fbpx Skip to content

Fejlesztünk, fejlesztünk, mármint nem mi, hanem ők. Újdonságok jönnek, volt pár nap az elmúlt héten amikor jóformán semmi sem jelent meg a szifonra, persze mi tudtuk ez csak ideiglenes állapot. Első körben megemlíteném a Nike+ Projectet.

A Nike+ Project tulajdonképpen egy futáshoz való segítség, ami a 3GS-ben alapból benne van, illetve az újabb itouchokban is, de a régi 2G/3G/1gtouch-ot egyáltalán nem támogatja.

Olyan szinten nem támogatja, hogy ha veszek egy Nike Sensor-t és egy chip-et, az megy a régi iPoddal, de 3G-vel nem. Nem igazán értem ennek mi értelme, hogy az Apple nem engedélyezi. Ha megveszed hozzá az összes felszerelést, akkor is ki írja a telefon, hogy nem megy. Nos erre lassan megoldás születik, SŐT már van megoldás.

Mymojo kolléga nem kis dolgot vitt véghez, sikerült használhatóvá tenni a Nike+ Sensort egy iPhone 3G-n!

Nos, ez még nem egy Cydia csomag, de aki kedvet érez hozzáfoghat és tesztelheti a megoldást, remélem ezek után az Apple is elgondolkozik, hogy egy firmware-be belerakja, és nem kell majd hackelni hozzá.

http://mymojo.ca/index.php/2009/12/31/weekend-project-nike-and-iphone-3g-part-1/

A másik dolog ami nem rég jelent meg az iRemix.

Az iremix a cydiából telepíthető, és jelenleg egy 5 napos próbaverzió van, ezután $5. Az iRemix egyfajta ipod kiegészítés, ami az alap ipod-ba épül bele.

Kedvenceket hozhatunk létre, kereshetünk az ipodban, akár információkat is kérhetünk a dalról vagy a szerzőéről. Úgy gondolom ezek alap tulajdonságok, ha ezt tovább fejleszti mindenféle extra funkcióval, akkor egy kiváló kiegészítés lehet az iPodunkhoz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Cimet nem ertem… mi koze a posthoz? 🙂

  2. @dnp: hát, talán hogy ezeket nem az appstore-ban találod…? 😉

  3. @dnp: 😉

  4. Vajh mikor jön el az a világ, amikor Steve bácsi szépen JB-eli a telóját blackra1n-nel, cydia-ból ezt-azt felrak, majd rájön, hogy ezek milyen rohadjó dolgok, és belerakatja a legújabb szoftverbe?

    Tudom tudom, vegyem ki a biliből a kezem…

  5. Sziasztok!

    Szerintetek meg lehet azt oldani 3GS-en, hogy iPod-ból kiszedem, a Videó részt, s odahelyezem SpringBoard-ra. iPod Touch-okban is úgy van megoldva, hogy a videó részt külön icon indítja SpringBoardon.
    Van erre lehetőség, lehetséges valahogyan?

  6. @xedamin: Így van. Álmodik a nyomor, szokták mondani 😀

  7. @xedamin: Honnan tudod, hogy nem tört a mobilja?

  8. @Gyurma: Jogos. Nos, nem tudom, akár az is lehet. Bár azzal saját magának ismerné el, hogy gyenge szoftvert adnak ki.
    Ki tudja, az is lehet hogy Nokia-t használ:D

  9. Üdv!

    Nem szoktam OFFolni, csak segíteni, de most van egy hatalmas problémám,nem indul a Cydiám… loading data -zik egy kicsit, aztán utánna visszadob a springboardra, MobileTerminal nincs fent hogy megpróbáljam, Rock-ról valamiért nem is jön le… 🙁

    Ötlet?
    Előre is köszönöm!

  10. Biztos tört a szifonja, így tartja szemmel (kézben) ezt a világot is!
    iPOD kiegészítőnek pl: a helyben való szám cím, album név szerkesztésnek örülnék, mert lehet rossz helyre raktam, akkor miért ne modosítanám 🙂

  11. Hali!

    Nem tudom, hogy létezik-e olyan app, ami információkat ad a telefon állapotáról. pl.: hőmérséklet, eddigi használati ideje, és hasonlók. Ha valaki tud ilyenről ne tartsa magába! Előre is köszi!

    Üdv.

  12. Sziasztok,

    Mi most a legújabb firmware (3.1.2?)? Lehet jailbreakelni ?

  13. Pl megjelent a PocketSoccer amit egy magyar sráct készített, van lite verziója is. Gyakorlatilag egy aranyos kis gombfoci, én már jó sokat elszórakoztam vele…
    De az értékelők nagyon kis viccesek.. képesek azért leértékeni, nem 4-ről 3-ra meg 3-ról 2-re, hanem egyből 1-re, mert a magyar csapat nem jutott ki a VB,re és a VB csapatok közül nem lehet kiválasztani 🙂 Az is vicces, mikor egy lite programot azért fikáznak mert korlátozás van benne 🙂 hiszen ez a lényege… ennek csupan annyi a korlátozása, hogy 1 gól után vége a meccsnek..

    Szóval szerintem érdemes kipróbálni, mert jól sikerült…

  14. az iRemixhez annyit fűnznék hozzá, hogy jó-jó, de 5dolcsi, amikor még a 33%os apple húzás sincs a cydiában? ennyit nekem nem ér… 1 dolcsin elgondolkoznék… de még 1 euron is.. de 5 dolcsi sok érte szerintem…

    a nike dologt meg sosem ertettem mi benne olyan jo 🙂

  15. @Eyesis:
    kb ez
    sznoboskodni

    JUTUB.com/watch?v=wLyFlDAikac

  16. na jo meg h bemondja h mennyivel futsz atlagban, mennyi van hatra az adott tavbol, mennyi ido alatt futottad le…

  17. @Eyesis: Biztos lesz hozzá alternatív változtat. Ennyi fícsörszért én sem adnék 5 dollárt ki. DE remélem fejlesztik majd!

  18. valaki nbem tudja megmondani véletlenül hogy miért kapcsolgat ki Randomra az Iphone 3GSem???:S jailbreak előtt meg után is ugyanez a helyzet!

  19. @xtray: Szia! Igen, 3.1.2, és igen, lehet jailbreakelni, igen blackra1nnel, és igen, gúglizd meg (mielőtt valaki beszólna, hogy ne offolj). 😀

  20. H2CO3 : Köszi

  21. Sziasztok,

    Mit érdemes használni 3.1.2 jailbreakelésre, illetve tud valakiu egy megbízható (kipróbált) leírást?

    Amit olvastam ott az szerepelt, hogy nem szabad hogy teljesen lemerüljön a telo, mert fel kell dugnom a szgre. Szerintem az eléggé béna megoldás

  22. A Touch 2G-mben itt figyel a Nike alkalmazás, de nembaj, nyugodtan írjatok botorságokat…………

    Amúgy ha rendes lenne az Apple akkor az iPhone 3G-hez sem kellene kiegészítő. Ez ez az gész Nike cucc egy parasztvakítás. Valójában csak egy lépésszámláló (tehát sima mozgásérzékelő) és egy GPS összehangolva.

  23. @zoltan: jó ez a videó feeling, meg szuletett feleseg is van benne, de ettől még mindig nem tudom mitől több, mitn egy GPS alapu runner program 🙂 az is mondja, mennyivel, mennyit, stb futsz… sőt még az utvonalat is mentheted a végén 🙂

  24. @xtray: Hi. Én a Blackra1n- t használtam. Gyors, könnyű megoldás. A hülyeségeket ne hidd el. Cydia,Rockés tolod fel, amit akarsz.


Add a Comment