fbpx Skip to content

Nos nem szeretném bőlére ereszteni a dolgot, mivel egy speciálisabb alkalmazásról beszélünk, így csak azokhoz szólunk most, akik érdekeltek esetlegesen webshop üzemeltetésben, viszont nekik egy remek kiegészítő alkalmazás lehet a Canecom Kft. által elkészített SHPO.

Az SHPO the Webstore Backend alkalmazás fő célja, hogy az internetes webshop-ok üzemeltetőinek nyújtsanak segítséget, egy igen letisztul formájú, könnyen kezelhető és funkcionalitásait tekintve is remek mobil megoldással.

A lényeget leginkább a fejlesztő weblapjáról tudhatjuk meg, ami a következőképpen szól:

„Ha webáruház tulajdonos vagy, pontosan tudod, mit jelent az, ha órákig, esetleg napokig valamilyen oknál fogva nem tudsz gépközelben lenni, miközben rendelések landolnak a webáruházadban. Más esetben a nagyon várt megrendelést akkor adja fel a vevő, amikor pont egy megbeszélés közepén ülsz, és nem tudsz bejelentkezni egy laptopon az áruházba…
Az SHPO the Webstore Backend iPhone app többek között ezekre az esetekre kínál megoldást. Az alkalmazás lényege röviden összefoglalva: Legyél mindig képben!”

Youtube bemutató videó

Akit részletesebben is érdekel a téma, a teljes cikket megtekintheti erre: SHPO – a webshop app

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Jó hogy iphone-ra mindenféle progi van 😉

  2. Nem egészen értem 🙂 “Ha webáruház tulajdonos vagy, pontosan tudod, mit jelent az, ha órákig, esetleg napokig valamilyen oknál fogva nem tudsz gépközelben lenni”

    Ha van iphone-om, akkor nincs ilyen gondom, mert safaribol eddig is ment. Ha nincs, akkor az app se fog menni 🙂

    Persze biztosan szebb/jobb/kenyelmesebb, de azert ezt egy pici csusztatasnak es kovetkezetlensegnek erzem 🙂

  3. OFF:tudtok valami olyan programot a cydiabol ami a youtubrol letolti a zeneket mp3 formatumba ?

  4. WTF? Ez a program mire jó? Arra, hogy a főnök (webshop tulaj) dolgozzon az alkalmazott helyett, aninek a feladata a webshop rendelések kezelése?

  5. Dehogy. Arra jo hogy ujabb sok ezrest kiszedjen beloled. Nezd,en ausztriaban dolgozom. Van online shop es rendes shop is. Egyedul viszem az osszes dolgot,megsem kell ilyen app

  6. @tamas:
    Free Studio Manager

  7. a tulaj dolgozzon? látszik hogy nem vagy webshop tulaj 🙂
    épp az a lényege hogy csak ellenőrizni és az értékesítéseket figyelni naponta akár 20-szor ne kelljen a géphez ülni, nyugodtan mehetsz site-ra salesezni
    másik hogy ne kelljen Safarin bejelentkezni, nagyítgatni összevissza és lekérdezéseket csinálni, baromi utálatos dolog
    sztar1: neked pontosan nincs ilyenre szükséged mert egész nap bent vagy

    leszedtem a Lite-ot, szerintem baromi hasznos, valszeg megveszem a fullt is.
    pont arra jó amire van: sales monitoring bárhonnan, gyorsan

  8. fene tudja, hogy jó -e, ha ennek az appnak a tulaja nyomon tud követni több webshopot is…ha valami nagyon megy, lehet ő is elkezdi árulni az egyik webshopján… na de lehet túl paranoid vagyok 🙂

  9. @Eyesis: csak a saját webshopjaid (amiből több is lehet, több platformon) tudod nyomonkövetni vele természetesen 🙂

  10. index ipad video

    index.hu/video/2010/06/02/wired_ipad_sajto_2010/

  11. @csavar koszi szepen de nem talalom sajnos a cydiaban!nem tom mi van?

  12. Srácok, ez akkor se kerek így. Ha megveszed, ha joomlad vagy ha magnetod van, HA nem volt eddig ilyen lehetoseged vagy HA nem felelt meg a Safaris link. Namost ez melle probalom odatenni, hogy “napokig el vagy szakadva a webshopodtol de majd most…” stb…

    Sokkal korrektebb lenne leirni azt hogy ez egy kenyelemes fronted a mobil bongeszo helyett, es akkor senki nem nez furcsan.

    Amugy otletes cucc, en orulok neki, es mindezek mellett gratula hozza. (A Prestashop tamogatas mikor varhato? 😉 )

  13. helló! pici off…sikerült okosan resetelnem az iphone.om, mert ki akartam törölni belöle a névjegyzékem meg a személyes adataim mielőtt továbbadom (jailbreakelve függetlenitve volt 3.1.2vel). Csatlakoztassam itunes.ra jel megjelent. Azóta DFU-ban próbáltam restoreolni, 3.1.2.re de a telepítés legvégén hibaüzenet: unknown error occurred (1015)…valakinek ötlet hogy hogy hozzam helyre?! és hogy hogyan törölnétek ki az adataitokat anélkül h hazavágnátok mindent? előre is köszönök minden segítő hozzászólást!! : )

  14. Off: bocs, de nem boldogulok…Próbálok egy ipa formátumú játékot bevarázsolni a telefonba, de hiába jelenik meg az iTunes-ban és tudok kiválasztani, hogy tegye fel a telóra, nem kerül rá, de nem ad ki semmi hibaüzit… másik játékkal gond nélkül megy. Van valami ötletetek, hogy mi a gond?

  15. Bocsika, de nagggyon tetszik! http: //www. youtube.com /watch?v=jLB4GWz8 SAQ&featur e=player_ embedded

  16. Off: Van valakinek tapasztalata a Turbo sim kártyákról? Ha jailbrake nélkül akarom a függő telefonomat hasznalni függetlenként, akkor milyen alternativa? Pl mobilnet működik? Térerő nem ugrál? Már csak a 4.0 közeledtenek fényében is kérdezem. Plusz mi van akkor ha Jailbrakelt telefont frissitem majd itunes-al 4.0-ra? Nem lesz vele semmi gond? Eltekibtve attol hogy kitudja mikor tudom majd jailbrakelni a 4.0-át. 🙂 köszi

  17. Juuuujjj… Azért a 4G Szifonnak ki kell tennie magának! Ezt nézzétek végig: htt p : / / now.sprint.com/firsts/evo4g/#/evo4g/

  18. @tamas: félreértett! A free studio manger az gépre való, cydiaba a yourtube névre keress, szifonrepóba lessz. Youtube appba illeszt letőltős modult.

  19. ja és a yourtubevel csak letudod szedni a videót, konvertálásra nincs lehetőség… ezeket gépen kell intézni, amire a free studio manger a legjobb!

  20. manager * 😀

  21. Hali
    nem rég kaptam egy iPhone-t és a T-mobile felirat mellet ott van mindig a 3g felirat. Ez azt jelenti h a nethez van kapcsolodva vagy azt h lehet 3g-n netezni?

  22. Tisztelt Szifon társaim!

    Volna egy olyan bajom, hogy a napokban jelentkezett az a probléma, hogy a telefont kábellel csatlakoztattam egy asztali pc-hez. Ilyenkor normál esetben ugye elkezdi a töltést, illetve iTunes sync, … Nálam olyan probléma lépett fel, hogy az xp csatlakoztatta, majd eltávolította az telefont. Majd újra csatlakoztatta, utána ismét leválasztotta. Ez ment egy darabig, aztán végleg megszakadt a két kütyü közt a kommunikáció. Volt már iTunes reinstall, iPhone hard reset (home+power). Régebben is volt ilyen problémám, de akkor egy hard reset megoldotta a problémát, most az sem segít. A legszebb az egészben, hogy tesóm laptopján, illetve bármilyen másik géppel tökéletesen megy a szinkronizálás, csak a saját gépemen nem, tehát nem a kábel a hibás, próbáltam másik kábellel is. Nem tudom igazából mi oldaná meg a problémát, remélem tudtok segíteni! (Restore-on kívül 😉 ) Köszi előre is! Ja és a készülék egy iPhone 3G, no jailbreak!

    Üdv.

  23. @Joker: az ekszkoz kezeloben haismertlen a telo akkor jobb klikk update manulisan add be neki a ezt a mappat program files common files apple valami és ott megtalálja a telo driverét és menni fog ha meg latja rendesen akkor is ezt cisnald meg sztem:)

  24. bluetooth GPS vevő haszálatához kell JB? vagy tudom anélül is csatlakoztatni?


Add a Comment