fbpx Skip to content
Mostantól a Mindmegette iPhone-on is elérhető! Kereshetsz a Mindmegette összes receptjében, olvashatsz érdekességeket a gasztronómia világából, ötletet meríthetsz a receptválogatásainkból!

Mindegy, hogy egy gyors vacsorára, egyszerű édességre, könnyű salátára, hazai ízekre vágysz, vagy egy rafinált többfogásos menüt szeretnél összeállítani a barátaidnak, akár a boltban, bevásárlás közben is keresgélhetsz a receptek közül.

Keress, találj, tárold el, vedd meg a hozzávalókat, és mindenki legnagyobb megelégedésére készítsd el! Jó étvágyat!

  • Receptkereső

A program indításakor a Mindmegette legfrissebb 20 képes receptje jelenik meg, de a bal oldal tetején megjelenő keresőmezőre kattintva tetszőlegesen kereshetsz az összes aktuális receptben. Megadhatsz hozzávalót vagy akár ételnevet is – a lista le- és felgördíthető, sőt lapozhatsz is, ha az első húszban nem találtad meg a kedvedre valót.

A listában látod a recept nevát, árkategóriáját (1-től 4-ig, minél több a pénzérme, annál költségesebb a recept), illetve az elkészítési idejét. Egy adott recept kiválasztása után megtekinthetők a recept hozzávalói, illetve tényleges elkészítési módja.

  • Válogatások

Itt találod a legfontosabb, legpraktikusabb receptválogatásainkat. A lista görgethető, kiválasztás után pedig megjelennek a válogatásban szereplő receptek.

  • Recept megtekintése

Akár a keresőből, akár a válogatásokból elérhető recepteket megnézheted. A recept leírása görgethető. A recept jobb felső sarkában található Kedvencek gomb lenyomásával a recept lementhető. Az iPhone-on maximum 10 recept „tárolható”.

  • Olvasnivalók

A képernyőn a legfrissebb cikkek, blogok olvashatóak. A lista görgethető, a kiválasztott címre kattintva megtekinthető a teljes cikk.

  • Kedvencek

Itt tekintheted meg a „mentett recepteket”.

A kereséshez, a válogatások lekérdezéséhez, illetve az olvasnivalók begyűjtéséhez szükség van online kapcsolatra. Ha már kiválasztottad a számodra megfelelő receptet, akkor az már bármikor elérhető az iPhone-on, nincs szükséged online kapcsolatra.

a Mindmegette csapata

Olvasd el a hozzászólásokat is

50 Comments

  1. Na, végre,mivel kezdő vagyok e téren sokszor jól jön egy bogács főzéshez is! 🙂

  2. Köszönet a Mindmegette csapatának, dobtam is egy 5 csillagot. egyszerűbb mint böngészőn keresztül keresgetni..

  3. szeretek főzni férfi létemre, le is töltöttem, tetszik.

    off: hogyan kell genius listát létrehozni iphone-on? telón, ha rányomok a geniusra, akkor kiirja, h nincs kapcsolodo zeneszám… itunes-ba kell akkor? hogyan? köszi

  4. Eddig nem kaptam választ, talán most. Miért van az, h ha csumára lemerítem a szifonom, és utána feltöltöm, rohadt sokáig bírja, ha még van benne, és úgy teszem töltőre, utána napi 3x kell töltenem?

  5. @Cimp: Az okosak azt mondják, hogy jó teljes merüléstől -100%-ig tölteni. amúgy szerintem tök mind1. napi 3x?! ha reggeltől estig játszol sem jön össze 🙂

  6. @Cimp: Biztos valami nem jo. 🙂
    There’s The Answer For That.

  7. @Cimp: nemtom, inkább örülj neki 🙂

  8. @Cimp: Biztos valami nem jo. : )
    There’s An Answer For That.

  9. @Cimp: Ez jó kérdés, de a lithiumos aksiknak nem tesz jót ha fullra lemerülnek…

  10. szerencsére nekem ez nekem nem kell, mind az agyamba van 🙂 (szakács vagyok 😉 )

  11. @leipsig: Profi is van köztünk? Székelykáposzta bográcsban, marhahússal? Ötlet, tipp, fűszerezés? Ünnepi ebéd haverokkal a természet lágy ölén. szívesen követnék egy profit…!!! [email protected]?

  12. @leipsig:
    Profi is van köztünk? Székelykáposzta bográcsban, marhahússal? Ötlet, tipp, fűszerezés? Ünnepi ebéd haverokkal a természet lágy ölén. szívesen követnék egy profit…!!! [email protected]

  13. @leipsig: En meg telefonszerelo. Megis ezt a telefonos blogot olvasom allandoan. 🙂

  14. Miert nem jelenik meg amit irok ?

  15. Ez megjelent. :S
    Akkor csak Az nem jelenik meg ha valaszolok valakinek?

  16. Igen. Haho Admin, nem jelennek meg azok a kommentek amik a valaszkoddal kezdodnek.

  17. @mynus: Próba, bár nem vagyok admin. 🙂

  18. @mynus jogos! Pedig pont tanácsadásra szorultam @leipsig-töl. Csak egy székelykáposztát akarok összerakni bogácsban, marhahússal. ha esetleg valami jó ötlet van: [email protected]

  19. OFF Behalt a windóz licensz 😛 valakinek valami alternatív ötlete? 😀

  20. @mythbuster: alternatív? irány a bolt 😛

  21. @mythbuster azért bővebben ki fejthetnéd.. xp,vista,win7,régebbi?

  22. @mythbuster:

    ha behalt akokr valsz win7, ilyenkor nemtucc mitcsinálni, tedd újra, és NE telepítsd a biztonsági frissítéseket, mert 60akárhány cracket kiiktat.

    szedj le egy normális cracket, és már jó is.

  23. Microsoft Windows 7 Ultimate X64, eddig jól ment, tört cucc, és valszeg az update-nél behalt! Így ajánlom figyelmébe mindenkinek, akinek még nem nyomott szembe a Win7 2 brutálisan nagy ablakot, és a fekete gyászt, az kapcsolja ki az automata frissitést!

    Jelenleg nem lehet kilőni semmivel! Se 7Loader se semmi!

  24. Mind szep es jo, de ezt nem lehetne offline modon megcsinalni? Ezzel az erovel safarival felmegyek a blogukra es ott nezelodok.. ennek igy ebben a formaban semmi ertelme.

  25. @mythbuster ugye nem RC? én win 7-es vagyok,csontra frissitve!? és semmi.hivalatos,a vista lenne

  26. @mynus: akkor segíthetnél nékem ! 🙂 iphone hátlap csere? vállalod?

  27. @nonoka: Nem nem 😀 b7600, alapból a februári frissitések vannak feltolva!, utána lett frissítve, és ma mikor hazajöttem úgylehet frissített egyet, és elszállt a licensz 😛

  28. @nonoka: igazából semmi extra ötlet/tipp et nem tudok adni… mivel marhából akarod csinálni esetleg egy kis vörösbor elfér benne !

  29. @nonoka: B7600, alapból a februári frissítésekkel, 3 hete van fenn, és azóta folyamatosan volt frissítve, és nem volt, baj, de ma mikor hazaértem, látom, hogy ez önálló életet kezdett élni, és kinyirta magát 😛

  30. KB971033 ezt a számú frissítést nem szabad telepíteni, mert ez lövi ki a cracket

  31. @gepnarancs: a win7re irtam az előzőt

  32. itt egy leírás a win7 bajságról:

    h t t p : / / dl.dropbox.com/u/4792686/Windows%20Updater.pdf

  33. OFF:
    Sziasztok!

    Ma olvastam egy oldalon hogy a 3GS kapható lesz az összes szolgáltatónál. Vodafone,pannon (t-mobile). Szerintetek van ennek valós alapja?

  34. @v8mark: van

  35. Off:
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom, a cydia-ban rendszeresen feljön a belinkelt két kis ablakocskám:
    h ttp://kepfeltoltes.hu/view/100401/IMG_0007_1__www.kepfeltoltes.hu_.png
    h ttp://kepfeltoltes.hu/view/100401/IMG_0008_1__www.kepfeltoltes.hu_.png

    Hogyan lehetne ezeket javítani/kiiktatni?

    Köszönöm a segítséget!

  36. @Atesz: Mert be van állitva az XSellize ropo és most nem elérhető az oldal!

  37. Most vettem észre ezt az appot, a párom máris rárepült az iphone-omra… Amúgy ő nagy mindmegette fun… Köszi, hogy megosztottátok velünk.

  38. Atesz azért van mert a XSellize repo szarakodik és azért írja pár nap és megjavul vagy ha zavar töröld az XSellize repo-t.

  39. Használ valaki ilyet? :

    h ttp://www.vatera.hu/iphone_akkumulator_tolto_hordozhato_164210326.html

    Vélemény?

  40. @gepnarancs: Nekem se talált eddig szinte semmire. Van egy adatbázis, amiből címek alapján rak össze neked az itunes egy listát. Szóval ha nem pontosan van kitöltve az ID3, rögtön cseszheted, de kevésbé ismert előadókkal szintén reménytelen.

    On: Éljen-éljen! Még egy dolog, amire tök jó a szifon.

  41. OFF:
    Sziasztok! Van nálam egy új boot-os 3GS, csak jailbreak-elni szeretném, 3.1.3 van rajta. Valami olyasmit olvastam h a következő bootolásig megmarad a jailbreak, után viszont újra kell csinálni, de nekem már az is elég lenne. Blackrain nem akar menni, kiírja h done, de a telefonon nem történik semmi, csak újraindul. ,mit csinálhattam rosszul?

  42. Rosco jailbreak még nincs 3GS 3.1.3-ra.

  43. jajj, de fontos ez nekünk!

  44. @rosco: Erre a jailbreak-re várunk elég sokan…

  45. @Steev: Én is úgy tudom hogy a lítiumos aksikat nem szabad teljesen lemeríteni, a NiMh-nek viszont jót tesz.
    Ez az infó régebb még a mobilszolgáltatók odalain is fent volt. Jelenleg nem tudom hogy fent van e?

  46. De az iPhoneban Li-ion van, nem?

  47. És a Li-ionnak telleg nem kéne jólesnie a teljes merítésnek… egyrészt tapasztalat, másrészt kémia szakon nem hinném h átcseszik az agyunkat a tanárok 😀


Add a Comment