fbpx Skip to content

Már egy ideje a telefonon tanyázik a 4-es szoftver, a múlt hét végén pedig kijött a beta 3, szóval ideje bemutatni. Természetesen még ebben vannak bugok (amik néha feature-nek felelnek meg az Apple szemszögéből), de mindenképpen érdemes átnézni, hogy milyen újdonságokat hoz majd a legújabb frissítés. Itt sajnos meg kell említeni, hogy az első generációs iPhone tulajdonosok ezt már nem fogják megtapasztalni, a 3G tulajok is csak részben. Vegyük akkor sorba a dolgokat.

Tovább a Napi iPhone App-ra

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. A 3G Bluetooth kapcsolódási problémáját hogyan lehetne megoldani? Se másik telefonra sem pedig laptop kékfogra nem hajlandó csatlakozni… 🙁

  2. cydiabol leszeded az ibluenovat es tokeletes fog menni, alapbol nem lehet csak audio eszkoznek vagy modemnek hasznalni bt-n

  3. Szomorú, hogy csak 3GS-en mennek a legjobb feature-k. 🙁

  4. A progi neve IBluenova. Használható, de néha kötekedik. Cydiából tudod leszedni. Ha azt használod és úgy nem tudsz csatlakozni akkor érdemes újra indítanod a készüléket! Esetleg SBS-ből előtte elindítod a Bluetooth-t.

  5. @Veddel: ez sosem ment iPhone-on. alapból ilyen. ez nem probléma. ez ilyen gyárilag. az Apple alapból nem tette lehetővé az ilyen típusú használatot a bluetooth esetén.

    egyébiránt iBluenova, valóban.

  6. hello,
    mi annak a szolgáltatásnak a neve ahol családi képekből lehet fotóalbumot rendelni? gúglin találtam sokat, de én arra gondolok ami valahogy kapcsolódik az apple-hoz vagy mac-hez. bocs az offért és a pontatlan kérdésért

  7. Van egy videó is fent a jutúbon. Handrás csinálta. Nem mondom hogy jól sikerült neki, de egy gyenge próbálkozásnak elmegy. Mást ne is várjunk Tőle. Utána érdemes a kommenteket is elolvasni. 🙂
    w w w .youtube.com/watch?v=EAMdL1Jt2nw

  8. @gepnarancs: iphoto pont apcom pont hu

  9. @miv: ááá, ez az, köszi szépen!

  10. en mint sima felhasznalo feltudom tenni a 4.0? es van ra jarlbreak is?

  11. @surda: ha leszeded valami torrentről, feltenni feltudod. de aktiválni nem fogod tudni. illetve nincs rá jailbreak. valamint frissíti a baseband-et, így a függetlenítést is bukod. ha nem vagy fejlesztő, semmi értelme nincs feltenni, mert még amúgy is tele van hibákkal. nem a hétköznapi használatra van.

    összefoglalva: NE tedd fel.

  12. kosz a gyors valaszt nem teszem fel,meggyoztel:)

  13. @Jadeye: feltenni is csak akkor tudja ha Mac-en próbálja és (úgy tudom), ha az Apple server jóváhagyja.

  14. “Természetesen még ebben vannak bugok (amik néha feature-nek felelnek meg az Apple szemszögéből)”

    Végre egy kis önkritika 😀
    Jó cég az alma, de néha marhaságokhoz ragaszkodnak.

  15. Bocs az off-ért, de nem tudna segíteni vki hogy merre találok sygic aura eastern re vmi alternatív letöltési helyet( appscene nem müködik)
    előre is köszi.

  16. Sziasztok !

    Amit nagyon hiányolok a 3GS-emből, az a csoportok kezelése.
    pl, csoportos email, csoportos sms, csoportos bejövő hívás korlátozás +stb Ez nagyon hiányzik belőle !!!
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezzel kapcsolatban mi újság ?

    Üdv: Sasparipa

  17. @szabi113: Hogy ragaszkodnak a hülyeségeikhez az tény, meg hát előtérben a felhasználók helyett az üzleti partnerek. Flash, 100%-os bluetooth és sok más is lenne benne, ha nem lenne valakinek érdeke, hogy ez ne legyen 😀
    Nem is beszélve a sok hiányosságról amikkel le van maradva az iPhone az épp aktuális okostelefonokkal szemben. Ha csak azt vesszük, hogy mikor kijött a 3G-s (2. generációs) iPhone akkor már minden épkézláb telefonban régen volt 3G.
    Kíváncsi vagyok az idei új iPhone-ra és arra, hogy miben lesz lemaradva a versenytársaihoz képest.

  18. arra en is 😀

  19. Szevasztok!
    iBluenova van valahol tört verzióban? 🙂

  20. @Tomiie:
    A sinful repoban.

  21. Wéwéwépontsinfuliphonerepopontcom

  22. köszönöm

  23. Honnan tudnám ingyen letölteni az iPhone OS 4.0 SDK Beta 3-at az iPod touch 3G-mre?

  24. Nekem 1 hete van fent a b3 de elég bugos ez is még. Írok sms-t és vagy el sem megy vagy mms-nek küldi pl. Akadozik, belassul. Elég szar még. Meg hát 3G nem sok ujdonság plusz van benne. Ha ez a végleges elég gáz.

  25. @hadaway74: Nekem szerencsére ritkán jön elő bug, ez meg még messze nem a végleges, lesz beta 5-is még szvsz, időbe belefér.

  26. de nevetséges hogy pár ficsorral kiszúrják a szemünket. 3 után ez egy nulla.

  27. Köszi, már régóta csorgatom rá a nyálam…..

  28. @Kris: ha nincs developer listán a készüléked, akkor semmi értelme, mert nem fogja feltenni. és ahogy @Ace kolléga írta, elvileg amúgy is csak mac-en tudnád feltenni. de developer lista nélkül nem fogja feltenni.

  29. @hadaway74: Nekem is akadozik, de ami még bosszantóbb, hogy bejövő híváskor fogadástól eltelik 3-4 mp mire bejön a másik fél. Tisztára mint régen a mio pda-kon. 🙂

  30. Sziasztok.

    A legújabb szoftver jailbreakelhető??? Ha igen hol találok leírást?


Add a Comment