fbpx Skip to content

Az Apple Keynotejaira a szokásokhoz híven, meghívják a legfontosabb üzleti partnereket, és fejlesztőket, hogy bemutassák, hogy az alkalmazásaik hogyan működnek az egyes telefonokon/újabb szoftververzión. A CNET információ szerint, egyes fejlesztők már letölthetik a iPhoneOS 4.0 beta verzióját.

Tehát úgy néz ki, hogy egyes, kiválasztott fejlesztők, már most elérhetik az iPhoneOS 4.0-s firmware-t, és a hozzá tartozó SDK-t. Ha minden igaz, Az Apple már január 27-én bemutathatja ezt, és a beta fázist kiterjesztheti a regisztrált fejlesztőkre.

Kiváncsian várjuk, hogy milyen újításokat hozhat az új szoftververzió!

(jelenleg nem bocsátkozunk találgatásokba az Apple Tablettel kapcsolatban)

Olvasd el a hozzászólásokat is

64 Comments

  1. Várós

  2. Sok minden új úgy sem lesz benne mert akkor nem kell majd megvenni a programokat!:D De megnézzük!

  3. Megint majd várhatunk a jailbreakre, ha egyáltalán ki lehet jailbreakelni…

  4. Az a jó, h a jóban is nagyon könnyű meglátni a rosszat! 😉

    (Elképesztő..)

  5. Egy kis OFF.
    Egy barátom kérésére, aki külön jelszóvédelemmel akart ellátni némelyik alkalmazást: Lockdown-t kell installàlni a cydiaból

  6. Na, a tablet után most jönnek a pletykák az os-ről, aztán meg az új iPhone-ról.
    🙁

  7. Remélem rádió funkció lesz benne..

  8. elég régi a hír…:/

    Nem szeretek offolni, ezért a helyére is leírtam…

    Nerm tudna valaki küldeni egy Google Voice meghívót a mailemre?
    Szeretnék regisztrálni, de csak meghívóval lehet…:/

    Köszi!
    A mailem: kovatsmiron(kukac)gmail.com

  9. @miron89: Magyarországon nem tudsz regisztrálni!

  10. Segítsetek pls!
    A bal oldali kereső oldalt eltudnám törölni valahogy? Abszolút nem használom..

  11. Az OS 3.0-ban EGY darab újdonság volt: hangfelvétel. Egyetlenegszer sem használtam. Na jó, van még a vágólap, az tényleg hasznos. Ki leszek váncsi a négypontnullára. (szerintem lesz majd utána rögtön egy 4.0.1, mert az egész számú verziók (3.0, 3.1) bugosak szoknak lenni)

  12. @Csabeeweb: pillanatragasztót kell cseppenteni az oprendszer azon részébe és nem tudsz majd odalapozni. egyeseknek bevált. csak saját felelőségre! restore sem segít. lol

  13. @dokk: Hülyeségedet tartsd meg magadnak! Köszi!

  14. @Dokk: egyszerűbb, ha kivágja az OS-ből a keresőt. (ezen még segít a restore)
    😀 😀

  15. Vajon iPhone 2g n is mukodik majd? :s

  16. @H2CO3: igen, ez is egy jó megoldás lehet. remélem hasznos infó lesz a tagnak.. 🙂

  17. @Szpisti: a jailbreak lehetősége hardverfüggő. nem függ a szoftververziótól.

    jó lenne megérteni, hogy a szoftverfrissítések nem tudják módosítani az iBoot-ot, amitől a jailbreak függ.

    ami számít egy szoftverfrissítésnél, az csak annyi, hogy át kell írni a tool-okat, hogy az új firmware kibontásához szükséges kulcsok benne legyenek, és így tudja azokat módosítani.

    tehát a szoftverfrissítés nem tudja megakadályozni, hogy újra jailbreak-eljük az egyszer már jailbreak-elt készüléket.

    ugyanez vonatkozik arra is, hogy ha a 3G[s] esetén az új iBoot-os verziókra is elkészül az untethered jailbreak. akkor ugyanis hiába jön ki a 4.0, majd csak át kell rá írni a tool-okat, és kész.

  18. off: cydiára ha rámegyek, tölt egy fél mp-ig,aztán kilép és sehogy sem tudok belelépni. apámén ugyanígy fennáll ez a probléma, de nekem 3.0 3gs-em van, neki meg 3.1.2 gs. mi lehet a probléma? másnak is így van esetleg?

  19. Hali! Páran javasolták, hogy az iRingert használjam, volt aki adott egy leírást, hogy iTunes-szal hogyan kell, és a BigaSoft Ringtone Makert is kipróbáltam. Mindegyikkel ugyanaz az idegesítő probléma: feltöltöm a csengőhangokat, minden ok, de utána ha szikronizálom,mert mondjuk egy alkalmazást akarok feltelepíteni, vagy zenét másolok, akkor eltűnik az összes csengőhang! A szink miatt van, mivel az iPhone-om Ringtones mappájában nem mutat semmit a iTunes, és másolni sem tudok bele. Próbáltam azt is ,hogy bepipáltam a Ringtone szikronizációt, leszedte az összes zeném mindent újra kellett raknom, de úgy is ugyanazt csinálta. Valaki tudna segíteni ? Köszi

  20. az egyszer már jailbreak-elt alatt azt értve, hogy ha arra a készülékre valamikor már elkészült az untethered, tehát a rendes jailbreak (és NEM arra vonatkozik, hogy a konkrét készülék volt-e már jailbreak-elve, vagy nem)

  21. elnézést, h ide írtam, előző postban megtaláltam a választ, csak lusta voltam megnézni ott is ! ezer bocsi az offért ! 🙂

  22. @bulllsith:

    Egy régebbi kommentből mentettem el magamnak az alábbi leírást:

    Nagyon egyszerű a tetszőleges csengőhangot varázsolni. Keress egy progit, amelyik képes a wav vagy mp3 filokat m4a-ba konvertálni – pl Nero. Nem muszáj 30mp-re vágni, lehet az hosszabb is, vagy a teljes zeneszám. Ha kész a csengőhangnak szánt filod, átkonvertálod m4a formátumba, azt simán átnevezed m4r-re majd bemásolod a private/var/stash/ringtones mappába.lehet nem ez a pontos elérés, de rá fogsz jönni. Ide másolhatsz 30mp-nél hosszabbakat is, simán lejátsza a szifon. Én így csinálom, működik. Ha nem találnál olyat ami m4a-ra tud nem muszáj m4a-ra konvertálni, jó az mp4 is és azt is elég csak átnevezni m4r-re.

  23. @dokk: Te szerencsétlen! :DD

  24. Tippelek: a 4.0 legnagyobb újítása a nagyobb felbontás támogatása lesz. Szükség van rá a Tablethez és az új Iphone-hoz. Nagyon le vannak maradva ezen a téren. 🙂

  25. LOL, varjuk, kivancsi vok milyen lesz a 4.0 SDK..

  26. Én örülnék végre egy radio app-nak. Volt már róla szó, lehetséges is. Remélem lesz is, s remélem a 3gs-ben a transmittert is kihasználhatjuk vele. Rendes BT bizt nem lesz, így mást nemvárok. De rem az SDK-ban azért lesznek jó kis finomságok. 🙂

  27. Remélem ,hogy 27-én jön már az Apple Tablet 😀

  28. Amit marha gyorsan javítsanak az az akksi idő, mert ez nem sikerült mióta elkúrták, elvileg azért vettem iPhone -t, hogy ilyesmivel ne kelljen trükközni.
    Steve: Tessék szépen kijavítani mert kapsz egy nyakast.

  29. @Infy: Nekem most több mint 2 napja van bekapcsolva, pár órát használtam.. Sony Ericssonom is ennyit tudott.. Annyira nem vészes, csak az első pár hét volt naon merülős, mert akk borzasztóan sokat tapiztam, meg még nem állt be.. De azért téll jobb lenne még egy kis akuidő, mert olyan 1,5 napra elég komoly fárasztása esetén. Napközbe meg nincs idő tölteni, szval 1 nap. 🙂

  30. @Csabeeweb Szólj, ha sikerült. Lehet kipróbálom én is.

  31. Vajh magyar lészen e benne? 🙂

  32. @gomby:

    Igen, abban a pillanatban, ha rájönnek arra hogy létezik Magyarország is.

  33. @Samgar: és Bukarest a fővárosa. 😀

  34. @H2CO3:

    Sajnos igen, nagyon sokan hiszik igy 🙁

  35. kiváncsian várom!

  36. radio az egyetlen dologm amit varok, ha ez lesz, nem is kell iphone4g

  37. @samgar: és miért is hiszik ezt? sajnos nem csak hangzásban, hanem szellemi szintben is rémisztően nagy a hasonlóság. azért kíváncsi vagyok, h miben lesz más az os4.0… szerintem az apple tablet így látatlanban eléggé értelmetlen 1 cucc.

  38. @samgar: Nemcsak arra, hogy letezik, hanem arra is, hogy it is vannak iPhone tulajok, meghozza egyre tobb, hala a jo egnek!

  39. @samgar: ha már azt tudják, hogy hungary létezik, és netalán azt is, hogy ország, akkor elnézhető, hogy Bukarestet gondolják fővárosának. hogy értsétek mire gondolok:
    http://tinyurl.com/yk8osp4

  40. kiváncsian várom 🙂

  41. @samgar: ha már azt tudják, hogy hungary létezik, és netalán azt is, hogy ország, akkor elnézhető, hogy Bukarestet gondolják fővárosának. hogy értsétek mire gondolok:
    http : / /tinyurl. com/yk8osp4
    (szóközök nélkül)

  42. @H2CO3:
    Igen, és ezért van benne román nyelv az iPhone-ban. 🙁

  43. üdv!
    bocs az offért. tudom hogy a héten behalt a cydia, és van rá megoldás én még nem csináltam meg, de erősen gondolkodom a restore-on mert amúgy is vannak gondok. ha megcsinálom a restore-t akkor rendesen fog menni a szifon repo meg minden?
    előre is köszönöm a választ.

  44. @morcego: igen

    @zoltan: én is a rádiót várom nagyon, de kíváncsi leszek az újításokra is 🙂

  45. @admin: Köszi… Sajnálom…:)

  46. üdv!
    megpróbáltam meg csinálni a cydiat, az utasítások alapján.először véletlen a http://-t is kitöröltem, és amikor kiírta a cydia hogy hiba, akkor ifile-ban megcsináltam http://com1-re, ekkor jó lett.rá akartam dugni a laptopomra, és nem ismeri fel.nem tölti se semmi. nyomtam neki újraindítást, semmi reakció, amikor benyomtam home+power, akkor 5percig ment az fehér alma, és nagy nehezen bekapcsolt, de még mindig nem ismeri fel a gép. segítsétek ha tudtok légyszi.
    előre is köszönöm a válaszokat ismét.

  47. Én is az aksi idő növelését várom a legjobban, de én főleg az új iphonetól. Amúgy szerintem elképzelhető a magyar nyelv ha már erre felé is irodát nyit az apple…

  48. @sisajani:

    Ez jónak tűnik, de akkor az iTunes következő sync-nél ugyanúgy törölni fogja őket, mert nincsenek a gépen. Vagy nem? Kipróbálom. Köszi

  49. sziasztok!

    off!

    vki nem tudja véletlen, hogy honnan tudom leszedni a tomokewh crack -jét (szifon)

    köszi

    jah, és még 1 off:vki nem tudja h honnan tom leszedni a gta iv -t (szifon) és, hogy hogyan kell telepíteni?

    köszi

  50. @gerike73: ja, és nem tudja véletlen vki h van olyan kiegészítő az óra mellé, ami jelzi az elhasznált adatforgalmat?

    köszi

  51. kíváncsi leszek rá, remélem lesz benne flash támogatás

  52. EMBEREK KURVA NAGY SOS !!!!

    Most néztem meg a pannonline.pannon.hu-n a számlámat, 1 hónapra 17 ezer lett a számlám, ebből kb 3 rongy beszélgetés, a maradék 14 pedig 10 megára kiszámlázott mobilnet :S 10 ft 13 kb … De azt nem értem, hogy hogy a picsába fordulhatott ez elő mikor SBSettings-be kikapcsoltam az EDGE-t és a 3G-t, és mindent MANUÁLIS-ra tettem a beállításokon belül, Push is kivan kapcsolva !!!!! Akkor hogy a fenébe tudott rácsatlakozni? Plz valaki segítsen ! Reklamáljak a pannonnál? Elérek vele valamit? Tanácstalan vagyok, léci írjátok az okosságokat !!!! Köszi előre is ! 🙁

  53. @PieR0:
    A general/network/cellular data network/APN nél töröld a beállítást és akkor nem tud mobilnetet használni.

  54. Találtam egy összefüggést: Geo Hot a jail breaket 11.03-án adta ki, és nekem 19.-edikétől kezdte el ezt a mobilnetes faszságot számlázni a pannon.. és emléxem, hogy rá kb 2 hétre frissitettem a 3.0-ásDeV-teames ifonom 3.1.2 blackra1n-re… Jól megszoptam …

  55. @mremil: igen ott az APN-nél az volt beirva, hogy “net” és azt kitöröltem … nem tom h mi lesz most a következmény :S én má kurvára parázok mer ha még egy 17 ezres számlát a nyakamba basznak akkor naon morci leszek !

  56. PieR0 vegyél fel msn-re, nekem is hasonló összeg volt, eltöröltettem. [email protected]

  57. PieR0 vegyél fel msn-re, nekem is hasonló összeg volt, eltöröltettem.
    oke17[at]freemail[dot]hu

  58. @bulllsith:
    Szia,
    Nem, mert így a gyári csengőhangok közé teszed. Amit meg nem frissít. Ettől nem kell félned.

    Üdv
    Jani

  59. @PieR0: te magad is tudod figyelni a kimenő és a bejövő adat forgalmat

  60. @oksimano: Azzal nem sokra megy sajnos, ha nincs netws előfizuja, vagyis csak alapcsomagja van.

  61. Skacok, mitől van az, hogy nem lát semmilyen WIFI-t a telóm (3G). 3.1.2, de semmi network! Viszont így nem tudom felrakni a függetlenítést. Mit tegyek? HELP PLEASE!

  62. Valahol olvastam, hogy egy apple előadáson egy néző bekiabálta a témába, hogy mi lenne ha a bluetooth tudna mindenféle fájlokat küldeni, persze korlátozva (72óra mulva lejátszhatatlan a zene pl)
    és erre egy fejlesztő felkapta a fejét.
    Szerintem ez is benne lesz a 4.0 ban

  63. @sisajani: Ez tök jó! De azt meg éehet tudni, hogy az üzenetjező hangok hol vannak az iPhone-ban? …ha netán oda is tennék újakat!

  64. @sisajani:
    Köszi szépen, ez a bemásolós dolog nagyon fasza, át is állítottam, így még véletlen sem törlődnek a csengőhangjaim.


Add a Comment