fbpx Skip to content

Update #6 – Handras és az iPAD

Azt hiszem ez az amit nem lehet átélni minden nap. Hihetetlen olyan mintha egy olimpiát nyerne meg az ember pedig csak lemegy egy Apple boltba. Handras! Ezt kellene itthon is bevezetni! 🙂

De ez állati. Nem tudom at tudja e adni ez a videó a launch pillanatát, és az egész hangulatot, mert én ott voltam és azonnal elönt az adrenalin 5 másodperc megtekintése után, de remélem, hogy valamit mutat ebből a fergeteges buliból. tovább is van…

Update #5 – Szifon.com az iPAD-en!

Így néz ki pár magyar weboldal az iPad-en.







Gyakorlatilag csak az Origo használhatatlan, ráadásul mobil eszköznek (nem iPhone-nak) érzékeli az iPad-et. a Startlap és a szifon.com iPhone-t lát bennünk (a képeken már a teljes weboldalra váltást látjátok). a teljes galéria itt.

Első benyomások:

  • gyors
  • nehéz (súlyra)
  • gyönyörűen fényes a kijelző
  • nagyon kellemes kezelni

egyelőre ennyi, most még nyüstölöm.

Forrás: http://blog.kaprinay.com/

Update #4

Megérkeztek az első videók. Kaprinay Zoltán csinált egy szép Apple Bolt videót az eladás napján, CNET pedig a csomagolásról és a doboz tartalmáról beszél:

Update #3

Az első magyar iPAD! 🙂

http://www.engadget.com/2010/04/03/apples-ipad-its-here/

Update #2

Már csak 15 perc van vissza és Amerikában elkezdődik az iPAD árusítás. Handras szerint több mint 500-an állnak sorba, a létező összes tv jelen van.

Update #1

Reggel fél 7, a felkelő nap fényei gyönyörűen beszínezték az Apple Store-t, miközben a látványban gyönyörködtem, a hátam mögött megháromszorozódott a sorban állok száma, kb 200-an állnak már sorban. via @handras.hu

iPAD lázban él a világ! Itthon az Appleblog, handras, plastik,beszmac ergo kb mindenki ezzel foglalkozik. Több AppleFan és kinn van, hogy sorban álljon a nagy APPLE KOCKA alatt és megvegye az első iPad-et. Trendi topic a twitteren is, és kb a 3/4 facebook is erről beszél.

Az iPAD árusítása magyar idő szerint ma délután 3-kor veszi kezdetét, gondoltam csinálok egy nagy postot, ahova beírhatjátok a véleményeteket, linkeket küldhettek stb.

A videót Kaprinay Zoltán készítette Handrassal, azt hiszem Handras lesz az első magyar aki iPAD-et foghat a kezében 🙂 Már nagyon várjuk az első véleményeket.

(A képek a handras.hu -ról származnak a videót pedig Kaprinay Zoltán készítette)

Olvasd el a hozzászólásokat is

210 Comments

  1. hú, remélem majd én is foghatok egyet a kezembe. Na,meg a 3.2 😀

  2. Nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen bolondok. Nem mindegy, mikor veszem a kezembe az iPad-et. Nem is látom értelmét, ha Mac OSX lenne rajta, akkor igen.

  3. abban biztam h legalabb a szifon.com nem fog handrasrol szolni!
    Ekkora marhakat fel napokat sorban allni es elektronikai cikkert,
    csak azert h o legyen az “elso”… en is voltam mar ebben az apple kockaban,
    annyira nem nagy eresztes 😛

  4. @Zoltan: Ha megtehetném én is ott állnék sorba 🙂 Szerintem tök jó móka. Persze ennyire nem vagyok ipad fanatikus, de egy iPhone 4G -ért lehet ott állnék, ha lenne rá pénzem 🙂

  5. Handras a műnetceleb

  6. @admin:
    ha megtehetnem hogy ismet kimenjek, akkor azt a penzt en inkabb szorakozasra es utazgatasra koltenem 🙂 erdekes az ipad, biztosan en is ki fogom probalni stb.
    nem tehetek rola, handrast nem birom, remelem vpop figyeli a blogot es hazafele levamoljak a sok ipades ituristat 🙂 juniusban en is hozhatnek egyet mondjuk, de asszem inkabb az uj iphonera koltom, vagy kint vagy ha valoban lesz 3 szolgaltatos biznisz itthon, akkor itthon.

  7. Áve!

    Ha nem lennének ilyen ôrültek, akkor nem tudnánk, pl hogy milyen az iPad. Köszi Andtás a lelkesedésed és, hogy kimentél elsônek lenni 🙂

  8. Ez a handras gyerek de szép parasztosan beszél, nameg legalább annyira lehetne művelt, hogy nem káromkodik…..

  9. @hudzy:
    csodalkozom hogy az adott legujabb kiegeszitokert nem repdes ki es all sorba orakig 😀 amugy eddig meg sosem hallottam beszelni vagy lattam mozogni, ez az elso alkalom, de az ellenszenv pont a karomkodas meg a cigi miatt nott.
    Remelem az agyat utana azert lepasszolja egy homie-nak!

  10. Hagyjatok mar Handrast! Az Apple cuccoknak o a hazai ellovasa, es akinek csak tud segit telefon mac, minden teren…Az hogy fanatikus nem tudom miert zavar egyeseket…Nem parancsolta meg nektek, hogy aludjatok az utcan a hidegben NYC-ben…

  11. Erre egy szó van:
    Szánalmas. 🙂
    Én is kütyübuzi vagyok, de nem állnék sorba 9 órát.
    Kb. 5 nap, és itthon is lesz. Az aki akarja itthon is megveheti. Bár nem értem még most sem, mire jó egy pincér tálcába épített iPod Touch.

  12. Ez betegség …

  13. @taky1974:
    elmondom mire jo!

    Baromira kenyelmes interneztezesre, kepnezegetesre, esetlegesen film nezesre egyeb kisebb szovegek szerkesztesere peldaul utazas alatt kozben.
    Ez teny es lathato is. ha nagyon nagyon sok felesleges penzem lenne, akkor a kenyelmi szempontok miatt lehet hogy en is vennek egyet, mert miert ne.
    de mivel nincs:) ezert nekem az ar/teljesitmeny/ertekaranyt kell figyelembe vennem.

    a kirepules sorban allas viszont egyertelmeun a fuggoseg es az exibicionizmus valamint esetleges felvagas jele.

    Tessek, johetnek a lesujto valaszok 🙂

  14. És efelé haladunk! A direkt visszabutitott termékekért rajongunk sorbanállunk aranyáron megvesszük és még örülünk is neki! Az a baj hogy a technika már rég sokkal előrébb áll annál amit egy ipad tud. Aztan lehet neki örülni hogy jajadejo megvan és fél év mulva vehetem az ujat ami 2 dologgal többet tud. és fél év mulva megint és megint. Ezért járunk még vbenzines és dizel autokkal, ezért nincs mindnehol ingyen internet, ezért hazsnálunk ennyi energiaát mert ruhadt nagy üzlet is! Na mind1 tök jó ez a lapos netbook

  15. AppleFun->AppleFan 😉

  16. Nem ezert vagy azert,de a Plastik Jozsi blogjan, es a beszmacen nem sok minden van. Jozsieknal majd a livestreames test lesz jo!Legalabbis en azt varom:)

  17. Én értem, hogy ti nem értitek, hiszen magánemberként értékelitek a videót, de ez egyszerűen megint egy jó marketing húzás a részéről, Handrás, mint Apple viszonteladó, teljesen jól él ezekkel a proaktív akcióival az eladás mellett. Nem tudom tanulta-e, vagy csak jó érzékkel nyúl a dologhoz, de már most is ő a legismertebb Apple kereskedő kis hazánkban. 🙂 Színésznek, előadónak nem venném fel, de ha így halad, pár év és az xms lesz az Apple Magyarországi képviselete. 🙂

  18. AppleFun az mit jelent? Handras-al magyarul ugy lenne, h Handrassal. Ja es a beirhatjatok egybe van… Telleg nem akarod vkivel leellenoriztetni a postokat, mert ez igy borzalom. Jimny tud helyesen irni, o biztos megtenne neked/nekunk…

  19. Zoltan, csúnya dolog az irigység és nem túl profi, ha ennyire látszik 🙂

  20. @admin:
    elmebeteg ez is:)
    im going crazy, because i feel like its like night before christmas or something, i just wanna get my hands on it already…
    ennek sincs tul sok gondja az eletben 😀

    a legjobb a kis deszkas gyerek az elejen, kopaszodo magyar baratunk meg a hatterben…

  21. handrasnak azért megy a szekér, mert vannak olyan gyökerek, akik őt sztárolják, hogy mekkora nagy apple szakértő és még itt is a f@szát szopják gondolom ez 3% kedvezményért a 200%-os árból!LOL sok patron looser!

  22. @martin:
    【ツ】 【ツ】 【ツ】 【ツ】 【ツ】 【ツ】 【ツ】 【ツ】 【ツ】

  23. Azert a sztarolastol ez messze van 😀 Viszont az irigyseg es a fikazas nem szep dolog, de abban nagyon jok vagytok…Ne legyetek mar ilyen tipikus magyarok!

  24. @djshootah2: figyi!ha valamire nem vagyok irigy, hát az ipadra, meg a túliskolázott handrásra LOL…Amúgy meg honnan tudod, hogy milyen a vagyoni helyzetem iq bajnok?

  25. Haha szanalom xD Ki beszelt a vagyoni helyzetedrol?! 😀 Az “IQ bajnokot” megintcsak az intelligenciadnak tudom be, hogy szemelyeskedni kezdesz es mindent lefikazol ami korulotted van…Gondolom vmi fosulit vagy bolcsesz szakot vegzett lehetsz MAXIMUM 😀

  26. martinnál a pont!

  27. na jo csak h vidamabb vizekre tereljek mindenkit,
    ahogyan tegnap irtam, az elozo ipades postban,
    nezzetek meg az eheti s01e19 Modern Family reszt
    es lathatova valik hogy mekkora lazban eg egesz USA,
    illetve mekkora agymosason estek at a polgarok by apple and abc.
    az egesz epizod errol a hiszteriarol szolt mar kedden vagy szerdan,
    ami most zajlik pl new yorkban is. apple fizethetett rengeteget, de megerte,
    es el kell ismerni h jo reklam kampany volt pl, megvenni egy egesz epizodot,
    az adott siker sitcom sorozatbol!

    Vegso jelenet a fent emlitett reszbol: es a vegen apukanak nagynehezen szerez a csalad egy darabot, majdnem maga ala csinal

    JUTUB.com/watch?v=RBJW1mT613s

  28. Nah jol van azt hiszem vegleg megelegeltem a magyar forumokat…Fikazzatok mindent ami korulottetek van…Az olyan emberek miatt, mint ti van ilyen helyzetben az orszag, hogy lassan egy afrikai orszag is lekorozi ertelmi es gazdasagi szinten is. Remelem hamar kinovitek ezt a gyerekes szanalmas dolgot es megeri majd visszamenni ugy 20-30 ev mulva. Udv mindenkinek!

  29. @djshootah2: Igazából az a szánalmas, hogy csinálok egy postot és arról szólj 70% comment, hogy handras mit csinál. Ki nem szarja le mit csinál, ő megteheti! Örüljünk neki, kapunk tőle információt. A többi ne érdekeljen senkit. Én is kimennék, ha megtehetném. Ennyi.

  30. @djshootah2: Hát nem a diplomámmal kérkedek, de neked már a név választásod is nagyfokú intelligenciára utal..(djfalloszathene2-1) Akkor mire céloztál, mire lennék irigy handrással kapcsolatban??ipadra nem azt tisztáztuk, a műveltségére és míves magyar nyelvére szintén nem, arra, hogy kijutott az USA-ba szintén nem.Akkor mire is?

  31. Nah ez az admin! De amugy nem csak itt, hanem minden helyez ezt latom magyar forumokon (beszmac, stb), hogy valaki beir valami cikket, es ahol erik, ugy fikazzak…Semmi epito jelleg. Mashol beirnak valamit, es 90%-a a postoknak arrol szol, hogy keresnek forrasokat hozza, linkeket, meg kitargyaljak a dolgot. Itt meg azt latom, hogy ez mekkora paraszt, jajj de gazdag, stb (bar nem ertem miert azzal foglalkoznak, hogy mas miert gazdag, ahelyett, hogy azert tenne h o is az legyen…). Sajnalom, hogy a kozonsegetek nem tud felnoni az epito szintre, es csak a szemelyeskedesben talal oromet.

  32. martin: molekularis biologus PhD-t csinalok Londonban, szal orulok, hogy elore megbelyegzel azzal, hogy hulye vok. Egyebkent hiaba mondom, hogy mire vagy irigy, sajnos ez olyan melyrol fakad, hogy ugyse hinned el, max ha pszichologussal beszelned at a dolgot, ugyhogy a temat itt le is zarom es varom, hogy nyisson a bolt…Es mint latom GeoHot is varja mar az iPadet a tweetje alapjan 🙂 Remelem kiprobalja rajta a jailbreaket, es ha mukodik egybol kozze is teszi!

  33. Mivel senki nem írta, hogy Handrás mekkora apple szakértő, kb. ezen a szinten kezelhető Martin többi hozzászólása is. 🙂

  34. Én m@djshootah2: Én meg azt hittem, hogy a Harvard College-ra jársz, mert ott lehet vagy 132db. djshootah és atomfizikát tanulsz!Bocsi, hogy így le degradáltalak magamban!

  35. @djshootah2: miért nézed le a fősulit meg a bölcsészeked? a reál phd-d mellé kapsz intelligenciát?

  36. Végre pörög a fórum! 😉 szegény molekuláris biológus djshootah2!Hagyd már martin!Osztálytársam a who tells whoppers képzőben! 😉

  37. szánalom ez a fenti videó….

  38. djshootah sajnos igazad van, mindenhol akad egy iq vitéz, aki jól megmondja az őszintét. Ami persze abból áll, hogy mindenki looser és idióta. Kb itt meg is áll a tudomány. 🙂 Ha valaki hozzászól, akkor ő is idióta, mert rossz a neve, rossz a névelője, betűtípusa, illetve bármi amit leír. Ehhez még hozzákölti, hogy az illető szerinte ma mit evett, hányszor büfizett, hol és mit vásárolt és ezt mind abból a két hozzászólásból, amit leírt. 😀

  39. Haha semmi gond 😀 Amugy meg regen zenelgettem, es inkabb hasznalom azt a nicket, mint gondolkozzak vmi ujon…Real PhD-t csak intelligensek csinalhatnak, szal inkabb forditva mukodik a dolog…Persze MO-on pl Debrecenrol tudom, hogy van sok tanszek, ahol a PhD-sokat vizhordasra hasznaljak es megmondjak mit csinaljanak pontosan, aztan megkapjak a doktorit 3ev mulva..Viszont en inkabb a nehezebb utat valasztottam, mert itt meg azt mondjak, hogy nah akkor talalj ki vmit es csinald vegig (nuku segitseggel), ergo intelligenciara es logikara nevel. Igaz, hogy kb ugyanannyit er nemzetkozi szinten, de nem akarok szegyent hozni a magyarsagra azzal, hogy elmek dolgozni, es lovesem sincs az egeszrol..Fosulit meg bolcseszeket kb azert nezem le, mert a tobbseg azert megy oda, mert mashova nem vettek fel es arrol szol az egesz, h legyen egy papirja rola de vegig bulizza az egeszet. Persze akik valoban szeretik es becsulettel csinaljak a dolgot azokat tisztelem, de sajnos ez kb az 1-2%-a a hallgatoknak..Es ugyanigy tisztelek egy komuvest, asztalost is, aki szereti amit csinal es nem azt hallom tole mindig, hogy panaszkodik. De ez mar nagyon off topic, szal sztem terjunk vissza az eredeti temahoz xD

  40. @dokk: csak nekünk furcsa, az amerikai átlagproli már akkor is tesz fel videót a tyúbra, ha WC-re megy!

  41. Vérszagra gyűl az éji vad… 😀

  42. Jarod nah igge 😀 Es akkor meg jon h nagykepuskodok meg minden, de igazabol nem tudok az ilyenekkel vitatkozni se, mert eredendoen ertelme sincs, meg 100meterrel a fold felett jar…Mondjuk ugy latom Martin mar kezd normalis hangvetelt megutni 🙂

  43. Nehogy bedoljetek Djshootah2-nak, egy antiszoc 15 éves lehet, aki itt akar okos lenni.

  44. Sokaknak nem tudom mi baja van handrással. Elég sok mindent köszönhet neki az itthoni Mac -es társadalom.

  45. @infy: Én nem köszönhetek neki semmit, de ahogy a videót elnézem asszem még a boltjába sem teszem be a lábam!

  46. Muszaj mindig szemelyeskedni?! Elobb Handras, most en?! Ez egy iPad post meg mindig 🙂 Infy: en is igy vagyok vele…Nem tunik egy Apple gurunak, viszont meg van benne az uzleti szellem es eltokeltseg, amivel a sajat szekeret is elore tolta az evek soran, plusz nepszerusitette az Apple termekeket. Nelkule lehet fele annyian ismernek az alma logot..Nem sztarolom, de latom rajta, hogy szereti amit csinal es probal segiteni masoknak ha tud (persze anyagi vonzata is van, de o ebbol el meg)

  47. Ovónéni, én igenis utálom a Bélát! Igenis nem azért mert nagyobb a dömpere, kikérem magamnak! Én csak úgy utálom, magamtól! Mert barna a haja és mert anyukája egy nagy autóval jön mindig érte!

  48. kivancsi leszek a handras fele ipad arkepzesre, 499-es ipad 200ér 🙂

  49. @ownage: @ownage: Akkor még nagyon szolidan számoltál! (vám, áfa, bfa,New York-i út, ágy, párna, takaró, sapka, cigi, stb.)

  50. En olyan 160-170,000 HUF korulre saccolom 🙂 Szallitas, “vam”, haszon…

  51. Szerintem Handrás is az Apple disztribútortól veszi majd amit árusít… vagy ez már túlságosan magasröptű kijelentés most ide…?

    Mindegy ha valaki értelmesen a témához is szólni akar, jelezze valamivel, nehogy elsikkadjunk fölötte a nagy séta fikában…

  52. Igen sok mindenre jó az iPad. Nem is beszélve arról, hogy milyen gyönyörűek a játékok rajta! A Real Racing káprázatos lehet a fotók alapján…

  53. hmm van benne valami…Kulonben tenyleg 200folott lenne az ara…Szerintem egy uzenet eleji #iPad megteszi 😀

  54. Szpisti, azért nem egy xbox/playstation, de nem is lesz soha. A sebességét meg majd meglátjuk, ha tényleg kapható lesz és megjelennek a valós tesztek. Mondjuk nekem játékra fura lenne egy ekkora táblát fogni 🙂 Mondjuk a Flightcontroll érdekes lehet egy ekkora pályán 🙂

  55. Egy 100e-t én is adnék érte, de gyanítom, hogy jóval drágább lesz!!

  56. Emlékszem amikor csinált nekem egy customFW-t, de nem tudtuk hogy lenne a leggyorsabb átküldeni. Teamviewerrel navigáltam a maces torrentet a gépén, kicsit érdekes volt 😀
    Jó fej, kicsit túlzásba viszi, de amíg nem az én káromra addíg miért pattognék 😀

  57. Geohot is sorban áll érte? A twitter-en írja, hogy várja ő is az iPad-ot, de nem derül ki, hogy hol… Egy fotót is kirakott, talán a barátnőjével van rajta?

  58. hüde proli ez a csávó, egy két perces videot nem bir ki káromkodás nélkül, nembaj megbocsajtjuk neki amiért kiment egy ipad-ért 🙂 sok sikert hozzá

  59. Mondjuk nem feltetlenul tole kell venni 🙂 Ha MO-on vasarolnek Apple dolgokat Karsai-Papra google-znek ra eloszor…Tole pl 140,000-ert lehet majd kapni az 500$-osat.

  60. Hat en is kint allnek a hidegben 1 napot, egy csomo penzt elkoltenek takarora, stb, tuti en se fognam vissza magam 🙂 Egyebkent meg a faradtsagnak tudhato be sztem meg az izgatottsagnak…

  61. nah most elkezdődött a nagy izgalom ^^

  62. @dSanyi: Ő handrás, a magyar steve jobs!

  63. @djshootah2: Az is 40% haszon, gondolom nem csengetik be a vámot!Ha nem csak ilyen félig-meddig használható dolog lenne és kiváltana egy notit, tuti, hogy vennék!(na meg lenne picit olcsóbb!)

  64. @Szpisti:
    jo az uj seroja ezen a kepen 😀

  65. @zsóóó: En is igy vok vele amugy…Megvarom a 2G-t minimum…Eleinte gondolkoztam, hogy IPT3G 64 vagy iPad, de aztan rajottem, hogy iPadet nem nagyon lehet zsebre vagni es ugy netezni stb, mig a masikkal lehet es szinte ugyanazt tudja…Ha duskalnek a penzben, persze nem lenne kerdes h megvennem-e 🙂

  66. Végülis logikus a 40% haszon… Megveszi a kis aljas kereskedő Amerikában, onnan valaki pusziért elhozza neki, itt se kell tárolnia, mert azonnal megveszik tőle mind az 500 darabot, a vámnál se tűnik fel a rakomány, ezért elsíbolja a vámot is. Még jó, hogy egy kereskedő nem tart fenn boltot, így a kollégáknak se fizet egy fillért se… Hmm, ezeknek is csak megszületni volt nehéz…

  67. OS 3.2 lesz még? 😀 vagy mi van azzal?

  68. irony thy name is…:D

  69. Tényelg 3.2?
    Már nem lesz sztm…

  70. @Sammer: Lesz 🙂 De sztem nem nagy valtozast hoz az Touch es iPhone-osok eleteben…:/

  71. @djshootah2: Hát majd meglássuk, azért megnézném, remélem hamar megtudunk róla mindent 😀

  72. @Sammer:
    ha ismet nem aktivaljak az 5in1 chipet, hogy mukodjon az fm radio, nem lesz ertelme felrakni,

  73. Zarjuk mar le ezt az egeszet:)
    Nem kell egymast fikazni!
    Miert nem arrol beszeltek hogy mikor jon a JB es az uj FW? Esetleg hogy mi kerul majd bele es stb stb….
    Ne gyerekeskedjunk!
    Beszeljunk a mindennapi dolgokrol!;)

    U.i.:
    Mindig geohotrol van szo, de tud valaki valamit a Dev-Teamrol?

  74. @Zoltan: Ja, kb, nagyon tetszene, ha végre lehetne rádiózni… Ha már belerakták, akkor előbb utóbb, csak aktiválják alapon, most már lassan lehetne aktiváltatni 😀

  75. @Zoltan:

    Ha te is az Engadget főoldaon pózólhatnál másképp beszélnél.

  76. háthát eleinte én is csak támadtam és ócsároltam az iPad-et, 😀 de igy a videót nézegetve, még ha nem is a legokosabb választás, de azért egy drogos szavaival élve: ” rá lehet menni “. Elég stilusos kis szerkezet lett. A legjobban az USB-t, és a teljesértékű MAC OS-t hiányolom. Bár az utóbbi nem véletlenül nincs benne, elvileg a kezelhetőség miatt maradtak az egyszerűbb, ugyanakkor butább oprendszernél.. Talán meg is tudnám szokni a ” mac iPad OS “-t ha nem kellene mindent az iTunes-on átfuttatni és szinkronizálgatni… Természetesen nem lesz iPad-em :D:D:D

  77. @kim:
    nem ertelek, miert lenne nekem az jo?

  78. @admin: zsir, koszonom szepen 🙂 (K)

  79. @kim: Van akinek ez a fontos… boldogok a lelki szegények

  80. en a magam reszeröl semmi megfogot nem talalok ebben a szerkenytüben.en teljesen elegedett vagyok a jelenlegi iPhone 3G-vel is.

    ez elfer egy nadrag zsebben,de az iPad meg egy hatizsakban,nem is beszelve a jelenlegi hianyossagairol.

    majd akkor lenne ertrelme venni ilyet,ha kitudna valltani egy laptopot,legalab 70%-ban.akkor azt mondom ok.

    ez csak a nagyon nagy fan-oknak valo,es akiknek a peztarcaja korlatlan.

    maga az ipad szep meg minden,de sem telefonalasra nem alkalmas,sem masra.lenyegeben egy kilapitott ipod,amin vagy 5x vegigment az uthenger.

  81. @Zoltan:

    Ha a te hobbid (bizonyára van dolog amit szeretsz és felvidít) által, annak egyik legolvasottabb nemzetközi oldalaira kerülnél, tán örülnél, vagy élveznéd.

    Gondolom jól futsz, vagy gyereket nevelesz, vagy kimagasló windows programozó vagy.. vagy bármi… de valamiben csak jó vagy… hát ne fikázz

  82. @kim:
    nem vagyok exibicionista, igy nem villanyoz fel annak a lehetosege h akarmilyen cimlapra kikeruljek.

  83. mondjuk ebben egyetértünk, engem sem!

  84. Ha jól veszem le folyamatos jelenlétéből az elmúlt hónapokból, Zoltan is webtényező akar lenni, ha pedig így van, akkor jót tenne neki is az Engadget címlapján megjelenni. Ennek nincs köze az iq-hoz, egyszerű tény, hogy segít az ismertségben.

    Nekem se segítene semmit ott megjelenni, de értem, hogy Handrasnak vagy Zoltannak miért fontos. Zoltan nem tett érte, Handras igen. Ennyi, nincs mögötte több. Szerintem.

  85. nagy tömeg, TV-k, reklám. Handrásnak meglesz az első iPad-je.
    remekül felépített marketing, az Apple tényleg ért ehhez.
    minden elismerésem Jobs-nak, aki még mindig tud újítani s megfelelő embereket választani a csapatba.

    a kommenteket nagyrészét olvasni felesleges, de ez legalább reprezentálja az itt jelenlévők érdeklődését, hozzáértését és nem utolsó sorban értékét.

  86. Ez a handras igazán megnézhetné és referálhatná felénk, hogy milyen melyik OSX verzió van az iPad-ján…

  87. @jarodfree:
    uhh ennyiszer meg sosem volt leirva a nevem 🙂

  88. Zoltan, ha nem vagy exhibicionista, akkor nem biztos, hogy jó neked az általad választott út, miszerint információkat akarsz megosztani másokkal.

  89. @Szpisti:
    szerintem most euforikus allapotban van, nem tudna megnezni, olyan lehet most neki mint anno nekem bungee jumping utan 😀

  90. Zoltan, az én nevem is, szerintem jó keresztnév 😀

  91. @jarodfree:
    hm, informacio megosztas az exibicionizmus ?

  92. @Szpisti: Iphone OS 3.2 🙂

  93. Iszonyat, hogy az iTunes milyen lassan működik… Gondolom a szerverek rendesen terhelve vannak…

  94. az a karaj, hogy már van iPad app of the week! 😉

  95. Na hol van az OS 3.2 ? :c

  96. @Kender: Az ablakban… 😉

  97. nekem csak egy kérdésem lenne a jailbreak ki lett már dobva vagy a hot gyerek az tényleg csatlakozót a sötét oldalhoz?

  98. @SzaszaHard: Gondolod, ha már kijött volna az új JB nem volna egy külön cikk neki? Az a minimum, de hogy az sem lehetetlen, hogy fényes nappal tüzijátékot jelentenének világszerte… Szerintem arra vár majdnem mindenki…

  99. haha nem valoszinu 😀 Bar a haja hasonlit Anakin-era a 3. reszbol…Egyebkent sztem teszteli minden platformon hardver es szoftver hibak utan, aztan ha ugy latja, hogy megfelelo akkor adja ki…Bar azt is olvastam, hogy ugy akarja megcsinalni, hogy gep nelkul, csak safarit hasznalva lehessen jailbreakelni es ahhoz keszit szerot, bar sztem ez kamu…

  100. és az untethered JB mere van?

  101. gratulálok az első magyar ipadhez.
    Handrás nekem sem szimpatikus.

    off:
    uhhh én a Csernust kérném meg hogy elemezze itt a kommenteket, egy könyvet is írhatna róla! szépmunka

  102. Amíg handris rá nem bólint, addig nem adja ki geohot a jailbreak-et az biztos!

  103. zoltan, termeszetesen az 🙂

  104. @csabee: 😀 jó poén

  105. már most borítékolom a teszteket (mobilarena, technet, kiskegyed) ahol nem győznek majd hajlongani neki, hogy odaadta nekik az iPadot tesztre! Ami nem mellesleg neki faja reklám..;)

  106. ki ez a handras? megnéztem az oldalát, jó képeket csinál, de úgyamúgy mit tud? lesz saját műsora az rtlklubon a győzike helyén?

  107. a magyar steve jobs

  108. Sztem jo fej Handras. Nullarol indult, sajat erobol lett PRS. A megkeresett penzet ugyan hagy koltse mar arra amire akarja… Kivancsi vagyok a sok fikazos mit tenne ha az o helyeben lenne 🙂 Ugyanigy megcsinalna mindent ami az eszebe jut.

  109. Engem az érdekelne, hogy az új (napokban megjelent) iTunes-ban feloldották-e azt a nagyfokú kép-tömörítést, mert már iPhone-on is nagyon gázosan néznek ki azok a fényképek, amiket iTunes-on keresztül tettem a készülékre.

    iPad-en milyen gusztustalan minőségűek lehetnek akkor már a képek.
    De igazából, nem is az iPad végett kérdem, hanem az iPhone végett.
    Az ember nem is mer belenagyítani egy-egy képbe, annyira lerontja a minőséget az iTunes… :S

  110. Helló! iPod touch jailbreak mikor jön ki????

  111. @iBalint: Ez egy jó kérdés, meg az is hogy miért tömöríti pld a camera rollbol berakott wallpapereket is?? Vicc

  112. mindenképpen respect Handrás-nak !
    jól csinálja amit csinál
    és ebből még profitál is
    az más ha valakit nem érdekel az iPad azt is meg lehet érteni
    de a fikázást nem kellene erőltetni szerintem
    pont

  113. Eladó egy 10 percet használt iPad 80 ezerért 😀

  114. @PieR0: kell 🙂

  115. @Nemes: kb 2óra 16perc múlva jön ki…

  116. @Szpisti: és 20 másodperc…

  117. @Szpisti: Hülye kérdésre méghülyébb válasz… Miért nem kérdezed meg Geohot-ot? Na ő biztosan tudja mikor teszi közzé…

  118. @handras: az iPadodat vagy a frankó megülhető padot?

  119. h t t p w w w.youtube.com/watch?v=5i_aQPG-1nc

  120. És akkor most nálunk mikor lesz?? Azért adott esetben jól jönne egy ilyen 😀

  121. Az apple developer oldalán ezt találtam:
    Note: iPhone OS 3.2 does not support iPhone and iPod touch devices. It runs only on iPad.
    Kar volt varni.

  122. Nem is értem hogy akkor miért hívják iPhone OS-nek…
    de ez tényleg lol

  123. @Kanter: Ez még érthető is, de akkor miért iPhone OS a neve?

  124. @Kanter: Ez igaz? Akkor most már igazán léphetne Geohot…

  125. a handras most volt a nemet rtl hiradoban.

  126. iPhone OS iPad-ra… Érdekes… Ez nem olyan mint 1.6-os benzines motor egy kamionba?

  127. @sztar1: Akkor most be kell sz@rni? Gondolom ott is megcsillogtatta remek nyelvtudását, meg ki kellett sípolni a felét..Vagy valami trükkel lépett fel? (eltüntette az iPodot a hátsó fertályában pl.?)

  128. Na, szóval nincs 3.2…. köszönjük Apple!

  129. Sziasztok!

    Akit még érdekel és szeretne apple termékeket ingyen az szóljon! Van egy oldal ami tényleg nem kamu ahol minden nap adnak egy kérdést és minden kérdésre kapsz 2 ptz-z (ez a pont) + minden napi belépéskor 2ptz. Csak türelemmel kell lenni és válaszonli a kérdésekre minden nap. Az iPad pl 3500ptz ipod touch 8gb 1800ptz 32gb azt hiszem 2800 ptz 64gb 3400 ptz.és még renheteg más pl.: MacBookok stb.. Akit érdekel irjon egy mailt és küldök megjívót. E-mail: v8mark(kukac)citromail.hu

  130. sajnos a kepgaleria nem jelenik meg opera alatt,de biztos jok.

  131. @sztar1: Mindjárt javítjuk!

  132. Akármit mondtok, ez az iPad nagyon szép! 🙂

  133. szép szép, jó lenne egy 64Gb-s fullos jailbreak-elt verza nekem is!

  134. Sziasztok! Tudom nem ide tartozik. Segítség kellene! 3G 16Gb 3.1.2 fwt-mobilos.jb.megvolt.akkumlátor %-os kijelzése után újraindítom és csak a fekete háttér jön elő az almával, nem kapcsol be.Utána power+home gomb nyomva 10mp-ig.újra indul de nem változik semmi.itunes nem ismeri fel,aztán DFU-módba raktam restore az eredeti 3.1.2. betallóztam. (your phone freamwear is allready) ehhez hasonló hibaüzit dob .Valaki segítsen légyszi.

  135. Mar eldontottem, iphone mar kezdetektol van, de MB vagy MBP-ra meg nemvolt penzem, de netezesre stb ez lesz a legalkasmasabb, avagy Must HAVE! 🙂 Remelem jo aron lehet majd itthon is kapni !!

  136. Milyen sok kedves hozzaszolas… 🙂

    Nos: Version: 3.2 (7B367)

    A vpop koszoni jol van, be fogom vamolni, es be fogom fizetni a az iPadek arat. Kulonben hogyan is vehettem volna meg ceges kartyara, sut a joindulat az ilyen feltetelezesekbol.

    Mikor csinaltuk a videot, elore tudtuk, hogy majd valaki bele fog kotni abba, hogy nem tudok angolul. Akkor elmondom, hogy szarra voltam fagyva es mar vagy 7 oraja alltam egy helyben. Ezek utan a video keszitese kozben elkezdtem mondani, hogy mit mondott a csaj, kozben azon gondolkoztam, hogy nem kene angolul, de magyarra nem sikerult, ezert dadogtam annal a resznel.
    BTW: 18 orat beszeltem tegnap meg ma folyamatosan angolul, negyed oras interjut adtam a CNBC-nek, Daily Newsnak, es meg felsorolhatnek 10-et, de tenyleg nem tudok angolul.

    Mi is volt meg? Ja igen, 139 000 fogjuk adni majd az iPodot, ha lesz legalis forrasbol. USA-bol a bekerulesi ar 135000 ft+ szallitas, ergo 140-ert kizarolag feketen afacsalassal lehet eladni itthon, hogy keressen is rajta az elado.

    Asszem ezek merultek fel, a tobbieknek koszi a szurkolast, es aki egyszer megteheti az mindenkepp menjen el egy ilyen launchra, fantasztikus, de tenyleg. Most azt mondom eletem egyik legnagyobb elmenye, es adrenalinpumpaja volt a 9-orai lezudulas a boltba.

  137. Sziasztok! Van valakinek ötlete az előbb leírt problémára? Sürgős lenne!Előre is köszi a választ.

  138. @tyuxar: Felfrissítetted a iTunes-odat 9.1-re?

  139. @Handras: Győzikét sem szereti mindenki, pedig Ő is hasonlóan nagy sztár!

  140. @csabee: És kb. a nyelvtudása és a nyelvezete is hasonlatos..

  141. @Handras: Nyugi Handras, a gusztustalan hsz-ek íróiból csak az irígység beszél… Várjuk az előzetes “kisteszt” videót… Ja, és köszi az OS infót…

  142. @Szpisti: Nem! 9.0-ás az itunes

  143. @Handras: Köszönjük az információkat és a képeket! Természetesen várjuk a videókat, és a további véleményedet. 🙂

  144. @tyuxar: Akkor részemről passz…
    @admin: Mi igaz abból, hogy 3.2 OS nem lesz iPhone-ra? Mert valaki írt itt valami ilyesmit… Megvan, a 129-es hsz-ben…

  145. viszont ha nem lesz 3.2 iphone-ra, akkor johetne a 3.1.3 untethered jailbreak!

  146. úristen legálisan 139-ért??? Akkor most mi lesz a sok nagyszájú IQ huszárral? 😀

  147. A Kuruc.info-t is megnéztem volna iPad-en 😛 (ha már ilyen nagy látogatottságú oldalakról beszélünk.)

  148. Én csak azt nem értem miért kellett ehhez a bolthoz menni a másik két New Yorki store-nál nincs ilyen tömeg ergo órákig sem kell sorba állni . pont

  149. Pffja johetne de gondolom geo még meghuzza a sexy kis bnőjét utána megnézi h jóe ipadra a jb es hetfön miután meglocsolta anyukájat majd belikőrözött kedden masnaposan kiadja xd am pasz de sztem ezen a héten meglesz nah m1 most várunk és fojton onlne twitter. 😉

  150. Jajj már…Hát ez a Geohot fiúú….húzza az idegeinket elég rendesen:D Viszont ha már nem lesz iphone/Itouchra 3.2.0 akkor tólhatná már az untethered jailbreak módszert felfelé a kis oldalára 😀

  151. londonban ma voltam egy apple storeban, nég egy kép sincs az ipadról :S azt hittem legalább kipróbálhatom

  152. @Robertolini: Én még egy tethered jailbreak-nek is örülnék, mivel gyárilag 3.1.3-as 3GS-em van…

  153. @csabee: eszi is a lelked látom hogy a te zsenid nem akar reflektorfénybe kerülni az istennek se.

  154. ez érdekes itt 50 dollárért már lehet bíztosítást kötni iPad-re ,törés,vizes baleset és lopás ! esetére
    ttp://www.worthavegroup.com/ipad

  155. indexesek elrontottak….
    galeria.index.hu/tech/2010/04/03/new_yorkban_mar_kaphato_az_ipad/?current_image_num=5&image_size=xl
    ez nem ipad…
    index.hu minden temaban helyt all 🙂

  156. ja de a masik csaj kezeben… elnezest 🙂

  157. Bocs az offert

    Beleesett a telo a furdokadba, ennek oromere nincs hang vagyis mukodik a hangszoro de ha zenet akarok hallgatni vagy videot nezni akkor az ipodban nem mutatja a hangeroszabalyozo csikot es valami ilyesmiket ir ki higy this accessory not made to work with iphone. Ujrainditas nem segit. Valami otlet?

  158. @excalibur: Sajna itt csak aprilis vegen lesz :/ De a helyi oldalon ugyis kiirnak, ha megjelenne, stb 🙂

  159. @MaRee: gombokkal hangosíts

  160. @Ajven:
    Most már van hang szabályozó csúszka de hang nincs az ipodon belül 🙁

  161. Fejhallgatóval viszont van hang -.-

  162. Sokadik nézés után is csak egy dolog jutott az eszembe a videóról meg a képekről: sok gyökér.. oO Kapitalizmus :S

  163. @MaRee: Kapcsold ki, és jól szárítsd ki. Tedd egy éjszakára egy fűtőtest mellé, azért ne túl közel… Ha szerencséd van, holnapra jobban lesz a szifonod… Ha nem, ….

  164. @Ferrer: Nekem meg az jutott eszembe, hogy de jó nekik, hogy 500$ nekik bagó… Legalábbis a java részének… Itthon meg egy jó havi fizetés…

  165. @MaRee

    ha kiszárítottad, és holnap még nincs hang, akkor próbáld ki azt, hogy a fülhallgatót bedugod és utána kihúzod …. hátha akkor lesz hang, mert a víz miatt még ilyenkor néha száradás utána is van kontakt hiba

  166. Ferrer: mi a tökömért nézted meg többször, ha ennyire utálod?

    Nekem tetszett az, hogy egy cég megünnepel, amiért nála vásárolok. Nálunk utánunk köpnek, ha bemegyünk egy boltba.

    Ennek ellenére egyszer néztem meg a videót.

  167. LOL! Hihetetlen olyan mintha egy olimpiát nyerne meg az ember.. handrás a magyar iPad celeb! 😉

  168. @MaRee: lehet, hogy ultrahangos tisztítástól helyre jönne, na meg kiszáradni is csak szétszedve tud rendesen!Minden jobb szervizben van ultrahangos tisztítás.

  169. @Szpisti: 500 dolcsiert itt is vagy 2,5 napot kell dolgozni. 🙂

  170. Nyugodtan le lehet irigyezni de ez a 6# video orjonges es tapsvihar szamomra egy nagy majomkodas

  171. Ebben a baseball ütős iPad verős videóban már az elején befigyel a kékpolós gyerek aki veszi fel videóra a fehér iphone-jával. Ezt a kék polót meg rajta a jelet az ipad megnyitón láthattuk. Lehet h haveroknak kihoztak egy db-ot, vagy lehet h hibás volt és ment volna a kukába, mert bekapcsolni nem mutatták h be lenne.

  172. @Zoltan:
    voltam mar en is itt ugyan ebben a storeban szoval ennyit az irigysegrol 🙂

  173. Nem vagy te irigy Zoltán hanem egy tipikus negativ luzer balfasz …

  174. En inkabb jol bebasztam csak ugy…

  175. Ezt a sok Kockafejet.
    Én is szoktam gerjedni ezekre a cuccokra na de nem ennyire.
    Még ha valami jó nőről lett volna szó akkor megértem de nem egy féltégláról:)

  176. OFF: A szifon JB nélkül ( ha csak JB-s megoldás van, az se baj) tud működni BT-s autós kihangosítóval?
    Más: akinek iPod toucha van, el tudná küldeni a carrier logot? Mert én kicseréltem másra de nem tetszik.

  177. De ha már iPad, akkor akinek megvan az iPados carrier logo, az is jó lesz. 😀

  178. @Handras: Érdekes lehetett a negyed órás interjú a CNBC-n, mikor az egész mizériáról egy 3 perces összefoglaló volt. Obamától nem kérnek ilyen hosszút, na meg a másik 10 csatorna!Gondolom azért volt negyed óra, addigra nyögtél ki egy mondatot! Vetíts még valamit, várjuk mint a Messiást!

  179. @leo:
    Nem találkoztam még Handrassal, de egyetértek vele :
    – Ha ezzel foglalkoznék, és lenne rá idő+keret , kimennék biztosan.
    – Ha ezzel foglalkoznék, örülnék a Fikamatyiknak, mert addig is rólam szólnak a dolgok.
    – Ha ezzel foglalkoznék szívesen találkoznék Fikamatyi 01 és Fikamatyi 100 között mindenkivel, hogy tanácsokat kaphassak vállalkozási alapismeretekből és angolból .

    Miért van az, hogy nem lehet egy cikket olvasni ( vagy nem olvasni ) nyugodtan ? Ki kötelezett valakit a videó nézésre ? Miért nem tudjuk elfogadni, hogy ez egy iPhone blog, ahol ennek hiányában később lett volna info erről a termékről ?

    Szégyelljétek magatokat érte …

    Ja, és nem kell reagálni rá, nem szólt személy szerint senkinek …

    Boldog Húsvétot Mindenkinek

    …peace …

  180. Nem birtam ki, delutan elmentem a boltba es megneztem 🙂
    Nyomkodtam egy 20 percet es oszinten szolva meguntam. Tul nagy es nehez, de szgepnek viszont kicsi. Ami elsore szembeotlott hogy, a szifonhoz kepest feltunoen lassu, (3GS- hez vagyok szokva) szerintem kb. 20-30%-kal lassabb. A real racing olyan mintha a toyotammal 60-nal kozlekednek, semmi versenyfeeling nincs. A readler bookreaderhez kepest a konyvolvaso is lassu, lassabb a lapozas animacio es az oldalbetoltodesre is tobbet kell varni. A works- os dolgok fajinak, de nem tudok hogy, valodi munkara mennyire jok, en nem hasznalom. A appstoros programokra meg azert kivancsi lennek de így Az alap ficsorok utan en ugy gondolom hogy, nincs ra szuksegem vagy legalabbis meg varok hatha a dzselbrek kihoz belole valami nelkulozhetettlent 🙂 vagy a 2. verzio hatha gyorsabb lesz. Egyenlore tényleg csak egy nagyobb iphone semmi extra, es meg lassu is. Ja es nehez es olyan kezbolkicsuszos fajta erzese van az embernek tőle , de ezen az a fekete tok azert sokat javit. A dockolora meg en nem
    nagyon mernem ratenni, bar Az en asztalomon sosincs igazan tul nagy rend, es en eleg vehemensen szoktam felturni ha nem talalok valamit, szoval durvabb mindennapi hasznalatnal eleg konnyen odalesz szerintem. Ja es az arara meg ugye rajon a 9% tax. Szoval en azt hiszem inkabb a 4G-t varom.

  181. Tök jó lehet az Ipad. egyszer tuti veszek eggyet.

    Bocsánat az OFf- ért, de érdekelne

    A t- mobilnál ugye az iPhone legjobb esetbe Ilon dijcsomaggal lehet venni. Na most az lenne a kérdés hogy az ebben foglalt lebeszélhető perceket pl ( ikon 400 akkor 400 perc ) eszt le e tudom vodással is vagy panonossal is beszélni? Dijmentesen. Mert aszt tudom hogy az SMS eket csak t- mobilossal lehet. De a vodás hives az különben mehet?

    Elöre is koszonom a választ.
    Ipad a király 😀

  182. @senki:
    de legalabb van nevem

  183. david3g.. Tanulj meg a magyar anyanyelveden írni, utána talán kapsz némi segítséget valakitől. És nem belédkötni akarok, de ez már komolyan mondom bántja a szememet(remélem nem csak nekem)! “eszt”
    Túl jófej vagyok: t-moblie.hu 😉

  184. NA eleg a hulyesegbol mar, johet az uj macbook pro!

  185. hello mindenkinek!regisztraltam mar mert olvasgatom a forumot legalabb 1.5 hete nekem egy 3gs 3.1.3 as iphonom van en is nagyon varom hogy kidobja geohot ezt a jailbreak-et olvasom folyamatosan a kulfoldi oldalakat is de en hogy gondolom hogy nem lesz ebbol semmi!meg hogy geohot mar az applenek dolgozik szerintem ez is egy nagy hulyeseg mert hogy egy hacker nem dolgozhat szerintem az applenek mert o torte fel a telefonjaikat es most mar ott dolgozik nevetseges!de nehogy fere ertsetek en is varom hogy kidobja mert legalabb vagy 4 honapja megvan a telefonom es azota olvasom hogy hogy is lehetne feltorni!de meg nem jottem ra!

  186. még 2. Hozzászólás és megvan a 200.
    Egy nap akart nem is rossz.
    Ui;már csak egy

  187. TÉK

  188. 1 Óra és kezdődik a húsvéti játékunk! 🙂

  189. 200!!!
    Am most olvastam geohot twinter-ét vár az ipad kép és azon vagy egy nem is rosz csaj az lenne a barárnője?? mivel már ő is “cölöp”lehet ilyenről is beszélni.
    Am csak ugy beengedik az apple főhadiszálására?

  190. @David3g: Jobban nézd át a T-Mobile-os oldalt, mert nem csak ikon díjcsomagokkal lehet megvenni, hanem majdnem mindegyikkel, sőt néhánnyal részletre is.http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/iPhone3G_arlista.pdf
    Az “iPhone készülékek egyéb díjcsomagokkal” címszó alatt nézz körül, aztán meg a T-Mobile díjszabásban nézd meg melyik díjcsomag mit tartalmaz…
    De ha utánanézhettél volna magad is, ezek közül semmi sem volt/van eldugva…

  191. Hülyék az emberek……..

  192. @Zoltan: Szerintem küldjék el futárral és mellékeljék a videot ahogy hujjognak csomagolás közben,aztán vagy megnézem vagy nem 😉
    LOL

  193. A nyakamat ráteszem hogy még minimum 1 hónapot kell várni a jailbreakkel,elég szomorú….
    Sznt addig amíg ki nem jön a WIFI+3G-s iPad , addig tuti nem adják ki a jailbreaket:S
    Pedig az bizony Április vége felé van :S

  194. Felhígult az iphone-os társadalom.. Milyen jó volt amikor még csak 2G volt. 🙂 Nem ment ennyi anyázás az biztos.


Add a Comment