fbpx Skip to content

Igaz még csak szerda van, de jövőhét hétfőn jön a júniusi 2010 WWDC. A 2009-s konferencián az iPhone 3GS került bemutatásra, ami akkor nem volt nagy durranás sőt szokásosan mindenki nagyon szkeptikus volt vele. Idén biztosra vesszük, hogy a 4.0 -s rendszert bemutatják és talán a 4G is jön. A 4G-ről már megannyi pletykát hallhattatok jelenleg se tudunk semmi biztosat én csak remélem hogy Steve jön és durran! Mint már megszokhattátok élőben közvetítjük a konferenciát és lesz egy meglepetésünk is. Vasárnap délutántól a blog ismét a live formáját veszi fel, megpróbálunk titeket minél jobban, minél gyorsabban informálni.

Viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre a 4.0-val kapcsolatban, most ne beszéljünk a 4G-ről kizárólag a 4.0-ról. Mi a véleményetek róla? Illetve kíváncsiságból felraktam pár szavazást is.

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

[poll id=”5″]

[poll id=”6″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

57 Comments

  1. Csak hogy kezdjem a sort 🙂 Nekem 3GS telefonom van tuti frissítem a 4.0-ra nekünk sokat fog hozni a dolog, ha 3G-m lenne akkor nem sietném el, illetve váltanék 4G -re amint elérhető. 3GS -ről 4G -re azért elgondolkodtató a váltás.

  2. Nekem 1G ipod touchom van sajnos, ebből adódóan én nem tudok frissíteni, bár örülnék neki, mert nem tökéletes a 3.1.3 🙁

  3. Nekem 3G-m van, 3.1.3 van rajta. Mindenképp váltok 4.0ra, sőt a 4G is érdekelne, miután némi fém található a hátulján. Már 1,5 éves a szifon és a hátulja törött, karcolt és nagyon idegesítő, hogy ennyi pénzért ilyen “sz@r” anyagból csinálták. Erre nem tud valaki valami tökéletes és olcsó megoldást.. Valamivel ki kell húzni a 4G-ig.. 🙂

  4. Ha a spirit viszi, én is frissítek!

  5. 3g.3.1.3 al, 4.0 tuti lesz update ,de egy iphone 4g tuti lesz a kosárba ha lesz tréjék-nél:)

  6. En 3gs-t hasznalok, mindenkeppen frissitek. A 4g-t viszont nem sietem el, ha mar a 3g- 3gs nel kapkodtam:)

    ps. Admin, irtam az elozo postban egy hsz-t Neked. Erdekelnenek az ipadek

  7. “én csak remélem hogy Steve jön és durran”

    ami engem illet,jobban örülnék ha csak durrantana és nem durranna.(mármint Steve…):D

  8. @ryandemeroux: Mindjárt megnézem az emailt, ipad ügyben meg kell kérdeznem a “raktárat” mi van, valszeg azért nem válaszoltam.

  9. @Driso: :D:D hatalmas fazon vagy 😀

  10. nekem 2G 3.1.2 nem frissitek 4.0ra mert nem is tudnék 😀 de ha kijön a 4G akkor lecserélem de nem 4Gre hanem 3GSre. lehet még elötte lecserélem.

  11. Am most éri meg 3gs venni ,mert most 99dolcsira csökenteték az árát.

  12. Jah bocs nem 100 dolár az más de jelentősen csökent.;)

  13. 3GS es MacBook tulaj vagyok, nem tervezem a cseret 4g-re, a jovoben talan egy iPad lesz az uj hardver, de 4.0 mindenkepp!

  14. Nekem 3GS-em a magyar megjelenés napjától, 3.1.2-es SW-vel, nem régen tettem vissza mert kipróbáltam rajta a 4.0 beta4-et nagyon tetszik, nagyon gyors és smooth de még forrta csak ki magát természetesen mert BETA. A multitask még nem ment rajta csak a gyári appoknál ami nagyon jó és szép bár egy messegesnél, contactsnál,weathernél stb. sok értelme sincs mert úgyis baromigyorsan megnyilnak ezek 3GS-en, az jó, hogy megmarad az aktuális állapot ahol kiléptem. Igazi értelme majd az App Store appoknál lesz amiknél még semmilyen multitask nem megy (Fast App Switching) sem működik, ha kiléptem akármilyen appból akkor ugye a megjelent a taszkváltóban (szép magyarosan…) de ha vissznyitottam akkor minden app 0-ról indult el mint 3.0 alatt szóval még sok értelme nem volt, hogy feltornyosult 20 app a semmiért, bár valós használatban se fogom nagyon értelmét látni, hogy minden app bemegy háttérbe és lesz 30 ikon 2 nap után…

    Szóval én személy szerint várom a 4.0-t jót fog tenni a 3GS-emnek, váltásra tavaly 3G-nél azt mondtam én ugyan biztos nem váltom le…leváltottam.
    Most azért más a helyzet mert vásároltam nemrég egy iPadet szóval új iPhone nem férkőzne be a költségvetésembe, pláne a 3GS Cortex A8-ában azért van elég erő hiába lesz gyorsabb az új iPhone azért akkor nagy különsbség nem lesz köztük a 3GS továbbra is egy gyors eszköz lesz mellette. iPad mellett nem mondom azt, hogy a 3GS sokkal lassabb lenne, kb. egyenlőnek vettem észre a 2-t. iPadhez azárt hozzáteszem, hogy egy 512MB NAGYON elfért volna benne mivel pl. Youtubeozás közben lazán lemegy a free memory 9MB-ra, kb. a program 90MB-ot eszik…

  15. akinek 3GS vagy iTouch 3G van, azoknak biztos megéri frissíteni. a kérdés persze csak a jailbreak és a függetlenítés, akinek szükséges. ha meg ugye megvan az SHSH, akkor ha sokáig nincs jailbreak a 4.0-ra, akkor meg vissza lehet tenni ugye a 3.1.3-at, arra meg ott a spirit.

    iPad-re meg egyértelműen jó lesz, ha majd lesz 4.0, de ahogy Steve mondta, az majd csak nyár végére lesz, nem most… :S addig csak remélhetjük, hogy mondjuk kijön egy 3.2.1, amiben javítják a wifi szakadozást és a safari fagyásait. persze itt is kötelező jellegű az SHSH mentése, szintén az esetleges fw downgrade miatt, ha jön ki új fw, és egy darabig esetleg nincs frissített jailbreak.

    korábbi verziós készülékek tulajai: biztos lesz valami lehetőség, vagy netán valami extrém custom 4.0, amit majd fel lehet tenni a korábbi készülékekre is. no persze a felhasználói élmény értelemszerűen nem lesz ugyan az… :/

    @Tocso: amúgy is jönne még mellé az adó, plusz a két év hűség. szóval az a $99 pillanatok alatt már nem is annyi. plusz a hűségidő.

  16. @admin most nem lesz kozos elo kozvetites? Ahogy volt 1 eve es ahogy volt az iPad-nel is… (meg legutobb iPad kerekasztal, amin sajnos nem voltam).

  17. Jelenleg van egy kazal Apple termékem (PowerMac,MBP,iPod,iPhone,TimeCapsule stb stb) 🙂

    Természetesen frissítem 4-esre amint lehet, viszont a szerződésem is lejár augusztusban, így akkor a készüléket is cserélem a legújabbra. 🙂

  18. Élő videót is lehet majd valahol nézni?

  19. @Laja: élő videó sosincs. az Apple nem engedélyezi. 1-2 nappal később a keynote megnézhető online, és az iTunes-ból is letölthető. de élő videó nem lesz.

  20. nekem 3g itouch-om van 3.1.3-al. én szivesen frissítenék 4.0-ra ha jb megy rajta ill ha ingyenes. vagy fizetős lesz?

  21. Admin: koszonom a valaszt, akkor meg nem zsongatom be magam:D

  22. Valaki tudja-e hogy közvetítődik-e élőben a WWDC a neten keresztül ? Steve bácsi nyitóbeszéde 10 órakkor kezdődik helyi idő -az ugyebár itteni 10 óra nemdebár ?

    T

  23. @Tibrisz: 19-es komment: “élő videó sosincs. az Apple nem engedélyezi. 1-2 nappal később a keynote megnézhető online, és az iTunes-ból is letölthető. de élő videó nem lesz.”

  24. off: feltettem iacces-t és nekem szifonos repóból fent van a speciális ékezetes bill. és nem tudja valaki, hogy ezekbe a custom keyboardokba hogy tudnám beletenni azokat az é á ó karaktereket?

  25. miért nincs a jelenlegi szoftverek között 4.0 beta 1-4? 😛

  26. Off: Nem tudja valaki ennek a szavazónak a nevét? vagy saját fejlesztés? On

  27. @Jadeye:
    azert a resztvevok telorol vagy laptopwebcamrol mindig streamelik kifele! eddig mindig ugy neztem, vagy egy oregebb kover faszi, nem ugrik be a neve, o szokta streamelni!

  28. @zoltan: Wozniak? 😀

  29. @Tibrisz: Jadeye leirta nem közvetitik helyette ott van gizmodo.com és engadget.com live…ezt a 2-t követem mindig kép és szöveg formájában. Apró késés persze van mivel feltöltik a képeket + legépelni a szöveget ugye de emmi újról nem maradsz le. Persze utána megnézem video formájában az eventet mert másnap (nekünk másnap) felteszik az Apple oldalára amit másnap megnézek jól. 🙂

  30. @zoltan: akkor tedd már majd meg, hogy közzéteszed a stream linkjét, mert én eddig egyetlen egy alkalommal sem találkoztam folyamatos, végig élő stream-mel, mert letiltották nekik…

  31. Sziasztok!
    már válaszoltam mindre, most kérdeznék:)
    Intelliscreen-ben az e-mail fiókomat hogy tudom hozzáadni?mert a beállításokban azt írja h nem található email postafiók de nem is tudok semmit sem beállítani?!?!

    köszönöm

  32. áh, megy itt a nyálverés a 4.0-ra meg a 4G-re…bleeee
    Nekem 3GS-em van és downgradelni fogom 2.0-ra az OS-t. Sőt iPhone 2G-t fogok venni. Sőt. Kivágom az összes flancos mobilt a francba és veszek egy Ericsson GH198-at. http://www.oldmobil.hu/mobiles_img/ericsson-gh198-1!.jpg 😀

    Komolyan pedig? Tűkön ülök a 4G-ért. 4.0 csak akkor kell, ha lesz hozzá JB. 😀

  33. Mac mini G4, PowerBook G4 Titanium (ez mellesleg eladó 45 ezerért, ha érdekel, akkor a nevem után írd, hogy fw pont hu) és egy iStyle megnyitós akciós 3.1.3-as iTouch.

  34. mmmmmegoldódott közben:)

  35. @Jadeye:
    adminnak msnen legutobb is elkuldtem mikorben ment a live blog, szoval kiirtam volna ide is, csak olyankor nem lehet postolni.

  36. Szoftver menüben nem tudok szavazni, nincs 4.0 béta 🙂

  37. Admin, te aktuális vagy a témában 🙂

    Igaz korán van még hozzá, de kérlek, ha tudtok, gyűjtsetek már össze majd pár live stream linket a WWDC-ről. Én már iPad bemutatásánál is kerestem, meg tavaly WWDC-re is, de nem találtam használhatót. Biztos örülne a nép itten neki:D

  38. láttam, hogy 380-an lecserélik iphonejukat 4G-re. 😀
    ha valaki occón eladná majd a 3gs-ét írjon nekem 1 rövid mailt, vagy keressen meg msnen: [email protected] előre is kösz Üdv. Robi

  39. ki az aki 2.2-es szoftvert haszal meg? jol jart,gyorsabb mint a mostaniak. az ilyen mms meg lofasz ficsorok nem is kellenenek nekem,a tobbi aprosagot meg jb-vel meglehet oldani

  40. Sajnos della nem lesz 4G-re, uh marad a nyálcsorgatás, de egy 4.0+JB sztem befigyel… 😀

  41. Én biztosan nem válltok 4 gre, mert itt se lesz túl sok különbség, mint ahogy már megszoktuk.

    Multifl0w + backgrounder már most jobb multitask mint ami eddig a bétákban volt. Talán a mPpák érdekelnek egy kicsit, meg az apróságok, mint pl. a karakterszámláló smsnél. ( tudom hogy van cydiában) meg ezt a 60 karakter számol a jobbra álló ékezetes betüknél hülyeséggel is kezdhetnének valit. Összességében itt sem dúskálunk az új fícsörökben, de ha lesz jb, és a (cydiás)alkalmazások stabilak lesznek 4.0-án , akkor frissítek.

  42. Akkor frissítek 4.0-ára, ha van jailbreak: 😀

  43. én váltok 4.0 ra..persze csak a teszt erejéig.. shsh (H) 😛

  44. Engem az érdekelne hogy a helyi gsm boltosok mikor hozzák majd be a 4G-t. 😀 lehet hogy inkabb lesz egy utam in the USA 🙂 már lázban égek. Francért kellett belekóstolni az apple világába, mint valami rossz drogos úgy várjuk az új cuccot 😀

  45. hello mindenki

    nem tudtok olyanról hogy ha kijön a 4g akkor valami upgrade megoldással meg lehet kapni a 4g-t és visszaadod a 3g vagy 3gs ed persze ráfizetéssel vagy egyáltalán ha pl. ha nekem 4g kell de még van vagy 1 éves hűségem egy 3gs telefonon akkor ilyenkor mi a teendő hogy 4g legyen? ( nem arra gondolok hogy akkor vegyek egy 4g is ) 😀 köszönöm a választ

    bye

  46. Nem valószinü, hogy lesz erre lehetőség. iPhone nem tartozik bele egy csomó dolgba, csak azért mert iPhone. (Kezdvezményekre, és plussz lehetőségekre gondolok.) Meg nézd csak meg az árát is. 2 éves hűséggel közel százezreket elkérnek érte, és.most ne gyertek azzal, hogy ott az ikon 600, mert az akkora lehúzás mint az állat. Jah és a mobil előlegről le is beszéljünk. Ha úgy veszel új előfizuval telefont, hogy még nincs t-s(legalább aranykártyás) dominód vagy előfizud, akkor elkérnek +75 ezret(!). Nevetséges, amit ezek művelnek, szerintem ne éld bele magad a 4Gbe.

  47. Szerintem 3 dolog kell, hogy kihasznald a szifon lehetosegeit: jb, mobilinternet, appstore ha egyik is hianyzik, santanak erzem magam. Tehat persze valtok ha lesz jb.

    Egyebkent hivatalosan en fogom eloszor majd a kezemben a 4g-t itthon a TNT-s emberen kivul. De en ezt sem tudom kivárni:)

  48. Nekem egy lassan 2 éves 3G-m van, elég lassúnak találom most már. Ha kijön a 4G és lesz valami nagyon jó ajánlat a váltásra, akkor lecserélem a T-nél.

    Arról lehet tudni valamit, hogy a többi szolgáltató fogja-e forgalmazni a készüléket?
    Microsim eddig csak a T-Mobile-nál van hivatalosan, nem? Vagy majd ollózok, ha váltanék? 🙂

  49. Én a 3G től vàlnék meg, akit érdekelne az keressen meg a kocsisnorbi88[@]gmail[.]com e-mail cimen, nem feltétlenül 4G/HD re váltanék.
    A telefonom kitűnő állapotú, sosem volt kemény felületre letéve, februárig garanciás fehér 16Gb.

  50. 2g,3g,és 3gs mind 3.1.3al:-D ja meg egy touch:D

  51. Sajt köszi a választ.

    Marad a 3gs 😀 hacsak nem lesz valami hiperszuper váltási kedvezmény persze úgy hogy ne kelljen kötbért fizetni 😀
    Amugy igen én is dominoba akartam venni de mondták hogy 80 ezret fizessek be előre plusz 10 ezret az első 2 hónap előlegére. Azt is mondták, hogy a 80 ezer lebeszélhető vagyis nem kell havidíjat fizetnem 16 hónapig 😀
    hihetetlen 😀

  52. @TotiPhone: ne haragudj, de te komolyan azt hiszed, hogy pont neked lesz először az országban iPhone 4G-d, akármi is legyen az…? és mit érsz majd vele a nyakadban az AT&T függéssel? vagy mostanában ez a divat, hogy mindenki kérkedik valamivel? nagy cucc…

    (pl nekem van iPad-em, és valahol az első 50-100-ban voltam a magyarok közt, mikor behoztuk. na és akkor mi van…? pár nappal ezelőttig nagy feltűnést keltve járhattam volna fel-alá vele – mondjuk még most is. de minek? nem ettől leszel valaki.)

    @pepemovies: na ezt most nem értem. dominónál mégis mire fel kellene előleget, pláne havidíjat fizetni? ott kicsengeted egyösszegben az egészet, és kész.

  53. szerintem elírta

  54. @Jadeye:

    Szia: Pontosítok, hivatalosan kártyafüggetlen, és azért írtam, hogy az már késő lesz:)

  55. A 2G-t nyúzok már régóta, idén szeretném leváltani és ha árban is meg fogja érni, akkor tuti veszek egy 4G-t 🙂 Ha más szolgáltatóknál is kapható lesz és azok kedvezőbb áron fogják adni még az is lehet, hogy megszabadulok a T-től 🙂

  56. “Ha megjelenik a 4G leváltod a jelenlegi telefonodat?”

    Le, de nem ájfonra 🙂 Milestone a befutó.

  57. Motorola? 🙂 Na neee! iPhone utan “utni-verni” kell h erzekeljen barmit…


Add a Comment