fbpx Skip to content

Ismét egy új magyar fejlesztés! Az előző postban kitárgyaltuk, hogy a szifon mégiscsak gyerekjáték, most pedig egy rendkívül kellemes logikai játékot mutatnék be nektek.

Ahogy az AnimalsOnIphone -t ezt is Kovács Zoltán magyar fejlesztő készítette. A játék neve MegaBlocks, nem igazán tudom elmagyarázni a játékmenetet, ezért itt egy videó:

Szerintem fergeteges!  Kaptunk 5db redeem kódot, amit a USA store-ban lehet felhasználni.

3db kódot a Facebook MegaBlocks “lájkolók” között fogunk kisorsolni.

1db kódot a szifon.com twitter követők között.

2db kódot pedig a Napi_iPhoneApp twitter követők között fognak kisorsolni.

Aki ki szeretné próbálni, van a játéknak lite verziója is:

Ha tetszik, a teljes verziót itt vehetitek meg: iTunes

Olvasd el a hozzászólásokat is

54 Comments

  1. Ez kicsit Bejeweled-re hajaz. Ennél a Montezuma (h t t p://gamedroid.net/2009/03/the-treasures-of-montezuma-iphone-review/)1000X szebb és jobb. Ja, és az sem egetverően drága ($1.99).

  2. @taky1974: Lehet, de nem magyar fejlesztés. Ha van 5leted nyugodtan elmondhatod itt és a fejlesztő megpróbálja teljesíteni a kívánságod.

  3. Sziasztok!

    Off: Szerintetek mennyire biztonságos a Sn0wbreeze 3.1.3. JB progi??? Próbálkozott már vki esetleg? 3G-re kellene, a külföldi oldalak elég meggyőzőek voltak, és minden windows alatt.

    Köszönöm

  4. A lényeg lemaradt: a Sn0wbreeze v1.5.1 ről lenne szó! Mert az oldalon nem találtam infót róla!

  5. @admin:

    Ötlet:
    Jobban kivitelezett grafika,
    Mozgalmasabb játék,
    Történet a játék során,
    Tehát legyen olyan mint a Montezuma 🙂

  6. Kicsit Bejeweled-re hajaz valóban, mivel szines négyzetek vannak ebben is, amiket 3,4,5ös egységekben el lehet tüntetni, de itt nem forgatsz két elemet, hanem tologatsz, és szerintem izgalmasabb ez és jobban lehet logikázni, ott meg csak droid módon keresed a következő lehetőséget.. itt lehet taktikázni, készülni a következő utáni utáni …. mozdulatodra…
    szerintem fantasztikus 🙂 amióta megvettem (tegnap) már több órát játszottam vele 🙂 Kedvenc játékom, már a FlightControl mellett a főoldalon van a MegaBlocks 🙂

  7. @taky1974: Nem próbáltam, de lehet alá tenni ipod-al zenét?

  8. @taky1974: szerintem Montezumaból egy elég…
    Szerintme a grafikája nem gáz, sőt egész jól illik ehhez a játékhoz…

    Én esetleg egy új módot kérnék 🙂 Ahol mondjuk spceiális alakzatok is adnak valami plusszt… pl kereszt, L alak…
    esetleg szinkombinációk 🙂 De a történetes mód sem lenne szar 🙂

  9. @Eyesis:
    Akkor Te még nem igazán játszottál sokat a Montezumával. Ott is kell logikázni, nem mindegy melyik 3-at forgatod össze, nem mindegy mikor robbantasz, mikor kapsz plusz időt, stb…
    Ráadásul grafikában kb. PAC-MAN vs. Need for Speed SHIFT.
    De persze nem akarom bántani, hiszen magyar alkalmazás. A miénk és szeretjük így is.

  10. @Eyesis: Történetes: És akkor jött a kocka… nagy volt és erőteljes, tudja, hogy kék színével mindent megváltoztathat, de csak akkor, ha zöldek kevesebben vannak… sent from my iphone

    ilyenre gondoltál? 😀

  11. @admin:

    🙂 Soha nem tettem egyik progi alá sem zenét, de igazad van nem lehet alátenni. Ez egy óriási hiányossága a Montezumának. Vissza is kérem a pénzemet. 😀

  12. @admin:

    😀 Elég gáz, hogy csak ennyi a Story benne. 😀

  13. előszőr 2 szin van, aztán jön a harmadik és célja az anarchia 🙂 meg kell akadályozni, de később követőt talál , már 4 szin harcol az üres játéktérért 🙂

    lehet bejeizes tök független története is… és a “küzdelem” lenne ez a játék…

  14. @taky1974: A zenét illetően csak azért kérdeztem, mert nekem van egy játék ilyen űrhajós, amit megvettem és saját zenével állat.

  15. @taky1974: milyen engedékeny vagy egy külföldi drágább progammal szemben…

  16. @Eyesis:

    Nem engedékenység kérdése. Egyetlen zene sincs feltöltve az iPhone-ra, mert nem hallgatok rajta zenét. Navi közben sem hallgatok.

  17. @Eyesis:

    Meg hát kemény 250Ft a különbség. 😀 Az már 1 kenyér is lehet akár.

  18. Helo Admin!
    Miért vár engedélyre a kérdésem? Csak mert válasz semmi sem jött rá, csak angolul, hogy ” Your comment is awaiting moderation. ” !

  19. De mondom, nem fikázom, én ilyet sem tudok alkotni! Főleg az a jó, hogy magyar!
    Csak leírtam a véleményem. Béke!
    De én is megveszem no. 🙂

  20. @taky1974: taky1974 nyilván, ha van 5let meg ilyesmi akkor a fejlesztő érdeke is, hogy megcsinálja és még többen használják a programot. Biztos vannak ennél jobb programok is, de ugye szeretjük a magyar fejlesztőket, mert nekik és nekünk is jó, ha vannak.

  21. @admin:

    Így is van! Hajrá magyarok!
    De azért a grafikán javíthatnának… 🙂

  22. @admin:

    Szolgálati közlemény (mert nem olvasol e-mail-t, vagy csak nem válaszoltok rá):
    Meg még egy! A TomTom tartóra nem válaszoltatok. Oldalt kiadó a hely. Mennyibe kerül oda egy hirdetés? Vagy itt senkit nem érdekel a TomTom tartó, csak engem? 🙁

  23. @taky1974:
    Nekem momentán itt a forumban sem ír vissza egy helot se…érdekes egy közösség ez itt :S Vagy lehet én kérdeztem butaságot? Nemtom…

  24. @taky1974: Válaszoltunk, meg kértünk tőletek telefonszámot, csak közben jött egy levél, hogyy jön be itthon a mediamark meg electrowordbe erről, délután továbbítom neked, és akkor majd össze beszélünk, hogy milyen áron és hogy lehetne kirakni.

  25. @admin:

    Ok. ugyan az a szállító, csak össze akartalak hozni benneteket.

  26. @Atesz!: Azért nem válaszoltam és azért kerültél moderálás alá, mert a sn0wbreeze-t nem a dev-team csinálja hanem egy srác és nem éppen megbízható, ezért nincs is róla cikk. A devteam és geohot munkáját is lemásolta, és több probléma volt már azokkal a fw-ekkel amit azzal a programmal csinálsz. Naponta 20-30 embernek válaszolhatnék így, és sajnos erre nekem nincs kapacitásom, aminek van értelme kivan rakva az oldalara.

  27. @admin:

    Aszasz 🙂

  28. @admin:
    Kapok 1-et tesztre, majd írok egy szösszenetet Nektek is ha kell…

  29. Admin: köszönöm a kimerítő választ! Hát én a cikkezéshez nem értek, de ha legalább lenne kint pár szó róla, hogy “Nem ajánlatos használni” stb… akkor nem kérdezné meg napi 40 ember! Mivel ez is iPhone témakör, jb dolgok… Hát ti tudjátok mindenesetre! Köszimég1x.

  30. @taky1974: okés 🙂
    @Atesz!: Még csak a nem ajánlatos használni címmel sem szeretnénk reklámozni a nem használható dolgot. Ezért csak arról írunk aminek van értelme. Meg sajnos mindenről mise írhatunk.

  31. Sziasztok!! Off de megoldást sehol nem találtam az iphoneom (gs) a nap folyamán véletlenszerűen hangosan csipog amikor ezt teszi a képernyő kéken villan egyet… ez sztetek mitől lehet???

  32. Ez a játék hatalmas. Kicsit a grafikát kell feltúrbózni és kész lesz.

  33. @admin: kéne egy GYIK vagy kezdők szótára vagy valami hasonló menüpont ahol az ilyeneket 1 sorban el lehetne intézni!?

    Amúgy nekem is a grafikával van “gondom”! picit lehetne élettel telibb! no meg a háttér valami más! aztán egy hang kikapcsolás lehetőség, mert hazafele jövet 1000 hallgattam a prodigy-t és közben próbáltam a játékot és majd megsüketültem(a zene mellett is) az üveg törés hangnál az elején! Jah és még egy tanács a fejlesztőnek: a lite verzióban külön írja a lite verziót (megablocks lite) mert ha az ember rákeres arra h “megablocks” akkor a lite verziót nem dobja ki!
    nah meg most néztem meg a score-s részt! a név beírást is máshogy kéne mert ez így elég érdekes, bár aki szereti a retrót… 🙂 !
    de azért és persze hajrá magyar fejlesztők! 🙂

  34. Engem nem zavar a grafikája, ellenben az, hogy ha kapok hívást nem megy pause-ba, és játék végén egyből nem tudom submitolni az eredményem, meg ha időre csinálom és a végére már nincs egyik színből sem 3db, de van még speciális négyzetem, akkor bedobja, hogy game over, ezek jobban zavarnak 🙂 de Zoli megígérte, hogy javítja ezeket 🙂

    Zoli: amúgy miért villan egyet mikor tölt a játék az elején? Persze nem zavar, csak érdekel, mert más játékoknál nem láttam ilyet…

    A gombfoci meg ez a kedvencem, de az a pokergép is le tud kötni nagyon 🙂 kár, hogy az állatosból már kinőttem 😀

  35. Én csak azt az egyet nem értem, hogy egy “magyar” fejlesztő miért nem írja program nyelvét magyarul is. Mibe telne szerintem nem sokba! Lásd: pmgapps, t-mobile, sanoma Budapest Ő nekik miért sikerül a magyar nyelvet belecsempészni a progijaikba?

  36. index.hu/tech/2010/03/02/beperelte_az_apple_a_google-telefon_gyartojat/

  37. Hali!

    Valaki, aki a T-Mobile-nál dolgozik, vagy volt már dolga egy új cserekészüléket átvenni a T-ben, az írjon legyen olyan szíves! Előre is köszönöm!

    Üdv.

  38. Mi alapján dől el, hogy melyik magyar programokról van ismertető ezen az oldalon?

    Kohi: azért, mert iszonyat macera kétnyelvűre megcsinálni egy programot, valamint az apple rendszerében kétnyelvűként kezelni és egy csomó újabb hibalehetőséget szül. Magyarország pedig kis piac, ezért a pár vevőért nem éri meg a szívás. Max akkor érdemes a magyar nyelvet is beletenni, ha amúgy is soknyelvű a program, de külön az angol mellé nem.

  39. Most akkor nagy durranás várható? Mert manapság egy normális hír sincs 🙁

  40. @rohamcsiga: Köszönöm a válaszod, de akiket felsoroltam és akiket nem azoknak megéri? Nem vitatkozni akarok, de mégis…
    Gondolkodjunk…

  41. @rohamcsiga: Igazából semmi. Ha egy jó kis motivációs levél jön, vagy a progi jó, akkor kirakjuk. 🙂

  42. @Joker: Hali! Nekem volt már szerencsém ilyen dologban, mit szeretnél tudni?

  43. @Dodo: Milyen papírokat kér a T-Mobile, amikor új IMEI-s telefont kapsz csereként? Elég fontos lenne, remélem tudsz segíteni! Köszi!

  44. Nekem annyi volt hogy elromlott telo, bevittem szervizes próbálgatott valamit csinálni de nem sikerült neki semmi. Elkérte a számlát és a szerződést, írt egy jegyzőkönyvet és elküldték valami központi szervizbe ahol megnézték. Ők se tudtak mit kezdeni vele ezért kb 2-3 hét múlva értesítettek és egy teljesen új készüléket kaptam. Bementem bevittem a papírt amit kaptam mikor leadtam telot és az új készüléket adta is a srác, aktiválta és már mehettem is.

  45. @Dodo: Tőlem, amikor leadtam csak egy garanciapapírt kértek. Nem tudom milyen egyéb papírt kérhetnének! Köszi a segítségedet!

  46. Mást nem fognak kérni.

  47. @Dodo:Akkor jo! Köszi a segítségedet!

    Üdv.

  48. TIME módban 48 lett a rekord 🙂 és én csináltam 🙂 jeee 🙂

  49. @Dodo: Még annyit kérdeznék, hogy egy komplett dobozt kaptál (fülhallgató, töltő, … mindennel együtt) vagy csak maga a készüléket?

  50. Na mi az? Senki nem tud megdönteni? 🙂
    48 azért elég hard, mi? 🙂

  51. @Eyesis:

    Nekem 342. Megdöntve. 🙂
    Most így jó? 😛


Add a Comment