt írta ki h nem kompatibilis IOS4 (2G touch mc modell)

  367. @Lui: hát akkot take it easy:DD

  368. olyan kérdésem lenne, h létezik, h a széria számnál (amiből rájöhetünk, h új v régi bootos) 012 van? és az akkor ugye régiboot? a következő lépés meg az lenne, h Restore > majd simán felnyomni a 4.0-t, ugye? ha valamit rosszul tudok kérlek segítsetek, mert új vagyok és nem nagyon értek hozzá :$ ha bármilyen lépést kihagytam, azt is mondjátok!

  369. most akor 3gs is van fügétlenítés vagy hogy kell érteni most ezt?csak 3g van?

  370. meg redsnow.com-ról nrm akar tovább engedni, majd ha kjön 1 működő. ami kompatibilis windowsal vki átküldené nekem majd?

  371. Unlock-t akkor ultrasn0w-al kell majd? vagy hogy van ez ,valaki mondja el pls.

  372. Valamit szerintem nem csináltam jól,minden progit törölt .

  373. @3gs killer: A függetlenítést a baseband modosításával lehet elérni! Ha függetleníthető, akkor az minden készülékre érvényes! Tehát igen, van függetlenítés!

  374. függetlenítés van, JAILBREAK NINCS!
    Minden készülék függetleníthető most.

  375. Segítsetek!

    Feltettem a 3G[s]-emre a 4.0-át és megy minden jól.
    Anyámnak megtetszett az egyedi menü háttér és feltettem az ő 3G-jére is, de ott nem lehet beállítani.

    A kérdés az, hogy vissza tudom-e tenni a 3.1.3-at sima restore-al 3G-re?
    A telefon NEM jailbreakelt és soha sem volt jailbreakelve. Gyári, T-s.

  376. skacok!

    a program csoportosítást hogyan lehet megcsinálni?

  377. @dany7: ha jól értelmeztem, majd ha lesz törés akk cydiából felteszed az ultrasnow csomagot és független lesz a telód, kérem javítsatok ki, ha nem így van!

  378. @Reddly: húzd rá az egyik programot a másikra, és létrejön a mappa, és át tudod írni a nevét.

  379. hello,
    felraktam a 4.0-ast az iphne 3gs-emre es most nincs nett,at raktam a kartyamat egy masik telefonba es ott tokeletesen mukodott a nett

  380. Feltoltam a 3GS -re a 4.0 át! már csak haktiválásra, s jb re várok… Amúgy aki pórul járt a 3.1.3 -al, a haktiválás miatt, annak ajánlatos feltolni az új szoftvert, mert ha az apple kiadja a 4.0.1 -et, akkor az a BB már nem lessz törhető, és a 4.0 -át sem tudják majd telepíteni(még nincs shsh mentés!)! Persze ezt mindenkinek csak saját felelősségére!

  381. Na végre, valami tré a trénél, mert még az indexet sem akarta megjeleníteni, gugli is nagyon lassan.

    Most frissítgetik az el nem adott szifonokat? 🙂

    Nos, akkor új bootos 3gs-re nincs JB? :(((

    Addig nem rakom fel a 4-et.

  382. @jani: mi az a nett?

  383. Megy a jailbreak ujboot-os 3gs-el is? A voice control is ért magyarul?

  384. Az új redsnow haktivál is?

  385. miert nem lehet kicsit visszaolvasni?

  386. A redsnow 0.93 -as verziót honnan tudom letölteni? Mert az eredeti oldal “http://wikee.iphwn.org/howto:rs9” túlterhelt és nem tudom letölteni.

    Valaki egy elternatív link?

  387. valaki mondja el hogy lehet az old boot ao 3gs t jb ni?
    meg a cydia ban levő ultrasnow megy e jol
    thx

  388. rs utan pannonos kartyara azt irja bal felul, hogy T-Mobile 😀 ettol fuggetlenul mukodik.

  389. most en se teljesen vagom h hogyan is tudom letolteni ezt?

  390. Sziasztok!
    Lehet, hogy butának tűnik a kérdés, de szeretném ha választ kapnék rá.
    iPod touch 2G-m van. 3.1.3 firmware. Jailbreakkel. Nem igazán vagyok otthon a témában, két kérdésem lenne. Felteszem a iOS4-et, mi fog történni? 1. Futni fogna-e az ipodon lévő programok? 2. működik-e a cydia mobil installation cucca, tehát tudok-e külső fájlból származó progit itunesba rakva, ipodra sync-ezni?
    A választ előre is köszönöm!

  391. Neee már most kezdődik…

    Remélem holnap kiadják a JB-t ipt2G-re. 🙂

  392. a cydia programot telóra hogy tom leszedni?

  393. valaki tudna adni egy direct linket az uj redsn0whoz? nem tudom letölteni:(

  394. valaki adna linket redsnow093hoz mert a @hivatalos oldal nem jon be tulterheltseg miatt valoszniu….

  395. @Hidi nett=internet

  396. Mivel cydia-ból kell tölteni, gondolom nem árt az eredeti sim kártya. Jól látom?

  397. Nekem 3g-m van 05.11.07-es iboot-al és 3.1.2-es soft-al.

    Letöltöttem az iOS4.0-t. Ezután hogyan járjak el, hogy továbbra is tudjam használni Pannon karival?

    Köszi.

  398. Sziasztok
    Nekem 3g-m van .3.1.3 os-el.Lehet már kártyafüggetleniteni?
    És ha igen akkor hogyan?

  399. Valaki dobjon egy működő linket a redsn0w-ra. A hivatalos oldal behalt…

  400. Lécci egy redsnow 0.93 as letöltési linket küldjetek pls:)

  401. Lécci egy redsnow 0.93 as letöltési linket küldjetek! Köszi

  402. Sziasztok.
    Nekem 3g-m van 3.1.3 os-el.KÉrdésem hogy lehetséges már kártyafüggetleniteni és ha igen akkor hogyan?

  403. @jani: és az miért nett? :D:D
    @remric: mindenképpen az eredeti sim kártyával kell cydiaból felrakni, utána restart és bepakolni a kívánt sim kártyát ! ha nincs térerő akkor repülő mód be/ki, ha így se akkor hálózati beállítások visszaállítása, utána mennie kell !

  404. Sziasztok!
    olyan kérdésem van, hogy, ha az van írva serialnumb-nak, h 8.012 akkor ez régi bootos ugye? és ezekután csak annyi kell majd, h tolok egy restoret > majd felrakom az ios4-t. vagy nem szükséges a restore? ( 3gs – spirit jailbrake van rajta )

  405. Sziasztok.Akkor már tudom kártyafüggetleniteni a 3g-t 3.1.3 os-el?
    Vagy frissitsem 4.0 ra és azt lehet függetleniteni?

  406. @DaniIIstvan: elvileg az ultrasn0w 0.93 tudjaazt irják!
    próbáld ki veszteni nincs mit

  407. Valaki lécci töltse fel az új mail.app-ot. Ki akarom próbálni, hogy a 3.1.3-an megy-e.

    Lécci
    Lécci
    Lécci

  408. Sziasztok.
    Sikerült jól megszívatni magamat. Letöltöttem egy custom ipsw-t a fentebb közelt linkről. Egy restore-t akartam csinálni vele, és azóta egy manus van a képernyőn felemet karral, és azt monfódja: Превед! Mit lehet ilyenkor csinálni? Az iTunes azóta nem érzékeli a telefont. iPhone 3G.

    üdv:

    Baggins

  409. Sziasztok, ha megvan az ECID-em 3.1.3-ra, akkor hogy tudom visszaállítani 4.0 rol? milyen progival? thx előre is

  410. restorolj 3.1.3 ra

  411. sziasztok!
    valaki nem tudja hogy hova tűnt a multitask opció a 3g-hez? redsn0w 0.9.5b5 öt használtam. a b4 nem akart mukodni se a GM-el se az “eredeti” vel :S

  412. ez lesz a redsn0w linkje de egyenlőre leterhelt: http://is.gd/cSXNN (a twitteren irta musclenerd)

    RT @MuscleNerd: redsn0w update at http://is.gd/cSXNN … adds battery % and verbose boot and lets you individually pick the options now

  413. simán iTunesból? nem kell semmit buherálni hozzá?

  414. redsnow 0.93 alternatív letöltési linket pls!

  415. redsn0w 0.93hoz egy linket ad valaki?

  416. @kiru: link link link link linkl link gyerünk bizsereg az ujjam a restore gombon

  417. http://twitter.com/iphone_dev

    OLVASSÁTOK! ITT VAN LINK REDSN0WHOZ

    aki lusta:

    RT @MuscleNerd: redsn0w 4.0 JB now available for Windows http://is.gd/cSXNN … ipt2g and iPhone3G (but no hactivation til public 4.0).

    RT @MuscleNerd: redsn0w beta update! Added iPod Touch 2G, multitasking & wallpaper. Still intended for devs. http://is.gd/cpEbc

    RT @MuscleNerd: redsn0w update at http://is.gd/cSXNN … adds battery % and verbose boot and lets you individually pick the options now

  418. Nagyon örülnék egy 3g,aktivált custom firmwarenek..

  419. hi tudna valaki linket adni a 4.0 (régi ibootos 3gs) jb-hez? illetve a kérdésem még hogy külön kell függetleníteni és jb-hez is külön program kell?

  420. Segítsetek: @Kérdés

  421. Ezt talaltam:

    MAC: ht tp://xs1.iphwn.org/rs/redsn0w-mac_0.9.3.zip
    WIN: ht tp://xs1.iphwn.org/rs/redsn0w-win_0.9.2.zip

  422. @Driso: minek? kint van az unlock!!!

  423. WIN meg1x, mert az elozo verziot masoltam be:

    WIN: ht tp://xs1.iphwn.org/rs/redsn0w-win_0.9.3.zip

  424. cydiát honnan töltök telóra?

  425. @Atis: win es 9.3 at linkelj ha van vagyhol találtad?

  426. @Zoltan:
    SZIFON.COM

    tuti redsnow 0.9.0.3 ? azt nem elirtatok? mert legutobb mar 0.9.0.5b5-2nel tartott…

  427. nehogy a 0.93 mas redsn0w ot leszedjétek, elírás !!! 0.9.5 a legujabb, nem a 0.9.3..

    0.93 az az ultrasn0w verziószáma…

  428. Nagy@Crazy: nagy nehezen bejott a ht tp://wikee.iphwn.org/howto:rs9 oldal, es ott volt ez a 2 link

  429. 0.9.3 mas redsn0w az JANUÁRI. ne legyetek sügerek !!!

  430. 3.1.3-ról updatelek 4-re, akkor ettől eltűnik a Cydia a készülékről? Használható lesz utána?

  431. SziaszTok!
    Jailbreak mikor lesz rá??
    Esetleg van mar rá??
    Köszi Hello

  432. Most voltam fürdeni és mire kijöttek a fürdőböl az iphonom megcsinàlta az esti kakaóm! Köszönöm iOs 4!!!!!!!!!!!

  433. @HaZse: vedd meg a telefont gyárilag függetlenként

  434. Megy a jailbreak ujboot-os 3gs-el is?

  435. Atis , Betudod nekünk rakni a 2 link-et?

  436. tehát akkor felrakom a gyári 4.0át,redsnow 0.9.5-el jailbreak,utána unlock?
    csak azért kérdezem mert amerikai a teló,és nem tudom aktiválni ha valami gáz van.
    3g,egyébként

  437. @Kris: nem, még nem

  438. Sziasztok,

    Frissítettem t-mobileos 3GS -en, és valamiért azóta nem megy a net.
    Valaki találkozott már ilyen hibával?

    Már restartokat próbáltam, de nem oldotta meg a gondot 🙁

    Előre is köszi a segítséget!

  439. Hát, a magyar nyelv a 4.0-sban még nem igazán kiforrott… Pl. e-mail törlésekor a piros Delete úgy lett fordítva, hogy “Üzenetek archiválása” 🙂
    Nem tudom, ki fordította az SW-t, de azt kívánom neki, hogy a számítógépén a DELETE gombbal archiválja le a családi fotóit :)))))))))))

  440. honnan tudom leszedni az ultrasnow 0.9.3.at?

  441. @Driso: hat elvileg kene hozza egy oylan sim amiylen a telo:(

  442. @Feca: @Hidi szerint ez csak a januari, amit talaltam(0.9.3), ugyhogy ezek szerint targytalan…

  443. @janist: Semmi gond! Ez még nagyon kezdetleges függetlenítés! biztosan lesznek updatek a redsn0wra!

  444. Lejárt sim-el is lehet aktiválni ugye?

  445. limera1n.com-on sincs semmi jb ügyben…

  446. a redsn0w nem hacktivál ezek szerint?

  447. h t t p : / / iphwn.org/redsn0w_win_0.9.5b5-1.zip

    elvileg meg a betaval is megy a jb 3G re stb

  448. szifonosok sztem elírták, redsnow még sehol végig az ultrasnowról van itt szó, én is beszoptam, mert csak ezért frissítettem, azthittem máris van jb…
    szép volt

  449. Szasztok,

    Valaki tudja, hogyan lehet azt os4 -en megcsinalni, hogy ne kelljen minden progit ketszer kikapcsolni. Tehat mondjuk priorizalni mi lehet multitask, mi ne, mert marhara idegesit, hogy dupla homekattal is ki kell nyomni mindent.

  450. @ricsik: te valamit benéztél. kb 10 hszel feljebb linkeltem

  451. 4.0GM 3G Jb-s telóra felraktam az ultrasn0w 0.93mat, sikeresen függetlenítette a gyári GM-es baseband-et, tehát az unlock működik..
    mindenki olyan kártyával próbálkozzon amivel ha elqrja vissza tudja aktiválni…

  452. @mythbuster: Nem JB -ztem, csak a gyári t-mobile készüléket frissítettem.

  453. @Hidi: adj mar egy mukodo linket a JB hez!!!!! PLSSS

  454. Jailbreak iOS 4.0 with Redsn0w 0.9.5b5-2 on Windows [Updated]

    ht tp:// jaxov.com /category /apple / (space nélkül)

    ez mai ! 🙂

  455. @Crazy: 404 not found…

  456. @DaniIIstvan:
    repo666.ultrasn0w.com cydia-ból

  457. Most veszem eszre, hogy nekem sem megy a 3Gn a net csak wifin. Valaki?

  458. @PCha0s: fasza jon is megy a restore jeebaby:)

  459. @CsiguZ: ha olvasnál akkor tudnád hogy a gmailben most már arhiválni tudod és utánna törölni a keynoteban is benne volt LOL

  460. 3.1.3 on megy a függetlenítés!!!!!!! Ultrasn0w al

  461. aki JB-t kér, miért nem olvas vissza max 10-15 hsz-t?

  462. @Crazy: rapidshare.com/files/400625287/redsn0w_win_0.9.5b5-2.zip

    😉

  463. Gyerekek!
    Összezavarodtam.
    Van egy 3G-m 05.11.07-el. Függetlenített és Jailbrake-lt. Szeretnék 4.0-ra frissíteni úgy, hogy legyen JB és független is maradjon. Mit tegyek? Láma kérdés?

  464. @Crazy:

    Nem teszteltem… csak a friss anyagot szolgáltatom Nektek! 🙂

  465. hali
    Akkor már 3G-t lehet függetleníteni és jaillbreak is megy? Milyen baseband van a 4.0-án? azért kérdezem, mert nekem szükségem van az unlockra!:)
    Köszi

  466. hali
    Akkor már 3G-t lehet függetleníteni és jaillbreak is megy? Milyen baseband van a 4.0-án? azért kérdezem, mert nekem szükségem van az unlockra!:)
    Köszi!

  467. @Marci: azért mert a 4.0-ba már ki lehet kapcsolni totál a netet..
    menj a beállítások/általános/hálózat-ba. és ott a mobil adatforgalmat betudod kapcsolni, alapból azthiszem off-on van, azért nem megy !

  468. @tr00p3r: csak én nem látom a linked? mert szerintem úgy linkeltél h a hozzászólásod moderálásra vár…

  469. fuck leszedtem a redsnow betajat csak h teszteljem beraktam neki az az ipsw t ami az itunes szedett le erre nem ismeri fel:( egyéb ötlet?

  470. ezt a redsn0w 0.9.3at ki találta ki???? 0.9.5 nél tart a béta, éppen várunk egy végleges ami hacktivál is!!!

  471. @Crazy: ezt írtám már 2 órája…

  472. Sziasztok!
    Lenne 2 kérdésem…
    1. honnan lehet tudni, hogy milyen iboot van a 3gs-emen? Januárban vettem tmobile-nál, 3.1.2 van rajta, blackrain jailbreak-el, pc-vel lehet csak rebootolni… Azthiszem ezáltal új ibootos lehet…
    2. ha frissítenék 4.0-ra, a programok ugye elvesznek, amit jailbreak után raktam a 3.1.2-re, de a telefonszámok, sms-ek stb alap dolgok is elvesznek? (lehet volt már ez a kérdés, akkor sry, de 500 üzenetet nem akartam emiatt végigolvasni…)
    Thx!

  473. Figyelem, meghal a 3G net 3GSen, ha frissitesz 4.0ra. Valaki tud valami megoldast?

  474. tr00p3r: a 095b nem ismeri fel a gyári ipsw fájlt…

  475. Ennyi idiótát egy rakáson öcsém :DDDDDDDDDDDDDDD
    A szifon.com szégyenei vagytok!!!!!!
    (Tisztelet a nemhülyéknek :D)

  476. hali
    Akkor már 3G-t lehet függetleníteni és jaillbreak is megy? Milyen baseband van a 4.0-án? azért kérdezem, mert nekem szükségem van az unlockra!:)
    Köszi!!

  477. @Crazy: a GM-es firmware-t tallózd be neki more !!!

  478. @Hidi: Nekem cellular data ON -on van alapban, és ennek ellenére nem megy a mobilnet.

  479. én is leszedtem a redsn0w_win_0.9.5b5-2.zip-et, benyomattam a 4.0 ipsw-t, de nem ismeri fel.

    valakinek van ötlete?

  480. @tr00p3r: Szeva. Melyik hszben van jb rol szó???

  481. @Lui:
    redsnow 0.9.5 windows: ht tp://www.megaupload.com/?d=MNVECAPI
    vagy
    h ttp://rapidshare.com/files/400117451/redsn0w_win_0.9.5b5-1.zip

  482. Új iBootos 3G SPEED , 3.1.3 -on lefuttatttam ultrasn0w-t, mukodik, fuggetlen a telefon! Most csak koprobaltam, majd este megy a 4.0 es ultrasn0w!!

  483. @tr00p3r: köszi, de ez nem ismeri fel a gyári ipsw-t…

  484. @david: kint leszek.

  485. valaki megcsinálta már a jb-t a 4.0-án?

  486. @Jason! Csak 1x kellett volna valakinek normálisan leírnia, hogy mit kell csinálni, és mi a helyzet 🙂 Mindenki összevissza beszél, közben ku*ára nem ért hozzá SENKI! Egyébként tényleg nem értem mit kell mindenkinek sírva fakadnia… Inkább könyörögtök, mint hogy várjatok reggelig amíg valaki leírja normálisan? Igazi Apple fanok… Nem tudom mire jó, DE KELL!

  487. @szorian: 🙂 Ok, jogos a két pont. Ott hibáztam, hogy a universal mailboxban jártam és ezek szerint pont egy gmail-es fiókomra jött levelet akartam törölni.
    Ettől függetlenül elég fura magyar felülettel használni a telót. Lehet hogy végül visszaállítom angolra, az asszony viszont nagyon fog örülni, hogy magyar lesz a 3G-je 🙂

  488. @URVI: Igen lehet függetleníteni!, töltsd le a legújabb ultrasn0w-t a cydiából, az összes eddigi BaseBand-et képes függetleníteni a 3.0 óta!

    Akinek nem megy a mobilnet kapcsolja ki a 3G-t, bírjatok már ki két napot míg kijavítsák a kezdetleges hibákat!

  489. Egy vicc jut erről a szánalmas bagázsról eszembe, kinek nem inge…
    A süket meg a vak zenészek egymás mellett ülnek a zenekarban. Kérdi a vak:
    – Te, táncolnak?
    Mire a süket:
    – Miért, már játszunk?

  490. @MacMester: mit írjunk le ha nincs még? függetlenítés van de jb nincs…

  491. Reggelre remélem valaki leírja rendesen mit hogy kell csinálni mind a régi ibootosoknak mind pedig az újaknak! Aki ezt megteszi annak előre is kösziszépen!:)

  492. Én csak annyit akarok tudni, hogy ahhoz, hogy megnézzem milyen iboot-os a 3Gs-em, ahhoz elvileg dfu-ba kell tenni. De abból ki tudok jönni anélkül, hogy elveszne a függetlenítés? Vagy van egyszerűbb módszer az iboot ellenőrzésére?
    Köszönöm a választ előre is!

  493. @Lui: Erre sikerült magamtól is rájönnöm, de a többi 200 embernek ahogy a fenti ábra mutatja nem sikerült…

  494. valaki adna egy linket egy GM es fw hez 3G hez?

  495. @MacMester: Azt nem értem miért vagytok lusták visszaolvasni minden le van irva mind a JB-ről mind az iboot-ról stb csak rá kell keresni oldalon belül lehet a command f el. sok f@rok nem is hiszem el vissza olvasott valaki hogy mennyi baromságot irtok össze vissza legalja. hu

  496. Akkor ha jól értem.

    1. felteszem a 3.1.2-es soft helyére Itunessal (9.2) az iOS4.0-t
    2. Beaktiválom egy t-molbile karival (T-s a telóm)
    3. Elindítom a gépemet a redsn0w 0.9.5-öst, ami JB-keli a szifont. (MAC-es redsn0w-t hol találok?)
    4. A cydia-ban az ultrasn0w-t letöltöm, azzal meg függetlenítem.
    5. Restart, SIM kari csere Pannonra és örülés.

    Jól írtam le a kis-saját-how-to-t?

  497. “Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak.”

    ennek azért be lehetett dőlni… (cikk eleje)
    lehet h van már de akkor is várni kell rá mert a redsnow oldala nem jön be..

  498. Szifon ezt írta: Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak.

    Ezért van itt nagy káosz, szerintem elég nagy elírás… Ez itt nem a redsnow, hanem az ultrasnow, ezért nincs még jb, mert ez ELÍRÁS.
    Javitani kéne srácok.

  499. @MacMester:

    Azért ne mondjátok, hogy a kommentezők a hülyék, ha ezt lehet olvasni a posztban: “Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak.”

    Nehéz a fenti mondatot úgy érteni, hogy nem lehet még jailbreakelni. Nem értem, ha valóban nem lehet még, miért írta a poszt írója ezt.

  500. @tr00p3r: ezt ne linkelgesd mert ez NEM HACKTIVÁL, szóval akinek nincs eredeti sim kártyája, azt mit csináljon ezzen????

  501. @Lény: ugyan ugy tudsz kijönni mintha nyomnál egy restartot

  502. Van olyan aki rajtam kívül nem tud aktiválni és T-s? Vagy olyan aki tudja hogy miért nem tudok?

  503. Akinek már fentvan a 4.0 az a 4.0GM-et tallózza be a redsn0w-ba. !!!

  504. @Wolgor:
    először nekem sem sikerült.
    Le a teló fel, proba ujra, nekem osszejott.

  505. Konkretan az eliras miatt elmehettek a faxomba, most itt nezem jailbreak nelkul a telefont.

  506. @szorian:

    Azaz Home+bekapcsoló gomb egyszerre?

  507. @b.lamb:

    velem is ez van..

  508. TÜRELEM TÜRELEM TÜRELEM
    VÁRJATOK SOK GONDOT OKOZHAT AZ ELCSESZÉS ÉS SENKIRE NE SZÁMÍTSATOK CSAK MAGATOKRA OLVASHATJÁTOK Az 1000 BEJEGYZÉST.
    türelem türelem türelem

  509. Nem lehet elhitetni az itunes-al, hogy a 2g-s telóm egy iPhone 3g? Hardver megegyezik. Annyira kíváncsi vagyok erre a 4.0-ra.

  510. BeleGabajodtam teljesen. Ipod touch3g-m van. 4.0val
    Hogyan jb-zzem akkor??
    [email protected]
    Ide írjatok koszike
    Hello

  511. Leirná nekem valaki lépésről lépésre hogy hogyan tudom függetleniteni a 3g-met?
    Sehol nem találok semmit:(:(:
    Legyetek szivesek segitsetek mert fél éve ott tartok hogy elvileg wifi hibával elvittem a telómat azI-dokihoz akik azt mondták alaplap csere majd utánna müködött is de frissités után ugrott a függetlenités és azt elfelejtették mondani hogy ne frissitsem.
    Kezd szét durranni az agyam.
    Segitsetek légyszi

  512. van már jailbreak

  513. @mrlespaul:
    Köszi szépen:D nekem segítettél!! 😀

  514. b.lamb: kemény 1, max 2 napot várhatsz még… Amúgy meg szerintem minden tök normálisan le van írva, csak a hozzászólók között megjelent a sok láma.

  515. @mrlespaul:
    Köszi szépen:D nekem segítettél!! 😀

  516. BeleGabajodtam teljesen. Ipod touch3g-m van. 4.0val
    Hogyan jb-zzem akkor??
    Tibicsoky@gm ail. com (szoközök nélkül)
    Ide írjatok koszike
    Hello

  517. @mrlespaul:
    Köszi szépen.. nekem segítettél!! 😀

  518. Srácok !!!!!
    Komolyan……
    Várjatok már reggelig……

    (amugy tényleg vannak még ekkora iPhone analfabéták…??)

    Kemény….

    Nah csumi ,,,,,…..

  519. ha a jailbreak azt jelenti hogy a cydia fennt van e akkor igen

  520. Csak anyit tudok irni mindenkinek ha végigcsinálom HOLNAP este akkor leírom hogy mit hogyan de ha valaki végignézi a siteot akkor látja és érti hogymit kell tenni.

  521. @Lény:
    Sorozatszám 3. 4. 5. karakter ha 939 vagy kisebb régi iboot, ha 940 vagy nagyobb új iboot
    vagy
    h t t p://www.machackpc.com/iphone/3g/how-to-check-your-iphone-iboot-version/

  522. @Hidi:
    a 4.0 GM-et sem ismeri fel a redsnow 095b5…..

  523. Sziasztok !

    Most frissítettem 3GS gyári független, régi ibootos,

    1. mobilnet nem megy, (pedig be van kapcsolva)
    2. a safari eltűnt, (korábban five dock ikonnnal 5. fix ikon volt az alsó sorba, lehet hogy ez hülyítette meg ?
    3. nagyon várom már a jb-t rá, mert tényleg nem jó a 9.5 béta2 nek a gyári ipsw file

  524. @GaZso:
    Köszi, közben megtaláltam pont ezt az oldalt.

  525. @Zoltan: ott az új amit linkeltem az már felismeri

  526. @Sasparipa: ha upgrade-eltél, és hagytad hogy visszatolja a back-up-ot akkor ne csodálkozz!!! ha így volt csinálj restore-t és szerintem menni fog….

  527. sziasztok!!
    Már kommentelték előttem hogy nem megy a 3g-s net a 3gs-en ha simán frissítesz 4.0-ra és ez így is van!! Van valakinek megoldása ezzel kapcsolatban? Köszi

  528. @Bubu007:
    az altalad belinketl 095b5-2 az ugyan az amire azt irtam hogy a 4.0GM re azt irja ki h nem ismeri fel.

  529. @Sasparipa:
    apn-t allits be

  530. a redsnow csak custom firmware-t csinál?

  531. Mikor lesz jb!?????

  532. Ooovatosancsak
    mertaki tul nagyot akar fingani az
    beszarik!!!!!

  533. @Nemes: olvasnod kéne meg várnom bazdmeg nem egy mail cimet irni

  534. olyat tapasztalt valaki, hogy az iBooks-ban mikor le akarom tölteni a “winnie the pooh”-t akkor végigmegy a csík és úgy marad!? akármit csinálok nem akar letöltődni teljesen 🙁

  535. @561.Zoltan, h kell beállítani apn-t? :$

  536. Nálam megy a net…
    T-Mobile, 3Gs, régi boot, 4.0, restore

  537. A kamera -ba belekerült a digitális zoom funkció!Érdekes!

  538. hmm iphone 3g jbok3n!!:) cydia most tölt szvsz kösz az infot h redsnow betava gmet adjam be neki:P

  539. Sziasztok
    Nekem eddig jo minden iphone3g: multitasking háttér függetlenitve mobil net megy

  540. @Zoltan:
    érdekes, nálam felismeri

  541. Olyat tapasztalt valaki, hogy az iBooks-ban mikor le akarom tölteni a “winnie the pooh”-t akkor végigmegy a csík és úgy marad!? akármit csinálok nem akar letöltődni teljesen 🙁

    üdv

  542. én vagyok a hülye vagy 2g-s touch-on tényleg nincs ibook?

  543. Miért rohan így mindenki? Ahelyett,h várnátok ,amíg lesz egy normális leírás?Ha eddig kibírja valaki,akkor az a 1-2 nap nem tök mindegy már? 😀 van itt hype rendesen… Steve forever

  544. Emberek!
    Redsn0w 0.9.5b5-2 megy a hivatalos iOS4-n, csak a GM-t kell “megmutatni” neki.

    Minden megy és JB rajta az iOS4-n, iPhone 3G-n!
    🙂

  545. nekem is ment így a JB hogy redsnownak a GM-et adtam meg, isten vagy Hidi,
    de így a gyári cucc van a telón attól még? nem a gm ugye?

  546. @roller: Ennyi idő alatt szerinted felmenne a teljes restore+backup???! 🙂

  547. @talamasca: csak nem hacktivál, ezt sokan elfelejtik leírni………………………………….

  548. A 3G-nek megy a jailbreak, de akinek 3GS-e van annak nem eszi meg a redsn0w a GM verziót…
    egyelőre csak az iPhone 3G tulajok tudnak mindent elérni.

  549. Backing up iphone 3g ez med dig tart?

  550. @Ajven: Mondjuk fel kéne rakni storeból baszki.

    Nekem nem ismeri fel a rednsnow az ipt2g firmwaret szal nemtom mivan.

  551. nekem eltunt az apn beallitasi lehetőség, erre tud valaki valami megoldást?
    iphone 3gs t-mobileos nuku JB rajta egyenlőre, mégse tudok APN-t allitani,
    de felhozza a carrier mellett a 3G ikont, nemtudom mi lehet a szar

  552. bocs de mi az a GM? :$

  553. @ownage:

    blog.iphone-dev.org/

    If you rely on hacktivation or a carrier unlock (ultrasn0w) then you should not upgrade until we have fully tested and released our tools.

    nekem is kell a hacktivala-s, elméletileg lesz is a fent írtak alapján, remélem minél hamarabb mert nekem is, és még sokunknak lenne rá szüksége -.-

  554. Kérdés:

    A GM verzió mit takar? ez az egyetlen ködfolt nekem az egészben, addig meg nem állok neki, amíg valaki elmondja

    Köszi!

  555. Akkor már csak egy 3G-hez való ios4 GM kellene, mert az eredetit letöltöttem, de azzal nem megy a redsn0w….

  556. @gezaa: megaupload . com/ ?d=TK8ZUXHB
    Ha hinni lehet a forrásoldalnak,ez az

    @Hangesz: Golden Master asszem, a végleges kiadás előtti utolsó “béta” kiadás

  557. egy kérdés szerintetek tört appok mennek már van ra crack????

  558. @daralan:

    Köszi, így már megy a safari, viszont az ipsw-t továbbra sem ismeri fel, valamint agmail szinkronizáció sem megy 🙁 sem a naptár, sem a névjegyzék 🙁

  559. Valaki aki ért hozzá pls normálisan írja le hogy 3G -nél mi a pontos teendő!
    Köszi…

  560. háth elég sokáig csinálta a JB-t nem blackrain ez.. backupot nem kértem de azt amúgy is csak itunesz csinál.. és egy normál restore itunesszal authorizál meg mindent bevizsgál h eredeti e… de köszi a választ megkaptam:)

  561. Hello.
    Lama lesz a kérdés, de ha felmegy a 4.0 iTunes-ból, aztán redsnow-nál milyen IPSW-t kell megadni, honnan lehet letölteni?

  562. Normálisan írja már le az a 3G tulaj akinek sikerült megcsinálnia, és fut minden.köszi előre is..

  563. Srácok, az USB kábel melyik felét kell a gépbe és melyiket az iPhoneba nyomnom? :S

  564. most JB 3.1.3 van a 3G-n. és spirittel lett JB-ve.

  565. 3GS-el megy mindenkinek a netkapcsolat?

  566. 3g-nél felrakod a 4.0t aztán a redsnowal jailbreakeled, de amikor a browsenál bekell tallózni az ipsw-t, ott a gm verziót kell beadni.

    Akinek megvan a gm: ugyanaz a verziószáma mint a véglegesnek? Illetve nem tudja valaki belinkelni?

  567. 3gs.-t most akkor lehet jailbreakelni vagy sem, mert a redsnow nem akarja az tuti fix.
    szifonek jol behuztak a nepet a csobe azzal amit kiirtak… ilyenkor hol van a mindenkit kioktato zoldhatteru srac?
    elo kene jonni es okositani ahogy szoktad meg arogansan elkuldeni midenkit…
    bar aki kapkodott az lehet megerdemli…

  568. Tudjátok a 3-as szoftverben volt egy köves háttérkép. Azt honnan tudnám leszedni, mert kéne a 4-es szoftveremhez. Az volt a kedvencem.

  569. @peugeotmate: tudod mi az az USB? na akkor hajrá

  570. nem megy a mobile substrate:( SB settings:'((((((

  571. hi!
    3gs iphoneja van egyik haveromnak. befrissitette 4.0-ra. a&t függő. lehet vele vmit tenni h jb-s legyen és független?

    köszi.

  572. En irbe hasznalol egy gyari fuggetlen 3gs-t es most neztem h nem megy nekem se a mobile net! Valami megoldas van erre? Pedig meg a szolgaltatoval se lehet baj mert itt kinnt a voda is arul szifont! Es vodas kartya van a teloba!

  573. Jó a Megaupload-os link!!!! 3G

  574. @Zoltan: vagy nehéz a felfogásod vagy nincs agyad vagy csak beszólni jársz ide. Teljesen felesleges ez a commented, ha eltudnád olvasni a cikket.

  575. Akkor ez valami össznépi probléma, most olvasgatom, a hivatalos support forumot, de basznak rá egyenlőre valaszolni

  576. 3gs , uj iboot, 3.1.3 , legujabb baseband -ű telefonra rátettem az ultrasn0w-t, és függetlenítette, nekem működik !

  577. @admin:
    akkor ird le szepen hogyan lehet a 3gs 4.0at berakni redsnowba.
    illetve amit kiiral az nincs
    a rendsow az nem 093.
    aztan meg hogy jossz ahoz h szemelyeskedj,
    joccakat

  578. Tudjátok a 3-as szoftverben volt egy köves háttérkép. Azt honnan tudnám leszedni, mert kéne a 4-es szoftveremhez. Az volt a kedvencem.

    Segítsetek!

  579. Az 589. hsz.-ban van egy link, azt felismeri a redsn0w, tehát az jó 3G-hez(iOS 4 GM)!

  580. Nem tudja valaki megegyezik-e e GM verzio a ma kiadott-tól?? Mert buildszámra ugyanazok, 119000 byte különbség van a 2 file között.

    Nem tudom feltegyem-e a most ma kiadott verziot.

  581. Annyi felesleges hozzaszolast el lehetne kerulni! Ha vegleges verziok kint lesznek lehetne felrakni mit miert kell csinalni, igy senki semmit nem hibazna.
    Udv

  582. felraktam a ios 4.0 GM-et utána redsn0w végig futtatom,és aztán semmi ugyanugy , aktiválást kér:S
    Tipp??
    3G JB-elt volt,
    PLS HELP

  583. Ugye úgy érdemes felrakni az iOS4 et ha előtte még 3.1.3 on restore olsz úgy hogy set up as a new iphone. Na most itt minden okés, de én szeretném az új szoftverbe látni a telefonszámokat meg az SMS eket és a képeket! Lehetséges ez valahogy? Restore előtt backupoltam. Vissza lehet ezeket rakni manuálisan a gépről a telóra? Köszi

  584. hát lollerkószter ami itt van:D
    le kéne tiltani a kommenteket. egy postot követel a nép amiben leírják mit kell csinálni a 3G,3GS régi iboot/új ibootosoknak, mi az a redsnow, mi az az ultrasnow…stb

  585. hohand.és az ami az 589. hsz.ben van az függetlenithető is?és hogyan?
    ha igen:)

  586. iPhone 3g tökéletesen jailbreakel: alap ios4et itunesból installálod, megaupload . com/ ?d=TK8ZUXHB innen letöltöd az ios 4 gm verziót, amit majd a redsnow 09.5b5-3 nek jailbreaknél megadsz, innentől hagyod lefutni a redsnowt

  587. Akinek nem megy a 3g 3GS alatt: nem szabad backupolni, akkor nincsen ez a probléma mondjuk elég egy idegesítő dolog bukni az app beállításokat, bár remélem hamar kiad rá valamit az Apple

  588. @Danillstvan:én letöltöttem az eredeti 4.0-t, majd az 589.hsz-ben lévőt, és a redsn0w-t. Utána Shift+restore (iTunes 9.2-vel) az eredeti 4.0 kiválasztva, majd redsn0w, ahol a GM-et adod meg. Utána a szokásos minden!

  589. és ez kártyafüggetlen is lesz igy?

  590. Kész!! Független, 3G, iOS 4.0!! THX!!

  591. Itt GoldMaster 3g-hez.
    h t t p://rapidshare.com/files/401471579/iPhone1_2_4.0_8A293_Restore.GM.part1.rar.html
    h t t p://rapidshare.com/files/401471739/iPhone1_2_4.0_8A293_Restore.GM.part2.rar.html
    h t t p://rapidshare.com/files/401471744/iPhone1_2_4.0_8A293_Restore.GM.part3.rar.html
    h t t p://rapidshare.com/files/401472514/iPhone1_2_4.0_8A293_Restore.GM.part4.rar.html
    h t t p://rapidshare.com/files/401472586/iPhone1_2_4.0_8A293_Restore.GM.sfv.html

  592. thx

  593. viszont nekem az itunes még a 3.1.3 at irja ki frissitésnek

  594. help -> check for updates és meglátja a 4.0-t 🙂

  595. @Zoltan: te tényleg ekkora hülye vagy? Redsn0w jelenleg 3G-n fut csak, drágám csak elkéne pl. olvasni mit irnak a dev-team blogján de szifon is jól irta.

    Tuskó.

  596. Sziasztok. nekem egy T-mobilos 3g(s) iPhone-om van 3.1.3. időközben tettem rá asszem spirit jailbreaket meg cydiat de nem volt független. nah este felraktam a 4.0-t és azóta nem megy a net…igazából akkor mivan??? én hibáztam vagy mindenki így járt? mi lehet a megoldás? a hálózati beálltások visszaállítása nem segített sajnos. előre is köszönöm a választ.

  597. Sziasztok!

    Én szépen végigolvastam ezt a kommentsort is, meg egy csomo mást (devteam, ultrasnow etc.) de akármennyire is kecsegtető volt a szifon vezércikke (és persze belefutottam, upgradeltem a 3GS telomat ios4.0 ra szépen) nincs még megfejtés a JB re. ( leszettem 260b ipsw (torrent) + reedsn0w, probáltam az apple hivatalos ipsw + redsn0w / néztem a spiriter etc… ) szerintem pár nap és lejön majd… de lehet csak órák kérdése 🙂 ha valakinek mégis sikerült esetleg… pls küldje már el a tutit… Üdv, M.

  598. Szintén gm 3g-hez:

    h t t p://s2.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ede9fab6499b32c4c5a681bf3c18d548&file=iPhone1%2C2_4.0_8A293_Restore.ipsw

  599. @kshvr: kicsit tág fogalom a net… hogy érted nem megy és milyen net?(wifi/3g?)

  600. sim kártyát kivegyem?

  601. redsnow 0.9.5b5 ehhez linket valaki?

  602. Jailbreak iOS 4.0 with Redsn0w 0.9.5b5-2 on Windows [Updated]

    Posted by Khani on June 20, 2010

    Few days ago, Redsn0w 0.9.5b5 was released by iPhone Dev Team for Mac OS X only to jailbreak iPhone 3G and iPod Touch running iOS 4 GM. Now Redsn0w 0.9.5 beta 5 for Windows has been officially released by iPhone Dev Team and by using it you can easily jailbreak iOS 4 on iPhone 3G and iPod Touch 2G on Windows.

  603. iPhone 3G and iPod Touch 2G ONLY !!!!

  604. @dany7:

    rs159.rapidshare.com/files/400625287/redsn0w_win_0.9.5b5-2.zip

  605. @dany7: itt a mac-es is mert nem mindegy.

    sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_mac_0.9.5b5-2.zip?attredirects=0

  606. @admin: ezt azert en se ertem

    ” Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak. Letöltéséhez a linket a commentekben találod! “

  607. Melyik redsn0w működik 3g-s touch-al?
    0.9.5b5-2 nem fogadja el a touch 3g gm ipsw-t

  608. iPhone 3G jailbreak folyamat iOS 4.0-hoz részletesen:

    – befrissíted a telefonod iTunes alkalmazás segítségével
    – leszedsz egy firmware-t a következő linkről: (http: //megaupload.com/?d=TK8ZUXHB)
    – leszeded a redsn0w 0.9.5-öt a következő linkről (http://rapidshare.com/files/376405407/redsn0w_mac_0.9.5.zip) vagy (http://rapidshare.com/files/400625287/redsn0w_win_0.9.5b5-2.zip) oprendszeredtől függően.

    Elindítod a redsn0wt, betallózod a megauploados linkről leszedt IPSW-t majd onnantól kezdve a szokásos folyamat jön.

    Sok cseresznyét, remélhetőleg elegendő volt az infó. Én is ezekből a hozzászólásokból szedtem az anyagot, tehát ha valaki türelmes, akkor meg tudja csinálni.

  609. srácok valami nagyon elbasztam segítsetek,már ezerszer JB-eltem
    de most felrakom a 4.0 át utána redsn0w , végig fut , és beszarok nem acktiválta,hanem ugyanugy sim kártyát kér mintha nem lett volna jo a redsn0w:S

    Ötlet valakinek??

  610. Hihetetlen, hogy össze-vissza írogattok! Feltettem a 3G-re a 4.0át, hogy tudok jb-ni?

  611. a redsn0w elvileg nem aktivál.

  612. @Mynus:
    szia! nekem régi ibootos 3gs em van és nem megy vele a 0.93 de a 0.95b sem!

  613. Hogy lehet, hogy minden könyv ingyenes az iBook-ban? 10-et le is töltöttem gyorsan. Van 2 magyar író is benne. 🙂

  614. A Cydia egy frissítést jelez, ami az ultrasn0w, de ha updatelem, utána is marad a frissítés jel! Na mindegy… majd javítják! 🙂

  615. hello!

    az hogyan lehet, hogy nekem a 4.0 alatt nincs ibook?

    köszi

  616. Hihetetlen mennyiségű fölösleges komment van itt.. Egymásnak homlokegyenest ellentmondóakból is regeteg.. Kérdezek egyet, olyantól aki kipróbálta már:

    T-mobilos iphone 3G-t lehet-e, és ha igen mik a lépések, hogy JB-zni tudja az ember az iOS4-et?

    redsn0wt leszedtem, az kér valami firmwaret. Amit külön letöltöttem azt nem tudja felismerni. Nemsokára ituneson keresztül is leszedem. Nem azt a firmwaret kell először módosítani, majd azt rátenni iphonra?

  617. gerike! : ibook ot le tudod tölteni az AppStore ból ingyen és utána azon belül az ingyenes magyar könyvek is elérhetőek lesznek…

    teddy! : olvasd vissza a kommenteket, nekem 3gs em van igy azt nem tudtam JB ni, de a 3g az mukszik.

  618. teddy:

    Nekem se az újat , se a gm-et sem ismeri fel redsn0w

  619. @gerike73:

    talán le kéne tölteni… appstore… könyörgöm…

    valaki tiltsa le a kommentelés lehetőségét még nem tisztázódódik minden…
    kiborultam, értem én ,hogy sok a kezdő, de itt már vannak olyan kérdések, hogy….

  620. nekem megy 3G iOS 4.0 JB megvolt, kicsit lassult mert engedtem neki a multitaskot… amúgy jó 🙂 köszi az infókat

  621. Ez az iBook ez kegyetlen jóóóó. 🙂 iPad-en fantasztikus lehet. Annyira jó lenne, ha lenne egy jópár magyar könyv is. Meg vagyok elégedve a mostani felhozatallal is, mert szerepel egy-két nagy név (Hamlet, Robinson, Ivanhoe, Huckleberry Finn, David Copperfield, Alice in Wonderland, The Jungle Book). El fogom ezeket is olvasni eredeti nyelven. 🙂 //Kell egy iPad// 😀

  622. @boutique: HOGY SIKERÜLT??

  623. @boutique: erdekes nekem nem lassult be a multi tasktol:)

  624. @Crazy: mondjuk lehet h ha majd elinditom az igot akkor lehet kcisit szaggatni fog a 3Gm:) jah appsync van mar?:D

  625. bocs mindenkitől, csak 5perce van fent, és ettől a sok mindentől össze wok zavarodva. jah, és hol van már az a safari exploit?

  626. @gerike73:

    én bocs ha kicsit bunkó voltam, csak kivagyok, a sok okos kérdéstől, inkább megyek aludni 😀 hátha jobb lesz 😀

  627. Basszameg, csak a GM verziót lehet JB-elni, az eredeti release-t még nem.. (3G-re)… “Unable to recognize specified IPSW” hibát kapok, ha betöltöm az eredeti fw-t.. várjatok srácok, türelem.. majd talán holnap ,vagyis ma már vmi újat is kiadnak dev-team-ék 😀 a sok kérdezősködőnek meg üzenem, hogy ott a CTRL+F és a szemük is, mert ien alap kérdés, hogy hogy kell jailbreakelni meg ienek, le van irva ezerszer, linkek is kurvasok van direct link is amire csak rányomsz és már tölti is a cuccot.. sok szerencsét

  628. Microsoft Exchange-ben beállítottak a GMail fiókom hogy szinkronizálja a névjegy, levél, naptár kombót de nem teszi. Pedig régebben ha beléptem pl. a névjegyekhez. Elkezdett fenn pörögni és mindig szinkronizált azonnal. Most nem…. ötlet? Vagy mi nincs beállítva? Amúgy minden pöpec! Iphone 3G, 4.0, Jailbreakelve, Multitask is van 😀

  629. Akkor akinek megy 3G-re, kérem két mondatba írja be, hogy csinálta, és nem csak azt hogy minden tök jó, amúgy meg ctrl+f…
    Nekem a most ituneson keresztül leszedett firmwarere redsnow unable to recognize-ot dob. Akinek sikerült hogy csinált?

  630. ideznek

    innen: blog.iphone-dev.org/

    ezt:

    “If you rely on hacktivation or a carrier unlock (ultrasn0w) then you should not upgrade until we have fully tested and released our tools.”

  631. @Mynus:

    bocs csak ezt olvastam nálad : ” Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak. Letöltéséhez a linket a commentekben találod!

    és a régi ibootos tulajok (mint én is ) nem tudnak még jailbreakelni, csak gondoltam pontositsunk, mielőtt ezt olvasva valaki nekiáll küzdeni 🙂 , én mindenestre feladom és remélem a holnap (vagy ma) jó dev híreket hoz. Jóéjt mindenkinek!

  632. @medgya: aha ezt a postbol ideztem, ez a masodik mondat a cikk elejen. sorry

  633. 3G-re ios4 + JB akinek eddíg nem sikerült…

    feldobot a végleseg ios 4-et a szifonra, aztán letöltöd valahonnan a GM verziót és azt tallózod be a redsnownak… ez így megyen 🙂

    akinek nemm megy az exchange: én ki is kapcsoltam, mert gmailhoz használtam a naptár miatt. 4.0 alatt már nincs rá szükség, alap gmail fiókot beállítod és megy vele a naptár is… nálam 🙂

    akinek eltűnt egy ikonja a five icon dock miatt: ezzel is megszívtam, nekem az ipod tűnt el. appstoreből amint elkezdtem telepíteni egy új app-ot, előkerült valahonnan az elveszett ikonom is 🙂

  634. boutique: Jó ötlet! De a kontaktokat is szinkronizálja a Gmaillel?

  635. azt sajnos nem
    én ere sync in a blink-et használom, mert anno ezt találtam a legegyszerübb megoldásnak h ne törlődjenek szofnról a kontaktjaim

  636. Még valami… sajna a cracked app-okat se lehet feltenni…. 🙁 Gondolom erre még nincs megoldás?!

  637. ezt én nemtudom… még nem kerestem mobilinstallation crack-et 🙂 de ha valaki vágja h van-e engem is érdekel…
    modt eldőlök mint a zabkéve 😀 majd reggel visszaolvasom….

  638. 3G szifon, JB ok! gyorsabbnak tunik a jb-s mint a sima…Ez mér van? Mindegy en csak örülökneki.

  639. Tisztázzuk, mert sok kérdés elkerülhető….
    “Megjelent az új függetlenítés! 🙂 – http://blog.iphone-dev.org/

    Eközben kiadták az új Redns0w 0.93 -at is, ezért a 3G és régi iboot-os 3GS tulajok már jailbreakelni is tudnak. Letöltéséhez a linket a commentekben találod!”

    Ok, azt már tudjuk, hogy 3G-n megy. Mi a helyzet a 3GS-el?

    Hamár valaki elkúrta a postot még a legelején és emiatt jópáran kérdezgetik, hogy mi van a 3GS-el, akkor nem a kérdezőt kell lehülyézni, hanem azt, aki órák óta nem tudja javítani a legelső postot….

    Ha meg van 3GS-re JB, akkor kérjük a nagytudású kollégákat, hogy osszák meg velünk földi halandókkal is mérhetetlen bölcsességüket!

  640. @Mynus: ha meg nincs, akkor az ipából kitermelt appot kell felmásolni a /Applicationsba.

  641. redsn0w beta now hacktivates iPhone3G on today’s iOS 4 (both Mac & Windows). See update #1 at http://is.gd/cYogT

    2010. június 22. 3:20:53
    from web

  642. Jó reggelt! 🙂
    A cikket elolvastam, ezek szerint az én szifonom régi iboot-os? Vagy rosszul értelmeztem a fenti információt?
    USB\VID_05AC&PID_1227\CPID:8920_CPRV:14_CPFM:03_SCEP:01_BDID:00_ECID:XXXXXXXXXXXXXXXX_SRTG:[IBOOT-359.3]
    A választ előre is köszönöm!

  643. kukamod lassu a 3g ha engedelyezed multitaskot meg hatteret a menuben.. nem veletlen tiltottak le rajtuk.

  644. itt az új redsn0w a hivatalos 4.0-hoz, GM-hez ez már nemjó !!!

    7490366151266152505-a-iphone–dev-com-s-sites.googlegroups.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.5b5-3.zip

    www és http se kell …

  645. Én addig sem jutottam el, hogy az iOS felmenjen. Restoring iPhone SW olyan 98%-nál megáll (3G 8GB, iTunes 9.2). Próbáltam kábel és USB-port cserét de semmi…

  646. na a tegnapi agymenés után egy HOZZÁÉRTŐ összefoglalhatná, hogy melyik készüléken megy a JB és függetlenítés 4.0-n és milyen módszerrel
    különös tekintettel a 3GS új iBootos telóra, mert úgy szűrtem le ez a legkérdésesebb

  647. Nem működik a legújabb redsnow -al se 🙁 0.9.5b5-2

  648. @kiru: mert a 0.9.5b5-2 ne ma legujabb azért…

    0.9.5b5-3 a legujabb, amit belinkeltem a 676. os hsz-ben…

  649. Sikerült JB-zni a 0.9.5b5-3 -as redsn0w-al (Eredeti FW-el, nem GM-el) a 2G iPod Touchomat! :))

  650. @CCV-520: örülök, hogy sikerült ! 🙂

  651. De nem hittem volna, hogy a háttérkép lassítja az animációkat, de egyértelműen látszik mikor ki-be lépsz egy programból.

    Ja, hogy kell az appokat mappákba rendezni? 😀

  652. Kár, hogy az új redsn0w nem viszi a régi iboot-os 3gs-t!:(

  653. @CCV-520: simán belehúzod az egyiket progit a másikba 🙂

  654. @CCV-520:

    úgy, hogy egymásra húzod őket

  655. @CCV-520: egymasra rahuzod az appot,akkor letrejon a mappa,amit utana at is tudsz nevezni!

  656. @Hidi: nekem nem igazán akar menni az a link amit a 676-ba adtál…

  657. Gondolom az uj ibootos iphoneok egyelore felejtosekZJB tekinteteben…?

  658. @daralan: sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.5b5-3.zip

    bocsi, az már meghiusult :), ez már jó 🙂

  659. egy kerdes, 3G eseten a menuhatter nem kellene megvaltozzon? Es ha igen akkor hogyan lehet beallitani?

    elore is koszonom

  660. @Hidi: köszi ez már megy:) és viszi a hivatalos 4.0-át.. na ha majd vége a melónak neki esik!

  661. Sziasztok!

    Internet tethering működik a 4.0val a 3G-n?

  662. @Jozsef: csak JB-vel tudod megváltoztatni biztonságosan !

  663. koszi Hidi.

  664. @Jozsef: nincsmit, gyere chat-be ha kell segítség !

  665. @Jozsef: nincsmit, gyere chat-be ha kell segítség !@Rolandar: igen, működik!

  666. RESTORE ERROR!

    nem tudom restore-olni sem a 3.1.3-at, sem a 4.0. mindig kiakad a folyamatjelző az itunesba 95%nál a szifon kijelzőn meg kb 60%nál. eredmény: ‘connect to itunes’-logó. :'(

    TIPPEK?


Add a Comment