fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat is

105 Comments

  1. Szerintetek mikor adják már végre ki a jailbreaket?már nagyon használnám vodával a gs-em…

  2. taps!!! várjuk!

  3. azért ez meredek rendesen, szinte még ki se jött az iPad, de már kvázi jailbreak-elték is. 😀

    @Abotond7: attól, hogy lesz jailbreak, a függetlenítés még mindig más kérdés. sajnos a kiadási dátumról nincsen ilyenkor infó. de ha már megy az iPad-en, akkor menni for az iPhone-okon és iTouch-okon, tehát szerintem megvárják, míg lesz azokra is 3.2, ami mostmár nemsoká, max 1-2 héten belül ki kellene jöjjön. szóval türelem, mostmár bármikor kijöhet. 🙂

  4. mikor kijöt a 3.1.3 elrolmott a gs-em és már 3.1.3-al kaptam vissza… szoval azóta van egy méregdrága ipod touchom .. 🙁 de már a jailbreak is valami lenne ha a függetlenités nem is jön ki…
    én olyasmit hallottam hogy Geohot megvárja a 3g képes ipad-et, hogy addig se foltozhasson az apple…
    már nagyon türelmetlen vagyok… :S

  5. Igen erre hivatkoztam én is az imént h Geohot várni akar… “Geohot has said he won’t be releasing the iPad jailbreak until the other iPad 3G is out because Apple can patch the exploit before then and this won’t benefit many people.”

  6. en sem ertem meg be sem jott rendesen az ipad es van mar jailbreaket!nekem van egy 3gs 3.1.3 om new boot rom es arrol semmi!majd majd es majd!

  7. 3.2 iphonra nem lesz!!!! Ez fix. Kov fw a 4.0 lesz. Apple adott gy ilyen infot h a 3.2 csak ipadre jott ki…

  8. most mi van ezen a videon?? Nemvagom…boccs.Kattingat.bejon a maps aztan eltunik…ez mar jailbreak?? Nem unjatok meg az allando baszakodast ezzel a jaulbreakkel?

  9. Na ez igen 😀 Húsvét alkamlából atomjaira törik az iPad -et 😀

  10. Hello!
    Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.

    1. Van egy touch 3G 32GB-m. 3.1.2 tethered jailbreak van rajta (blackra1n). Ha megjelenne az untethered jb, akkor kell 3.1.3-ra frissítenem és utána feltenni az unt. jb-t, vagy elég lenne egyszer lefuttatni 3.1.2-őn? mert jó lenne, ha nem kéne minden bekapcsolásnál a blackra1n-t lefuttatni (mindig stand by-on van de néha kikapcsolnám)

    2. Ismerősöm tegnap vett iPhone 3GS-t. 3.1.3 van rajta meg 05.12.01 vagy mi ( bocs de ezekhez a számokhoz és az iphone-okhoz teljesen laikus vagyok). ezt csak a most megjelenő untethered jb-vel fel lehet majd törni?

  11. Mikor lesz mar nalunk is iPad? 🙂

  12. a masik amitt nem irtam hogy ha az ipadot mar lehet jailbreak-ni akkor szerintem az iphone 3gs sem lenne nehez!

  13. @Vincent Vega: Szoftveres törés látható! Ha megfigyeled, akkor a kolega megnyítsa a Maps-et, és egy külső parancsal bezárja… Ez csak akkor lehetséges, hogyha az adott készülék feltörés áldozata lett, hanem nem fogad el külső parancsokat!

  14. @Crazy: jahh, most hogy mondod, valóban igazad lesz. megnéztem a devcenterben, és bár leszedték a 3.1.3-at, és már csak a 3.2 érhető el, ezt írják róla a “What’s new in iPhone OS 3.2” alatt:

    “iPhone OS 3.2 does not support iPhone and iPod touch devices. It runs only on iPad.”

    ebből akkor valóban arra lehet következtetni, hogy az iPhone-okra és iTouch-okra nem lesz 3.2, így igazad van. de szerintem azért nem feltétlen kell arra gondolni, hogy csak a 4.0 lesz a következő. de hát fene tudja…

    @Vincent Vega: javaslom, olvasd el a jailbreakről szóló cikket, abban le van írva, hogy mi értelme a jailbreaknek. egyébként ha nézed, a kép jobb oldalán Terminal-ba beírja, hogy killall Maps, mire az bezáródik. ez azt bizonyítja, hogy egyrészt root joga van, másrészt a készülékhez is teljesen hozzáfér, mert egy külső, SSH kapcsolaton keresztül ki tudott lőni egy futó alkalmazást.

    @Patrik9208: touch esetén nem veszthetsz semmit, ha majd frissíted 3.1.3-ra, ha megvan az untethered jailbreak. szerintem amúgy javasolt lesz előtte egy restore, és csak utána jailbreak. az iPhone esetén meg igen, az új JB jó lesz majd rá. a függetlenítés a 05.12.01-es baseband miatt viszont még nem biztos, de elvileg az is folyamatban.

  15. @kuka01: Az iPhone 3GS -hez már van untethered JB + unlock, csak ezt nem adják ki, hogy ne lehessen foltozni az új szoftverben… Dev-Team és Geohot azon vannak, hogy ha kiadják az uj szoftvert, akkor legyen egy teljes körü törésünk a 3G/3GS -re, és ne kelljen akkor nekiállni újra fejlesztgetni, és újabb rések után kutatni!

  16. @dnp: miert olyan sok penzed van hogy vesszel egyet?nekem van amerikaban egy ismerosom neki a testvere vett es szt mondja ne vegyen senki mert ugyan az mint majdnem egy iphone csak nem lehet vele beszelni es kulon kocsi kell a szallitasahoz hogy ha vinni szertned valahova!egyebkent en hollandiaban elek es itt mar lehet kapni!

  17. @kuka01: Az hogy mennyi penzem van az az en dolgom. Azt kerdeztem mikor lesz nalunk 🙂 140es ar amit Handras emlitett meg belefer.

  18. @mythbuster: nagyon jo!en is olvastam valami ilyesmit csak akkor minek igergetik hogy jon es jon!nem ertem!

  19. @dnp: ha neked meger 140et akkor gratulalok akkor vegyel meg melle egy kocsit vagy eleg lesz egy kulon hati vagy val taska!en is gondolkoztam rajta de inkabb egy macbook prot veszek majd a kozel jovoben

  20. Tényleg átált geohot és nem lesz unteth. V csak vicc?
    Valaki mondja már meg
    előre is köszi

  21. De azért az nem semmi, hogy vaterán már lehet hozzá szilikon tokot, meg mappát kapni, de még magyarországi megjelenés sehol nincs :D:D

  22. Az csak vicc volt. Lesz untethered. Csak győzzük kivárni.

  23. “iPhone OS 3.2 does not support iPhone and iPod touch devices. It runs only on iPad.”

    De miért iPhone OS a neve?! 🙂 Érdekes.

  24. Hello. Szeretnék segítséget kérni. Van egy gs-m, regi boot, 3.1.3. Volt mar jailbreakelve regebbi szoftveren, de frissítve lett. Hogyan tudom megnezni h le van-e mentve eshs a cydiaban? Van lehetosegem valahogy jailbreakelni mac-en?bocsanat es elore is koszonom aki valaszol!

  25. Ezt most melyik csapat is csinálta meg?

  26. @kuka01: Telcsid mennyi volt? Sokan 220at kiadtak egy 3GS-ert 🙂 az nem sok? Azutan meg sirnak mikor 0,79 Eur ert meg kene venni egy jatekot 🙂 LOL

  27. @ZS3NI: a MacOS is MacOS, de a Snow Leo már nem fut, csak Inteles Mac-en, pedig a PowerPC alapú is Mac. na ugyanígy az iPhoneOS is iPhoneOS, mert eredetileg arra lett megírva, de fut iPhone-on, iPod Touch-on, és a 3.2-es verziója meg csak iPad-en. 😉

    @ryandemeroux: ha régi iBoot-os, akkor szerintem egy custom fw untig elég neki, de a 3.1.3 is jailbreak-elhető rajta, untethered módon, hiszen régi iBoot.

    az ecid SHSH-t meg 3.1.3-hoz akkor is le tudod szedni, ha nem jailbreak-elt, de ha a 3.1.2-höz korábban nem volt meg, akkor azt mostmár nem tudod lekérni, mert azt az Apple már nem írja alá.

  28. @kuka01: Fuves orszagban mennyi egy ipad? Mondjuk egy sima Wifis 32-es.

  29. Koszonom a valaszt. Nem akarok telhetetlen lenni, de tudnal par lepest adni Meg? Mivel tudom en ezt megtenni?

  30. @dnp: 650-750 euro kozott!igen egy telcsiert is kiadtak annyit de az egy telcsi nem egy nemtudom minek is tudnam nevezni!pl en sem adtam ki erte ennyit hanem megvettem elofizusan es szerintem nem csak en sok millio ember mert szerinetem egy minimal berbol hogy tud venni egy paraszt 220 ezer ft telefont!?en ket eve elek itt de meg mikor otthon voltam az mar nagy csucs volt mikor az embernek 50-60 ezer ft s telefonja volt es abbol is a legtobb elofizus!nekem csak ennyi a velemenyem!

  31. @kuka01: én csak értesítő email küldésére találtam lehetőséget a holland apple oldalon, árakat vagy vásárlási lehetőséget nem. egyedül a UK oldalon van megjelölve, hogy “coming late april”, a hollandon ennyi sem. a szürkeimport az más kérdés, az ugyanúgy az USA-ból származik, de az nem hivatalos értelemszerűen.

  32. meg a 0.79 euros jatek en most mar hollandiaban elek nem rosszul nem panaszkodok de meg en sem adok azert ki egy jatekert ennyit mikor ingyen is el lehet erni majd es mar valakinek elerheo is mert megvan a telcsijen jailbreak!

  33. 2 eve vettem fuggetlenben telcsimet 🙂 Azota megvan. Nekem tokeletesen megfelel. Ha nyaron kijon a 4G, majd jovore valtok. Elofizusan elvbol nem veszek semmit, kb mintha uzsorakamatra vennem a telefont… 100% penzkidobas.

  34. @ryandemeroux: jailbreakhez ott a redsn0w vagy a blackra1n, ahogy eddig is. vagy mire gondolsz?

  35. A blackraint Meg probaltam, nem csinalt semmit csak recoveryba tette a telot. Ha a redsn0wval csinalok custom fw-t, akkor az felmegy a 3.1.3 ra?

  36. @ryandemeroux: redsn0w-val nem tudsz custom fw-t csinálni. custom-ot a pwnage tool tud csinálni. esetleg futtasd le a redsn0w-t ahogyan a blackra1n-t futtattad. meg kellene csinálnia simán.

    @kuka01: na de a marketplaats.nl-en kapható az nem hivatalos. ugyanilyen erővel már kapható itthon, Mo.-n is, fent van a vaterán pl egy 64GB-os, bontatlan. handras is fog hozni szerintem majd, és egy csomóan még.

  37. @kuka01: kuka01 grat a felfogáshoz, hollandiában is megvan már akkor a kép a magyarokról.
    @dnp: Nem uzsorakamat az, sztem az 5ezres csomag simán elfogadható, elég sok mindent adnak érte. Én pl bevallom, soha nem vettem volna volna egy telefonra mobilnetet, ha nem csak így lehet megvenni a T-nél, de mióta van, elég sokan mobilnetet akarnak a telójukra a környezetemből (iPhone-osok, érintős telefontulajok). És én is rájöttem, h az iPhone csak mobilinternettel igazán iPhone, és azóta el se tudom képzelni nélküle. Furcsa, de igaz.

  38. Koszonom, mindjart kiprobalom. Ha esetleg nen menne, akkor custommal meg tudom csinalni?

  39. De akkor blackra1nnal mukodnie kellett volna?

  40. @ryandemeroux: elvileg blackra1n-nel is mennie kellett volna, igen. de a redsn0w-nak is le kellene futnia gond nélkül. és ha régi iboot, akkor igen, fel kell mennie rá a customnak gond nélkül tudtommal.

  41. @Jadeye: vegre elismerte vki h igazam vaaaaaaaan 😀 😉 kösz 😀

  42. @Jadeye: miért írják mindenhol a redsn0wra h 3gs nem? egyébként meg nem tudom letölteni

  43. @kuka01: tipik felfogás,ha el lehet lopni minel vegyük meg.Mert az 1 euro földhöz fog vágni mi?

  44. na sikerült letöltenem.ide mit kellene betallózni?

  45. Hollandiában sem lehet kapni, szürkén sem – nézzük csak a napokat…
    Legkorábban New Yorkban lehetett kapni, április 3-án, reggel 9-től. Ez európában szombat délután 3ra esett.
    Tegyük fel, hogy valaki 9kor megkapta a kereskedelmi mennyiségét NY-ban, ki a reptérre, fölszállt a privát G5-ös jetre, és 10-12 óra alatt Amszterdamban volt, ami már szombatról vasárnapra éjszaka…
    Vasárnap Hollandiában is ünnep, zárva minden (najó, kivéve a “kávézókat”)
    Nyitás hétfőn, de inkább kedden.

    Plain B: a holland kereskedőnek van időgépe.

    Szóval kuka01 nomen est omen, ne vetíts hülyeségekkel :)))

    ( Abban meg igazad van, hogy ha jól élsz, nehogy már 79centet elpazarolj egy játékra. Nehogy !!! )

  46. @ryandemeroux: elsőnek azt az fw-t, ami rajta van. ha az a 3.1.3, akkor azt. ha arra nyavajog, hogy nem ismeri fel, akkor ugyan úgy jó neki a 3.1.2 is, a jailbreak-kel módosított fájlok ugyanis nem változtak a 3.1.3-mal, így ugyanaz a verzió jó, ami 3.1.2-höz van.

  47. Ja amugy 3.1.3 Taccsra van JB?

  48. köszönöm, most próbálkozom, közben csinálok custom-ot is biztos ami biztos. ha nincsenek meg lementve az shsh file-ok akkor nem lesz jailbreak ugye?

  49. Shift+ restore es kivalasztod amit leszedtél ha most a fw rol beszeltel :p

  50. @kuka01: És merre lehet venni Hollandiában, mert én sehol sem láttam, de még Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban sem…..

  51. @Dom: Ezt a saját bőrömön is tapasztalom. Rengeteg helyen utálnak minket! 🙁

  52. @balage: ott a pont! 😛

  53. OFF.
    racing mania elérhető.

  54. azt megtudnátok mondani h melyik iTunes verzióval kompatibilis a blackrain?

  55. @dnp: köszönöm

  56. Mi ez a nagy iPad körbenyalás, tényleg érdekel ez valakit?
    Egyáltalán van valakinek iPad-je?
    Már igazán megismertük részleteiben, de azonkívül hogy csodáljuk mind minden más eszközt, mire használnánk hatékonyan jelen pillanatban. Egy kazal alap dolgot nem tud. Ez a cucc számomra egy dologgal azonosul – amíg szar van, veréb is lesz –
    Teljesen Mac párti vagyok de az iPad egy nagyon gyenge valami, mert igazán se nem szgép, se nem kézi eszköz.

  57. Naszoval:gephot uzent stevejobbson keresztul handrasnak es o mondta,hogy csak ipadphone 4,5 4.1.3.7fw-re lesz jailbreak es ez tuti, mert ipadphone andis perfekt angol,tuti nem ertette felre!

  58. fontix : hajszálpontosan annyira használható az ipad, mint az iphone 🙂

  59. Hmm, hát igen… szép kis dolgokat olvashattam eddig, először is gratulálni szeretnék kuka01-nek mivel balage érvelése teljesen helyénvaló és attól, hogy teljesen szubjektív vélemény szerint az IPAD szar ezért nem kéne olyanokat állítani ami nem igaz, vagy legalábbis részben nem igaz.
    A JB pedig szerintem nem azért forradalmasította az iPhone-t mert az appokat ingyen lehetett letölteni, hanem mert bizony ott van a Cydia és a Rock, amibe meg kell hagyni a fejlesztők több energiát és időt öltek bele mint az Apple az iPhone-ba. És szerintem a végeredményt mi is láthatjuk.
    Több mint egy telefon.
    Aki pedig azt hiszi a JB a játékok miatt elengedhetetlen annak csak gratulálni tudok a tipikus csóró felfogás miatt… már elnézést, de ez az igazság.

    Tény hogy az Apple többet szeretett volna teremteni egy egyszerű ebook readernél, de ahogy az iPhone-nál itt is kell egy kis idő ahhoz, hogy kiforrjon valamennyire a téma. Szerintem az elején az emberek sem gondolták, hogy szifonnal a végén Wifi hotspot-okat fogok létrehozni és most láss csodát….
    Végeredményül szerintem pedig itt is lesznek olyan dolgok amik a végén az iPAD “győzelmét” fogja okozni, csak ahogy korábban írtam, ez még nem forrt ki….

  60. Hogy a tárgynál maradjunk az hogy az iPad-t JB- kelték az szép de mire megyek vele nem kéne már a Cydia for iPad is ?

  61. @fontix: mi, veled ellentétben nem vagyunk borgok, néha élvezeti cikkekért is lelkesedünk. egyébként ne tőlünk kérj tanácsot arra nézve hogy mire lehet használni. én bőven találtam magamnak elég pontot hogy számomra megérje megvenni, amint lesz európai megjelenés. az hogy neked mennyire jó vagy rossz, azt magadnak kell eldöntened, de ez nem a készüléket minősíti. valószínűleg egy toronydarut sem tudnál hatékonyan kihasználni, mégsem lesznek ettől a toronydaruk haszontalanok, és buták akiknek van. 🙂

  62. @ryandemeroux: Légyszi írd majd meg, hogy sikerült-e, és ha igen, akkor hogy csináltad. Nekem is ugyanez a szitu, de a blacksn0w-val gyártott custom 3.1.3 nem ment fel rá, pedig régi bootromos…

  63. Sziasztok! Elnézést h itt kérdezek, de valaki tudna segíteni abban hogyan lehet itunes-ban azt hogy mikor restore-ra kattintok akkor magam tudjam kiválasztani az ipsw-t fájlt ne pedig magától keresgéljen neten? Remélem tud valaki segíteni.Nagyon szépen köszönöm előre is.

  64. @Dzseffri: Úúúúristen! Nehogy már BlackSn0w -al kezdjetek custom firmware-t gyártani, mert lehudallok 😀 A blacksn0w függetlenítésre van, próbáljátok inkább a Sn0wbreeze -vel, hátha több sikerrel jártok 😀

  65. Most egyenlore varok h lejojjon a 3.1.2 aztan redsn0w. Pwnagetools-Sal csinaltam customot, de vmiert nem tudja dfuban felrakni. Mindig hibauzenet

  66. @ryandemeroux: Jah! Ha custom firmware -t akarsz felrakni, akkor kell használd az iReb -et! Előbb DFU -ba rakod a telód, majd jön az iReb, és ezt követően Shift+Restore!

  67. iReb oldalán hol találom 3gs-re?

  68. Azta rohat ti nem alszotok ?xd

  69. @Tocso: nem 😀 várjuk a jailbreak-et. Geohot miután megkettyintette azt a csajt, utána kiadhatná 😀 meddig akarja még húzni ? 😀

  70. Bocs, igazad van, természetesen a Sn0wbreeze-zel csináltam a custom firmwaret, csak összekevertem a neveket. De a lényeg, hogy nem működött valamiért. Ugyanarra a hibakódra hivatkozott, amire az iRebet kitalálták, csak az iReb meg nem kompatibilis a 3 GS-sel…
    Szóval én még mindig kíváncsian várom, hogy Ryandemeroux-nak sikerül-e… Én szurkolok! 🙂

  71. @balage: koszi szepen a valaszod!igen is lehet mar kapni de nem mindnenhol!en a linket elkultem ez olyasmi mint magyarorszagon a vatera es egy parat fel is hivtam a tegnapi nap folyaman es mar tegnap a kezemben lehetet volna az ipad!aprilis 4tol lehet kapni es nem minden uzlet van zarva!meg ma is nyitva vannak de nem minden varosban!en is magyar vagyok es tudom azt hogy magyarorszagra erkeznek meg az uj telefonok stb utoljara.

  72. hello

    jó reggelt, eljött a húsvét locsolkodós napja, és azt kérem tőletek, h mindenki locsolja meg a nevemben is a barátnőjét egy szifon vízzel. admin is!

    ui.: én addig felkeresem lauránkat, hátha bevállal egy szopást (ami roli.Ars szerint mindig jól jön 🙂 ), vagy ha még nem jött meg neki, akkor többet is. gondolom titeket is szívesen elintéz. xD lol 😀

  73. NyuSzifon 😀 xD lol jó ötlet

  74. Geri, te még mindig “fura” vagy… 🙁

  75. @ZS3NI: azért mert: az os egy rövidítés. Operation System = OS = operációs rendszer = ún:. oprendszer 😀

  76. @gerike73: szal az iPhone os = iPhone operation system = iPhone operációs rendszer = ún:. iPhone oprendszer 😀

  77. @gerike73: Szerintem nem ez a kérdésük. Valszeg ezt tudják. A kérdés az, hogy az iPad OS-e miért kapott iPhone nevet?

  78. mert az egy széjjelgányolt iphone os!

  79. pályázzunk vhol egy ipadra a blognak fiúk!

  80. Sziasztok!
    Megkérlek bennetek, hogy valaki küldje el nekem az Evernote 3.1.2 alatt futó verzióját, mert tévedésből aziPad verzióra frissítettem, és az iPhone verzió, amit le lehet tölteni az csak 3.1.3 alól működik.
    Köszönöm!
    zolihun@index pont hu

  81. @Dzseffri:

    ha olvasnátok picit utána nemcsak kérdezgetnétek itt akkor tudnád h

    1, custom felrakáshoz nem DFU, hanem Recovery mód kell(amikor a connect to itunes felirat van ott.)

    2, customot csak akkor tudsz felrakni ha előtte JB-kelt volt a telód. tehát gyári 3.1.3 ra soha nem fogsz customot rakni.

    3.1.2 customot ugyanilyn okokból nem fogod tudni felrakni, az amugyis csak akkor menne ha el lenne mentve a 3.1.2 ECID shsh, ahhoz me átkéne irnod a windowsban a hosts fájlt h mást azonosítson apple szerverként!!

    OOLVASS, ITT A KERESŐBEN és GOOGLE-on!!!

  82. @Tian:
    hát a csajnak kelle volna mondani hogy kőrbe estéért adja ki a jb és hadja az ipad-et
    idevágó kérdés:geohot melyik választja este;a csaj-t vagy ipad jb?;d

  83. @Gicz: Már tényleg nagyon várom azt a jailbreak-et, a tököm kivan, hogy ezt a GS-t így levédték… Jópár dolgot nem tudok megvenni az iTunes-ből, ha akarnám sem. 🙁 Pl. sms karakter-számláló, meg kézbesítési jelentés, meg hasonlók…

  84. hát srácok akor most mivan akkor most lesz törés a 3gs 3.1.3 new iboot iphone-ra vagy megint több hetet kell várni?:(:(:(

  85. @Killer3gs:

    több hetet kell várni

  86. Screen shot 2010-04-05 at 11.29.56
    Screen shot 2010-04-05 at 11.29.32

  87. múlt héten arról volt szó hogy a nyuszi meghozza!!!!!?én nem értem ennyi erővel soha nem kell Jailbreak megcsinálni mert mindig befogják foltozni a réseket:S

  88. nyuszi meghozza meg mai nap soran is meghozhatja!

  89. én már nem értelek titeket mindki mást mond lesz ami lesz:S:s:S::S

  90. @Killer3gs: talán mert senki se tudja biztosan..

    mindenki remélte hogy ipaddal kidobják az uj fw-t is. még nemjött ki, és valszeg nem is 3.1 lesz. ennyi erővel lehet 3.1.4, igazából tökmindegy. de nagyvaloszinüséggel addig nemhoznak ki JB-t, amig nincs uj fw.

    nemlehet jobbat tenni mint várni. nekem unlock is kéne.. egyelőre nincs más lehetőség.. szopo

  91. tiszta szivás:S

  92. lesz most olvastam egy forumon csak a linket nemtudom bemasolni

  93. @kuka01: Az egész post erről szól, hogy lesz jailbreak a videó ezt mutatja, csak azt nem tudja senki mikor adják ki. Tehát a jailbreak már létezik, csak nem publikus.

  94. @admin: ezt en is tudom csak nagyon sok ember gondolja hogy csak ipadra lesz iphone-ra meg nem ezert is irtam!szerintem max a jovohet vegeig kint lesz vagy remelem hogy meg a mai nap folyaman mert minden forumon azt beszelik hogy a nyuszi hozza!

  95. legyen is igy legyen kint!

  96. Sziasztok! Tudom nem ide tartozik. Segítség kellene! 3G 16Gb 3.1.2 fw-mobilos.jb.megvolt.akkumlátor %-os kijelzése telepítése után újraindítom és csak a fekete háttér jön elő az almával, nem kapcsol be.Utána power+home gomb nyomva 10mp-ig.újra indul de nem változik semmi.itunes nem ismeri fel,aztán DFU-módba raktam restore az eredeti 3.1.2. betallóztam. (The iphone could not be restored because the firmware file is not compatible ) hibaüzit dob .Valaki segítsen légyszi. köszi!

  97. @Gicz: nincs igazad. ugyanis DFU kellhet a custom-hoz is. ha még nem volt jailbreak-elve a készülék, akkor is tehetsz rá custom-ot, csak DFU-ba kell tenni. ha már jailbreak-elt, akkor elég neki a recovery is. új iBoot-os 3GS és iPod touch esetén viszont nem meg fel a custom egyáltalán jelenlegi állás szerint.

    @tyuxar: ha valóban 3G-ről beszélsz, és nem 3GS-ről, akkor nem jó fw-t tallóztál be. nézd meg, hogy tuti jó fw-t választasz-e ki!

  98. @balage: Hívj fel ha lesz iPAD-ed.

  99. @sien: Ne tegyetek tönkre kérlek. Miért kell megjelenő kütyütől elájulni amit az Apple gyárt?
    Van néhány eszközöm az Appe-től és be kell vallanom hogy nem minden darab jó, sőt van ami szart nem ér, pl az Apple AirPort Base Station ami ráadásul 5x annyiba kerül mind azonos társai.
    Az iPad-ről is csak ez jut eszembe.

    http://www.youtube.com/watch?v=vZHQ7hcdh9U


Add a Comment