fbpx Skip to content

Huh, kőkemény hétvége áll mögöttünk és meg se állunk Április 8-ig. Ellenben szeretnék bemutatni nektek egy társaságot, akikkel már hónapok óta tartjuk a kapcsolatot. Tulajdonképpen egy nagyon szoros barátság kötődött a két oldal között,  Hölgyeim és Uraim a Napi iPhone App:

Üdvözlök minden kedves Szifon.com olvasót!

Engedjétek meg, hogy először is bemutatkozzunk, akadnak ugyanis köztetek olyanok, akik már régóta ismernek minket, azonban azt hiszem a legtöbbetek még nem igazán találkozott velünk!

Nos mi, a Napi iPhone App csapata Csigger, Ace, és Infy, baráti társaságként gondoltuk, hogy belevágunk ebbe a projektbe. Kezdetben jómagam (Csigger) volt, aki Twitteren létrehoztam egy külön accountot arra a célra, hogy minden nap az App Store több ezer alkalmazása közül kiemelve egyet, rövid jellemzést írjak róla, és árral, linkkel, egy-egy YouTube videóval „elcsicseregjem” azt a nagyvilágba!

Ez még 2009 őszén volt, azonban Ace kollégával úgy gondoltuk, részletekbe menően nem elég a Twitter 140 karaktere, így Ace elkezdte fejleszteni a honlapunkat, kialakította a dizájnt, megtervezte a honlapot, video introt készített, tárhelyet és szervert szerzett nekünk!
Közben Infy nagyszerű cikkeivel hívta fel a figyelmünket magára, így az év vége fele, már három főre emelkedett csapatunk létszáma.

2010 márciusában végre minden a helyére került és elindult a honlap is, aminek a tartalmán folyamatosan dolgozunk, hogy minél több iPhone/iTouch alkalmazással kapcsolatos hírt, tesztet, érdekességet tudjunk megosztani Veletek!

Jó kapcsolatot ápolunk a Szifon.com-os srácokkal is, többek között ezért is olvashatjátok ezt a cikket most itt, így ezúton is meg szeretném köszönni az alkalmat Admin kollégának, hogy lehetőséget nyújtott a bemutatkozásunkra!

Azt hiszem azzal, hogy mindkét blog így egymást kiegészítve tud működni, még jobban össze tudjuk kovácsolni azt a szifonos közösséget, amit ezen a blogon naponta tapasztal az ember!

Csak reménykedni tudok abban, hogy ezek után kedvet kaptok meglátogatni az oldalunkat, melyet a képre kattintva érhettek el!

Üdvözlettel: Csigger

http://www.napiiphoneapp.hu/

Annyit még megemlítenék, hogy a Napi iPhone App cikkeinek egy egy része itt is posztolva lesz, reméljük ezzel még több információt oszthatunk meg felétek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

48 Comments

  1. Nem is hallomtam erről az oldalró máig.
    Ty all

  2. OFF
    Sziasztok!
    Bocsi, h ide is írom – írtam chatbe – de itt többen olvassák.
    Rendelkezik vlki Apple In-ear headsettel? Ha igen, hol vásárolta, milyen áron és mi a véleménye?
    Köszi!

  3. Ha már az appoknál tartunk, nem lehet valahonnan letölteni az Opera for Iphone-t? Mert igazából zsír lenne ilyen gyorsan netezni, mert a szarfari tényleg nagyon lassú és az áldott apple még nem fogadta el. (szerintem amúgy nem is fogja)

    Szóval nincs valami alternatív forrás ahonnan le lehetne tölteni?

    Köszi!

    @MindTakesWing: Vegyél Sennheiser MM50-et kb 12k HUF újonnan és szerintem nagyon jó! Én is nézegettem gyári apple In-Ear de 21-24k HUF az ára. És szerintem ez a sennheiser elég jó! Egyszer ki is mosta a gép a kabátomban és semmi baja nincs 😀

  4. @Sipu:
    “nem lehet valahonnan letölteni az Opera for Iphone-t?”
    Nem.

  5. MindTakesWing!

    Baromira nem éri meg venni apple head set-t. Vegyél egy olyan fülest amilyet szeretnél, és annak a hangszóró részét rá kell forrasztani a Apple fülesének a helyére. Így megmarad a zeneirányítás, head set, meg minden csak faszásabban szól 😀

  6. Egyébként én baromira örülök egy olyen oldalnak. Amikor meglett a telóm én is gondolkoztam hogy nyitok egy blogot és napi 1-2 progit kipróbálok…. Aztán elmaradt 🙂

  7. WoW 🙂 Híresek lettünk. Próbáljuk a legjobbat kihozni magukból és minőségi cikkekkel ellátni az olvasóközönséget.

  8. @infy: Nagy színpad nagy színpad…….

  9. Bizony bizony, remélem meg lesztek velünk elégedve! Igyekszünk friss hírekkel, sok teszttel és egyéb érdekes rovattal felkelteni az érdeklődést az oldalunk iránt!
    Ha bárminemű észrevételetek van, az oldalon található Elérhetőségek fül alatt megtaláltok pár címet, ne legyetek rest írni nekünk! 😉

  10. ja és Twitteren is kövessetek minket, mert a napi app rovat főleg ott fut! 😉

  11. Végre ! 😀 anno a mobilarénán követtem az x.heti iPhone Appz -et de megszűnt. apptrackr-en meg nem bírom követni az appokat olyan sok jelenik meg 😀

  12. JUTUB.com/watch?v=AeDalRBjyJo&feature=player_embedded

  13. OFF HELP!

    Sziasztok, reggel lefagyott az iPhone 3G-m (szokott ilyet fél évente) és most restoreoltam pwnage-el, de blackrain nem megy 3.1.3 alatt…
    mit lehet ilyenkor csinálni?
    fent vagyok chat-en vagy irjatok e-mailt pls. glizik kukac gmail.com

  14. OFF folyt… Nekem ez nem sokat mond, de nektek lehet
    3.1.3 (7E18)
    Modem: 05.11.07

    ugye ez nem az a mese, hogy várnom kell fél évet mire kijön az új és akkor majd lehet törni…

    downgradelni nem lehet vagy ilyesmi…? pls HELP

  15. Sziasztok! Eddig én sem ismertem az oldalt, most megnézegettem és nagyon jó! Mindig is hiányoltam bővebb infókat az appokról, így jóval könnyebb lesz kiszűrni a jobbnál jobb appokat. Köszönjük az infót és a megvalósítást! Szép munka.. 🙂

  16. @glizik:

    Redsn0w-al tudod jb-zni!!

  17. Hát nem tudom mi bajotok a fülhalgatóval de egy 200forintos szivaccsal hasznàlom R’nB equalizerrel, és nem bírom maxra hangosítani, mert kiüti a Bass a dobhártyám, és a hangerőtől is reflexszerűen pislogok. nem tudom hogy ki minek vesz 20hz-22khz nél különb fülest, de ez a gyári 3G-mhez a maga(ha jol emlékszem) ~120dB hangerejével tökéletesen visszaadja a jó minőségű zenét is! Pedig én egy whitefülű lemezlovas vagyok, de semmire nem cserélném a gyári fülest

  18. @Szifon 85: nekem is pont olyanom van mint gliziknek es nekem nem lehet

  19. Nos megnéztem ezt a sennheiser MM50 fülhalgatót, ez is in-ear hangszóró, 18-22000Hz ig szól 106dB érzékenység mellett, a gyári füles is 106 körüli értéket produkál, és szerintem kényelmesebb a szivacs. De mindemellett a szigetelés, összeszerelés sokkal fontosabb mint a zenei teljesítmény adatai.
    Mindegy, szerintem egy próbát megér már csak azért is mert megspórolhatsz vele egy kétszemélyes vacsorát a pároddal…

  20. @Zoltan: anyás…!!!!????

  21. @kuka01: Sima 3G-re, ha nem kell a függetlenítés, simán felrakható a gyári 3.1.3, és Redsn0w-al jailbreak-elheted, csak annyi, hogy a Redsn0w-nak a 3.1.2-t kell betallózni…

  22. igen a sima 3g-re de azt nem irta hogy neki milyen van 3g s vagy sima 3g nekem pl 3gs-m van

  23. @rolcso: köszönjük szépen! igyekszünk bővíteni a tartalmat mihamarabb, és sok teszttel készülni nektek!

  24. @glizik: Redsn0w 0.9.3 vagy 0.9.4 es verziójával feltörheted.

  25. A mobilize. hu szerintem sokkal sokkal jobb.

  26. @csigger: én már egy ideje nézem az oldalatokat
    Néha néha feltűnik egy két jó app
    Abból a szempontból nagyon jó,hogy nagyon könnyen eldöntheti valaki hogy szüksége van e a programra vegy sem
    További sok sikert a munkához!

  27. @kuka01: De a 05.11.07-es modemes a 3GS-nél is jailbreak-elhető nem? Úgy tudom, hogy csak a 05.12.01-nél van gond… Vagy rosszul tudom?

  28. sorry sorry nem vagyok mar belebolondulva ebbe az egszbe igen 05.12.01!!!

  29. @kuka01: Akkor egy cipőben járunk. Pont.

  30. OFF

    SIMA 3G-m van (ha nem irom oda, hogy S, akkor szerintem ez egyértelmű) ha jól tudom a jailbraik és a függetlenités az két külön dolog.
    Jailbreakelni már sikerült a teló müködik a GSM hálózatot kivéve.
    Szóval engem a függetlenités érdekelne… vagy az, hogy tudok visszatenni 3.1.2-est?

    A segitséget előre is köszönöm…

  31. @Spider: köszönjük szépen! hát igen a lényege végülis ez a dolgoknak, hogy egy átfogó képet adjunk az appokról, hogy érdemes legyen eldönteni az embernek, hogy áldoz e rá egyáltalán és ha igen mennyit, ha pedig talál közben jobbat, azt veszi meg… 🙂

  32. OFF

    sziasztok, köv a gondom:

    adott egy régi ibootos 3gs, gyári független, 3.1.3 van rajta.

    redsnowal próbáltam jailbreakelni, kiirta h finish, azátn fekete maradt a képernyő. 1 órán át. restartoltam bebootolt de nem volt jailbreakelve.
    mégegy nekifutás, ugyanez az eredmény.

    aztán meg 3.ra kiirta h connect to itunes és azóta ottvan.

    megpróbáltam eredeti 3.1.3 ra de amikor az jön h preparing iphone to restore akkor ott marad.

    dfu ban próbálom akkor preparing to restore fehér lesz a képernyő és ottragad.

    most itt tartok :S

  33. Ki nyerte a nyuszis játékot?

  34. Udv!
    Nagyon OFF de most vettem eszre…
    Szoval abban szeretnek segitseget kerni hogy mit csinaljak a toltommel ugyanis most vettem eszre hogy meg van torve ahol az iphonba csatlakozik:S es ha ugy hajlik akkor latszik a drot:S
    kb2-3 honapos es sose hasznaltam durvan:S az agy mellett bedugom es annyi:S

    A valaszokat elore is koszi!

  35. @Norrbi: Igen mert még nem próbáltál In-Ear fülest. Nekem a gyári füles állandóan kiforog a fülemből ( valszeg ez egyén függő).

    Megvettem a Sennheisert, beraktam a fülembe és olyan hangokat kezdtem hallani, amiket előtte soha. Nem arról van szó, hogy hangos, hanem az, hogy nagyon tiszta és olyan tökéletesen illeszkedik a szilikon a fülemben, hogy a külvilágból nem hallok semmit. Plusz olyan a füles, hogy teljesen belemegy a füledbe, szóval aludni illetve feküdni is lehet vele. A basszus nem zavaró, hanem pont megfelelő, minden hang a helyén van.

    Egyszer, ha lesz lehetőséged próbáld ki és meglátod, hogy mi a különbség a gyári és a sennheiser között. Közel sem egy kategória….

  36. @Gicz: Próbáld meg újra lefuttatni a redsn0w-t (mármint miután feltörted, és újra indítod). Úgy ha jól tudom, mennie kell.

  37. @MaxxisDH: Vidd vissza t-mobileba. Kicserélik! Amugy ha használható akkor semmi baj nem lesz.

  38. Üdv

    Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre. Az iphonomon iPod progiban nem szólnak hangszórón a számok, eltűnt a hangerőszabályzó és nem szól a sleep gomb sem… Mi lehet a baj?

  39. Dehogy egy kategória:)
    én Sennheiser fan vagyok…
    És kiforog a füledből mert nincs rajta szivacs.
    Inkább te próbáld ki egyszer egy rá passzoló szivaccsal. Úgy vélem te jobban meg fogsz lepődni, mint amennyire én meglepődnék 😉
    mondtam, szigetelés… Egy szivacs tart is és szigetel is.
    Volt in-ear fülesem, engem zavart, hogy annyira süket vagyok mintha nem lenne fülem. De a szivacs az is szigetel eleget. Na mindegy, csak egyszer menjél rá hogy te 12ér vettél egy szuper jót, én 200ér csináltam egy pont jót. Itt ez a különbség. És ezt más is tanulságnak veheti.

    Sok fiatalt látok akik nagyon zúznak a villamoson, és kiesik a fülükből. Egy szivacs segít.
    Ha láttok egy ilyen origi fülessel szivaccsal egy fickot az én leszek. Vagy a padavanom:D

    ui: nekem is van sennheiser diszkófülesem. És mégegyszer béke!

  40. Ifive!

    Nekem még ilyen nem volt de a hangerőszabályzóm egyszer már meghülyült, mivel végül is működött én békén hagytam, és azóta jó. Én megpróbálnám újraindítani a telót…. Jobb ötletem tényleg nincs 🙁

  41. OFF:

    Milyen bluetooth headset-et vegyek? eBay-en van 2000 Ft-ért is… nagyon gagyi lehet? 😀

  42. @MaxxisDH: az mindenkinek megtörténik. vegyél egy belkin kábelt 2000ért a vaterán

  43. én maradok az apple in-ear -nél

  44. The man: apple kompatibilis legyen!! Vagy hogy mondjam. Mert nem az összes eszközzel kommunikál

  45. Renben koszonom a valaszokat, sztem benevezek majd egy ilyen belkin kabelre ha az jo:)

    Meg egy kerdes lenne..
    Hasznal valaki ilyen vesztoltot?
    Neztem vateran nagyon megoszlanak az arak.
    Ugy remlett hogy a szifonon is volt rola egy post de nem talalom..:S


Add a Comment