fbpx Skip to content

Beteg…

Olvasd el a hozzászólásokat is

38 Comments

  1. 404 🙁

  2. nagyon jo fricska! figylejetek a szoveget 😀

  3. ipod…ipad…no it’s a giant ipod 😀

  4. Lehet legozni

  5. Meg fogtok kövezni érte, de valamit nem értek, úgyhogy a segítségetekre lenne szükségem.
    Ha nincs itthon pc akkor… Mert ha jól értem, akkor ez nem egy önállóan működő pc, nem tudok telepíteni rá, stb.
    Zsebre sem tudom tenni, max. ha összehajtogatom. Viszont az elég drága mulatság lenne.

  6. hát ez k*rva jó :))))

  7. Tommy így van ahogy mondod Kell hozzá számítógép hogy aktíválni tud de ha bele gondolsz az iphone sem tud létezni számítógép nélkül:D

  8. Bocsi, hogy off, de fontos lenne:
    3G-t, 3.1.2-őn lehet függetleníteni? A baseband verzióját nem tudom sajnos, azt hiszem a legújabb. (nem az enyém a telefon, azért nem tudom megnézni)
    Előre is köszi a válaszokat.

  9. @Zoltan: Szia Zoli segíts légyszi újra raktam a 3g szifonomat 3.1.3 jebric és a telefon ki lép mikor rányomok?szerinted vagy ha valakinek nem ciki segítsen köszi előre is

  10. Ez haláli! 😀

  11. @Toomy: Hát igen ahhoz képest, hogy mennyibe kerül lényegében nem használhatod csak egy számítógéppel együtt. Valóban egy baromi nagy iPod az egész, legalábbis közelebb áll hozzá mint egy számítógéphez.

  12. @vabe:

    lehet függetleníteni a 3.1.2-t 3G-n blackrain-nel

  13. @bbence: Köszi szépen 🙂

  14. @Toomy: Egyrésze Itunes telepítés, másodrésze Idisk v. más szerverről telepítés (adatok), szóval NEM 100% az asztali gép függősége….

  15. Az a fő, hogy az iPhonon meg lehet nézni ezt a weblapot…
    Mi értelme lenne olyan dolgokat feltölteni amit senki sem tud megnézni…
    Érthetettlen. 😉

  16. Multitouch Me :D:D LOL

  17. hali valaki segitsen hol találom meg a szifon utolso mentését a pc-n????

  18. ok megvan.abban kéne a segitség hogy hogy is lehet régi bootos szifont 3.1.3.szoftosat jb-ni????

  19. Valóban. De számítógép nélkül nem tud létezni. Ok. Aláírom, hogy az Iphone sem tud meglenni pc nélkül, de azzal legalább tudok telefonálni. Ezzel azért elég hülyén néznék ki ha megpróbálnám. 🙂 (főleg, hogy nem is lehet vele)
    De lehet, hogy én vagyok már túl öreg az ilyen technikai kütyükhöz és ezért nem látom be, hogy ha már csinál valami vér profi dolgot az Apple, akkor az miért nem egy önálló pc.
    Emlékezzetek rá, mekkorát durrant az Iphone. Szerintem ez is durranhatott volna legalább olyan nagyot, vagy még nagyobbat, ha önálló platform lenne, mert gyors, szép, okos, stb.

  20. Valaki léccci!!!!!!

  21. @moseys: Ha jól vettem ki eddig az olvasmányokból, akkor vagy Geohot féle blacra1n-t vagy pedig a RedsnOw 0.9.4 féle jailbrake-et használod.

  22. eredeti 3.1.3 van barátnöm szifonján és vhol olvastam hogy ezzel a kettövel amit te leirtá lehet jailbrakelni de a blacra1n el nem megy a másikat meg megprobáltam vagy 5 helyröl letölteni de minden link rosz volt.segits lécci mert kinyir az asszony mert mál beigértem neki.

  23. @moseys: Az az igazság, hogy nem nagyon merültem bele a dologba, mert nekem új baseband-es a 3gs-em, a 2g telot meg nem frissítettem még. Szóval… Meg kellene nézned, hogy – és lehet, hogy most éktelen baromságot fogok írni -, a baseband-et nem frissítette-e. Ha igen, akkor velem együtt fogod várni mint a Messiást, az új baseband-es jb-t, mert arra még nem jött ki a törés.

  24. hogy tudok ugy az ipod beállítások menüből formázni hogy rajtamaradjon a 3.1.2 most rámentem hogy összes beállítás és adat törlése és gondolom le is törölt mindent de csak ugy tudom gépre dugni hogy restore kell rögtön. rádugtam de nem engedi a előző firmwaret ezért most blackraire nyomtam és most megint fent van a blackrain de nekem az nem kell
    a lényeg hogy hogyan lehet ugy restorolni hogy csak az alap dolgok legyenek rajta?

  25. ok és azt hol tudom megnézni?

  26. köszi hogy probálsz segiteni

  27. @lazlo:Mi az emil címed? Átküldök egy word formátumot, ahol – igaz, hogy 3.0-ás szoftverhez, de szerintem 3.1.2-vel is ugyan úgy működik – le van írva részletesen a módszer. Aztán mikor kész, NEHOGY azt nyomd, hogy új teló, mert minden adatot el fog veszni. (ezt tapasztalatból tudom)

  28. @moseys: Pfff… pill

  29. @moseys: Beállítások/általános/információk és ott látod a verziót. Angolul Settings/General/About/Version.
    Ha 05.12.01 vagy korábbi a baseband, akkor tudod függetleníteni. Ha nem, vegyél virágot és csokit az asszonynak, hogy kibékítsd, míg ki nem jön az újhoz a törés.

  30. Így lehet többen vesznek ilyet 😀 Nagyon jó volt!

  31. modem firmware-ro beszélsz? mert az pontosan 05.12.01 akkor elvileg lehet.

  32. Assz@moseys: Ha MC-vel kezdődik a modell, akkor nem tudod törni.

  33. @kassyf14: Köszi. Igyekszek 🙂

  34. dehát az enyémnek is mc vel kezdödik hogy van ez?annyiban külömdözik az övétöl hogy az enyémen még 3.1.2.van

  35. @moseys: Valszeg a frissített szoftver betömi a töréshez szükséges réseket. Én is próbáltam már törni a 3gs-t, de nekem sem sikerült sajnos. De ha nem akarod ilyen könnyen feladni, inkább próbálj meg körülnézni itt, ezen az oldalon, illetve a neten. Sajnos ennél többet nem tudok segíteni. Én ezeket az infokat találtam. Sajnálom.

  36. ja akkor kb ugyan odáig jutottunk mert miota frissitett azota nézem hogy hogy lehetne megoldani a törést de mindig zsákucca.legutoljára olvastam az emlitett progikrol hogy képesek rá megörültem mondtam neki most meg ismét zsákucca elöre ittam a medve börére mert már meg is csináltuk neki a témát háttérkép ikonok sms háttér meg minden iessmi az enyémen teszteltük nagyon tetszet neki.de hát akkor nem tudunk mást csinálni csak várni kedves Geohot nevü zseninkre hogy végre megkönyörüljön rajtunk halandokon. 🙁

  37. @moseys: Igen. Sajna. Azt csiripelik a madarak, hogy a hét vége felé, jövő hét elején… Reménykedjünk.

  38. Aszondja a legdragabb digitalis kepkeret a foldon, visitos.


Add a Comment