fbpx Skip to content

Volt már szó a napi, heti Sales adatok megjelenítéséről, de korábban csak webes megoldásokat találtam erre a problémára. Ugyanakkor az igazi megoldás az lenne, ha az iPhone-on lehetne nyomonkövetni a forgalmi adatokat. Kerestem a Store-ban ilyen jellegű megoldásokat, mindhiába. Aztán a választ – hogy miért nem találtam egy épkézláb megoldást sem – végül az “iPhone SDK Agreement – Internal Use Only; No Redistribution” című dokumentum 3.3.7 pontjában találtam meg. (Applications may not use any robot, spider, site search or other retrieval application or device to scrape, retrieve or index services provided by Apple or its licensors, or to collect information about users for any unauthorized purpose.) Az Apple ugyanis nem enged olyan alkalmazást publikálni, ami automatikusan adatokat tölt le az Apple szervereiről. Márpedig egy ilyen analitikai alkalmazásnak pont az a lényege, hogy “On the fly” tudjuk megtekinteni az adatainkat.

Szerencsére a fejlesztőknek ez nem okoz gondot. Készíteni ugyanis lehetséges ilyen alkalmazást és a célközönség valamennyi tagja rendelkezik azzal a képességgel, hogy lefordítson magának egy programot (+ telepítse azt a saját iPhone-jára).

Tovább is van mondjam még…

(forrás)

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. na jo gyerekek ez nem allapot hogy hosszu orak teltek el es nincs egy hsz-sem, nem birom tovabb 🙂
    ugy latszik nem tul izgi a tema.

  2. @zoltan: ez off volt, te nem bírtad ki mi csendoffot játszottunk, te vesztettél!

  3. @admin: 🙂 🙂 ja ja…….

  4. tudtam h nekem kell megtorni a csendet, de mar nagyon fajt, nem birtam tovabb 🙂

  5. hi!

    hát ha már off akkor legyen off:D szóval mitől lehet az hogy feltöltöttem ma az aksit és 12 óra alatt lement 64%-ra és a használatnál azt írja hogy 3 órát használtam. De nem mert le volt zárva és egy asztalon volt!És ha elindítok egy programot akkor kiírja hogy kevés lesz a memória:S olyan mint ha futna valami a háttérben. Meg lehet ez nézni valahogy? Vagy valami memória kijelzős progi nincs olyan mint az aksis?

  6. @BanDeE19: RESTORE!!!!!! Amugy meg ha nagyon memoriat akarsz nezegetni ajanlom az SBSettingset!

  7. @BanDeE19: Hey! nekem volt ilyen! 😀 valszeg a pushal vagy a notificationnel lesz néked a gondod! megy be a settings-be és kapcsold ki a notificationt off-ra meg a pusht is!
    Nekem a BeejiveIM el volt hogy be volt kapcsolva a notification és 1 másodbpercbe 4x akart csatlakozni a netre holott nem volt ugye előfizetés stb… és nem fogta fel hogy nincs és úgy zabálta az akksit hogy hihetlen arról nem is beszélve hogy alig tudtam igy hívást fogadni 😀 Továbbá egyetértek Bukko kollégával az SBSettingsel! Ha nem jön be az amit mondtam akkor tényleg Restore!
    Remélem segítettem!

  8. Ahogy elnezem a kepeket megkene tanulnom iPhonra fejleszteni. 4-500 bucks naponta az nem tul szar 🙂

  9. Szerintem mindenki szereti nézegetni hogy csordogál a pénz befelé… 🙂

  10. @MisterX: Hát felraktam az SBsettingst és nézegettem egész jó a push tényleg be volt kapcsolva de csak egy Rock Band nevű játék miatt most kikapcsoltam és tényleg nem ment le és a használatnál sem nőt az idő!köszönöm!


Add a Comment