fbpx Skip to content

Láttunk már hasonló kezdeményezést “külföldiául”, Cupidtino néven, de ha már van magyar vonatkozás is a társkereső-kérdésben, úgy természetesen nem lehet elmenni a kérdés mellett egy legyintéssel.

A Habostorta társkeresője, a Randivonal.hu immár mobilra optimalizált felülettel érhető el. Lássuk, mit érdemes tudni róla.

A 10 éves Habostorta által üzemeltetett Randivonal.hu társkereső elsőként jelent meg Magyarországon az iPhone-ra és egyéb érintőképernyős mobiltelefonokra optimalizált felülettel.

A Randivonal megoldásának előnye éppen az, hogy nem platform-specifikus, hanem a készülékek sokkal szélesebb körénél használható anélkül, hogy különösebb kompromisszumokat kellene kötni akár megjelenésben, akár funkcionalitásban. Mindezzel könnyedén, jól áttekinthetően, az oldal nagyítgatása, vagy nehézkes navigáció nélkül lehet használni a Randivonal legfontosabb funkcióit.

Melyek ezek a funkciók?

  • Látható kapcsolatok: kik nézték meg, kik jelölték kedvencnek vagy kik pontozták a szépségversenyben a felhasználót, és kik az ő kedvencei.
  • Keresés és böngészés: minden adatra rá lehet keresni, valamint böngészni az online és a beállítások alapján megfelelő társkeresők listájában, vagy akár a szépségverseny helyezettjei között.
  • Információk: meg lehet nézni a társkeresők adatlapját, fotóit, bemutatkozó sorait, valamint azt, hogy kit keres, mikor volt utoljára online, mikor regisztrált, és a két felhasználó kapcsolati adatait (látták-e, értékelték-e már egymást vagy leveleztek-e).
  • Levelezés: természetesen (az egyik legfontosabb funkcióként) lehet leveleket írni és olvasni, de megtekinthetjük egy adott felhasználóval folytatott teljes levelezésünket, piszkozatot menthetünk el, expressz levelet küldhetünk, vagy jégtörő (Kulcs a Szívhez) tesztet is kitölthetünk.
  • Szerkesztés: az adatok szerkeszthetők, megadható, hogy kit keres a felhasználó, átállítható az elsődlegesen megjelenő fotó, illetve beállíthatók az oldalról kapott értesítő levelek, a belső levelek külső címre való továbbítása és a levélszűrés is.
  • Előfizetés: bankkártyával, SMS-ben vagy Paypalon keresztül is elő lehet fizetni bármelyik csomagra.

Az oldal kompatibilis az iPhone, az iPod Touch, az érintőképernyős Symbian S60, 5.0 (pl. Nokia 5300, 5800) és az Android operációs rendszert futtató telefonokkal. Windows Mobile-ról, illetve egyéb telefonokról pedig az Opera Mobil böngészővel érhető el. A megfelelő telefonnal érkező látogatókat automatikusan a mobilra optimalizált oldalra irányítják. Ha iPhone-on vagy iPod Touch-on böngésszük az oldalt, a böngésző lehetőségei között megjelenő + gomb megérintése után kiválaszthatjuk az „Add to Homescreen” opciót. Így egy Randivonal-ikon (ún. webapplication) kerül az alkalmazásaink közé. Innen egyrészt egy gombnyomásra, az URL beírása nélkül érhető el az oldal, másrészt böngészőkeret nélkül tud futni, amelynek köszönhetően a felhasználói élmény nagyon hasonló egy „valódi” alkalmazásnál tapasztalthoz.

Szóval aki használja az említett oldalt, reméljük, örömmel veszi, hogy az optimalizálásnak köszönhetően így használhatóbbá vált. Ha használjátok, írjátok meg a tapasztalataitokat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. LOL ?

  2. @NUKE: mi lol vagy miért? 🙂

  3. @Jadeye: Mi miért lol? Hogy hol, meg kiért? Ja értem, merhogy csak mivan ugye? De ha igen, akkor meg hogyhogy nem? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  4. h2co3 ez a hsz nagyon nem értem:D
    de remélem fentvan iphone a randivonalon:)

  5. OFF !
    Elnézéstz az off-ért !

    Ipad-hez keresnék egy jó kis RSS olvasó alkalmazást. Ami webhelyekről szedi le az rss infókat.

    Segítséget előre is köszönöm!

  6. csodás, teljes cikkes reklám… grat

  7. közben megjelent az apple store app 😉 : itunes.apple . com/us/app/id375380948?mt=8

  8. admin: ezért a cikkért ingyen kupont kaptál ?! – mert értelmét nem látom…

  9. @draft: bocsika 🙂

  10. Nekem az utolso kepen levo Brigi kene es pont.

  11. Brigi egy shemale.

  12. Még egy lehetőség hogy léphetünk félre, és hogy még online-ok is lehetünk, akkor akár gruppenbe is mehet a dolog! :D:D:D:D:D

  13. @Liba: hallod! 18 as karikát tedd csak ki azonnal 🙂 🙂 🙂

  14. @draft: Lassan megjelenik a Viagrák boltja is Iphonra! Steve biztosan elfogadja az appstore alkalmazását, sőt szerintem 1$ lesz az ára. 😀 😀 😀

  15. Free lesz 🙂

  16. Kint az iTunes 8.2! Windows és Mac verzió!

  17. Kint az iTunes 9.2! Mától egyaránt elérhető a hivatalos Windows és Mac verziója!(az előző hozzászólásomban elírtam :))

  18. Figyelem! Aki SPIRIT -et használ ne telepítse fel az iTunes 9.2 -t !!! A Redsn0w és PwnageTools felhasználók frissíthetnek!

    Lásd: w_w_w_ . twitter . com / iphone_dev

  19. @fuji001: PULSE Nekem bejött.

  20. Nos még mielőtt minden Windows felhasználó, szifon tulajdonos kolléga telepítené a 4.0 Gm verziót, szólok előre, MÉG NINCS Win-es DZSÉLBRÉK program, így nem fogjátok tudni törni a szifont.
    Csak azért szólok hogy utána ne legyen sírás……………..

  21. Sziasztok!

    Volt egy ügyes huzásom.. lecseréltem a macbook pro-m és nem csináltam még rajta backup -t a teloval.
    Tegnap nyomkodtam,és feltettem egy programot,ami nem engedi betölteni a springboardot,de a telefon ettől füüggetlenül wifire csatlakozik,meg az itunes -is látja.
    Elvileg az installd -t tettem tacsra ezért nem tölti be a springboardo -t ( valahogy visszalehet azt állítani elvileg,ha van valakinek erről leírása akkor azt megköszönném 🙂 )
    Kérdésem,ha így csinálok backup -t a telo számokat lementi ?
    Nekem csak az a fontos csak arra van szükségem,többi dolog megvan.
    masik kérdés: SSH -n tudom ,h lelehet szedni a telorol a dolgokat manualisan de ha jol emléxem,nem tettem fel rá open ssh -bizgentyűt.
    harmadik: leszedtem valamit amivel elvileg kábelen usb -n keresztül lehet a telon ssh -zni ergo nem kell wifi,a telot megis találja a gép meg minden,látok is dolgokat,de a private mappát nem tudom elérni sehogyse,1 nem is látszik 2 ha go to folderezek azt mondja nincs olyan mappa.

    Összesítve a kérdés halmazom,van -e rá esélyem ,h a számaimat valami módon megtudom menteni ?

    Üdv. és köszönöm előre is a válaszokat.

  22. A magyarositas kb mikorra lesz elerheto 4.0ra? Dolgoztok mar rajta v csak a hivatalos megjelenes utan kezditek?

  23. @Ch1p1: Elvileg benne lesz gyarilag, nem?

  24. ja, az lehet tényleg 🙂 számomra nem igazán fontos funkció, csak a kollégám gépét kell folyton szerelnem, ő meg nem tud angolul

  25. @Tibusz:

    Köszönöm szépen a tippet !! Nagyon jó ez az alkalmezás, tényleg mindent tud. Csa ajánlani tudom minden Ipad tulajnak!

  26. Mythbuster: az a legjobb az egeszben hogy nem elégszel meg egy karakterrel a linkbe hogy ne cenzurazza ki, hanem neked az egeszet meg kell valtoztatnod. Ki a f@sz fogja karakterenként kitorolgetni te egyszerű?! %(

  27. @Ch1p1: lesz benne magyar alapból csak elég érdekes fordítások vannak bizonyos helyeken!:D


Add a Comment