fbpx Skip to content

Jó reggelt mindenkinek!

Kávé/kakaó/kalács mellé jöhetnek a szifonos információk?

Nos, kezdjük is frissült a Qtweeter, azok akik nem ismerik, egy nagyon gyors tweeter és facebook alkalmazás, tulajdonképpen a statusbárból lehet meghívni és azonnal “megosztani”.

Érdemes a videót megtekinteni. Ebben a videóban láttam a copy-paste résznél egy olyat, hogy TinyURL, keressetek rá a cydiában egy ingyenes beépülő, amivel linkeket rövidíthetünk. Nekem egy pastebin.ca-ra lenne szükségem, ha nagy szöveget akarok pl kimásolni valahonnan, akkor azt oda egy kattintással feldobja és megkapom a pastebines  linket, amit megoszthatok.

Saját Apple tapasztalat:

Tegnap leveleztem az Apple-el. Egy nagyon régi és kedves ismerősöm László, abban a sajnálatos helyzetbe került, hogy elfogyott az Autherizálható computereinek száma. Tehát elérte az 5db-ot, és pár héttel ezelőtt lecserélte a gépét. Természetesen erre nem figyelt oda és nem vette ki a gépét, nagyobb alkalmazást pl iGO frissítés nem tudott letölteni a telefonjára. Hát mit volt mit tenni, fogtam írtam az Apple-nek, hogy ugyan segítsenek nekünk, mert a gépeket május 1. nem tudjuk deautherizálni. Az volt oda írva 24h belül válaszolnak, hát más tapasztalat alapján ebben nem bíztam mondom 1-2 hét legalább. Legnagyobb meglepetésemre 4h múlva már ott csücsült a válaszlevél, és a megoldás a postaládámba, kedves Apple-ös kolléga kivette az összes computert és megköszönte, hogy írtam neki 🙂

Dear Laszlo,

Welcome to iTunes Store Support. I am Praveen. I am glad to assist you. I understand that you would like to de-authorize the computers that are authorized with your account as you bought a new laptop. I am more than happy to help you.

I have de-authorized all computers associated with your iTunes Store account. You can now reauthorize the computers that you intend to use.

Teljesen pozitív tapasztalat, azt hiszem még több ilyet!

Próbáltam még vadászni valami értelmeset, de nincs, úgy hogy reggelre ennyi, majd kaptok Vendég Bloggert mert az is van. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. Uff! Ilyen de-authorized problémám nekem is volt, de a Google barátom segített benne! Azóta már csak nekem is egy computerem van Authorized!

  2. @hohand: arra gondolsz, hogy nekem állandóan mikor sync-elem a szifont, akkor kiirja, hogy “49 application is not autohorized”, és akkor ilyen hülye folyamat jön.

    ez nem akadályoz semmiben.

  3. Ilyen gondom nekem is volt, de van egy lehetőség a belépés után! Bár évente csak egyszer te is törölheted az összes gépedet!

  4. @Mad6: Igen sajnos csak Május 1. tudtuk volna ezt megoldani, így kénytelenek voltunk lépni az Apple felé.

  5. Nem tudom, nektek hogy van, de én az iTunes-ba tudom törölni manuálisan az authorized gépeimet, mindenféle Apple levél nélkül 😀

  6. Hi.Keresem ezt az appot a storeban de nem találom:-(

  7. sziasztok segítségeteket kérném!! windows 7 van a gépemen és azt kérdezném hogy van e megoldás a total Commander használatára mert nem megy!! ja és az Itunes-sem!!köszönöm

  8. @zsolti003: Mi nem megy a total commanderen meg az iTunes-on?

  9. @zsolti003: nálam simán fut mindkét általad említett progi, WIN7 prof HU az OS

  10. @kassyf14: mert valószínűleg neked 5 géped van authorizálva jelenleg, és az elmúlt egy év során nem deauthorizáltad az összeset. ha kevesebb, mint 5 géped van authorizálva, vagy 1 éven belül már deauthorizáltad mindet, akkor nem jelenik meg rá opció.

    @athis: talán mert cydia-s…?

    @zsolti003: mégis mi nem megy? én is win7-et használok már a 6801-es build óta, és soha semmi baj nem volt vele, se totalcmd, se itunes…

  11. @Jadeye: Gondoltam vmi turpi@Jadeye: ág lesz a dologban:-)))))Köszi

  12. @zsolti003: talán mind2 rossz verzió

  13. Valaki tudna segíteni?
    Van egy 3.1.2 új iboot.-os iphone-om.Kicsit belassúlt és szeretném újra feltenni rá a 3.1.2-es Firmware-t. Erre hogy van lehetőségem?

  14. @danydelay: hát én nem biztos, hogy hozzányúlnék. max akkor, ha cydia-ban írja, hogy megvan az ECID shsh 3.1.2-höz. ha nincs, akkor ne nyúlj hozzá.

  15. hali
    Kérlek segítsetek nekem, hogy hogyan lehet kitörölni az itunes-ban a authorized gépeket, mert én már nagyon régóta szenvedek ezzel és egy igazi megváltás lenne, ha ez sikerülne! Köszi

  16. @kassyf14: hali
    Kérlek segítsetek nekem, hogy hogyan lehet kitörölni az itunes-ban a authorized gépeket, mert én már nagyon régóta szenvedek ezzel és egy igazi megváltás lenne, ha ez sikerülne! Köszi

  17. bocsi a többszöri beírásért, de nem frissített a gépem!

  18. @Jadeye: akkor inkább még várok türelmesen a 3.1.3 JB.-re 🙂

  19. @LeBron911: Ha az iTunesban a store- részbe mész akkor jobb felül látod a felhasználó neved. Ott tudsz kattintani, hogy Account, és a megjelenő oldlon találsz olyat, hogy authorized computers, vagy deauthorizing, vagy ilyesmi. Ott lehet törölni minden gépet egyszerre.

  20. @kassyf14:
    ÖRÖK HÁLA! Köszönöm!!!!!

  21. @Jadeye: nem tudom miért de nem megy!!nem is jelzi a gép az iphone-t valohol a neten láttam is, hogy a windows7 nem futtatja az itunes-t!!köszönöm a segítségeteket!!

  22. @LeBron911: attól még, hogy kétszer leírod ugyan azt, a válasz már ugyan úgy szerepel pár kommenttel korábban…..

    @kassyf14: de ahogy leírtam, erre csak akkor van lehetőség, ha már van 5 authorized gép, és egy éven belül nem nyomtad még rá a deauthorize all-t, mert különben NEM jelenik meg ilyen opció!

  23. Valaki tudja milyen téma van az embör iPhone-ján?

  24. @zsolti003: az egy marhaság, hogy a win7 nem futtatná az itunest, mert mondom, most is épp arról hassználom… újratelepíteni próbáltad már? mármint először az itunes-t, utána az egész windowst. mert az itunes igenis működik win7 alatt. ha nem megy, akkor a bibi nálad van.

  25. *használom (egy “sz”)

  26. @Jadeye: megpróbálom újrarakni! én tudom,hogy az én gépemmel van a gond!! nem írtam ,hogy a win7 a SZ*R 😀 próbálom kiküszöbölni a hibát!! köszönöm a segítséget

  27. Sziasztok! Talált már vki letöltési linket az új igo 1.2.1 full EU verzióhoz? Ha igen pls ossza már meg velünk is… 😀 Thx

  28. @admin: Hogyha már ugyanazt a gépet többször is authorizáltam, mert ujra kellett tenni, és mindig ujra és ujra, kb már csak egyszer lehet ujra..az apple segítsége nélkül visszamenőleg lehet deauthorizálni az összes gépet?

  29. @iisanyii: kb háromszor van leírva csak itt, hogy lehet, és az is, hogy hogyan, meg hogy mikor. pl 10., 19., 22. hozzászólás…

  30. @Jadeye: okok köszi, nem is ovlastam bele a többibe…:)

  31. @Enigma: te nem kaptál értesítő linket a nav&go-tól ?!

  32. @draft: ez jo 😀

  33. Sziasztok
    Lenne egy idevágó kérdésem. Tehát nekem is kellene egy emailt dobnom appleéknak, és tegnapi délutáni keresgelesem ellenere se sikerult egy fia email cimet sem talalnom. Így ha vki esetleg tud hozzajuk vmi elerhetoseget azt nagyon megkoszonnem( a [email protected]– on kivul XD ), de ha vki esetleg ravilagit h a honlapon hol talalok ilyesmit, nekem az is maga a tökély.
    Köszi


Add a Comment