fbpx Skip to content

Ma éjszaka kaptam egy levelet, hogy végre elfogadták az Album playert. A program maga nagyon egyszerű, és – számomra legalábbis – rendkívül hasznos!

Gondolom nektek is volt már olyan, hogy hosszú utazás során zenét hallgatva elalszotok, majd arra keltek, hogy már harmadszorra megy ugyan az a szám az albumról. Ez azért van, mert nem lehet az iPod-ban beállítani azt, hogy ha vége az albumnak, ugorjon a következőre. Csak ismételni illetve megállítani tudtuk. Eddig. :)

Album Player – Folyamatos lejátszás albumok között!

Az Album player pont ezen segít. Csak elindítjuk, kiválasztjuk a hallgatni kívánt albumokat, majd rábökünk a play gombra. :) Ekkor egymás után bepakolja az iPod lejátszónak az albumokat, így ha vége az egyik lemeznek, jöhet rögtön a másik! Közben persze Twitterre is ki lehet rakni hogy mit hallgatsz, bár jelenleg még egy hirdetéssel, ami a következő – már elküldött – frissítésben kikerül. Addig pedig egy darabig ingyenes lesz!

Hogy miért is fontos a Twitteres reklám? Erre jó példa a MusicTweeter. Sajnos abba egy baki miatt maradt benne a reklám, de most már egyáltalán nem bánom.

A megjelenés napján nem vették meg csak 5-en. Gondoltam kirakom ingyenesre egy kis ideig. Pont 24 órát volt kint, ami alatt mindössze 3-400 letöltés volt. (Összehasonlítás képpen egy friss ingyenes program nálam eddig 1000 feletti letöltéssel indul naponta!). Szóval 24 óra után ismétt 1 dollár lett, majd nem kis meglepetésemre a következő két napban megvették 75-en! Most kíváncsian várom, hogy milyen lesz Album Player fogadtatása, illetve ha fizetős lesz, akkor hogyan fognak alakulni az eladások!

Egyébként tök jó hogy süt a nap! Cool

Meta – iphonefejlesztes.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment