fbpx Skip to content

Kedves Navigálók!



A problémát sajnálattal tapasztaltuk mi is: az 1.2-es frissítésben a teljes Európa csomagban egy hibás hivatkozás miatt nem jelenik meg a Magyarország térkép. A megoldáson gőzerővel dolgozunk, és mielőbb szeretnénk feltölteni a javított, 1.2.1-es verziót. Ezt még az App Store csapatának egy kötelező tesztelés alá kell vetnie, de reményeink szerint napokon belül így is ki tud kerülni a program.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, reméljük a frissítés kárpótolni tud mindenkit.

A javítás megjelenéséig felfüggesztettük a termék letölthetőségét.

Ha valaki már letöltötte a hibás változatot, kérjük, küldjön egy email-t a iphone.update[kukac]igomyway[pont]com címre, és amint elérhetővé válik a javított frissítés, emailben értesítjük (február 22-e, 13 órától él az email cím).

Köszönjük a megértésüket:
A Nav N Go csapata

(forrás)

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Kár, hogy egyáltalán megtörtént az eset. 🙁

  2. És akkor ebben lesz utcanév bemondás?

  3. Mindenki hibazhat

  4. szégyen

  5. igen ez necces…hogy pont a magyar maradt ki…egész normálisan reagáltak rá…máshogy nem is lehetett volna…várjuk a legjobbat:)…max ez jo ok lesz rá, hogy egy kicsit jobban odafigyeljenek…

  6. Hogy tesztelhették ezt a programot, ha magyarországi magyar alkalmazottak nem vették észre a hibát???

  7. bakker srácok.

    Értelmezzük már, amit olvasunk. Benne van a magyar, de egy hibás hivatkozás miatt nem jelenik meg. Tehát nem kihagyták belőle, senkinek nem veszett el a magyar térképe, aki megvette, csak a hiba miatt nem jelenik meg.

    Ez hiba és gáz, de csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.Szerintem korrekt a reakciójuk és az is, hogy figyelik a fórumokat…

    Mondom ezt úgy, hogy én még mindig Navigont használok 🙂

  8. PDAFan gondolom úgy értette, hogy mielőtt kiadták az 1.2-es változtatot azt is tesztelték. Mivel magyar cégnél magyar ember magyar földön tesztelte, így elég furcsa hogy pont a magyar térkép hiányát nem vette észre. (jó jó a hivatkozását..)

  9. agyon nagyon megköszönném ha valaki belinkelne egy olyan linket ahol fentvan egy olyan !!! 3.1.3 !!! .ipsw ami már jailbreak-elve van meg benne van a cydia is a függetlenítés nem érdekel előre is köszönöm szépen

  10. ja és itunes 1606 os hibára tud valaki valamien megoldást vagy hogy mitől lehet??????

  11. OFF: a cydiám elkezdett kilépőset használni magától (3g, 3.1.2, blackra1n, pannon gsm)
    jelenleg linux rendszeren vagyok de amiket tanácsoltak: így a bigboss és cydia.list törlésket átnevezéseket és módosításokat.

    Egyik sem hozott sikert.

    De arra gondoltam, hogy blackra1n-nel telepítem újra.
    Kérdés: lehet e ettől a telónak baja vagy nem?

    Előre is köszi

  12. És az által, hogy felfüggesztették a letölthetőségét elejét vették annak is, hogy még több negatív hozzászólás, illetve lepontozás érkezzen.. persze ez már csak kötözködés.

  13. @cruelcoyoti: arra tippelek hogy custom fw-t akartál feltenni, de nem ment. erre van az iREB, töltsd le, keress utána, DFU módba kell tenni a telót, utána ireb megnyit, rákattintasz a telod tipusának ikonjára, aztán a telodon fehér lesz a kijelző, ezután rádug itunesra és shift restore. remélem érthető voltam:) ez az egész ireb azért van hogy kiküszöbölje a hibákat 1600-2100 -ig!

  14. @jarodfree: igen, na de magyar ember tesztelte, és nem vette észre hogy Mo. helyén puszta van ?:D

  15. Segitséget kérnék.
    Milyen programot kell feltennem hogy iDiskkkel lássam az egész fájlrendszert?

  16. @gboszi: nem hinném, tudomásom szerint csak a Ny-Európaiban van

  17. iREB nem jő 3gs nincs benne !!!!! nem hiszem el hogy nem lehet a 3gs-t jelbrékelni meg egy sza-os cydiat rárakni a 3.1.3-alatt hellllllp !!!!!!

  18. sziasztok tudja vki hogy a tomtom-ba hol találom a térképeket és hogyan tudok 2 alkalmazásból 1 használhatót csinálni mert hiába van nyugat europa meg kelet nem tudom beállitani hogy németországba hova akarok menni. thx

  19. Tojok az App Store csapatának a kötelező tesztelésének leveses tányérjába. Ha ezek a komoly tesztelések olyanok lennének, (vagy ezek után talán nincs is semmi komoly de komolytalan tesztelés sem) akkor nem lehetne ekkora hibát elkövetni ráadásul az egyik legdrágább app esetében. Bele se gondolok mi van az 1 dolcsis app tesztelésével.

    Megírta valaki a Steve bácsinak hogy mennyire lehet komolyan venni a mániákus protekcionizmusát a jövőben?

  20. 1. Ha én hibázom, szankciók: – elbocsátanak, fizetéslevonás, fegyelmi… még ha bocsánatot is kérek utólagosan a felelősséget nekem kell vállalni!
    2. Ez nem az első…
    3. Hosszabítsák meg az ingyen frissítés jogának a hosszát…
    Egy éve használom nem tértem át máshoz, jó a program de ez már sok, tegnap pont kellett volna…

  21. Ezt kaptam most:

    Kedves iGO My way felhasználó!

    Már letölthető az App Store-ból az iGO My way Európa csomagjának módosított verziója, amelyben a korábbi hiányosságot kiküszöbölve már látható a Magyarország térkép.

    Még egyszer elnézést kérünk a hibáért! Reméljük, hogy kárpótolnak majd az iGO My way új verziójában található legfrissebb Navteq és a Top-Map európai térképek, valamint a többi újdonság.

    Üdvözlettel:
    a Nav N Go csapata

    Péter,

    o2.info.hu


Add a Comment