WWDC DrinkGame

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik a WWDC alatt már reggeltől követtek minket, láthatták, hogy egy játékot is kiraktunk a live blogra…

A szabályok egyszerűek: minden alkalommal, ha az alábbiak teljesülnek, innod kell.
(FIGYELEM: EZT NE KÖVESD AZÉRT SZÓ SZERINT, INKÁBB CSAK MÉRTÉKKEL, MERT AZ ALKOHOLMÉRGEZÉS VESZÉLYES, ÉS AKÁR HALÁLT IS OKOZHAT! De ha mégis kipróbálod, ne ülj autóba!)
A szabályok:
Ha Steve a szokásos fekete pulcsijában és farmerban jelenik meg: 1 feles
Ha egynél több Mac van a színpadon: 1 feles
Ha a Keynote-ot elhalasztják pár perccel, vagy csak szimplán késve kezdődik: 1 feles
Ha BÁRMI Coldplay szám hallható a kezdés előtt: 1 feles
Hát akkor el is érkeztünk magához a Keynote-hoz. Az alábbi szabályok a Keynote egész ideje alatt érvényesek, az elejétől a végéig, és akár többször is megtörténhetnek.
Minden alkalommal, amikor Steve kimondja, hogy “boom!”, “Gorgeous”, vagy “Amazing”, hupsz, máris egy-egy feles (ennek igen rossz vége lehet… :P).
Ha Steve megemlíti az Androidot: 1 feles
Ha Steve beszél bárkivel is iChat-en (mindezt akár az iPhone-on, vagy bárhol): 2 feles / alkalom
Ha Steve kiemeli, hogy igazán izgatott valami kapcsán (really excited): 1 feles
Ha Steve kimondja a mágikus mondatot, hogy “this is the best thing we’ve ever created at Apple”: 1 feles
Ha Steve megemlíti, hogy vezető szerepet tölt be az Apple bármely iparágban (telefonok, laptopok, mp3 lejátszók, stb): 1 feles
És akkor most a bevezetők után térjünk át a lényegre: a bejelentések.
Ha Steve bejelent bármit, ami felhördülésre készteti a közönséget negatív értelemben, mint például újabb iPhone-árcsökkentés: 2 feles
Ha Steve bejelent bármi új együttműködést bármi más céggel (játékok, hardver, szolgáltatások, stb): 1 feles
Ha bármi más cég fejese megjelenik Steve mellett a színpadon: 2 feles
Ha az iTunes.com bejelentésre kerül: 3 feles (ja igen, NE játszd ezt a játékot üres gyomorral…!)
Ha Phil Schiller a színpadra lép, vagy iChat-ben megjelenik: 1 feles
Ha bármi Apple TV frissítést bejelentenek: 1 feles
És legvégül, amire végül is mind várunk:
Ha Steve ugyanazt az iPhone-t jelenti be, amit Gizmodo-n is láttunk: 1 feles
Ugyanakkor ha TELJESEN MÁS készüléket jelent be, vagy egyáltalán nem jelent be semmit: idd meg az (aktuális) üveg maradék tartalmát, és irány kialudni az egészet. Megérdemled. 😀 (fordítás: Jadeye)

Olvasói végeredmény:


Köszönet a képekért Kristófnak! 🙂

 1. Nem tudom hogy szo esette rola, de a wwdc video vegen sztivi mondja hogy ATT nel nem kell megvarni hogy lejarjon a ket ev, lejarat elott 6honappal mar lehet kerni az iPhone 4-et 2eves hosszabitassal 199 es 299 dolcsiert.

  T-mobilenal ez szokasos? ugy emlekszem vodanal lehetett, Pannonnal meg nem reg is igy vettunk ujabb telot, de lehet panonnal 3 honap volt, nem tudom.

 2. t-mobile-nál is van hasonló, ha jól tévedek. Mintha így vettem volna anno a 3G-met. Mármint pár hónappal a két év lejárat előtt és ezzel a plusz két év hozzáadódik ahhoz, amennyivel korábban vetted az újat. Vagy 6 vagy 3 hónap volt még hátra, hirtelen nem emlékszem.

 3. ibéjen 875 es 1500 dodo kozott aruljak mar most az iphone 4-et “iphone 4” igy keressetek kulonben sok sok iphone 4gb jon elo 🙂

 4. ha a két éves hűségnyilatkozatod még nem járt le, de 18. hónap már eltelt, akkor vehetsz új készüléket! ez a hivatalos álláspont, a T-Mobile ügyfélszolgálatot múltkor ilyennel kereste meg az egyik ismerősünk!

 5. Most láttam, hogy nincs már kint az a post, ahova írtam a kérdésem, elnézést, hogy ide is kiírom.

  OFF: van egy 3.1.3-as GS-em ami svájci… régen 3.1.2 volt rajta, csak odaadtam öcsémnek rágdugta USB-n a mac-emre… iTunes OPEN öcsim kattint update 3.1.3-ra… most nem tudom aktiválni, mert nincs meg a svájci kártyám… :S ugye függetlenítést most bukatam, de egyenlőre az aktiválást is ami nagyon idegesítő, mert így pont egyenlő szegény szifonom egy fürdőszobai mérleggel… nincs meg az SHSH-ja a telefonnak, mivel még csak tegnap jailbreak-eltem, és aznap már ment si rá az update :S

  1. kérdés, hogy van e valami mód arra, hogy hacktiváljam a telefont?
  2. nincs e véletlen valakinek swisscom kártyája.
  3. 4.0 -át lehet-e majd hacktivate-ni vagy valahonnan kell szerezzek egy svájci kártyát és várni a függetlenítést.

  ON:
  Volt aki ezt betartotta? 😀

 6. Mi 2010 januárjában jártunk a T-nél és kérdeztük rá erre a lehetőségre, mert még volt 2 hónap a hűségből, de a szülinap előbb volt..
  azt mondták, hogy volt ilyen lehetőség – tudom, hogy volt, így vettem én is a telefont – de már nincs, meg kell várni míg lejár a hűségidő.

  Azóta lehet, hogy visszaállították az eredeti állapotot és lehet már venni 3-6hónappal a lejárat előtt. Remélem, különben nekem januárig kellene várnom 😛

 7. Hello!
  jokis esti program volt főleg így a chattel vegyítve Zoltan-al is “találkoztam” stb… 🙂 sok jo uj dolgot tuttunk meg
  Egykis OFF is kell :): WinSCP be hol találom meg a zenéimet ha én nem akarok telepíteni iTunes-t vagy másképp hogy lehetne azt hogy az iPodrol a gépre a zenéket rakni ?

 8. @gerike73: mehet úgy is, hogy a mostani szerződésed felmondod = szerződés módosítási díj + fennmaradó időre kicsengeted a havidíjat + elveszted a számod! 🙂 mindent lehet, csak akarni kell!

 9. valaki me mondaná hogy otthon hány szolgáltató adja még az iPhone-t a T-mobile-on kivűl? Mert én még a T-ről tudok. 🙂
  Előre is köszi! 🙂

 10. @gerike73: nem kötekedésnek mondom, de ikon400 helyett egy MédiaMánia L nem lenne jobb választás? én váltottam, mer ha már annyit költesz szntem jobban megéri az! csak egy tipp! 😉

 11. Bocsi offolnék egy kicsit!
  Nekem lenne egy media mania xl előfizetésem egy iphone3gs-el. A proplémám az lenne hogy nem-e tudtok valami olyan appról amivel ki lehet használni a tmobilos ingyen tvzést?
  A választ előre is köszi…

 12. @Zoltan: @nico:

  Erre mit tudok mondani…”megbízható forrásból” 🙂

  DE! Ezt ne vedd készpénznek! kb. 2 hónapja mondta, hogy lesz náluk is iphone. Azóta ugye kivált belőle djuice és Apple-nek is elég komolyak a feltételei. Szeptemberben fog kiderülni, hogy tényleg lesz-e telenornál vagy djuice-nál, addig ez csak erős pletyka.
  Van remény, csak ezért írtam.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!