fbpx Skip to content

Jó hír az iPhone 3G és iPod Touch 2G tulajdonosoknak, hogy igen egyszerűen engedélyezni tudják a multitaskingot ezeken az eszközökön.

Mint már írtuk egyik mai cikkünkben, a 4.0-s software-t is lehet jailbreakelni, így nem okozhat gondot a fájlok telefonon való módosítása.

wow looks like multitasking can be enabled on the 3G if you just set multitasking=TRUE on the capabilities plist in SB (N82AP.plist)

Akik nem ismernék az N82AP.plist fájlt, ez tulajdonképpen a rendszer egyik alapvető konfigurációs fájlja, ami az egyes függvények beállításait tárolja.

@cdevwill-től megtudhatjuk, hogy a multitasking csupán a multitasking=TRUE beállítással engedélyezhető.

Talán megismétlődik a %-os Akkumulátor kijelzés és az MMS esete? Nem tudhatjuk biztosan, de nyáron minden kiderül!

Olvasd el a hozzászólásokat is

41 Comments

  1. ki a nyertes? : D

  2. Túl egyszerű.. 😀 Kár, h jb kell a megvalósításhoz :/
    [Am a 3G-be is van fm rádió, vagy csak a Gs-be? Örülnék, ha lenne..]

  3. lehet ölülni 3G júzereknek, bár azzal a hw-val csak kínszenvedés lesz az egész

  4. @Kovi87: hogy lenne iPhoneban FM-radio? mármint simán lehetne de mikor hallottál olyanról, hogy lenne akármelyik modellben is…
    latest generation iPod Nano-ban található FM radio csak

  5. egy kis OFF:

    Használ valaki itt MobileMe szolgáltatást? Ha igen akkor kérdezném, hogy megéri-e megvásárolni 1 éves előfizetést. Mac + iPhone kombó, most a mail+cal+adressbook hármast Google végzi nálam…

  6. @hegyi: ez nem teljesen igaz, mert iPhone 3g modelltol kezdve, a broadcomm chip tamogatja az FM vetelt, sot mi tobb, 3Gs-tol kezdve FM transmitterkent is mukodhetne a telefon, csak az apple ezt nem engedelyezte az oprendszerben.

  7. @hegyi: Ezt neked kell eldontened. A Find My iPhone szolgaltatassal egesziti ki tulajdonkeppen a MobileMe a Google szolgaltatasait. Ha ez, es az [email protected]-os mailcim meger neked evi $100-t, akkor vedd meg.

  8. Inkább adnák már ki a 3.2 és a JB.t hozzá….arra várok ,de nagyon meg szerintem több ezren…:S

  9. @M.i.g.: Ne lepodj meg azon, ha a 4.0ig nem lesz JB:)

  10. @M.i.g.:

    3.2 ??

  11. @asd: A nyertes admin! 😉

  12. @hegyi: Te vagy nagyon lemaradva.. 3Gs-ben transmitter is van..

  13. Azt nem lehetne megbirizgálni vmelyik plistben,hogy elinduljon a 2g-s iPhoneon/1g-s Touchon a 4.0?:D

  14. @Kovi87: jó bocs benéztem, csak én egyből sw-es úton értelmeztem, mivel ugye eddig egyik modellben sem volt ugye SW-esen támogatva. El is felejtettem, hogy van HW-esen ,bocs.

  15. @Lacko: Sajnos nem, mivel az egyes verziokra a kulonfele ipsw-k, elegge testreszabottak – sajat processzorra, kodkeszletre vannak leforditva

  16. Tuti csak az iPad 3G-ig kell varni…Mi a fenenek tartogatna George meg tobb honapig a kesz jailbreak-et?! Most is csak azert tartja vissza, hogy a 3G-t ne foltozzak be jailbreak utan gyorsan…Utana ahogy kiadja, egybol kiadnak egy frissitest Apple-ek, de igy nem kell meg egyszer torni a fejet egy ujabb toresen. A 4.0-hoz is kell majd egy uj jb, de az ugyis csak a hivatalos megjelenes utan lesz aktualis…Felesleges parazni…Nekem is ipt3g-m 64gb-om van, szal en se orulok neki, viszont attol h mindenki nyavajog, nem lesz gyorsabb a dolog. Nezegessetek naponta a twittert meg a szifont, aztan ha lesz vmi ugyis cimlapra kerul.

  17. @hegyi: Nem para. Csak majdhogynem leugatásként jött le az írásod, és kicsit meglepődtem. De semmi gáz :]

  18. Szerencsére ismerem Totit a milcom-nál, jelzem neki milyen faján lezajlott a tomtom carkit játék!

  19. Már nagyon régóta vagyok az oldal olvasója,szerintem azóta mióta elindult, és nagyon tisztelem és becsülöm akik dolgoznak rajta és segíteni próbálnak nekünk! és meg kell mondjam, hogy nagyon felb*sz agyilag mikor azon sírtok, hogy mikor lesz már meg a “verseny” eredménye… könyörgöm, tényleg ez a legfontosabb dolog az életetekben??? nehogy már egy szaros 10ezer forintos autós tartón múljon már az élet… mert elhiszem! gondolom ha ennyire várjátok a tartót,amit lehet, hogy nem is ti nyertek meg, akkor gondolom van autótok, és pénzetek tankolni, ilyen benzinárak mellett… menj el aztán vedd meg boltban vagy rendeld meg eBay-röl!!és akkor minden egyes fórumba leírkáljátok, hogy ilyen meg olyan csalók a szerkesztök meg admin meg tudom is én ki… ahelyett, hogy örülnétek, hogy van egy ilyen oldal!!!higgyétek el, hogy nem lesz semmiféle csalás, de nekik is van életük és fontosabb dolguk, mint az a …. tartó!!túl vagyunk egy iPhone vs. Android konferencián és még Steve bácsi is szólt hozzánk… szerintem nem nagyon kéne öket szidni! na csak ennyit akartam hozzá fűzni ehhez az egészhez!

  20. Hegyi, nem kell lenézni azokat, akiknek “csak” 2G-jük vagy 3G-jük van. Mint ahogyan egyetpen szifonosnak sem kell lenéznie azokat, akiknek “csak” pl. Nokiájuk van.

  21. @karesz: Fogadjunk hogy nem en nyertem 🙂

  22. Sziasztok!
    Jól értem, hogy 2g-re semmi funkció nem lesz elérhető? Tehát marad a 3.1.3 és egyre kevesebb app? Ezt nagyon sajnálnám.

  23. valaki tud egy repot, miben fent van az sbrotator? (beyouriphone -bol kilötték)

  24. @mynus: az biztos, hogy én sem

  25. ki az a tóth reni?

  26. @karesz: Nagyon kemény vagy, hogy ismered totit 🙂

  27. érdekes lesz az ipad 3g -ben, hogy messages gomb lesz, de phone nem. ugye tudjuk, hogy egy mobilnet előfizetéssel tudunk sms-t küldeni, de hívni nem.

  28. @gerike73: Csak mert en nem kuldtem be semmit 😀

  29. @admin: Te is kemény vagy, hogy még van pofád a sok kamu után írogatni!Sok boldogságot a Tomtom carkit használatához, te kicsinyes looser!

  30. @gerike73: Te sem tudod? Minden esetre a weblapján az írják: Az egyik legnagyobb magyar hang! Arcra meg a Spéter Erzsébet!Dolgoztak rajta photoshoppal rendesen, meg rendesen ki is van vaxolva, mert amúgy olyan mint egy sharpei!

  31. @karesz: hagyd már abba a nyavalygást azért a retkes autós tartóért, ha ennyire rá vagy állva, vegyél magadnak, tisztára nevetséges vagy!

  32. @karesz: szerintem nem azért kapta az oldal a carkit-et, hogy elajándékozzák, hanem tesztelésre. az meg, hogy erről a háttérben a milcom és az oldal között milyen megállapodás van, ahhoz neked kb semmi közöd. nem tudom, nálatok otthon mi a módi, de nálunk úgy megy, hogy vagy veszünk magunknak valamit, ha kell, vagy ha lehet nyerni tökingyen, akkor nem tépjük a pofánkat, hanem örülünk, hogy van rá lehetőség… mégis, mit képzelsz már te magadról…? inkább örülhetnél, hogy beküldesz egy hülye képet, és cserébe van lehetőséged, hogy ingyen kapsz egy ilyet… nagyon unalmas már a nyivákolásod. ha ennyire erre nyálazol, miért nem veszel magadnak? jaaa, hogy az pénzbe kerül, és nem ingyen van…? ismered az XY-t a milcomnál? akkor miért nem kunyerálsz tőle egyet? komolyan, ennyire fontos egy ilyen tartó…? ja bocs… (Lauka17 f..sságaival jól kiegészítitek egymást.)

  33. @Jadeye: ott a pont, és vége!

  34. Hát emberek, ezzel a multitaskinggal megint nagyot alkotott az Apple. Nem magával a multitaskinggal, hanem ahogy megoldották ezt is.
    Remélem tényleg muködni fog ez a kapcsoló átírós dolog, h ipod touch-on is lehessen multizni.

  35. Szóval Multitasking lesz. De ez csak egy példa volt a sok nem elérhető dolog közül. A többiről valami?

  36. @Ferrer: nem akkarom a kedved rontani de cydiaban ez már van egy éve! (bocs) 🙂

  37. Akkor most az, hogyan is van?
    Bele illesztem az adott fájlba azt a sor és már is van multitaszk?

  38. @rozsahegyir: kell hozzá egy jailbreak először, kell egy reboot, és elvileg igen – ez igaz a beta 1 esetén, de lehet, hogy a kiadásra szánt 4.0-ban már másképp lesz, láttunk már ilyet.

  39. @Jadeye:

    3.1.2 JB-m van… bele raktam a fenit filébe és meg is állt a springboard tölle!

  40. @rozsahegyir: de hol olvastál te olyat, hogy ez 3.1.2-n is megy? senki nem mondta, hogy menne, csak 4.0 beta 1 esetén!

  41. Sziasztok S.O.S segitség kellene van egy teljesen gyári sosem jailbreakelt iPhone 3g-m 4.2.1 soft-al bb: 05.15.04 gyári T-mobilos a telo, én Telenorral szeretném használni!! Letöltöttem ezt a GreenPois0n-t de sajnos nem tudom valami miatt dfu ba rakni mi lehet a probléma mit ronthatok el!? Köszönöm a mielöbbi segítséget! Üdv.


Add a Comment