fbpx Skip to content

Az éjjel a dev-team kiadta a redns0w 0.9.5 béta változatot, amivel a legfrissebb 4.0 is törhető. Természetesen normális használatra nem ajánlott és csak akkor tudod feltörni a 4.0, hogy frissül a baseband és közben elveszted a függetlenítés lehetőségét.

Több oldal már tesztelte az új redsn0w-ot mind a cydiával, mind a cydiás programokkal probléma van, 10-ből talán ha 1 indul el megfelelően.

Jelenleg CSAK 3G-vel működik és MAC kell hozzá.

Fontos még tudni, hogy ez a redsn0w NEM HACKTiVÁL, ergo még mindig szükséged van egy AppStore aktivációra, hogy használni tudd, ez a release csak arra jó, hogy a cydiás fejlesztők is minél előbb eltudják kezdeni a frissítéseket.

http://wikee.iphwn.org/howto:rsbeta

Olvasd el a hozzászólásokat is

154 Comments

  1. Kell ehhez is UUID?

  2. Kell

  3. hmmm de most nem az volt, hogy nem adnak ki semmit, hogy a biztonsági réseket NE tudja foltozni az apple???

  4. de gáz:( most az Apple megint foltoz mi meg madj várhatunk az uj jb re….

  5. “It uses the same pwnage2 DFU-mode exploit that we’ve been using since the 2.x days. Nothing new is revealed to Apple” nem szóltam

  6. hali mindenki.
    Megtudná nekem valaki mondani,miért nem lát műholdat az iphone 3g-m? most raktam újra 3.1.2 vel,blackra1n-el,minden jó csak ku…ra kéne az igohoz a műhold?! valakinek ötlet mi a jó eget csináljak,mert holnap lenne egy 800 km-es utam,de így lesz több is !!! Köszi

  7. uncsi… 🙂

  8. @luteran:
    Próbáld ki a Navigont.

  9. hamár jb,
    Tegnapelőtt behalt az iphoneom, amint feltolom rá a 3.1.2 fw-t pwngetoolal, egy cydia aktiválás nélkülit tmobbal megye, aztán blackra1n és amint felmegy a blacksnow a telefon belassul wifi nincs és semmilyen kártyával nem akar működni, ha ultrasnow és pnwge toolal cydiás aktiválós fw akkor csak szimplán nemmegy majd ujrabootkor nem indul el …

    köszi a tippeket..

  10. @ebelzsolt: az is ugyanez,sajna pedig origis,nem lehet valami szoftveres program rá? thx

  11. Miért ezzel a sz*r 4.0 Jailbreak-el foglalkoznak? Sokkal aktuálisabb lenne az untethered jailbreak, ami több embernek ott lapul a fiókjába, és rejtegetik. szükségszerűbb lenne az, mint az beta 4.0 -nak a jail -je.

    Kárvolt bemutatniuk videón, akkor nem lennék bezsongva rá. .)

  12. @luteran: indíts el a Maps-ot, hagyd keresni a gps jelet. Amikor megszünik a pulzálás/ keresés/
    akkor nyomd kb 5 mp-ig a kikapcsoló gombot, akkor megjelenik a kikapcsolás menü, engedd el a gombot
    és a Home gombot addig nyomd amíg ki nem lép a Maps-ból. Várj 5 mp-et és indítsd el a Maps-ot.

  13. @inter01: egyetertek. felelmetes, hogy tobb honapja (fel eve?) van a piacon olyan iphone, amihez meg mindig nincs elerheto 100%-os jailbreak.

  14. Autosatlasznak hivják ami segit.
    Bemész a kutra és megmondod hogy szeretnél letölteni egy magyarország térképet és erre azt mondják 4600 ft lesz te fizetsz és leszeded.
    :):):):):):):)

  15. @ion: Én is egyetértek de én feladtam. Tegnap megvettem az App Store-ból ami kell. Össz vissz 20 eurómba fájt, ez van. Viszont nem kell többet a JB-re várnom és nem lesz többet lassú a telefonom =)

  16. @luteran: Nem tudom hogy hova mész, külföldre vagy csak itthon járod körbe az országot de a magyar iGo például kb. 15 euróért (nem emlékszem az árra) a tiéd lehet hivatalosan. Nehogy már azt mond nekem, hogy inkább szívsz a JB-el és felteszel egy tört szoftvert mint, hogy cirka 4ezer Ft-ért megvennéd és legális,frissíthető és garantáltan nem fagy le =)

  17. @adorms: televan a f.om ez a szar átment safe módba most akkor mi van? válaszodat előre is köszi

  18. @nszebenyi: ok, nem allitom, hogy nem probalnek ki tort szoftvereket, ha lesz, de leginkabb nem emiatt varom a jailbreaket. van egy csomo dolog, amit nelkule nem lehet megtenni az iphone-nal.

  19. @nszebenyi: ez szép és jó,de az igazsághoz hozzá tartozik,hogy megvettem jogtisztán tegnap előtt a magyar igot és…….AZ SE MEGY?!?!?Ja a navigon meg európás jogtiszta ÉS AZ SE?!?!? akkor most mi van? meghót a gps vevőm?!?

  20. @ion: Ebben igazad van, nekem is tört 3G-m volt de csak egy dolog miatt, az akku százalékos kijelzése kellett. Most, hogy 3G[S]-re cseréltem már nincs okom feltörni, mindent tud amit egy telefonnak tudnia kell és ha valami tényleg kell akkor letöltöm az App Store-ból. Hozzáteszem mióta fizetek az alkalmazásokért, nem teszek fel annyi kacatot és nem lassúl be úgy a telefon.

  21. @luteran: A telefonod JB-elt? Én a helyedben restore-olnám. Ha úgy sem megy akko szervíz!

  22. @nszebenyi: Jah és NE jailbreakeld a restore után. A gyári Apple szoftverrel nézd meg, hogy megy-e a GPS. Ha igen akkor a JB a gond. (Nekem is volt ilyen).

  23. @adorms: ja és már nem is pulzál semmi,kiirja ha keresem a (helyem),hogy elképzelni sem tudja,hogy hol vagyok?!?

  24. @nszebenyi: oooooooohhhh mikor már mindent megint szépen rátettem….tuti pénteki program lesz!!!

  25. @nszebenyi: gyárilag az ősidőbe t.mobilos volt,de azóta már párszor újra toltam csak a legutóbb mindenem elszállt így most tiszta lappal kezdtem csak minimum progikkal,de a gps kéne azért bele!!!bakker

  26. @luteran: Igen az ilyenkor humoros 😀

  27. kapcsold ki és be a telefont, hogy ne legyen safe-ben@luteran: kapcsold ki és be a telefont, hogy ne legyen safe-ben

  28. ha restorelom és nem akarom jb-zni,csak kártya függetlenné tenni csak t-mobile nettel használni,mert csak netre kellene akkor mit tegyek?!?ja és csak 3.1.2 tolok rá.

  29. de igaz a végén veszek egy térképet…az legelább nem fagy le és gps se kell neki

  30. @luteran: Ha függetleníteni akarod ahhoz JB kell. Nem itthon vetted a T-Mobile -nál a készüléket?

  31. @nszebenyi: Lol, ne mondd már, hogy a százalékos aku kijelzés volt az egyetlen ami miatt jb-elve volt a telefonod 🙂
    Annyi minden van amire jó a jb: rendes filekezelés, oda másolsz a telefonon és azt amit akarsz, ssh, bluetooth fileátvitel,100%-osan változtatható stílus, multitask, alkalmazások mappába rendezése és még hosszasan sorolhatnám … persze ha ész nélkül pakol fel az ember mindent az lassíthatja a telefont, de ha okosan csinálja, akkor az iPhone egész használható 😀

    Amúgy nem tudom minek kellett ezt a 4.0-t kirakni, aztán majd jön a sok hozzászólás, hogy hogy lehet visszacsinálni 🙂

  32. @nszebenyi: egy havertól itt magyarba

  33. @neu: és nem mondom a % aku mellett a magyar nyelv se rossz,a többi nem érdekel már mert annyiszor összeakadt már a telo,hogy csuda ……ezért a sok restore….sajna felfedező tipus vagyok…ez az eredménye!!!!

  34. Amúgy ha minden igaz egy plistból kitörölve egy Version type: beta-t (valami ilyesmi) kitörölve végleges OS-nek tekinti az iTunes és beaktiválja.
    Én így csináltam annó 3.0 beta4 vagy 5-nél.

  35. @neu: De, régebben én is használtam mindent. Témákat, háttereket, csengőhangokat, progikat – tehát mindent amit a JB-el lehetett és amúgy nem. Majd miután folyton belassúlt a telefonom úgy gondoltam ennek a Steve-nek igaza lehet, nem hiába van az App Store. Most, hogy azt használom és nem ész nélkül telepítek, minden rendesen megy és állati gyors. Mindjárt itt lesz a 4.0 és lesz multi-task, mappák, cserélhető háttér. Tehát a JB lassan értelmét veszti és csak az fogja használni aki nem akar 500Ft-ot kifizetni egy alkalmazásért.

  36. Sziasztok.Off:3.1.2-n jb-kes telómon nem működik a youtube,ezt írja ki:Nem sikerült kapcsolódni a youtube-hoz.Köszi a segítséget.Üdv

  37. @nszebenyi: Én fizetek az appstore alkalmazásokért pedig JB-s a telóm. Csak szeretnék sms karakterszámlálást meg, hogy egy nyomorult névjegyet ne csak e-mailban tudjak elküldeni és talán fogadhatna is névjegyet. A háttércsere miatt nem törném fel a telót. Amúgy szeretem a szifont 🙂

  38. @nszebenyi: Ja, és ezek 4.0-n se lesznek. Tehát én örülök, hogy fejlesztenek cydiás appokat

  39. nszebenyi: azért most még a magyar nyelv és a jó kis billentyűkiosztás se kutya. az sbsetting is jó dolog szerintem (respring, hide icons) A lock screen calendar is hiányozna. 1 perc alatt ennyi jutott eszembe.

  40. jah szerintem még 4.0-ban sincs szabvány bluetooth filecsere… De mondjátok, ha igen 🙂

  41. @jarodfree: @zt: Hogy én mennyi hasznos dolgot kihagytam 😀
    Lockinfo … nélkülözhetetlen 😀

  42. Üdv mindenkinek és sorry az off-ért.
    Röviden a sztori: iphone 3GS, RÉGI iboot. 3.1.3 custom firmware volt rajta, működött rendesen. Aztán én hülye felraktam a gyári 3.1.3-at, gondoltam mindegy, majd visszarakom a customot. Na itt kezdődnek a gondok: a customnál elindul a restore, de a teló nem indul újra úgy, hogy maga a restore elkezdődhessen. Ekkor próbálkoztam a downgrade-del. Shsh és ecid lementve a szerveren, saurik host-ja beállítva. A downgrade elindul, de a restore vége felé 1015-ös hibakód, csak okézni lehet (ja és van a more infirmation opció). Közben a teló újraindul, berakja magát recovery módba. Próbáltam bekapcsolt állapotban, recovery és dfu módban is, ugyanez a végeredmény. A gyári 3.1.3 rendesen felmegy, most is ez van rajta. Segítsetek kérlek, itt elakadtam. És biztos hogy régi ibootos, az imei alapján is, vásárlás idején még nem is volt új iboot-os, és a blackrain is tökéletesen ment rajta 3.1.2 alatt (nem kellett gépre kötni ha újraindítottam.
    Köszi előre is, üdv

  43. neu: én már utálnám ha nem lenne. Nekem semmi mást nem, de a teendőket mutatja már lockscreennél is. Nekem hasznos. Baszki ezzel az erővel minden iPhone funkciót nélkülözhetsz, akkor meg vegyél egy Nokia 3330 classicot.

  44. hehe 😀

    Nem tudom, nekem ezek sosem kellettek és nem is kellenek. Nem hinném, hogy van magyarországon olyan fontos ember akinek lock screen calendar kell. Az sms karakter számláló nekem meg felesleges, mert egy évben nem írok 10 sms-nél többet így aztán az a 10 olyan hosszú amilyennek akarom 😀 A névjegy küldözgetést világ életemben útálltam úgy, hogy ez sem hat meg 😀 A bluetooth filecsere sem érdekel, mert mégis mit kéne, hogy küldjenek? Tegye fel a netre aztán majd megnézem vagy küldje át mailben. Azért sem szeretem a bluetooth-t, mert mindent szinkronizálhatnék át a gépemre viszont ha e-mailben küldi akkor már meg van mindenhol.

  45. @mrlespaul: Kattints a cikk végén lévő linkre tőltsd le az rslite és az oldalon lévő leírás alapján másold be egyenként a három parancsot.

  46. @mrlespaul: de ez lehet hogy csak 3G-nél müködik bocsi de egy próbát megér

  47. To jailbreak iPhone 4.0 beta 1, follow these steps:

    1. Download iPhone toolbar, click Downloads and then click the download redsn0w 0.9.5 link.

    2. Open redsn0w 0.9.5 and browse for your iPhone1,2_4.0_8A230m_Restore.ipsw IPSW file.

    3. Select the “Install Cydia” option, click next.

    4. Put your iPhone in DFU mode.

    5. Cydia will be a blank white icon when you turn on your iPhone. Open Cydia, and add the following source: http://apt.saurik.com/cydia-3.7. The normal Cydia icon and all Cydia apps will show up once you’re done doing that.

  48. adorms : Ez mekkora már, ez a módszer minden programot becsuk 🙂 végre ma is tanultam valami fontosat…:)

  49. OFF:
    Sziasztok!
    Egy érdekes problémám van a 3GS-emmel. Este töltőn volt, reggel még minden OK, délig rá se néztem. Aztán nézném meg rajta az időt, sötét a kijelző… se a menü gomb, se a kikapcsoló gomb nem csinál rajta semmit (rövide és hosszan nyomva sem) a kijelző sötét. Azt hittem, hogy kikapcsolt vagy valami, de ekkor tűnt fel, hogy egy kicsit meleg a készülék – itt gondoltam, hogy mégsem kapcsolt ki “teljsen”. Felhívtam magam egy másik telefonról és KICSENG! persze az iPhone-om továbbra is néma és nem ad életjelet… Hazamentem rádugtam töltőre… semmi. Gépre rádugtam, indult az iTunes és azt mondta, hogy nem tud csatlakozni a tellához, mert ismeretlen hibát észlel…
    A 3GS-em soha nem volt jailbrake-lve, T-mobile-os és még garanciális, tehát nagyon nincs miért aggódnom (ugye?). Semmi extrém nem történt a tellával, nem esett le, nem úszott, stb… Valakinek van valami ötlete?
    Köszi és bocs a hosszú OFF-ért!

  50. Azért azt se felejtsük el, hogy sokan vagyunk akik külföldről hoztuk-hozattuk a telót, köztük én is. És én már nem is tudom hogy honnan van milyen szolgáltatóé a teló.
    Nekünk azért nem árt a JB, meg az Unlock, hamár telefonálni sőt használni is szeretnénk a telefont.

  51. Hahó!

    Nekem 3g 8gb telóm van, angol import. 3.1.2 volt rajta, frissítettem 3.1.3-ra, egy arc megcsinálta rajta a 3.1.3-at, h ne az adatkábeles kép legyen rajta, de azótse sem független sem JB-s és nem tudom használni (pannon).
    Van valaki aki vissza tudja tenni rá a 3.1.2-t, vagy tud nekem hozzá egy tört 3.1.3-at adni, amit restore-ból betallózok és tuti működni fog?

    Bocs, tudom, h nem idevágó a probléma, csak már elkeseredésemben nem tudom kihez forduljak…

    Ha nem akartok ide válaszolni, akkor:
    mail:[email protected]

    Köszönettel
    T. Zoli

  52. Lehet magyarazkodni, hogy szukseges a JB, de akkor se lesz olyan jo, mint egy gyari…Es az se kifogas, hogy JB nelkul nem lehet fuggetleniteni a kulfoldi telefonokat, ugyanis lehet es total legalis! Angol O2 meg Orange kb 4000HUF-ert kinalja fel a dolgot (es eleve kartyasan arulja, nem elofizetessel) Az mas kerdes, hogy sokan inkabb az illegal utat valasztjak ahelyett, hogy a normalis utat jarnak…Ami total nem baj, mivel en is JB-elem majd az ipt3g-met, hogy kiprobaljam a dragabb (15font koruli) jatekokat mielott megveszem; viszont ha mar valaki olyan guru, hogy kepes feltorni egy iPhone-t, akkor ne panaszkodjon, hogy lassu meg szar, mert eleg irritalo tud lenni, hogy valaki olyat fikaz, amit sajat maga tett tonkre!

  53. @Dani:

    Hagyd rajta a töltőn és egyszer csak megfogod látni rajta a szokásos képet amikor az Itunessal kapcsolódni akar és akkor rá a gépre, jöhet a blackra1n és már használhatod is. Megmagyarázni nem tudom miért történik ez, de nálam már nem először fordult elő. Volt úgy, hogy 2 óra töltőn levés után tudtam megcsinálni, de volt amikor 2 napot kellett rá várni!

  54. @Kapitány: Sztem ha eddig nem jb-elte a telot, ezutan se kene raeroltetni…Akkor inkabb szerviz 🙂

  55. Offolo iPhone fórum: h t t p : / / s g f o r u m . h u / f o r u m . p h p 3 ? a z o n o s i t o = s z i f o n f o r u m

  56. Raadasul lehet 3.1.3 van rajta, es akkor nem is lehet esot fakasztani :/

  57. @djshootah2: @Kapitány: Köszi szépen a válaszokat! Tényleg nem JB-es és nem is akarom JB-elni. Viszont a melegedés megszűnt, és mostmár ha hívom nem cseng ki, hanem nem kapcsolható. Szerintem lemerült csutkára. De vajon mitől?

  58. Hat szerintem garivesztes nelkul nem sok mindent tudsz tenni vele otthon, max probalkozni…ugyanakkor elofordulhat, hogy meg egyszer megesik ez a hiba :/ Ha lesz idod vidd el szervizbe, az a tuti…Vagy probalkozgass ki-bedugogatassal, restore moddal, es vard meg, mig a “nagyok” olvassak a hozzaszolasodat es kitalalnak vmit 🙂

  59. @Dani: Power + Home gomb egyszerre kb. 10 másodpercig nyomvatartva újraindul a szifon. Ezt próbáltad már?

  60. @Szpisti: Hát kiprobáltam, semmi. De szerintem ez azért van, mert most lemerült… és a töltő nincs nálam. Munka után hazamegyek, rárakom egy kicsit töltőre és kipróbálom. Ha nem megy, akkor átugrok a T-mobile-hoz.

  61. @Dani: megesik nekem 3.0 naé voltak ilyenek de amiota 3.1.2 van a 3Gm en azota nem volt iylen, egy hard reset azaz home+power 10mp megoldja, azaz kikapcsol a telo, utána be tudod rendesen kapcoslni. am a JB n gondolkozz el 😀 jo dolog ih8sn0w. c o m rol tolsd le uhh nem jut eszembe mi a neve megvna f0recast -ot! alindit gepre telo radug memgmondja h mivel es mennyire lehet JB elni!

  62. OFF[?]
    Aki akar iPad-et venni, lesse meg 🙂
    http:// terminal.hu/cikk.php?article_id=118339

  63. neszebenyi: teljesen szubjektív, hogy neked mi kell és mi nem. Sorold el, te miket szeretsz használni az iPhone-on és 5 perc alatt savazom neked mindet. Ennél nincs könnyebb, de érvnek roppant gyengécske. Minden embernek más a fontos.

    djshootah: önmagában a JB nem lassítja a telefonod, csak ha felraksz rá kismillió hülye tuningot. Ez nem ellenérv a JB ellen. Nem véletlenül lett JB az Iphone-ra, rengeteg funkció hiányzott belőle. Ezek jó része megoldódott, de még nem minden. Én leszek a legboldogabb, ha nem kell többé, mert lopott programot nem használok.

  64. Jaaa hogy lemerult? 😮 Ez esetben, szerintem semmi gond nincs, kicsit befagyott es megdolgoztatta a procit…Ha legkozelebb ilyen tortenne (aminek nem kene gyakorinak lennie), csinald az Szpisti fele reset-et! Ha sokszor megesik, nyomj egy teljes formazast iTunes-zal…(persze a fontos dolgokat mentsd le elotte a bizt kedveert)

  65. Nekem se a jb-el van bajom! Hanem azokkal akik szidjak az iPhone-t, de annyira tudatlanok, hogy nem kepesek rajonni, hogy a sajat hibajuk miatt szar; nem azert mert rosszul van megcsinalva…==> Az emberi hulyesegre iranyult a kommentem…

  66. @Szpisti: @Crazy: @djshootah2: Köszönöm szépen! Otthon meglátom él-e még… 🙂

  67. Julio, köszi a tippet, kaptam már 1-2 másikat is, de ez nem volt köztük, remélem legalább az egyik bejön majd.

  68. Sziasztok!

    lenne egy gyors kérdésem:

    Nekem van egy T-mobilenál vásárolt (2009.jul.31) iPhone 3GS white 16GB-m és hát a szokásos repedéses “problémám” van elég régóta. Azért írom így mert azért használatban ez semmiféle gondot ugyebár nem jelent, nem is zavar, amúgy is tokot használok. Na de most kivettem belőle, hogy kicsit kitakarítsam, aztán így körbenézegettem a telómat hát azt kell, hogy mondam elég sok helyen van kis repedések. A sim kártyától egészen a power on/off-ig vannak repedések (8-10 egyenes vonal, elég sok teljesen egymás mellett), oldalán a hangerőszabályzónál is van 3 db repedés, alján ugye kevés a műanyag felület de látszik, hogy ahangszórónál és a csavaroknál tele van ott is apró repedésekkel.

    Kérdésem a következő: szerintetek érdemes igy visszavinni a T-hez? Mert oké nem zavaró jelenség, de pl. kint nagyobb fényben nagyon feltűnően látszanak a repedések.
    Tudom, semmiből nem tart bevenni, de én olyat nem akarok “játszani”, hogy beadom 2 hétre franc tudja mit csinálnak vele azt visszadják ugyanazt, hogy sorry…

  69. kovi87 !!!!mi a f.sz ez a link?valami ott hibádzik,vagy csak reklámnak szánod a társkereső oldalt?………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  70. @Dani:

    Nekem annó 3G-mel volt ilyen jellegű probléma,egy hard reset megoldotta nekem (HOME + Kikapcs gomb együtt nyomva).

    Ha ne makkro garival vissza,nemhinném hogy bármiért is belekötnének:)

  71. @primasz: Milyen reklám? És milyen társkereső oldal?! Uram Isten.. xD
    Meg se nézed, de már rinyálsz, h reklám.. szánalmas..

  72. @hegyi: hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget? Ha zavar vidd be, de azt kalkuláld bele, hogy szoftvert is frissítenek rajta. De az is benne van a pakliban, ami az egyik cimbimnek, hogy kicserélik komplett a készüléket, és akkor nem fogod tudni JB-ni. Egyenlőre….

  73. sziasztok, tudom, hogy off, de… van valami hivatalos app amivel tudom blokkolni a bejövő hívásokat? olyan, mint az iblacklist? nem JB-s telefonra kéne

  74. @KillerTeam: Magához tért a tella. Valami processz tényleg beragadhatott és az le is merítette a szifont… Bár sztem a HOME + kikapcs segített volna rajta akkor, de nem tudtam róla, mostmár viszont tudok róla úgyhogy 1000 köszönet! 🙂

  75. @zsenike: cydia-ba általában olyan programok vannak amik az AppStore-ba nincsenek, de appstore-ba rákereshetsz pár címszóra.

  76. Van olyan megoldás amivel ki lehet tenni az akkukijelzés mellé hogy éppen hány °C van ? (régóta érdekel a dolog, de nekem csak az az egy kéne, nem kéne hozzá egy komplett hack alkalmazás, mert attól lasulna sztem)

  77. @inter01: mi hülyeség ebben? megkérdeztem, hátha van valakinek ilyenben tapasztalata aki ilyen miatt vitte vissza, mivel köztudott a fehérek szépen repedeznek…
    most kurvára nem JB szemszögből kérdeztem csak általánosan

  78. Üdv!

    iPhone 3G -m van, Cydiám bezárt meg fagyott a telefon néha, és én csináltam egy reset-et! (Minden tartalom és beállítás törlése), kiírta hogy ez 2óra is lehet akár, jólvan mondom én ráérek! Betöltött a csík, utána még egy, most meg már csak egy apple logó jön be és a please waitos karika a közepén, de ez már nem 2 órája megy így, hanem vagy 4-5!

    Itthon szervizelhető a probléma?

  79. @Tian: Weathericon a neve. Régen 2.x alatt használtam, nem lassított semmit, szerettem.
    Már nem használom mert nem akarok felesleges vackokat feltenni a telefonomra, ha kell Weather.app 😉

  80. @Iván: mért ne lenne szervizelhető? restore…
    amugy nekem is resettől meghalt az OS egyszer

  81. És úgyis megtudom csinálni hogy maradjon a 3.1.2 -m blackra1n jailbreakkal?

    Kérhetek valami linket ahol lehet olvasni hogy hogy működik ez a restore?
    Mert ilyet még nem csináltam 🙂

  82. @Iván: Home + power-ral lődd ki, majd tedd DFU mode-ba (10mp power+home, majd power felenged és nyomva tartod home mig iTunes ki nem ugat), majd RESORE. Visszateszi gyári 3.1.3-at, majd jailbreakeld újra redsnowal, úgy, hogy a programban 3.1.2-es ipsw-t tallózol be

  83. @Iván: ja igen, FONTOS A FÜGGETLENÍTÉS?

  84. @Tian:

    köszi, keresgélek 🙂

  85. Egyáltalán nem fontos a függetlenítés számomra!

  86. @Iván: akkor úgy csináld, ahogy leirtam. most teljesen mindegy, hogy 3.1.2 blackrain vagy 3.1.3 + redsnow!

  87. @Iván: de ha ragaszkodsz 3.1.2 + blackrainhez, akkor tedd DFU-ba ahogy leirtam tallózd 3.1.2-t restore után meg engedd rá blackrain-t.

  88. Na addig megvan hogy recovery modba van? Restorenel meg az a gond hogy csak annyit ír ki, hogy : Restore and updtade vagy Cancel!

    Telefonom lassan ellesz adva, ezért nem lenne hátrányos ha 3.1.2 menne szerintem. Hogy tudok tallózni?

  89. Egyébként köszönöm a segítséget!

  90. Akkor iTunes ba csak a restore lehetőségem van, ha arra rámegyek Restore and Update a másik hogy Cancel. Hogy tudom azt elérni hogy 3.1.2 maradjon rajta? :S

  91. @Iván: vegyél fel MSN-re: y p u 2 @ h o t m ail.com vagy Skype: heidrichd91

    (természetesen szóközök nélkül)

  92. @Iván: le kell szedni külön a 3.1.2 IPSW filet, és azt shift + restore (vagy alt) attól függ milyen OS alatt vagy

    de ha felveszel segitek!

  93. Rendben! MSN en felvettelek, fent is vagyok!

  94. Heidrich a neved MSNen ha nem tévedek, nekem MSNen Robi, nem vagy elérhető azt jelzi, de majd fogadd és akkor beszélünk ott! 🙂

  95. Sziasztok nekem is van egy 3G -m 05.12.01 basebandel meg egy 3.1.3al es ma megnyugtatot valaki hogy sose lesz ra baseband downgrade egyszoval az iphonebol egy jo kis itoucht csinaltam !
    Mi a velemenyetek ?
    jah es februartol varok a csodara!
    koszi !sziasztok

  96. Komolyan mondom, h a budos kurva anyatokat. Kit erdekelnek a bajaitok? Nem igaz, h megint 3 hozzaszolas szol a temahoz, a tobbi meg siras. Emellett azt is keptelen vagyok felfogni, h mi a rofos pocser nem lehet hasznalni a google-t. Aki ennyi hulye, az vegyen 3210-est, azon megy a kigyo ingyen!

  97. teljesen nem ertem mar ez a jb-t!allitolag kesz a 3.1.3 jb de a 4.0 jb vel szenvednek es azt adjak ki!ki fogja hasznalni a 4.0 jb-t mikor meg kint sincs csak a beta de mar a jb beta letoltheto!ez szo szerint nevetseges!mar lassacskan itt a nyar es jon a 4.0 es mar van jb!de 3.1.3 t kiadjak pl majusba es 1-2 honnap es itt a 4.0!2 honnapra minnek adjak ki a 3.1.3 ugy is mindenki a 4.0ra fog at allni!mert egy kicsit komolyabb lesz!!

  98. @Siriuspapa: mert lehet hogy nem mindenki olyan tehetseges mint te!!egyszer te is megtanultad valahonnan szerintem mint mindenki!te sem iphoneval jottel a vilagra!

  99. 4.0 tele lesz bugokkal, mire kiadjak…OSX-nel is varni kell 10.x.4-ig kb, mire elfogadhato lesz. 3.1.3-hoz meg az iPad 3G miatt nem adjak ki, hogy ne foltozzak be azt a biztonsagi rest, szal ne Hotzekat szidjatok, hanem az Apple-t, hogy miert nem adja mar ki, amit mar kb 2honapja arulnia kene igeretei szerint. (viszont tegyuk hozza, hogy nem kis teljesitmeny, hogy ugy adtak ki valamit, hogy szinte tokeletesen mukodik) Siriusnak meg eleg modortalan a beszolasa, de abban igaza van, ha valakinek vmi kinja van, olvasson utana! Nem igaz, hogy nem kepes az ember venni a faradsagot, hogy 1orat raszanjon egy kis olvasasra…

  100. @lván: nem vágom most felvettek (te?) 2 címről is de nem látlak nem vágom mi van

  101. Halkan jegyzem meg sirius, hogy tőled sem érkezett eddig sok építő jellegű komment. Csak arról rinyálsz mindíg, hogy ne rinyáljatok. Ha fáj az ujjad ne görgesd a hozzászólásokat úgysincs számodra benne semmi új.

  102. sziasztok!
    ugye tudjátok hogy már csak 7 nap van hátra a 3.1.3 JB és unlock megjelenéséig?
    aki nem hiszi (ilyen biztosan van), annak ajánlom a google-t.
    többieknek pedig szép estét!

  103. @mitbrille:tudjuk!csak mar akkor lesz benne mindenki biztos hogy ha mar a gepen tudhatja!

  104. Szeretnek hinni neked! De sajnos sehol nem talaltam biztos infot az iPad 3G-rol…Marpedig attol fugg az egesz JB dolog :/

  105. h t tp://iphone-thunderst0rm.blogspot.com/
    itt van ami varhato ez szerintem sokkal biztsoabb mint a geohot fele
    h t t p://www.thunderst0rm.de.tc/

  106. @djshootah2: huuu… én semmiféle Ipad-et nem említettem. fejtsd ki, mire gondolsz!

  107. @mitbrille: Tudtommal azert nem adtak ki eddig se, mert kepes feltorni az iPadet is az uj tores. Es ha kiadnak most, a 3G kiadasa elott be tudnak foltozni a biztonsagi rest, amit kihasznalnak…Igy megsporoljak maguknak uj biztonsagi problemak kereseset, es inkabb megvarjak, mig kiadjak a 3G-t, aztan foltozgathatjak ahogy akarjak; a gyari szoftvert lehet majd torni akkor is…Igy roviden tomoren 🙂 Nem irok iPhone Jailbreaket, ugyhogy csak laikuskent olvastam tobb oldalon is, es szerintem total logikus dolog.

  108. @kuka01: Ha a viharviharra (thunderst0rm) gondolsz, annak a bétája már elérhető egy ideje. Én leszedtem, de kipróbálni nem mertem 😀

  109. Eleg kezdetlegesnek tunik, de legalabb a GS tulajok orulhetnek 🙂 Nekem ipt3g 64GB-m van, ugyhogy maradok a geohot fele verzional, ami mindent visz…

  110. @H2CO3: szerintem biztatobb mint a geohot fele!tudom hogy elerheto en kis is probaltam nem csinal semmit csak a progit mutatja be hogy milyen lesz de ha megnezed a betat megnyitott es megnezed a rendesett ami most fog jonni van mar video rola es egeszen mas mint a beta!nez utana!geohot varj varj es varj!

  111. @djshootah2: nézd. nem állítom, hogy értem, de amennyit leszűrtem az egészből.
    vki azért nem teszi publikussá, hogy azzal a 4.0-et is feltörhesse; megjegyzem ettől függetlenül a fejlesztők javíthatják a hibát.
    más azért csak hét nap múlva teszi közkincsé, mert akkor lesz a születésnapja. 🙂
    megint más pedig azért hallgat, mert nincs neki semmije.
    (djshootah2: Te szerintem kevered az operációs rendszerek jelölését a terméknevekkel)

  112. De amúgy tényleg letölthető a beta,de még senki sem próbálta? :S nekem is 64-es van és én is Frodora várok. :S

  113. 7 nap múlva térjünk vissza erre. meglátjuk! addig jóslatokba bocsátkozni, balgaság.

  114. @kuka01: valoban… En google-lel a gepemen szulettem

  115. @mitbrille: A 4.0-nak nincs koze hozza 🙂 A cikkben is irtak, hogy nem azt a biztonsagi rest hasznalja ki, ami a 3.1.3-ra van (lesz majd kiadva), epp ennek az elkerulese vegett…Az h kiadtak a betat is ezt bizonyitja (ua. a csapat aki visszatartja a 3.1.3 torest, holott mar kesz van). A termekneveket hol keverem az OS-el? Javits ki nyugodtan, de en nem talaltam hibat igy hirtelen…

  116. @Dani:

    Én örülök,végre nem csak segítséget kérek az oldalon lévő felhasználóktól,hanem picit én is hozzáadok. Amúgy én annó szervízbe vittem egyből,ott azt mondták,ha egyszer egyszer előfordul az nem gond, de ha többször is akkor csere. Nekem a tanulság az volt,hogy egyre sűrűbben fordult ez elő, szóval ha garid is van,én lehet bedobnám a szervízbe,biztos ami biztos alapon 🙂

  117. Hegyi!

    Beviheted a tmobilba, nyugodtan. Ha az elemzö azt állapítja meg hogy télleg nem dobáltad, biztosan födarab csere lesz “poor material”, azaz gagyi anyag minöség. Én kaptam egy ujat, 2hét ugyan, kapsz addig valami szart, de kicserélik. Érdemes érdeklödni hamarabb mert nekem már 2napra rá eldölt hogy kapok ujat, csak a tmobil koléga emlékeztetöje pont 2hét mulva jelzett, és ekkor értesítettek. Garancia plusz egy évvel hosszabbodik ha födarab csere lesz.
    Amugy nem fognak rajta szoftvert frissíteni nem kell parázni, ha mégis akkor élhetsz a lehetöséggel hogy kérsz egy ujat. De nem frissitik, az nem oldja meg a repedést

  118. Hali!

    Mi miatt lehet az hogy az igo elfelejti a beállításaimat? Felteszem , beállítom kilépek majd újra be és visszaáll, mntha nem is állítottam volna semmit. Valakinek volt már ilyen? Valami megoldás?

    Köszi

  119. @hegyi:

    hát felveszlek én is masikról, hátha 🙂

  120. @energiez:
    szerintem torold le es telepitsd ujra

  121. Hali
    ha veszek amerikában egy szifon takkor az AT&T-s lesz vagy kártya független??

  122. Ha már frissítés. Mi a helyzet az új iTunes 9.1 verzióval? SZabad már felrakni? Tud együttműködni 3.1.3 JB-vel?

  123. Sziasztok egy kis segitség ,
    valami jo navigácios program ami jol müködik ,3G-én adtok egy linket vagy valamit

  124. Ha vki probalta mar a 4-es SW-t, vagy csak tudja a valaszt. Meg mindig nincs ra lehetoseg, hogy SMS-t lockscreenen olvasotta tehessem vagy neadjistem valaszolhassak ra? Ugy gondolom, ahogy a Tlert csinalja. Baromi jo lenne ha nem kellene minden kartyas fizeteskor bemenni az SMS appba, hogy leokezzam az SMS-t. Most mar gyakorlatlag csak ezert van jailbreak a telomon.

  125. @kipseter: rakd fel nyugodtan, semmi bajod nem lesz tőle…

  126. Srácok nem tud valaki valamit a 3GS jailbreak-ről? mert már sztem eléggé kéne az a 3GS 3.1.3 JB…….

  127. @luteran: @mrlespaul: a saurik server IP cime, amit beirtal a hosts fileba ez-e? “74.208.10.249 gs.apple.com”

  128. @drep: en tudok. nincs. hulyegyerek. majd 4.0-ra lesz. addig biztos h nem, boven leszarják már…

  129. Udv!
    Ha eddig nem tudtam 3.1.3-at jb-elni, akkor ezzel tuti menni fog?
    Elore is koszi..

  130. jol van azért nem kell itt adnod az arcodat én ezt csak kérdeztem… tudtam hogy nicns csak hátha tud róla valaki valamit….

  131. @drep: Szia!

    Elolvastad a hozzászólásokat??
    A 106-os már ad némi reményt.
    Szerintem olvasd el és a linket is nézd meg!

    Üdv

  132. Sziaszok.tudtok segiteni igo navival?

  133. sziasztok
    van egy kerdesem!
    van egy iphone 3G -m 3.1.3 Jailbreckelt csak kulfoldrol let hozva es befrisitettem baseband 05.12.01. nem tok vele telefonalni es smsezni de mas minden oke

    NAH! ha felraknam ra valahogy ezt a 4.0 uj dolgot roszabat tene vagy meg roszabat ???vajon a basebandet meg egy ujabra alitana es akkor meg mindig nem lene fugetlenites?
    koszi mindenkinek

  134. @Norbi: Szia Norbi! Lehet, hogy hülyeséget fogok irni, de ha igy van remélem valaki kijavít.Én ugy tudom, hogy a 3G-re van Jailberak is és függetlenités is.

  135. @Norbi: a baseband még újabb lenne. semmi értelme felraknod, ha függetleníteni akarsz. függetlenítés a 4.0 beta 1 05.13.xx-es basebandjére még annyira sincs, mint amennyire már elvileg lehet a 3.1.3 által 05.12.01-re frissített basebandre.

    @theatti: hja, csak a kérdés a függetlenítésnél a baseband verziója. jelenleg csak a 05.11.07-es és korábbiak azok, amelyikre van függetlenítés.

  136. @Jadeye: Arról van valami info, hogy az új 4.0-ás OS jailbreak-je is ugyanazt a hibát használja ki mint a kiadatlan 3.1.3 JB? Mert ha igen, akkor tényleg várhatunk nyárig…

  137. @theatti: köszi szépen

  138. HELP! HELP ME!

    Srácok segítségre szorulok!
    Van nekem egy 3G-m és nagyon szeretném ujra látni rajta a kis cydia-s ikont….
    Viszont 3.1.3sw van rajta és két napja nem találom a megoldást rá :,(
    van itt hozzáértő aki elnavigálna a helyes ùtra???
    Előre is köszönöm – örök hála ect ect!
    További jó hétvégét!
    Üdv.: Kicsikocsi

  139. @kicsikocsi: 1, le kell tölteni a redsn0w beta3-at mac-re vagy win-re
    2,restore-olni kell 3.1.3-ra
    3,csatlakoztasd az eszközt a számítógépedhez majd kapcsold ki
    4, indítsd el a redsn0w-t majd add be neki a 3.1.2-es fw-t
    5, válaszd ki hogy feltelepítse a cydiát ha 2g-n vagy akkor az unlock-ot is
    6,tedd DFU módba a telefonod
    7,a redns0w ezután már mindent megcsinál és kész is vagy!

  140. @kicsikocsi: ui: google .
    3.1.2 ipsw..
    google.hu/search?q=3.1.2+ipsw&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

  141. cia,erre a megoldásra vártam eddig..nagyon köszi a segítséget

  142. nincs mit 🙂

  143. CIA:
    Szia! kerlek segits hol talalom meg ezeket! linkelj nekem ha lehet pls
    helpelj nekem nagyon kerlek!

  144. @Norrbi: köszi szépen az infókat, tudod nem szarakodnák vele mert annyira nem zavaró jelenség (bár azért mindig nézegetem őket, mindig találok újabb repedést…)csak bennem van, hogy jó lenne ha esetleg egy újat kapnék

  145. Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni…
    Szeretném 3GS-emet restorolni 3.1.2-ben…
    Jelenleg is ez a verzió van a telefonon 05.11.07 modem firmware-el…
    Hogyan tudok gyári 3.1.2-t rárakni, amin utána le tudom futtatni blackra1n-t?

    Előre is köszi a segítséget!

  146. @MacFlowR: itt 3.1.3-ról 3.1.2-re rakja vissza, de ha minden igaz neked is igy kell. Ahhoz hogy menjen a dolog, restore előtt egy JB-elt 3.1.2-re van szükséged + Cydiaban elmentve az SHSH fileok

  147. Tehát nem lehet 3.1.2 gyári restore-t csinálni, annak ellenére sem, hogy most is az van rajta? Akkor SHSH fileok mentése és Custom 3.1.3 modem frissítése nélkül?

  148. CIA és KOVACSCSI koszonom szepen a helpet – nagy boldogsagom van most ujra 🙂

  149. @kicsikocsi: Nah csak sikerult 🙂
    De tessék használni a google-t kb 3 perc.

  150. a 4.0 gm-et lehet törni? esetleg spirit jó?

  151. @gerike73: két dolog:
    1. szerinted mégis miért lenne rá jó? jó bármelyik 4.0 beta-ra? nem jó… 3.1.3-ra és 3.2-re van. NEM 4.0-ra. a 4.0 még NEM jelent meg hivatalosan.
    2. két külön postba minek kommenteled be ugyan azt?


Add a Comment