fbpx Skip to content

K. Zoltán kollégának köszönhetjük a Magyar táblázatot.

[poll id=”10″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

87 Comments

  1. Off

  2. én váltok ha a T-mobil valahogyan upgrade-eli a 3GS – em
    ha nem akkor nem mert nem fogom viszamondani a még 1 éves hűségemet hogy fizessek kötbért, aztán majd megvehessem a 4g-t megint hűségre.

  3. Jó lenne ha idén lenne vmi lehetőség a váltásra szerződésbontás nélkül…

  4. csak egy kis javitas: ha jol tudom nincs 3GSbol 8gb-os,de ez tudom hogy nem a szifon hibaja es nem kotekedes!koszonjuk Zoltannak a forditast!
    bocs az ekezetek miatt de 3gs-rol irok es lusta vagyok ekezeteket irni:) meg jo a kedvem

  5. Szerintem nem érdemes váltani. Ha igazán szükségem lenne ezekre a többletfunkciókra, nem iPhone-t vettem volna.

    2006-ban a Nokia 6680-asomban már volt videotelefonálás előlapi kamerával (és lehetett váltani is), volt (és a mai napig van a Symbian telefonokban) multitasking, és már a kezdetektől fogva lehetett mappákba rendezni az ikonokat (ez kimaradt a fentiekből). Volt segédfény a hátlapi kamerához.

    Ez mivel is tud többet? Gyorsabb, több a memória, és a megapixel? Igen, cserébe 10x annyiba kerül mint ma egy 6680.

    Minden, amiért szeretem az iPhone-t a 3GS-ben benne van, a forradalmi újítások kimaradtak a 4-esből. Ezek legfeljebb Steve Jobsnak forradalmi újítások, a mobilipar meg kiröhögi…

    Bocs, de ezt el kell ismernünk, hogy így van.

  6. @Marciking: Én úgy emlékszem, h karácsony előtt adták ki a 8 gigásat.

  7. Január 22 várok akkor jár le 🙂
    aztán meglátjuk ,már most van platina kártya + 20663 t pont 🙂 , ez januárig még nő 🙂

  8. Hát a táblázatot köszönjük de az IOS4 multitaskingját a 3GS is megkapja, így ezt nem számítanám különlegességnek, a 3G és a GS között egyébként emlékeim szerint nem volt még ennyi különbség sem.

    Egyértelmű, hogy ez egy (még) jobb készülék, szóval a váltástól a legtöbb embert szerintem az anyagiak tántorítanak el elsősorban (legalább is kis hazánkban)

  9. @Tocso: Én valszeg fogok váltani, de csak akkor mikor letelik a 3GS egy évig tartó kamatmentes részlete, amit márciusban kezdtem… 🙂

  10. Nekem Karácsonykor jár le… Lehet ez lesz az ajándék (magamnak) 😀

  11. Az én véleményem az, hogy ennek az összehasonlításnak nincs tul sok értelme mivel nyilvánvaló hogy (mint minden telefon) az iphone is fejlődik, bár én úgy gondolom nem olyan gyorsan mint a többi mobiltelefongyártó cég amikor ők még 5 Mpixelnél járnak addig más mobilokba már 12 megapixel van és amig ők nagyon raklámozzák ezt a felbontást addig 23.-án kijön a Motorola DROID plusz aminek 1280*700 és ezt mind 4,3 colon, viszont az tény, hogy szoftverileg verhetetlen a szifon 😀

  12. Nekem a 2G rol szinte kotelezo valtani. A regit meghagyom szepen emlekbe. El nem adnam semmi penzert 🙂

  13. Lac, én csak azt nem értem, miért nem adtak el abból a nokiából 2-300 millát 🙂
    A lényeg soha nem a funkció önmagában, hanem a használhatóság (és itt még az esztétika és a stílus is egy más kategóriát képvisel a konkurenciához képest)
    Van itt élő ember aki próbált már nokián (stb) video telefonálni? Pláne egynél többször.. Nem? Akkor kifizettettek az emberekkel valami olyat ami használhatatlan? Vagy csak lefeküdtek a haszontalan megapixel és egyébb semmire sem jó funkciókra vadászó vevőknek? Ehhez képest egy 5M pixeles kamera tényleg forradalmi :)))

  14. gero, én még egy Canon 5D-vel sem lőnék állandóan 12M pixeles képet. Ez a világ legnagyobb parasztvakítása, annyira arcpirító, hogy fáj.

  15. Tudom jól,hogy egy iTouch nem ugyanaz mintegy iPhone,de nekem túl drága egyszerüen ez a készülék,ahhoz,hogy ugyanazt érjem el vele,mintegy touch-csal.

  16. Gero: az en velemenyem pedig az, h tanulj meg vesszot hasznalni 🙂

  17. 8gb -s GS -t hol árultak ?:))

  18. Én már el is adtam a 3G-met amíg jó áron eladható 🙂 várom, hogy jöjjön a 4G lehetőleg független, megvehető áron. Ha nem akkor veszek egy GS-t.

  19. Na már megint jönnek a hülyeségek,(T-s upgréd, 3gs beszámolás), ezt tavaly is olvashattuk. Ennyi kis buksit aki hisz a mesékben.(nem akarok senkit megbántani,sorry).
    Off:
    Ha valaki szeretné hogy legyen M6-os autópálya az igo-hoz az írjon.
    h t tp://kep.psharing.com/375128.jpg

  20. @gero:
    Nem az a lényeg hogy hány megapixeles valami , hanem az hogy mekkora a képérzékelője. Ez a mgapix. igazi parasztvakítás.

    Ja és a moto 2ghz- procit kap

  21. @gero: Áruljátok már el, mi a tökömnek 12Megapixel? Főleg telefonba… Óriásposztert akarsz nyomtatni? 10cm*15cm-es fényképnek még egy faxa 2Megapixeles digitális kép is megfelel, de egy 5Megapixeles aztán bőségesen… Tényleg minden az optikán múlik, volt N95-öm 5Mpx-es fos képeket csinált… Pedig…

  22. Bizony, butaság az upgrade. A T nem volt és nem is lesz szociális intézmény. 8GB verzió pedig van, csak valszeg hozzánk nem is fogkák behozni. Való igaz, hogy ami egy 4G be most ficsörként belekerül, az hosszú évek óta más telefonokban már nem is jelzendő specialitás, ellenben egybe összegyúrva és HASZNÁLHATÓVÁ TÉVE csak az apple iPhone-ban van.

  23. Én annak örülnék a legjobban hogyha a butusz ugy müködne rajta mint egy 2 forintos nokián RENDESEN!!!.

  24. angliából lehet hozatni függetlent. Úgy 200k egy 32gigás..

  25. @hümm:
    egy picit sok 200e egy sz@ros telefonért

  26. Ki tudja iPhone szállító kamionok útvonalát? Kőne betonyozni egy két kanyart….

  27. @NitroTom: annak a motorolának a hátulján lesz egy 160as ventillátor is?(a 2ghz-nek)

  28. @NitroTom: amugy nem hallottál még a felhasználói élményről? bár mondjuk iphone-on kívül nemsok telefonon találkozhattál vele :C

  29. Hát igen, 200ezerért már egy egész jó notit lehet venni… Hátmég asztali gépet… Hátmég használtba…

  30. @Gabi:
    Elöször negyon furi volt az iphone de ma már ……………
    Imádom a töbi teló egy kezelhetetlen sz@r, feleségemnek vettem egy e52 nokiát 8hát az valami bazi bonyolult kezelhetetlen fos)

  31. @NitroTom: Annak idején a Nokia 7110 ára is 200 fölött volt, pedig van egy kis különbség….

  32. Kegyi: sajnos pl. engem is a pénzügyek tartanak vissza, egyszerűen nincs ennyi (pláne nem ilyen célra…), ha lenne kp-ban 200k, rohannék T-hez a szifon4-ért…

  33. Én csak győzködni tudlak titeket a váltásra, remélem minél többen fogtok venni iPhone 4-et, és akkor kedvező áron tudok majd én is váltani 2G-ről 3GS-re… 🙂

  34. Nekem van iPhone 2G,+3G 16 GB+3GS 32 GB Független. Biztos hogy lesz 4 is :))) Lassan győjtö leszek az asszony már kitért a hitéböl,de én nem.

  35. Hát nem is tudom… annyival azért nem jobb a 3GStől, hogy most +100ezret rádobjak… oké jó illetve jobb, de akkor is… ennyivel nem ér többet.
    1: 5MP-s kamera… jobb, de ezzel is meg vagyok elégedve, 2: HD kamera… nekem ez is megfelel. 3: jobb akku, ez talán valamire használható, 4: 24%-al vékonyabb, nekem ez is elég vékony, és hogy jobb a kijelzője… a mostanival is meg vagyok nagyon elégedve. Szóval 3GS-ről szerintem nagyon nem éri meg váltani.

  36. @dnp: váltsál bizony, neked kötelező! kell az erőmű a we-rule-hpz 🙂 :): 🙂

  37. “Igen (63%, 1,896 válasz)” – van itt lóvé kérem ebben az országban… csak viktorka meg ne tudja, mert egyből kivet egy iphone adót is… 🙂 🙂 🙂

  38. Váltani nem is érdemes de hogy vásárolni egy ujjabbat az biztos.Soha nem csalódtam az elejétöl fogva.Pedig itouchal kezdtem.De azokkal is nagyon meg vagyok elégedve mai napig.

  39. motionX gps drive HD – nem rossz, és jó ócsó hozzá a licence…

  40. mi lesz a sok régi “elavult” készülék sorsa ?! – 2g 3g 3g(s)

  41. maradnak ,mert igy látom a fejlödést:) ahogy az ipodok itouch ok

  42. @draft: maradjá má, neked is lesz egy július elején! 😀

  43. Most jelenleg a 3 G t használom internet megosztásra ( mobil )

  44. nekem augusztusban jár le a hűségem a T-nél, így valszeg fogok váltani 4-re, de 200ezret nem adnék ki érte az biztos…

  45. hali. van valakinek tapasztalata bármilyen iphone invisible shieldel? gondolkodom a vásárláson.

  46. Szerintem az lesz, mint 3G-3GS váltáskor. 3GS lesz 9900+24 hó hűség részletre. A 4G pedig 19900 lesz a 16GB és 29900 leszend a 32GB +havi törlesztő ofkoz. Én eddig is T voltam, ezután sem lesz másként. Részletre megveszem, a rörlesztője nem sok, a mostani 3GS lesz az asszonyé (már várja) lehúzom róla az Invisible Shieldet, aztán -egye kutya- ráteszek egy újat… Nekem meg jön a 4G, arra is feldobok egy Shieldet… Egy év múlva újként tudom odaadni az asszonynak.

  47. Invisible Shield…tavaly feltettem, azóta rajta figyel. A 4G-re már le is adtam a rendelést a ZAGGnál.

  48. @weberbarna: 4-re már talán normálisabban lehet felrakni, 3G-re nagy szívás volt!

  49. sajna nem érzem úgy, hogy most sokáig előnyben marad az iphone, nagyon halovány fejlesztés ez 🙁

  50. @onderon: rossznak nem volt rossz upgrade, de inkább csak a kötelező! htc evo 4g pl nagyon durva…

  51. Keresztkérdés srácok, annak aki tud válaszolni nagyon megköszönöm:)
    Az iTouch 3.gen 8gigásra felfog menni a 4.0 fullosan ugy mint egy 3gs re mert ugye a 8gigásat 2.5G nek hívják és csak a 32 es meg a 64es olyan gyors mint a GS
    most akarok venni egyet ezért szeretném tudni

    ui vagy várja inkább és nemsokára ugyis kiderül?

    előre is köszönöm

  52. Nekem mindig úgy tűnt, hogy az Apple nem az élen jár, bármit is mond… Inkább kivárja, hogy az élenjárók mit tapasztalnak, és a lehető legjobban oldja meg a dolgokat… Ilyen lesz a mostanin a videóhívás, a multitask, az 5M pixeles kamera, vagy a HD videó és a “HD” kijelző… Mindegyiket más-más cég már korábban kitalálta, és talán jobban is, de így együtt, még senki sem csinálta ilyen jól!
    Ennyi! 😀

  53. Augusztusban jár le a hűségidőm a 3G-mről, így részemről tuti lesz a váltás – már amennyiben a 10.000-es előfizuval 80 alatt lesz megvehető. (Bízok itt a Kapcsolat kedvezményemben, generációváltási kedvezményben, és nem horribilis alapárban…)
    Ti mennyire érzitek reálisnak az elképzelésemet az összegről?
    Minden esetre ezért sem bánom, hogy nálunk nem mostanában kerül a boltokba, mert így majd talán az elsők közt juthatok hozzá… 🙂

  54. @onderon:
    én inkább úgy mondanám, hogy ezzel mindenki reménytelenül lemaradt. Ez lesz a legjobb játékplatform, kiváló navi lesz, szuper videotelefon. A vas csak egy dolog, emellé az itunes zenebolt és az appstore az amit nem nagyon lehet már behozni..

  55. Hozzá kell tenni, hogy pl a videohívás terén igenis a szolgáltatók a hibásak, hiszen ha nincs valami nagyon fullos csomagod, akkor könnyen lesz egy videohívás egycsillió forint… haver kipróbálta velem anno a videotelefonálást, egyszer beszéltünk, nem volt internet előfizetése, 62 rongy… akkor meg minek ide videotelefon? Gondolom nem másért van csak wifire korlátozva a 4Gben a cucc.

  56. @Helioport: ma már inkább belefér a korlátlan csomagokba, de kell hozzá az is, hogy legyen egy olyan protokoll, amin keresztül a két teló a neten keresztül is képes megtalálni egymást, meg a 2 mikrofon is jól jön ha távolról beszélünk a készülékbe. Jó lesz így, szerintem előbb utóbb valami kvázi szabvány lesz belőle és tényleg elterjed a videotelefonálás.

  57. Sziasztok! Segítsetek,hogyan kell megcsinálnom a 3 GS 3.1.3 jailbreak-et? Nem tudom semmivel megcsinálni.Köszi!

  58. @Kcsaba65: ha független akkor spirit

  59. @Helioport: videóhívás? én arra várok hogy végre fel pörögjön a skype, vagy yahoo. biztos ki fogják használni a lehetőséget és wifin 0ftlesz a díj 🙂

  60. Sajnos nem az.

  61. @Kcsaba65: gyárit nyomtál fel? 3.1.3 -at?

  62. Igen

  63. @Kcsaba65: ha régi iboot-os van esély,ha nem gáz

  64. Szerintem új iboot-os.

  65. Volt rajta cydia,de lefagyott és restorolni kellett

  66. @Kcsaba65: nem tudok rolla hogy lenne rá megoldás,bocs ha tévednék.

  67. @hümm: azért nem volt olyan népszerű, mert nem volt ekkora felhajtás (hype) körülötte. Én speciel próbáltam a videotelefonálást, teljesen jó volt, de gyorsan ráébred az ember, hogy erre aztán végképp semmi szüksége nincs 🙂

  68. Köszönöm

  69. mindenesetre annyit megjegyeznék, hogy a szoftver tutira megint agyonver minden más készüléket… persze csakis jailbreakelve.

  70. @nonoka: ha volt is lehet hogy tudod restorolni Saurik szerverén keresztül,de a baseband miat nem tudod használni

  71. Saurik szerverén?Hogyan?

  72. @Kcsaba65: csak abban az esetben müxik ha el volt mentve a cydiában az ecid. akkor lehet még egy jó ipod. szerintem ha követed az eseményeket 4.0 -rendszer lehet hogy hoz valami újat és lesz rá megoldás

  73. @Kcsaba65: h ttp://w ww.saurik.com/id/12 de az oldalon is sokszor volt rolla szó,sok sikert

  74. Kcsaba65: Én úgy látom, nem nagyon vágod itt a dolgokat… Szándd rá azt az 5 rugót és kérj segítséget a főoldalon lévő emailcímen. Nem biztos, hogy nem tettél már róla, és odavágtál a jailbreaknek.

  75. Igazatok van! Köszönöm.Megpróbálom.

  76. hello!

    nem tudja véletlen valaki, hogy miért nem műkszik win7 alatt az itunes 9.1.1.12 + iphone remote? mikor a szifonon bejön a 4jegyü kód, akkor ha azt beírom az ituesba, akkor visszadob oda, mintha nem is írtam volna semmit.

    köszi, bocs az offért

  77. ez hülye kérdés, olvastam többeteknél hogy aranykártya meg hűségpontok.
    Ez most hogy van? ha sokat beszélsz és ha régóta vagy T-s akkor kapod a pontokat illetve aranykártyás leszel? vagy hogy van ez? Hol tudom megnézni a pontjaimat? mert én kb 7 éve T-s vagyok.
    köszönöm a választ.

  78. Itt Irországban juni 24 töl kaphato az iphone 3 gs 8 gb. Apple store-bol. 499 euro és gyárilag független. http://www.o2.ie

  79. @pepemovies: 11 hónap után leszel Aranykártyás… De nem feltétlen kapsz valódi kártyát… Nem tudom mitől függ… A havi számla végén/alján ott vannak a pontjaid… Ha dominós vagy, akkor is van Aranykártya, de nem tudom abban az esetben hogy működik… Nekem az én előfizetésemen kívűl még 4 társelőfizetés van a számlámon, Platinakártyás is, de volt mikor újra Aranykártyás lettem, aztán most meg újra Platina… A havi forgalomtól függ, hogy néhány hónapon keresztül meghaladj egy összeget, de sose olvastam utána… 7 éve vagy T-és? Tuti, hogy Aranykártyás vagy, érdeklődj utána, jópár ezer pontod lehet… Valszeg…

  80. @pepemovies: attól függ, hogy dominos vagy, vagy előfizus! mondjuk most már mindkettőnél él a kapcsolat program, szal a dominosok is kaphatnak arany kártyát, csak pontokat nem gyűjthetnek!
    meg van határozva, hogy x összeg után mennyi kapcsolatpontot kapsz! az utolsó 6 hónapot figyelik, és attól függően hogy hány pontot gyűjtöttél össze arany vagy platina szintre sorolnak be! amúgy itt megtalálhatod a pontos részleteket is: t-mobile.hu/lakossagi/husegprogram/programrol

  81. @Szpisti: ez a 11 hónap a legnagyobb badarság, már bocs!
    ha veszel egy új előfizetést és annyit beszélsz, hogy 6 hónap után már megvan az adott mennyiségű pontod egyből kaphatsz arany vagy platina szintet!
    kártyát viszont csak platina szintnél küldenek automatikusan, ha jól emlékszem, aranykártyát igényelni kell…

  82. @csigger: nekem automatikusan jött az aranykártya. néztem is, hogy wtf.

  83. @Jadeye: igen? pedig tudtommal már csak a platinát küldik ki, legalábbis barátnőmnél így volt, hogy csak kapott egy értesítőt, hogy arany szinten van, de kártyát nem küddenek…
    apropó mióta vagy te T-s? 😀

  84. köszönöm a hozzászólásokat
    minden jót
    bye bye

  85. Sziasztok. Nem tudjátok, hogy Mo-on mikortól lesz kapható? Augusztus vagy szeptember? Valamint egy kérdés, hogy 110e-t rendeljek megbízható forrásból, külföldről 3GS 32Gb-ot 110e-t, vagy várjak erre? Nagyon köszi, üdv, Mr. Law

  86. Sziasztok! nekem iphone 3gs-em 8 gb-om van nincs fél éves. Én úgy döntöttem hogy nem váltom le amig nem lesz leárazva KB:125.000 RE! 200,000 szerintem sok egy telefonért.Amúgy HD videóra van megoldás a 3gs re! :http://www.youtube.com/watch?v=ctg9kXyKJFU én ezt ráraktam az iphoneomra! sőt meg jó fényképminőségre is!(hdr)http://www.youtube.com/watch?v=lsa5AmKEgJQ persze mind ehez kell jailbreak

  87. @Mr. Law: Szia! a 2. kérdésedre az én véleményem az ,hogy szerintem ha tényleg 110 ezer akk az jó választás.Mert 3gs 32gb magyarországon 185ezer forinttól kapható


Add a Comment