fbpx Skip to content

Az első hazai webrádió alkalmazás!


A program, ami már ingyenesen elérhető, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy iPhone-on hallgassák a Stockholm Syndrome rádiót. Különböző programokkal eddig is elérhető volt a rádió, de ezentúl a This is Monday. lelkes, fiatal fejlesztő csapatának köszönhetően egy egyedi kezelőfelületen keresztül hallgatható az adás. A program a következő funkciókkal rendelkezik: előadó, szám és album cím kijelzés, illetve album borító megjelenítés, de a rádió készítőinek tervei között szerepel, hogy olyan további funkciókkal lássák el, mint pl. a Twitter, illetve szeretnék, hogy a dalok idővel közvetlenül is megvásárolhatóak legyenek az iTunes-on keresztül.

A 3G technológiának köszönhetően így nemcsak otthon vagy munka közben, helyhez kötve hallgatható az adás, hanem utazás során, buszon, villamoson, de akár a metróban is. Igaz, ehhez szükség volt arra, hogy a rádió készítői olyan shoutcast és szerver szolgáltatót találjanak, akik napi 24 órában tudják biztosítani a rádió számára a stabil és megbízható működést. Ebben nyújt segítséget az NLG-System.

A rádió az első olyan hazai webrádió, amely kizárólag indie, alternatív és rock zenét játszik, rengeteg, itthon eddig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadóval.
A program innen letölthető:

iTunes
www.stockholmsyndromeradio.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Elso 🙂

  2. @mynus: jólvaan ügyes vaagy, okos ügyes kis hule gyerek:D

  3. Szabad jb iphoneal appstoreból tölteni vagy ezt inkább mellőzzem?

  4. @radvi: persze h szabad 🙂

  5. Nesze nektek rock and roll

  6. Ezt is a neten keresztül tudom halgatni?

  7. Igen mivel fm vevö nincs


Add a Comment