fbpx Skip to content

Ma már kevés ember van, aki ne ismerné a Texas Hold’em nevű póker játékot. Ki ne hallotta volna már Korda Gyuri bácsi híres aranyköpéseit egy-egy közvetítés során? Ezeket az izgalmakat élhetjük át mi is ezzel a játékkal, akár a barátainkkal is, mivel a játék rendelkezik multiplayer funckióval.

Tovább is van… (folytatás a napiiphoneapp.hu -n)

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Hm… nem értem, hogy kerülhet elő egy 20-22 hónapos programról egy cikk 2010ben egy olyan tiszteletreméltó oldalon, mint szifon.com? A kérdésem kekeckedésnek tűnhet, de nem piszkálódni akarok, egyszerűen csak kíváncsi vagyok – hiszen ez egy régi program, én pedig azt szoktam meg a szifon csapattól, hogy napi újdonságokra hívjátok fel a figyelmünket.

  2. Nincs pénzem megvenni az összes új játékot sry.

  3. @endaer: @endaer: igaz meg még annyi h miért megy át az oldal ha végig olvasom egy másik oldalra??
    a pokerral egyébként napi szinten játszom naon jó…

  4. OFF:

    Nem tudja valaki, hogy össze lehet-e hozni a Google Earth-öt és az iphone GPS-ét, hogy lássan a laptopon, hogy merre megyek. Ha össze lehet, akkor hogy?

  5. Hátha van aki friss iPhone user és nem hallott még a játékról, de persze ez biztosan teljesen lehetetlen. Az is lehet, hogy régóta iPhone user, de nem hallott róla. Bármi megtörténhet.

  6. @Vezo: Mert talán mi írtuk a cikket nem a szifon.com.
    Ilyen partnerkapcsolatban állapodtunk meg a szifonos srácokkal.

  7. Ugy tudom, hogy a napi iphone appnak az a lenyege, hogy a hatalmas apple storebol minden nap bemutasson vmi jo alkalmazast. Akkor meg mert baj h 20-22 honapos?

  8. @Callum: Én sem értem. Nem volt kikötve, hogy friss alkalmazás legyen. Lehet, hogy egyszer 2 évvel ezelőtti appot mutatunk majd be. Friss userek lehet nem ismerik a régebbi appokat.

  9. Páran azt hitték, hogy a szifon -os srácok írták ezt a bejegyzést, de sokan nem veszik észre a részleteket csak nyálfröcsögve keresik az új kontentot az oldalon.

  10. Egy szó mint 100, jó kis játék, akár tud az ember pókerezni, akár nem. Főleg a texasi jánka jön be…

  11. @Infy:
    Why so butthurt? ><
    Ne haragudj, de direkt odaírtam, hogy NEM kekeckedni akarok… ha ezek után is megsértődsz, akkor módfelett sajnállak… 🙁
    mégegyszer, a gyengébbek kedvéért: egyszerűen újdonságokhoz szoktam ezen az oldalon, ez minden. Számomra is elfogadható amit írtál, miszerint "mi van ha valaki nem ismerte?", csupán kicsit erőltetettnek tűnik, ez minden.

  12. sztem a World Series of Poker c játék jobb, érdemesebb azt kipróbálni

  13. Sziasztok!

    Akárki akármit is mondd, ez szerintem a legjobb játék Iphone-ra, már lassan 2.5 éve szinte napi rendszerességgel játszom vele a 2G-men. Rengeteg játékot próbáltam már, de vagy nem telefonra való, mert nehéz úgy játszani vele, vagy csak egszer végigvittem és mégegyszer nem akarom már, de ezt nem lehet megunni.

  14. @Infy: oké, bocs nem tudtam, csak olyan fura volt 😀

  15. @ngar146: valoban az egyik legjobb, ha nem a legjobb… :)))

  16. Jatszom sokat eloben is, masik pokerprogrammal is, es az a tapasztalatom, hogy ez a jatek nem veletlenszeruen oszt.
    Nem ertem miert csal egy ingyenzsetonos jatek…talan, hogy elriassza az embereket a mentalhigienialiag karos jatektol;)


Add a Comment