fbpx Skip to content

Bizony-bizony, ismét eljött február 14., a szerelmesek ünnepe, amikor igyekezzük párunkat valamivel meglepni és kicsit nagyobb figyelmet szentelni neki, mégha ennek az év többi napján is ugyanúgy kellene (vica-versa) működnie. Na de most ne menjünk bele eme nap létjogosultságának megkérdőjelezésébe, hanem inkább nézzük, hogy milyen appok lehetnek hasznosak erre a nemes alkalomra.

Ha úgy gondoljuk, hogy nincs is jobb ötlet annál, minthogy elvigyük kedvesünket egy jó kis mozira, akkor a Mozi24 nevezetű magyar appot nekünk találták ki. Ezzel könnyedén böngészhetjük a premierfilmeket, illetve a mozik teljes filmkínálatát (természetesen szokás szerint van Valentin-napra időzített nyálas förmedvény, de annál még a The Wolfman-t is szívesebben ajánljuk nektek).

Bár ha jobban belegondolunk, ha már Valentin-nap, akkor mégiscsak kettesben kéne tölteni és mivel lephetnénk meg leginkább a másikat, mint egy finom vacsorával. Ha van némi angoltudás a tarsolyunkban, akkor érdemes beszerezni a hangzatos nevű Valentin Day’s Recipe nevezetű appot, ami összesen 140 receptet tartalmaz. Ha nem akarunk iTunes-ozással fáradozni és sürget is az idő, akkor a Mindmegette oldala lesz a legjobb választás (lvl 1 cookingosoknak is).

Slacker Radio abban lesz nagy segítségünkre, hogy családalapító zenéket szolgáltasson fülünkbe a romantikus csatornáinak köszönhetően. Persze más rádiós app vagy a telefon iPod részébe felpakolt kellemes zene is megteszi.

Az eFlowers alkalmazással telefonon megjelenített ajándékot küldhetsz kedvesednek egy szívhezszóló üzenettel karöltve, de mindenki jobban teszi ha marad a hagyományos verziónál.

Végezetül ha további romantikus tippeket szeretnétek, akkor töltsétek le a Creative Romantic Ideas nevű appot, de véleményem szerint erre senkinek se lesz szüksége.

u.i.: azért mellékelünk egy Kámaszutra-appot is, csakhogy lássátok hogy mindenre gondolunk 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

28 Comments

  1. xd van benne bár egész jó szófordulat.

  2. naaa! az a Valentin nap c film nem is annyira nyálas! 🙂 egész szórakoztató!

  3. igyekszik az ember 😀

  4. @nkAAA: Like 🙂

  5. @admin: bocsi kis off de pls nézzétek meg a gmailes e-mail fiókotokat mert írtam és fontos lenne köszi

  6. Kép–>halál1es 😀

  7. Lool 😀 kámaszutra app hát ezen szakadtam :DDD

  8. Nem árt bővíteni az ismereteket 😀

  9. Sziasztok!
    Off: elég régen jártam már itt, egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg 3.1.3 as szoftra frissítek, van-e lehetőségem Windows alatt JB-kelni?

    Köszönöm szépen a segítségeteket!
    Üdv.

  10. A Mozi24 egész jó csak lehetne benne több mozi, és trailerek minden filmnél.

  11. Arra ott a Youtube szvsz 🙂

  12. Sziasztok!
    Egy picit off: tud valaki Appulo.us alternatívát, mert sajna lehúzták a rolót :S

  13. atesz88@: nem!

  14. zsoltee@: Apptrack

  15. @zsoltee: Apptrackr.org

  16. @Yogi: Nyertél 🙂

  17. @Yogi: örök hála

  18. @kistudo: akkor jelentkezek a dev-teambe,ert enekm bizony sikerült! 😀

  19. @atesz88: Redsn0w legutolsó releasel lehet JBelni úgy ahogy annó a 3.0.1-t. Feltolod a 3.1.3-t viszont amikor a redsn0w kéri az ipsw-t te a 3.1.2-t adod meg.

    @H2CO3: Te nagyon okos lehetsz 😀

  20. @The Hypeboy: Csak annyira, mint Te (mivelhogy u. úgy csináltam. 😀 )

  21. Off
    Medevil írta twitteren, hogy Holnap vagy holnapután a Cydiában megjelenik az iBluenova!

  22. @SzifonPatron: Reméljük nem lesz bugos. Ha jó akkor én pl megveszem. Bár nekem annyira nincs szükségem, de ha cydia store-os, akkor több telefonra is fel lehet rakni egy acc-al.

  23. @admin: Ha meg bugos lesz, akk marad az iBluetooth. 😀 Vajon a beyouriphone repoban mikor lesz meg? 😀

    Más: appulo.us végleg lehúzza a redőnyt. Kár érte.

  24. Én is tuti megveszem! Ez az amire azt mondom, hogy nagyon megéri az árát! Remélem azért 2 ezer Ft alatt marad az ára. Elvileg nem bugos, asszem 4 bétája is volt szóval oda-vissza jó ki volt tesztelve. Majd kiderül ha használjuk, hogy mit tud.

  25. Sziasztok! Oriasi nagy problemam van! A 2G-s iPhone-omra felszerettem volna tenni a Firmware 3.0-t de elotte DFU Modba tettem a telot. Nem sikerult utana a restore! Kerlek segitsetek! Nem jelenik meg a merevlemez, csak az USB-s ikon!

  26. Csak nálam hányt be az AndroidLock, vagy másnál sem megy?

  27. @dokk:
    melyik van fenr 2.x beta vagy 1.x?

  28. @zoltan: 2.xx és nem megy. volt reboot, un és reinstall de semmi, nem működik.


Add a Comment