fbpx Skip to content

Külön postot szerettem volna ennek szánni. A labyrinth több mint 2 éve létezik az iphone platform-on, még az 1.1.x -es időkben jelent az első változat, ami aztán szépen fejlődött. December 1. jelent meg a Labyrinth 2, de nem igazán láttam ennek visszhangját  a magyar iphone közösségben. Pedig igen! Ez egy újabb áttörés a program életében, szerintem ismét új dimenziókat nyitott a játékok terén és sok újdonságot raktak bele.

Tegye fel a kezét, aki nagyon régen is játszott már az a Labyrinthel? o/

Csak itt a szifonon több mint 5 cikk van róla: http://szifon.com/?s=labyrinth

Ez volt az első program amivel igazán megmutatták, hogy az iphone képes játékokat futtatni és ki lehet használni minden apró részét. Ekkor persze még nem volt SDK, de a srácok így is igen élvezhetővé tették.

Azt hiszem ez a videó mindent elárul a Labyrinth második verziójáról:

Trailer:

Get the iPhone game Labyrinth 2 from the appstore

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Úgy látom ez ismét kötelező játék lesz a szifonomon. Régen is sokat játszottam /idegeskedtem/ vele 🙂 Köszi hogy megosztottad az infot! 😀

  2. http://www. appscene.org/download/89ClSRjxkj7b79065d43

  3. Talán egy kicsit off, de végül is ebben a cikkben is van videó… szóval elég rég olvasom már a szifont, de valahogy eddig nem zavart hogy az iPhone-on nem megy a youtube… aztán először feltettem a szifon sourceból a yourtube-ot, de a youtube-om még mindig nem tud csatlakozni és a videokat sem tudom megnézni szafariban. Ha valaki tudja, hogy mit kéne tennem, légyszi irja meg, köszi (iPhone 3G, blackra1n, 3.1.2)

  4. o/

  5. Hali.
    egy amerikából behozott 3g iphont hogyan lehet aktiválni? csak custom firmware-val vagy van valami program is rá? Ha valaki tud akkor tudna írni egy linket ahonnan leszedhetnék egy megfelelő Firmwaret!?

  6. Sziasztok, olyan problémám lenne hogy van egy új 3GS telefonom , és most ehhez már van új szolgáltatás is , miszerint a T küld egy sms-t ha akkor volt nem fogadott hívásom ha nem volt térerő vagy stb. Na már most a telót ha rádugom a hálózati töltőre vagy a gépre , akkor nem tudnak engem elérni mert a túl oldalon bemondja hogy a hívott fél nem kapcsolható , mintha ki lennék kapcsolva. Ez most komoly hogy töltés közben nem lehet elérni? Van valami megoldás erre?

  7. @Juventinista: ilyenről még nem hallottam, nekem töltés, sőt még sync közben is fogadja a hívást. szerintem vidd be a T-hez, és próbálják ott is ki.

  8. köszi a játéktippet, nekem még kicsit drága, de majd lejjebb megy az ára, akkor megveszem.

  9. Én már egy jó ideje feltettem a Labyrinth 2-t, de az iTunes-ban nincs kép az alkalmazások között.Másnál nincs ilyen gond?

  10. @hohand:
    akkor torold ki az itunesbol mert nekem emiatt lett 5002es error mikor az itunesban a store reszbe be akartam lepni az accountommal…

    torold ki a lemezrol is telorol is itunesbol is es telepitsd ujra az ipa-t

  11. hát ha olyan lenne a game mint traileren akkor fasza lenne nagyon .. de így sem rossz 😉

  12. Én karácsonyra kapok egy iPhone 3GS-t és rá szeretném tenni a Labyrinth 2-őt mer apámén mindig az 1-el buzulok. Nem lehet a Labyrinth 2-őt is ingyen megszerezni véletlenül?


Add a Comment