fbpx Skip to content

2009 legjobb alkalmazásai

Apple idén is összeállította 2009 népszerű alkalmazásainak listáját. Két kategóriába rangsorolta a programokat: játékok és egyéb alkalmazások, de ezeket további két alkategóriára osztotta: legjobb és legtöbbet eladott alkalmazások. Nézzük a nyerteseket:
• Legjobb játékok: Spider: The Secret of Bryce Manor, Real Racing, Zenonia.
• Legtöbbet eladott játékok: The Sims 3, The Oregon Trail és a Tiger Woods PGA Tour.
• Legjobb alkalmazások: CBS Sports: Live College Games, Convertbot és a Leaf Trombone: World Stage
• Legtöbbet eladott alkalmazások: MLB.com At Bat, QuickOffice Mobile Office Suite, SlingPlayer Mobile.
Ingyenes alkalmazások kimaradtak a választásból.

Újabb multitasking felület

Nyilvánosságra hoztak egy képernyőképet a legújabb multitaskinges felületről, a ProSwitcherről. Az éppen futó alkalmazások külön képernyőn jelennek meg, lapozni lehet közöttük, amit elhagytunk, az automatikusan fut tovább a háttérben. A ProSwitcher is a Backgrounderre épül és jól paraméterezhető: háttér választása, elhalványuló háttér, elhúzásra bezárás stb.
Megjelenési dátum még nem ismert.

AT&T-Verizon Part 2.

Bár az AT&T-Verizon hirdetési háború a múlt héten elvileg közös megegyezéssel véget ért, az AT&T tegnap újabb összehasonlító reklámot mutatott be, melyben kiemeli 3G-s hálózatuk gyorsaságát. Kíváncsi leszek a másik fél milyen ötletes reklámmal vág vissza.

Gizmodo megjelent egy ötletes folyamatábra, melyben útmutatást kapnak az iPhone-mániákusok a készülék használatáról és az asszony kezeléséről. Azt hiszem az ábra magáért beszél, telefonra fel lehet tenni háttérképnek :)(Kattints a képre a nagyításért)

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment