fbpx Skip to content

magellangpskit

A Magellan -nál már elő lehet rendelni a saját Prémium kategóriás autós tartójukra. Több szempontból is érdekes ez a tartó. Ugye nem az átlag 4-8e ft-os tartókról beszélünk, hanem ez már többet tudó felső kategóriás szett. Tartalmaz GPS vevőt, Bluetooth -os telefonálást, háttérzaj csökkentést, és kihangosítást a beépített hangszóróval. A tartó kellő képpen igazodik a szilikon illetve erősebb műanyag iphone tokok-hoz is, tehát akár tokban is berakhatjuk a telefont. Természetesen vízszintes és függőleges irányban is elforgatható, illetve tölti az iPhone-t. Arról nincs hír, hogy működik-e ipodtouch vagy iphone 2G -vel.

Ára: 129.99 dollár, ami ugyan nem olcsó, de végeredményben egy profi eszközt kapunk.

Jelenleg elő lehet rendelni, szállítás Január 7.

LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

44 Comments

  1. Biztos működik GPS modul nélküli készülékekkel is…miért ne működne, csak szűkítenék a vevőkört…

  2. @The Hypeboy: Szerintem ez nem rajtuk múlik hanem az Apple-ön.

  3. Szerintem drága

  4. Valaki tud adni egy linket crackelt verzióhoz?
    😀

  5. valaki mondana nekem valami használható oldalt ahonnan letudok tölteni tört appokat? ( appulon kívűl )köszi

  6. “Ugye nem az átlag 4-8e ft-os tartók beszélünk”

  7. botranyos a helyesirasod… mondtam már,h ha gondolod, szivesen atnezem mielott postolasra kerulne :S

    GPS-szel… peldaul 🙂

  8. @DarkEvil: @siriuspapa: Siettem 🙂 Amúgy buszon írtam wordpress 2.1 – aztán ott nincs word 😛

  9. @kovacsb07a: Van az iPhoneCake, meg az összes nagyobb, az Appulous által használt letöltőoldalon is (Appscene, 4shared, Rapidshare), általában ezek szoktak bejönni. Volt vmelyik iphoneos oldalon, hogy mi a három legnagyobb “crackeltapp-lelőhely”. Itt találhatsz további hetet: http :// www .funkyspacemonkey .com/7-sites-download-cracked-ipa-files-iphone-itouch

  10. Itunes was unable to load provider data from sync- ezt írja ki itunes.Kérlek segítsetek.Üdv

  11. @admin: Ez jó, ez tetszik 😀 Nem volt word…. Ezek szerint ma már csak word-del lehet helyesen írni. Szegény nyelvtan tanárnőm forog a sírjában 😀

  12. @ajonas74: Sajnos igen 🙂 Látod ilyenek a mai fiatalok!

  13. Bocs admin az offért…
    Azt kérdezném, h hogyan tudnék küldeni ide postot, mert a lego iphonetartó cikknél kérték h írjak a saját tartómról amin kormány is van. Van videóm is csak 1,6GB és nem nagyon akar felmenni a youtube-ra… Szóval mi legyen?

    miron89

  14. Hát a videót tömörítsd össze, mindenképp neked kell felraknod a youtube-ra, egyébként ha kész a cikk, akkor küld el az [email protected] -ra. Ha vannak képek a cikkhez, akkor külön küld el azokat ne egybe legyen a dokumentummal. Köszi 🙂

  15. Hello!

    Segítséget szeretnék kérni, recovery mod-ban van telom és indítom a restore-t és felénél megszakad és ujraindul. iTunes-ban pedig ez a hiba üzenet olvasható hogy : The iPhone “iPhone” could not be restored. An unknown error occurred(9).

    ha valaki találkozott már ilyen problémával légyszives segítsen

    előre is köszi!

  16. üdv!
    tudom hogy off, de azért megkérdem:D
    nem tudja valaki esetleg hogy egy 3GS-s iphonenak mennyi a hátlap cseréje? még egyenlőre nem szorulok rá, csak nem szeretem a tokokat, és előbb utóbb karcos lesz, csak hogy mire számítsak, vagy jobban járok ha rendelek kínából és otthon kicserélem?:D a válaszokat előre is köszönöm

  17. @morcego: hat ha nem csinaltal meg ilyent, akkor otthon ne allj neki. A hatlap csere nem egyszeru, az a legutolso darab amit le tudsz szedni, tehat az egesz telot szet kell kapni hozza. Google-ba ird, be hogy ‘iphone szerviz’ es az majd kidob par specialistat, aki rendesen meg tudjak csinalni.

  18. @morcego: Hát olyan 20.000 körül van a hátlap hozzá szóval nem olcsó, én még új korába raktam rá sima képernyővédő fóliát, nem is látszik de megvédi a hátulját

  19. rendeben köszönöm az infokat.

  20. Bocsi az offert : Valami info arrol, hogy mikor erkezik Calendar widget a Smartsceen-hez esetleg? Nagyon hianyolom mar.

  21. @H2CO3: köszöntem főnök =) remélem találok valamit =)

  22. @H2CO3: ehh… 😀

  23. pls segitsetek már… Navigon vmi miatt bexart nemtudom h mi,de egyszeruen nemtudom letörölni ituneson keresztül,és ujrra tekepiteni sem,most akkor az itunest rakjam ujra vagy a iphone restore maradt?

    Köszi!

  24. aky: neked és az olyan emberek helyében akik szeretnék már a smartscreent van jobb ötletem.nem tudom hogy ismeritek-e, én ahéten találtam. olyasmi mint a smartscreen, de ingyenes.leglaábbis nekem nem írta ki hogy trial version lenne.ki lehet tenni a lockscreenre google, quickcall, wether, flashlight, camera, clock, quicksms, calendar stb.
    cydiarepo: isoftru.ru/beta

  25. jah még annyit, hogy én amikor feltettem a smartscreent azt vettem észre hogyha lockolt üzemmódba benyomom kétszer a home gombot, akkor nekem az ipod volt beállítva, de akkor nem működött, gondolom a smartscreent miatt.szal nálam eleve bukó a smartscreen addig amíg nincs tört teljes verzió illetve nincs kint az ipodos widget, ha jóltudom lesz olyan is. üdv

  26. @Morcego: koszi szepen, meglesem ezt a masik megoldast is. Amugy Smartscreenbol nekem eleg a trial is. Ez 3 widgetet enged, nalam clock, quick call, es a calendar lenne a 3.

  27. a quickboard tudja sőt mindent tud:D remélem nem lesz 2 hét után vége.

  28. off:
    cydia indítás után röktön kilép. egyedül vagyok ezzel? mit lehet tenni?

  29. na ez tetszik, bejövős a cikk 😀 Valakinek 5 hónapos ifon 3G 8 GB? 😀
    itt 1 mail : f u n n e r r a @ g m a i l . c o m

  30. @miron89: amugy ha 16:9 HD ban rendereled a videot mp4 fájlformátumba akkor kb 100-200mega lesz a video hosszának függvényében változó…

  31. Csak én jártam úgy, h frissítettem Cydiában az iPhoneDelivery app-ot, és hazavágja az iGo-mat?
    Amint uninstallálom iPDeliveryt, utána azonnal megy az iGo. 3GS.

  32. Tud valaki valamit a TomTom autós tartójáról?Én még mindíg nem találom sehol,pedig azonnal megvenném.

  33. @Endrusz83: Én vettem angliából.

    h t t p : //www.handtec.co.uk/product.php/2126/tomtom-for-iphone-mount
    ,de lehet ,hogy el is adom.

  34. @Endrusz83: Szia! Én is vártam a hivatalos magyarországi forgalmazásra, de semmi biztatót nem tapasztaltam. Így a Vaterán vettem. Meg vagyok vele elégedve 🙂 Úgy látom akitől én vettem annak most is van eladó.

  35. @Dodo: Töröld az itunes fájlait.. Innen: C:\Documents and Settings\*neved*\Application Data\Apple Computer\iTunes
    és innen: C:\Documents and Settings\*neved*\Local Settings\Application Data (minden apple-s cuccot)
    S ha így sem engedi szedd le s tedd fel megint az itunes.. Úgy már tuti megy! 😉

  36. @adamita: Köszi a segítséget de sajnos nem vált be. Telo recovery mod-ban, iTunes-t újra tettem, végig próbáltam az összes usb portot, tűzfal kikapcs, megpróbáltam 3 gépen is a restore-t és mindig az van hogy elkezdené kiirja hogy waiting for iPhone, ott tölt picit aztán telo újra indul és iTunes kidobja 9-es hiba üzenetet. Nincs már semmi ötletem, hogy mit lehetne csinálni. T-mobileba nem tudom, hogy betudnám e vinni mert jailbreak-es szal nem tudom ilyenkor mi van ha ők azt megtudják, hogy jb-s a telo. Bukom a garit?

  37. Sziasztok, Most vettem egy hasznalt Iphonet 3g 16Gb, es meg nem nagyon ertek hozza. Felraktam a Navigon GPS -t / jailbreak / csak azt nem tudom hogy ezért nekem kell e fizetnem. Vagy ez hogy muxik. Ehhez kell net a telefonon?
    Nem ertem az egesznek a logikáját. Elore is koszi a segitseget… [email protected]

  38. Vááá!
    Ennyiért veszek egy GPS-t állvánnyal együtt, az iPhone-om meg marad a zsebemben. 🙂

  39. @san2000:

    Miért adod el?Van rá garancia itthon?

    Ha jó áron adod, lehet érdekelne.

    MSN: [email protected]

  40. @mzperx:

    Kitől vetted Vaterán?
    Érdekelne,ha megbízható a fazon.

    MSN: [email protected]

  41. @san2000:
    Ja és mennyibe került mire kézhez kaptad?
    Postaköltséggel mindennel együtt.:-S


Add a Comment