fbpx Skip to content

Még mindig köszönjük az o2.info.hu -nak a támogatást. Két ünnep között kicsit kevesebb post lesz, de majd igyekszünk. Így is alig van valami új hír, csak elvétve. Januártól viszont egy új bloggal is és sok újdonságokkal lepünk meg titeket. 🙂

Próbáld ki az oxigénes vizet, csatlakozz az o2.info.hu értékesítő csapatához, ahol a kötetlenül végezhető munka mindössze ennyi:

Az oxigénszifont, mint új magyar találmányt népszerűsíteni és így az oxigénes vizet megismertetni sok-sok magyar családdal.

Tapasztalataink szerint nagyon sokan fognak úgy dönteni, hogy kipróbálják: hiszen ehhez csak egyetlen egyszer kell megvásárolniuk a készüléket 39.900 Ft-ért, és utána már csak a napi fogyasztáshoz szükséges oxigénpatronokról kell gondoskodni, mely átlagosan havi 3700 Ft-ból kijön, így 1 liter oxigénes víz 155 Ft-ért kerül az asztalokra.

(A készülék 39.900 Ft-os árában benne van az első doboz (24 db) patron ára is.)

Az, hogy a jövőben családok tízezrei fogják rendszeresen inni az oxigénes vizet, egy komoly lehetőséget jelent számodra is!

Ha most részt  veszel csapatunk munkájában, akkor a forgalmazó cég nemcsak a segítségeddel értékesített készülékek árából fizet neked, hanem az új vásárlók rendszeres patroncseréjéből is jutalékot fogsz kapni!

Így tehát az értékesítésekből azonnali jövedelemhez, a patroncserékből pedig rendszeres havi jövedelemhez jutatsz, miközben népszerűsíted az egészségmegőrző oxigénes vizet!

Az oxigénszifonról, patroncsere pontokról, az oxigénes víz pozitív hatásairól, a legfrissebb információkat nálunk mindig megkapod:

o2.info.hu

Hogyan veheted fel a fizetésedet?
Nem kell vállalkozónak lenned. Ha tudod, kiszámlázhatod a forgalmazó cégnek a havi keresetedet, de ha nem tudod, akkor a cég levonja a kötelező adókat és járulékokat, és a pénzed elutalja a magánszámládra.

Csatlakozz csapatunkhoz amennyiben szükséged van erre a termékre és/vagy az általa elérhető üzleti lehetőségre!

Ehhez rendelkezned kell majd vagy egy saját készülékkel, vagy egy vevővel, akinek el tudod adni a saját nevedre megvásárolt készülékedet.

Keress bennünket az o2.info.hu –n!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment